Idag blev en muffinsdag!! Anne, johannes mamma, hade en superrolig muffinsbok som jag blev lite frälst i, å även om jag inte är ett stort fan av att baka så tänkte jag att ``äh, varför inte baka lite muffins nu när vädret ändå e tråkigt! Efter lite bläddrande så bestämde jag mig för maschmellowsmuffins, första gången i mitt liv jag bakar sånna å de blev väl helt okej. Hade nog väntat mig lite mer av dem men helt klart ätbara!
 
Har just gjort ett styrkepass med Johannes, så himla skönt å bli riktigt trött! Nu sitter jag nyduschad i soffan å ska läsa lite bloggar!
 
Kisses ♥
 
Det blev lite fynd ändå! :) Allt på rea, 70% på både JC, MQ och skopunkten :)
 
Nu myser jag och Hannes med lite te framför OS handboll, Sverige mot Norge så nu får vi se om Sverige i alla fall kan slå sitt andra grannland! Ha en fortsatt trevlig kväll people!
 
Idag har vädret varit tråkigt, som igår. Och i förrgår. Borde inte klaga, har ju haft några riktiga pangdagar, men jag blir så rastlös av att bara sitta inne och glo på teven. Visserligen  har ju OS dragit igår nu, så finns ju lite å titta på, men ändå..

Sitter just i detta nu och funderar på vad jag ska ha på mig när vi åker till Göteborg. Vi ska skutsa in Kristian (johannes bror) till flygplatsen om en halvtimme, han ska till Spanien, och passar samtidigt på att gå lite på stan då :) Ska försöka köpa med mig en klänning och ett par sandaler hem. Trots att jag egentligen har lite köpförbud för att inte göra slut på alla mina pengar.
 
Nej, jag ska väl göra mig i ordning nu. Hörs sen!
 
 
Min longboard som är påväg till mig :) Lääängtar!!
 
En väldigt fin kväll med en minst lika fin kille ♥
Ännu en underbart perfekt å grym dag! Strålande sol hela dagen, jag å Hannes vaknade klockan nio å var där med igång med dagen rätt tidigt :) Vi har tillbringat mestadels av dagen ute på sjön, först bara jag och hannes i ca 3 timmar. Vi solade å åt lunch på en liten ö :) Vi kom hem lagom trötta runt 16. Åkte in till rean som började på Team Sportia runt 18 å fick med mig en ny tröja hem :) Direkt när vi kom tillbaks så tog vi lilla båten ut igen, den här gången hela Johannes familj också. Vi grillade å hade allmänt mys lite till. Tittade på solnedgången å tog massa kort! :)
 
 
 
Hej alla fina!!
Åå, jag har haft en sån underbar dag! Igen! :) Idag har vädret varit bättre, molnigt på förmiddagen, men eftermiddagen å kvällen var helt perfekt väder! Solade å körde lite lite styrka, inte tänkt att jag skulle bli ansträngd (jag försöker vänja kroppen), men jag blev ansträngd ändå trots väldigt få repititioner.. Suck, hela jag e verkligen ur form. Men det ska jag ändra på nu!!
 
Satt i alla fall ute å läste sen, läste ut ``det är så logiskt alla fattar utom du´´, en ungdomsroman som jag mest köpte för titelns skull. Åt en epic middag, grillad hel kyckling med potatis, sås å sallad! Mumma!
 
Sedan den perfekta kvällen <3 Jag  hannes cyklade in till Skärhamn igen, det var värsta kvällssolen, typ jättejättefint, vi satte oss på en uteserviering vid vattnet å tittade på solnedgången, drack kaffe (okej, hannes drack cola) å bara va. Fick lite folk å ta kort på oss, å jag känner mig bara supernöjd med dagen!
 
Stor cread till min Hannes också som fixat så duktigt med båten idag, trots värmen! Puss på dej <3
 
Skriv ya!
 
Tja snyggingar!
 
Sitter å myyyser efter en toppendag, trots att vädret inte riktigt varit med oss här på västkusten. Har varit mulet hela dagen, dock har det varit förvånadsvärt varmt för att vara mulet å jag å hannes har fått en del gjort.
 
Vi började med att torka ur deras segelbåt inne, bra att passa på å göra det nu när det ändå är dåligt väder. Efter så åt vi lite god lucnh, chillade lite, å sen cyklade vi till Skärjamn (de lite större samhället här på Tjörn om jag har fattat saken rätt..), kolla på lite longboards på Team Sportia och fick lite tips på vad som är bra och dåligt :) Så nu har jag bestämt mig för att beställa en från Ebay :) Vi cyklade lite i hamnen å drog sen hem. Chillade lite till, och sen så övningskörde vi lite :) Jag övade på att krypköra på en grusplan och om jag får säga det själv (klart jag får, det är ju min blogg!) så tycker jag att det gick riktigt bra :D Nöjd!
 
