Igår var det insparksfest, som jag tidigare nämnt! Såhär såg jag ut, med rutig felknäppt skjorta, svarta jeans och ruffsigt hår. Vårt tema var "afterparty" så målet var att se lite slietn ut, hehe..
Tycker ändå vår klass lyckades rätt bra med vårt tema! Slips runt huvudet, skjortor som satt på sniskan och lite utsmetat smink. En som agerade cheesballs påse (halsband av cheeseballs, hehe) och en som agerade ölburk! De andra klasserna lyckades mycket bra med sina utklädnader de med tycker jag allt, och under kvällen festade vi med både gamlingar, afterski:are och afterbeach:are! Bra kväll med andra ord :D
 
Nu ska jag snart iväg på täbyträning :D Perfekt lördagsnöje. Puss!
 
Min frukost för några dagar sedan :) Supersmarrigt
 
Det blir lite oregelbunden uppdatering här som ni säkert märker! När jag är hos Martin så blir det inte mycket bloggning och likadant när han är här. Ni får leva med det tills vidare :)
 
Ikväll är jag i alla fall hemma :) Just ätit lite lax, kom hem från träningen för nån timme sen. Hann bara vara med på styrkan på killarnas träning idag, men det var roligt! :) Nu är jag trött, har varit en lång dag i skolan idag, 9-17.. Ska bara ta det lugnt, titta på lite serier och sedan sova. Börjar 9 imorgon igen men slutar åtminstone halv 3. Senare på kvällen är det insparksfest :D
 
Puss på er!
Hemkommen efter skoldagen! Sitter med en stor kopp kaffe, läser någon enstaka blogg och bara slappar innan jag ska iväg på träning. Känns som det var evigheter sedan jag bara satt såhär, ensam i mitt hem som bara till hör moi och tog det lugnt. Det var det nog också faktiskt, senast måste varit i Lund, någon vecka innan jag skulle flytta och när jag inte hade fullt upp med att packa ihop allt. Jag tror minsann jag kan komma att trivas riktigt bra här i min nya lya. Börjar bli fäst vid mina takfönster (om man bortser från kvällarna när dem där jävla persiennerna ska dras ner, morr) och det är en helt ny grej nu när jag har eget kök. Bara å göra en kopp kaffe utan å behöva dra på sig kläder som gör att man ser någorlunda pråper ut och krångla på sig skor. Så jo minsan, detta blir nog bra :)
 
Saknar mina bästisar dock, såklart. Trots daglig kontakt. Men det var ju väntat ändå och jag får tills vidare nöja mig med chattkontakt och sitta och glo på bilder på dem (haha så extremt sorgligt det här låter), bland annat på mitt superfina collage som jag fick av Anna i julklapp som jag kom på nu att jag helt glömt bort och visa här på bloggen. Anyways, nu svamlar jag mest. Ska ta och göra något vettigt istället!
 
Puss på er så länge.
Hihi den här utsikten hade jag igår från min säng, finaste M som står och lagar mat i mitt nya kök, i min nya lägenhet! Har flyttat som bara den i helgen, och nu bor jag här. En liten vindsvåning i Campus Roslagen, med snett tak och takfönster. Jättemysig är den, Enda jag har och klaga på är golvet som inte är så fint, och badrummet som inte heller är så fint. Men det är inte hela världen, ska skaffa mig någon matta, blir en liten IKEA trip på söndag :)
 
Annars går jag i skolan och har fullt upp. Igår var jag på gymnastikträning med mina underbara tjejer, ikväll ska jag till gympahallen igen på föräldramöte och även lite trickingträning. Nu när jag bor så nära gympahallen känns det som jag kommer hänga mer där än hemma, hihi. Som jag saknat detta.
MUMS vilken god frukost jag fick idag! Pannkakor kvar från middagen igår= pannkakor till frukost idag! gjorde ne god smoothie också med hallon, blåbär, tranbär, banan, lite fryst mango, ingefära och en skvätt mandelmjölk! Börjar 13 idag också så bra med lite brunchaktig frukost!
 
Förövrigt är det fredag idag med, skönt efter en vecka med mycket nytt och intryck. Jag ska hämta ut mina nycklar till studentlägenheten idag och imorn blir det flytt! Ska även vara barnvakt imorgon, så blir full rulla. Helgen går hur som helst i flyttens tecken!
 
