Idag gick träningen bra!!! För första gången dne här terminen gick träningen bra :D As skönt!!
Nu ligger jag och är hungrig, just kollat på Idol. Väldigt imponerad av Olle :) Tycker han var riktigt bra! Sjöng Sex on fire, en riktigt bra låt dessutom, och gjorde den riktigt bra! Så jag hoppas att han går vidare ikväll.
Imorgon blir det en skoldag, sen jobba. Ser inte fram emot det. Inte alls. Men efter det så ska vi kolla på film med konfan :D Eller ja, föredetta konfagruppen :) Ska bli jättemysigt faktiskt! Få umgås lite och ha trevligt :)
Nu ska jag ta något och äta! Ha det bra! PoK <333


Från konfa lägret :) Roligt vi hade ju!!!
Just ätit lite köttfärsås och spagetti :) Det var jäklarns gott, ätit de tre dagar i rad nu ;) Mums!!
Skolan idag gick okej, matteprovet gick väl sådär. Eller ah, gick nog ganska bra egentligen :) Var en som jag var jätteosäker på, så den tror jag inte jag fick rätt på. Sen en annan som jag chansade lite på, men inte säker där heller. Så vi får väl se.
Fick iallafall 19 av 20 på matteprovet från måndags :D Så jag e jättenöjd!
Nu ska jag snart på träning. Ska först träna småtjejer å sen träna själv :) Skojsigt!
Ha det bra, puss <333


Old pic
Hihihihihiihihhihi hej :)
Vet inte varför jag startade mitt inlägg sådär.
Dagen har väl varit, ja.... hm........ normal? Nja de skulle jag inte säga för det finns nog inget som heter normalt enligt mig och speciellt inte när det har med mig och göra ;) Den har varit helt okej, tycker jag har varit väldigt flitig och duktig på lektionerna idag faktiskt. Så är lite stolt över mig själv :) Jobbet däremot var segt som tusan, tiden gick långsamt. Nu är det iallafall slut och jag ska inte göra något mer ikväll :) Jo just fan måste plugga till matteprovet kom jag på nu... Suck. Aja det går nog ganska fort hoppas jag. Får förhoppningsvis reda på resultatet från A-delen.
Nej nu kurrar det i magen, ska nog ta något å äta! Puss å kram <333


Haha tror jag e kanske 10 eller något ;)
Skulle kunna säga att träningen gick bra om vi hade tränat något ;) Vi hade teori, något jag faktiskt itne visste att man kunde ha inom gymnastiken :P Men de klart, det kan man väl med allt egentligen, aldrig tänkt på det bara.
Tycker iallafall att det var en bra träning ändå :) Mycket vettigt snack som är viktigt när man tränar på den här nivån och för att man ska komma upp på högre nivå :)
Killgruppen gick helt okej, var väl lite flamsigt idag. Dem var nog trötta och så. Sen kan det ju itne gå toppen jämt heller :) Måste bara säga att jag är så himla glad att jag har börjat träna killgruppen med Ebba :) Hon är så flitig å idéerna tar fanimej aldrig slut i människan :) Hon kommer på nya bra och roliga saker hela tiden som gör att träningarna blir mycket bättre och roligare :) jag har ju själv inte all tid i världen nu heller så hinner aldrig fixa någon riktigt bra planering, men Ebba kommer där varje träning med en fin liten skiss och hur hon har tänkt :) Vi kommer också väldigt bra överens och tycker lika :) Sånt gilalr jag! Härligt med så underbara människor! Sånt gör mig glad :D
Nu ska jag klinka lite på gitarren tror jag, sen får det nog bli en tidig kväll för min del. Imorn väntar en vanlig skoldag och sen jobba. Ha det bra! Pussåkram <333


Bild från Birka som jag hittade på Moas blogg
Laddar upp massa bilder på Facebook :) Gillart!!
Har faktiskt varit duktig och joggat!! :O
Eller nja... Jag sprang en liten bit, blev helt slut, och bestämde mig sen för att det fick bli en promenad :P Så vet inte irktigt om man kan kalla det att jogga :P Men det är ju tanken som räknas...
Nu ska jag snart börja göra mig i ordning för träning :) Både själv och med småkillarna. Tycker vi satsar på att det går bra idag!!
Måste fixa mig nu! Puss å kram <333


Gaaah vad jag älskar detta gäng!
Sitter här å klurar lite på min skräcknovell jag tänkte börja skriva snart. har gjort dne matten vi skulle göra, pluggat lite till provet också, ska göra det lite mer sen. Novellen e de kluriga idag. Jag älskar ju och skriva och idéerna kommer lite titt som tett och jag vet att dem brukar komma medans jag skriver men det är ändå svårt. Vill ju inte börja och sen fastna. Måste visa nu att jag kan, för att skriva är min starka sida. Har dem senaste lektionerna bara blivit mer korkad ju mer jag sagt på svenska och engelska lektionerna, vilket inte är bra alls. Jag f´örsöker bara visa intresse för det vi gör och då blir det bara att jag slänger ut mig knäppa saker. Så nu måste jag bevisa att jag kan och att jag faktiskt förtjänar mitt VG. Annars kommer jag sänkas.. Det tycker vi inte om.
Får se om novellen kasnek hamnar här på bloggen sen om jag blir nöjd ;)
Nu måste jag klura vidare och börja skriva :) Ha det bra! Puss å kram <333


