Åååh mina två favoritpojkar! Så fina båda två! Jag har haft två sjukt bra dagar, med mycket party, skratt, dans och äventyr. Jag är såååå nöjd med min försa utgång och jätteglad att jag fick tillbringa den med de personer som jag var med. Tack för att ni gjorde kvällen så awesome ♥
 
Pappas fest igår var supermysig och rolig. Som ni ser så blev det mycket gosande med Hampus :) Tråkigt bara att Fredrik var tvungen att sova tidigt, men jag är så glad att han kunde och orkade vara med i alla fall, trots att han fått jobba över 2 veckor i sträck. Det blev nattbad, ett helt gäng var vi. Dans, god mat, prat, lite gitarr och sång och sen såklart världens finaste papi som stod i centrum. Det var en riktigt riktigt bra fest!
 
Imorn kör jag upp. Jag avlider långsamt av nervositet. Har jag tur så kommer jag hem med ett körkort i morgon bitti. Hoppas å håll alla tummar åt mig! Puss
 
 
Blåa naglar fick det bli idag!
 
Jahap, å livet som artonåring då? Jotack, ganska bra faktiskt, har inte märkt av det så mycket än. Ikväll däremot, så ska jag ut på krogen! :D Ska bli superkul och lite pirrigt :) Blir jag, Fredrik, Ossian, Johannes och två kompisar till Ossian. Så det kommer bli awesome :)
 
Det var jättekul å träffa Johannes igår igen, insåg att det var typ 4 månader sedan vi sågs sist! Sjukt länge. Roligt att han följer med ikväll också :) Efter mötte vi upp Fredrik, och jag åkte hem och sov hos honom :) Mysigt! Annars så börjar jag bli ordentligt nervös inför uppkörningen på måndag! Gosh... Men bara att ta det lugnt i guess.
 
Har städat idag. Fixat lite smått inför pappas 50 års fest som är imorn. Mycket fest i helgen :D Nu kör vi!
 
Okej, först å främst: JAG KLARADE TEORIPROVET!!! :D Mohahaha, godkänt med 56 poäng, man var tvungen att ha 52 :D Sååååå stolt å nöjd å lättad så det finns inte. Nu ska jag bara se till att klara den där jäkla uppkörningen på måndag också, sen så :) Hoppas hoppas!
 
Middagen igår var huuur mysig som helst, och jag är så himla glad att så många kom. Nästan hela min släkt var där + Fredrik och Micke :) På resturangen fick jag beställa in min första lagliga öl. Tommy och Carro bjöd mig även på en drink :) Det btyder verkligen mycket för mig att jag får fira min dag med alla de som betyder mest för mig. Jag fick dessutom jättemånga fina presenter! :)
 
Idag har också varit en kanondag! Såklart mestadels för att jag klarade teoriprovet (daah), men sen så var jag även på en jättemysig utflykt med pensionärerna. Satt och fikade och fick betalt, helt okej ;) Det var verkligen mysigt och det är så kul och se när de uppskattar allt så mycket :) När jag kom hem så väntade min nya mobil som jag har beställt på mig! En Xperia V och jag älskar den redan! Det var verkligen på tiden då min gamla xperia började närma sig två år, bli riktigt seg och var dessutom ordentligt kantstött. Haha!
 
Har just avslutat ett samtal med Fredrik nu, och tänkt glo på ett avsnitt Pretty little liars. Imorn väntar ännu en jobbdag (okej, två och en halv timme) sen ska jag träffa Johannes som jag inte har träffat på hur länge som helst!
 
Hade tänkt å ladda upp bilder på alla mina presenter nu.. men bilderna vill inte komma in i min dator.. suck. Men här är en klänning i alla fall som jag fick av Katrin, Jesper, Ossian och Adrian :D Den satt jättebra och känner att den verkligen är jag! Superglad :) Dålig kvalite på första bilden, men ni får överleva ;)
 
 
Resturang, here I come! Bye byeeeee!
 
