Nu var det allt några dagar sedan jag skrev! Har hunnit med mycket sedan dess, bland annat åkt på dagskryssning med Tommy, Carro, Sofia, Pappa och lilla Alicia, fyllt år och köpt ny dator! Det ni! Hade en jättefin födelsedag, blev uppvaktad på morgonen med champagne på sängen. Fick ett jättefint bildspel från min student av mamma och pappa. Av Martin fick jag en helt fantastiskt fin ring, och var nära på att tappa hakan när han talar om att blingblinget på ringen är riktiga diamanter. Herregud. Lycklig ägare av min första diamantring, hihi! På kvällen kom massa släktingar och jag blev firad ännu mer! Har fått en massa fina saker till när jag ska flytta, lite presentkort och Harry Potter böcker på engelska. Jag är med andra ord supernöjd med min dag! :) Lägger upp lite bilder från de senaste dagarna, har tyvärr inga från min födelsedag för tillfället dock.
 
Sådärja! Lite fina bilder från mina senaste dagar :) Vädret är fortfarande inte sommarvärme, men det regnar åtminstone inte hela dagarna. Tummen upp för det. Ikväll ska vi ha gäster!
 
Såhär har mina senaste kvällar sett ut! Igår var jag och Martin ute och fiskade, svinkallt var det. Och i förrgår kväll gjorde vi Margaritas och spelade spel! Supermysigt! Jag måste dock säga att jag blir tokig på detta regn! I två dagar har det regnat nu, och imorn ska det bli molnigt hela dagen. Vad är det för sommar herregud. Jag hoppas verkligen moder jord bestämmer sig för att tänka om snart!

Såhär mysig midsommar har jag haft! Kallt kallt kallt, men det har gått bra ändå för jag har varit med fina personer och badat jacuzzi! Midsommarnattsnoppet fick helt enkelt bli i ett varmt bad istället, haha. Funkar det med! Vi har spelat kubb, spelat Mariokart, ätit och haft det så mysigt så :)
 
Idag är en dagen efter dag, vilket betyder lugn dag! Chilla x100! Kanske en liten jogg sen, om jag orkar :P
 
Min lunch idag! Blev kinaresturang med pappa,Sofia och Axel :) Regnet har öst ner hela dagen, men nu äntligen börjar det spricka upp. Jag passar på att sätta mig utomhus! Har precis fixat mina naglar å tänkte spela lite sims nu, hehe. Blir aldrig för gammal för det spelet! Ikväll kommer Martin hit och imorn är det midsommar! Tråkigt bara att vädret ska bli kasst.. men men, det blir säkert mysigt ändå! Det blir faktiskt vad man gör det till :)
 
Idag har jag haft en så oerhört trevlig dag med min fina vän! Hela eftermiddagen har vi bubblat, bubblat och bubblat i poolen. Vi tittade lite på teve efter det, åt middag och har avslutat dagen med ett spinningpass (mitt första någonsin). Helt slut nu, men tror jag bestämmer mig för att gilla det :) Svettades som en gris som just badat och fick ta i så det kändes som jag skulle spricka, men jodå, jag tog mig igenom det allt! Inte lätt, men jag tog mig igenom det :)
 
Nu mina vänner ska jag titta på Game of thrones, sedan sova. Försöka sova tidigt ikväll, så jag kommer upp någorlunda vettig tid imorn. Blir en lugn dag imorn dock, bara vara hemma. Kanske en sväng in till Norrtälje med Papi! Puss på er
 
 

 
 

 
 
 


Japp, som ni ser på bilden så är det fiska som gäller ikväll, trots regn. Har varit tråkigt väder hela dagen, fast haft der riktigt mysigt ändå :) Spelat Mariokart, badat badkar, fiskat och bara slappat. Nu jobbat Martin två pass till sedan har han semester!