Ikväll dock, väntas en lugn kväll hemma med mamma och pappa. Ska bli jätteskönt.
Nuså, är jag igång!! I måndags gick jag med nervösa steg in i byggnaden på Sveavägen som kallas instutitionen för socialt arbete! Nu har det gått fyra dagar och det har känts både bra och dåligt. Har känt mig nere och låg för jag saknar Lund, men samtidigt förväntansfull och pirrig att få börja denna utbildning som ska göra så jag blir legitimerad socionom! Idag kändes det bra, jag hade min första "riktiga" föreläsning, börjar känna folk lite bättre och läst lite i kurslitteraturen.
 
Och detta kom jag hem till idag! Har varit hos M sedan i måndag, och det var så mysigt att träffa honom igen, men det är ändå något visst med att komma hem till pappas pannkakor här hemma och få sitta och äta middag som förut!
 
Nu ska jag mysa i soffan framför teven! Puss
Nu är jag hemma! Hemma hos mamma och pappa ska tilläggas, klockan 18:45 anlände vi igår och körde på cirka 6 och en halv timme. Allting gick otroligt smidigt måste jag säga, med packning och körning. Det kändes dock ledsamt och som jag skrev tidigare så känns det så konstigt att detta äventyr är över. Jag saknar allt redan.
 
Men nu börjar jag ett nytt äventyr. Redan idag! Idag är min första dag på Stockholms Universitet, men en ny klass och på en ny plats och på ett nytt program. Socionomprogrammet börjar jag idag, och därmed även en resa på 3½ år tills jag är färdig Socionom. Och det känns spännande! Ikväll får jag även träffa Martin också, det känns väldigt skönt. Önska mig lycka till nu, själv ska jag försöka behärska fjärilarna i magen!!
Saknar redan min fina pingla!!
Phu! Nu har jag städat hela dagen känns det som, och packat å fixat. Ätit min sista lunch här i Lund, gråtit lite, lyssnat på musik. Om cirka en timme kommer mamma hit och då ska vi packa in i bilen.
 
För ett och ett halvt år sedan bestämde jag mig för att flytta till Lund och plugga här efter gymnasiet. Planen då var att plugga ett helt program här, mest för att det vore kul att se något annat än Stockholm och för att Niklas sa att Lund äger. Då kändes det som hundra år kvar och väldigt långt bort i tiden. För lite mer än ett år sedan var jag på SACO- mässan med skolan och kollade runt och pratade med folk från olika skolor. Jag fick höra där med att Lund äger och att det är superroligt att plugga där. Jag gick på föreläsningar om Lunds universitet, lyssnade och tog in. Fortfarande så långt bort i tiden. I Mars (eller nåt) 2014 sökte jag till Lunds Universitet, pirrigt pirrigt. Det började kännas mer verkligen, och med verkligeheten kom rädsla och nervositet. Tiden gick så himla fort, jag träffade Martin, planerna ändrades till en 30 poängskurs istället för program här nere. Jag blev antagen, och tackade ja. Jag fasade för den dagen jag skulle flytta, var nervös. Ångrade mig och ville inte åka. Jag sökte boende, fick ett rum via AFB i Vildanden. Fixade med alla hundra grejer som skulle fixas. Tiden gick alldeles för fort. Det blev Juni, Juli och slutligen Augusti. När Martin vinkade av mig på tågstationen i Stockholm bestämde jag mig för att inte gråta. Och det gjorde jag inte heller.
 
På tågstationen i Lund blev jag mött av Niklas, som jag spenderade min första helg hos. Jag kände mig hemma med en gång, det tog bara ett par timmar. På söndagen kom mamma och vi började flytta in mig. Vi packade upp, jag träffade korridorsgrannar, gjorde mig hemmastad. Möblerade. Inte allt för noga, för det vara bara ett halvår ändå. Det kändes dock som en väldigt lång tid, ett helt halvår liksom. Jag började skolan, träffade vänner, träffade Anna. Hängde med Niklas, hängde med Ossian, kuggade en tenta, blev arg. Kom över det, hade hur kul som helst, festade typ varje helg, chillade, levde livet, pluggat arslet av mig. Allting flöt på. Och allting gick så jävla fort.
 
