Hejsan!
Hemma från Katrineholm. Tävlingen gick inte bra alls. Vi kom nästan sist. Väldigt tråkigt måste jag säga! Förträningen gick så sjukt bra, aldrig haft en så bra förträning, så vi var väldigt säkra på att gå till final den här gången. Men icke sa nicke. Vi gjorde bort oss totalt på tumbling, riktigt dåligt var de. Annars kan jag inte komma på några större missar. Jag gjorde en miss på mitt överslag... Aja de e så de e antar jag. Hade vart kul å gå till final bara. Förövrigt har jag haft sjukt roligt! Skrattat otroligt mycket! Tog tyvärr inte en enda bild, så räkna inte med några bilder :P De var lite kortfattat om helgen iallafall.
Nu till dagen. Dagen har varit mycket lugn :) Inte mycket som ska göras i skolan nu dem sista veckorna som jag trodde att det skulle vara, fick reda på att vi inte ska ha några matteprov och historian ska vi fortsätta med i höst igen. Gjorde min SO redovisning om Islam idag också så en grej till å stryka från listan :) Matten gör vi typ inge vettigt, hjälpte Anton massa med matten :) Elelr hjälpte å hjälpte, han behöver inte hjälpas :P Mest å se till att han jobbar :P Men jag lär mig mer av å sitta och kolla på när han jobbar än å göra de vi gör nu :P
Nej nu måste jag äta, Micke kommer snart och hämtar mig, ska kolla på när han spelar fotboll igen :P
Ha de bäst puss å kram <333

Superkort inlägg! Drar till Katrineholm å tävlar idag! Håll tummarna för oss! Kommer hem igen på söndag :D
Ha det så bra puss å kram <333
Tjoo!
Vanlig dag idag. Lite små segt. Träning sen, måste gå bra idag annars blir jag av med mina varv. Imorn drar vi iallafall till katrineholm :) Najs najs! Vi ska ha så mysigt sååå :) Måste packa ikväll också, helt glömt bort de.
Nu har vi iallafall elevens tid. Har pluggat till musikprovet, börjar se ljusare ut de här nu :) Har inte så mycket mer å jobba med just nu. Ganska skönt faktiskt :)
Skriver nog mer sen! Ha de bäst pussar <333


Grattis Gumman! Hoppas du får en jättebra dag! Puss å kram <333

Idag känns det mycket bättre. Ber om ursäkt för mitt lilla neggo inlägg igår men igår var verkligen inte min dag...
Men idag är en ny dag :D en bra dag! Börjar få lite ordning nu. Gjorde matteprov idag så nu är det ett prov mindre å tänka på :) Matteprovet gick sådär 14/20 fick jag men däremot så hade jag bara ett fel på ett annat matteprov jag gjorde för ett tag sen :) Blev även klar med engelska artikeln så de var skönt de med :) Nu är det musikrpovet som är på fredag som jag ska plugga till. De går hyfsat. Bara å plugga på.
Gick å la mig jättetidigt igår kväll också, vilket var otroligt skönt. Så nu är jag ordentligt utvilad också :) Skönt!
Nej nu ska jag fortsätta plugga! Puss å kram <333

Usch det här har verkligen inte varit min dag! Fy sjutton säger jag bara! Varit på jättedåligt humör, varit gråtfärdig hela dage, irriterad. Önska verkligen att dem här dagarna inte fanns. Så jävla stressad just nu, massa prov å uppgifter som ska in. Har matteprov imorn, de är väl ungefär den lättaste delen av d jag har å göra. På fredag har jag musik prov och jag kan inte ett skit. Hur mycket som helst som ska pluggas på. Engleksa artikel ska vara klar den här veckan också och nästa vecka har jag en redovisning i SOn. Innan terminen slutar ska jag har räknat en hel kurs till i matten och en uppsatts om 1700-talet ska vara klart. Den har vi precis börjat med. Dessutom tävlar vi i helgen så nu gäller de å prestera riktigt bra på dem två sista träningarna. Nästa Torsdag ska vi spela upp de här som vi har övat på med gitarren å allt för hela skolan. De ska man ju gärna kunna också. Gaaaaah jag pallar inte mer! Jag orkar inte! Jag vill ha sommarloooooov!!! Tur jag har så bra och förstående vänner som alltid finns här för mig iallafall! Ni är guld värden tjejer! Älskar er <3333
Nu ska jag försöka ladda om för att sen gå på träning. Skriver kanske sen. Over and Out