En kär vän jag saknar väldigt mycket just nu. Behöver ditt glada skratt och dina fina råd
gumman! Och vi ses inte förns i növember nästa gång!!!! Älskar dig!! <33333
Hej hopp jag har det bra :D
Jättebra dag idag, skolan gick smärtfritt och enkelt, matteprovet kändes jättebra, får bara hoppas att resultatet visar detsamma :) Jobbet gick fort, jag och Agnes plockade upp alla varor i raketfart! Så fick sluta 10 över 5 :D
Nu ska jag bara sitta vid datorn och kolla på tv resten av kvällen :D Gaaah så underbart :) Imorn har vi dessutom hemstudiedag så får sovmorgon och det bästa är att jag nästan inte har någonting att plugga på!! Så med andra ord nästan en ledig dag :D Det är verkligen inte helt fel såhär mitt i veckan :) Så jag tycker det har varit en riktigt bra måndag :) Kanske blir en riktigt bra vecka då? :) Förhoppningsvis så :)
Hösten börjar göra sig påmind på riktigt ute nu, börjar bli riktigt kallt och löven ändrar färg och tappas. Tycker hösten kan vara riktigt tråkig, den tråkigaste årstiden på året om ni frågar mig, men man kan ju inte säga annat än att den är fin! Så mycket färger :) Men kallt är det. Och min jacka är spårlöst försvunnen... Får nog ta och leta lite efter den.
Vi hörs, ha det så bra :) Kyssar <333


Bild från förra året
It´s Just So Worth It :)

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor
Vad e de här, statistiken går ner som satan nu?? Nu får ni skärpa er ;)
Hej världen!
Haft en asbra helg!! Fredags så sov ju matt här :D Vi var lite på skutan, sen åkte vi hem å kolla på Se upp för Dårarna och sen låg vi å snacka å lyssna musik till sent på natten :D Mycket mysigt!! På lördagen hade vi en riktigt seg morgon, vi kolladep å 17 Again :) Gick ut lite med hunden å åt på pizzerian :D Sen på kvällen kom Ros, Agge å Jasse också och vi hade galet mysigt och kollade på Sagan om de två tornen :D Den var faktiskt bra tycker jag, bättre än ettan, men dem är så jävla långa så man blir ju helt galet trött ;) men det var hur trevligt som helst :D Dem åkte hem, jag prata lite med älsklingen, sen gick jag å la mig :) Vaknade idag 20 i 11 å har hunnit vara med Micke, han hjälpte mig lite å plugga till matteprovet imorn, och vi lyssna lite musik.
Måste ju säga att Jennifer Underbar  Eriksson fyller år idag också :D fjortis dårå ;) Grattis gumman, hoppas du får en helt underbar dag! Älskar dig <3333
Nu ska jag nog plugga lite mer om jag kan slita mig från datorn. Vilket antagligen inte kommer gå :P Träning senare också :)
Ha det bäst puss å kram <333


Grattis gullunge!!!
Tre månader med älsklingen idag :)
Älskar dig över allt annat, du e mitt allt <3

Jag å Jasmine e asduktiga!! Vi har gjort klart matten, engelska läxan och svenska läxan :D Vi e så duktiga så, ibland blir jag så stolt över oss själva :) Har också lånat en bok som e läskig, för de ska vi läsa på svenskan så den kan man ju läsa så man ligger bra till där med :) Asnajs!!
På måndag har vi första matteprovet, känns inte bra. Speciellt inte eftersom dme lägger det på en måndag, vilket betyder att jag måste plugga i helgen. Inte okej!! Sånt tycker vi inte om! Men de löser sig säkert :)
Längtar till ikväll när Matti ska sova här :D Vi ska till skutan å ha roooooligt :D Myyyys!! Mys mys mys :D Saknar älsklingen också. Massa mkt. Men de gör jag jämt ;)
Nu ska jag å Jasse fortsätta :)
Puss <333


Titta vad idioterna har gjort med min pojkvän!!!
Godmorgon bloggen!
Sitter å lyssnar på lite musik :) Name, med Goo Goo dolls för tillfället :) Den e väldigt bra tycker jag :)
Idag kommer som sagt Mathilda hit :D Ska bli riktigt roligt! Vi ska ha massa mys :)
Men innan jobba.... Suck. Men bara till halv 6 sp de e skönt :)
Nu måste jag ut med hunden! Ha det så bra alla underbara människor! Pöööööss <33

