Nu är det nära hörni! Imorn, om mindre än ett dygn faktiskt, sitter jag på tåget till Lund. Förhoppningsvis blir jag mött av ett stycke Niklas på Lund C och sen väntar två dygn av äventyr. På söndag kommer mamma ner med alla mina grejer och då blir det das för mig att flytta in i vad som kommer vara mitt hem de närmsta 5 månaderna. Och på måndag börjar skolan. Hela mpndag, tisdag och onsdag kommer jag och mamma ordna mitt korridorsrum. Och idag ska jag spendera så mycket tid jag bara kan i Martins armar. 
 
Med andra ord
 
det blir inte mycket bloggning de närmsta 5-6 dagarna. Blir det det, så är det troligtvis från mobilen. Önska mig lycka till nu!
Dem här fina var jag och hälsade på igår! Tittade på nyfödda lilla Kasper, å herrgud hela jag smälte! Som alltid när man ser och får hålla en sån där liten. Ååh vad jag längtar tills det är min tur! Självklart superkul att få träffa Moa och Hampus också, dem växer så det knakar båda två. Väl spenderad eftermiddag.
 
Idag har jag varit effektiv. Prickat av allt på min to do list utom måla naglarna, så det är vad jag gör nu. Annars har jag idag klippt mig, registrerat mig på Lunds universitet, ätit och fikat hos Mormor och Morfar, och slagit in lite presenter :) Ikväll kommer Martin. Imorn ska vi ha en sista dag tillsammans innan jag flyttar. Vad som är bra är att han bokat tågbiljetter och kommer ner och hälsar på bara en vecka efter jag flyttat :) Lättnad.
 
 
Tisdag, och såhär började min morgon igår! Jag gjorde scones medan en mycket trött Martin låg och sussade sött. Åt frukosten på sängen då Martin helt enkelt inte orkade resa sig och gå till soffan för å äta framför teven ;) Nattpass tar energi.
 
Idag ska jag hälsa på Henke och Carina och titta på deras nyfödde lilla Kasper :) Ska bli så mysigt å träffa hela familjen, det var allt för länge sedan. Sen blir det hem till Martin igen :) Idag är det bara fyra dagar kvar tills jag åker till Lund. 
Nu är det allt bra tomt i rummet! Klädbyrå, skrivbordsstol och skrivbord är utplockat och lastat i vår skåpbil :) Jag och mamma har varit effektiva må jag säga, men det har tagit sin lilla tid! Runt 15 blev vi väl helt klara, men en lunchpaus inräknat, och då har vi även packat alla mina kläder!
 
Nu har vi precis tränat lite, sprungit i skogen och kört lite styrka. Så har jag varit duktig denna söndag :) Ikväll åker jag till Martin, trots att han jobbar natt. Två dagar har vi varit ifrån varandra, och jag längtar ihjäl mig tills han kryper ner bredvid mig i sängen efter sitt nattpass! ååh ♥
Idag har jag packat ihop mitt lilla tonårsrum i lådor och påsar! Usch så konstigt det känns. Har hur som helst kommit en liten vart i alla fall, vilket är skönt :) Imorn fortsätta vi med möblerna.
Mindre än en vecka kvar.
 
Puss
Gokväll på er! Eller ja, mer gonatt blir det liksom, för klockan är över 12 men det blir så fel då för då låter det ju liksom som jag ska säga godnatt och hejdå innan jag ens hunnit börja blogga.. Så gokväll får det bli!
 
Sitter i min säng, inte värsta intressant men var ändå lite bloggsugen. Kom hem klockan 20 ikväll å gissa vem som ordnat väääärldens mysmiddag?? Pappa såklart! med hamburgar å pommes å vin å hela köret!
Så vi åt gott å tittade på Dobidoo på ettan å sen på Johan Glans World tour of Scandinavian. Väldans mysigt!
 
Sen såg jag att det var jättestjärnklart ute, å jag älskar ju stjärnor massor. Så jag tog min filt och min telefon och la mig på altan. Jag såg hela fyra stjärnfall och kände att titta på stjärnorna är något man borde göra mycket oftare.
 
Nu sitter jag mest i sängen med min mysfilt och skriver packliste inför Lund!
 
Puss på er!
 