Tjooo bloggen!
Läget? Själv e de bra, just ätit jordgubbar med glass och gud vad sommarkänslor man får :D Ätit en jättegod middag också med kött, pommes och bea :D Gott säger jag bara!
Var hos tandläkarn idag också. Gick bra tycker jag, lite knas med en tand som inte vill komma fram bara. Ska kolla den i höst igen. Sen har jag pluggat lite matte och tagit de lugnt :) Kolla ett avsnitt vänner också! Var längesen nu. Saknar den serien verkligen, den e så grymt rolig!
Nu ligger jag och lyssnar lite musik :) Saknar Johannes. Hoppas han loggar in snart :)
Hörs imorn! Puss å kram <333


Grattis Tjejen! 13 år idag :D Min lilla pluttis börjar bli stor :( Buhuhuhuhu!!! Love ya!
Tjena!
Hemma från träningen nu. Har iof varit de ett tag nu. Iallafall så gick väl träningen sådär. Allt ser riktigt bra ut nu men kändes inte som jag dansade bra alls. Hatar sånt.
Aja imorn e de skola iallafall och mi nsysters fördelsedag :) Ska till tandläkaren också. Sen blir det väl fira sofia lite och spela gitarr :) Naaajs!
Nu måste jag dra! Puss å kram <333

Nu kommer snart släkten och ska fira Sofia som fyller 13 imorn :) Trevlans trevlans!!
Senare blir det träning, sista söndagsträningen innan tävling! Hoppas de går bra :)
Skriver mer ikväll Kisses ♥

Jag blev godkänd!!! :D Nu är det bara ett teori prov kvar som jag inte får göra förns jag har fyllt 15 sen så får jag köra moppe :D Så jävla najs!Gick jättebra att köra i trafiken, lite nervöst i början och lite små fel men det mesta gjorde jag riktigt bra sa han :) Har varit en riktigt bra kurs det här, har lärt mig mycket! Så de var väldigt skönt! Micke kom till undersättning också och räddade min dag :D Jag skulle fått vänta från klockan 13 till 16:30 på att får köra i täby alldeles själv men tack och lov var Micke där i krokarna och jag fick vara med honom hela tiden :D Tack Micke!! Vi köpte strängar till min gitarr, gick i Täby C och spela lite gitarr i solen :) Mycket trevligt!
Ska väl berätta lite om gårdagen kanske :) Kom hem från skolan, Jentan kunde tyvärr inte följa med hem för hennes kusiner skulle komma :( Men jag la mig och solade lite och tog de lugnt sen kom Micke och vi drog ner å bada med Sofia och Mathilda :D Var inte direkt varmt :P Men....... svalkande iaf :P Sen åkte vi hem till oss igen och jag å Micke kolla på en film :) Kommer dock inte ihåg vad den heter men den var riktigt bra. Fast slutet var värdelöst. Hatar sånna slut. Men förövrigt var filmen bra :P  Sen drog Micke hem runt 11 någon gång och jag gick å la mig runt 12. De var min dag de :) Kvällen ser lugnt ut, kanske en film eller något. Får se.
Nej nu ska jag käka! Puss å kram <333



Fredag :D Solig sådan också! I love it! Blir nog en varm dag idag. Efter plugget hänger Jentan med mig hem :) Vi ska vänta på att Sofia kommer hem och sen drar vi och badar! :D Asså är det sommarkänsla nu eller? Skoja inte! Så jävla underbart! Lite kallt i vattnet fortfarande dock :P Men de värms upp snart :)
Imorn är det helg :) Jag ska på moppekurs. Ska köra i trafiken och göra prov :S Scaryyyy!! Får se hur det går. Får hoppas på de bästa.
Skoldagen lär väl bli en vanlig tråkig skoldag. Men ingen idé och deppa för de! Halsen känns bättre idag också :D Imorn är den helt borta! Eller dne kommer nog vara de redan i eftermiddag :D
Nej nu måste jag dra! Ha en underbar fredag allesammans! Pusssssar <333


Frida happy!!! :D Ibland får man bjuda på sig själv ;)
Hejsan!
Hemma från träning som gick helt okej :) Ellervar hur trött och seg i kroppen som helst så för att vara så trött så gick de ganska bra :P Vi tävlingstränade eftersom vi tävlar snart. Däremot har jag fått lite ont i halsen igen! Då kan man ju fråga sig om Gud verkligen hatar mig!! Nu har jag verkligen verkligen verkligen inte tid och ha ont i halsen! Dålig tidpunkt! Mycket dålig tidpunkt! Så därför har jag bestämt mig för att nej, jag tänker inte bli sjuk igen. Jag ska äta tok mycket frukt och verkligen se till att motarbete dessa små bacilusker som fått för sig å invardera min kropp. Gå å lägga mig tidigt, vitaminer, vara ute mycket, ja allt. Och framför allt mentalt tänkande! Jag tror faktiskt att det har väldigt mycket å göra med om man blir sjuk eller inte. Så därför, nej jag är inte sjuk. Jag är frisk :D
Nåja, nu lämnar vi detta. Dagen har varit bra :) Skolan var okej, vi gick å bada i bärsjön på rasten :D Tok skönt! Man kunde till och med vara i ett litet tag :) Så nu hoppas vi på lika fint väder imorn så vi kan bada! Sommaren e påväg!!
Nej nu ska jag dra! Puss å kram <3333


Sluta invardera min kropp!!!Omedelbart!!!