Nu harj ag just duschat :) Mycket skönt måste jag säga!
träningen idag måste jag säga gick okej för att inte ha tränat på typ två veckor. Jag tycker jag tog det lite lugnt såhär nu, men jag tog tydligen ut mig väldigt mycket för var helt slut när jag kom hem. Allt snurrade å jag mådde illa :P Men har ätit lite nu så det känns bättre :)
Imorn är det fredag och det ser ut att bli en riktigt bra helg! Imorn ska jag vara med Mathilda hon sak sova här från fredag till lördag :D Vi ska ha massa mys :D Sen på lördag kväll kommer brudar hit å vi ska kolla på Sagan om de två tornen :D Myyyys till 100000000000000% Me like!!
Nu ska jag dra! Puss å kram <333


Maaaaaattiiiiii!!! <333
Hemma från skolan :) den gick ganska bra, var funktionär på Länna joggen. Det är något som vi har varje år, man ska springa en viss sträcka. Jag var däremot itne med och sprang utan funktionerade istället. Efter det så hade vi SO, inge jobbigt vi kollade på film. Matten gick ganska bra den med, har lite kvar men det gör jag nog i helgen. Sista lektionen hade vi terminens första HK lektion, det var helt okej. Behövde inte stressa för en gångs skull :)
Nu ska jag snart fixa mig för att åka iväg och träna barngrupper och sen träna själv :) Väldigt längesedan jag tränade nu. Får se hur det går, hoppas det går bra :) Har gett mig själv ledigt från att plugga idag, dels för att jag har gjort det ganska mycket nu och dels för att jag glömde matteböckerna i skolan :P
Nu måste jag äta! Ha det bäst pussar <333

Får bli ett bildlöst inlägg
Idag har jag varit duktig :) Gjort nästan hela engelska läxan och pluggat klart matten :) Har dessutom fattat vad jag gjort :)
Har hunnit jobba, till halv 6, det var otroligt skönt att inte jobba lika länge. Jobbade så bra jag kunde, var inte negativ och kände att tiden gick riktigt fort och klockan tickade på väldigt fort. Skolan gick bra den med, stickade massa på syslöjden och upptäckte att det faktiskt börjar likna något :)
Man har bra dagar, man har dåliga dagar. Man har dåliga veckor, man har bra veckor. Så är det. Thats life. Jag tror att man kan påverka mkt över hur man mår. Det kan man alltid. Men orken finns itne alltid, det kan bero på många anledningar. Men att man inte alltid är på topp humör, det är något naturligt. Ingen mår bra jämt. Och ja, det suger när man känner att allt är skit, jag hatar å bara sitta å klaga, det är det värsta jag vet! Jag vill absolut inte bli upplevd som att jag tycker synd om mig själv och bara klagar. Jag skriver av mig på bloggen. Och som många säkert har upptäckt, så har jag skrivit en väldigt massa positiva inlägg. Ett långt tag var jag bara positiv och glad. Och jag älskar dem stunderna och önskar att det alltid var så. Men jag är inte mer än människa som någon annan som läser min blogg.
Så är det bara :) Men idag har varit en bra dag :) och nu ska det bli ändring på saker :)
Ha det bäst puss å kram <333

Nu ska jag snart hoppa in i duschen. Jobbig kväll, tur jag har dig älsklin <3 Skönt å få prata lite.
Mkt negativt i bloggen nu, jag vet, ni får stå ut lite. Jobbigt hela förra veckan efter de att Johannes åkt och allt och sen var jag sjuk vilket antagligen påverkade de hela med. Det blev inte bättre när Johannes blev rånad heller.
Svårt att förklara allting och svårt för folk att förstå.. Så tror inte ens jag orkar försöka.
Skriver mer imorn, då väntar skola, jobb sen plugga. Puss
Just försökt pluggat matte och det gick SKIT!!! Löste väl ungefär ett halvt tal, fattade itne ens när Johannes förklarade, grattis Frida, lycka till med din jävla framtid som aldrig kommer bli av!!!
Okej problemet e löst! Det var inte så spännande som det verkade. IP numret har ju med samma nätverk å göra berättade Johannes för mig nu. Så antagligen är det pappa som kommenterat från den lilla datorn, och sofia har kommenterat förut så hennes bloggadress stog kvar. Papi, du får gärna förklara vad du menar om det var du :)
Nu måste jag dra! Kyssen <33
Såg just att den anonyma personen var min syster... Gick å klicka på anonym å då kom man till Soffans blogg ;) Då återstår bara frågan, hur kan hon ha gjort det från min dator?? Och något sånt smart däger inte sofia... Får prata med henne.
Okey, något sjukt konstigt nu alltså!
Igår skrev jag inlägget med rubriken ``?´´ :P Jag fick en kommentar där någon skrev ``jag tror du har fokus åt fel håll- pröva att vända på huvudet så kanske du ser något annat´´
Förstår inte riktigt vad personen menar så den personen får gärna förklara :)
Iallafall så skulle jag kolla IP nummer nu för att kanske hitta vem det är och då ser jag att IP numret stämmer med de från min dator!? Vad fan e de här? Jag har ju inte skrivit det till mig själv och dessutom fick jag kommentaren medans jag satt vid min dator. Tycker detta är mycket konstigt. Är det jag som har missuppfattat hela grejen med IP nummer eller visst är det från den dator man sitter och IP numret tillhör datorn väl? Tycker det här var väldigt konstigt iallafall.
Hur som helst så har dagen varit okej. Jobbade på som fan med mitt konstnärsarbete så kom en bit :) Väldigt glad att jag inte är en utav dem som inte hittar sina arbetetn, det ska vara inlämnat nästa vecka.
Matten gick inte så bra däremot, fick inte alla hjälp jag behövde och jag hade massa tid att plugga på men går ju inte när man inte har någon lärare som kan hjälpa. Så jag har tagit hem nu i hopp om att få lite gjort här hemma, vi har matteprov på måndag. Älsklingen kanske har lust å hjälpa mig lite?
Nu ska jag snart iväg och träna småkillarna och efter det åker jag hem. Får ju inte träna själv. Så då ska jag plugga hade jag tänkt.
Skriver kanske mer ikväll! Ha det så bra, puss å kram <333


