Tjollahej tjollahopp!
Sitter här å chattar lite med älsklingen :) Och som svar på Vivis kommentar så åker jag den 25 mars :)
Dagen har varit helt okej, vi fick texterna till de riktigt nationella proven i svenska som vi har nästa tisdag. Vi läste igenom dem lite å diskuterade. Skumma texter... Lite nervös faktiskt.
Efter så jobbade jag, gick ganska fort faktiskt. Och nu är jag hemma och har just ätit middag :) Det var min dag lite kort. Lite ointressant kanske, men e ju de som jag skriver om på bloggen så ;)
Har väl inte så mycket mer och skriva, ni vet att jag lever iallafall :) Puss <3


Gillart!
Nu har jag bokat resa till Johannes!!! Nu får jag åka dit själv :D
GLAAAAAAAAAAAAAD!!!!!!!!!
Snacka om slappdag här hemma!
Har suttit vid datorn i princip hela dagen! Varit ute och solat ansiktet lite också i det fina vädret :) Gud vad skönt det är med sånna här dagar!
Glömde helt bort och skriva på bloggen igår att min Hannie fyllde 20! Skäms på mig (ja de gör jag). Så grattis på dig min favorit tjej!! Du e helt underbar, hatar att vi inte kan träffas oftare!! Hoppas du hade en toppendag :) Puss på dig!

Buuuuuurr jag fryser!!! Tror jag ska gå och ta en lååååång dusch :D
Hej svejs på er!
Lööööördag och jag älskar de :D
Har varit och kollat på ett gymnasium på söder och jag blev helt käääääär i det! Guudu jag vill gå där! Så nu blev allting genast mycket jobbigare för nu vet jag inte vad jag ska välja längre... Antingen Tibble eller Vittra (som jag var på idag). Tibble ligger ju närmre och det är lättare att ta sig till träningarna och chansen att jag hinner är större. Men jag gillade Vittra mer. Det går att ta sig till träningarna och jag lär nästan säkert hinna till träningen problemet är ju bara att resvägen kan bli jobbig och dagarna blir väldigt mycket längre... Så jag får se hur jag gör helt enkelt. Lutar åt Vittra just nu.
Ikväll är jag och Sofia ensamma hemma och vi ska ha sister sister night :D Ska pressa OC, äta pizza, godis å chips och bara vara allmänt onyttiga och ha det trevligt :D Myyyys!


Hihi bild på mig, sofia och farfar för lääääänge sen!
Guuud jag kom bara å tänka på ett jättegammalt och roligt minne nu när jag sitter här och tänker på min underbara och saknade vän hanna larsson!
Haha jag var liten, asså typ 8 eller 9 kanske :P Och då måste du varit ungefär 12 eller 13 nånting.. Vi var på badhuset och du och din kära bror ade precis lärt mig vad stånd var :P Haha och vi står i kön till vattenruschkanan, och du böjer dig fram å viskar till mig ``titta frida, där är en kille med stånd´´. Hahaha guuud vad kul! Jag bara garvar nu alltså!
Vi var i fyrishåv badhus :P Kommer du ihåg det? Tvivlar på det, för knappt att jag gör :P

JAG SAKNAR DIG!!!!!! <33333
Jahap, nu är ju frågan vad man ska räkna som första kyssen då :P Men jag vet inte om jag tycker att det räknas när man ``hånglade´´ i 5an och 6an med någon som man inte ens hade känslor för.
Och om man ska räkna bort dem så var min första kyss å sommras.

