Ååå nu har jag och Soffia suttit ich trixat och fixat med Hampus doppresent :) Tihi, tror att det kan bli riktigt bra! Han döps imorgon, å jag och Sofia bli officielt gudmödrar :) Är så spänd, men lite nervös också! Jag ska få äran att bära in honom och hålla honom när prästen heller vatten på hans huvud! Carina och Henrik (Henrik är min kusin och de är föräldrar till Hampus) ska gifta sig samtidigt, så det blir lite av två ceremonier! (ingen aning om hur dt där stavas!) Lite udda, men väldigt personligt och fint också tycker jag :)
 
Ett minus dock är att jag funtar på om jag håller på att bli sjuk igen.. Har i och försäg inte riktigt blivit frisk sedan sist jag var förkyld. Haft on i halsen mer eller mindra varje dag i ca 3 veckor snart.. Otroligt frustrerande och det tar så mycket energi! Är väl något virus som har erövrat min kropp..
 
Imorn är det första December vilket innebär juletider, men också *trumvirvel*....... JULKALENDERN! :D Jippi!! Jag ska bänka mig framför första avsnittet klockan 08:45, men en skål risgrynsgröt, pepparkakor, clementiner och te! Så spänd!
 
Nu ska jag fredagsmysa lite, ta hand om min hals och äta godis! Mohahahaha! Får se om vi hörs något mer innan måndag, annars får ni ha en mycket trevlig helg!
 
Kan knappt fatta att jag ska få bli gudmor åt denna sötnos!
1. Mörkblåa Chinos 
 
2. Körlektioner
 
3. Pengar till USA
 
4. Biobiljetter
 
5. Ansiktskräm Oliv
 
6. Sängkläder i svart och vitt
 
7. Presentkort: Gina tricot, New yorker, Cubus, Bik Bok, Monkie, shock och carling
 
8. Denna klänning från nelly.com
 
9. Dessa byxor från veramoda.se i vinrött
 
10.Parfym, Clean
 
11. Dessa löpartights från sportamore.se

 

Vi var på promenad. Det var första helgen vi umgicks. Det var ingen jättefin dag, får för mig att den var ganska grå. Fast det regnade inte.

Vi gick till stranden, morabadet. Vi såg en snigel, en sån där med skal på. Du plockade upp den och kastade iväg den allt vad du hade.

-         Guuud vad taskigt! Tyckte jag.

Du tittade på mig och såg förnärmad ut, med den där blicken som bara du kan göra. Den där blicken som gör dig så gullig.

-         Han fick ju flyga! Sa du med den där dialekten som är din.

 

 

Vi var i din lägenhet. Det var den där jobbiga dagen, jag skulle hämta mina grejer. Mina grejer som redan låg nerpackade i två stora kartonger och massa påsar. Jag satt vid ditt köksbord, åt donkenmat. Det regnade ute.

-         En spindel! Utbrast jag plötsligt.

Den hängde i spindelnät från fönsterbrädan tror jag. En äcklig spindel. Inte jättestor, men inte liten heller, och en typisk äcklig spindel. Du tog tag i spindelnätet så den istället hängde från din hand. Öppnade fönstret och kastade ut den.

-         Snällt, sa jag på ett sådär ironiskt vis.

Du tittade på mig.

-         Han dog inte, han fick bara flyga lite.

Jag började skratta. Sen började jag gråta.

 
 
Ååå jag älskar den här dagen! Jag älskar att jag har fått vila ut ordentligt, ta det riktigt lugnt, jag älsar att det knarrar under fötterna när man går, jag älskar att jag har fått pluggat ordentligt och att finaste mormor har hjälpt mig och jag älskar att jag har myst i världens gosigaste tröja och ätit världens godaste lunch.
 
