Jag vet att det är dött här! Men jag har jullov, så njuter till fullo med att slappa utan måsten och mysa med min Martin :) Men tänkte att jag måste slänga in ett inlägg nu idag i alla fall, imorn är det nyårsafton och då hinner jag inte blogga något :) Ett sista inlägg år 2014.
 
I slutet på år 2013 så sa jag att år 2014 skulle bli ett bra år. Jag skulle minsann göra det bra, och hade så mycket att se fram emot. Studenten och allt vad det innebar, flytta till Lund, få börja mitt egna nya liv. Bli vuxen. Eller nåt, haha. Efter ett turbulent år 2013 med många ups and downs så var det så välbehövligt.
 
Jag kan helt ärligt säga att år 2014 blev precis så bra som jag hade tänkt mig, och ännu bättre. Jag har haft så många fina stunder, min sista termin på gymnasiet blev hektisk och jobbig men ändå så rolig och den 5 Juni 2014 sprang jag ut skrikandes och gråtandes från Vittra Gymnasiet. Med betyg som jag förtjänar och förväntningar på den kommande hösten. Jag träffade Martin, som jag råkade falla lite pladask för. Jag sökte till Lunds universitet, kom in, fick boende på Vildanden och flyttade dit. Ett utav mina bästa beslut, trots att det bara blev ett halvår istället för 3.
 
Och nu sitter jag här, med bara några timmar kvar till den sista dagen på 2014 börjar. 2015 ska bli minst lika bra, det ska jag se till. Jag ska flytta igen, till en egen liten etta på 27 kvadrat i Campus Roslagen i Norrtälje. Jag ska börja min utblidning till socionom på Stockholms Universitet. Jag ska få bo nära Martin igen, och börja träna mina fantastiska gymnaster igen. Jag kan med fina minnen och glädje över året säga hejdå till 2014 och välkomna 2015. Och hoppas på att kommande år blir minst lika bra som det som just varit!
Och såhär såg jag ut på julafton! Fick klänningen på morgongen, men vi fuskade lite i år för jag var med och valde ut den i Lund, hihi.
 
Julaftonen var fantastisk verkligen, som varje år. Hos mormor samlades vi klockan 14:30, och tittade på Kalle Anka med glögg i handen, för att sedan hugga in på julbordets meny. Därefter blev det julklappsutdelning, och kvällen avslutades med gröt och mandeln (som Sofia fick). Väl hemma så badade vi Jacuzzi under snöfall och en glad, nöjd å mätt Frida somnade senare på kvällen.
 
 
 
 
 
Ååh vilken fin jul! Här är några av de fina klapparna jag fått ikväll, och jag är sååå nöjd! Strumpor å vantar å mössa å hör på maka, TATTUERING! Herregud, nu är det snart min tur med, å skaffa mig min första tatuering!
 
Och är det inte idylliskt och liksom som på film, när man gett upp hoppet om en vit jul, så tittar man ut genom fönstret mitt i alla paketöppningar och glada skratt och ser hur snöflingor sakta singlar ner från himmelen. Å nu ligger det en helt lager med vit snö utomhus, och vi fick en vit jul i alla fall ♥
 
Nu ska jag julbada lite jacuzzi med kusinerna, som en avslutning på kvällen. Puss och god jul!!
Mysdag och jacuzzilove! Startade med frukost framför teven med mamma och pappa. Drog sedan och gymmade, legday stod på schemat och det gick väldigt bra faktiskt :) Sedan åkte jag hem och duschade och badade sedan jacuzzi med Sofia :) Så mysigt och så himla fint, speciellt med solen framme såklart.
 
Resten av dagen har vi tagit det lugnt och gjort julgodis :) Älskar dessa lugna dagar här hemma, och älskar allt fix innan jul. Hihi! Inatt ska jag åka och hämta Martin igen, men bara i Norrtälje denna gång, 03:45. Vad gör man inte! Imorn är han ledig i alla fall!
 
Puss på er!