Nu har vi just ätit pannkakor till middag och jag är proppmätt! Blir en lugnt kväll, troligtvis lite Xbox med Hannes bror!
 
pöss!
Phu! Sitter inne efter en händelserik, men otroligt msig dag här på västkusten! Vädret hade inte kunnat bli bättre, strålande sol och varmt hela dagen har vi haft!
 
Jag å Johannes började med en skön sovmorgon, åt frukost ute i det soliga vädret :) Bestämde oss för att jag skulle testa på paddling för första gången idag i detta epic väder och gjorde i ordning kajakerna. Väl ute så blåste det lite mer än vi hade väntat oss, jag var inte speciellt bra på å paddla (daaah, det var j första gången!?) å jag typ... blåste in mot nån klippa å det hela slutade med att jag välte! BRAVO! Bara att bocka av det på min to do list! Det hela gick ändå bra, jag gjorde inte illa mig och vi kom hem oskadade, om man bortser från johannes små revor på handen (å då var det ändå inte han som druttade i....)
 
Vi kom hem vid 15 efter vår lilla incident och åt lunch. Gick till klipporna vid vattnet och spenderade nån timma där i eftermiddagssolen!
Najs första dag :) Hoppas vädret håller i sig!
 
Nu sitter jag insmord i After Sun och uppdaterar mig på facebook :) Puss!
 
Hej bloggen!
 
Blev inget inlägg igår för jag hade typ en awesome dag å hade helt enkelt inte tid för datorskärmen!
 
Igår var det toppenväder, varmt å soligt :) Jag började med att måla, blev äntligen klar! Så jävla skönt, å inte blev det sämre av att jag fick 3000 kr! :D Klirr i kassan! Supergulligt av farmor och farfar å ge mig så mycket för att jag målade deras hus! Tack så väldigt jättemycket! :)
 
Efter så chillade jag, solade med sololja å jobbade på brännan ;) Hehe, sad but true! Åkte å badade med Micke Wiman på eftermiddagen å hade det allmänt mys i typ två timmar på stranden.
Lite senare kom jag att testa på något som nu är min nya gud: Longboarden! Det var så jääävla roligt! Fick testa Mickes lite, och fyfan vad najs! Sååå, detta är nu mitt blivande inköpt. Ska införskaffa mig en longboard :)
 
Dagen var hur som helst inte slut där, tgo en promenix med mamma på kvällen, så mysigt så, och sen åkte jag å Micke till Norrtälje å tittade på ett band som spelade :) Kom hem, tittade på Iron Man och gick till sängs runt 1 :) Grym dag!!
 
Idag ser det ut att bli en minst lika bra dag, har startat med en promenad med pappsen och en dusch ;) Nu ska jag snart göra mig i ordning för att åka in till storstan med fina Agnes ♥ Vi ska shoppa lite (operation akut en ny bikini till mig) och titta på Bio (Avengers, har hört att en ska vara superbra, dock inte min typ av film så får se vad jag tycker), Hannes möter upp oss pch joinar oss på biobesöket!
 
Imorn åker jag å Hannes till Tjörn, detta blir med andra ord mitt sista inlägg på ett litet tag. Vet inte när jag bloggar nästa gång, blir väl från Tjörn i guess!
 
Ha det bra så länge! Pöss!!
 
Dagen blev inte direkt som jag förväntat mig... Vädret förstörde mina planer och jag han endast måla 45 minuter innan regnet öste ner. Därför måste jag måla imorn också. Lite surt, hoppas på bättre väder då.
 
På eftermiddagen kom Richard, planerna blev dock ändrade då Richie skulle hämta sin mobil i Täby. Så vi åkte en sväng dit, käka lite donken, för att sen inse att vi inte skulle hinna träna :P Hehe.. Men det var trevligt i alla fall, så de e lugnt! :)
 
Nu på kvällen har vi varit hos mormor, hon fyller år idag så vi har firat henne :) Grattis!! :) <3
 
Nu väntar sängen, blir å komma i säng lite tidigare ikväll! Tror jag kan behöva det. Pöss
 
Godmorgon mina turturduvor!
Sitter å äta goda jordgubbar med mjölk :) Vaknade just, har upptäckt att jag nånstans den här sommaren har blivit värsta sleeping beuty! Och med det menar jag såklart inte att jag är otroligt vacker (okej, lite då) utan att jag har börjat sova typ jättelänge! Sååå skönt! Fast de suger också, för då är i princip halva dan borta när man vaknar... Å andra sidan är halv 11 inte så farligt..
 