Någon random bild bara
När är det min tur?
Känner för å skriva men vet inte riktigt vad jag ska skriva.
Imorn börjar allt på riktigt igen efter en veckas onormalhet. Skola, jobb, träning, läxor. Gillar det inte. Jag är inte taggad för 5 öre. Inte till något utav de där. Vilket stör mig väldigt mycket. Eller skola och så kan jag kanske förstå, även om det är tråkigt att inte ha någon lust alls, men gympan. Gympan som jag borde se fram emot hur mycket som helst. Det gör jag inte. Och jag vet inte varför. Jag känner mig inte motiverad att gå på träningen. Känner inte att jag kommer någon vart med någonting, nu sen vi börja har det till och med gått sämre än förut. Och ja, jag vet att man hamnar i svackor. Ett steg tillbaka för att sen ta två steg fram. Men senaste svackor, då har jag varit påväg och sluta, och så vill jag inte känna nu. Det orkar jag verkligen inte. På träningarna har jag kunnat slappna av, göra det jag älskar och känna att jag är bra på det. Känna att det här är min grej. Det här älskar jag. Koppla bort alla problem och allt jobbigt och bara köra på. Så är det inte nu. Det som en gång var en befrielse och något underbart har nu blivit till en massa krav och tvingad prestation. Klart man måste prestera bra. Så är det i en sport. För att gå vidare måste man prestera. Men det blir sån jävla press av någon anledning. En press som jag aldrig har känt förut.
Jag vet inte vad det är som har fått mig att känna såhär, men jag vet 100% säkert att det inte är så jag vill känna. Jag vill tillbaks till den tiden jag hade för några år sedan när gympan var mitt liv. Det var något jag verkligen älskade att göra. varje träning var som himmelriket och jag bara älskade allt som hade med gympa att göra. Det vill jag tillbaks till. Den tiden.
Så nu är frågan, hur gör jag för att få det så igen?
Röstdag idag! Fattar inte så mycket av det där än men de e ju bra och veta att det är röstdag iallafall :P
Har kommit hem från M och M nu, vi har hjälpt till och städa, det var ju fest för Morfar där igår :) Och som en liten överaskning kom Adrian dit också! :D Han har ju flyttat upp till Åre men nu kom han hit och hälsade på och grattade morfar över helgen :) Han hade det jättebra där iallafall. Det är faktiskt verkligen något jag skulle kunna tänka mig att göra. Kanske inte flytta just till Åre men iväg någon annastans och gå gymnasium där. Tror att jag antagligen hade gjort det om det inte var för gympan. Skulle aldrig kunna byta gympagrupp. Och sluta på gympan finns ju inte. Så är tack vare gympan som jag är kvar här.
Nu kommer iallafall Micke snart hit och vi ska kolla 24 :D Dagens roligaste :D Saknar han massa nu, vi har inte setts på evigheter!! Så det ska bli riktigt skoj!
Sen ska jag åka lite senare till träningen och titta på. Så jag inte missar allt för mycket.
Ska försöka få tag på Micke nu och se vart han håller hus. Ha de bäst pussar <333

Idag fyller morfar 80 år!!! GRATTIS!!!!

