Dina ögon är ett frittfall varje gång ♥

Heeeej!
Hur mår ni mina små vänner? Själv e jag sjuk fortfarande, de e nog inte så bra att tävla när man e sjuk :P
Helgen har varit väldigt rolig och mysig som alltid med NGF, däremot gick tävlingen åt helvete. Gick väldigt bra på alla grenar, tycker vi, och vi fick jättebra poäng på hopp och matte, men på frisåtendet fick vi hur dåliga poäng som helst! Och vi fattar inte varför! Väldigt synd, med lite bättre poäng hade vi antagligen gått vidare till final... Så det var en del ledsna miner. Men vi hade det mysigt sen på kvällen med tacos och film. Så det var okej iallafall. Hemresan däremot var ju allt annat än mysig. Än en gång så var ett tåg försenat så vi missade anslutningståget. Vi blev satta på en buss och där satt vi väl i 5-6 timmar... Känner ni igen händelsen? Ungefär exakt samma sak hände när vi skulle hem från lägret i somras. Så det var väldigt segt, mådde inge bra heller och var helt nere. Nej, så det var inte kul! Men iallafall, så tack för helgen, alla presterade grymt bra tycker jag!!
Nu till dagen. Jag har varit hemma hela dage, faktiskt pluggat lite. Ska plugga mer strax. NO prov på onsdag.
Ni får ha det bra, nu vet ni att jag lever iallafall! Puss å kram <33

Just avslutat ett långt men underbart samtal med Johannes :) Behövs nu när saknaden e stor och vi knappt kommer höras något på två dagar.
Halsonten har lagt sig, väldigt skönt jag känner knappt av den längre :) Däremot har jag blivit dunderförkyld! Ipren i mig nu, tack och lov, mådde verkligen inge bra imorse. Öronen har börjat göra ont också och de hatar jag! Åååå trevligt nu råkade jag nysa över hela datorn... Nu fick den sig en dusch också. Iallafall så är näs sprayen min bästa vän för tillfället.
Jag ska snart ut med Laffie en sväng, sedan packa ner det sista i väskan och försöka stänga den. Det kan bli en utmaning ;)
Föresten har vi julpyntat här hemma nu!! Åååå vad julstämning man får :D Jag älskart!
Om några timmar sitter vi dessutom på tåget mot Vännersborg, ska bli så jäkla mysigt alltså!! Knarrande luftmadrasser, sovsäckar, morgontrötta gymnaster, bus, och en himla massa skratt! Det är läger de!!
Ni får ha det så bra i helgen, önska oss lycka till :D Puss å kram <333

Sitter här och snorar. Förkylningen blir värre, däremot är halsonten bättre. Längesen jag var förkyld faktiskt så är väl på tiden antar jag.
Jag har extremt tråkigt, gör ingenting. Finns inget att göra på datorn längre, inget bra på tv och jag pallar inte läsa och har inge lust å spela gitarr...
Kanske ska gå ner och umgås lite med föräldrarna. Faktiskt gjort de ikväll :)
Nej gud nu måste jag snyta mig!
Sådär ja just spelat en truddilutt på gitarren. Kändes bra :)
Har tråkigt nu, vet inte vad jag ska hitta på. Jag har piffat till rummet med en fin advents stake nu också :D De gillar vi!
Nu är det snart jul :D
Ikväll vet jag inte vad som händer, får väl försöka hitta nå bra på tv. Annars kanske jag slår på någon film eller varför inte någon serie man inte sett på länge? :)
See ya!

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause you're amazing
Just the way you are

Du är helt jävla perfekt
Japp, jag är hemma och är sjuk... Halsen gör en massa ont. Har Ipren i mig nu iallafall så det känns lite bättre.
Har inte gjort så mycket idag, läst lite. Ska försöka bli frisk till imorn. Jag kommer ju åka med och tävla iallafall men vore ju skönt att må bra också. Inte konstigt att jag är sjuk, många som är det nu. Jag är faktiskt förvånad att jag har kunnat hålla mig såhär länge. Så typiskt att det ska komma nu när vi ska tävla bara... Men men det är som det är.
Dagen kommer bli seg och tråkig. Inte göra något på hela dagen, bara packa lite typ. Kan inte ens prata med älsklingen han ska på konsert. Aja det ordnar sig, något ska jag väl komma på. Kan ju alltid plugga matte i värsta fall ;)
Kanske kan spela lite sims också :)
Ordentligt med snö har det kommit också, det snöar lika mycket idag som igår. Ingen storm idag däremot och det är ju skönt :)
Nu ska jag ner och äta glass, det e skönt för halsen :) Puss å kram <333


Vacker bild på syrran min :)
Gud idag har det verkligen snöat hela dagen! Snön har bokstavligen vräkt ner!så mysigt tycker jag, sålänge man slipper gå i snöstormen ;) Hoppas den stannar ett tag nu också :)
Skolan idag gick bra, den gick fort tycker jag :) Men det gör ju det ju jämt nu för tiden. Fast det är ju bara bra :)
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, har fått ont i halsen så det ska jag försöka få bort. Har druckigt te, ska nog dricka mer sen, och ska även knarka vitaminer. Vi tävlar ju om två dagar så lite olägligt att få ont i halsen nu tycker jag.
Nu ska vi snart äta tror jag! Ha de gött!

Godmorgon folket!
Badhair day idag för jag orkar inte fixa det ;) Tänkte bara att ni ville veta.... :P
Snart väntar en hel dag i skolan. Inte det roligaste, däremot så tror jag faktiskt att jag överlever eftersom efter skolan ska jag göra ingenting :D Så då ska jag göra dem här små grejerna som man aldrig hinner med annars. Jag ska ha ansiktsmask, tvätta lite (duktig jag e va?!) och plugga. Inte mycket att plugga tror jag, men lika bra att göra det så att jag inte hamnar efter. Ska sitta vid datorn också såklart ;)
Ute blåser det storm för tillfället.. Inte mysigt!Visst, snö är bra, men kan den inte bara dala ner sådär fint som det gör i disneyfilmer? Det gillar jag!
Just det, Första Advent på söndag :D Fan vad najs! Nu börjar julen närma sig!