Något sent, men såhär såg mina naglar ut på midsommarafton :) Ni som känner mig vet ju att jag inte är något stort fan av just färgen rosa, men jag tycker att den här färgen faktiskt var riktigt snygg! :)
Här är lite bilder från gårdagen i form av min lunch, dagens strandoutfit och smultronstråt som jag plockade när jag var ute på prommis med Laffie! :) Var en jättelugn och skön dag igår faktiskt :)
 
Idag fyller jag 18 år! :) 18 hela år. Jag är numera myndig, får skriva på papper själv, dricka alkohol på krog och resturang, ta körkort och betraktas helt enkelt som vuxen. Mitt huvud är dock långt ifrån vuxet och jag tror nog att jag kommer vara lite barn resten av mitt liv! :D Eller ungdom i alla fall ;) Jag har än så länge fått ett jättefint silverarmband av mamma och pappa som man kan hänga berlocker på , ett dödskalleshotglas av Soffi, och två resväskor av mormor och morfar :D Mer än nöjd! Har även legat lite på stranden med Jennifer och Sofia i några timmar, och ska snart börja göra mig i ordning för middagen på resturang ikväll :)
 
Hoppas ni får en fin tisdag!
Nu var det längesen ni hörde något från mig här! Har haft fullt upp med att fira en fantastisk midsommar, bada, njuta av fint väder, ha en underbar dag med Fredrik och övningsköra samt plugga teori. Men här kommer i alla fall lite bilder från midsommarafton!
Vi firar midsommar med alla grannar från vår lilla by, och jag bara älskar att det är så mycket barn med nu för tiden! Allt från några månader upp till 9 år, blandade åldrar. Så roligt! Dans runt midsommarstången är såklart en favorit, både hos barnen och hos mig!
Vad vore en midsommar utan snapsvisor? I år var dessutom jag med och snapsade! Ny upplevelse.
I blå skjorta och mina pilotbrillor så var min älskling helt klart snyggast av alla! Och tror ni jag smälte när Hampus satt i mitt knä, sträckte ut sina armar mot Fredrik och Fredrik glatt tog emot honom i sitt knä. Hampus ser dock lite besvärad ut på bilden, haha! Men åh, sötare unge får man ju leta efter. Min fina gudson♥
Efter lunch och dans runt midsommarstång så blev det bad! Grannar, kusiner med familj, jag, Sofia, Fredrik och Mathilda drog ner till morabadet och badade! Kallt var det minsann, men såååå mysigt :)
 
Resten av dagen tog vi det lugnt, grillade på kvällen med släkt och vänner. Efter middagen blev det myskväll framför Lilo och Stitch! Min midsomamr i år var helt enkelt magisk!
 
Nu sitter jag och försöker acceptera det faktum att idag är min sista dag som minderårig. Imorn fyller jag hela 18 år! Herregud, vart tog tiden vägen? Dagen ska i alla fall spenderas hemma, och på kvällen ska hela släkten äta på resturang på Drottninggatan! Kommer bli en bra dag, det vet jag :) Nu ska jag plugga lite körkortsteori! Puss på er!
 
 
Dagen före midsommar! Detta betyder förstås mycket att göra. Det ska städas å fixas och donas, baka tårtor, måla naglarna och jag har dessutom haft min sista körlektion idag! Nu är det nära min vänner. Gosh, jag freakar när jag tänker på det, haha.
 
Sitter i alla fall nu och målar naglarna. Har busat och gungat lite med mitt kusinbarn, och ska snart ner och fixa hennes naglar också, hihi :) Mysigt! Ikväll kommer Fredrik hit, han ska fira midsommar här. Hannie och Mathilda kommer ut också :) Super å få träffa dem igen! Vi blir verkligen jättemånga imorn på midsommar, och jag tycker det ska bli hur kul som helst! Älskar verkligen midsommar :)
 
Hinner nog inte blogga imorn, men ni får ha en fin midsommar på er! :)
 
 
Igår hann jag med att:
Ta det sådär extremt lugnt som jag har behövt göra länge
Gör pannkaksfrukost
Titta på serier
Avinstallera alla mina sims
Plugga körkortsteori
Gå promenad med Laffie
Fika hos mormor och morfar
Pussa på pojkvännen
Spela gitarr
Läsa ut "the perks of being a wallflower"
 
Gårdagen var en riktigt bra dag :) Utom att vädret var konstigt, extremt mycket växlande molnighet.
Inte illa pinkat va! Detta blev min sommarlovsfrukost idag :) Amerikanska pannkakor toppade med varma hallon. Mums filibabba! Har även hunnit med att titta på ett avsmitt Pretty little Liars, som är en utav mina nya serier :) Bara sett två avsnitt än så länge, men den verkar helt klart sevärd! Har Jennifer att tack för det tipset! Hoppas du är stolt över mig nu vännen ;)
 
Jaa, så vad har denna dagen att erbjuda då? Solen börjar titta fram lite, så kanske ska passa på att visstas utomhus. Tänkte försöka ta med mig Laffie och svänga förbi mormor och morfar, kanske en liten fika? Sedan ikväll så kommer Fredrik hit å sover här :) Mys dag!
 
