Jag tror bestämt att det här blir sista inlägget på en vecka. Jag kommer hem nästa fredag igen sen på kvällen.
Jag ska ha det sjukt roligt och träna så de ryker om det! :D Ni får ha det så bra ni med :) Tänker på er! ;)
Ha de bäst nu så hörs vi om en vecka igen! Puss å kram <333


Fan vad kul vi ska ha brudar! Har saknat er så galet mycket!! :D <3333333
Tjenamors!
Nu har jag packat färdigt. Det tog ju sin lilla tid och min väska e proppfull :P Vi ska ju på läger med gympan imorn :D Till Karlskrona! Ska bli galet roligt!
Nu sitter jag och försöker rensa lite musik på min Ipod. Men det funkar inte... Blir galen!
Idag har jag sagt farväl till min kära kusin. Nu ses vi inte mer på ett bra tag! Han ska ju plugga i Åre och åker i Augusit, så vi kommer inte träffas mer innan :( Kommer sakna kussen ju!
Är även lite småarg för på Gotland köpte jag ett par hörlurar till Ipoden för 200 kr för dem andra hade gått sönder men nu idag hittade jag ett par andra bättre som jag hade här hemma! Väääääldigt irriterande.
Just det ska lägga upp bilder fårn när jag blev fotad också. Ska verkligen försöka ladda up pbilder ikväll, ska bli lite fotad då med så laddar nog upp alla på en gång då. Om jag hinner. Måste chatta också :P Just det, beställa nå jävla papper till Boxern också! Fan vad mycket å göra då... Har inte berättat att jag klarade å koppla in min boxer till mitt rum helt själv igår :D Frida teknisk! Däremot så var det något jävla pappar med en kod som man skulle fått också men de har vi inte fått. Så nu måste jag ringa å be dem skicka ett sånt. Får nog göra det med en gång.
Nej nu blev det ett sånt där långt å jobbigt inlägg igen... Måste skärpa mig. Ha de bäst puss <3333






Kommer sakna dig!!!
Tjoo!
Läget? Med mig e de bra, just kommit hem från en dag i Norrtälje :) Har ätit och bowlat med Mormor, Morfar, Ossian och Adrian :D Mycket trevligt! Var väldigt trött bara... Men hade jättekul :) Tack så mycket för idag!!
Ledsen för dåligt bloggande men blir helt enkelt så på sommaren :P
Gårdagen var jättemysig, hade filmkväll med Mathilda och Sofia och vi såg på 2012 :) Inte jättebra film faktiskt om ni frågar mig. Trodde den skulle vara bättre. Ganska hemsk och sen hade dem lite för mycket tur hela tiden. Men nu har man ju sett den iallafall :) Sen började det åska och blixtra på kvällen också. Lite läskigt tycker jag men mysigt också :)
Just de blev fotad igår också :) Det var kul, blev några bra bilder. Bara de att jag å Mathilda inte är så bra på å vara modeller ;) haha vi kunde inte vara så seriösa :P
Ska kanske bli fotad idag också så då lägger jag upp bilder sen :)
Nu ska jag läsa lite bloggar! Puss å kram <333

Tjoo!
Just kommit hem från Norrtälje :) Mycket trevligt var det! Vi var inte där så länge men det var lagom :) Köpte trosor, bh, T-shirt och en plånobk :)
Iallafall så igår var vi på poolparty hos min faster :) Mycket roligt var de! Kom lite annat folk också, trevligt :)
Ikväll ska jag, Soffan och Mathilda ha myskväll :) Vi ska kolla film och mysa :D Love it! Ska även få bli lite fotad :)
Sofia ska få en fotostudio, håller på å fixar den, så jag ska bli lite fotad sen tror jag :)
Måste bara skriva att jag älskar Johannes galet mycket å e typ jordens lyckligaste som får vara hans flickvän! :D Vore verkligen ingenting utan dig! Tack för att du finns :) <3333
Aja skriver mer sen! Puss <33333















Här kommer bilder från Gotland!! :D














Kärlek <3
















Kapten Big Mouth!!