Guuuuudvad killaran var duktiga idag!! De var bara tre st, lite tråkigt, men så himla duktiga! Blir jättestolt! Vi hade genrep inför julavslutningen och det gick så bra så :) Full fokus och vi övade att visa upp inför lite publik :) Jättekul att se hur det går frammåt!
Även våran träning gick bra, ja ställde min 1½ skruv i ström för första gången :) Ska kanske tävla på den, inte säkert. Men ställer in mig på de ifall att.
Nu ska jag äta lite och läsa bloggar :) Gillart!
Ha det bra, pöss!


Hihi gillar bilden!! :)
Hejsan!! :)
Just kommit hem, ska snart till träningen :) Taggad! Idag ska vi genrepa med killaran inför julavslutningen också! Underbara Ebba har sytt små gulliga höftskynken som dem ska ha (de ska vara Tarzan) Så härligt kreativ den människan alltså!
I skolan var vi ju på teater, den var............ speciell :P Lite pinsam :P Tycker vi har andra saker som e viktigare å prioritera men de tycker tydligen inte våra lärare... Aja.
På träningen blir det tävlingsträna som gäller, tävling i helgen!! Ska bli så jävla kul! Astaggad :D
Nej nu måste jag äta! Puss och kram <333

Får bli ett bildlöst inläg idag
Man borde inte få vara så långt ifrån den man älskar
Morsning!
Ligger i min säng, har just jobbat. Gick bra idag tycker jag, gick fort. Jag har sån jävla träningslust! Vill träna! Längtar tills imorn :) Också blir det Vännersborg för å tävla RC i helgen :D Aaaaasnice! Åka iväg med härligaste gänget och ha massa skoj :D Läääängtar!!
Annars har dagen varit en riktig slappdag. As skönt. Vart ut en sväng med hunden och typ suttit vid datorn. Men imorn är det skola igen och helgen är över... Vi ska på teater med skolan, varför fattar jag inte. Vi har jättemycket att göra nu innan betygen sätts speciellt i Svenskan och Engelskan. Vi har 3 engelska lektioner innan jul!! De e ju fan helt sjukt! Men tror vi skulle fixa det på något sätt och sno andra lektioner till det. Vi håller på att läser en bok på engelska nu, Go ask Alice heter den. Den e bra tycker jag :) Kommer kanske en recension på den sen, vem vet.
Nu ska jag försöka värma mig själv lite, de e svinkallt i mitt rum. Hare!

Få åka till Älsklingen innan jag e 16 å pengar till de


Skullcandy hörlurar (sånna fast ljusblå eller ljusgrön)

Digitalkamera


Djurgården mukisbrallor (grå)

Djurgårds bikini

Djurgårds trosor

Presentkort på HM, Intersport å Stadium

One Tree Hill säsong 1

Vänner säsong 2

Böcker

Nevelpiercingar

Bad hairday mössa





Saknaden efter älsklingen är enorm.
Men det har varit en underbar helg :) Som alltid. Vi har väl inte gjort så mycket egentligen, Rothmans var här i lördagskväll så vi satt å umgicks lite med dem. Annars bara tagit det lugnt och varit med varandra. Underbart.
Nu sitter han på tåget hem och vi ses inte förns om 6 veckor. En lång tid. Men förhoppningsvis en tid som går snabbt. Ganska mycket i skolan nu, de första betygen sätts snart och sen är det ju bara 4 veckor tills jullov :) Det är inte lång tid alls!! :) Och efter de går ju tiden snabbt som bara den :) Det gäller att försöka se det positivt. Svårt ibland, man får försöka :) Imorn är vi lediga från skolan, på tisdag är det teater med plugget och på fredag e jag ledig för då drar vi till Vännersborg :D Såååå en skön vecka med andra ord!
Nu ska jag lyssna musik och läsa bloggar, sen får det bli en tidig kväll. Är megatrött!
Tänkte att ni kan kolla på denna video medans jag e borta i helgen :D Från järfälla truppcup där vi tog guld i helgen!!! Gaaaaah vi e bäst!
Tjena!
Ledsen för dåligt bloggande, men jag hinner helt enkelt inte. Igr hade jag träning, med smp tjejerna och sen tränade jag själv. Snart är det ju RC så vi tävlingstränar för fullt :) Gick sjuuuukt bra för mig igår iallafall! Jag stog på mina 1½ skruvar flera gånger! Guuuud känslan är underbar :D Jag älskart! Åååå vad jag älskar gymnastik!!!
Idga är det fredag, vilket betyder att idag kommer älsklingen hit :D Det ska bli underbart. Tåget kommer 18:50ikväll så först blir det en hel dag i skolan och sen jobba. Lite segt, men det ska nog gå bra. Idag är iallafall Agnes med mig på jobbet :) Vi ska nog få det att gå fort :)
Just nu sitter jag och jobbar med sekt arbetet. Jag har ju Folkets Tempel å ska skriva en Rapport. E ganska svårt...
Men nu måste jag fortsätta! Jag kommer nog inte skriva nå mer förns på typ måndag, vi e lediga från plugget då föresten :D Vi hörs! Ha en bra helg, för de kommer jag ha :D


Får bli en gammal bild på gympagruppen :)
Yoooo!
Läget ba?? Bra med mig iallafall, den här dagen e snart slut vilket betyder att snart är det bara en dag innan Johannes kommer hit :D Eller blir ju typ två dagar eftersom hela fredagen ska gå också.... Men inte mycket iallafall :D Ska bli så roligt så!
Skolan gick bra, inte jättejobbigt faktiskt :) När jag kom hem fixade jag lite, bytte sträng på gitarren bla, inte säker på att jag gjorde rätt men jag hoppas på det. Annars blir Micke arg..
Nu måste jag dra, han kommer hit snart så då ska vi repa :) Ha de bäst pussar <333


