Hej hopp i värmeböljan!
Hur mår ni i värmen? Jag mår skitbra, om man räknar bort min förkylning och det faktum att den hindrar mig från att göra saker jag hade planerat..

Helgen har varit toppen! Vi firade min fina syster i lördags med släkten, det var en varm dag, dock lite blåsig. Men jag klagar inte! Igår var jag på Camp Roslagen möte, det var varmt som attan och jag fick ränder av lite allt möjligt jag hade på mig, sport bh, linne, halsband.. Jag vet att folk bara blir galna när jag klagar på mina ränder, men jag hatar att få ränder från kläder! Bikini är okej, men inte från kläder! När jag berättar detta brukar jag oftast få höra ``amen, va glad att du blir brun i alla fall´´. Kan ju tala om att mitt hat mot mina ``klädränder´´ har inte det minsta att göra med att jag inte är glad för att jag blir brun! Tvärtom är jag jävligt glad och nöjd över att jag blir brun :) Men alla måste väl få klaga lite, eller?

Idag har jag en lektion, sen blir det att åka hem. Jag ska inte passa Axel idag eftersom jag är förkyld och inte kommer orka dra runt honom i vattnet ;)

Förövrigt har jag sett en väldigt fin film såhär på morgonkvisten. Jag kom in i mitten på den igår när den gick på teve, och det första jag la märke till va att min lilla kändis crush Zac Efron spelar huvudrollen :) Hihi! Så jag laddade ner den, och har tittat på hela filmen nu precis. Charlie st. Claud heter den. Lite typisk sån här snyftfilm, men det gjorde liksom inte så mycket, även fast jag har fått väldigt svårt för sånna filmer på senare tid.

Nu kurrar min mage, och jag ska äta! Hugs and Kisses


Du kan äta frukost ute


Du kan åka moppe i korta shorts utan att frysa

Du smörjer in dig med solkräm


Du börjar använda flip-flops


Du måste klippa gräset


Du kan äta middag ute

Hammocken är framme (yeeeeey, min älskade!)

Jag kan väl hälsa sommaren välkommen då :) Väääälkommen!!!



Börjar dagens blogginlägg med ett collage på min syster som idag fyller 15 år :) Grattis på dej! ♥

Idag tog jag ledigt fårn skolan också, eftersom vi bara har hälsodag och det känns så onödigt att åka enda in för en tipspromenad ;) Så jag har en hemmadag med lite plugg, ska klippa lite gräs och koppla av :) Ikväll ska jag träna tjejerna också :)

Imorn är det fredag och sen helg :) Väldigt skönt trots att det varit värsta slappveckan ;)



Igår blev det årets första kvällsdopp för mig! 14 grader i vattnet var det och klockan var halv 11 på kvällen! Wonderful :)

Mina senaste dagar i lite bilder :)
Värmen har bestämt sig för att komma på riktigt nu, vilket jag älskar! Något som jag också älskar är att jag imorn är ledig! Ett litet - dock att jag har lyckats tänka att jag ska hinna med så mycket att jag nu mest känner mig stressad för denna lediga dag. Jag föreställer mig alltid att jag ska ha ett litet spa för mig själv, ligga ute och läsa, äta en lång och god frukost och ha en sådär skön segmorgon! Imorn ska jag titta på när Sofia, Micke mf ska spela i Riala, jag ska träna, hinna sola och mysa, åka till Norrtälje med Ronja, plugga och samtdigt känna mig avslappnad. Hmmmm, hur gick detta ihop? Bra fråga! Visserligen är ju de flesta sakerna roliga saker, men ändå..

Nåja, det blir säkert bra ändå! Ska bli jätteskoj att träffa Ronja igen, var ett tag sen nu! Kisses <3
Ojojojoj vad trött jag är idag!! Klockan 6:00 imorse var vi hemma hos Robin och kom i säng. Klockan 11 gick vi upp, jag hade då fått ca 5 timmars dålig sömn på grund av att jag mådde så jävla illa!

MEN det var mysigt igår! Jävligt kallt dock, men skoj också! Vi höll till utomhus i en tunnel på ett tågrälls :P Gick inga tåg där längre dock å de får man ju vara glad för! Mycket hardstyle och hardcore musik, skumma människor, ganska så härlig stämning och folk som hoppade omkring, lite vad jag hade förväntat mig av ett rave faktiskt.
Kände mig så stört bakis när jag vaknade imorse, trots att jag inte drack en droppe alkohol! Jag, Johannes och Robin åkte och köpte lite frukost och satte oss ute å åt och hade de trevligt!

Man kan väl helt enkelt säga att det blev ganska lyckat, även om jag trodde jag skulle frysa ihjäl där ett tag!

Med tanke på bristen på sömn så blir det en tidig kväll för mig och Johannes ikväll. Imorgon sla vi åka hem, men först ska vi hälsa på Johannes mormor :) Första gången jag träffar henne, så det ska bli trevligt!