Det var lite bilder från Gotland! Måste säga att jag hade en helt underbar vecka med en underbar vän :D
Du finns alltid där när jag behöver dig, lyssnar när jag vill prata, kommer med bra råd. Vi har hur kul som helst tillsammans, skrattar å flummar, men kan också vara helt allvarliga och prata om allt viktigt här i livet.
Du är precis som en bästa vän ska vara! Perfekt e du :) Och de ska du vara stolt över för det är inte många som är så bra som du!
Älskar dig Agnes Westergård! Du och jag för alltid <3333

Nu ska jag sova för imorn ska jag upp tidigt, ska till Norrtan med Hannie, Syrran och Mathilda :D Galet roligt!
Puss å kram <33333


Heeeeejjj!!!
Hemma nu :D Eller kom hem igår men orkade faktiskt inte blogga då :P Har haft de helt galet roligt! Guud vad ja älskar dig Agnes :D Vi har mest varit på stranden men åkt runt lite också :) Åkte å kolla på raoukarna (stavning*)
och lummelunda grottorna :) Riktigt häftigt!
Iallafall så tänker jag inte tråka ut er med världens längsta inlägg utan kommer lite bilder sen istället :)
Idag har jag varit med Micke :D Vi har kollat 24 (på tok för längesen vi gjorde de nu) och åkt till Norrtälje :)
Just de, jag har fått Moppen nu ju!!! Så igår åkte jag för första gången :D Så jävla najs :D Jentan fick hänga med också :D Men nu till de tragiska, den e trasig... Jag blir fan helt jävla galen! Är det inte meningen att jag ska ha någon moppe eller? Gaaaah blir galen!! Aja, nu skulle iallafall pappa försöka fixa de idag. Måste bara skriva ett jätte stort TACK till min pappa å mamma som har hållt på å fixat så mycket med moppen å allt :) Ni är verkligen bäst!! Älskar er!
Ikväll ska vi till mina kusiner :) Adrian har kommit in på ett gymnasium i Åre så han börjar där till hösten så vi ska väl ha lite avskedningsmiddag. Något åt de hållet iallafall. Vet inte när ja kommer hem.
Föresten så har Johannes bokat ny resa hit nu :D 9-13 september å han ska vara här lika länge som sist! Med mig två dagar i skolan också :D Fan vad kuuuuuul! Längtar massa :D
Nej nu ska jag börja göra mig i ordning! Bilder från Gotland lägger ja ut någon annan dag :) Puss å kram!

Tjo!
Nu har jag just duschat å fixat lite. Ska snart ner till F och F för att äta och sen åker jag till Agnes :D Vi ska ha så mysigt så! Båten går klockan 5 på morgonen imorn så jag å Agnes tänkte strunta i att gå å lägga oss och sova i bilen och på båten istället :) Har väl inte så mycket mer å skriva. Hejdå kanske :P Ska försöka uppdatera fårn mobilen men lovar inget. Ni får ha de så bra!! Puss å kram <333

Tjena tjena!
Inte lika fint väder idag. Ganska skönt faktiskt om ni frågar mig. Man bli så sjukt trött av värmen och solen efter ett tag. Inte för att jag vill ha regn å moln hela tiden men en liten paus kan var skönt ibland :)
Idag har jag varit lite med Viktor faktiskt :) Vår granne på 1½ år. Så söt han e! Ska kanske ner och bada med honom sen, får se. Har även packat de sista. Inte långt kvar tills jag drar till Gotland nu :) Ska bli riktigt roligt!
Börjar även få lite ordning på mobilen :) Igår fixade jag så att jag kan surfa på mobilen för 69 kronor i månaden :D Så förhoppningsvis kommer jag kunna uppdatera lite under veckan :D Får se, än så länge har blogg.se bråkat lite på mobilen eller så e det bara jag som inte fattar ;) Ska försöka få ordning på de iallafall :)
Nu måste jag dra och ifall jag inte uppdaterar något mer innan jag drar så får ni ha det så jättebra! Det ska jag ha iallafall :D Puss å kram <3333


Jag å viktor förra året :)
Tjoo!
Nu har jag fått min mobil! :D Åkte och hämtade den imorse :D Jag älskar den! Så jävla najs den är! Haha fast jag fattar inte så mycket ;) Eller jo jag börjar förstå lite nu :)
Dagen har tillbringats på stranden :) Eller halva dagen iallafall. Även sagt hejdå till Hannie, hon åker till Italien imorn!
När jag kom hem från stranden så ringde typ Micke med en gång och frågade om jag ville hänga med å bada :P Så de gjorde jag, i Malmen med Wilsson och någon Anton också :) Trevligt trevligt!
Nu har jag just packat lite, jag drar nämligen till Gotland imorn med Aggepagg!! :D Asroligt ska det bli! Eller det är väl på söndag egentligen för båten går klockan 5 på morgonen :P Så ska sova hos Agge imorn :) Mysigt ska det bli! Som satan! Så antagligen ingen uppdatering från min sida :( Kommer hem igen den 25.
Nu ska jag dra! Puss å kram <333

Har ju lovat bild på hjälmen så här kommer den :)