Hur som haver, så väntar sista dagen med måleri idag! Gött. Har ändå inte varit så jobbigt som jag trodde att det skulle vara. Så efter det här kommer jag vara rik och dessutom ha mer tid för annat! Sounds good huh?
 
I eftermiddag ska jag också försöka ta tag i träningen igen, Richard kommer hit och vi ska gå igenom ett styrkepapper till mig. Ska bli najs!
 
Nej people, nu ska jag äta klart min frukost, och sedan ta tag i penseln! Ciao :)
 
Morsning korsning!
 
Har haft en supermysig helg! Var ju hos ossian i lördags kväll och hade trevligt. Vi spelade kort, käkade gott, badade å hade bara allmänt mysigt! Kom hem igår runt 17 å hade en chillkväll med film, jag, Soffi och Mathilda tittade på Lilo ich Stitch ;)
 
Idag har jag målat, nästan klar nu, imorn borde jag bli klar! Ska bli skönt å inte ha några måsten på dagarna. Nu sitter jag, Soffi och Mathilda åter igen å ska titta på Livet enligt Rosa! :D Massa barndomsminnen!
 
Tjaba!
 
Tänkte att jag ska skicka iväg ett litet inlägg nu innan jag drar, jag å Hannes ska strax åka till Kårsta för att ha myskväll med Ossian och Sofia :) Vi ska grilla å ha skojigt! Kan nog bli en lyckad kväll!
 
Idag har jag inte gjort så mycket, jag å hannes har tagit det lite lugnt med en slö morgon. Skönt!
 
Skriver igen imorn eller på måndag! Puss
 
Herregud, vädret kan verkligen inte bestämma sig idag! Strålande sol och jättevarmt på förmiddagen, sen plötsligt kom stora mörka moln och det började åska å blixtra å regna. Sedan sol igen och nu åskar å redanr det igen! Svårt att veta vad man ska göra med dagen då..
 
Har ändå lyckats ganska bra, började med att måla farfars hus imorse. Åt lite lunch och målade lite till. Efter det har jag varit en sväng till vårdcentralen för att kolla min hals, och nu hann jag precis klippa klart gräsmattan innan regnet började vräka ner. Känner att jag fått ut en del av min dag. Inte så roliga saker kanske, men har man sommarjobb så har man!
 
Dessutom kommer världens finaste till mig om bara en timme ♥ Längesen jag saknade Johannes på det här sättet som jag har saknat honom den här veckan. Det liknar saknaden när vi bodde långt ifrån varandra och den tycker jag inte om. Men, det blir ju faktiskt ännu mysigare å träffas sen då, tihihi :)
 
Igår träffade jag en mycket efterlängtad Agnes, å vi hade sååå mysigt! Åt pizza vid morabadet å pratade å pratade :) Så skönt å få träffa henne igen. Tänk att när jag skulle börja gymnasiet så tyckte jag det skulle bli så satans skönt å bara få börja om å vara vem jag ville vara. Å nu tycker jag det är lika skönt att träffa någon som vet vem jag är.
 
Kvällen bjuder på goood mat och mys framför teven :)
 
 
 
 
Hej snyggingar!!
Något blåsig men ändå fin dag idag :) Har haft möte med Micke och Ebba idag om terminen med killarna. Kommer nog bli bra det här, mycket som ska ordnas och fixas bara. Det kommer bli krävande, men också väldigt roligt tror jag :)
 
Kom hem å har legat å solat å läst lite på bryggan vid våran båt. Snart ska jag träffa en efterlängtad vän, Agnes, å vi ska äta pizza å ta ikapp en hel del snack!! :)
 
See ya!
 
Min frukost idag :) God var den!
 
Jag har haft en okej dag hitils, orkade måla lite mer idag. Nu skulle jag vilja hitta på något med någon, men mår fortfarande inte så bra... Vilket irriterar mig. Men det är så det är. Mår faktiskt ganska mycket bättre idag :)
 
Så nu sitter jag å dricker lite kaffe :) Har just tittat på ett avsnitt Ghost Whisperer som är en ny serie jag börjat följa :) Bra serie, men lite förutsägbar dock.
 
Ikväll blir det ännu en myskväll med pappa här hemma. Inte för att jag har något emot det, det är trevligt, det känns bara som att jag borde hitta på massa annat skoj som 17åring som har sommarlov. Men det får bli när jag är frisk!
 