Det här gjorde jag igår! Första bilden: Skrev på kontrakt till min nya lägenhet i Norrtälje, inflyttning 19 December!
Andra bilden: Hälsade på mina fantastiska tjejer på deras sista träning för denna termin. Det var så underbart jävla bäst å se dem igen, å vara i hallen igen. Mitt andra hem. Tjejerna har lärt jättemycket på bara en termin, dem var så himla duktiga! Ska bli grymt kul att komma tillbaks igen, det känns verkligen värt att flytta tillbaka för detta.
 
Idag har jag tittat på Sofias julspex som hon hade i skolan, och sedan handlat de sista julklapparna med Sofia och Marhilda :) Myspys! Nu lite slapp i soffan, innan det väntas middag hos farfar.
 
Puss!
Nu är jag äntligen hemma hos min fina familj igen! Var en seg resa hem igår, men klockan 20:00 anlände jag till Bergshamra, möttes av pappa som hämtade mig vid busstationen och kom hem till ett julpyntat hus och snö på tomten! Julfeelings gånger hundra.
 
Lite såhär såg det ut de senaste dagarna, när bloggningen var så sjukt dålig. Grupp 2b (jag, Jesper, Anna och Ville) har suttit i flera timmar utan paus i hus P på universitetsområdet och skrivit, skrivit och skrivit. Raderat, skrivit om, gjort diagram, rättat fel, skrivit, skrattat och skrivit lite till. I tisdags satt vi och jobbade oavbrutet från 12-18, och när vi då gick hem hade vi ett färdigt utkast på cirka 16 sidor. Måste säga att jag är oerhört imponerad och stolt över hur hårt vi jobbat de senaste två veckorna.
 
I måndags var jag som jag nämnde tidigare hos Niklas, och hade en hejdåkväll innan jullovet. Vi drack champagne, pratade om viktiga saker, tittade på supernatural och gick inte och la oss fören 4 på morgongen, trots att det var mitt i veckan. Jag behövde den kvällen, efter en jobbig dag med kort stubin och små utbrott från min sida. Min bästa vän ♥
 
Och igår fick jag äntligen träffa min Martin igen! Efter nästan en månad, och fastän han egentligen jobbade och inte slutade fören kvart i 3 på natten. Jag tog helt enkelt bilen klockan 02:00 och åkte till Danderyd och hämtade honom, för söndag kändes alldeles för långt bort. Vi åt på Max påväg hem, bara för att vi kunde, och låg och pratade till 06:00 på morgonen. Såklart så vaknade jag klockan 10 och kunde inte somna om, så känner mig inte superpigg för tillfället, hehe.. Men det gör inget :)
Hej på er!
Tänkte bara droppa in en snabbis å säga att jag lever! Mycket och göra såhär i slutet på terminen, och har de senaste dagarna hunnit med både att skriva klart rapporten som ska in på fredag, ha chillhäng/ hejdåkväll med Niklas å myst lite till med Anna :) Idag var sista skoldagen för min del så nu har jag officielt gåt på jullov, vilket känns oerhört skönt och välbehövligt. Imorn åker jag till stockholm för att vara där till början av Januari. Som sagt, fullt upp nu. Jag hör av mig när saker lugnat sig, kanske hinner slänga in ett litet roligare inlägg imorn innan åget går :)
 
Puss så länge!

Har ni sett sicka hetingar som var ute på äventyr igår! Haha.. Hade en riktig helkväll med Anna, med middag på Hallands pub och utgång senare!
 
Middagen var jättegod, å tillsammans med min middagsdejt så blev det en superdupertrevlig början på kvällen!
 
Min lördag har sett ut såhär! Onepiece, sängen, och datorn. Bokstavligen legat i sängen hela dagen, förutom när jag ätit frukost och nudlar :P Så himla skönt. Tittat på Svenska Hjältar galan på tv4 play, gråtit floder över hur fint det är, och tittat på julkalendrar. Ikväll blir det middag med Ossian, annars inge planer, bara fortsätta mysa. Måste titta på Love Actually, som är min Lucia tradition :)
 
Puss!
 