Idag är det exakt på pricken en vecka tills jag flyttar! Dagen började superbra, jag vaknade klockan halv 11 av att Martin stod och gjorde frukost till mig. Kärlek till den människan alltså. Sedan har dagen fortsatt, ett litet nervsammanbrott men det blev bättre sedan när jag och Martin kollade upp hans schema för September och insåg att vi nog kommer kunna träffas åtminstone två gånger då. Känns skönt.
 
Ikväll åker jag hem när Martin ska jobba. Blir fredagsmys med mamma och pappa. Helgen består av att packa ihop mitt Rum. Det kommer kännas så konstigt, mitt rum där jag spenderat så mycket tid. Mitt lilla krypin, mitt hem. Men jag vet att det ska ske förr eller senare ändå.
 
Ha det fint!
 
 
 
Godmorgon ni som fortfarande hänger kvar! (vilket jag uppskattar otroligt)
Idag blev en segmorgon, Martin försöker vända om sitt dyng åt fel håll. Han jobbar ju sitt första pass på csg på fredag och det är ett nattpass. Så vi sitter uppe sent på nätterna och sover länge på dagarna. Eller ja, Martin sover länge. Jag vaknar ju som vanligt runt 9 trots att jag lagt mig sent på natten. Supersugigt.
 
Vet faktiskt inte vad som står på schemat idag. Just nu försöker nog både jag och Martin få ut så mycket tid som möjligt med varandra, innan jag flyttar. För er som undrar så kommer jag och Martin självklart fortsätta vara tillsammans och får helt enkelt lov att ha distansförhållande i 5 månader. Det fixar man, såklart, men det kommer bli ruskigt jobbigt. Jag som lovat mig själv att aldrig mer ha ett distansförhållande.. saker blir helt klart inte alltid som man tänkt sig. Anyway, Martin ska väl plugga lite idag å sen bör vi väl handla. Annars får vi seeee.
 
Igår så lyxade jag och Martin till det lite! Detta + min älskling + Supernatural som e vår nya favvoserie gjorde kvällen awesome.
Hejhej från Stuvsta!! Idag har jag och Martin varit en sväng till Stockholm! Hämtat hans utrustning tills hans nya jobb som han börjar på fredag, och tittat lite i affärer :) Kom hem, har städat å diskat och fixat, spelat Dota, lagat pannbiff å nu tittar vi på Idol! Inte superintressant dag egentligen, men mysig :P Btw, sjukt glad att Idol är igång igen :D Jag bara äääälskar det!!
 
Puss på er!
Hej mina änglar!! Varit tyst här några dagar nu, men hunnit med en hel del känns det som under de senaste dagarna, så ni får lite bilder på vad jag pysslat med!
 
I torsdags hade jag mysdag med Matti! Vi powerwalkade, gjorde smoothies och pratade ikapp!

Fredag var en allmänt klar dag. Skulle som sagt till Ikea, men det blev inte av. Vädret var märkligt, men bjöd på en fantastisk regnbåge senare på kvällen. Jag bläddrade i min Lars Winnerbäck bok och lyssnade på hans fantastiska låtar.
I lördagskväll hade vi den årliga kräftskivan!! :D Kvällen blev inte riktigt som jag tänkt mig däremot, middagen var hur trevlig som helst, kubben med grannarna var superhärlig den med. Men resten blev inte toppen för mig, kanske var det för mkt alkohol, kanske pmsen, kanske att vissa inte riktigt kan bete sig vilket gjorde mig ledsen. Kanske en blandning. Fick hur som helst ett bra avslut i jacuzzin med Martin och Ossian, mina två favoriter ♥
 
Och söndagen bjöd på Marholmen och minigolf! Minigolfen var inte planerad, egentligen skulle vi bara dit och luncha lite. Men så blev vi sugna! Supertrevligt, däremot tar det en himla tid när man är 6 st och det är 12 supersvåra hål ;) Men jag gick därifrån som stolt tvåa!! (Tommy gick därifrån som en ännu stoltare etta... :P)
 
Nu äter jag Ravioli och Martin pluggar. Det är mindre än två veckor tills jag flyttar nu. Nedräkningen har väl börjat liksom.
 
