Väääärldens godaste sängfrukost från helgen! Chiabatabröd i mitt ♥, hehe..
 
Måndag och ny vecka, nya tag å massa roliga saker som väntar! Imorn ska jag och Björn på konserten "Hela Sverige Skramlar" som är en konsert med en massa olika artister som ordnas i globen, där alla pengar går till alla som är på flykt. Fin sak, och dessutom väldigt roligt. Och Lars Winnerbäck ska dit!!! Så hiiimla taggad, det var evigheter sne jag såg honom live nu. Bästa.
 
Dessutom bokade jag och Björn just biljetter till Amsterdam den 2-6 December. Bättre måndagskväll än såhär blir det nog inte :) Nu ska jag sova. Pussnatt!

Hej och hå träna på! Å plugga såklart.. vilket e typ det jag gjort idag. Och haft föräldramöte. Shit förvaltningsrätten är bra tråkig hörni. Men det tror jag ni fick klart för er i mitt förra inlägg, hehe..
 
Snart kommer Björn hit, längtar å få ge honom bamsekramen efter att ha läst om hans företag på Svanens hemsida. Så himla stolt. Gosh, får akta så jag inte spricker.
 
Imorn är det fredag! Tjoho jag ska jobba hela helgen! Puss!
 
Asså OH.MY.GOD, jag dör tråkighetsdöden. Förvaltningslagen släng dig käpprätt in i väggen säger jag bara, så fruktansvärt tråkigt och jag måste sitta och plugga detta resten av dagen! OCH imorgon med! Uschuschsuch säger jag bara.
 
Har för övrigt just ätit en misslyckad och äcklig omelett. För er information. Vad som är positivt är att jag hann träna på morgonen eftersom jag gick upp übertidigt med Björn, och jag körde en supernajs benpass :) Ikväll ska jag jobba också såhär en onsdagkväll, bra med lite caaash.
 
Annars händer inte så mycket nytt.
Well, bortsett från att jag införskaffat rosa tema i skolan. Go pink or go home. Hihi
Äntligen har jag också blivit ägare av ett par sånna här byxor!! Har varit skeptisk till dem innan, men så testade jag dem och WOW så sköna. Mysdelux här hemma nu. Hanna i min klass gick förbi dem i en affär häromdagen där dem bara kostade 50 kronor, så hon köpte ett par till mig :) Ett litet kap!
 
Äter lite frukost för tillfället och ska röra mig mot plugget om en halvtimme. Föreläsning står på schemat idag, LVM ska vi lära oss om idag. Rätt intressant faktiskt ändå, även om det är svårt. Ska plugga sen resten av dagen och sen träna grabbarna :)
 
Ha en bra tisdag! Puss
Ny vecka! Nya tag! Den här veckan kommer bli tuff insåg jag idag, massor med plugg, jobb, träningar och föräldramöte med gympan. Dessutom ska ny planering göras inför killarnas köttarperiod som börjar nästa vecka. Massor att göra med andra ord. Känner mig lite stressad, men vet också att det är av sånna här veckor man blir starkare och att jag på söndag kan klappa mig på axeln och känna mig nöjd.
 
Idag har jag iaf varit i skolan från 11 till 16. Hann gymma lite och mysa med Björn imorse också. Nu kom jag just hem från tjejernas träning och ska äta lite middag (knäckebröd, hela kostcirkeln samlad i en macka, eller nåt) och mysa lite innan det blir läggdags. Måste läsa lite till innan jag ska sova. Juridik asså...
 
Här kommer lite bilder från inflyttningsfesten förra veckan! Puss
En riktigt riktigt lyckad kväll!
 
 
Dem här fina blommorna fick jag av Björn häromdagen O:) Och hur bra passar dem inte bredvid min dödskalle på mitt köksbord?! Så snyyyyyggt (och lik min tatuering, haha). The Bear levererar, världens bästa!
 
Idag har det då varit ett riktigt höstväder vill jag lova! Regn och rusk. Jag har sysselsatt mig med lite allt möjligt, var med Björn imorse, tränat, haft tränarmöte, tränat gymnaster, hälsat på Matilda och Amanda på Stället.. Jaa, typ exakt allting utom att plugga. Plugget fick vila lite idag helt enkelt. Imorn är det nya tag med skola 10-16, dock fredag och nästan heeeelg! Tiden går så sjukt fort, det är helt galet.
 
Nu är jag svintrött och ska sova. Godnatt!
Onsdag och halva veckan har REDAN gått! Förstår inte vad som händer här egentligen, tiden går superduperfort! Jag har just ätit min havregrynsgröt frukost och ska strax cykla iväg å handla lite innan jag åker till skolan. Har bestämt mig för att sitta i skolan nu hela dagarna så ofta det går och behövs för att verkligen klara den här kursen och ligga i fas. 
 