Jag älskar den här dagen helt enkelt :)
Ååå snöö!! Jag älskart! Igår satt jag hela dagen i skolan, tittade ut på regnet och meddelade alla såfort en liten regndropp blev till en snöflinga. Det tog ett tag, men tillslut var det ändå ordentliga snöflingor som föll ner från himmelen. När jag kom hem klockan 20 igårkväll så låg det ett vitt lager med snö på marken och jag kunde för första gången i år känna vinter och julkänslor! Tror inte jag är ensam om att älska just dem där första julkänslorna ♥
 
Det är första advent på söndag, och första December på lördag. Jag längtar ihjäl mig till julalendern, Mysteriet på Greveholm- grevens återkomst. Ska försöka fira in julstämningen med lite risgrynsgröt och te framför årets första avsnitt :)
 
Idag är jag hemma :) Bara en lektion i skolan, så kände ovärt att åka in för en timmes lektion. Pluggar hemma istället, har tyska prov imorgon så ska i eftermiddag ta mig en sväng upp till mormor för att få lite plugghjälp! Tur att jag har henne säger jag bara!
 
Ni får ha en underbar dag i snön! Puss
 
Såhär såg det ut ifrån mitt sovrumsfönster när jag vakna igen :) Snöflingorna faller fortfarande
och det är nu ca en decimeter snö å marken! åååå :)
Förra veckan spenderade jag 15 timmar i en gympahall! No lifer? Icke då, bara en gymnastic lifer :)
 
YOLO
Idag har varit den sämsta dagen på riktigt länge. Och i samma stund som jag skriver den meningen inser jag att sånna här liknande inlägg kommer allt oftare. Kanske är det för att det är vintertider, vilket innebär mörka tider. Eller så har jag bara en jobbig å "nere" period. Eller som min kära vän kom på idag så gillar jag helt enkelt inte måndagar. För tittar man lite närmre, så är det nästan alltid måndagar som är dåliga för mig. Jag kanske har en släng av måndagsångest!Jag skulle nog inte säga att det är något fel med måndagsångest, om den endast utspelar sig lite på söndag kväll och när man ska gå upp på måndagmorgon. Men när den förstör hela min måndag, då har jag något emot måndagsångest..
 
Vi behöver inte gå in på mer detaljer om varför dagen har varit så dålig, det kommer inte göra dagen bättre. Men om ni har något tips på hur man kan försöka göra den där måndagsångesten liiiite lättare, så tar jag jättegärna emot förslag i kommentarfältet :)
 
Nu ska jag ta det lugnt.
 
Såhär mysigt hade jag det igår :) Matti kom till mig, vi bakade en kladdkaka och hade picknic i vardagsrummet :D Hihi, pratade, fick sockerkickar, gick ut på en promenad och hade dt bra! Vi kom fram till att vi inte hade setts sen i somras och beslutade att det inte är okej.
 
Idag mår jag sådär, känner mig lite sjuk. Eller sanningen är väl att jag inte har känt mig riktigt frisk sen höstlovet. Därför ska jag bara titta på på träningen ikväll. Igår var jag i alla fall med och körde och det gick superbra! Klarade målet jag hade för gårdagens träning, fyrkombo, så jag är nöjd!
 
Nu mina vänner ska jag baka lite chokladbollar och plugga lite :/
 
Kyss
Nu har vi sagt farväl av Farmor ♥
Hoppas du har det bra där du är nu, och att du får träffa alla dina nära och kära som gick före. Vi tänker på dig här och minns alla fina minnen vi har med dig. Tack för att du har varit en del av mitt liv och hjälpt mig att forma mig till den jag är idag. I mitt och våra hjärtan har du en säker plats, därifrån försvinner du aldrig.
Jag älskar dig Farmor.
 
Begravningen var så fin, och jag vet att farmor hade gillat den. Alla hon brydde sig om var där, prästen sa så fina ord och stämningen var på något sätt så bra. Trots att alla var ledsna så var det en sån fin stämning :)
 
På kvällen åt de närmsta hos farfar. Jag fick för första gången gosa med mitt fina gudbarn och känna en spark med handen på en gravidmage för första gången i mitt liv. Dagen var trots omständigheterna en fin och minnesvärd dag, precis som jag vet att farmor hade önskat.
 