Det var första gången Johannes var hos mig. Det var fredag kväll, vi hade precis hämtat honom från tågstationen och sagt hej till Jennifer och Sofia. Jag var über nervös, för att A: jag inte visste hur man kysstes, B: Jag var i Johannes närhet och C: Det var första gången vi umgicks. Såååå när jag tänker tillbaks så är allting lite suddigt :P Ni vet lite som i en dröm där man bara ser konturerna av människor i princip. Jag vet inte om det beror på att min hjärna kanske var med om en liten nervös kolapps eller för att det var ett tag sen. Hur som helst så känns allting samtidigt jätteklart, jag kommer ihåg varje liten detalj. Så jag antar att min hjärna befann sig i en mental nervös kolapps...
Vi stod i dörröppningen till mitt rum och kontoret och jag bara visste att nu, nu kommer det hända. Johannes pussade mig på pannan först, jag vågade inte titta upp på honom :P Sen tog han mitt ansikte i sina händer, sa ``du är så fin´´ och kysste mig.Mjukt och försiktigt och långsamt. Haha jag vet det låter som i en film!!! Det var faktiskt precis min tanke just då. Det känns som i en film. Det och tusen andra tankar. Det var ingen lång kyss, några sekunder varade den, två läppar mot varandra, inget mer. Och sen tror jag min hjärna kolappsade på riktigt för efter de kommer jag inte ihåg nåt :P Eller vi gick ner :P Kommer inte ihåg om någon sam något, eller om vi kramades. Vart mina händer befann sig under kyssen vet jag inte heller, men jag hoppas innerligt att det inte var på lågstadienivå med armarna hängandes längst sidorna :P Hoppas att jag ialla fall höll om honom lite :P Men det tror jag.
Iallafall så hade jag inte kunnat fått en bättre kyss, den var perfekt!
Hm... Hur kan ett inlägg om endast en kyss bli så långt? Jag är tydligen expert på att få inlägg långa...
Men nu måste jag äta något! Puss å kram <333





Gaaaah jag blir tokigt, jag har absolut ingen aning hur jag ska göra när d gäller å spela inför skolan! Jag bara grubblar å tänker å jämför nackdelar med fördelar men jag kommer ta mej fan (ursäkta språket) inte fram till något!
Jag vet att det kommer bli för mycket med nationella prov, jsm sattsning, träna barngrupper, jobb, sista terminen i 9an och musiken men jag vill ju så sjuuuukt mycket! Det är så roligt och det kan ju vara sista möjligheten nu känns det som... Samtidigt så vet jag att det kommer sluta med att jag ligger och gråter för att jag är så stressad och risken finns ju att allt bara blir halvdant då. Gud vad svårt det här är, ibland önskar man ju att någon kunde ta beslutet till än. Fast nej de vill jag inte...
Nej, nu ska jag snart bege mig av till träningshallen där jag åtminstonde brukar kunna befria mina tankar och mina eventuella problem. Får hoppas att det går idag med. Ha det bra puss!!
MAAAAAAAALTA!!!!! Malta här kommer vi!!! 30 Juni sommaren 2011 i en hel sjukt underbar vecka!! Johannes, familjen och Mathilda Larsson!!! Kommer bli så sjukt jävla underbart och jag är så galet glad! En hel vecka med människor jag älskar och bara slappa och sola och ha det så jävla chill! Jag ska åka utomlands med min älskling!!!
Hihihihihi överlycklig!
Här kommer lite bilder!!







OCH så är resan till Italien med gympan bokad!!! Asså hur underbart kan det bli? En hel vecka med träning i härliga soliga varma Italien med de underbaraste gänget nånsin!! Jag är maaaaassa glaaaaaaaad!!!













Åååååååå underbart
Dem finns det gott om! Både de som e lite mer realistiska och lite orealistiska :) Jag tänkte att jag gör en lista på det jag kommer på för stunden och som de ser ut just nu :)

♥ Få leva resten av mitt liv med Johannes, bilda familj och få barn :)
♥ Att i framtiden bli psykolog för barn och ungdomar och få hjälpa många!
♥ Någon dag få publicera en bok som jag har skrivit
♥ Åka på en lång semesteri USA
♥ Få ett långt liv
♥ Få ha gymnastik med i mitt liv på något sätt så länge jag lever
♥ Få träna upp en barngrupp till riktigt duktiga gymnaster
♥ Få stå på scen inför en stor publik och spela och sjunga min egen musik
♥ Ett liv utan hemska sjukdomar