Det känns som i förrgår som jag var på SACO- mässan och lyssnade på en föreläsning om Lund. Det känns som igår som jag flyttade hit och pratade om att jag nu skulle vara här ett helt halvår. Tiden har flugit förbi och nu sitter jag här, och har endast en natt kvar. Det är så fruktansvärt jävla jobbigt.
 
Men jag är så stolt. Jag är så glad, så nöjd över Mitt lilla Lund äventyr. Att jag vågade, att jag inte gav upp, att jag stod på mig mot mig själv och bestämde mig för att jag bannemig ska klara det här. Hade någon sagt till mig för 5 år sedan  att jag skulle flytta till Lund alldeles själv och plugga där en hel termin så hade jag aldrig trott på dem. Lilla jag, som inte ens kunde sova borta. Icke då, det skulle aldrig hända. Utom att det gjorde det. Jag vågade, och titta hur bra det gick. Jag kommer tillbaks till Norrtälje som en ny person, en ny person med mer i ryggsäcken och med massa erfarenheter. Med nya vänner, vänner för livet, och en massa underbara minnen.
 
Se på mig nu, ett halvår senare. Vad bra det gick, allting. Vad bra jag var. Vad bra jag är.
Asså oj oj oj mitt senaste dygn.. Har nog haft en av dem bästa kvällarna någonsin, blivit sjukt överraskad, dansat sönder fötterna och pirrat av lyckorus tack vare mina fantastiska vänner. Men jag ska berätta från början, för detta är verkligen värt att berätta.
 
Hela kvällen igår (torsdag) började med att jag var hemma hos Niklas. Vi hade planerat sedan en vecka att träffas då och hänga en sista gång under min vistelse här i Lund. Passa på att dansa å supa å kramas och säga hejdå. Sagt och gjort, jag var där klockan 16 igår. Nöjd efter redovisning och helt klar med kursen. Vi tittade på säsongsavslutning på Supernatural och hade det allmänt chill. Plötsligt börjar han prata om att vi ska dra på förfest hemma hos nån tjej borta i Vildanden (samma område där jag bor) vilket ligger på andra sidan Lund. Det är med andra ord en liten bit dit och inte alls påvägen till dit vi skulle senare. Lite irriterad säger jag att det inte var vad jag hade tänkt mig, sitta på förfest hos någon jag inte känner när jag bara ville umgås med Niklas så mycket som möjligt innna jag flyttar, nejtack. Han envisas dock med att vi ska dit och till slut blir jag irriterad och arg på riktigt. Fast besluten om att jag minsann ska hem och sova och inte gå ut över huvud taget den kvällen sätter vi oss på bussen mot Vildanden. Jag var verkligen sur som ettika och sa ingenting, medan Niklas försökte småprata och få mig att tagga till. Vi bestämmer att vi ska förbi hemma hos mig en snabbis innan för att lämna av lite onödiga grejer, och sedan dra på förfesten (min tanke var ju dock att stanna hemma och skita i hela kvällen över huvud taget). När vi kommer in i korridoren så hör jag musik från köket, jag går in bara för att se vem som är där och möts av ett gäng fina personer (vänta här nu, vad gör dessa personer i mitt kök). Alla skriker "surprise" och det går upp för mig rätt fort att jag blivit superduperlurad.
För inte skulle vi på någon förfest hos någon tjej på Vildanden. Istället hade Anna och Emma ordnat och lagat mat och snittar och pyntat köket, med hjälp av Jonatan och Ossian. Istället skulle vi ha avskedsmiddag för mig innan utgången och istället skulle jag få vara med mina bästa vänner här i Lund, i mitt kök. Niklas hade självklart varit med på detta hela tiden han med, och usch jag skäms nu och tycker synd om honom, för vad jobbigt det måste varit när jag blev sådär sur och han inte kunde säga någonting. Den lättnaden och lyckan och kärleken och alla mina känslor just då går inte att beskriva. Detta har dem planerat i över en månad, och jag har inte misstänkt någonting!! Vilka vänner jag har, vad lyckad jag är som får ha dessa i mitt liv.
Kvällen blev så himla himla fin. Med god middag, trevligt sällskap, toppen utgång och avslutning hemma hos Niklas. Klockan 05 kom jag hem, trött men så himla glad.
 
Jag är nog världens lyckligaste som har såhär fina vänner och som fick en så otroligt bra sista utgång här i Lund. Tack Anna, Niklas, Emma, Ossian och Jonatan för att ni var med och gjorde kvällen så bra som den kunde bli. Ni betyder väldigt mycket för mig.
 