Ännu en solig och härlig dag :D Gud vad underbart det är med solen och värmen!!
Schemat för dagen? Skola först, sen hem och köra lite moppe och sne blir det träning :) Massa tävlingsträning nu! Vi tävlar ju RM3 nästa helg! Inte långt kvar och det är mycket som måste bli bättre! Men det här fixar vi brudar! 
Men måste vara full fokus på träningen nu för att vi ska hinna.
Iallafall så nu har jag just skrivit färdigt rapporten om Islam :) Mycket skönt måste jag säga! Var en ganska svår uppgift de här innan jag kom på hur jag skulle göra. Men nu e den klar iallafall så nu behöver jag inte tänka mer på det :) Nu kan jag istället koncentrera mig på matteprovet jag har idag :P Skönt att terminen snart är slut! Kan ni förstå att det bara är 3 veckor kvar?! Det kan inte jag iallfall ;) Ska bli så otroligt skönt! Läääängtar!
Nej nu ska jag gå på rast! Puss å kram <333


Gammal gympabild :)

 

Min dag i bilder :D

Vollybolltrunering i skolan











Första doppet































Ja, där var bilder fårn dagen :) Som ni säkert redan har listat ut så hade vi vollybollturnering i skolan :D Jagv ar däremot ändast med som moraliskt stöd men det funkade lika bra de :) men var extremt uppspelt :P Blir de när det är sånna här turneringar och man kan väl säga att colan jag drack på morgonen inte gjorde saken bättre :P
Vi slutade iallafall på andra plats :) Samma som förra året :P Nästa år vinner vi!
Efter åkte jag, Miccan, Jennifer, Sofia, Moa och Ida och badade :D Träffade Rosie, Ronja och Sebbe nere vid badet också :) Mycket trevligt! Första doppet var det ju för mig, Miccan och Jennifer :D Ganska kallt :P Men hoppade ändå i flera gånger :) Naajs! Sen stannade vi där och snackade lite och sen drog alla hem till sig :) Pluggade sen lite teori och nu sitter jag här :) Mycket trevlig dag! Inga lektioner heller :D Så det var min dag :) Ha de bäst puss å kram F <333



Tjooo!
Görs? Själv har jag just kommit hem från å kollat på Micke när han spela fotboll. Dem förlora med 3-0 den här gången :P Alltid bättre än 6-0 iallafall :P
Innan så sooooolade jag :D Var tokvarmt! Så nu måste jag blivit brun :P Har pluggat teori också :) Gick helt okej tycker jag. Även övat på att köra lite moppe :)  Gick okej de med. Bara köra lite varje dag så vänjer man sig.
Imorn så blir det först plugget sen gympa :) Hoppas på en lika solig och varm dag :D
Nu måste jag kila! Puss å kram <33

Hej bloggen!
Så nu är det ny vecka. Har varit en hektisk helg vilken resulterar i lite bloggning. Ber om ursäkt men den ligger inte på största proretet just nu :P
Har ju varit på moppekurs hela helgen och jäklarns vad svårt det är! Hur mycket som helst som man ska kunna och körningen gick inge vidare den heller. Så nu måste jag plugga som satan den här veckan för att klara de första ``lilla´´ provet nu på lördag. Skulle inte påstå att det är speciellt litet eftersom om jag inte klarar de så är jag inte redo att skriva teoriprov sen och då måste jag ta extra kurse å de kostar pengar... Så bara å plugga på nu. Men det är väldigt intressant så de är ju ett + :) Ska köra i trafiken på lördag också. Nervöst säger jag bara!
Aja idag är det iallafall skola som gäller... Efter ska jag plugga matte och teori och förhoppningsvis blir det gitarr :) ser ut å bli en solig och varm dag idag också så ska nog kunna klämma in lite solning ;)
Ha en bra dag! Puss å kram <333

