Spenderar mycket tid i mina skrivböcker nu. Bara några ynka sidor kvar att skriva på i Uggleboken, sen är den slut. Då är det dags att börja på min superfina skrivbok som jag fick av Katrin när jag tog studenten: Själens Öga.
 
Senaste dygnet har jag varit hos mamma och pappa, det var jättemysigt och skönt verkligen. Har inte varit i skolan idag vilket är bra för min lilla förkylning som jag dragit på mig, den börjar kännas lite i bihålorna nu så jag hoppas att den inte ska bli alltför jobbig. Vill att den ska ge mig sig så jag slipper ligga sjuk över påsk. Åker till fjällen på torsdag, så det ska bli hur nice som helst, bara vara och koppla bort alla krav och måste ett litet tag. Det är välbehövligt för själen det.
 
Ikväll har jag ätit en jättegod middag på kinaresturang med världens bästa mormor. Hon är allt bra hon ♥
Se sicken liiiiten Isidor jag fick äran at träffa i helgen! Bebismys med både Isidor och Alicia (som för övrigt inte är så mycket bebis längre) från lördag till söndag. Jättekul at träffa Tommy och Carro igen också, vi tittade på film, åt god mat och hade good talk! Idag är det måndag, jag är förkyld och börjar inte fören klockan 15. Ikväll ska jag hem till mamma och pappa och mysa! Puss
 
Idag ska jag hälsa på dem här favoritpersonerna!! Plus den nya tillkomningen, lilla Isidor som bara är ett par veckor gammal. Ska bli så himla himla mysigt och kul att få spendera lördagkvällen där :) Innan dess ska ajg städa och fixa lite här hemma, sedan får jag även besök av farfar och Vivi som ska kolla in min lägenhet :D Ha en fin lrödag och helg hörni! Puss
Går i inredningstankar.. måste pynta min soffa med lite kuddar och kollar igenom olika sidor! De två ovan är från HM Home, jättefina tycker jag. Vill satsa på en liten metallisk inredning, framförallt i kopparfärger. Har precis köpt en väggklocka från Chilli i kopparfärg och ser så fram emot att få sätta upp den på väggen, Visar resultatet sen! Ni får jättegärna kommentera lite inredningstips och sidor att köpa inredning på, om ni har några :D Puss på er!
 
Jag är så nöjd med hur saker är just nu. Det känns så himla skönt att kunna säga det. Jag är alltid lite rädd för att säga sådant rakt ut, dels för jag inte tycker om när det låter som att jag "skryter" och dels för att jag är lite skrockfull av mig och inbillar mig att så fort man säger orden högt så kommer något hända som gör att det ändras.. hehe. Men nu vill jag verkligen säga det, säga att jag är nöjd. Efter en del turbulens i mitt liv det senaste så känns det som att allting för en gångs skull är stabilt, stabilt och säkert och bra. Då blir jag lugn. Det är liksom okej att det är stressigt och mycket att göra i skolan, att jag flyttade från Lund fast jag egentligen ville stanna och att jag får böka med planering in i minsta detalj för att få vardagen att gå ihop. För samtidigt som det är stressigt med skolan så känner jag att jag valt rätt och att jag lär mig så mycket. Samtidigt som jag egentligen ville vara kvar i Lund så har jag så mycket fint och viktigt här. Och samtidigt som jag måste planera allting så noga, så noga så vore det helt enkelt inte jag om det inte var så. Jag trivs med det. Jag trivs med att få pussla ihop tider och skriva i kalendern och ha fullt upp med aktiviteter och att i slutet på dagen kunna tänka "fan Frida, du klarade det idag med". Vissa dagar med lite mer turbulens än andra, men jag klarar det. Och ute börjar det bli vår, det blir ljusare och ljusare för varje dag. Jag har fina personer i mitt liv som får mig att le och hela jag bubblar av vårpirr. Vårpirr och tacksamhet över att saker nu är bra, över hur fint liv jag har. Och över att jag faktiskt kan sitta här och tala om det för er.
Asså vilken fantastisk helg! Hade så himla roligt i lördags kväll när vi firade Johanna och Emelies 20 årsdag på Pure. Temat för kvällen var rosa, det bjöds på rosa mjölkdrink och mitt under kvällen kommer ett gäng Rosa Pantrar in!! Blev så lycklig, som att dansa med gosedjur, haha. När det var dags att rulla hem så värkte mina fötter men mina läppar log!
 