Nuså är jag helt färdig med översiktskursen i psykologi!! Idag var sista träffen, vi skulle presentera våra rapporter med hjälp av en egengjord poster, och efter det var det helt klart :D Fick reda på att dme läst vår rapport också, resultaten publiceras däremot inte fören imorgon. Men vår handledare sa att vi inte behövde vara oroliga, så det tar jag som något positivt ;)
Kursen har verkligen varit lärorik och rolig, även om vissa delar varit mer uppskattade än andra, haha. Men så är det ju alltid :) Har trivts bra och jag rekommenderar absolut kursen till andra som vill ha lite bredare kunskaper i psykologi!
 
Idag ska jag fira/ säga förväl med Niklas. Vi sska hänga hos honom och sedan ut på nation ikväll. Ska blir jätteroligt och sorgligt men jag ska försöka att bara tänka på de bra sakerna så det inte blir så ledsamt för min del!
 
Puss på er!
Vi fortsätter med summeringen av år 2014! Här kommer April- Juni.
 
April
Pirret fortsatte! På alla vis. Pirr inför studenten, kärlekspirr, lyckopirr, fjällenpirr. Hade i April min studentskiva med klassen, och den blev succé! Hade påsklov och var några underbara dagar uppe i fjällen, fick en ny bräda i för tidig födelsedagspresent och njöt av att bara vara. Passade på och vila ordentligt, för mina så otroligt envisa och långvariga baciller vägrade ge sig och plötsligt satte dem sig på dumma nerver vilket resulterade i en liten ansiktsförlamning. Tack och lov så var den väldigt mild, och vila + ackupunktur gjorde att den gav med sig relativt snabbt ändå. Så ja, jag njöt helt enkelt denna månad. Med lugna dagar framför dator och tevespel samt upplyftande och peppande aktiviteter.
 
Maj
Ojojoj vad mycket bilder! Mycket som hände i Maj och mycket bloggning, hihi :) Jag blir glad bara av att titta på dem här bilderna, så jag tror ni kan räkna ut att även denna månad var fantastisk. Förutom några dagars av ännu mer förkylning så händer nog bara bra saker. Vädret var fint, jag skrev mitt sista prov någonsin, gick på dejt med M, hade mösspåtagning, hade bal, umgicks med mina älskade vänner, tävlade med grabbarna (som briljerade), firade Sofias födelsedag med premiärbad i jacuzzin. Yep :) Det mesta var rätt bra med andra ord!
 
Juni

Juni och STUDENTEN!! Vilken upplevelse, vilken milstople! Den 5 Juni sprang jag ut skrikandes och gråtandes med min klass Axis, från Vittra gymnasiet Södermalm! Det var så himla himla roligt och rogligt, och det var en fantastisk dag med alla nära och kära runt omkring mig. Jag som alltid har trott att de som säger att studenten är den bästa dagen i deras liv har överdrivit. Synd bara att jag inte kunde se bra ut på typ en enda bild.. I mean, come on, man tar studenten en gång i sitt liv och jag kunde inte lyckas med att se pråper ut en sådan viktig dag. Men men, jag hade väl helt enkelt annat att tänka på :)
Sa även hejdå till mina killar. Det var väldigt sorgligt och jag grät då med. Dem som varit en så stor del av mitt liv så länge. Men det var en fin avslutning.
Annars firade jag en fin midsommar, fiskade med Martin, umgick med Tommy, Carro och Alicia, badade jacuzzi, hängde med Matti. Vädret sög, det regnade och var molning och kallt, men det gjorde inte så mycket för det var ändå en awesome månad!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Måndagkväll och åh, det är en jobbig kväll. Nu är jag inne på min sista vecka här i Lund och det är så mycket blandade känslor. Längtar hem, ser fram emot att flytta hem, men det känns så jobbigt att lämna allting här. Jag har sett fram emot den här tiden så länge, peppat, varit nervös, ångrat mig och sen peppat ännu mer. Det känns som igår jag flyttade hit men ändå som att jag levt ett helt liv på bara ett halvår. Och nu är snart allting slut. På söndag flyttar jag tillbaks, lämnar detta bakom mig. Mitt lilla Lund äventyr. Mitt alldeles egna äventyr, som gjort mig till en ny person, som fått mig att växa som person. Det känns så himla sorgligt på något vis.
 