Godmorgn bloggen!
Förlåt för extremt dålig uppdatering men har verkligen haft fullt upp!
Var ju i Stockhol mmed min mor i fredag och gud vad trevligt vi hade! Fick med mig massa fint hem också, tror bilder kommer sen :) Efter åkte jag till Jasse å jag, Jasse och Agge hade lite mysig filmkväll med pizza, glass, godis och mycket skratt som alltid när man med dme brudarna :D Jäklarns vad mys vi hade!
Och igår var första gången på moppekursen :) Ska berätta om de mer i ett annat inlägg när jag har lite mer tid :P

Nu ska jag snart iväg på moppekurs igen :9 Just det, de var träning igår också. Vi var bara 7 pers :P haha så blev inte så seriös tävling :P Men de var skönt, fick till en bra dubbel och nån bra skruv :) Sen kom min pluttis hem igår också :D Saknat henne massa ju! Men nu måste jag dra! Puss <333

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? 1
Vad tycker du om kärlek? Både bra å dåligt
När kramade du någon sist? Några minuter sen
Saknar du någon speciell person? Jupp
Har du svårt för att bli kär? Vet inte.
Är du singel? Ah
När fick du senast en komplimang? Idag tror jag
HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: Nää
Hånglat med nån riktigt ful: Nää
Hånglat med fler än 50 pers: Haha nää
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Nope
Gjort något riktigt dumt? Ja de har jag nog
Gjort något du verkligen ångrar? ja
Åkt ambulans?
 Nää
Gjort nåt olagligt? Tror inte de
Fått din mamma att gråta? Vet inte
Slagit ner någon? Nej
Skämts över dina föräldrar? Haha ja :P
Sagt jag älskar dig och menat det? Ja absolut
Tar du droger? Nej!
Dricker du? Varför skulle jag?
Vilka kläder sover du i? Stor t-shirt och trosor
Vad hatar du verkligen? Folk som sviker, pms
Varit kär? Jupp
Är du ensam nu? Ja
Vill du gifta dig? Nej
Vill du ha barn? Klart
SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? Kommer jag inte ihåg
Såg dig gråta? Agge tror jag
Fick dig att gråta? Passar på den :P
Du delade en dricka med? Så bra minne har jag inte :P
Du gick på bio med? De var väldigt längesen jag gick på bio. Kommer inte ihåg
Skällde på dig? Kmr inte ihåg
Sa någonting till dig och vad var det? Mamma: Godnatt
DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? Nej
Kramat någon? Jupp
Pussat någon? Nää
Köpt någonting? Ja :)
Sjungit? Klart jag har ;)
Saknat någon? Saknar någon jämt
JAG HAR:
Digitalkamera? Jupp
Systemkamera? Nää
Telefon på rummet? Ja :)
Egen dator? japp
Könssjukdom? Haha nej
Bra kompisar? Dem bästa!
Hejsan bloggen!
Bara ett inlägg igår, jag vet, men hade massa å göra :) Grillade ju å så med Micke :) Mycket trevligt och gott!
Sen åkte jag på träning, den gick sådär. Väldigt seg i kroppen men tycker det gick bra ändå :) Kan ju vara så att kroppen fortfarande e seg efter min lilla sjuka tid :P Men jag jobbar på de :) Snart är det som vanligt igen!
Efter träningen duschade jag lite fort för att sedan gå till Mathilda som var ute på landet :D Vi kollade på gammal julkalender. Tradition ju ;) Älskar dig Mathilda <333 I sommar, då jäklar vad kul vi ska ha! Eller hur?! :D
Aja så såg iallafall min dag ut igår.
Idag ska jag till Stockholm med mamma :D Vi ska shoppa lite grejer, behöver nya skor och shorts. Ska även försöka kamma hem en till bikini :) Efter ska jag till den underbara bruden Jasmine :) Jag, Jasmine och Agge ska käka pizza, kolla film och ha det väldigt mysigt! :) Me like! Ska bli otroligt mysigt!
Nu måste jag klä på mig så vi kommer iväg någon gång! Ha de bäst pussokram <333

Hinner inte med ngn bild!