Vet att jag har haft bilden förut men gillar den :)
Heeej bloggen!
Skitbra träning! Gick så jävla bra på tumbling!!! Guuuuud vad kul! Älskar sånt här asså. Riktigt skönt när det går bra, och jag har fått tillbaks min gympalust igen :) I love it! Tycker det är kul på träningarna och ser fram emot att gå på träningarna! Helt underbart!
Idag kom Agge hem från london också :D Fan vad najs och se bruden igen!!! Älskar dig såå fina flicka :)
Skolan gick bra, jag, jasse och Agge redovisade vårat arbete om Sportanorexia :) Gick bra, verkade som lärarn gillade de :) Däremot har vi börjat med procent nu i matten och det är inte riktigt min grej tror jag. Svårt är det iallfall, fattar inte riktigt. Just det, fick 18 av 20 på båda mina matteprov med :) Är jättenöjd med att jag fick det på B-delen, sådär nöjd med de på A-delen.
Imorn blir det skola, sen hem å byta sträng på gitarren. Efter de TA DET LUGNT och sen repa med Micke och Sofia :)
Nu ska jag dra! Puss å kram <333























Älskar er tjejer, ni e bäst!!!
GUUUUUUUUULD!!!! Igår tog NGF guld!!! Så jävla roligt vi är fan grymma tjejer!!! Vi blev så sjukt glada, vi var nästan säkra på att vi skulle ta medalj men att vi skulle ta guld trodde vi inte! Men ett guld blev det! Av 15 lag :D Guud jag var så jäkla nervös! Men allti gick bra, någon liten miss på matta, annars gick det riktigt bra! Första gången som så många tävlade på 1½ skruv på trampett och inte ett enda fall! Fan vad bra vi är tjejer!
Är jättenöjd med min instats också :) Något jävligt skoj var också att Micke kom och kollade :D Fan vad glad jag blev när jag fick reda på det! Riktigt kul. Rätt tävling å titta på också :) Tack Micke, skit kul att du ville å kunde komma å titta:)
Nu har jag just jobbat. Gick ganska bra, riktigt trött bara sen igår. Varit det hela dagen :P
Nu ska jag äta mat, sen blir det en lugn kväll framför datorn :)
Hare bäst, PoK <3333


Suddig bild, kommer förhoppningsvis bättre sen :D
Tja!
Jag å syrran sitter å kollar på Underbar och älskad av alla :) Har spelat ännu mer Sims och kollat Hannah Montana ;)
Frida e barnslig. Bra å vara barnslig tycker jag faktiskt :)
Laddar massa för tävlingen imorn. Börjar faktiskt bli nervös nu... Men inte så oväntat. E ju faktiskt första tävlingen den här terminen.
Nu ska jag kolla vidare! Jag tror inte jag skriver nå mer innan vi åker, så önska mig lycka till! Pussar <333


Väckarklockan tjöt sitt gälla skri och jag ryckte till. Tacksam över att blivit väckt ur den hemska mardrömmen tryckte jag på väckarklockans kantiga knapp och skriet tystnade. Jag satte mig upp och torkade svetten ur pannan. Kanske hade det inte varit det smartaste att kolla på den där skräckfilmen igår kväll innan jag gick och la mig. Speciellt inte eftersom jag skulle vara helt ensam hemma ett dygn till. Jag vände på huvudet och kollade på klockan. Ryggade förvånat tillbaka när jag såg att den visade 00:00. Jag hade för det första bara sovit någon timma och för det andra kunde jag svära på att jag ställt klockan på 07:00 innan jag gick och la mig. Jag tog upp mobilen för att se om det bara var väckarklockan som hade spelat mig ett spratt och hade slut på batterier men även mobilklockan visade att den var 00:00.
Jag gick ut till köket för att dricka lite vatten. Det var mörkt och golvet kändes kallt mot mina fötter. Jag trevade i mörkret efter glaset i skåpet. Köksklockans tickande hörs. Tick, tack, tick, tack. Helt plötsligt känner jag mig väldigt iakttagen. Jag ställer glaset på diskbänken och vänder mig snabbt om. För en sekund kan jag urskilja en mörk gestalt i hörnet av rummet, men lika snabbt som den dök upp var den borta igen. Jag intalar mig själv att det bara är inbillning, speciellt eftersom det inte kan stå något i hörnet av rummet för där står våran frys. Jag tassa försiktigt tillbaks  till mitt rum, för rädd för att stå kvar.
Jag kryper ner under täcket och somnar mycket snart in i mardrömmarnas värld igen.