 
 
Jag är så utmattad i varenda liten del och muskel i min kropp just nu! Sådär skönt utmattad som man kan känna ni vet? Det är okej att vara utmattad i kroppen när man vet varför. Jag känner verkligen av att jag har tränat hårt 3 kvällar i rad, och det gör mig stolt och glad :) Har sån träningsvärk och blir stolt över att jag har lyckats hålla mitt träningsschema hitinitils. Det finns inget bättre än att känna sig sådär nöjd med sig själv när man har tränat :)
 
Kvällens gympapass var tufft. Det tar mycket både fysiskt och psykiskt, speciellt när vi är så få. Blir mycket volter och väldigt intensvi träning. Men det är ju bra :) Skolan var okej också, den gick snabbt eftersom det var en kort dag. Efter tog jag mig en liten minishoppingrunda. Hade planer på att köpa doppresent till Hampus och röda underkläder till mig. Hittade inget utav det, fick dock med mig ett kollegieblock, en penna och två röda ljus hem :) Allt från Åhléns.
 
Imorn är jag ledig från skolan, vi ska säga hejdå till min fina farmor. Tror att det blir bra med en vilodag nu efter all träning. Nu ska jag göra sånt jag gillar allra bäst; dricka te, kolla serier, läsa bloggar och bläddra lite i en tidning!
 
 
 
 
Idag satt jag 3 timmar i sträck på en trästol i vårt klassrum. Jag reste mig inte upp en enda gång, utan satt helt enkelt där rakt upp och ner i 3 timmar
 
Träsmak i baken
 

YOLO
 
 
Egentligen så har jag svårt för detta uttryck.. Jag tycker inte riktigt det stämmer på något vis. Eller så är det bara för att det användes och används så sinnesjukt frenetiskt mycket överallt att jag får damp. Men nu könner jag att det passa ganska bra som en kategori på min blogg :)
 
Här kommer jag skriva om tönt-töntigaste sakerna som jag gör, och kanske lite om riktiga YOLO saker också.. Vi får se vad som händer! Nu vet ni att kategorin existerar i alla fall!
 
Puss

I will tell you over and over again how much you mean to me.

I will keep telling you as many times as it takes, until you’ll get it.

And when you get it, I will keep telling you.

Phu, idag har varit en tung dag. Både trött hjärna och trött kropp och trött sinne. PMSen börjar göra sig påtaglig och det är sånna här dagar som man helt enkelt bara får pallra sig igenom och klappa sig själv lite extra på axeln när dagen äntligen är slut.
 
Igår var en hektisk men ändå ganska bra dag. Som det ser ut nu så är det såhär mina tisdagar kommer att vara fram över. Alltså gå i skolan 09:40-15:20, ta bussen till Norrtälje, träna grabbarna, träna själv, komma hem klockan 21:30, duscha äta och sova. Som ni ser så finns det inte mycket tid till bloggning på tisdagar med andra ord, så räkna inte med uppdatering här då.
Men gårdagen var som sagt bra. Solen tittade fram lite på eftermiddagen, jag och mina fina vänner tog oss ut på en liten promenad. Vi tittade på den stora julgranen vid skeppsbron som höll på att göras i ordning, gick armkrok, drack årets första glögg och pratade om bra minnen från 2012. Och jag bara kände att nästa gång jag kommer prata bra minnen från 2012, då kommer det där minnet vara ett utav dem.
 
Nu dricker jag te som doftar underbart och ska slå på ett avsnitt One tree hill. Dagar som dessa så är man värd att drömma sig bort lite :)
 
 
 
Hej på er! Testar att blogga från mobilen nu, får se hur det funkar :)Sitter på tåget hem och Håkan spelas i mina öron Jättefin dag ute idag, solen skiner å det är enligt mig alldeles lagom kallt för att fortfarande gå i jeansjackan!Har varit på bio med skolan och nu slutar jag för dagen! Otroligt skönt faktiskt! Ska hem och dricka kaffe å äta lunch å bara ta det lugnt. Ikväll blir det träna tjejerna, ser fram emot det massor.Som sagt, testar mest å blogga från telefonen så inte speciellt intressant inlägg kanske.. får se om vi hörs mer senare! Puss!
Nu ska jag komma igång igen!! Ungefär såhär tänkte jag att veckans träning ska se ut:
 