Hejsan hoppsan!
Torsdag och vi är leeeeediga :D Jippey!!! Ser ut å bli en mycket trtevlig dag dessutom :) Ska väl börja med å duscha för mitt hår är inte specielt trevligt kan jag meddela folket :P Sen ska ja å Micke banka lite trummor å spela gitarr och åka till Norrtan å handla mat :P Vi ska grilla :D Myyyys!! Föresten gjorde vi de igår :D Jag, mamma å pappa alltså. Och åt ute för första gången i år :D Sommartider hej hej!! Nu är verkligen sommaren på väg! Ikväll blir det iallafall träning å sen hem å ta de lugnt :)
Nej nu ska jag ta och slänga in mig själv i duschen! Ha en bra dag, de ska jag ha iallafall :D Puss å kram <33

Jag kommer aldrig mer få se Dig igen. Aldrig i hela migg liv. Du är borta ur mitt liv. Kanske kommer Du alltid finnas kvar i mig, Kanske inte. 2 år sen. Längesen. Ändå är Du kvar här, i mitt hjärta, i min hjärna.
Varför tänker jag på Dig fortfarande? Varför drömmer jag om Dig nästan varje jävla natt? Borde inte Du vara borta från min hjärna för längesedan? Borde det inte vara lätt och glömma? Läker inte tiden alla sår? Va? Är det inte så? Är det inte så det borde vara? Borde vara så. Hur kunde Du sätta sånna spår i mig? Sånna djupa spår som fortfarande finns kvar. Du är ju inte mer än en människa. Precis som alla andra. Du är inte ens en perfekt sådan. Långt ifrån perfekt. Hur kunde det göra så ont? Hur kan det fortfarande göra så ont? Mycket frågor. Kan någon svara? Snälla? Kan någon förklara för mig? För jag fattar inte. Jag kan inte förstå. Och ju mer jag grubblar, ju fler frågor får jag i mitt huvud. Frågor som jag inte kan svaret på.

Just kommit hem från Agge :) Vi soooolade :D Tok varmt var de! Båda somnade i solen så nu borde vi va bruna å fina imorn :) Mycket trevligt!
Resten av kvällen har jag inget planerat. Men vi ska grilla :D Sommarkänsla eller vad? Och på måndag är det bara 3½ vecka kvar tills sommarlov :D Jippiiii!!
Nej nu ska jag dra! PoK <3333


Du å jag plutt <333

 

Heeeeyyy!
Träningen igår gick asbra :D Eller bra var väl å ta i kanske :P Det gick inte så bra å köra syftade mer på att jag inte mådde dåligt :D Så nu kan jag börja träna igen! kollade dansuppvisning sen :) Dem var riktigt duktiga! Kul å kolla på tycker jag :)
Schemt för idag ser tråkigt ut... Kommer inte hände nå speciellt. Skola sen bara hem. Får se vad jag hittar på.
Nu har jag inge mer å skriva :P Ha de bäst puss å kram <333

Tjoooobreee!
Hemma från plugget :) Skönt! Helt okej dag idag faktiskt även fast det är tråk dag :) Hade ju 3orna i gympa först. gick sådär. Hade kunnat gå bättre tycker jag... När vi kom tillbaks till skolan var de direkt till Tyskan som gällde, men det gick faktiskt riktigt bra på tyskan idag :) Fick lite gjort för en gångs skull :P Sen hade vi engelska å den gick bra och sist men inte minst hemkunskap :) Vi fick göra pizza :D Mums! Nu ska jag snart till träningen :) Tror däremot inte jag kommer kunna vara med och köra hela tiden för jag har haft ganska ont i huvudet idag och får ont så fort jag anstränger mig... Men får se, de kanske går över när jag tränar :) Hoppas på de! Ska gå tidigare från träningen också för ska kolla på dansuppvisning. Känner att tränarna inte kommer bli jätteglada på mig... Men hade ingen aning om att jag skulle vara sjuk i flera veckor när jag bestämde de. Och som sagt, de kanske är lika bra å ta de lugnt i början.
Aja får se om jag skriver mer idag. Annars skriver jag imorn! Puss å kram <33


Vad skulle jag göra utan er? <333



Godmorgon!
Usch, känner inte alls för skola idag... Vill bara ligga hemma i min säng och ta de lugnt. Men så kan man inte göra...
Idag ska jag iallafall testa att träna :D Ska bli underbart! Ska ta de lugnt i början så får vi se hur de går :) Ska bli väldigt kul iallafall.
I skolan ska jag å Agge hålla i en gympalektion för 3orna :) Dem ska få spela brännboll hade vi tänkt :)
Nu måste jag göra mig i ordning! Puss å kram <33

Tycker denna låt är sjukt bra! Lyssna på texten!
Tjo!!
Vad gör ni? Själv gör jag inte så mycket, har just läst igenom massa blogginlägg :) Aldrig fel!
Var ju å kolla på Micke när han spela fotboll idag :) Hehe ja.... dem förlora med 6-0 :P Behöver jag säga nå mer ;) Nej men dem var bra tycker jag :) Efter spelade vi lite gitarr :) Trevligt de med! Och nu ska jag väl snart gå å lägga mig. Imorn ska jag testa träna lite :) Sen ska jag kolla på mevalin när dem dansar :) Roooligt! Men först vanlig skoldag. Just de, ska hålla i en gympa lektion också :) För 3orna! Najsigt!
Nej nu måste jaf kila iväg! Puss å kram <333