Jag behöver dig också Johannes. Du måste förstå de. Inte lätt för mig heller.
Jag är så jävla arg. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag måste bli av med min ilska. Jag är så sjukt förbannad, rädd, ledsen, orolig, allt man kan vara.
Inatt klockan 3 blev Johannes misshandlad och rånad. Dem har slagit honom, sparkat på honom när han ligger på marken, och sen tagit hans mobil och pengar. Allt det här några minuter efter vi har pratat i telefon. Jag är i telefonen när dem som gjorde det här går iväg. Jag hör deras fotsteg. Inte förstod jag att de just slagit ner min pojkvän och tagit hans grejer. Klockan 5 på morgonen ringer Johannes från en telefon på sjukhuset och säger att han har blivit misshandlad. Han säger att skadorna inte är så farliga, lite ont i ryggen och ett igensvullet öga, men att sjukhuset ska kolla lite grejer. Tack och lov nu så var inte skadorna så farliga. Det hade kunnat vara mycket mycket värre. Och vi tackar gudarna för de, att det inte var värre.
Och sånt här pågår nästan varje natt. Någonstans. Man reagerar inte förns det händer någon som står än riktigt nära.
I mitt fall, en utav dem som betyder mest för mig på denna jord. Tänk vad som hade kunnat hända. Hur kan det finnas sånna idioter som gör sånt här? Jag blir så jävla förbannad. Känns som jag ska brinna upp. Förstår dem inte hur mycket de förstör någon annans liv? Man kan vara rädd att gå ut sen resten avv sitt liv. Ska man verkligen behöva vara livrädd varje gång man ska gå ut? Ska inte vi leva i ett tryggt samhällle?
Jag har aldrig pratat med Johannes kompisar. Första gången jag pratar med dem så bölar jag och meddelar att deras kompis har blivit misshandlad under natten. Hur jävla kul kan de vara å höra för dem? Bara för att några jävla idioter inte har något vett i skallen och slår ner någon för att kanske, om de har tur, bli en hundra lapp rikare. Sånna människor borde inte få leva! Dem är inte värda de. Dem är inte värda ett liv.
Älskling. Älsklingen min.
Shoooobreee!!
Just suttit å fixat lite på extrafilm.se
Jag har kommit på världens idé, jag ska ha en vägg med massa bilder på! Typ som ett collage ni vet. Men saker som betyder något. Vänner, Gympan, Gitarren, Johannes å lite sånt :) Så har just suttit och valt ut vilka bilder jag vill ha och ska skicka dem på framkallning imorn hade jag tänkt när jag har lite mer tålamod att trixa med sånt.
Kvällen har varit lugn, ätit hos F och F, Vivi är ute och hälsar på. Min kära faster för dem som inte vet :) Så åt god middag och kollade lite Idol. Sen inge mer typ. Ska gå och lägga mig snart, tragiskt med tanke på att det är helg. Men känner att min kropp behöver få all sömn den kan få. Imorgon ska vi fira min Morfar som fyller 80 :D Så det blir partaj! Sen middag med släkten hos M och M :) Ska bli mysigt och trevligt tycker jag! Så det är morgondagens planer :)
Nej, nu ska jag gnugga min stackars tänder som har proppat i sig på tok för mycket godis idag. Men det är ju faktiskt fredag. Sov gott människor, Puss å kram <333


Klass fotot har härmed kommit. Tyvärr inte ner i min brevlåda utan hittade kortet på
facebook. E väl hyffsat nöjd utom att jag sitter som en hösäck och ser drogad ut. Men
hoppas drogningen beror på suddigt kort. We´ll see!!
(kortet snodde jag från bästaste Agnes Facebook :D love u <33
Guuuuud jag gör ingen nytta alls! jag borde plugga som en jävla häst på matten men jag fattar inte ett piss å de e så jävla tråkigt! Måste skriva talet också men har kört fast totalt. Jag vill inte ens tänka på hur mycket jag kommer ligga efter när jag kommer tillbaks. Nästa vecka kommer bli så galet hektisk med läxor å träning å jobbet å skolan å en jävla massa och ta igen. Och jag har ingen ork!! Ingen ork och ingen lust!! Gaaaah låt mig bara va!! Bara ligga hemma och göra ingenting! Jag vill inte göra något annat!
Försöker klura på mitt engelska tal. Usch så svårt det är. Så mycket ska vara med och man måste få med dem buskap som man försöker förmedla men det får inte bli för babbligt och tråkigt. Mne mna måste ju säga något. Hur ska man kunna prata utan att det blir babbligt? Fan vad skumt det är är.
Sen känner jag bara för att säga att alla idiotiska människor som är dumma i huvudet ska skita i vad jag gör och kan gå och dö. Så de så.
Mår mycket bättre idag iallafall :) Nu börjar penecilinet verka :D Mycket skönt! Har varit å blivit stucken på vårdsc idag igen och det såg mycket bättre ut nu :) Så det var ju bra iallafall!
Just det Vivi läs det här och försök komma på min grymma förkortning jag kom på att man kan kalla dig!! TLS
Försök lista ut de om du kan! Du kan ju diskutera lite med gubben där hemma också och slänga in en kommentar när ni listat ut det ;) Mohhahahahaah Frida har för mycekt fritid......
Jag har inte skrattat på tre dagar. Och jag menar det. Jag har precis börjat kunna prata lite nu igen. Hannie ringde igår och fan vad jag saknar den bruden och fan vad jag ville prata om mitt å hennes liv å berätta allt jag gör å känner å bara prata med den sköna bönan men det gick inte!!!! Så fort jag blir frisk ska jag ringa henne så vi kan prata ett låååååångt samtal! Var så längesen nu. Saknar dig gumman! Behöver min Hannielove!!
Jaaaaop... Nya pengar på mobieln idag. De e najs. Måste kluta lite mer på mitt tal nu. Och sen jobba matte. Ser inte fram emot nästa vecka då jag lär ligga efter!! Gud bli inte förvånade om jag får ett nervsammanbrått nästa vecka och typ hamnar i koma eller ngt. Känner att jag gör på tok förlite nu fast jag borde göra mer. Men jag har verkligen ingen ork. Vet inte om det beror på att jag är sjuk eller något annat. Men jag har ingen ork, ingen lust, å jag känner ingen glädje åt någonting.
Pöss pöss pöss
My sickness is fortsätter and im still not frisk. Där har vi en fin liten svengelsk mening :)
Idag har jag varit på vårdscentralen igen. var ju de när Johannes var här också, i måndags, och dem tog massa prover. Proverna gav inga resultat då men idag gjorde dem det. Det är halsfluss. Dem bara sticker mig hela tiden :P
Har haft halsfluss många gånger, även sån här extrem som jag har nu och det gö så sjukt jävla ont så man vill bara ligga å gråta. Men nu tror jag faktiskt att penecilinen börjar verka. Fick den i måndags. Börjar bli lite bättre, har ätit två mackor och lite youghurt idag :) Stolt*
Förstunden sitter jag i älsklingens kläder som han lämna kvar och luktar :) Luktar Hannes :) Massa gott :)
Har kollat lite One tree hill och ska snart försökaplugga matte. Om jag orkar. Borde det men fattar inget. Hm... Jag vill se på gnottarna!! Kommer ni ihåg de barnprogrammet? Något om några gnottar som bor i underjorden eller något. Jag ska youtuba de! Ha det bra! Pöööööss!!!