Måndag- Träna tjejerna 17-19
Tisdag- Träna killarna 17-18:30 + träna med Mixlaget efter, 18:30-21
Onsdag- Gymma med Hanna
Torsdag- Träna med Mixlaget 18-21 (?)
Fredag- Chiiiiillaaaa!
Lördag- Täbyträning med mixlaget 18-21
Söndag- Kanske jogga + friståendeträning med mixlaget :)
 
Observera att jag inte tränar själv när jag tränar tjejerna och killarna! Då står jag mest och dirigerar ;)
 
Hoppas att jag kan fullfölja mitt schema, då har jag verkligen något att var stolt över i slutet på veckan! :)
 
Puss på er <3
 
 
 
Såhär såg min fredag ut! :) Tihi, så myyys! Jag och Agnes hade en tjejkväll, vi tittade på jordens sämsta tjej-tönt-film, åt fryspizza, drack te, åt chips och godis och levererade "Agnes och Frida humor" :) Bästa kväll :)
Tog en promenad på 5 km dagen efter också :) Duktigt av oss! Måste säga att jag är nöjd och ganska stolt över hur jag försöker hämta upp mig från min förkylning. Brukar alltid dra igång för hårt men nu har jag verkligen mjukstartat! Idag ska jag och Richard powerwalka också, sen ska jag vara med på Mixlagets friståendeträning :)
 
Men först, One tree hill! Inte sett ett enda avsnitt på hela helgen! Kyss
Detta var min härliga frukost imorse! I och försäg så ser alla mina frukostar ut såhär just nu,
har verkligen fastnat för havregrynsgröt. På bilden ser ni gröt med banan, hallon, frön och kardemumma + macka, juice och te. Såååå gott! Har fastnat för kardemumman också.. Hur najs som helst :)
 
Såhär såg jag ut i plugget idag. En solig dag bjöds det på, något jag älskar! Varmt också, skönt på ett, jag slipper gärna vinterjackan så länge som möjligt.. ändå tycker jag att kylan kan få komma lite nu, det är ju trots allt november!
Skolan var chill, hade två lektioner sen slutade jag. Planen var att powerwalka när jag kom hem, tror ni jag pallade det eller? Icke sa nicke! Detta sysslade jag med istället:
Jag skar mig lite frukt och gjorde mig en latte, och satte mig å läste bloggar ;) Inte helt fel det heller... Meeeen jag var faktiskt duktig och tog mig ut efter maten istället, ingen powerwalk men en promenad i alla fall. Så känner att jag ändå är ganska nöjd med min insats idag. Planen är att börja vänja kroppen långsamt med att träna nu efter förkylningen, och då måste jag ändå börja med promenader. Sedan ska jag köra igång på riktigt. Försöker hitta inspiration på bloggar å så nu, och det funkar säger jag bara! Är taggad på att bli starkare och verkligen känna mig nöjd med mig själv!
 
Nu blir det ett avsnitt One tree hill :) Kyss
 
Hej alla glada!
Jag e gladare nu, både idag och igår faktiskt :) Har valt att skylla min låga dag på träningsabstinens.. Har ju ändå tränat regelbundet under en lång period, å förra veckan var första veckan på länge som jag inte tränade något. Så där har ni min ursäkt :)
 
Idag har varit en lååång dag i skolan, för att inte tala om bussresan hem, som visserligen tog lika lång tid som den brukar men det kändes som jag satt där i en helt evighet! Konstigt hur det kan vara så ibland. Man åker lite länge, exakt samma väg, å ändå känns det som att det tar hundra år..
 
Blev upphämtat i Norrtälje av Wiman, jag själv satte mig bakom ratten å körde til Wiman. Åt tacos, tittade på en Johan Falk film, satte mig bakom ratten igen och körde hem, å nu sitter jag här :)
Snabbversionen av min dag!
 