Avslutar kvällen med lite jordgubbar och mjölk. Känner att det får bli ett bra avslut. Egenodlade dessutom.
 
Varit låg idag. Känt mig nedstämd å ledsen å till och med fällt en tår eller två. Vet inte riktigt varför, jag tänkte att det kanske är min pms som är lite sen med tanke på att kroppen haft fullt upp med min halsfluss. Så den hade inte tid med pms. Fast... nee. Största anledningen är väl att jag går här hemma å har jättetråkigt, ensam, när det är sommar ute, medans alla andra laddar upp sina fina sommarbilder på facebook å har så kul! Å jag vill bli frisk.
 
Därför laddar jag upp en bild nu. På mina jordgubbar.. Som faktiskt är väldigt goda om jag får meddela.
 
Tack å lov så kom Micke å gjorde min dag lite bättre idag. Vi tittade på film. Å jag fick dessutom äta god tacos (fast med kyckling, kmr inte ihåg vad det heter) med min fina fina pappa :) Han e bra han :)
 
Nu ska jag pallra mig till sängen å få en godnatts sömn! Det sägs ju vara det viktigaste för en god hälsa!
 
 
I början när jag och Johannes blev tillsammans, för ca 2 år sedan, så fick jag lite då och då frågor som ``tror du att ni kommer vara tillsammans hela livet´´ eller ``tror du att ni kommer gifta er´´ eller ``tror du att ni kommer få barn ihop´´. Jag tror egentligen inte att sånna här frågor ä ovanliga, tvärtom är det nog bland de vanligaste frågorna man får när man går ut med att man har ett förhållande.
 
Det jag blir lite fundersam över dock, är hur folk kan komma på att ställa en sån fråga? Eller vad de väntar sig för svar? Väntar de sig att jag ska svara ``Jamen gud ja, inom ett år är vi en Svensson familj med hus, barn, hund och volvo!´´, eller `` Nej aldrig i livet, leve resten av mitt liv med honom? Skulle inte tro det va!´´ ?
 
För vilket svar man än svarar, blir ju helknäppt. Hur ska man som 15åring kunna svara på den frågan, utan att låta dum i huvudet? Det tog ett tag, men till slut kom iaf jag fram till mitt svar på frågan. Något sånt här blev det `` Ja, det tror jag, men hur ska jag kunna tro något annat? Man går väl inte in i ett förhållande och räknar med att det ska ta slut inom ett eller två år?´´. Jag kan lova er att jag inte lät lika självsäker som den där meningen just gjorde, men det blev mitt svar till slut i alla fall, och jag tycker att det är ett bra svar.
 
Det är väl klart som fan att ett förhållande tar slut om man inte går in med inställningen att det kommer hålla. Ett förhållande är ingen dans på rosor, kan till och med jag säga som endast är 17 år och lever i mitt första förhållande. Det är något man kämpar för, är försiktig med. Går man in med inställningen att ett förhållande kommer ta slut, då kan jag lova att det banne mig kommer göra det också. Det bevisar dessutom två andra saker: man är inte mogen för ett förhållande och man e inte heller kär.
 
Lite filosofiska tankar från moi en varm måndagseftermiddag.. Kommentera gärna!
 
Såådärja, nu börjar jag bli människa igen! Börjar ta igen med maten å kan faktiskt prata nu! Framsteg måste jag säga :)
 
Måste hylla min ooootroligt bästa pojkvän! Johannes kom hit i fredags efter jobbet, då kunde jag inte prata, inte äta å knappt sova. Å Han kom hit å bara tog hand om mig. Hela helgen har han tagit hand om mig, hämtat värktabletter mitt i natten, hämtat vatten, hållt om mig när smärtan varit näst intill outhärdligå sagt alla d där saker som man vill höra när man e sjuk. Vi har inte gjort nånting den här helgen, och det visste han, ändå kom han hit bara för att vara med mig. SÅ GULLIGT!
Så tack fina fina du, för att du gjorde min helg mindre plågsam ♥
 
Idag är en förhoppningsvis sista vilodag, så jag ska bara ta det lugnt. Läsa lite, titta på teve, kolla serier. Imorn är jag nog back on track igen, då ska det målas hus, kanske umgås lite med nån vän å försöka få igång min kropp lite igen :) Får börja långsamt, jag kommer vara helt slut efter att ha målat huset ;)
 
 
Denna skönhet och goding slank nyss ner i min magsäck! Vädret är strålande, Ronja kommer hit idag, Ossian kommer hit idag och det ser helt enkelt ut att bli ett perfekt badväder! MEN, vi har den här lilla detaljen som är så stor att den förstör hela fucking dan. Jag har gått å blivit med halsfluss!!! YEEEEEAY!!! Jävla cp skit, om dem inte tar bort mina mandlar snart så gör jag det fan själv! Gosh...
 