Ha det bra! :)
Jag läser inte kända bloggar längre. För inte allt för längesen gjorde jag ett inlägg där jag länkade några bloggar jag läste. Jag läste dem dagligen, för inspiration, idéer och tips. Bloggar är helt klart ett fantastiskt bra sätt att få idéer på när din egen fantasi tryter. Numera läser jag inte en enda blogg. Jag bloggar själv, men jag har absolut ingen som helst lust längre att logga in på Bloglovin och läsa alla bloggar jag följer där.
 
Jag har funderat lite på varför. Varför jag inte har någon lust längre, att titta på fina bilder och läsa välformulerade inlägg om någon annans vardag, träning och inredningstips. Jag har kommit fram till varför. Jag blir så trött på att sitta och bläddra igenom någon annans blogg om hens perfekta liv. Allt är perfekt. Bilder, inlägg, stavning. Bilderna är perfekt tagna, av perfekt kvalitet, är perfekt redigerade. Jag läser om någon som just har sprungit milen, eller någon som fikar med en fin vän. Och allt är så oerhört perfekt och bra. Jag känner mig dålig själv som inte tar sådär perfekta bilder med en dyr kamera. Som inte uppdaterar 5 inlägg om dagen, som inte kan skryta om att jag just sprang en mil, eller var ute på något supermysigt fik.
 
Jag läser inte andra bloggar för att gå runt och känna mig dålig. Det är inte så det är tänkt, det är inte vad jag vill. Det har gjort att jag tappar lusten att läsa andras bloggar. Och tyvärr har det här blivit vardagsmat. Att posta en bild på instagram, facebook eller någon annan media om hur bra saker är. Att se andras bilder om hur bra deras liv är.
 
Jag säger inte att jag inte gör detta själv, för det gör jag. Jag sitter ju just nu i denna stund och gör det. Jag säger inte att vi borde förbjuda fina bilder på instagram, eller sluta tala om för andra när vi är lyckliga och glada, det är ju trots allt något fint att vilja dela med sig till andra. Men saker och ting blir skevt, en skev bild skapas om att allt är perfekt och detta leder till att vi till slut känner oss misslyckade som personer. Ingen är misslyckad, det är inte missyckat att ibland vara ledsen eller arg eller att ha en dålig dag och äta glass. Bakom alla fina bilder på instagram och alla lyckoinlägg på facebook och sprugna mil så finns en person. En person med ett tillhörande liv och känslor, ett liv som har sprickor och ett liv som inte är perfekt. Personen i fråga har bara inte valt att visa dem sidorna. Vilket gör att vi som läser om personens lycka, mår dåligt över våra egna sprickor i vardagen. Trots att det är så oerhört normalt.
 
Detta måste vi ha i bakhuvudet. Detta får vi inte glömma bort, för det kan gå så långt och kan bli så himla himla fel. Det är farligt, livsfarligt. Och vi bör alla ha detta i åtanke. Saker är inte alltid vad det ser ut att vara. Ibland så skadar det faktiskt inte att tala om när allt inte är bra. Lägga upp en fuckyou bild på instagram med syftet att visa att idag suger saker. Berätta att idag är en dålig dag, idag känner inte jag för å springa en mil utan istället känner jag för att sitta inne och äta glass och jag skäms inte för att lägga upp det på facebook.
 
För vi är alla människor, och ingen är perfekt. Perfekt är endast den skeva bild som visas i form av en fruktsallad på instagram, eller en bild från gymmet på facebook. Mitt liv är inte perfekt, och det är ingen annans heller. Personligen tycker jag det är roligare att följa en instagram där jag matas med bilder som är både fina och fula, som visar de bra och de mindre bra stunderna. Det blir verkligare så.
 
Hej hopp!
Hoppas allt är bra med er å att ni haft en fin helg hitintills! Den är ju faktiskt inte riktigt slut än :) Har haft en mysig helg med jobb, firande av kusinens frus examen, häng med Martin och idag målat båten! Har varit ned till bryggan och badat Laffie å solat lite med mamma å nu tänkte jag glo på ett avsnitt game of thrones. Senare ikväll blir det gym med Micke :) Livet leker and I love it!
 