Ja, det är väl några utav mina drömmar som jag kommer på just nu. En del mer troliga än andra :)
Nu ska jag ta på mig något varmt innan jag fryser ihjäl! Pöss!!
Heeeejsan!
Just kommit hem från å kollat två gymnasium :D Kollade först Tibble i Täby och de var asbra, jag vill lätt gå där! Sen Danderyd och de gillade jag inte alls. Ska kolla ett till på lördag och sen ett till nästa vecka :)
Annars har dagen varit helt okej, var på bra humör idag :) Fick reda på att man får åka och bada i fyreshåv på friluffsdagen nästa vecka så då blev jag glad :D Hur chill är inte det?
Nej, nu ska jag börja skriva på mitt inlägg om mina drömmar :) Ha det bra, pussar :)

Jaa, eftersom jag körde på ``ta kort i spegeln med blixt för ansiktet´´ stilen förra gången tänkte jag att nu måste jag ju bara testa den berömda webcam stilen också!!
Här är vad jag hade på mig idag :D




Munktröja- Gympatävling
Jeans- Köpt dem av min tränare :)
Guuuud träningen idag var helt underbar! Vi hade Kick off med gympan och jag var i träningshallen i 5 timmar. Vi var alla truppgrupper från hela föreningen, sååååå himla roligt! Mycket bättre gemenskap! Så på förmiddagen tränade alla grupper samtidigt, de delade in oss i 5 grupper med några från varje lag, så vi blev blandade små och stora. Riktigt mysigt! Blev inte så svåra saker på förmiddagen, men sen på efyermiddagen åkte de minsta hem och då blev det mer träning :D Och det gick suuuuuper! Kan inte säga annat än att den här dagen blev riktigt lyckad! Jag hade askul, det har inte varit såhär kul med gymnastiken på länge!
Och jag och Ebba har gjort asbra planering till killarna nu också, så nu är vi astaggade!! Så det suger fett att jag missar deras träning på tisdag.. Men så är det ibland.
Nu måste jag kissa! Kram! <3


Jag saknar dig underbara vän btw! Något grymt mycket!!
Jahap, jag vet inte om de vill att jag ska skriva om den kommande veckan eller om den som varit, men eftersom ni hört nästan allt om den här veckan så väljer jag att skriva om den som kommer :)

Måndag-
Först gå i skolan, sen jobba och efter det ta det lugnt och plugga.

Tisdag- Skola, sen ska jag på Öppet hus på Tibble gymnasium och i Danderyd :)

Onsdag- Skola, ta det lugnt och plugga lite och på kvällen blir det repning :)

Torsdag- Skola, träna tjejgruppen och sen träna :)

Fredag- Skola, jobba och sen vet jag inte riktigt vad som händer.

Lördag- Öppet hus Vittra 13:00, Annars ta det lugnt tror jag.

Söndag- Ta de lugnt och träna :)

Jaa det var allt. Sen vet ju itne jag om jag kanske ska göra något mer som inte är bestämt än. Tex på fredagen eller Lördagen. Men såhär ser det ut nu :)
Ha de bra! Puss!!<3
Asså, förlåt att det tar sån tid mellan dagarna, men jag orkar liksom aldrig ta tag i det ;) Men nu tog jag mig iallafall i kragen och ska skriva om dag 12 :)
Jag ska alltså skriva om min handväska, men eftersom att jag inte har någon så tänker jag skriva vad som finns i min ryggsäck istället :P
Jaa, de e ju inte så intressant kanske men det ska ju skrivas :P


Tuggummi, min stickning, hörlurar + Ipod, Sockor och en bok som är försenad.