Jobbigast av allt är ändå att lämna Niklas och Anna. Jag menar, hur ska jag klara mig utan mina två bästisar nu när jag fått hänga med dem nästan dagligen i ett halvår. Jag vet att man får nya vänner, och jag åker tillbaks till alla nära och kära som jag tycker om, men det är ändå inte Anna och Niklas. Det är inte Anna som jag flamsar och skrattar med fast vi inte borde, som jag kramas med så hårt att det gör ont och som jag pratar om allt med. Och det är inte Niklas som finns där när allt går åt helvetet, som tar hand om mig när jag blivit för full och som jag berättar allt för.
 
Det blir så konstigt att jag ska skapa mig ett nytt liv utan dem här personerna, som betyder så mycket för mig och som är så viktiga för att jag ska fungera. Det känns bara konstigt.
 
Så ikväll var en jobbig måndagkväll.
 
 
 
Detta var jag igårkväll. Hade som sagt en väldigt seg dag och trots att jag var såååå trött på kvällen efter middagen så bestämde jag mig för att ta mig i kragen och gå till gymmet ändå. Så, sagt och gjort, klockan 21 en lördagkväll gjorde jag rygglyft och plankan och funderade på varför i helvete det var fler där än jag, det är ju trots allt lördag! Hehe.. Det var uppfriskande dock, och jag kände mig nöjd efter :)
 
Idag vaknade jag halv 11. Några minuter senare knackade Jonatan på min dörr. Lite frukostsällskap är alltid trevligt! Nu sitter jag i min säng å.. gör ingenting. Kollar lite på serier. Ska träna senare, ben denna gång. That's pretty much it.
 
Puss
 
Lite bilder fårn gårdagen!! Plugg väntade i skolan, en miniredovisning som hade kunnat gått så mycket bättre coh klockan 15 tog jag helg (efter en ytterst kort vecka) och cyklade till Niklas :) Helkväll väntade, vi drack jordgubbsbubbel (fint ska det va), tittade på supernatural , åt pizza och spelade drickspel med lite roliga personer :) Fick en så himla fin julklapp i efterskott också, en fickplunta som Niklas graverat in saker på (alldeles själv). För er som undrar så är det lite internt, då både jag och Niklas kolalr på en serie som heter supernatural och symbolen e från den serien och Castiel som står ingraverat är en karaktär i serien. Älskar personliga presenter, det gör mig så himla glad. Och vem behöver unte en fickplunta liksom, hehe..
 
Idag regnar det ute, igen. Så ska ta det lugnt i sängen framför serier och Sims :D Ska även försöka dra mig iväg å gymma..
 
Pöss.
 
Ett litet fniss såhär på morgonkvisten, hihi. Hitta bilden häromdagen, tyckte den var så rolig!
 
Gårdagen blev inte alls som jag hade tänkt mig. Jag skulle enligt planerna vakna hos Martin, gå upp, ha en liten mysig dag å sen 16:20 sätta mig på tåget tillbaks mot Lund. Efter kvarglömda nycklar och missberäkning av tiden och några freaksout så bestämde jag mig för å boka ett tåg som gick idag istället. Det blev med andra ord inte alls som jag hade tänkt mig, och jag som hatar förändringar (särskilt plötsliga förändringar) var inte glad alls. Å snacka om hur dålig man känner sig när man fuckar upp saker så mycket att man missar sitt tåg! Nej, det var jobbigt.
 
Men det blev bra till slut, jag fick mer tid med Martin idag, och efter han hade pratat lite vett i mig om att alla gör misstag och att det är okej så kändes det bättre :) Vi fick ju faktiskt bara en extra kväll ihop, och jag kom tillbaks idag i lagom tid för att hinna middagsdejta med min Anna!! :) Slutet gott allting gott! Och det är faktiskt okej att faila ibland, vi är trots allt inte mer än människor.
"Mitt nyårslöfte är, som jag skrev på facebook för någon timme sedan, att njuta som fan av år 2014 och alla sjukt roliga grejer som kommer hända. För i år tar jag studenten.
 
Jag är otroligt taggad på år 2014, och jag har en känsla av att det här kommer bli ett fucking awesome år."
 