Hehe hade ingen bättre bild för tillfället! Den här är iaf från ett par veckor sen när jag tog första doppet :)
Grattis min fina vän! Idag var det din dag, din tur att ta nästa steg och nå en ny milstolpe i livet! Du är superduktig och jag är så otroligt glad att ha dig som vän. Din underbara personlighet kommer att ta dig så långt, det vet jag! Alla borde helt enkelt ha en vän som du, och jag är glad att vi fortfarande håller kontakten och att jag har fått känna dig i så många år. N är vi båda fria och kan säga att vi gått 14 år i skolan, varav 11 tillsammans ♥ Du är guld värd!
 
 
 
I tisdags hade jag en fantastisk dag med min mormor och morfar! Mormor ringde mig på förmiddagen och frågade om jag ville ut på sjön med dem och rycka strömming. Självklart ville jag det och i strålande sol spenderade jag dagen på deras segelbåt i bikini. En hel hink full av strömming fick vi (läs mormor) också :) Dem var verkligen på hugget dem där fiskarna, hehe. Det var hur som helst en väldigt bra dag :)
 
Ikväll ska jag på min fina vän Mathildas mottagning, hon tar nämligen studenten idag! Stor dag för henne och den ska självklart vara med och firas ♥
Tänkte att jag lägger upp min önskelista till när jag fyller år igen! En något uppdaterad version :)
 
♥ Nike Free run 5.0 i färgen Orange, stl 38  (4,5 UK) LÄNK 
 
♥ Eftersom jag flyttar hemifrån till hösten (förhoppningsvis) så önskar jag mig allt sånt som är nödvändigt men som du inte har när du för första gången flyttar hemifrån. Stekpannor/ kastruller, knivar, skärbrädor, bestick, glas osv.
 
♥ I och med flytt så kommer möbler. Och jag längtar så efter att få gå runt och välja mina egna möbler. Därför önskar jag mig presentkort på diverse möbelbutiker, ex IKEA.
 
♥ Thomas Sabo berlocker, den här, den här, eller den här
 
♥ Pengar, en liten budget skadar aldrig när man flyttar.. Inte när man bor hemma heller för den delen ;)
 
♥ Tallrikar och/eller muggar från Lasse Åberg serien.
 
♥ Ballerinaskor, Dessa  och Dessa, stl 37.
 
Denna väska från Kappahl
 
Dessa tränarbyxor Sportamore, stl S.
 
♥ Presentkort/ biokort. Affärer som Cubus, Bik Bok, JC, Lindex och Kappahl är populära!
 
♥ Harry Potter- böckerna på engelska! Första har jag redan läst, vill dock ha alla böcker ändå.
 
Detta armband från Edblads!
 Tänkte att jag även skulle visa lite vad vi har gjort i helgen! I Fredags var hela släkten kvar här efter min mottagning i torsdags. Vi har planerat sedan ett halvår tillbaka att fixa farfars damm som han fick i 90 års present så det var vad vi gjorde! Eller ja, jag hjälpte väl itne till jättemycket hehe.. Spenderade halva dagen med att återhämta mig efter nattens äventyr samtidigt som jag försökte smällta allt som hänt. Vi spelade kubb, åt gott och avslutade med middag hemma hos oss. Bada jacuzzi och mariokart stod på schemat!
 
Jobbade lördag och spenderade sedan resten av helgen hos M. I söndags åkte vi till Heron City och åt middag samt gick på bio :) Såg den nya X-men filmen och den levde verkligen upp till mina förväntningar! Så kul!
 
Har verkligen haft en jättebra helg!
 