Hejsan!
Sorry för dålig uppdatering! Ska berätta om gårdagen då jag blev konfirmerad på riktigt :)
Det gick jättebra, sa inte fel i kyrkan :) Vi åkte hem å käkade med släkten och jag fick massa fina presenter :) Vill verkligen tacka alla för att ni kunde komma och tacka för alla presenter :) Fick jättefina smycken, pengar, en drömfångar, psalmbok, en bok med bra ordspråk, gjordens coolaste plektrum, presentkort på guldfynd. Tror inte jag har missat något :) Betyder massa! Framför allt vill jag tacka mamma och pappa som har fixat allting :) Mat och allt sånt där. Ni är verkligen världens bästa! Älskar er!! <333
Nu till dagen. Har varit i skolan och nu ska jag iväg å kolla på Micke när han spelar fotboll snart :) Sen blir det hem å spela gitarr :) Rooligt!
Nu ska jag dra! Puss å kram <33

Godmorgon!
Söndag och jag ska konfrimeras (igen) Lite mindre nervös den här gången men jag antar att den kommer snart :P Alla släktingar ska ju titta idag. Men jag ska nog överleva, de gick ju bra igår :)
Efter blir det fika och sånt här hemma å sen måstej ag dra iväg på träning även om jag inte kan vara med å träna. Måste titta på ifall dem gör några ändringar i friståendet. Vi tävlar ju RM om några veckor så...
Just de, inatt drog Sofia till Spanien också!!! Med klassen :) Så nu ser man itne henne på en vecka!
Nej nu ska jag fixa de sista sen drar jag och blir konfirmerad på riktigt!! :D PoK

Hejsan!
Så nu e jag nästan konfirmerad :P Vi måste konfirmeras två gånger i olika kyrkor. Så idag var egentligen bara som ett litet genrep. Imorn konfirmeras jag på riktigt i Länna kyrka och då kommer hela släkten :D Idag kom Pappa, Sofia och Micke :) Jättekul att du ville komma å titta Micke! Ja och pappa å Sofia också såklart men känns lite mer självklart att dem ska titta ;) Fick två presenter idag :) Ett jttefint piercing smycke av Syrran och ett jättefint halsband av Micke :D Ett silver kors som hänger i ett svart snöra :D Tok fint! Tack så jättemycket ni två! :-)
Efter åkte Micke hem hit å vi har pysslat lite med hans kostym som förövrigt bestod av systembolakets plastpåsar ;) Han skulle på maskerad och representera systembolaget :P Haha tycker de var en ganska bra idé :P Sofia, Mathilda och Micke har även tagit första doppet idag! Jag kunde inte eftersom jag är sjuk... Men dem sa att jag inte missade något ;-) Nej nu ska jag sluta skriva å lägga in bilder istllet :D
Puss å kram <333






















Korset jag fick av Micke :D Har tyvärr ingen bild på piercingen :(


Tårtan min kära mor har gjort :D


Första doppet :D











Nu ska jag snart dra och konfirmera mig! Tror ni jag är nervös eller? Kan meddela er att jag är tok nervös!
Men mne får hoppas att det går bra :) Nu måste jag dra! Puss å kram <33
Nej nu blir det sängen för min del! Upp tidigt imorn! Önska mig Lycka till nu till konfan imorn!
Love u!! Kisses <333

Hejsan!
Nu har jag just kommit hem från en kväll på Kontrast i Norrtälje :) Har kollat på Micke när han spela där :D Riktigt duktig var han! Väldigt roligt att se! Visst, lite små missar och sånt, men det var ju första gången han spela :) Och han har fixat ihop 20 låtar på en vecka! Det är verkligen meningen att han ska stå på scen! Och alla som blir något måste ju börjar någonstans, eller hur? Du kommer gå långt tror jag Micke :)
Dagen för övrigt har väl sätt helt okej ut. Var i skolan först, sluta tidigare för jag skulle till vårdscentralen. Har ju varit sjuk hur längesom helst nu så vi skulle kolla upp vad de var. Jag har ett virus sa dem... Irriterande, för virus kan dem inte göra någonting åt. Bara vänta tills man blir frisk och jag vet ju inte hur lång tid de tar. Och vi ska tävla RM3 om 3 veckor! Måste bli frisk nu verkligen!
Nu till något helt annat. Jag har fått virus på min dator. Upptäckte de nu när jag kom hem. Hela start menyn har lagt sig på kortsidan på datorn. Så nu lär jag väl behöva lämnna in den här också. Helvete! Inte vad jag behövde just nu kan jag ju säga! Gaaaah galen jag blir!
Aja kvällen blir lugn, ska lägga mig tidigt eftersom jag konfirmeras imorn :) Så lär inte skriva innan de! Önska mig lycka till! Puss å kram <333