Helgen var helt grym, festen hos Henke och Carina var jättelyckad (många bilder har jag som jag tänker att ni ska få ta del av) och dagen efter fick jag mysa med mina älskade kusinbarn lite och sen med Björn på centralbadet. Lyxsöndag vill jag lova, men middag på Grill efteråt. Igår bokade vi även biljetter till en konsert med MASSA artister i globen den 29 September. Väldigt spontant, men pengarna får till flyktingarna och dessutom kommer ingen mindra än LARS WINNERBÄCK dit, ohmygodohmygodohmygod lyckaaaaa. Att dessutom få spendera kvällen med Björn gör den bäst!
 
Nu måste jag kila iväg till flygis! puuuss
Okej en till matbild, I know, men var ju bara tvungen! Gjorde egen tomatsoppa häromdagen och den blev så himla god faktiskt :)
 
Idag är det lördag och helg! Jag ska in till stan och träffa S som jag är avlösare för lite då och då. Ikväll ska jag på inflyttningsfest! Henrik och Carina (min kusin och hans fru) har köpt hus och idag ska det firas minsann, med party för hela slanten :D Ska bli jättekul verkligen. Imorgon ska jag träffa Björn, vi får se vad vi hittar på :)
 
Jag får önska er finisar en trevlig helg, så hörs vi på måndag! Puss
Vilket grymt nice träningspass jag hade nu på morgonkvisten! Jag känner hur hela dagen blir så mycket bättre när jag får börja med å träna, det är så skönt.
 
Ett litet citat som står på väggen på Nordic Wellness och jag var tvungen att ta kort på det. Självklart syftar det i detta fall på träning och hälsa, men jag tycker att det även förklarar så bra att vi alla har olika förutsättningar och att det är något att ha med sig i tanken! Huvudsaken är att man gör det bästa utav det man har. Men 100% behöver inte betyda samma sak för mig som det gör för det, det skiljer sig åt, och det kan vara bra att påminna sig om ibland!
 
Nu ska jag plugga! Puss
Gooodmorgon!! 
Uppe med tuppen vill jag lova, eller ja nästan i alla fall. Trots att jag är ledig idag :) Lyxade till morgonen med ägg och bacon till frukost, det är ju trots allt torsdag, hehe.. Ska plugga idag tänkte jag, men innan det dra till gymmet och köra ett morgonpass. Förhoppninsvis mindre folk där då :) Ikväll träna grabbar! Det ser ut att bli en fin dag idag hörni! 
 
Peppa Torsdag!!
Wowwowwow vilken maaat! I söndags smällde jag och Björn i oss denna måltid, sååå gott!
 
Jag har varit så himla trött de senaste dagarna, och jag fattar inte varför. Så irriterande, jag har sovit bra och tillräckligt länge men jag vet inte, haft svårt att fokusera i skolan och varit trött hela dagar. Idag var en lång dag, var i skolan 9-16 och det var två tunga seminarier med mycket information. Dagens höjdpunkt var utan tvekan mitt gympass, bestämde mig för att testa Norrtäljes Nordic Wellness iställe för Friskisk&Svettis och vilken skillnad! Sjukt fräscht och fint gym, stort med fina maskiner och redskap. Utan tvekan mitt nya gym, och jag ser fram emot att köra ett morgonpass där imorgon när det är lite mindre folk.
 
Efter en lång dag blir det nu idolmys i soffan, mysfilten och tända ljus. Ha en jättefin onsdagkväll.
Freeedag! Fredagskänslan är tillbaks efter att ha legat på hyllan under sommaren då jag jobbat 99% av alla fredagar. Älskar fredagskänslan! Idag har jag föreläsningar 10-14. Ikväll ska jag ha myskväll hos mamma och pappa like old times och det ska bli supermysigt! Nej, nu måste jag göra mig i ordning! Puss!
 
Asså hur irriterande att jag skrev det här inlägget i fredags men glömde publicera... Ni kan väl låtsas att ni läste det i fredags i alla fall O:)
 
Ojojoj, det blev visst höst med buller och bång! 1 September, och jodå, Moder jord är punktlig minsann och levererar inte höstvädret en dag för sent! Regnigt var det när jag vaknade imorse, nollsexnollnoll, och regnat har det gjort resten av dagen. Men vad gör det! Nu är jag trött, efter en dag med föreläsning, plugg och träning både för egen räkning och för killarnas :) Nöjd dock, och det känns skönt med rutiner igen. Även om juridikkursen kommer bli mer än tuff.. ska verkligen kämpa och sedan bocka av det på min to do-list in life. 
 
Nu ska jag nog bläddre igenom ett litet rättsfall innan jag kryper till kojs :) Godnatt!