- Aristotoles är en känd filosof som levde under antiken, honom har vi pratat om mycket, Catrin kan du berätta vem han var lärare till och hos vem han var student?
Jag kände en liten knuff i sidan från min bästa vän.
- Cattis, viskade hon.
- Catrin vill du vara så snäll och svara på frågan? Sa min lärare högt och bestämt och jag satte mig fort upp.
- Va?
Ett fniss i klassen bröt ut och jag kände rodnaden på mina kinder.
Den välbekanta klockan som antydde på att lektionen var slut tjöt högt och alla reste sig snabbt och lämnade klassrummet. Jag fick kalla kårar av det gälla tjutet och rös till.
- Vad är det med dig idag? Frågade Lina, min bästa kompis. Du har varit såhär alla lektioner idag.
- Jag drömmer bara mardrömmar. Kan inte sova alls.
- Vad drömmer du då?
- Jag vet inte. Det enda jag ser är ett mörkt rum. Och jag vet att det är något farligt i rummet och jag borde inte gå in där, men det är som en kraft som drar in mig och jag kan inte stå emot.
Lina började fnissa.
- Det är inte roligt, sa jag buttert.
- Joo, skrattade hon.
Jag muttrade lite samtidigt som jag låste upp mitt skåp och tog ut min väska.
- Vad ska du göra nu? Frågade Lina.
- Hem och plugga. Jag kan ingenting på matteprovet vi har imorgon. Du?
- Har träning. Kan jag komma över efter? Den slutar 7.
Jag nickade och gäspade stort.
- Gör det du. Om jag lyckas hålla mig vaken till dess…
Lina var en utav de sötaste tjejerna i klassen. Hon hade långt brunt hår, mörkbruna ögon och var runt 163 cm lång. Själv hade jag ljust långt hår, blå ögon och var lite längre än Lina. Till skillnad från mig så utmärkte hon sig på något sätt. Jag hade funderat på det många gånger. Jag var ganska normal, inte för tyst, men pratade inte för mycket. Ganska rolig humor, men inte den som alla skrattade åt. Till sättet var jag och Lina ganska lika varandra. Ändå utmärkte hon ut sig på något sätt som inte jag gjorde. Som att alla i klassen hade en bestämd roll. Och jag var den som smälte in i mängden.
Ute började det redan skymma och det var kallt.
Jag skyndade på stegen hem, jag hade alltid hatat att gå hem själv när det började skymma.
Snabbt låste jag upp ytterdörren och gick in i värmen. Jag kände med en gång att något var fel. Det var något som inte stämde. Jag gick in i vardagsrummet. Teven stod på. Hade jag inte stängt av den imorse? Jo det hade jag. Eller? Uppenbarligen inte, tänkte jag.
Jag gick in på mitt rum och tittade mig omkring. Sängen var obäddad, kläder låg slängda på golvet och väckarklockan hade vält. Hade det inte varit för skolkatalogen som låg på min säng så hade allt varit som vanligt. För den där skolkatalogen hade jag letat efter i månader. Och mamma och pappa var inte hemma. Dem var på semester. Och nu låg katalogen där mitt på sängen. Mitt hjärta slog fortare när jag gick fram och tog upp den. Jag satte mig ner och öppnade den. Snabbt bläddrade jag fram till min klass. Kalla kårar löpte längst ryggraden på mig när jag såg bilden. Där stod Linus med sitt fåniga smile på den övre raden. Bredvid honom stod Niklas, den snyggaste killen på skolan, och bredvid honom stod jag. Eller ja, jag skulle stå där. Men mitt ansikte var bortklippt.
Snabbt stängde jag igen katalogen och slängde den ifrån mig. Hur var det möjligt? Vem skulle klippa bort mitt ansikte? Och varför?
Det måste vara Lina. Hon måste spela mig ett spratt.
På skakande ben reste jag mig upp och gick till vardagsrummet.
Jag satte mig i soffan och satte på teven. Då slog det mig. Teven. Den hade varit på. Den var på när jag kom hem. Och jag hade inte stängt av den. Nu var den avstängd. Jag började kallsvettas.
- Hallå? Ropade jag försiktigt. Är det någon där?
Det var mörkt ute nu vilket gjorde allting mycket läskigare. Jag måste inbilla mig. Jag håller på att bli galen, tänkte jag.
Helt plötsligt släcktes alla lampor och teven stängdes av. Det blev kolsvart och jag kände ett skrik komma ut från strupen. Jag flög upp och rusade mot ytterdörren. Hårt slet jag i handtaget men den gick inte upp. Den var låst. Jag tryckte panikslaget på lampknappen i hopp om att lamporna skulle tändas, men det gick inte.
Jag gav upp och slängde mig ner på golvet med ansiktet gömt i händerna. Nu var det slut med mig. Nu skulle jag dö.
Jag ryckte förskräckt till när jag hörde en knackning på ytterdörren och dörren gick upp. Lina tittade förvånat på mig.
- Vad ligger du där för? Frågade hon. Och varför har du det helt mörkt här? Det är ju redan läskigt när det är så mörkt ute.
Jag satte mig upp och försökte i panik förklara vad som hänt. Alla lampor som hade släckts och teven och dörren som inte gick att öppna och det bortklippta kortet på mig.
Hon tryckte med fingret på lampknappen och lampan i hallen tändes.
- Inge fel på lamporna här i alla fall.
Jag ställde mig upp.
- Det var de nyss, jag lovar.
Hon kollade bekymrat på mig.
- Mår du bra?
- Ja! Eller nej. De är något fel jag vet det, jag inbillade mig inte! Kom då så ska jag visa dig ``fotot´´ i skolkatalogen.
Jag drog med henne upp på mitt rum och visade henne. Hon tvekade fortfarande när hon såg det. Hon trodde att jag drev med henne. Jag försökte övertala henne att tro på mig, men det gick inte. Jag lyckades i alla fall övertala henna att sova här så jag slapp sova ensam.
Lina sprang hem för att hämta lite grejer hon behövde. Jag satte mig framför datorn och tog upp google. Huset jag bodde i var gammalt och jag hade hört farfar berätta spökhistorier om någon ande som fanns kvar när jag var liten. Jag hade blivit rädd och inte kunnat sova, och mamma hade fått övertala mig om att det inte var sant. Det hade gått till slut och jag hade inte tänkt på det mer, förrän nu. Jag googlade på många olika saker, men insåg snart att det var lönlöst att försöka hitta något.
Jag stängde av datorn och reste mig upp. Kanske om jag gick upp på vinden. Där skulle jag kanske hitta någonting.
I hallen fanns en trätrappa, eller nej, ingen trappa, mer som en stege. En gammal sådan, den såg nästan ut som att den skulle rasa ihop om man gick på den. Pappa hade många gånger pratat om att bygga en ny, men såklart så blev det aldrig av.
Jag hade aldrig varit på vinden ensam. Vinden var kuslig, det hade jag alltid tyckt. Jag visste inte varför jag valde att gå upp ensam, just nu, när det dessutom hände läskiga grejer i huset, men det gjorde jag. Jag hade kunnat vänta på Lina.