Idag är det sooool! Vädret har varit uselt nu ett par dagar, så blir jätteglad att solen kommer tillbaks :) Det blåser dock, så mycket kallare ute än vad man tror! Jag har för övrigt sovmorgon idag, börjar klockan 13. Ikväll ska jag träna killarna som vanligt :)
 
Puss!
Det här förtjänade jag idag. Min första lediga fredag, inge tentaplugg, nästa kurs har inte startat än så jag ska bara.. ta det lugnt. Startar med sconesfrukost framför teven, tänkte dra en liten sväng till gymmet senare. Det är väl det jag har som står på agendan! Tentan igår gick sådär.. Jag hade velat att den gick bättre så jag kunde känna mig säker på att jag klarade den, men kan liksom inte säga det säkert riktigt. Alltid samma visa "i och försig skrev jag sådär, men å andra sidan vill dem kanske att jag skulle skriva så" och så vidare.
 
Nu ska jag återgå till mysmorgon och teve! Hihi :) Helgen bjuder på äventyyyyyr, ska ut i storstan och fira två nyblivna 20åringar :D Puss!
Även tentaplugg behöver solpauser! Tog mitt kaffe och min ugglebok och satte mig ute i solen en sväng. Idag är en typisk ugglebokdag, min hjärna snurrar lite för många varv per minut och jag har lite för lite planer för att få den att sluta. Då är jag glad att jag har Uggleboken.
Tidig morgon idag! Men det gör ingenting, för jag har börjat med en så himlans god frukost så jag nästan längtar till att få gå upp ur sängen! Bananpannkaka, får stå för frullen numera, för det är sååå gott, nyttigt och enkelt att göra! Två ägg och en banan, vispa ihop och stek i pannan. Jag äter min med kesella och bär. Mumma kardemumma! Jag testade att ha i lite kokosflakes idag också, tips tips!
 
Men, nu visar ju faktiskt inte bilden en bild på pannkakor. Nej, den visar ju faktiskt en bild på min gitarr. Som jag skrev på facebook och instagram häromdagen så trodde jag ärlig talat aldrig att jag frivilligt skulle sätta mig och spela gitarr igen. Nu har det gått en hel vecka och jag har spelat varje dag! Jag till och med längtar tills att få komma hem så jag kan få spela lite. Jag hoppas så mycket att det håller i sig, för det är så mycket värt att kunna ett instrument, speciellt gitarr.
 
Nu ligger pannkakan i min mage, och jag ska börja sätta på mig kläder för att sedan bege mig mot plugget. Ska sitta och plugga med några kompisar inför tentan! Puss
Dagens sitta-hemma-och-plugga- outfit :) Ute lyser solen en en gång, och jag sitter inne och pluggar juridik. Eller ah, jag har pluggat, just nu sitter jag mest och gör sånt där annat som också ska göras men som ändå inte kvalificeras som plugg! Har ätit mig lite lunch i form av tonfisk och ska försöka ta tag i plugget lite till snart, innan jag ska dra iväg och gymma och träna tjejerna :)
 
Ville bara titta in och säga hej först :) Ha en fortsatt fin måndag! Puss
 
Detta har förgyllt min dag idag ♥ Supergod brunch hos Jojjo, vårsol och fina vänner. Pricken över i:et på denna helg! Avslutades med ett gympass med Jojjo, och nu sitter jag i min soffa och spenderar de sista timmarna av denna vecka framför datorn. Idag tog jag faktiskt ledigt från plugget, det får man ibland.
 