Och sådär ser min ryggsäck ut :P

Intressant? Nää ;)

Hejsvejs alla glada!
Helg, hur underbart? Och jag ska dessutom spendera min på ett mycket trevligt sätt med mycket träning och spela gitarr med Micke :D
Vi spelade igår och det gick sjukt bra måste jag säga! Nästan så jag blev lite stolt över mig själv :P Vi kollade 24 också, trevligt de med :) Jag älskar den serien! Vi började förra fredagen och har bara två skivor kvar, alltså har vi sett 4 skivor på en vecka!! Gaaaalet! Det är 16 avsnitt. Ganska bra jobbat :)
Ikväll blir det täby träning, underbart! Och imorn ska jag vara i en gympahall från 10 till 15!! :D Loooove it! Kommer bli underbart skoj!! Jag ska både träna småtjejerna och träna själv :) Naaaaaaaaaaajs!!!
Nu kommer Micke vilken sekund som helst så jag måste dra! Puss å kram <333

Btw, tack för alla svar när de gäller semlorna!!!


Är det jag som är ute och cyklar eller äter man inte Semlor på hösten?? :S
När äter man semlor egentligen?

Träningen gick suuuuuuper!!! Jag satte min trekombo på tumbling!! Jag blev så glad så jag bara skrek :P
Och jag körde handvolt sträckt på airtruck :D Det var en grym träning idag, med dunderskön stämning, alla gjorde så toppen bra ifrån sig! Jag älskar sånna träningar! Så nu ör jag på grymt humör! Och det kan behövas just nu känner jag så det är perfa :)
Skrivit klart min krönika också och gjort andra läxan tills imorn :) Ligger bra till i matten och NOn. Man kan väl säga att jag ligger allmänt bra till i skolan helt enkelt! :) Det gillar vi!
Måste också bara skriva hur toppenbra min pappa är! Bara helt randm sådär, men jag känner att jag är bäst på att uttrycka mig i text ibland, så detta får bli ett sådant tillfälle!
Pappa jobbar, direkt när han kommer hem varje dag så går han ut en långpromenad med Laffie (vår hund för er som inte vet), han städar och tvättar och fixar. Han lagar mat i omgångar till mig och Sofia eftersom vi åker till träningen olika tider. Varje dag när vi kommer hem efter skolan så finns han där hemma, och frågar de där vanliga frågorna som hur gick det i skolan eller Hur har det varit idag? De där frågorna som är så små men som beyder så mycket egentligen. Så förlåt pappa om det verkat som att allt du gör inte uppskattas, men det gör det verkligen!
Jag älskar dig pappa!
Nu ska jag ner och ta en banan sedan chilla framför datorn! Puss å kram <333

Höhö, ja repet gick väl inte sådär jättebra ;) MEN det är första gången vi repar tillsammans, och allt de där, så vad kan man förvänta sig?
Börjar dock undra om jag kanske tagit på mig lite för mycket.. Nationella proven ligger inte långt bort nu, och dem kommer hålla på hela terminen. Jobbet och elitsattsning när de gäller gympan. Tänkte nog inte riktigt på hur mycket det här med spelningen kommer kräva av mig. Och alla andra såklart. Men det är ju något jag verklige vill göra, jag älskar ju musik. Så det ska nog gå. Jag tror på det.
Ska strax iväg å repa! :D Asniiiiiice!!!