Jag satte händerna på stegen. I samma sekund som jag gjorde det var jag någon annan stans. Det var som att jag förflyttades. Jag stod på en äng. På ängen sprang en liten pojke och en flicka omkring. Flickan var äldre än pojken. De skrattade och jagade varandra. Det kändes självklart att det inte var på den här tiden, det kände jag med en gång. Helt plötsligt hördes ett skott och flickan ramlade ihop. Blodet skvätte och det sista jag såg var pojkens förtvivlade blick.
Jag väcktes tillbaks till verkligheten. Hela jag skakade och bredvid mig stod Lina.
- Vad håller du på med? Frågade hon. Vad ska du upp dit och göra?
Jag tittade på henne med förvirrad och tom blick.
- Flickan, viskade jag.
- Vadå flickan?
- Hon blev skjuten. Jag tror hon dog.
Lina tittade oförstående på mig.
- Du håller ju på att bli galen.
Jag ignorerade henne och började klättra upp för stegen. Jag hade en stark känsla av att  det fanns något viktigt där uppe.
- Hallå, Cattis?
Lina börjar klättra efter mig.
Jag öppnade luckan som ledde upp till vinden. Uppe på vinden var det mörkt och i hörnet låg det tjocka lager med damm. Det luktade unket och instängt och till skillnad från de flesta vindar, så var våran nästan tom. Pappa hade slängt upp någon gammal bokhylla här för längesen som låg vält i hörnet av vinden och en kartong som hade funnits i huset när vi flyttade stod där, annars var det tomt. Jag kunde inte minnas att någon hade kollat i kartongen förut. Jag visste inte mycket om vårat hus. Bara att det var gammalt. Och det farfar hade berättat för mig när jag var liten. Huset hade gått i arv i släkten i många år.
Jag kände en hand gripa tag i min arm.
- Cattis, kan du berätta vad som står på?!
- Huset. Vårat hus är gammalt. Jag känner på mig att det finns något viktigt här uppe.
Jag fick huka mig för att inte slå huvudet i taket. Jag gick fram till kartongen med Lina tätt i hälarna.
- Det är mörkt här upp. Har du ingen lampa eller något? Frågade hon.
Hon hade tydligen gett upp med att försöka förstå mig.
- Ta mobilen, svarade jag.
Jag öppnade kartongen. I kartongen låg det en bok. Inget mer. En bok. Det var ingen tvivel om att den var gammal. Jag tog upp dagboken och helt plötsligt var jag någon annan stans igen. Den här gången var det i ett rum. Det åskade och blixtrade ute och regnet öste ner. Jag tittade mot ett fönster. Det blixtrade till och blixten lyste upp ett avhugget huvud som satt i fönstret. Det var flickans huvud. Och bredvid stod pojken med en blodig kniv i handen. Han log.
- Cattis!!
Lina skrek på mig nu. Än en gång darrade jag.
- Vad händer med dig! Dina ögon blev vita och du var helt borta!
- Jag måste läsa boken!
Jag plockade upp den och öppnade.
- Hur mår du? Ska jag ringa någon?
- Nej! Hjälp mig bara. Tänd ficklampan på mobilen. Jag måste läsa.
Jag öppnade boken.
Tom von Heidis Dagbok stod det på första sidan.
När jag läste de första sidorna var det självklart att Tom var killen jag hade sett. Han beskrev dem händelserna som jag precis hade sett.
- Hon dog inte då, viskade jag för mig själv. Hon dog sen. Han dödade henne.
- Vadå? Berätta nu Cattis!
Jag berättade snabbt för Lina vad jag hade sett. Hon såg nästan ut som hon trodde mig. Jag fortsatte läsa. Efter dem första sidorna ändrades handstilen och det var som att någon annan skrev. Som om någon berättade om Tom. Nästan som en journal.
- Borde vi inte gå och lägga oss Cattis? Klockan är över 11. Och vi har skola imorgon.
Efter mycket tjat fick Cattis med mig. Jag lämnade kvar dagboken. Varför fanns den i vårat hus? Varför stod det om någon Tom som verkade vara ett freak i en dagbok som låg i vårat hus? Med dem frågorna somnade jag.
Jag somnade in i en dröm. En dröm som kändes oerhört verklig. Det var fortfarande det mörka rummet. Och jag liksom drogs in i det. Helt plötsligt var jag i mitt eget kök. Det var möblerat på ett helt annat sätt. Det var inte ens ett kök. Det såg mer ut som ett sovrum, med en säng, en byrålåda, ett litet bord och en stol. Det var allt som fanns där. Och sen jag. Eller inte bara jag. Någon mer. Jag kände att jag var iakttagen och vände mig om. Där stod en gestalt. Det var för mörkt för att man skulle kunna se vem det var. Man såg bara som en skugga. Konstigt nog så var jag inte rädd. Inte det minsta. Mannen höll en kniv i sin hand. Från kniven droppade det något, men såg det inte, men man hörde. Dropp, dropp, dropp…
Av någon anledning så visste jag självklart att det var Tom. Det berodde antagligen på kniven han höll i handen. Tom började berätta. Han berättade att han skar av halsen på sin syster men att han inte kom ihåg det själv. När Tom berättade lät han vänlig. Han lät snäll. Någon hade kommit på honom med att skära halsen av sin syster. Själv kom han inte ihåg. Bara att han helt plötsligt stod där, med en kniv i handen. En kniv som droppade av blod. Han hade haft minnesluckor. Efter att hans syster blivit skjuten tidigare. Hon hade överlevt. Men legat i koma i månader. Sen dess hade Tom haft minnesluckor. Folk hade sett honom göra saker han inte haft något minne av att han gjort.
Allt det här var på 1800-talet. Jag kunde snabbt räkna ut själv att Tom antagligen led av skitsofreni. Han var skitsofren. Men antagligen hade man inte forskat i det än på 1800-talet.
Efter att Tom hade skurit halsen av sin syster hade han lagts in på ett psykhem. Det här var hans rum. Här hade han varit. Sidorna som han påstods ha skrivit i dagboken hade han inte kommit ihåg att han skrivit. Och att han styckat en utav hans sjuksköterskor hade han inte heller något minne av. Tom hade senare dött av misstag när en utav doktorerna skulle försöka bota honom och hans psyke med hjälp av elchocker. Det stod i dagboken.
Efter ett tag lät inte Tom snäll längre. Något hade förändrats i hans röst. En mörk stämma hade tilltagit och man kunde höra ondskan i den.
- Någon ska gå samma öde till mötes, viskade han. Någon ska dö. Någon ska dö.
Dropp, dropp, dropp…
Helt plötsligt vaknade jag upp, helt svettig och hjärtat slog hårt och fort. Dropp ljudet hördes fortfarande. Kom på att det kändes väldigt tomt i sängen. Lina skulle ju ligga där. Bredvid mig.
- Lina? Viskade jag
Jag satte mig upp. Klockan visade 00:00. Jag rös till. Vad kom dropp ljudet ifrån?
Jag vände på huvudet och skrek högt. På fönsterbrädan såg jag Linas avhuggna huvud. Från fönsterbrädan droppade det blod. Hela jag skakade som aldrig förr sen svimmade jag.