Idag har jag och pappa åkt bil! Det låter väl som ett alldeles otroligt rolig sysselsättning såhär en första sommarlovsdag? Haha, nej jag skoja. Eller, vi har ju åkt bil. Men för att jag skulle övningsköra. Så först skjutsade jag Sofia till Arlanda, hon åker till Isac i några dagar. Sedan åkte vi till Uppsala. Vrålhungriga parkerade vi (jag!) bilen och det blev en lunch på Sandy's. En ceasarsallad för min del :) Supergott! Sedan åkte jag runt lite i Uppsala och försökte hänga med på alla filbyten å rödjus å rondeller å övergångsställen. Ojojoj, fattar ni att jag skriver upp nästa vecka och kör upp om exakt två veckor! Usch å fy vad nervös jag är.
 
Det blev hur som helst en trevlig dag med papsi, och vi var båda trötta när vi kom hem runt 18. Jag träffade Micke en snabbis, spela lite gitarr. Nu har jag tillbringat kvällen med att titta på två nya serier, bloggat, slappat och läst lite. En väldigt bra första sommarlovsdag måste jag säga. Nu ska jag väl göra ett teoriprov och läsa lite bloggar, sedan väntar sängen. Godnatt ♥
 
Min fina familj. Som jag älskar er.
 
Det blev en kväll med mycket skratt och glädje, men som avslutades i tårar när det faktiskt gick upp för oss att det var sista gången för oss, tillsammans. Jag brukar inte gråta när jag borde. På min skolavslutning i nian till exempel, så grät jag ingenting, fast jag ville. När alla tränare kramade på oss igår, och gav oss en DVD med ihopsatta gamla videos på, så kom det ingen tår. Jag grät inombords, och tittade på medan alla andra grät. Sen tog vi ett sista gruppfoto, och kramades lite till. Det var när vi ställde oss i en ring, med armarna runt varandra, och sjöng vår hejaramsa en sista gång som det brast. Jag hulkade å tårarna rann och det enda jag kunde tänka var "jag kommer aldrig mer att stå här, med de finaste människorna på jorden, och sjunge den här hejaramsan igen. Det här är sista gången." Då brast det för mig, och för många andra.
 
Men det var ett väldigt fint avslut på 11 långa och fantastiska år tillsammans. Ett finare avslut hade vi inte kunnat önska oss. Och det har vi våra tränare att tacka för, som ordnade det här. De är underbara, och de bästa tränarna man kan tänka sig. Utan dem så hade vi självklart inte kommit såhär långt
 
Många år av glädje och kärlek har gått, och nu står vi här
Vi minns, vi saknar och kommer ihåg alla lyckliga minnen som vi på bär
En gemenskap och kärlek som inte riktigt går att sätta ord på
Men nu är det dags att gå skilda vägar, och på egna ben stå.
Men trots att vi inte längre går och tränar i samma hall,
Och trots att vi inte är tillsammans i våra fall
Så kommer denna truppen att alltid finnas kvar
Det spelar ingen roll, om vi så tusen mil ifrån varandra far
För vi är en familj som håller ihop i vått och torrt
Och vi kommer alltid att finnas där för varandra, även när det är regnigt och grått
Så istället för att vara ledsna, så kom ihåg all glädje som vi varandra har gett
Och viktigaste av allt, glöm aldrig att vi rockar fett.
 
Jag älskar er världens finaste familj. Jag har sagt det så många gånger och jag säger det igen, jag vore inte den jag är idag utan er. Ni har gjort mig stark och hjälpt mig att klara mig igenom jobbiga perioder i mitt liv. Tack vare er har jag fått vara med om och upplevt hur det är att vara en del av en gemenskap så stark, att det inte går att beskriva. Tack för att ni har gett mig det. Tack för den här tiden.
Vacker, eller hur? Liten blir stor. 10 år sedan, var väl det här kan jag tänka mig. En liten sparvel, som inte allt för ofta visade på hur hon kände, utom när hon var ledsen. Och då var det bara mamma som gällde. Liten blir stor. I onsdags var samma sparvel på bal. Hon gick ut nian.
Och hon var minst lika vacker nu som då, bara några huvuden högre. Jag vet att det kan vara kämpigt ibland, med allt som händer runt omkring. Alla känslor och alla tankar som snurrar. Men jag tvivlar inte en sekund på att du klarar det, min lilla prinsessa. När det är som tuffast så står jag bredvid, du vet att du kan luta dig mot mig. För det spelar ingen roll om du är liten eller stor, du kommer alltid vara min syster och jag älskar dig.
 