Kisses ♥


Haha, stadiga grabbar vid frukost! ;)
Har haft en grym dag! Vaknade vid halv 10 imorse, låg och gosade i sängen lite. Sedan gick vi upp, käka frukost med Hannes päron å grejer. Pluggade matte sen, inte det roligaste, men har nationellt nästa vecka så det är helt enkelt ett måste att plugga lite matte nu trots att jag är ledig!
Sedan åt vi lunch ute i solen och sen har jag bara legat å glassat i en solstol med en solotidning i handen! Ååå älskar livet! Väldigt väldigt skönt! Har nog fått lite färg nu också!

Ikväll ska jag på mitt första rave med Hannes å en kompis till honom. Är lite sådär lagom nervös, dels för att det kommer vara massa stora där, dels för att det är mitt första rave, och dels för att de håller på till kl 6 på morgonen och jag kommer typ lägga mig i en buske å somna eller nåt! Hehe... Nej, men det borde gå bra! Får dricka massa energidryck!

Nu ska jag göra mig i ordning lite, vi drar inte förrens vid 10 ikväll, men ändå gött å inte behöva stressa! Puss på er <33


Btw, så kan jag numera ha tofs med en liten svans i nacken!!! Stort steg det här! :)
Kan ju börja med att tala om att min dag faktiskt slutade rätt så bra igår ändå :) Känns alltid jobbigt i början när allt går emot en.

Idag är jag på filosofiskt humör. Tänkt massor på allt å lite till. Antagligen för att jag skrev ett prov imorse om grekiska filosofer från antiken. Ganska intressant faktiskt, trots att jag hatar historia. Jag har upptäckt att filosofi verkligen är min grej. Jag älskar att prata och diskutera om filosofiska saker.

Nu är de två värsta proven över i alla fall, imorn har vi nationellt prov i engelska. Har dessutom en tyskaläxa som ska vara inne imorn som jag också måste ta tag i. Den ska alltså göras nu men jag har verkligen inge lust med det! Slutspurten nu innan långhelg... Imorn är det helg. Puh!

Jag ska till Tjörn nu i helgen och hälsa på Johannes föräldrar :) Ska bli mysigt och komma bort lite!

Nej, nu måste jag ta tag i den här satans läxan! Byee!

Mina planer blev inte alls som jag hade tänkt mig! När jag skulle klä på mig så upptäcker jag att mina nya shorts som jag köpte igår, tydligen var i fel storlek, jag hade tagit fel av misstag. Tar ett par andra shorts och bestämmer mig för att byta med en gång när jag kommer till stan, och gå och simma sen. När jag kommer till H&M för att byta, så finns såklart inte den storleken jag vill byta till. Nåja, jag får väl byta någon annan dag då, tänker jag, håller fortfarande humöret uppe och börjar att gå mot simhallen.

Väl vid simhallen, rycker i dörren, och vad nu? Låst? Jamen såklart, gymmet öppnar ju inte förrens 12 på måndagar! Aaaaah!! Så nu hann jag inte träna, för då blir jag sen till min lektion! Dessutom fick jag värsta saknaden efter min Hannes, och jag vill bara hem å mysa å har inte alls lust med det som väntar den här dagen innan jag får åka hem.

Den här dagen som började så bra!

Åååå im sorry för bad bloggning!

I helgen blev det bröllop! Min kära kusin Tommy och hans numera fru Carro gifte sig i lördags! Det var så fint, och jag fick en liten tår i ögat minsan! Mitt första bröllop faktiskt. Allting kändes så perfekt, och de var så glada å festen var jätterolig, OCH det gick jättebra för mig och Sofia att spela i kyrkan! Herregud vad nervös jag var, men det kändes så bra efteråt! Så Grattis Tommy och Carro, och tack för att jag fick äran att ta del av erat bröllop och dela eran glädje!

Idag är det måndag. Den här veckan är otroligt kort, samtidigt väldigt stressig. I alla fall de här tre dagarna då vi har skola, eftersom mina underbara lärare har lyckats boka in 4 prov på 2 dagar + en härlig tyskaläxa som ska in! Wonderful, man bara älskar ju skollivet ibland!

Jag ska i alla fall börja min vecka med en halvtimme i simbassängen! Motion brukar lösa det mesta. Ibland åtminstonde! Nu ska jag läsa min härliga text om Sokrates (en grekisk filosof från antiken för er som bryr er) och sedan bege mig mot huvudstan!

Hej sötnosar!

Sitter och jobbar på min önskelista ;) Fyller år om typ en månad, och jag brukar aldrig vara ute i såhär god tid, men nu har jag hittat så mycket fint, så det är lika bra att börja med en gång!