Så himla irriterande, å grejen är att med ipren och alvedon så mår jag hyfsat bra, problemet är bara att inatt kommer jag kräkas och imorn kommer jag ligga däckad utan att kunan svälja mitt eget saliv. Har jag vart med förr eller? JA! Jag känner till denna lömska sjukdom mycket väl kan jag tala om!
 
Jag har i alla fall fått en tid hos läkaren idag, förhoppningsvis kan jag försöka övertala om att få penecellin med en gång. Btw så är det fan omöjligt att stava till penecillin... Eller stavade jag rätt nu bara för det? WHATEVER MINA NÄRMSTA DAGAR ÄR ÄNDÅ FÖRSTÖRDA!!!!!!!
Hallon och jordgubbsdröm
 

 
En superbra smoothie om du bara är sugen på något enkelt med fräscha smaker!
 
Redskap:
Kniv, mixer, sked, DL-mått
 
Ingredienser:
55g hallon
55g jordgubbar
2 och en fjärdedels dl créme fraiche
2 och en fjärdedels dl Mjölk
2-3 msk flytande honung (efter smak)
 
Tid
Ca 10 min
 
Gör såhär:
Mosa hallonen till en smet, med andra ord så måste de vara lite tinade om du nu använder frysta hallon. Blanda alla ingredienser och mixa ihop till en slät smet.
Häll upp smoothin i glas och servera!
 
Vad hade testpanelen väntat sig?:
Att det skulle vara en bärig och söt smoothie!
 
Testpanelens utlåtande:
``Smoothien var alldeles för osötad och smakade för lite bär. Smaken av créme fraich tog över. Mer bär hade troligtvis gjort smoothin godare. Detta var ingen hitt!´´
 
Tips:
Ha i mer bär än vad som står i receptet om det är en bärig smoothie du är ute efter.
 
Betyg:
Smoothien får 2 av 5 drinkpinnar!
 
 
Åååå det är så skönt att vara hemma! Även fast jag har haft det super så är det alltid skönt att komma hem :)
 
Min dag var awesome, sov 11 timmar inatt så jag vaknade kvart i 12. Brukar inte tycka om att sova länge eftersom dagen liksom förstörs då på någe vis, men jag hade räknat med det idag. Kände att det behövdes. När jag vaknade så käkade jag lite och begav mig sne till farmor och farfar för att börja mitt sommarjobb där :) Jag ska måla deras hus! Så det sysslade jag med några timmar.
 
Efter så tränade jag för första gången på mycket länge. Jag å fina Hannie gick till stranden trots blåsten och simmade 500m. Efter det så körde vi lite styrka och nu e jag sådär lagom trött å seg :) Väldigt bra! Så skönt å känna att man har gjort något.
 
Nu ska jag å Hannilove strax umgås lite och ha en myyyyskväll! Pöss!
 
Artister, band, festa, tälta, tältgrannar, festivalmat, funktionärer, visiterad, äckligt vatten, sol, vätskebrist, sena kvällar, långa nätter, gå, ont i fötter, skratta, alkohol, lera, regn, bajjamajjor, varmt, kallt, sola, chilla, mysa, chips, ostbågar, burkmat, Hannes, Niklas, Lars Winnerbäck, Kent, lugn camping, vanlig camping, campingstolar, pringleshögtalare, stormkök, gasol, nudlar, packning, frestivalområde, munkar, jeansshorts, sabatonkläder, rött läppstift, röda solglasögon, solglasögonbränna, godis, fulla människor, glada människor, världens finaste pojkvän, fota, mulet, puss på kinden, tråkiga grannar, random samtal, läckande tält, köer, Niklas fina kängor, Niklas AWESOME mössa, spelschema, armband, silvertejp, flaggor, varm öl, tappade saker, Uno, koffein, energidryck, sen Rihanna, mobilladdning, dalahäst.
 
Listan skulle troligtvis kunna göras dubbelt så lång. Det här är nog det enda sättet som jag någorlunda kan beskriva mina dagar på min första festival. Det har varit magiskt och jag är überglad att jag köpte dessa biljetter. Jag vet med säkerhet att det hä minsann inte var sista  gången som jag går på festival!
Tack för 5 underbara dagar ♥
 

Mobilbilder kommer.