Imorn börjar en ny vecka, tentavecka. Punkt. På torsdag har jag min tenta i juridik, så jag går in på en tredje hektisk pluggvecka nu. Men det klarar jag, tack vare alla runt omkring mig. Och solen såklart. Veckan som varit har helt klart varit solens vecka, jag hoppas vädret fortsätter hålla i sig.
 
Puss!
Sååå jag misstänker att ni märkt att det varit tyst om Martin här på bloggen det senaste. Martin och jag bestämde oss för ett par veckor sedan att vi skulle göra slut. Kanske var det mest jag.
 
Jag som för det mesta är rätt personlig och öppen av mig här på bloggen har dragit mig för att skriva något om det. Jag har väl helt enkelt inte orkat, inte orkat att en en gång sätta ord på och förklara mig. Kanske framför allt på grund utav det faktum att jag är 19 år och redan haft tre förhållanden, tre förhållanden som tagit slut. Det känns så jobbigt tycker jag, att veta det. Det känns som ett misslyckande. Och jag vet att jag är ung och har massa år på mig, och att en dag kommer den rätta, men det suger ändå så hårt nu.
 
Men läget är som det är. För exakt ett år sedan blev vi tillsammans, och han har gett mig så mycket glädje det senaste året. Jag har varit så kär, så kär. Men samtidigt har det varit så himla svårt. För jag och Martin är så otroligt olika, vilket är så synd för jag ville så mycket att det skulle fungera mellan oss. Hela jag ville det.  Men nu är det som det är, och vi har haft en fin tid ihop. Ingenting som jag ångrar för en sekund. Och som fina Hannie sa till mig, så har jag lärt mig något utav det här också.
 
Men det är allt bra svårt ändå. Allting. But I guess that's life, right? Livets dans på rosor har ju trots allt ganska svåra steg.
Idag blev en heldag i Norrtälje med Frida och Filippa :D Vi har ordnat förträningslinnen till RM-yngre och efter det blev det både fika, titta i leksaksaffär, en visit hos min tatuerae och handla på flygfyren! En jättemysig dag blev det, och det var så skönt mitt i allt pluggkaos.
 
Nu har jag precis betat av hyresrätten (tentavecka innebär att sådana saker som helg inte existerar) och stter och spelar lite gitarr för tillfället. Snart kommer mamma och hämar mig och kvällen spenderas hemma hos päronen :) Jacuzzi och lite spakväll står på schemat, någonting måste man göra för att överleva allt pluggande :) Helgen bjuder på diverse äventyr, bland annat brunch gos fina Jojjo på sönag!
 
Ha en jättefint helg hörni! Puss
 
 
Och plötsligt, sådär helt utan förvarning, så började jag bara längta efter dig så himla mycket.
Sakna dig. Sakna allt som hörde till oss. Sakna Tjörn och din tokiga familj.
Sakna den där kärleken och säkerheten. Säkerheten på oss och mina känslor.
Innan jag hade fått erfara allt det jag erfarit nu, innan jag visste så mycket som jag vet nu.
Så plötsligt kommer saknaden.
För trots att det nu är två och ett halvt år sedan, och trots att jag inte vill ha det på något annat sätt,
så kommer du alltid att vara min
största, första kärlek.
Och jag kommer nog allid älska dig för det.
 
 
En trött men nöjd Frida säger godnatt och tackar för denna tisdag. Skola, plugg och gym har jag hunnit med, produktiv dag!
 
 
I brist på bilder får ni en liten bild på mig å Niklas från min Lundatrip!
 
Godmorgon på er!
Måndag morgon och start på en ny vecka! Idag är det exakt en vecka tills jag ska tatuera min första tatuering, superpepp. Veckan verkar bli hektisk igen, om inte på grund av tusen seminarium så utan på grund av tenta i juridik nästa vecka. Jag fattar naaaada känns det som och ett E på denna tenta känns alldeles för långt bort!
 