Bilder från kvällen kommer :)

Nu har Johannes bokat tågbiljetter hit :D Han ska vara här 18-20 Juni :D Så jävla roligt! Fan vad jag längtar!!
Tjoo!
Just kommit hem från norrtälje :) Varit där hela dagen idag. Var på brandstation med skolan. Riktigt roligt faktiskt! Väldigt intressant. Fick höra om en massa hemska saker som verkligen gör att man förstår hur farligt saker kan vara och fick lära oss massa bra :) Så var en riktig toppen dag tycker jag! Efter gick jag, Agge och Jasse lite i Norrtälje :) Jag fick med mig en bikini hem :) Aldrig fel! Sen kom mamma å pappa in med bilen för att lämna Moa och Sofia på gympan. Jag kan fortfarande inte träna :( Ska åka till vårdscentralen imorn för att kolla vad som e fel på mig.
Iallafall så var de underbart å få se lite gymnaster igen :) Inte sett dem på länge! Sen åkte vi å handlade till min konfirmation som e i helgen :) Och nu sitter jag här :) Ska väl sitta här resten av kvällen å ta de lugnt.
Skriver kanske mer sen! Puss <333

Hejsan!
Gör ni? Själv gör jag ingenting... Tråkigt. Har däremot solat massa idag :D Så jäkla skönt! drog på mig bikini och la mig i hammocken och tror ni inte jag somna eller? Tvärsov verkligen :P Och solen lös som tusan å de var skit varmt :D Det var underbart kan jag ju genast meddela! Så förhoppningsvis har jag blivit lite brunar nu :)
Imorn så ska vi till typ brandstationen med klassen och göra massa saker där. Inte riktigt fattat vad de e men dit ska vi iallafall :P Och vara där hela dagen :) Sen stannar jag kvar i Norrtälje för att sedan dra på träning :D Naaajs! Så sjukt kul de ska få bli att träna igen :D Men får nog ta de lite lugnt eftersom jag inte mår så bra idag.
Nej nu ska jag dra! Puss å kram<333

Hejsan!
Sitter å har tyska. Helt okej när man får ha datorerna :)
Kan ju beskriva lite kort om gårdagen. Först var jag och tog kort till konfirmationene :) Gick bra, fast jag såg ut som en präst ;) Efter så åkte jag inte på träningen som väntat :( Mådde inge bra... igen... Asså vill bara bli helt frisk igen! Så jag satt hemma. Hade i och försäg kul då med, webba å chatta :P Men börjar få träningspanik nu! Men imorn ska jag på träningen iallafall :)
Idag efter plugget händer inget :P Händer inte mycket i mitt liv just nu känner jag :P Ska plugga lite matte och ta de lugnt. Ligga i hammocken :) Måste vara ute lite. Sitter inne på tok för mycket. Kan ju alltid ta med mig gitarren ut å spela lite :)
Just det! Måste även tillägga att jag har världens bästa kompisar! Att ni stod ut med mig igår de fattar jag inte. Men ändå e ni där å stöttar å tröstar :) Ni e fan de bästa som finns! Älskar er tjejer <33
Nu måste jag fortsätta jobba! Puss å kram <33

Gääääsp.... Sitter här å gäspar på svenska lektionen. Är trött. Men går ganska bra å jobba nu faktiskt :) Fast jag måste snacka med en muslim! Måste ringa typ någon muslimsk förening men jag hittar inget telefonnummer. Irriterande. Om det är någon som råkar veta ett telefonnummer till en muslimsk förening så kommentera de till mig :P Jag skulle verkligen behöva de ;)
Efter skolan ska jag först ta kort till konfirmationen och sen träääääna :D Har inte tränat på evigehter nu! Får se hur de går :P Lär ju vara väldigt seg i kroppen :P
Aja nu måste jag fortsätta jobba! Puss å kram <333

Tjoo!
Ligger här å försöker tina :P Satt ute från klockan halv 4 till klockan 6 :P Började med att jag gick ut i hammocken och satt i solen å spela gitarr :) Var hur skönt som helst :) Sen typ sola jag lite och slumra väl till i hammocken. Runt 4 kom Micke å vi spela gitarr ute i hammocken :) Var jätteskönt då med till solen började gå ner :P Då började jag frysa som fan, men vi satt kvar :P Blev inte så mycket gitarr spelande faktiskt, satt mest å snacka :) Trevligt de med! Iallafall så resultatet av att sitta ute så länge när det är kallt blir ju då djupfryst :P Men börjar få upp värmen nu :)
Nu ikväll ska jag bara sitta vid datorn :) Treeeeevlans!
Skriver imorn igen! Puss å kram <333