Vad tkr ni?? :D
Jag klarade det! Jag blev godkänd! Nu får ni se upp för snart har ni en Frida körandes omkring på vägarna ;) Jag fick 54 poäng och man var tvungen att ha 52 för att bli godkänd :P Så de var precis att jag klarade det :P Däremot så har det blivit krångel med min moppe så den måste vi lämna tillbax :( Ska köpa en ny på Måndag men långt kvar dit ju :( Aja jag får väl vänta :) Klarade provet iallafall! Köpte även en jättesnygg hjälm också :) Ska ta kort å lägga ut bild på den sen :)
Nu ska jag snart åka å träna så jag måste byta om! Ha de bäst pussar <3333

Tjenixen!
Läget? Själv e de najs :) Just kommit in från en jättemysig prommis med Hannie :D Gud vad jag har saknat den bruden! Det här var våran första sommarlovsdag tillsammans :D Vi har gjort Sushi med Mathilda, Sofia och Jennifer idag också :) Som förra året :) Asgott var det! Sen har vi ju varit på stranden också och Hanna har hjälpt mig plugga till Teori provet. Jag skriver ju upp imorn! Känns faktiskt helt okej :)
Sen har jag ju varit på Andö också med underbara brudar :D Jag anlände igår kväll efter träningen som förövrigt var väldigt jobbig men ganska rolig :P Vi satt å spelade gitarr på berget i solnedgången å hade så underbart mysigt! Sjöng å spelade och åt chips gjorde vi :) Och pratade såklart :) Vet inte när vi somnade men vi blev iallafall väckta klockan 4 på morgonen av att Mathildas pappa ringde å tyckte vi skulle åka hem för det skulle börja åska å blixtra jättemycket :P Så vi vart jättepigga sen visade det sig att vi inte ens behövde åka hem ;) Haha så vi gick å satte oss å snacka i tältet igen och sen somna vi :P På förmiddagen badade vi å hade mys och sen åkte vi hem run 2. Så det var min dag :) Den har varit toppen! Vi måste göra om det där brudar!!!<33
Nu ska jag å Hannie ha chattkväll som vi jämt hade förra sommaren :) Massa mys!
Puss å kram skumbanan!

Tyvärr har jag inte tagit några bilder för jag har ingen kamera :( Men här kommer en från förra året :)

God morgon!
Tok varm dag idag igen! Underbart! Snacka om en varm sommar :D
Idag ska jag först packa till ikväll och sen ska jag ner till stranden lite hade jag tänkt. Sen klockan 15 blir det träning :) Vi ska springa och styrka... Hehe kanske inte de roligaste i denna värme. Men sen ska vbi åka och bada alla underbara gymnaster! Gud vad dem e saknade alltså! Inte setts på hur länge som helst! Så ska bli riktigt roligt å se dem idag igen :) Ska försöka ta lite bilder också hade jag tänkt :)
Nu ska jag göra mig i ordning! Puss å kram <333

Tjo!
Haft en asnice dag på sjön! Åkte ut över dagen och träffade Rothman där ute :) Så otroligt mysigt! Älskar dme människorna! Helt underbara e dem :) Vi hade jättetrevligt!
Nu ikväll ska jag väl ta det lugnt igen :P Imorn blir det träning :) Just det jag har beställt en ny mobil också!! En x10 mini pro :D Förhoppningsvis får jag den imorn :D Fett najs!!
Sen imorn efter träningen så ska jag åka ut på sjön med några kompisar :D Vi ska tälta! Asnice ju!! Ska bli sjukt kul!
Nu ska jag dra! Puss å kram <333

Haft 4 helt otroligt underbara dagar med Johannes igen! Saknar honom så sjukt mycket nu när han har åkt hem. Men gud vad underbart de har varit. Jag älskar dig Johannes! Du e mitt allt. Känslan att vakna upp på morgonen, titta åt sidan och se världens finaste människa ligga där, den e obeskrivlig.  Lång tid innan vi träffas nu igen bara.
Iallafall så sitter jag nu och tittar på Pochahontas med Sofia och Mathilda :) Mycket trevligt! Den e just slut nu.
Ja, jag har väl inte så mycket mer å berätta just nu. Orkar inte beskriva varenda dag :P
Skriver mer imorn! Puss <333