En jävla fucking vecka! Det har gått en jävla fucking vecka sen du åkte och jag saknar dig mer än ja nånsin gjort! Det känns som en jävla evighet! De borde inte vara möjligt att sakna någon såhär mycket, de borde inte gå!
Jävla skit piss mil, jävla skit piss avstånd!
6 skit veckor kvar, 6 evigehter kvar! Satans jävla piss avstånd!!!!!!! JAG HATAR DET, JAG HATAR DET, JAG HATAR DET!
Jag hatar att det ska vara så långt emellan, det borde inte ens få vara så.
Ett halvår kvar. Ett halvår kvar och en sommar. Sen bättre, kanske, om jag har tur. Men nej, itne negativ. positiv, positiv, positiv för att det ska funka, för att jag ska klara det, för att inte påverka folk i min närhet, för att jag inte ska låta som en mes och en deppig jävel, för att inte verka otacksam och missnöjd över att ha världens bästa kille som finns i hela universum.
GAAAAAAAAHHAHAHAH de borde itne få vara lagligt å vara så långt ifrån någon man älskar när man är nykär för första gången i hela sitt liv!
Jag har aldrig i hela mitt liv varit med om så starka känslor, jag måste få vara med dig, dig, dig, dig, vara med dig för du e mitt allt å ja saknar dig så fucking mycket att jag inte vet vad jag ska göra!
Ja, jag är väl trött å känslig eller något, men jag skiter i vilket, för såhär känner jag nu!
Ett ganska intressant ämne togs upp på rasten idag, vi började diskutera om transvestiter. Först och främst, vad är det? Är det bara när könet vill se ut som det motsatta eller vill de vara det motsatta?
För om det är så att man vill se ut som de motsatta könet så kom vi in på en fråga som började diskuteras ganska mycket och det är varför inte tjejer upplevs som transvestiter när de är lite ``pojkflickiga´´ och klär sig som killar mm, men killar kan upplevas som transvestit väldigt lätt, bara genom att kanske vara lite ``tjejig´´. Det är ju konstigt. Jag är lite pojkflicka av mig (även om jag tror att jag börjar få fram mina feminima sidor nu) , tycker bättre om killkläder, sminkar mig inte osv. Aldrig har väl någon ens kommit på tanken att kalla mig transvestit.
Men om vi säger att en kille kanske skulle sminka sig lite, då skulle ju han bli kallad transvestit med en gång. Det är ju helt klart orättvist!
Alla snackar jämt (även jag ibland) om att killar, de har det så bra, behöver aldrig raka benen, de behöver inte tänka på hur de ser ut, inte föda barn och de slipper ju faktiskt ha mens!
Men hallå, vakna upp världen, vilka är det inte som måste stå ut med oss tjejer när vi har pms? Och om en kille får en stor fet jävla finne i pannan, inte kan han sminka över den då heller.
Om en kille någon gång skulle få för sig att kanske testa ett klädes plagg, som är lite tjejigare, då får han jävla bög eller transvestit uppslängt i ansiktet. Killar måste vara tåliga och starka, de får inte gråta för då är man mesig. Får jag fråga när ni senast såg en kille gråta?
Killar ska vara coola och häftiga, men inte otrevlig för då e han en idiot. Nej han måste vara coola och snäll och gullig på samma gång. Någon som försökt med det? Jag slår vad om att det är svårt!
Och tänk er hur bra pojkvän en kille måste vara för att tjejen ska bli nöjd. Hur mycket krav ställs det inte på pojkvännen av flickvännen? Minst lika mycket som det ställs på en tjej, skillnaden är att det är det enda man får höra, man får aldrig höra alla krav som ställs på alla killar. Jag slår vad om att de flesta som läser min blogg har sett någon sån här lista över hur en pojkvän ska vara. Den är låååååång! Killar ska bry sig, vara snälla oh gulliga, men inte för jobbiga och påträngande, var si var så.
Nu drar ju jag alla över en kam, visst finns det de som är annorluna och så. Det finns det ju alltid.
Men det jag försöker säga är att jag tror killar har det minst lika jobbigt som oss tjejer, men på ett annat sätt. Dock skyltar inte killarna med det lika mycket som tjejer ska göra hela tiden.
Jaa, nu blev det ju ett ganska långt inlägg. Men tror jag fått fram det jag ville nu iallafall. I fortsättningen så ska jag tänka mig för innan jag börjar klaga på hur lätt allt är för killarna, för jag slår vad om att det inte är så lätt som alla tror.
Ja pluggar å e duktig :) Håller på å skriver en krönika, förbannat svårt alltså. Den ska vara klar på fredag, så det är lugnt, men vill gärna ha den klar så fort som möjligt. Har gjort SO frågorna också som ska vara klara på onsdag. Skönt å få lite gjort :)
Hm, kanske ska försöka få till dag 12 på min fina lista också. Ska försöka fixa det.
Skolan idag gick väl okej, jpbbet var lite segt men gick okej det med :)
Pratar med snygg hannes också och funderar på att gå ner och hämta glass.
Min uppdatering lite snabbt, hare!