 
Smått övertrötta och oseriösa tjejer sådär i slutet på pluggdan. Gruppen satt helt seriöst från klockan 11- 16:30 med endast en kvarts paus! Tror ni jag å Anna var flamsiga på slutet eller, hehe.. typ värsta typen av gruppmedlemmar..
 
Vet inte hur, men jag lyckades i alla fall ta mig till gymmet direkt efter och köra ett benpass. Helt klart värt, det var så skönt och välbehövligt.
 
Imorn är det fredag och utekväll väntar med min favoritAnna ♥ Hon har varit sjuk i veckan så vi har inte kunnat kramats på evigheter.. Men imorn så :D Puss!
 
Idag har vi julstädat från 18-21 här i korridoren! Herregud, helt slut nu. Avslutade dock det hela med julpynt å korridorsmys! Åå vilka härliga personer det är jag bor med ändå :)
 
Såhär såg det förövrigt ut imorse, när jag loggade in på antagning.se! Jag är antagen till socionomprogrammet på Stockholms universitet, ett program på 7 terminer (3,5 år) där du sedan blir färdig socionom. Fick dessutom boende på campus roslagen i Norrtälje idag också, så nu har många stenar lättat från mig. Väldigt skönt måste jag säga. Samtidigt vemodigt och jobbigt, att flytta från Lund är nu ett faktum, vilket jag tycker är mycket tråkigt. Trivs väldigt bra här och hade gärna pluggat programmet här istället, om jag ska vara ärlig. Men ibland får man offra sig, och jag måste försöka tänka på allt det positiva som detta kommer innebära.
 
Nej, nu somnar jag snart. Godnatt, Puss!
Tur att Niklas smygfotar mig på gymmet ibland, så jag har bilder å lägga upp här på bloggen! Hehe.. Får inte riktigt ihop min träning denna vecka. All ledig tid går åt att sitta med gruppen å skriva på projektarbetet, för att sedan vara helt död på slutet av dagen.. Får försöka klämma in någon dag i helgen å kanske nån kväll i veckan.
 
Imorn är en spännande dag, för imorgon är det den 10 december vilket betyder att jag får veta vad jag kommer in på till hösten! Det är även exakt en vecka tills jag kommer hem för några lediga veckor under jul, vilket ska bli supermysigt verkligen. Och behövligt. Men innan dess ska 10 sidor rapport skrivas. Herregud, ångest.
 
Nu ska jag snart krypa ner i sängen å sova. Puss på er!
Min helg var så underbart bra!
Som jag redan sagt så startade fredagen med pyjamasparty på ssk, världens bästa nation. Det var så fint fixat allting med ballonger, lekar, en myshörna med kuddar och filtar, Rosa Pantern som fördrink å en massa mer. Och bäst av allt, alla myste omkring i pyjamaskläder. Drömmen, eller vad. Kvällen avslutades på Hallands, och bekvämare utgång får man ju leta efter. Så otroligt rolig kväll, med så många härliga människor. Fylld av energi var jag efter det!
 
Resten av helgen spenderades med mamma och pappa. Vi åt massa god mat ute, satt på pub till sent på kvällen å strosade runt i vackra Lund. Vackra Lund, som numera glittrar överallt.
 
Tack för en toppenhelg, alla inblandade!
 
Måste ju bara visa min fantastiska mugg jag köpte igår, på en liten gullig inredningsbutik här i Lund! Blev fullkomligt förälskad i den, och funderar på att införskaffa mig en till fast i ljusrosa :)
 
Den invigdes igår med citron och ingefärste, framför Mysteriet på greveholm och lite VeckoRevyn läsning :D Vad passar bättre när det är mörkt och regnigt och ruskigt ute?
 
Idag däremot, lyser solen å himlen är blå! Jag var uppe halv 9 trots att jag inte börjar fören 13, har hunnit med frukost, julkalendrar och ska snart dra på träningskläder å starta dagen på gymmet. Bra start på dagen å veckan, minst sagt!
 