När Cattis föräldrar kom hem dagen därpå hittade de henne sittandes på golvet med händerna om knäna och gungandes fram och tillbaka. I fönstret stod huvudet kvar och i handen höll hon en blodig kniv.
Har verkligen inte gjort någonting idag! Både skönt och tråkigt. E nog bra för jag kom i säng rätt sent igår och måste vila och tagga inför tävlingen imorn. Känner mig faktiskt inte så nervös just nu. Skönt de!
Igårkväll var Micke här :D Vi kollade på idol sen såg vi två filmer. Första Beck filmen och en som heter Rocker :) Båda var väldigt bra tycker jag :) Han åkte hem vid tre någongång och då hade jag fått väcka honom ett antal gånger ;) Så kom i säng typ runt halv tre. Sov till halv 11. Så blev några timmar iallafall :) Hade väldigt skoj :)
Nu har jag just spelat sims ;) haha jag har fastnat för sims igen! Trodde man ju inte :P



Mina bästa härliga underbara gympakompisar, fan vad vi e bra!!! Vi ska äga så jävla hårt imorn, vi kommer krossa alla!! Eller hur?? Så jävla taggad, har ju sett sjukt bra ut på träningarna nu! Vi är så galet grymma, kommer gå asbra!
Tagga som fan idag så tar vi dem med storm imorn!
Jag älskar er glöm inte det!!! Ni är helt fantastiska :D NGF för alltid!!! Och ni har och kommer alltid ta upp en stor del av mitt hjärta! Ni är som min andra familj! :D Det spelar ingen roll att vi inte vinner, eller tar medalj eller om det går dåligt för oss på en tävling, för vi har varandra. Vi håller alltid ihop. Och vi har en sån grym sammanhållning! :D
Alla våra fina minnen vi har tillsammans! Hörni dem är oslagbara! Varenda sekund med er i underbar. Så många år vi har tillbringat tillsammans! Och fler blir det, eller hur tjejor? :D  Jag är sså glad att jag har er, utan er vora jag ingenting! Utan gympan vore jag ingenting! Guuud, ni är verkligen ren lycka. Lycka rakt igenom. Det vill jag att ni ska veta.



















































Norrtälje gymnast, en riktig fantast
Vi springer flera mil och gör volter med stil
VI ROCKAR FETT!
NGF
VI ROCKAR FETT
NGF
VI ROCKAR FETT
N-G-F Rockar fett YO!



Om ni bara visste vad ni betydde för mig. Vi för alltid ♥



Tjooo!
Sorry för att jag itne skrev mer igår, men jag orkade inte. Dagen igår var väldigt bra :) Vi var på någon framtidsgrej, där man fick prata med sånna som jobbade med olika saker. Inför gymnasiet. Jag snackade med en socionom, en journalist och en som jobbade med SOS- Alarm. Riktigt intressant, speciellt Socionom då eftersom det är de jag vill göra :)
Efter stannade jag i norrtälje tills småtjejerna hade tärning, dem körde volter för första gången!! :) Vad duktiga de är! Såg väl inte jättebra ut, men det ska det inte första gången ;)
Mina bilder kom igår också, inte berättat det men jag har beställt bilder från extrafilm för att jag ska göra ett bildcollage på min vägg i mitt rum :D Så det håller jag på och fixar med, bild kommer!
För tillfället skriver jag hälsoarbete, det går bra :) Jag ska jobab efter skolan, själv tyvärr för Agnes den prutten är i London. Men efter ska jag vara med Micke Wiman!! :D Jippi!! Inte träffats på huuuur länge som helst!
Nu måste jag jobab vidare de sista minutrarna. Puss å kram <3333

Idag fyller älsklingen 23 år!!! Grattis älskling älskar dig hur mycket som helst! Hoppas du haft en toppendag! :) Du e mitt allt <333

Sådär ja engelska läxan gjord! Gick bättre än jag trodde faktiskt. Var inte så svårt :)
Nu ska jag gå ner och vara lite social med min familj och sne ska sängen och jag bli goda vänner ännu en natt :)
Pözz och sovgott!


Sov gott!! zzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Tjo bloggen!
Görs? Själv gör jag typ inget, har tråkigt. Funderar på å göra engelskaläxan så har jag den klar. Då har jag inga mer läxor å tänka på sen. Vore skönt. Tråkigt bara. Inte på topphumör för tillfället. Saknar älsklingen så. Som alltid.
Får nog bli en tidig kväll, skönare att sova när man e på dåligt humör. Eller gå ner å göra mig liten i mammas knä igen. Brukar hjälpa de med.
Imorn ska vi iallafall till Roslagsskolan med klassen och snacka med folk som håller på med olika yrken. Inför gymnasiet. Så slipper skolan hela dagen iallafall. Ska stanna kvar sen och gå på träning. Så det blir bra de. Sista träningen innan tävling nu som e på söndag. Nervöst. Men det ska nog gå bra börjar ju faktiskt se riktigt bra ut nu :)
Nej, dags å sätta igång med engelskan om jag ska få något gjort idag.
Puss å kram



Man får väl ta å bjuda lite på sig själv.... ;)