Såhär skrev jag den första Januari 2014. Så hur blev det då? Levde jag upp till och höll mitt nyårslöfte? Med det här tycker jag att vi startar resumén av 2014, och som förra året så tänkte jag att vi kör tre månader i taget. Annars blir det så fruktasnvärt mycket att läsa på en gång!
 
Januari

Mitt nyår firades in på ett grymt sätt, med Johannes! Vi hade en jättemysig nyår och det första jag skrek vid tolvslaget var "i år tar jag studenten!!" om och om igen, haha! Och det var just det, studenten. Studenten, flytta hemifrån, börja på universitetet. Att jag inte visste vad som skulle hända, vad jag hade att förvänta mig. Bra, dåligt, roligt, läskigt? Ja, det var nog allt på samma gång. Också det där förbaskade gymnasiearbetet, och betygsbesvikelser. Det var allt det, som gjorde att det var oroligt i Fridas huvud, och mycket funderingar och tankar. Jag åkte på en förkylning å peppade mig med glass. Några dejter fick stå för vardagspirret, och såklart häng med härliga vänner!
 
Februari

Och funderingar och tankar fortsatte. Det var mycket skola, mycket prestationsångest eftersom psykologprogrammet då var det enda jag någonsin kunde tänka mig. Jobbigt var det, och jag kände att även när jag gjorde mitt bästa, så var det inte tillräckligt. Hade dock så himla många fina stunder, med nära och kära, med mig själv. Det blev en månad i kärlekens tecken (även om jag just på hjärtedagen satt ensam och tittade på Twilight, haha). Det här var nämligen månaden som jag träffade Martin. Det framgår inte i bloggen, för man vill gärna hålla på det ett tag innan man vet vad det är. Men en kväll frågade Ossian om jag och Matti ville spela biljard med han och hans kompisar. Vad som bara skulle bli en vanlig trevlig kväll, blev början på mitt och Martins förhållande. För inte hade jag räknat med att Ossian skulle ha en sån snygging till kompis, och inte heller hade jag räknat med att snyggingen skulle följa med mig hem den natten och sist av allt hade jag räknat med att han redan morgonen efter sa "jag gillar dig lite" å att det var början på något fint. Sportlovet blev jag sjuk på, såklart. Jätte jätte sjuk. Å jag missade min Lundresa till Niklas.Vilket sög. Men jag fick istället umgås ännu mer med Martin då.
 
Mars
Åh i mig så bubblade det av lycka denna månad. Om man bortser från att jag var sjuk konstant. Våren 2014 var verkligen min värsta sjukvår någonsin, och det tog väldigt mycket på mina krafter.
Men jag var med Martin mest hela tiden, tränade duktiga gymnaster. Åt massa på Vapiano och firade våffeldagen med våfflor sent på kvällen. Det var soligt och vårigt ute, vilket definitivt gjorde mitt humör ännu bättre. Och inte minst så peppade jag studenten! I studentmössan som hade kommit och som var så fin! Åh, Mars var en fin månad :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har ni det bra? :D Jag har det superbra, njuter sååå av jullovet. Om två dagar åker jag till Lund igen för att spendera mina sista 10 dagar där innan jag flyttar tillbaks. Är faktiskt inte alls sugen på att åka ner, vill vara kvar här hos alla nära och kära. Men det är bara för ett kort tag, och jag får träffa Anna och Niklas igen, så det är bra :)
Igår var den bästa dagen på länge. Jag spenderade hela min dag i en gympahall fylld med redskap (heeeeaven) med alla mina älskade RM-yngre gymnaster! Dem har utvecklats så himla mycket, jag är verkligen jätte imponderad. Det ska bli så himla roligt att träna dem igen!

 
Min start på 2015 har med andra ord varit väldigt bra. Nyår var förövrigt himla kul den med, jag och Martin startade kvällen med trerätters hemma hos mig och begav oss sedan på hemmafest hos Ossian och Adrian! Lyckad fest och rolig kväll :) Tycker nyår innebär så mycket förväntningar och det blir sällan som man tänkt sig vilket i sin tur ofta innebär besvikelser. Men i år blev det en riktigt rolig fest med härliga personer, och jag fick för första gången i mitt liv min nyårskyss vid tolvslaget ♥ Av världens bästa pojkvän. Åh, det ska bli så skönt att bo nära varan igen!
 
Puss på er!