 
 
Godmorgon! Lite outfitbilder från veckan bjuder jag på såhär på förmiddagen! Idag är det fredag vilket inte gör så stor skillnad för mig som inte jobbar, men för alla er som faktiskt gör ngt vettigt på dagarna så innebär ju detta helg! Jag ska eventuellt till Ikea, dagen till ära. Annars, inte mycket planerat. Imorn blir det en liten kräftskiva här så det ska bli skojigt :) Å senare kommer Martin hit också!
 
ha en fin fredag :)
 
Jag kan aldrig nånsin leva utan dig, jag älskar dig flera varv runt jorden och tillbaks. Du och jag.
 
Usch ikväll är jag så himla nervös! Dagen då jag flyttar kommer allt närmre, och det är bara så himla himla läskigt. Bara att flytta hemifrån är en stor grej och jag ska flytta flera supermånga mil bort, börja plugga på högskola som jag inte kan ett skvatt om och träffa människor jag aldrig träffat förut. Så mycket att ta in! Och nu är det bara några ynka veckor kvar.
 
För er som inte vet (jag har kommit på att jag inte varit så tydlig med detta här på bloggen) så ska jag börja plugga en fristående kurs i psykologi. Detta innebär att du (förhoppningsvis) lär dig grunderna i psykologi och att kursen är slut den 18 januari, alltså efter en termin. Jag ska bo i ett korridorsrum i Vildande som ligger i Lund. Ossian, min kusin, kommer också flytta dit för att plugga en fristående kurs vilket känns extremt skönt. Boven till hela denna idé kan man väl säga är Niklas, som redan bor där nere och har gjort sedan ett antal år tillbaka. Så ligger det till.
 
Som ni säkert förstår så är känslorna otroligt blandade. Jag är äckligt nervös samtidigt som det ska bli så fantastiskt kul! Jag är supertaggad på allt nytt som detta kommer innebära, alla erfarenheter jag kommer få. Att få leva och bo på egen hand, göra och bestämma själv.
 
Men ikväll är det nervositeten som dominerar. Den gnager i hela mig, och inget jag gör tycks få det att försvinna just ikväll. Men jag antar väl att det får va så ibland, när du ska påbörja ett nytt spännande kapitel i livet.
 
 
 
Denna låt är min taggningslåt till Lund, och den kan jag lyssna på kvällar som dessa. Eller när jag vill för den delen. För åh, jag tycker texten stämmer så himla bra in på mig, i alla fall nästan allt!
Godmorgon mina turturduvor!! Här ser ni en nyvaken Frida min rufsigt hår å en tunga utanför mun! Hihi, tycker allt man ska visa sånna bilder också!
 
Martin har åkt till jobbet och jag sitter och tittar på Seven heaven i hans lägenhet. Ska väl snart äta lite frukost å ja.. sen får vi se vad som händer! Jag och Martin har haft två ritkigt bra dagar nu när han varit ledig :) Har åkt till Farsta centrum bland annat och tittat lite i affärer. Jag köote handdukar till när jag flytter, hehe. Igår fick bli en fixar dag när Martin pluggade, vi städade och handlade och nog det lugnt bara :) Lagade pestolax till middag som blev väldigt lyckad!
 
Ni får ha en superfin onsdag :) Puss
Jag känner mig rastlös i själen! Inte rastlös sådär som man kan känna sig när man har tråkigt, en dag eller två, utan liksom... rastlös efter nånting större. Jag vet inte riktigt vad och jag vet inte hur jag ska beskriva det.
 
Jag vill åstakomma någonting, jag vill spela roll. Jag vill vara och bli nånting stort och vara viktig. Jag vill skapa nånting, vara nåns klippa, vara speciell. Orka med det lilla extra och känna mig duktig.
 
Jag vet att jag känner såhär lite då och då, och jag kan inte riktigt komma ihåg vad jag brukar göra för att det ska kännas bättre. Ofta pyssla med något som är viktigt men ändå roligt, och det endaj ag kan komma på just nu är att fixa med allt inför kommande termin när det gäller killgruppen. Men det kan jag inte göra nu för jag ska inte vara deras tränare kommande termin. Så jag ligger på soffan å gör ingenting å kan inte komma på vad jag ska göra för att det ska kännas bättre.
 