Puss
I helgen var det JSM i Helsingborg! Täby GF som Sofia är med i var med och tävlade så jag har haft finbesök här i Lund från mamma å pappa :) Vi har haft en så otroligt mysig helg som förtjänar ett eget inlägg lite senare :) Sofias lag presterade bra, å slutade på en 17 plats av 21 lag. Kul och se att de hör hemma på JSM nivå och det var underbart att få vara i en gympahall igen och tillägna dagen åt det bästa jag vet ♥
 
Freeeedag och heeelg :D Har varit i skolan idag, halvtimmes möte med vår handledare inför rapporten som ska skrivas i grupp nu sista månaden :) Sedan i onsdags har vi hunnit bestämma vad vi ska undersöka, hur vi ska göra för att undersöka det, hitta två färdiga test på nätet som är tillräckligt pålitliga för att användas, översatt dem till svenska och slutligen gjort en enkät som nu hela 69 pers svarat på än så länge :D Rätt bra jobbat ändå, sådär på 3 dar! Så sjukt bara hur mycket mer som ska göras innan vi går på jullov..
 
Idag är det den stora tacksittningen som avslutning för alla som jobbat under denna termin :) Temat är pyjamasparty och jag tror kvällen tar priset för skönast outfit då jag ska gå i min onepiece! Lite jobbigt dock för känner inte någon så bra, så får försöka hänga med dem jag känner igen lite :P
 
Puss på er!
Hej alla snyggingar!
 
Lite tomt från både min och er sida på bloggen igår tycker jag.. Inte okej. Hade fullt upp så gott som hela dagen dock, med skola 10-12, gympass (var där i typ 1 h och 45 min, ville liksom inte riktigt gå därifrån), hem å duscha å äta å powernapa lite och sedan vid 16 så kom Anna hit! Vi tittade på Mysteriet på Greveholm å gjorde oss i ordnig för kvällen som bjöd på festligheter :) Sittning med klassen, å fira att sista salstentan för denna kurs är över. Tentan gick förvörigt förvånadsvärt bra, så himla himla skönt. Så orolig som jag varit för den tentan. Hade väntat mig att den skulle vara mycket svårare!
 
Kvällen blev hur som helst bra, god mat och trevligt sällskap, på eftersläppet kom både Niklas och Ossian så jag fick spendera hela kvällen med mina favoritpersoner! Fantastiskt :) Om man bortser från att kvällen slutade lite tråkigt med, enligt mig, lite ogenomtänkt beslut från några så var det en trevlig onsdag!!
 
Idag har jag vaknat lite för tidigt för att gått å lagt mig halv 4, men bara legat i sängen och gosat. Klockan 14 ska jag träffa och planera med min grupp som jag ska skriva projektarbete med närmsta månaden.

Puss!
 
 
 
 
 
Titta så fina decembernaglar Anna gjorde på mig igår!! Hon e en riktig liten konstnär den där Anna! Min December firades in superbra faktiskt med mys hos Anna, sen chillkväll. Fint besked om att jag klarade omtentan blev pricken över i:et på min dag! Nu kan jag slappna av lite mer inför dagens tenta.
 
Det är en ynka månad kvar på 2014 och jag tänker fan se till att det blir awesome nu! Inte bara sätta en prick över i:et på dagen igår, utan sätta en prick över i:et på hela 2014.
 
Let's make December awesome!
Hur man startar December på bästa sätt: frukost i sängen framför älskvärda julkalendrar! Började med den som sänds i år, Piratskattens hemlighet. Tycker den verkar rolig och mysig, däremot saknar jag julstämningen. Men tänker absolut ge den några avsnitt till. Kompenserade julstämningen med klassiska Kaspar i Nudådalen, så fantastiskt bra! Ååh, den är bara så himla gullig! I eftermiddag ska jag hem till Anna, å vi ska titta på Mysteriet på Greveholm tillsammans :)
 
Nu är julen här, äntligen. Jag är så himla pepp! Puss