Efter en dag med jobb, städning, lite försök till hemmaträning och några avsnitt 24 med Micke så sitter jag nu i sängen redo att skalla kudden! Imorn är det Vikingacupen för killarna som gäller, och jag är supertaggad på tävling! Ska verkligen bli roligt :D Tävlingen startar rätt tidigt så den är klar tidigt också vilket är skönt :) På kvällen ska jag hämta Mami och Papi på Arlanda och lite senare kommer min Maaaaartin till mig :)
 
Tyvärr ingen bild att lägga upp, ville mest titta in och säga hej :) Godnatt!
Mulet å kallt å regnigt idag! Har haft en riktigt segardag so far, ätit en lugn å lång frukost, gått ut med Laffie och nu dricker jag te och äter frukt samtidigt som jag tittar på PLL: Precis vad man ska göra sånna här gråa dagar :) Ska om nån timme äta lite lunch/middag och sedan bege mig till Norrtälje för årliga marknadsafton! Tjejerna ska ha uppvisning :) Hoppas det vill sluta regna så det inte blir inställt!
 
Ha en bra fredag!
 
Vill ha dessa soliga dagar igen!
I tisdags kväll var det bal! Och såhär såg vi ut, jag och mina favorittjejer :) Hade riktigt mysigt hemma hos Bebban innan, med godis, fryst mango och Mamma Mia igång medan vi lockade hår, målade naglar och sminkade ögon. Fantastiskt mysigt!
 
Sedan åkte vi till skolan och startade med champagne på våningen högst upp. Kvällen fortsatte med trerättersmiddag, dans och fina uppvisningar från våra lärare! När jag ser dem här bilderna ser jag så himla mycket glädje och lycka. Det var en fantastisk kväll, alla var så glada. Jag har tillbringat snart tre år med min klass, och nu sista året speciellt så har vi kommit varan nära! Det kommer kännas jobbigt att splittras från alla om en vecka.
Igår var vi och firade Rebecka en månad försent! Eftermiddagens spenderades på Häringe slott och vi drack afternoon tea!
Som ni ser serverades det en massa godsaker! Vi åt även scones, så måste säga att jag kände mig oerhört brittisk där ett tag!
 
Efter tog vi oss en titt på en del av trädgården!
 
Slutligen födelsedagsbarnet själv! Något nöjd ;) Grattis i efterskott världens finaste Bebban!
 
Idag är det bal!! Vi ska fixa hos oss Rebecka, föra lite med klassen, sedan ha en oförglömlig natt
I helgen har vi firat Sofia med buller och bong som fyllde hela 17 år i lördags! Hon har firats med munkar och tårta och kalas och paket! Solen har varit på hennes och vår sida, och vi har helt enkelt haft en fantastisk helg!
 
Den här skönheten blev färdig precis den 24 Maj när Sofia fyller år och allt! Kan ju säga att vi spenderat största delen av helgen här, och det känns typ som jag varit utomlands hela helgen. Underbart gånger hundra, och jag vet vart jag kommer att spendera min sommar! Här kommer lite bilder :D
 
Bilderna får tala för sig själva. Som sagt, min helg har varit fantastisk. Och nästa vecka tar jag studenten.
WIIIIIHHHOOOOO sista provet gjort och jag är klar med allt! Inga fler skoluppgifter kvar under min gymnasietid! Det är två veckor kvar till studenten (mindre till och med), jag mår bättre idag, det har är soligt och jättevarm, vår Jacuzzi är så gott som klar och invigs imorn OCH det är fredag. Jag är lyckligare än lyckligast just nu! HALLELUJA.
Solen strålar, det är typ 24 grader varmt ute, fåglarna kvittrar och vad pysslar jag med? Sitter hemma och är sjuk. Såklart. Det är ju Frida Johansson vi pratar om. Har legat hemma 3 dagar, 39,2 i feber igår. Idag har febern dock gett med sig, och endast lite halsont och huvudvärk är kvar. Ska försöka ta mig till skolan imorgon och skriva mitt sista prov någonsin. Ett prov som måste gå bra. Punkt.
 
MEN! Nu ska vi inte prata om tråkigheter! Istället ska vi fira söndagens lycka när killarna tävlade och plockade hem inte mindre än TRE medaljer!! Brons i Hopp, Silver i matta och Guld i fristående. Dessutom hade vi så himla kul under hela tävlingen! Mer än lycklig och stolt är jag som deras huvudtränare.
 