Gaaah mitt hjärta smälter när jag ser dig snygging!
Hejsan!! :)
Varit och tränat och e hemma nu :) As nice träning, vi körde lite dansövningarn i början, sånt man måste kunna och som behövs för att man ska bli duktig. Var jobbigt och inte jättekul kanske, men roligare än de brukar vara :)
Sen körde vi airtruck och akrobatiska övningar till friståendet och det gick också super bra :D Jag körde hjulning flickis för första gången :) Lite läskigt faktiskt. Tycker inte om å köra gympa på vanligt golv. Men det behövs sen.
Innan träningen så kollade jag och Micke 24 :D Spännande!!!
Nu måste jag sticka. Jag vet, mormor varning, men jag ligger efter i de i skolan :)
På tal om mormor så undrar jag lite faktiskt vart min mormor har tagit vägen här på bloggen? Du som brukar kommentera så flitigt! Inte fått en kommentar på länge nu. Du läser väl fortfarande hoppas jag? ;)
Vi hörs imorn! Puss å kram <333


Får bli en gammal bild på mig från fjällen :)
Städ lördag skulle jag kalla den här lördagen! Vi springer omkring och städar som tokar här hemma! Och det behövs kan man ju säga!
Skönt med helg iallafall, fick sova ut imorse och ta det lugnt :) Och ikväll kommer temrinarna :) Massa mysigt!
Tror jag ska plugga lite engelska sen också, vi har fått något gramatik papper som kan vara bra att göra inför nationella proven.
Föresten så tror jag att det är något fel på min kropp för jag har typ jämt ont i halsen. Kan vakna upp på morgonen och ha lite ont i halsen sen ger de sig inte på hela dagen. Så är det typ lite mest hela tiden och det är jobbigt!
Jaja, nu ska väl jag fortsätta städa! Puss å kram <33


Hihihi älskar denna familj!!
Nu har just Micke åkt. Vi har kollat 24 :D Börjat på säsong 5 och hann se 6 avsnitt :) Jag älskar serien, så jävla bra!
Något mer som e väldigt bra är att det nu är heeeeelg :D Åååååå så skönt! Jag älskar helg! :)
Och imorn får jag sova hur länge jag vill :) Det älskar jag också :)
Imorn kväll kommer Temrinarna hit och ska äta här :) Mycket trevligt och roligt! Dem kvällarna brukar alltid bli toppen! På dagen ska jag väl hjälpa till lite här hemma och sen plugga lite tror jag. Jag tror faktiskt att jag måste börja räkna in lite plugg på helgerna nu. Sorgligt, men nödvändigt om jag ska få göra det jag vill. Vill få bra betyg och det är ju nationella proven snart också. Så jag tror jag ska plugga lite engelska imorn.
Skolan idag var helt okej föresten, även jobbet gick oväntat bra :) Skönt det! Var massa positiv :)
Men nu ska jag läsa lite bloggar och sen väntar sängen. Zzzzzzzz på er!!