Idag har jag varit i skolan. Jag sov typ bara 5 timmar inatt, så har inte varit på det piggaste humöret... Hade jättesvårt att sova igår, ont i huvudet och jag låg bara å vred å vände på mig! Inte okej! Hoppas på en lite bättre sömn inatt. Får en halvtimmes sovmorgon imorn också, vilket jag inte tackar nej till..

Och idag har jag köpt ett par nya brallor! Försöker beta av min vill ha lista nu, laddar upp med lite snyggt för sommaren och så! Så nu kan jag bocka av ett par orangea byxor på listan, för ett par sånna äger jag nämligen nu! :) Får se om det kanskte dyker upp en bild eller två imorgon!




Godmorgon turturduvor!

Hyfsat tidigt uppe trots att jag har sovmorgon, väldigt skönt faktiskt! Kan bara sitta och ta det lugnt å mysa :)
Har gjort en god frukost som ni ser på bilden ovan, mannagrynsgröt, kaffe och något jäkla vitaminjuice. Mums mums!

Såå skönt att jag har träningsvärk i kroppen från igår, då vet man verkligen att det har gett något! Det älskar jag :D

Idag är det ju som sagt skola, sen ska jag passa Axel och efter det dra hem till Hannes bara.

Åååå visst är den fin!! Min fiiiina jordgubbsmössa :D Så jävla najs! Idag har jag hämtat den hos mormor som har gjort den till mig och jag är jättenöjd :) Tack världens bästa mormor!

Helgen har varit riktigt mysig, i fredags var det mys hemma hos mig och Johannes, vi fick finbesök av kusinvitamin och Soffi :) Spelade kort, tittade lite på teve, åt gott å hade bara allmänt trevligt!

På lördan åkte jag hem, Temrinarna kom på kvällen! Åt gott en gång till, hade mysigt å chillade :)

Och idag har jag som sagt åkt till mormor och morfar, drack lite saft å pratade! Efter hälsade jag på farmor en sväng  också. Sen drog jag faktiskt och tränade gymnastik! Det var träning för bara tränare, vi var endast fyra pers där, men det var så jävla skoj! Bara få köra utan någon som helst press eller några måsten! Bara träna för att det är skoj! Vi skrattade som bara den också, så jag kommer ha träningsvärk i magen imorn!

Nu mina vänner tittar jag på Big Brother. Har sovmorgon imorn, kan sova till 9 :) Väldigr skönt!

Puss på er <33
♥ Jag har ett extremt behov av att känna mig trygg, och att så fort jag känner mig otrygg får jag panik

♥ Trots att jag snart är 17 år så kan jag fortfarande inte sova borta. Det hör troligtvis ihop med ovanstående punkt

♥ Jag känner mig för mogen för min ålder och för mogen för mitt eget bästa

♥ Ovanstående punkt inte är något jag är stolt över eller tycker om

♥ Jag vill göra om mitt rum

♥ Det inte alltid är så lätt att vara syster till någon som e så snygg

Detta är lite vad jag sysslat med de senaste dagarna!

Hade en underbart mysig valborg med Agnes, har haft en supertrevlig picknik i kungsträdgården där de fina körsbärsblommorna har slagit ut, har provat på frukten mango (vilket jag förövrigt inte tyckte var jättesmarrigt) och har upptäckt ägget och bären, har en lite thing p ådet just nu!

Ikväll har jag tränat tjejerna, uttagning till tävling och det är alltid lite extra känsligt och jobbigt i vissa lägen. De skötte sig i alla fall väldigt bra!

Nu blir det ett avnitt vänner! Puss
Såå nöjd med de senaste dagarna! Har haft en underbar dag med min fina vän Agnes, blev en hemmakväll med film, chips, pizza i solen och B&J! Wonderful!

Solen har gassat i flera dygn nu, jag har fått lite färg på armar och rygg och jag har koll på läget i skolan!
Idag hade jag även en mysig picknik i den strålande solen i Kungsträdgården. Pickniken hölls med fina vänner till Bebban som gick å blev 17 i måndags! Efter gick jag och simmade i en halvtimme, var superjobbigt men känns väldigt bra!

Jag har dock märkt att jag småstressar konstant. Trots att jag inte behöver, eller fast jag inte har någon tid att passa, så stressar jag alltidf i mitt huvud. Tänker hela tiden att om jag gör det här lite fortare så hinner jag det här också. Om det så gäller att sätta mig och titta på teve för att slappna av så lik förbannat kommer alltid tanken upp i mitt huvud ``om jag skyndar mig tillräckligt mycket nu så hinner jag göra det här sen också´´. Jag tror inte det här är nå bra i längden... Kan nog bli väldigt jobbigt. Jag måste lära mig att slappna av helt enkelt!

Därför ska jag ha minispa för mig själv imorgon. Jag ska bada, koppla av, kanske läsa en tidning och försöka att inte känna att jag måste göra något över huvud taget!

Ha de gött människor! Kommer förhoppningsvis upp bilder någon dag! Puss <3


Sushi med älsklingen åt jag igår också :)