 
 
Jag säger bara OH MY GOD! Vad hände? Här kommer man, ska läsa lite bloggar och se om mina läsare fortfarande hänger kvar trots att min blogg knappt existerar. Tänker "jamen, jag kan ju liks gärna testa ladda upp en bild", så lyckas jag få upp flera stycken!! :D Lyckan som uppstår! Det fick bli tre bilder som jag tog för ett tag sen, men som jag som sagt inte kunnat ladda upp. Den första är på våra otroligt fina syréner, som nu tyvärr har blommat ut.. Den andra är på en väldans fin ros som jag fick av alla Minitjejerna i gympan. Ååh, dem är ju för gulliga! Den står numera (även den utblommad) i mitt fönster. Den tredje bilden är en bild på mig, Micke och Olivia efter sista träningen med killarna. Ett glatt och stolt gäng, som minsann fick guldmedalj i "bästa tränarna". En av grabbarnas förälder höll nästan som ett litet tal, och det var nära till en liten tår där minsann :')
 
Nu ligger jag i min säng. Det blåser ute, min förkylning börjar sakta men säkert ge med sig. Jag tittar på det allra sista avsnittet av One tree hill och undrar lite vad jag ska göra när det är slut. De närmsta dagarna har jag hunnit med att vara sjuk, gå på sushidejt med Fredrik, varit på möte med jobbet, fått sommarlov, pluggat körkortsteori, jobbat och sagt hejdå till mina vänner som jag inte ser förns i Augusti igen. En del i alla fall. Och bilder har jag så det bara visslar om det. Hoppas hoppas, att min blogg fortsätter att samarbeta, jag skulle bli så glad om jag kan få igång bloggningen igen :)
 
Ikväll är en sorglig men fin kväll. Ikväll har vi avslutning med finaste gympalaget. Vi ska grilla, fälla lite tårar, prata minnen, skratta och kramas. För efter ikväll, så är det officielt slut på den fina gympagruppen, som jag i princip växt upp med de senaste 10 åren. Och jag kan inte fatta det. Att min andra familj ska splittras.
 
 
Mår mycket bättre idag! Så skönt. Har kunnat äta mer, tagit mig en ordentlig och lång dusch, fixat naglarna och haft en långt samtal med min fina! Väldigt värt! Fick även en snabbvisit av kusinvitamin också, vilket var väldigt trevligt det med såklart. Uppskattas myckt såhär när man går runt ensam hela dagarna!
 
Nu vet jag att några har frågat om vad jag önskar mig när jag fyller år. Faktiskt bara två veckor kvar idag! :O Herregud.. Men, jag har slängt ihop något litet här i ala fall. Önskar mig inte jättemycket faktiskt.
 
♥ Porslin/glas från Lasse Åbergserien

♥ pengar till USA

♥ Bil (okej, I know, men man får faktiskt önska sig! :P)

♥ Armband (Något enkelt men fint från tex Guldfynd. Gärna silverfärgat.) 

♥ Sommarkit (solkräm spc 6 Hawaii Tropic, aftersun Hawaii Tropic. Solhatt, badhandduk.)

♥ Högtalare till mobilen   LÄNK---->  http://www.clasohlson.com/se/Tr%C3%A5dl%C3%B6s-Bluetooth-h%C3%B6gtalare-Creative-D100/Pr384418000


Jaa, vad ska jag säga.. Jag hittar inte någon som helst blogg glädje när jag inte kan ladda upp bilder, och min dator verkar verkligen strejka på den fronten just nu. Så himla tråkigt, för den här tiden är bland den roligaste tiden att blogga, å jag har så mycket bilder jag vill visa för er och så mycket jag vill berätta. Men det går inte riktigt, som sagt. Känner dock att jag måste visa mig lite här ändå.
 
För tillfället är jag jättesjuk.. :( Varit det hela helgen, är tydligen ett virus men det känns som halsfluss. Har lyckats fått i mig lite tomatsoppa och ägg idag dock, väldigt gott måste jag säga :) En vecka återstår innan sommarlov, en vecka där majoriteten av dagarna troligtvis kommer att tillbringas hemma. Just nu framför Ullared, haha! Jag överlevde i alla fall helgen tack vare världens finaste pojkvän. Hela helgen var han här, trots att jag var sjuk ♥ Och det gjorde liksom helgen ungefär 1000 gånger bättre :') Ååh.
 
Nu ska jag titta på lite One tree hill, och försöka friskna till. Läsa lite bloggar också. Puss!