Saknar er brudar!!!!
Fyyyyyyfaaaaan vad ont jag har i min hals!!! Jävla cp!! Kani nte penicilinet bara börja värka? Saknar älsklingen som fan. Sitter bara å tänker på han hela tiden. Kan inte sluta. Vill bara vara med dig. Inget annat känns kul Allt annat känns meningslöst. Bara tomt å meningslöst. Hur kan något vara så orättvist? Två som älskar varandra ska väl få vara med varandra? Det är ju meningen att det ska vara så!! Varför kan det inte få vara lite enkelt för en gångs skull?! Å jag kommer ligga efter som fan i skolan. Fattar inte matten, har missat genomgång. Kan inte plugga. Redovisning på torsdag. Tal. Siffror. Snurrar. skit. Tårar. Försöka andas. Ännu mer tårar. Din lukt. Underbar. Försöka svälja. Ont som fan. Gaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh hjälp mig!!!!!
Flickan ligger med huvudet i pojkens knä.
De sitter i vardagsrummet. I soffan. De kollar på tv.

Pojken säger till flickan: - Vet du vad?
Flickan svarar: - Nej vadå?
Pojken tittar henne djupt i ögonen, ler lite och säger: - Jag är kär i dig

Att kunna sitta och kolla någon i ögonen, face to face, och säga ``jag är kär i dig´´, då vet man att det är äkta kärlek på riktigt :) ♥
And it hurts.
It hurts so damn much to see u take that step away. Away from me.
2 mounth seems like a very, very long time. I miss u darling. More than u could ever imagine.
But its worth it. I promise. Its so worth it. Even if it hurts.


The spaces between my fingers are right were yours fit perfectly
Heeeeeej människor!!
Hur är det med er? Med mig är det great eftersom jag är med älsklingen!!! :D Vi har det massa underbart :) Han sitter å pluggar för tillfället. Så jag passa på å skriva lite här :)
Vi har inte gjort så mkt, kollat lite film och vi åkte till norrtälje igår och kolla lite. Han har ju inte varit där än :PSå jag tyckte de var på tiden :P Vi kolla typ på båtar (inte min idé) :P Sen köpte vi en jävla massa godis på hemmakväll :D
Vet ni vad jag blir riktigt glad av? Något som får mig på riktigt bra humör är när någon är riktigt trevlig. Det behövs verkligen inte mycket. Killen som jobbar på Hemmakväll är hur trevlig som helst. Och ändå säger han inte mycket. Det räcker med och säga hej på ett litet glatt sätt och sen ha en trevlig kväll. Det räckte för att jag skulel bli på riktigt bra humör. Inte för att jag inte var det innan :P men på ännu bättre humör. Jag förstår inte varför inte fler är så.
Iallafall så har vi inte riktigt bestämt vad som ska hända. Finns inte så mycket å göra. Blir väl kolla lite film å bara ta det lugnt :) Åååå jag älskar min Johannes :D
Nu ska jag leta efter något bra fotoprogram. Någon som har ngt tips?
Puss å kram <333