Night night!
Min syster, Sofia Ingrid Mathilda Johansson, är den bästa systern man kan ha! Även om jag inte alltid får det att låta så, men det är väl lite så det ska vara mellan syskon ;)
Sofia kom till världen den 24 Maj 1997, då var jag två år, eller nästan iallafall 1 år och 11 månader för att vara exakt om man orkar vara jobbig :P
Sofia och jag lekte mycket som små, vi kom väldigt bra överens, sen känns det som att det var några år när vi hade passerat lek stadiet som det mest var tjaffs och bråk. Men nu börjar vi komma överens igen och det älskar jag så jävla mycket!
Något som du måste förstå Sofia, e att vad som än händer och i alla lägen så komme du alltid vara min lillasyster och någon jag älskar väldigt mycket. Ingen kan ta din plats, ingen på hela jorden. Och jag har varit dum och självisk, förlåt, men jag försöker verkligen bättra mig nu när jag vet hur du känner. Men du måste förstå att du aldrig kommer betyda mindre för mig vad som än händer.
Och visst vi tjaffsar och bråkar ibland men det är så det ska vara med syskon. Det är så det är. Men vill du ska veta att jag alltid finns för dig om du vill de, även fast jag vet att jag kanske inte e den första du pratar med :P Men möjligheten finns om du någon gång skulle vilja :)
Glöm aldrig att Jag älskar dig. Och det är inte bara ord jag säger. Jag menar det, varenda gång jag säger det.











Hejsan hoppsan alla bloggläsare!
Frida e hemma från skolan OCH på bra humör :D Ska snart iväg och träna och jag e taaaaggad!! Naaaajs!
Och imorn är det fredag :D Hur underbart? Ska chilla som bara den, efter jag har jobbat.
Igår när jag var med micke (vilket var kul som fan btw) så kom vi på att vi vill ha skolkonsert som vi hade i våras en gång till :D Så vi hörde runt lite och hitils så är vi jag, Sofia, Micke, Anton och Tim :D Det kan bli riktigt jävla kul! Så är astaggad till det med!
Skolan var okej, hade engelska hela eftermiddagen. Vi har börjat öva lite till de nationella proven. Känns okej än så länge.
Föresten så har ju jag faktiskt lovat er bilder på min fotovägg som jag har gjort, men det har liksom inte blivit av att jag tagit några kort på den. Men nu har jag det så det tänkte jag visa :)




Vad tycker ni? :D Najs va?! Kort på en av julklapparna från älsklingen också som nu står på mitt nattugsbord :D
Fick ett halsband med som jag tänkte be Sofia ta ett snyggt kort på någon dag så kan jag lägga ut den :)
Nu måste jag äta, magen kurrar efter mat! Puss å kram <333
Guuuud jag är hel fast vid Owl City! Kan inte lyssna på något annat, jag bara älskar dem! Kan sitta och lyssna på deras musik i evigheter. Så fina låtar :)
Skolan idag gick ganska segt faktiskt men det var inte så jobbigt. Kemin går asbra för tillfället! Jag brukar inte gilla Kemi och brukar inte vara bra på det, men nu går det grymt! Jag ska satsa på mvg i det :)
När skoldagen väl var slut så åkte jag hem och städade mitt rum samtidigt som jag pratade med älsklingen. Lite finare här nu iallafall. Men kan inte påstå att det ser jättestädat ut.
Har även försökt fixa en egen kalender på datorn som man kan göra och beställa, dock vet jag inte om jag kommer bli helt nöjd med den och då känns det lite tråkigt. Ifall jag skulle bli missnöjd.
Men det känns som jag vill ha en helt ny start nu, och då ingår faktiskt en ny kalender. Jag får fundera på saken helt enkelt...
Nu snackade jag just med Micke också och vi ska vara ikväll :) Kuuuuuul!!!! :D Längesen nu, massa massa längesen.
Så det ska bli skojsigt :) Lira lite gitarr :)
Men nu ska jag snart äta tror jag, skriver kanske senare men räkna inte med något ;)

Ngn random bild jag hittade...