Hej och förlåt för dåligt bloggande!!
Orkade verkligen inte blogga igår. Men min gårdag var riktigt bra! Först var jag tränare på minilägret och gud så roligt det är! Dem är så grymt duktiga, lär sig hur fort som helst! Riktigt roligt är det! Idag är sista dagen på minilägret och dme ska få visa upp för sina föräldrar vad dem har lärt sig :)
Iallafall så när jag kom hem igår så städade jag lite och sen duschade jag. Efter maten slängde jag mig upp på cykeln (inte länge till, snart har jag moppe!) och begav mig mot Jasmine :D Jasse åker på språkresa om en vecka, till England, och ska vara borta i 3 hela veckor!!! Fyyyy vad sorgligt! Inte se av henne på hur länge som helst! Jag, Jasse och Agge samlades då alltså den kvällen för att titta på film och fixa msn åt Jasmine så vi kan hålla kontakten via datorn :D Pretty Women tittade vi på och sen blev det ett stort kramkalas innan jag å Agnes till slut cyklade hem. Kommer sakna min Jasmine!! Men jag tror och hoppas att hon kommer få jätteroligt i England :D Love u Sweetie!!
Nu till dagen tycker jag. Om ungefär en timme blig jag hämtad av Richard, så drar vi till Norrtan för å träna gullungar. När jag kommer hem ska jag städa de sista, duscha och sen åka å hämta Johannes på tågstationen!! :D Saknar han hur mycket som helst! Fan vad kul de ska bli!! Å han stannar enda till söndag! :D Underbart! Så ni lär inte höra av mig dem här dagarna. Så antagligen blir dey här sista inlägget om jag inte hinner slänga in ett till i eftermiddag. Men räkna inte med de. Så ni får ha det så bra dem här dagarna för de ska jag ha!! Puss å kram <333


Lite suddig bild tyvärr :(
Tjooo!!
Hemma nu från att varit tränare för nybörjargymnaster :) Mycket roligt var de! Fick köra lite själv också vilket var väldigt skönt å roligt :D Däremot mår jag inte helt 100 faktiskt... lite ont i huvudet och irriterat i halsen. Därför sitter jag nu inne framför datorn istället för att bada ute i de fina vädret. Får verkligen inte bli sjuk nu, Johannes kommer ju på onsdag. Så jag ska friska på mig hade jag tänkt, även om jag inte är sjuk :P Tror jag ska passa på å städa rummet nu också när jag inte kan göra något annat. ser för j*vligt ut om jag ska vara ärlig. Så e väl lika bra å få de gjort...
Hur har eran dag varit? Skriv å berätta :)
Ha de bra! Puss <333


Hehe någon bild jag hitta bara :P
Tjoo alla glada!!
Trött som fan, ingen aning om varför. Haft en rolig dag. Lekt lite med min granne Johanna (5 år) sen drog jag å Micke ner å bada. Låg där några timmar. Sen åkte jag in en snabbis till Norrtälje för å snacka lite med dem som också ska vara tränare för barn i gympa imorn :) Har inte berättat om de, men det är ett litet miniläger i Norrtälje för dem som vill testa på gymnastik å jag ska vara tränare :) Ska bli så sjukt roligt! Är rå taggad och ser verkligen fram emot de!
Nu ska jag snart ner å käka hos F och F :D Efter tror jag att jag å Micke ska ta ett litet kvällsdopp och sen ska jag abra chilla. Som sagt, är sjukt trött.
Aja ni får ha de så bra! Byeeeee!!


Hehe visste inte vad jag skulle ta för bild :P
Asnice dag! Var ju och såg Ecplipse med dem bästa tjejerna :D Astrevligt! Även fast de var så varmt så man höll på å dö ;) Kände att den här dagen egentligen skulle tillbringats på stranden, men tyckte de gick lika bra i stockholm :) hade ju som sagt väldigt trevligt sällskap :) Filmen var bra tycker jag, bättre än tvåan :) Men tycker fortfarande att ettan e bäst :D
När jag kom hem chattade jag lite sen drog jag och Micke å bada :D Inte setts på massa länge så de var kul å se han igen :) Har saknat den galna människan! Så de var mycket roligt :)
För stunden sitter jag å webbar å snackar med Agnes :D Älskar den bruden :)
Nu ska jag webba vidare å va lite social!! Puss <333

Här kommer bilder!!!

Måndag (den dagen vi kom till Göteborg)





































Tisdag (den dagen vi var på liseberg, inte så många bilder tyvärr)


Hahaha stört skön bild på Moa å Sofia ;)








Onsdag har jag inga bilder fårn tror jag så de får bli Torsdag, den dagen vi var på Skara sommarland hela dagen alla tillsammans :D





























































De var allt! Haft helt underbart roligt :D Tack så mkt!!
Bilderna har Moa (www.moatemrin.blogg.se) och Sofia (www.sofiajohansssons.blogg.se) tagit :D

Tjena alla uttorkade bananer!
Har fått lånat Linus dator igen så nu kan jag blogga lite :)
Har haft en helt underbar dag på skara sommarland! Gud vad roligt de var! Strålande väder och tok varmt!
Nu kom jag just tillbaks från å ha grilla mashmellows (stavning*) Jättemysigt! Vi träffade Jennifer med familj här också :D Så dem har vi grillat mashmellows med :)
Får räcka så för idag, orkar inte blogga mer :P
Ha de bäst pussar <333