Gaaaaah inte långt kvar alls nu!!! Shiiit jag är så jävla nervös! Har drömt helt sjukt konstiga drömmar hela natten, inte sovit nå bra alls, bara vridit å vänt på mig. Drömde hela tiden att Johanens kom hit och att det hände massa jobba saker. mest drömde jag att vi glömde hämta honom på tågstation. En utav drömmarna var vi ute med båten när vi skulle hämta här med mormor, sofia, Mathilda pch smörpaket :P Haha fattar ni vad konstigt eller! Sen så fick jag typ panik för att vi skulel hämta honom, ni vet när man är såhär panikisk i drömamr och itne kan göra något åt det man har panik över? :P Tillslut åka vi iallafall till T centralen (med båten) och så skulle vi hitta honom. Han var typ borta :P Så gick jag helt plötsligt å kramade Christina Frisk (???) En lärare på skola, och jag kommer ihåg att jag tänkte att det inte känns som det brukar å krama Johannes. fast jag vet typ hela tiden att det är Christina Frisk :P Sen så går jag iväg å till slut så hittar jag honom och då känns allt typ perfekt :P sen var drömmen slut :P sånna liknande drömmar drömdej ag hela natten.
Så ja, jag är nervös :P Samtidigt vill jag bara att det ska vara kväll. Vill att träningen ska vara slut och att jag ska ha duschat å fixat det sista så vi sen kan åka dit å hämta honom. Ska bli huuuur roligt som helst känns nästan overkligen :P
Nej nu måste jag fortsätta jobba!! Jag vet inte om ja gskriver mer innan han kommer, kanske efter träningen, annars skriver jag igen på Måndag elelr tisdag! Ni får ha det så bra, jag ska ha det helt underbart iallafall :D
Kyssar <3


Im in looooove!!!
Nu e de inte långt kvar!!! Imorn! Imorn vid den här tiden sitterj ag här hemma å hyperventilerar å väntar på att få åka till T-centralen å träffa älsklingen!! Ååååå jag längtar!!!
Jobbet idag var inte alls lika jobbigt, jag sa att jag ville gå ner i arbetstid å inte jobba lika mkt (gud vad vuxet de låter! Gillar vi inte!!) Det var inge problem iallafall tack å lov :) Fick en kommentar, någon som undrade vad jag jobbar med, jag jobbar med att plocka varor på Ica ;) Visst låter det skojsigt?? :P Njaaaa, men jag får ju faktiskt pengar :) Så de e värt det tror jag faktiskt :)
Skolan var okej den med. Eller ah, så okej som skolan kan vara. Gick ganska fort. När jag kom hem så städade jag, duktig som jag e så nu e mitt rum lite finare :) Just faan måste bädda där vi ska sova också. Det glömde jag totalt bort. Får jag göra imorn efter träningen.
Nu måste jag få min lilla skönhetssömn så måste sova! Ni får ha det jättebra :) puss å kram skumbanan <333


Suddig bild jag vet, ni får överleva ändå
Nu ska jag snart på träning!!! Rooooligt! Ska träna så de ryker! Och sen efter är det inte långt kvar alls tills Johannes kommer!! Ursäkta att jag tjatar, men det är i princip det ända jag har i huvudet för tillfället :P Bara jobbet imorn som gör att det känns lite sådär men jag ska verkligen försöka göra något positivt av det. Ska försöka vara positiv när jag går in och ska jobba. Det är ju faktiskt inte lång tid kvar alls nu! Och det är sista gången som jag jobbar så länge antagligen :) Så se det positivt!! :D
Nu ska jag draa!!! Pöss!!

God morgon bloggen!!
I övermorgon kommer Johannes hit!!!!!!!!!!! var bara tvungen å börja inlägget med det. fattar ni att jag bara sover två nätter själv nu? :D Sen 4 nätter där jagfår sova bredvid älsklingen å vakna på morgonen och se honom ligga bredvid mig. Gaaaaah jag älskar det!!! :D
Idag blir dessutom en bra dag med skola å sen träning :) Ska försöka att inte tänka alltför mycket på imorgon när jag måste jobba igen... Får se det positivt, efter jag jobbat blir det hem och..... städa rummet å de där lät inte så positivt :P Jo men då är det inte långt kvar tills Johannes kommer iaf :D Längtar tills imorn kväll! :D Eller nej tills på torsdag kväll :P
Måste dra! Have a nice day people!!

Herre gud jag är helt slut! Fyfan jag kommer inte palla de här mycket tid. Får nog dra ner på jobbet snart tror jag.
Skolan idag gick väl okej, inte jättejobbigt. Värre med jobbet.
Nu ska jag bara ta det jättelugnt. Pallar inte skriva mer
Puss


Ngn random bild
Ska snart dra till skolan.... Kul? Inte direkt. Efter väntar 4 timmars jobb. Ännu värre. Usch har verkligen ångest varje gång jag ska jobba. Det är så fruktansvärt tråkigt. Men är väl bara å stå ut antar jag. Jag får ju pengar.
Just det nu är det inte långt kvar tills Johannes kommer hit också!!! Så jävla underbart :D På torsdag natt kommer han :) Så jag hinner vara med på träningen också och hem å duscha å fixa lite :) Å På onsdag blir det städa rummet efter jag jobbet också :) Känns inte alls lika tråkigt när de e för att han ska komma hit :)
Nu måste jag göra mig klar!! Ha en bra dag. Jag ska försöka iaf även om den inte lär bli toppen... Puss