Jag behöver spela roll, jag behöver ha en roll. En roll där jag skapar och åstadkommer någonting. Hur ska jag klara mig utan min tränarroll nu ett helt halvår? Utan min roll som viktig, min roll som jag är så säker på och känner mig så hemma i.
I år har Familjen Johansson och Familjen Larsson känt varandra i hela 15 år! När vi flyttade in hit så lärde vi känna Larssons, och jag, Hanna, Mathilda och Sofia har sedan dess varit väldigt bra kompisar. Vi har helt enkelt blivit varandras barndomsvänner, och de betyder väldigt mycket för mig. Då vi firade vårt tioårs jubileum så var vi ju självklart tvugna att fira även vårt 15 års jubileum också! Så det var vad vi gjorde för nån vecka sedan.
 
Dagen började med strandhäng! Packad lunch, kakor och saft, precis som när vi var små. Vi har tillbringat många timmar på stranden genom åren, och kände för att vara lite nostalgiska och åka tillbaks i tiden. Eller nåt :P
 
Efter några timmar fick vi nog och gick upp. Jag och Hanna bakade bullar (en sommartradition vi har) och Mathilda och Sofia satt och tittade på gamla bilder från när vi var små :)
 
 
På vårt förra jubileum så gjorde vi egen sushi. Vi orkade inte riktigt med det denna gång och var lite latare och köpte färdig :P Men ja, lika gott det! Finmiddag blev d ;)
 
Kvällen avslutades med filmmys framför teven :) Tack för att ni finns mina fina vänner, jag ser fram emot vårt 20års jubileum!!
Igår när jag kom hem från jobbet så väntade present på sängen!
 
En super snygg T-shirt, en bodylotion från Victoria´s Secret med doften "Such a Flirt" och ett par superfina trosor även dem från Victoria´s Secret :) Från världens bästa syster, som varit i Karibien!
 
Hade en superskön kväll igår, var ensam hemma och åt falukorv med makaroner, tittade på Resurrection och spelade Dota. Idag ska jag fika hos mormor och morfar, skriva packlista tll Lund, träna + simma lite med mamma och ikväll åka till Martin!
 

Godmorgon alla fina!! Hoppas ni har en trevlig morgon so far :) Själv har jag just ätit frukost och ska strax åka och jobba. Lite trött eftersom jag var barnvakt igår och det blev ganska sent, men jag ska nog ta mig igenom dagen! Faktiskt mitt sista pass nånsin på Äldrelyckan idag, så det känns lite tråkigt måste jag säga. Skönt också dock.. Men det har varit ett väldigt bra extrajobb!
 
Ni får ha en jättefin lördag! Puss
Idag är en supetrött dag! Åkte hem till Martin igår eftermiddag och eftersom han jobbar idag så åkte jag tillbaks hem. Ett himla farande :P Blev en sen kväll och tidig morgon vilket resulterar i en trött Frida. Lyckades dock ta mig ner till stranden och simma en tur, trots att hela kroppen och hjärnan skrek nej. Känner mig lite piggare nu faktiskt :) Ätit lite mellanmål och ska nog spela lite sims innan jag ska vara barnvakt ikväll :)
 
Apropå mellanmål så testade jag denna igår!
 
Jag tycker att det är sånt himla snack nuförtiden om Rawfood, det ska va nötter och bär och frukt och allt ska va ekologiskt. Vilket såklart är bra tycker jag :) Rax bite består av en mix av en massa nötter och torkad frukt, så finns det med lite oliak twister, som den på bilden tex som heter "vanila berries". Inehåller inge socker eller tillsatta ämnen utan helt enkelt enbart ingredienserna jag rabblade upp innan. De finns i de flesta större matbutiker, man får leta lite dock, tagit ett tag innan jag hitta dem :P Jag tycker det är perfekt som mellanmål, väldigt mäktigt trots att den e så liten. Däremot vet jag inte om jag tycker att det är värt att betala 18 riksdaler för lite bär och nötter.
Klockan är snart 11 och jag ligger fortfarande i sängen i pyjamas! Jag borde träna idag men jag känner inte fört alls så jag tänker nog strunta i det faktiskt :) Lyssnar på Spotify, planerar dejt med Rebecka i eftermiddag och tittar på skillnaden mellan min första profilbild på fb och min nuvarande! Haha, med andra ord, jag gör inget alls intressant eller av vikt men jag har sommarlov så det skiter jag i :D
 
Puss!