MEN! Det vore inte jag om jag gav upp. Så nu ska jag ge allt och göra allt för och se till å klara den här tentan, och visa att mina instinkter är fel! Och med det säger jag trevlig måndag på er :)
 
Puss
Idag har det varit sol igen, och ååh det gör mig så glad! Har haft en mysdag med familjen, promenad i solskenet utan jacka och långfrukost framför teven :) Tränat lite på eftermiddagen, köpt nya fina sängkläder och sitter nu i soffan å myyyyser. Helt klart en bra dag! Om vi bortser från dumma juridikplugget.. usch för juridik säger jag bara.
 
Puss på er!
Ååh tack till alla ni som tar er tid och går in här och läser mina ord! Igår hade jag besöksrekord här på bloggen, och det betyder otroligt mycket för mig att ni går in och besöker min blogg. Tack till er ♥
 
Här är lite bilder från en väldigt solig dag i veckan, och jag kände att det var så himla välbehövligt med sol! Jag passade på att bo bakom solglasögonen och det var så fint. Idag står gym och plugga på schemat. Sedan ska jag hem till mamma och pappa och ikväll blir det att sitta barnvakt :)
 
Puss!
Idag är det 3 år sedan du försvann ifrån oss. Alldeles för tidigt var det och du är så saknad här på jorden, här på jorden med alla som älskar dig så mycket. Jag önskar jag kunde ta dig tillbaka hit, för du är så otroligt jävla saknad, och tre år utan dig är tre år för mycket. Jag hoppas du har det bra där du är. ♥
 
Så idag tänder vi ett ljus för dig. Och det hände en så märklig sak, men det var så fint, så fint så jag började gråta för det blev liksom som bekräftat allting, det blev bekräftat att du finns kvar där någonstans och att du tänker på alla oss också. Jag var vid graven, och la en blomma för dig. En ros för dig. Så pratade jag lite, berättade om hur det är här hos oss. Jag berättade om Ronja, vilken otroligt fin tjej det är och hur bra det går för henne. Det hade precis börjat bli mörkt, och en och annan stjärna hade börjat leta sig fram på himmelen. Och då, precis då när jag berättade om Ronja, då såg jag ett stjärnfall. Det är det längsta och starkaste stjärnfallet jag har sett någonsin i mitt liv. Precis framför mina ögon. Det brann på himmelen, det brann så mycket och fast jag egentligen inte tror på sånt där så känns det enda in i hjärtat att det var du.
Jag saknar å gymma just nu.. men ska verkligen boosta mig ordentligt nu denna vecka och bli ordentligt frisk innan jag drar igång med träning igen, vill verkligen inte bli sjuk en gång till. Det gäller att vara försiktig nu denna årstid, jag vet hur svagt mitt immunförsvar är dessa månader och jag vill inte göra en favorit i repris och vara sjuk hela våren som förra året!
 
Därför sitter jag nu med en kopp ingefärs och blodapelsin (i brist å citron) te :D Jag har pluggat lite och ätit middag och nu ska jag vila och se till att komma i säng i tid ikväll. Det har blivit alldeles för många sena kvällar nu. Idag var jag även på en arbetsintervju och den gick mycket bra om jag får säga det själv, så jag är lite pirrig och glad :D
 
Hoppas ni har haft en bra tisdag! Puss!
Världsbäst helg! Fått träffa mina bästisar, festat, chillat, pluggat med pluggsällskap, kramats, ätit, tittat på New Girl, träffat bästa kusinvitamin, träffat SSK folk, tränat och skrattat massa. Välbehövligt, minst sagt, och nu känner jag mig lite mer redo att ta mig an denna vecka som kommer bli så otroligt hektisk med massor att göra! En dag i taget, så ska jag nog a mig igenom denna vecka med.
 
Ha en fin måndag! Puss