Heeeejsan!!
Hemma nu :) Eller var jag igår också :P Har haft massa roligt :) Dansat å skrattat å ätit å badat å bara haft underbart skoj :D Bilder kommer, har inte fått bilder fårn moa än, men har några som ja tog med mobilen :)
När vi kom hem igår så pratade jag lite med Johannes å sen kollade jag å Micke 24 å satt vid datorn :D Han gick hem runt 12 tror jag så då gick jag å la mig. Är väldigt trött nu eftersom det blev sent i fredags :P Så då kommer min trötthet nu istället.
Idag har vi repat lite, jag, jennifer, Micke och Soffan :) Bara nån timme sådär för å testa lite :) Roooligt!
Nu blir det träning snart :) Vi ska köra både redskap och fristående :) Najs najs!
Ni får ha det så bra pööss <333


Agge å Sofia i hytten :)

Moa :P

Jaaaag (smiiiiinkad!!!!:O)

Sofia å Agge :P

Lite suddiga bilder men får duga sålänge

Jaaaaaaooooo!!
Lääääget? med mig e det bara fint, sitter å har engelska :) Jag, Ros, Lisa, Ida å Matti har skapat ett parti :D
Simm-partiet! Står för sveriges intrikes miljö marknad!! ;) Haha tycker de e skit bra ;) Det går riktigt bra tycker jag, vi håller på å skriver massa tal :P
Idag efter plugget  blire Biiiiirka!!! Yeeeeey!! Så jekla najs! Och nu är det mindre än en vecka tills älsklingen kommer hit!! :D Och det komemr gå fort (eller inte) :P Varför är det så att tiden går så galet långsamt när man längtar å väntar hur mycket som helst å sen när man bara vil latt tiden ska gå sakta så gör den inte det. Då går den för fort. Mycket dumt tycker jag! Just det, vi ska boka tågbiljetter på måndag också till Göteborg :) Vi ska åka dit 29:e Oktober å hälsa på han :D Underbart! :D Typ 1½ månad efter han har varit hos mig :)
nej nu måste jag dra! Har Idrott snart
Puss å kram skriver imornkväll I think ;)

Time together isn't ever quite enough
When you and I are alone, I’ve never felt so at home
What will it take to make or break this hint of love?
*Only* time, only time
When we’re apart whatever are you thinking of?
If this is what I call home, why does it feel so alone?
So tell me darling, do you wish we’d fall in love?
All the time, all the time.
Heej bloggen!
Får bli kort inlägg för pallar inte skriva nå mycket. Varit på träning. Den gick inge bra. Nu sitter jag å webbar med Johannes och ska snart sova. har packat inför birka imorn :D imorn drar vi direkt efterplugget! Så kommer inte blogga förns på typ lördag kväll. Men ni får ha det bra! Puss

Såå nu e onsdag nästan slut. Guud vad skönt nu är det flera roliga dagar som väntar! Imorn skola först, blä, men sen träning med tjejgruppen för första gången och sen egen träning :) På fredag blir det Biiiiirka med underbara folk till på lördag och sen söndag bara koppla av och träning :D Sen e de inte långt kvar tills Johannes kommer!! :S Me like!
har iallafall just spelat lite gitarr också :) Var roligt! Hur längesen som helst ju!
Nu är jag trött som satan, ska lägga mig tidigt ikväll. Halv 11 är mitt mål. Ska se till å fullfölja det också annars får vi ingen glad Frida imorn.. Och det blir jobbigt. Ska nog äta någonting också.
Just det, en utav världens bästa tränare, charlotta, fyller år idag också!!! GRATTIS CHARLOTTA!! Vi saknar dig på träningarna ska du veta!!!
Nej nu ska lääääääsa bloggar :) Pöss!

Ny månad! Nu börjar hösten närma sig med stora steg! Löven börjar ändra färg, det blir kallar och mörkare. Lovar att innan vi vet ordet av så är det julafton.
Kollade på schemat nu alldeles nyss och ser ut å bli världens tråkigast dag!! Asså usch! bara tråklektioner och jobba sen. Jag känner verkligen inte för att jobba. Men men, det tjänar ingenting till å klaga egentligen. Blir gitarr ikväll iallafall :)
Men hur skulle det se ut med en planering för månaden kanske?

♥ Skolfoto (idag)
♥ Birka paradise med Bästa vän och några familjer! :) (i helgen)
♥ Älsklingen kommer hit!! :D <333333
♥ Jennifer gullungen fyller 14!!!

Tror faktiskt inte det är nå mer om man inte räknar med allt det här vanliga. Så inte så mycket som händer helt enkelt. Kan väl vara skönt ibland.
Nu måste jag fixa det sista å sen åka till skolan. Tyvärr. Även om jag bara vill lägga mig under täcket å sova bort den här dagen. Aja ha en bra dag! poK <333


Härlig bild på Moa och Sofia från förra året på Birka!  :D