Här har vi dem! Stiliga! Två var sjuka vilket betyder att två reserver fick hoppa in. Det var dessutom första gången någonsin de tävlade på friståendet! I fristående tävlade de mot endast 3 lag, men i de andra grenarna tävlade dem mot 6 lag. Nu taggar vi inför nästa tävling som är den 1 Juni!
 
Puss!
 
Igår hade jag världens mysigaste dag!
Med longboardåkning på djurgårn, frappuchino i solen och shopping efter studentklänning till Rebecka.
På kvällen åt jag på resturang med familjen, mormor och morfar, Adrian och hans far. Sjukt gott, blev jättemätt verkligen! Resturangen heter Bonbon och ligger vid Rådmansgatan i Stockholm. Rekomenderar om man vill uppleva många smakupplevelser på en kväll! Kvällen avslutades med pussar hos M och jag somnade nöjd och med träningsvärk i min ena fot.
 
Idag är också en världsbra dag, för solen skiner, den är minst 20 grader varmt och jag är ledig. Jag har solat hela dagen, fått min första bränna, Druckit iste och läst VeckoRevyn. Och ikväll ska jag göra ingenting. Utom att grilla med världen bästa familj.
 
Peace.
 
 
 
 
 
 
 
 
Mensvecka BIG TIME, och det här har varit jag de senaste dagarna.. Supersura sunk Frida var namnet och jag förstår inte hur M står ut med mig under dessa dagar! Men han biter ihop, och fast jag är otrevligare än otrevligast så ligger han ändå där å kramar mig när jag surar för mig själv på sängen. Min hjälte♥
 
Vill även passa på att hylla Libresse och deras fantastiska design på tampongerna. Hehe.. Men seriöst, mens å tamponger å bindor å mensvärk å pms suger redan så hur perfekt är det inte att strålande Libresse har kommit på att göra allt det jobbiga liiiite bättre, och designa superfina tamponger :) Man blir ju lite lycklig!
 
Och med den här har jag firat idag. Firat att jag idag fick ett A på seminariet i Ledarskap och Orginisation och därmed ett A i hela kursen! Yeeeeey! Så sjukt skönt så jag vet inte vart jag ska ta vägen.
 
Ikväll hade vi sista träningen med killarna innan helgens tävling. Känns jättebra och det ska bli så spännande med tävlingen på Söndag!
Min supergoda lunch! Plockade egen på Ica och Lemonad till.
 
Har haft en supermysig dag! Är ju ledig på tisdagar numera, så spenderar dem lite hur som. Började med frukost med Mami som jobbade hemma idag. Tittade på lite Awkward och pluggade lite. Sen åkte jag och mamma in till gymmet, jag körde ben. Mina ben har seriöst varit hel döda efter, kan knappt gå :P Åkte hem och åt lunch, tittade på lite mer awkward och sen har jag varit på träning :) Bra dag med andra ord!
Min student och även födelsedag närmar sig med stormsteg, och jag tänkte att det kanske passar med en liten önskelista! Så här är den! :)
 
 
♥ Nike Free run 5.0 i färgen Orange, stl 38  (4,5 UK) LÄNK 
 
♥ Eftersom jag flyttar hemifrån till hösten (förhoppningsvis) så önskar jag mig allt sånt som är nödvändigt men som du inte har när du för första gången flyttar hemifrån. Stekpannor/ kastruller, knivar, skärbrädor, bestick, glas osv.
 
♥ I och med flytt så kommer möbler. Och jag längtar så efter att få gå runt och välja mina egna möbler. Därför önskar jag mig presentkort på diverse möbelbutiker, ex IKEA.
 
♥ Thomas Sabo berlocker, den här, den här, den här eller den här.
 
♥ Pengar, en liten budget skadar aldrig när man flyttar.. Inte när man bor hemma heller för den delen ;)
 
♥ Tallrikar och/eller muggar från Lasse Åberg serien.
 
♥ Ballerinaskor, Dessa  och Dessa, stl 37.
 
Denna väska från Kappahl
 
Dessa tränarbyxor Sportamore, stl S.
 
 
 
 
Vilket himla tråkväder hörni! Ett riktgt sitta-inne-och-titta-på-film- väder!! Men, inget å göra, jag måste bege mig till skolan idag. En timmes lektion har jag idag, känns lite smått ovärt att åka in, men måste faktiskt. Drar nog till gymmet efter skolan och innan killarnas träning.
 
Kuuuuul, tittade just på vädret, det ska fortsätta regna i fucking 4 dagar!!! BRA VÅR MODER JORD, BRA VÅR!!
 