Förövrigt så är nya Caset (filosofi,psykologi och religion) jättesvårt, men sjukt kul! Jag ska förhoppningsvis träna med Hannie imorn, och denna helg som kommer är första helgen på väldigt länge som jag inte har något planerat!
Har inte bestämt mig för om det ska bli skönt eller tråkigt än..
 
Nu mina vänner ska jag försöka plugga lite! Puss på er <3
 
Känt mig låg idag. Känner mig fortfarande låg. Vet inte riktigt varför, känner mig bara tom å jag har liksom svårt å hitta någon glädje. Det är olikt mig, jag brukar kunna hitta glädje i småsaker, å detta brukar driva på mina dagar och få mig att lyckas. Men idag har det bara varit tomt, inget å se fram emot. Skolan var tråkig. Det var inte ens skönt å komma hem. Det var också tråkigt.
 
Jag tycker nästan det är värst när man inte hittar någon anledning till varför man är nere. Då finns det ingen förklaring. Jag vet att man kanske ibland bara borde acceptera sina känslor å bara låta sig själv få vara låg, men jag har svårt för det. Jag vill veta varför, så jag kan göra något åt saken och så att det sen kan vara bra.
 
Jag kanske ska gå och lägga mig å hoppas på att det känns bättre imorn.
 
Tjejerna var i alla fall grymma på tävlingen igår! ♥
Jag kan inte säga annat än att jag är så sjukt stolt över er! ♥
 
6 st gymnaster, dispans pga för få killar, inga reserver och ni går och tar silver! Ni kämpar på träningarna och kör i princip konstant i 3 timmar, ni håller humöret uppe, ni satsar och ni lyckas.Ni ska vara så stolta över er själva nu, och komma ihåg att allt alltid går så länge man vill. För det bevisade ni igår.
 
Jag tycker om er så mycket och mitt hjärta nästan spricker av glädje och stolthet! Fortsätt kämpa på som ni gör.
 
Stor eloge till tränarna också. Ni kämpar och lägger ner så mycket tid på dessa gymnaster som inte vill annat än träna. Trots att ni har oddsen emot er så är ni där och ger 110% varenda träning. Utan er skulle inget utav detta vara möjligt. Jag hoppas och önskar att jag i framtiden lyckas bli en lika bra tränare som ni är ♥
 
Ni rockar fett, yo!
 
Lite såhär jobbade jag igår! Lugn dag i plugget, slutade klockan 13 :) Gick runt lite på Drottninggatan med finaste Jojjo, för att sedan träffa efterlängtade Agnes. Vi åt godaste muffinsen på Muffinsfabriken och drack varm choklad med grädde. Lite juligheter måste man ändå få unna sig såhär mitt i november. Vi pratade om allt å inget, uppdaterade varandra om våra liv å jag bar njöt av att få vara där med just henne och av att våran flummiga humor alltid uppenbarar sig när vi träffas ♥
 
Efter åkte jag till kusinvitamin, hängde där och njöt lite till över att få träffa en till person som jag tycker om så mycket. Passade på att kramas lite. Tihi :) Klockan 19 så kom släkten, vi firade Ossian som nyss fyllt 20, åt god mat och hade trevligt :) När jag kom hem så kröp jag direkt ner i sängen och somnade snabbt.
 
Halsonten är fortfarande påtaglig, men den har vänt och börjar sakta men säkert försvinna, denna gång utan en halsflussupplevelse. Detta är jag överlycklig över och jag påminner mig själv om att jag ska minnas den här gången och att jag slapp djävulens demoner i mig.
 
 
Lite såhär jobbar jag just nu. Med ett nummer av VeckoRevyn i handen, mysfilten och underbara Markus Krunegård i mina öron <3 Snart ska jag bege mig till Järfälla för att starta en helg fylld med gymnastik. Idag blir det att heja på Mixlaget, och imorn ska jag stötta och fälla en tår av stolthet när jag tävlar med mina fina gymnaster ♥
 
Hoppas er helg blir toppen!
 
Idag är jag hemma och kurerar mig mot en inkommande halsfluss. Jag går runt utan byxor, i för stor munktröja, och sockor, äter mat medan jag fortfarande kan, tittar på fina serier, drömmer mig bort och dricker kaffe och te.
 