If my heart was a compass, you´d be North

Heeeej!!
Kommit hem från första träningen och det känns såååå bra! Höga mål e satte, och jävlar vad vi ska satsa nu! Också en super planering som tränarna har fixat ihop, och jag måste säga hur bra jag tycker dem är! De fixar och planerar och lägger ner så mycket tid på gymnastiken på deras fritid. Utan er tränare skulle ju vi faktiskt inte alls vara de vi är idag, vi skulle aldrig ha kommit såhär långt! Jag är super duper glad att jag får ha er som tränare :)
Själva träningen gick helt okej för att vara första träningen på terminen, nu ska det bara bli bättre :) Underbart å träffa alla gympamänniskor igen också :)
Killgruppen gick bra de med, tre nya killar idag :) Tror att de kommer komma in i gruppen jättefort och lära sig snabbt :)
Nu ska väl jag sitta lite här, sen komma i säng tidigt. Har varit helt sjukt trött idag. Ha det bra, puss å kram :)


Ni e de bästa tränarna man kan ha!
Jag överlevde dagen. Men det var knappt....
Känts tomt och meningslöst sen Johannes åkte hem, men så e de ju. Nu väntar 6½ vecka innan vi ses igen, något som känns som evigheter i denna stund. Varit en underbar vecka dock, men behöver jag ens nämna det?
Jag kan faktiskt glädja mig själv med att idag så ska jag få träna småkillarna och få träna själv :) Det ska bli skoj!
Ska fortsätta med listan o mvad man ska skriva om också så fort som möjligt. Och som en positiv tanke kan jag ju tänka att det var bra att vi börjar på en tisdag, veckan blir ju kortare :)
Nu måste jag äta! Puss å kram mina pussgurkor <333


Fråga inte.......
Åååååå ta mig tillbaka till drömmen! Snälla!
Just tittat på film med älsklingen :) Vi såg på Låt den rätte komma in, och jag rekommenderar filmen starkt! Riktigt bra!
Idag har vi bara tagit det lugnt, sovmorgon och sen typ direkt till mormor och åt lunch :) Trevligt :)
Sen har vi verkligen inte gjort någonting, bara suttit vid datorn och kollat på tv. Jag älskar allt det här. Bara få vara nära och njuta av att vara i hans sällskap och veta att han finns där. Vi behöver inte göra speciellt mycket. Det räcker med att sitta bredvid honom.
Men igår så var vi i Stockholm och jag fick med mig lite hem iallafall :) Synd att inte något var på rea bara :P Men jag e nöjd ändå :)
:Paus- hihihihih jag sitter i älsklingens skjorta!!!:
Vi kom väl hem runt 5 någon gång kanske och åt middag å myste :) Heter det myste? Eller heter det mös? Hm.... tåls att tänka på.
Nej, nu ska vi kolla lite How i met your mother och sen sova :) Godnatt!


Godmorgon bloggen!
Uppe med tuppen.. Eller nja, kanske inte men det känns så iallafall ;)
Jag och Johannes ska till Sthlm idag så tänkte att det inte var så bra att typ sova bort halva dagen då :P
Typ första gången som jag tycker det ska bli riktigt kul att shoppa :) Hoppas jag hittar något!
Skriver väl kanske lite senare idag :) Puss å kram <333

Gaaaaah just det!! Har ju glömt att berätta! Jag har ju ny dator!!!! :D Den är så jävla bra! Inga bilder dock. Ska fixa det. Men jag älskar den här datorn :D
Nu har vi just kommit hem från Norrtälje :) Smarta som vi e märkte vi att allting utom Åhlens och Subway var stängt :P Haha men fick med en parfym hem på rean i alla fall :) Skönt å komma ut lite också.
Nu ska vi väl kolla lite tv kanske, sitta lite vid datorn å så :) Myyysa helt enkelt :) Och äta goooooodis!!
Inte mycket mer å säga, over and out :)

Heeeej bloggen!
Kör ett litet snabbt inlägg här så ni inte tror att jag e död eller något ;) Har det underbart med älsklingen, vi ska till Norrtälje idag :)
Haft det jättebra i fjällen också och en trevlig nyår :) Det kommer sammanfattning av mitt år sen :)
Ha det bäst pussar <333