Kom just hem från skola noc hsitter här med ansiktsmask :) Kollar p åDisney channel också ;) Idag ska jag göra INGETNING!!! :D
Godnatt sovgott jag älskar dig du går och lägger dig klockan 1 direkt efter maten!
Haha en lite fin fras jag kom ihåg nu :P Det sa sofia alltid jätteofrt när vi var små och skulle säga godnatt till mamma och pappa när vi skulle sova :P Klockren mening tycker jag! Småungar e så jävla sköna, säger så knäppa saker ibland :P Älskart!
Nu ska jag faktiskt sova, så Godnatt bloggen!
Hejsan!
Snökaos alltså... Träningen blev inställd :( Men åkte in till Norrtälje och tränade killarna iallafall :) Dem är så duktiga! Dem gör verkligen framsteg och lär sig! Blir så stolt så :) Duktiga killar!
Nu har jag just snackat ett lååååångt samtal med Johannes :) Han hjälpte mig lite med matten också :) Bra de, eftersom jag har matteprov imorn :) Hoppas det ska gå bra! Matteprovet idag kändes väldigt bra faktiskt :) Hoppas att resultatet visar samma sak!
Nu ska jag äta lite yoghurt med müsli! Mums! Pussar <333


saknar sena sommarkvällar och solnedgångar!
Jag ser de snöar jag ser de snöar de var ju roligt hurra... Eller ja. Roligt vet jag inte. Eller d e ju kul med snö, men d måste ju inte vara storm. Lär ju få vänta ett tag på bussen. Men träning iallafall, först med killarna å sen själv :) Med killarna ska vi börja öva inför juluppvisningen som är den femte. Ska bli skojsigt :) Hoppas dem är lite mindra vilda idag :P
Just nu spelas Oskar Linnros Genom eld i mina öron :) Älskar låten! Börjar gilla honom lite tror jag faktiskt... Gillade inte honom så mycket förut. Men nu så :)
Just det, gick asbra på mitt hälsoarbete med! Så jävla roligt å skriva sånt tycker jag :) Jag skriver om min hälsa, vad som påverkar den och mig, både positivt och negativt och också vad som gör mig riktigt lycklig och vad som gör mig ledsen. Lite sånt, ska skriva lite blandat tror jag.
Nu måste jag dra! Puss å kram <333
Tjoo på er!
Skola ida, som vanligt. Vi har matteprov snart. Känns ganska bra så det ska nog gå :)
Just nu har vi idrott, vi håller ju på med teori. Jag ska snart sätta igång med mitt hälsoarbete. Har just gjort ett grupp arbete med Jasse och Agge om sportanorexia.
Idag ska det bli snöstorm säger dem... Snön fgår gärna komma nu tycker jag, men snöstorm e väl inte nödvändigt? Speciellt inte eftersom vi har tävlingsträning och fölr en del blir det vä lsvårt att ta sig till träningen. Bara hopppas att vädret inte bryter ut förns efter vi börjat träna :) Ser ju lugnt ut nu iallafall. Taggad till träningen massa! har varit det flera träningar nu, börjar få tillbaks min gympalust :) det känns extremt bra! Gympan gör mig glad :)
Föresten har jag har världens blogglust! Vet inte riktigt bad jag ska skriva om bara :P Men as sugen på å blogga eller skriva!
Aja e väl lika bra att sätta igång med arbetet nu! Puss å kram<333

Helvete s¨g just att snöstormen har börjat!


Sugen på å åka bräda...
Gokväll!
Jag överlevde dagen i skolan, tur de. Även jobbet sen på eftermiddagen! Nu e det bara ta det lugnt som gäller, har redan pluggat matte, så de e klart :) Har matteprov imorn, känns bra faktiskt. Hoppas det går bra också!
I skolan kom jag igång ordentligt med Rapporten! As skönt! Bestämde vilken sekt jag ska ha och frågeställning. Jag ska jobba med sekten Folkets tempel. Det är en sekt som fanns på 1900-talet där över 900 männikskor begick självmord pga en person! Helt jävla sjukt! Så min frågeställning är hur en människar kan påverka så många människor. Det ä galet tycker jag. Hur är det ens möjligt? Få 900 människor, att tro på något så mycket att det tar självmord för det. Något som bara är rent påhitt. Jag ser så med de flesta religioner och sekter faktiskt. Det kanske är sjukt, men det är så jag tycker. Jag kan tycka likadant om kristendomen. Jag tror inte på Gud. Jag tror på att Jesus kan ha funnits någon gång, men aldrig att han återuppstod från de döda. Nej. Sånt finns inte för mig. Inte heller att Gud har skapat jorden. Vet ni vad jag tror på? Tro, hopp och kärlek. På människan. Det är något jag tror på. Man klarar sig inte utan det. Man måste tro på sig själv, på andra, på att något kommer att gå, på att man kan klara någonting. Man ha hopp. Hopp är det sista som lämnar människan brukar man ju säga. Och framförallt så måste man ha kärlek. Man måste ha vänner som älskar än, familj som älskar än. Någon som älskar än. Utan de här tre sakerna så tror inte jag att man klarar sig.
Jag tror att anledningen till att man börjar tro på något är för att man helt enkelt måste ha något att tro på. Man kanske har varit med om något hemskt, förlorat någon nära eller liknande. Eller så mår man bara dåligt. Då måste man ha en anledning till varför det är så. Man måste ha något att skylla på. Och det kan jag förstå. Klart att man vill det. Klart att man måste ha något att skylla på eller en anledning till att det är som det är. Då är det enkelt att tro på tex en Gud. Det var Gud som bestämde att det skulle vara så. Det är meningen. Man får något konkret. Ett konkret svar.
Det är vad jag tror. Nu blev det här inlägget megalångt! Kommentera gärna vad ni tycker :) E något ganska käönsligt jag skriver, det vet jag, men egentligen är det ju inte konstigare än att någon säger att de tror på Gud.
Ha det bäst! Puss å kram <333
Hej bloggen!
Inte bloggat på ett tag... Men kul att ni verkar gilalr designen :) E hanna som gjort den! Blir alltid lika nöjd :) Tack sweetie!! <33
Har tillbringat hela löärdagen och halva söndagen med den underbara bruden! Så himla kul, tyvärr e de ett tag kvar tills vi ses igen bara :(
Var hos kusinerna igår också, Ossian fyllde 18 :) Myndig nu :) Grattis i efterskott!!!
Nu kom jag just hem från träningen, vi tränade 4 timmar idag. Körde både redskap och fristående. Gick bra tycker jag :) Körde itne så mycket tumbling bara, vilket var tråkigt jag var taggad för de, men hopp gick bra :)
Imorn börjar skolan igen, vilket inte känns speciellt roligt... Fyfan. Aja, bara göra de bästa av situationen. tyvärr kommer jag inte på något för tillfället.
Nu ska jag ner och ta mig en macka! Ha de bäst puss å kram <333