Aja, WHATEVA, nu ska jag äta apelsin och titta på awkward! Puuuuuss
 
Såhär känner jag över vädret.
 
Wihooo Svenska Nationella muntligt klaaaaaart!! √ Finally, en sak mindre att tänka på i alla fall :)
 
Jag har varit så sinnessjukt trött idag. Jag drömmer som satans under nätterna så känns inte ens som jag får någon lugn och ro när jag sover. Men men, what to do. Har ändå gått rätt bra i skolan, massa politiska partier var och pratade med oss. Rätt intressant ändå må jag säga, första valet man får rösta å allt :) Så nu tror jag nog jag vet vad jag ska rösta på faktiskt! Känns bra att åtminstone ha lite koll på vad partierna står för, hehe..
 
Efter skolan drog jag till gymmet, köttade armar och bål. Lovely! Lagom trött nu, har ätit middag och duschat och nu väntar en lugn onsdagkväll. Snart är det helg igen :)
 
I brist på andra bilder så får ni en på mig och systern min (som jag förövrigt inte sett på en vecka då hon och Axel är oskiljbara) från fjällen :)
Känner att den här pluggoutfiten helt klart gör det lite lättare att plugga.. 29 frågor om nervsystemet och medicinska undersökningsmetoder, done .
 
Nu → dags för lunch.
 
Godmorgon alla sömntutor! Min lediga dag har börjat aaaawesome, med en supergod frukost bestående av lingongrova med ost, keso, sallad och paprika, kesella med hallhon, blåbär, banan och lite frön samt en kopp kaffe och ett glas juice! Måste ha en bra start på dagen så jag orkar plugga.. Har tittat på ett avsnitt awkward, och nu ska jag se till att plugga lite innan det börjar ett program på teve som jag vill se. Var bara tvungen att slänge in ett hej på bloggen först! Så glad att jag har några få läsare kvar, ni e bäst!
 
Pöss
Måndag och ny vecka! Veckorna känns så mycket lättare när jag numera är ledig varenda tisdag :) Så imorn blir ta det lugnt dag och pluggdag. Bara att k'ämpa nu de sista veckorna. Idag är det faktiskt exakt en månad kvar!
 
Helgen var bra, hade en skön söndag. Tittade på inception (typ femte gången jag ser den, fantastisk film) åkte och gymmade med Mami, åkte till gympaträningen och hängde lite och avslutade kvällen med min M. Vi tittade på Partaj och hade en lugn kväll bara :)
 
Nu räknar jag dagarna tills min stora dag, pluggar ihjäl mig och försöker samtidigt njuta lite. För nu e det fan inte långt kvar.
 
Avslutar med en liten bild på mig å Bell från mösspåtagningen ♥
 
Nu ska jag visa bilder och berätta om min supertrevliga valborg!
 
Valborg är likamed mösspåtagning för oss treor som ska ta studenten! Lite skåla i skolan, rektor höll tal och vi sjöng studentsången. Sedan bar det av till Snaps, en uteservering på medborgarplatsen. Där satt vi och pratade, drack vin och var så glada så. Uteserveringen var helt full med studenmössor och det kändes så himla bra! Taggad till tusen, nu är det inte långt kvar.
 
Kvällen spenderades hemma hos oss. Martin kom till mig, Sofia och Axel var med och sedan kom även Micke :) Vi tände brasa hos farfar sm vanligt, sedan satt vi och spelade spel och drack typ :P Jätterolig kväll med personer jag tycker så mycket om :)
 
 
 
 
Tänkte att det passade bra att lägga upp lite bilder från förra veckan! Förra fredagen var en riktig dejtfredag, jag och Martin träffades i Stockholm, gick på besök i kungsträdgården å tittade på de fina blommorna. Så fint såhär på våren! Vi åkte sen till Vapiano och åt lunch. Testade pizzan där för första gången och den var verkligen supergod. Tips tips!
Vi åkte hem till mig efter att ha hämtat Martins fiskegrejer hos hans mormor. Blev en tur på vattnet, lite kallt men väldigt mysigt ändå. Var lite skeptisk, men det är faktiskt trevligt att fiska. Speciellt på kvällen, så himla tyst och lugnt.
 
Söndagen fortsatte sedan i liknande spår. Jag solade, Martin fiskade. Det var sååå fint väder och jag såg till att få lite färg! Det var en jättemysig helg verkligen, med vårkänslor och fiske och världens finaste pojke!