Idag pluggar jag även fast jag inte har någon lust, ligger i sängen hela dagen, värmer mig under mysfilten och spelar Markus Krunegård i mina öron.
 
Idag tänker jag tankar som egentligen inte får tänkas, önskar önskiningar som egentligen inte får önskas bara för att jag vill och bara för att jag någon gång ibland ska slippa behärska å hålla igen alla mina känslor.
 
Idag tycker jag om de som står mig nära och alltid finns där, om det så bara gäller en vardaglig kram, en promenad på rasten eller några ord i chatten på facebook.
 
Idag så bloggar jag om det jag vill, utan att bry mig om att de som läser inte kommer fatta vad det är jag syftar på. Bara för att det är min blogg och jag måste få skriva av mig.
 
Idag så oroar jag mig för läkarbesöket i eftermiddag, för att bli sängliggandes i flera dagar och för att jag ska ha sådär ont ont ont som jag får.
 
Idag är en dag som vilken annan dag som helst, ändå skriver jag det här inlägget.
Oj vad dött det har varit här då! I måndags var jag för trött på å skriva och igår så var jag faktiskt väldigt upptagen hela dan :) Var i skolan, drog till gymphallen och tränade mina superduktiga grabbar, för att sedan stanna kvar i gympahallen i ytterligare 3 timmar å träna gymnastik! :) Hur skoj som helst! Kom hem sen, duschade, åt och gick å la mig :) Jag måste säga att jag är väldigt nöjd med tisdagen! Kom
 
Har även haft min första filosofialektion och min första psykologilektion under dessa dagar, sjukt kul! Caset verkar najs, väldigt svårt och förvirrande dock. Men det ska nog gå bra :) Fint väder har dagen bjudit på också, det gillas! (Y)

Dagen i skolan var ganska lång, därför är det extra skönt å bara få vara hemma å göra ingenting ikväll!
 
Kyss
 
Ååå asså bästa helgen eller vad??!! Birka fullkomligt ÄGDE, vi hade så roligt å jag måste säga att det här var typ den bästa birkagången nånsin! :) Vi dansade heeela natten, badade bubbelpool i flera timmar, åt god buffé, shoppade i taxfreen och hade så satans roligt! Jättekul att Ossian och Jasmine ville följa med också, det var verkligen roligt :) Vi hade superkul vi fyra och jag längtar redan till nästa Birkatrip :) Måste säga at det känns lite sorgligt att det dröjer typ 7 månader innan jag får ha kul på det här sättet igen, men då å andra sidan så är jag 18, så det är ju verkligen något att se fram emot :)
 
När vi kom hem igår så var det bara att direkt byta om, denna gång till lite mer...... läskiga kläder. Haloweenparty väntade på oss hos grannarna, så det var bara på med zombiekläder, måla lite i ansiktet för att sedan ha jättetrevligt på nästa fest :) Liten lugnare variant, men ändå så roligt :) Åt gott, spelade tevespel, blev spådd och hade bara allmänt trevligt!
 
När jag sedan gick hem på kvällen så var det en trött Frida som med en gång kröp ner i sängen och somnade med en hel drös med härliga och nyttiga minnen och erfarenheter!
Blev tyvärr inte så mycket bilder från Birka, en å annan bild i dålig kvalitét, men bättre än inget i guess ;)
 
Idag så blir det en extraträning med tjejerna som tävlar om en vecka :) Ska bli roligt! Får se om jag kanske stannar kvar och tittar på Mixlagets träning sen :) See u later! Kiss
 
 
Haft det så mysigt med min fina Ronja det senaste dygent! Vi har tittat på film, varit i Norrtälje, gått promenad å bara myyyyst! Hihi :) Nu har hon åkt hem, och jag fixa och donar inför Birka som vi ska åka ikväll :) Målar naglarna och packar och jobbar på att inte glömma npgot ;) Är astaggad å det ska bli sjukt roligt!!
 
Det är all uppdatering ni får för idag finisar, för nu måste jag sätt fart :) Kisses
 
Idag har jag finbesök av den här trollungen! :)