Jag tror att bilderna säger det mesta. Min dag var fantastisk på alla sätt och vis. Champagnefrukost, fotografering, avslutningslunch med tillhörande tal och uppträdanden, utspring, fotografering, flak, mottagning och sist men inte minst utgång. Till låten "Best days of my life" sprang klassen Axis glada och skrikandes ut och fast jag aldrig trodde att jag skulle klara av att gråta så spruta tårarna. Det är verkligen en märklig känsla, så mycket glädje och sorgsenhet på samma gång. I tre år har vi gått tillsammans, nu ser jag troligtvis inte dem flesta igen. Nu är jag arbetslös och ska ut i vuxenlivet, nu har jag ingen stadig plattform att gå tillbaks till i höst. Nu ska jag börja bygga mitt liv, och forma det precis så som jag vill ha det.
 
Jag sprang ut med betyg som jag har kämpat och jobbat för, och jag är så nöjd. Även om det inte tar mig hela vägen så vet jag att jag gjort mitt bästa. Tack till alla som stöttat mig på vägen, vid motgångar men även när det gått som bäst. Ni är guld värda. Tack framförallt till mamma och pappa som alltid funnits vid min sida, och som fixade världens finaste mottagning till mig.
 
En milstolpe i mitt liv är nådd, och jag är så otroligt taggad på vad som väntar härnäst!
 
 
 
Ojojoj, nu är det inte långt kvar. I måndags var vi och målade flaklakan, vilket var min sista vistelse i skola innan själva studentdagen. Imorn smäller det, och dagen har bestått av fixa naglar, noppa ögonbryn och packa väska.
Jag åker till Bebban redan ikväll och sover där, sedan gör vi oss i ordning alla fyra tjejer tillsammans på morgonen för att sedan åka på champagnefrukost i Vitabergsparken. Hihi ååh så mysigt, imorn är det verkligen en stor dag.
 
All cread till henne som har lagt ner och lägger ner så mycket tid på denna dag!
 

 
 
 
 
I söndags tävlade vi med grabbarna igen, och en en gång gick det hur bra som helst! Silver i hopp och matta och brons i fristående. Hur roligt som helst, är verkligen stolt över dem!
 
Igår var en tung dag, för igår var min allra sista träning med mina fantastiska grabbar. Eftersom jag med största sannolikhet flyttar i höst så kommer jag inte att kunna vara kvar som deras tränare, och det skär i hela mig. För 6 år sedan fick jag förfrågan om jag ville bli hjälptränare till en killgrupp som skulle starta i föreningen. En förväntansfull och lycklig Frida mötte ett gäng vilda grabbar. Ett gäng vilda grabbar som knappt kunde göra kullerbytta, endast 3 och 4 år gamla. I 6 år i ur och skur har jag följt truppen. Från barngrupp till tävlingsgrupp, från hjälptränare till huvudtränare, från kullerbytta till volt, från rondat till rondat flickis. Killarna är mitt allt, och dem har fått mig att växa och gjort mig till den jag är. När jag har haft en usel dag är det dem som har fått mig på bra humör. Avslutningen igår var fantastisk, fick ett jättefint hallsband och örhängen från Edblads av alla. Även två jättefina kort och två fina bilder på hela truppen. Ni är mitt allt och jag kommer alltid att komma ihåg den här tiden med er ♥ Tack alla gymnaster och även föräldrar för dessa underbara 6 år.
 
Och på något sätt så är det ett ännu större avslut än så. Jag kommer till sommaren inte längre vara en del av Norrtälje gymnastik förening, något som varit största delen av mitt liv sedan 6 års ålder. Jag kan inte riktigt sätta ord och känslor på det, troligtvis för att jag inte riktigt förstått än. Det enda jag kan säga är att jag önska att alla fick uppleva en så stark gemenskap och sammanhållning. Känslan av att tillhöra någonting, att ha en plats där man hör hemma. NGF och gymnastiken har alltid varit mitt hem, stället där jag inte behöver tvivla på någonting för där är jag bara jag och där är allt bra. Jag är hundra procent säker att detta såklart bara är en tillfällig paus, för jag kommer komma tillbaka. Till mitt hem.
 
Men trots bara en paus så gör det ont i hela mig.