Ny design! Vad tycks? :D
I always end up hurting you
Jaaaaao godmorgon!!!
Just gjort mig i ordning :) Idag ska jag åka och klippa mig!! :D Nu ryker håret!! As skönt!
Sen ska jag, Agnes och Jasse ha spa eftermiddag! Hur trevligt? Vi ska ha ansiktsmask, måla naglarna och kolla på Hide and Seek :D Och dricka cola, te å äta kakor :P Myyyyyss!! Sen blir det iväg för å jobba 2½ timme och efter de hem och fixa mig för å sen dra på tjejkväll hos Lisa!! :D Fullspäckad dag men bara roliga saker! :D De gillar vi!!!
Nu måste jag dra! Puss å kram <333


Tänkte klippa ungefär så :)
Hm..... Jag fick just en idé! Jag funderar på å typ börja recensera böcker och filmer här på bloggen :)
Skulle ni tycka om det? Blir ju lite roligare att läsa då. Så det blir lite mer än bara min vardag.
Kommentera vad ni tycker. Tror jag kommer börja med det! :)
Fyfan för mensvärk!
Legat i min säng nu i nästan en timme och haft så jävla ont! Halvt gråtit, vridit mig av smärta med vetekudden tryckt mot magen. Förtsökt sova för å slippa. Tacka gudarna för Ipren! Nu har det försvunnit. Uuuuusch var längesne jag hade såhär ont...

Och i din port har ingenting
Förändrats utom just på din
För bredvid ditt namn står ett namn till

Sorry för dåligt bloggande igår! Orkade helt enkelt inte... Var i Norrtan med trevligaste brudarna på dan :D Jag, Agge och Jasse köpte present till Lisa som fyllt år :) Najs najs! Åt även på Subway :D Frida Love Subway!!! Mums :D
Efter träffade jag kussarna, asnajs å se dem igen! Vi handlade på flygis och åkte hem till dem för att börja göra pizza :D Hm... slutade med att halva pizzadegen låg på golvet ;) Nej men vi lyckades faktiskt rädda pizzan och tillslut hade vi en klar pizzadeg :D Hade lite olika saker på, blev många pizzor :P Gjorde även en fruktpizza :P Äpple å banan å kanel på :P Haha dock smakade jag den aldrig för jag var för mätt :P Till efterrätt blev de glass :D Muuuuuums de med! Så fattar ni vad jag åt igår! Åt hur mycket som helst! Men trevligt och gott var det! Tack för kvällen, var jättemysigt :)
Såååå vad händer idag?? INGENTING!!!! Så jävla skönt! Ska bara ta det lugnt, följa med Jentan och Sofia å fota lite kanske :) Måste komma ut lite iallafall, jättefint väder ju!
Ikväll blir det träning och jag är sjukt taggad!!! Ska bli så jävla roligt, längesen jag längtade såhär mycket efter å gå på träningen!
Nu måste jag fixa lite å sen försöka komma ut! Ska ner till farmor lite också tänkte jag :) Puss å kram <333

Träningen gick aaaaaasbra!! Fan vad roligt, jag skriver så på massa inlägg nu för tiden :D Riktigt skoj! Bra fokusering på alla och skön stämning :D Älskart!
Vi tävlingstränade, körde alla tre grenar. Matta gick riktigt bra, så skönt när det gör de. Matta är faktiskt de som går sämst för mig just nu och då är det skönt när det går bra :) Hopp gick bra det med. På fristående e jag inte med och tävlar men fick köra i formationen en gång, lite nytt, lärde mig nästan med en gång :) Kan de inte riktigt men försökte iaf å tycker det gick bra för att inte kunna :P
Nu ska jag uppdatera min telefon!! :) Puss å kram <333


Gamla friståendet
Sååååå nu har jag varit så jävla duktig! Det händer ibland (ytterst sällan) att jag får städ panik och städar som en jävla tok! Idag är en sån dag :P Jag har damsugit, gjort ren toan, dammat lite här å var, börjat städa mitt rum, rensat min garderob och tvättat :D Frida duktig! Ska städa bilen snart också, väntar på Sofia som ska hjälpa ;)
Föresten, sjukt ont i handleden! Och vet ni vems felet e?? Micke Wiman kan jag ju tala om för er! Micke förfan du e liiiiiite för hårdhänt ;) Hoppas verkligen inte detta påverkar min träning ikväll för i så fall Micke så ligger du risigt till!
Nu ska jag fortsätta städa! Puss å kram <3333


Thats me!
God morgon mina små turturduvor!
Uppe med tuppen, vaknade halv 9... Segt. Idag lir en riktig tråkdag, ska städa hela dagen. Kan iof vara skönt å få de lite rent, Men hur tråkigt är de inte å städa?
Ikväll blir det tre rimmars träning, inga barngrupper så vi ska träna  tre timmar. Tävlingsträning nu, vi tävlar nästa vecka. Börjar nästan bli lite nervös.
Skriver nog senare! Puss å kram <3333
Hahaha kolla vilken gammal bild! Från julen 06
Herregud november redan! Tiden går fprt säger jag bara! Nu är det snart jul :D
Planering för denna månad:

♥ Första tävlingen för terminen, i Järfälla.
♥ RC i Vännersborg
♥ Älsklingen kommer hit! :D
♥ Älsklingens födelsedag :) <3
♥ Första advent
♥ Ossian fyller år :)

Tror inte att jag har missat något nu. Hoppas inte det!
Idag har jag varit med Jennifer :D Massa trevligt! Vi har kollat på Barnen på Luna och pratat å gjort lunch :) Mys!
Sen jobbade jag, gick fort :) Nu kommer Micke hit strax och vi ska äta glass och kolla på film :) Najs!
Saknar älsklingen massa btw. Tänker på dig hela tiden älskling <3 Du e mitt allt
Vi hörs senare! Pözzzzz