Godmorgon!
Hur mår ni i de strålande vädret? Själv är det toppen! Blir på så bra humör när det är så fint väder :) Ska sola en massa idag! Hoppas bara vädret håller i sig! Inte långt kvar till sommarn nu, bara 5½ vecka kvar! Asså det ju ingenting! Så himla underbart!
Nej nu ska jag ut och lägga mig i hammocken! Ni får ha en underbar dag, skriver mer sen! Puss å kram <333

Tjoo!
Läget? Själv e de bra :) Lite trött, ska nog gå å sova strax.
Haft en bra eftermiddag, kollade på träningen sen hem å kolla film och 24 med Micke :) Najsigt!
Så har väl inte så mycket mer å skriva... Imorn händer inget, vilket betyder att det lär bli en tråkig dag. Fast e ju skönt å vara ledig och bara kunna ta de lugnt :) Även om de känns som att det är de enda jag gjort den här helgen :P
Skriver imorn! Sov gott Puss <333


Dåligt uppdatering, jag vet. Söndag idag iallafall, vilket hade betytt vanlig skoldag imorgon men vi har studiedag imorgon så är ledig en dag till! :D Älskart! Idag har jag hjälpt pappa att sätta upp hammocken :D Guuud vad jag älskar den! Så jäkla skön att ligga i! Jag typ bor i den på sommrarna :P Sen har jag tagit mig en liten tupplur :P Vet inte vad de e med mig, men har verkligen börjat älska å ta tupplurer mitt på dagen när man inte har något att göra :P Hehe.... Senare bär det av mot träningen, får däremot inte träna, men jag ska vara med och titta på :)Saknar alla underbara gymnaster! Just de! Tjejerna tävlade ju i helgen också! Tyvärr så räckte det inte till en finalplats... Tråkigt men dem kom på 20 plats av 45 lag så jag tycker ändå det var väldigt bra jobbat! Hade tydligen varit vääääldigt jämt.
Gårkvällen var trevlig också :) Repet gick bra, fast man blir helt slut i huvudet :P Efter åkte jag å Micke hem till mig å vi kollade på film. 8 Mile såg vi. Sjukt bra! Sen kollade vi 24 till halv 2 :P Jag somnade 2 gånger :P Var toktrött!
Men nu måste jag dra! Puuuuussar <333

Glömde ju! Det är ju första maj idag :) Alltså ny månad! Planering för denna månaden ser väl ut något sånt här:

♥ RM1 för dem yngre tjejerna (pågår just nu)
♥ Jag konfirmeras
♥ Min kära syster fyller 13
♥ RM3 för oss

Är väl ungefär de som händer skulle jag tro. Sen är det ju alla självklara grejer som massa gympaträninga och gitarrlektione :)
Det här blir en bra månad tror jag :D

 

 

Då var valborg slut. Tråkigt... Nu måste man ju vänta ett helt år innan det är valborg igen. Fast händer jumassa annat skojsigt :) Hade kul igårkväll iallafall :) Vi käkade, var med när dem tände den lilla brasan som vi brukar ha och sen gick vi til lden stora brasan. Fast där var de typ fett tråkigt så vi drog till skutan ett tag istället :P Sen gick vi tillbaks till brasan. Var inte där så länge, jag å Sebban gick hem efter ett tag. Satte på Avatar på tv och käka chips å drack läsk som alla år :) Alla satt faktiskt å tittade på filmen, dem vuxna brukar inte vara med, men de var dem nu :) Trevligt! Men dem droppa av en efter en för att sova så var bara jag å Sebbe som kolla klart på hela filmen. Ingen utav oss somnade i soffan den här gången :P Filmen var riktigt bra tycker jag! Häftigt gjord. Den är verkligen värd att se.
Iallafall så gick även vi och la oss sen. Idag så åkte dem hem efter frukost å vi åkte och kollade lite på deras hus och nu sitter jag här :) Har just kollat ett avsnitt vampire diaries :) Alltid lika bra!
Senare idag ska vi repa igen :) Hoppas det går lika bra som förra gången! Skriver mer sen puss <33
Just de! Glöm inte att hålla alla tummar ni har för de yngre tjejerna som tävlar i Helsingborg i helgen :) Meddelar sen om hur det har gått!