Oj oj oj vilken fin jul det blev! Jag fick så mycket fina julklappar, bland annat en till Ice Watch klocka, typ den godast parfymen i världen, presentkort på intersport och Gina, ett superfint armband, strumpor, en bok och myyyyysigaste filtarna!! Åå e så glad :D
Vi åt supergod mat och hade det trevligt, senare på kvällen så blev det en julpromenad med finaste vännerna under en stjärnklar himmel, sedan mys framför Greveholm! En klassiker helt enkelt.

Nu är det dan efter julafton och visst känns det väl alltid lite tråkigt att julafton är slut, men jag är så nöjd så det gör ingenting! Idag ska jag mysa med Hanna och mathilda, sedan ikväll blir det middag hos farmor och farfar med hela pappas släkt :)

Puss på er <33









God jul på er mina trogna bloggläsare :)
Om en dryg halvtimme är det Kalle Anka, och jag sitter just nu å äter lite godis. Tihihi! Jag har fått en suuupersnygg tröja som ni ser på bilden ovan här av mamma och pappa som jag ska ha på mig idag :) Är superglad, den är verkligen jättefin!

Om 10 minuter kommer mormor och morfar och farmor och farfar och vi ska bänka oss framför Kalle! Ha en fortsatt trevlig jul nu allihoppa!

Christmas kisses!
Nu har Hannie och jag fixat till designen :D Eller ah, det var väl mest Hannie som gjorde dne ;) Vad tycks? Själv är jag supernöjd! Lite julit såhär dan före dopparedan :)
Ikväll har vi tjuvstartat julmaten framför uppesittarkvällen å spelat bingolotto. Vi vann ingenting kan jag ju meddela... Har även som ni kanske redan räknat ut umgåts med e saknad vän och hunnit med att övningsköra till Åkersberga fram och tillbaks med Micke :) Trevlans!

Imorn är det julafton för de som har missat det. Roligt, jag tycker lätt att det är den mysigaste högtiden på året! Få träffa släkt och vänner å äta god mat! Och julklappar såklart ;)

Nu blir det till att titta på resten av uppesittarkvällen, sedan väntar sängen! Puss på er mina pussgurkor! <3


Otroligt vacker bild om jag får säga det själv..
JULLOV!!!! Nu kör viiii! Stört skönt och jag ska verkligen RÅSLAPPA de här underbara veckorna! Jag startade jullovet med en fika med två mycket fina vänner. Nu har jag städat mitt rum så känner mig fett dutkig (Y)
Det sorgliga är att jag imorse var tvungen att säga hejdå till min älsling. Nu syns vi inte på 11 dagar.. :( Buhu!

Ikväll blir det till att mysa lite med syrran min tror jag. Pöss!!


För stunden sitter jag hemma i Johannes lägenhet. Känner mig lite schitzofren för tillfället.. Hur fan ska man veta hur man vill vara? Man ska vara sig själv jag vet, men hur är jag mig själv om jag inte vet vad som är mig själv? Jag vill så satans mycket ohc goooosh jag blir tokig snart! Ena dagen har jag lust att vara suuuuper snygg, sminka mig as mycket och klä mig i det som är inne, andra dagen är jag arg för att jag ser ut som alla andra och får lust att färga håret grönt, å en tredje dag så kan jag plötsligt inte förstå varför jag ville färga mitt hår grönt och jag vill inget annat än att skapa mig min helt egna stil som inte är lik någon annans! Hallå, har jag nånsin brytt mig om sånt här??? Hjälp mig någon?

Livet som tonåring är inte alltid lätt.. Peace
Nu har jag just suttit och gråtit lite till filmen P.S I love you. Fin film det där.

Min helg har varit okej, kursen igår gick bra men det blev allt lite segt där på slutet. 9 timmars kurs.. phu. Men skönt att det är gjort nu iallafall :)
Idag har jag fått en uppenbarelse, jag ska färga mitt hår svart med gröna slingor! Tror verkligen att det kan bli ballt! Är sjukt taggad. Får se när det blir bara, jag skulle vilja ha i min röda färg ett litet tag till, det känns så slöseri annas på något vis. Men fatta vad ballt med gröna slingor i håret! Stört najs! Funderade lite på det idag och hur tråkigt är det inte egentligen att vara som alla andra? Jag har förändras mycket sedan 9an å sånt och jag trivs väl med det, tills jag kom på nu att jag har blivit som alla andra! Det finns ju redan massa sånna. Dessutom så är man bara ung en gång och det är då man ahr chansen att göra sånna här galna saker :D

Hej på er!
Det är freeeeedag och jag är just klar med min svenska uppgift :D Skööönt! Nu är det bara en lektion kvar där jag endast ska lyssna på redovisningar sedan harj ag helg :) Jag ska åka direkt hem till päronen och superduperchilla där ikväll! Ska troligen vara med Micke också :)
Morgondagen är lite sissådär dock.. Jag ska på kurs i uppsala igen, fortsättning på baskursen så sen är baskursen klar. SKönt det iallafall. Lagom kul bara att kursen är mellan 9 och 18.. Och där försvann lördagen! But, that´s life! Nice att få det gjort iallafall.

Måste bara nämna lucian som var i fredags, våra lärare stod och sjöng med tända ljus och allt å bjöd på massa godsaker! Det gjorde verkligen min dag :D åå vad lycklig jag blev!

Aja, see u later!


Kan inte lägga ut bild från i tisdags nu, så den komemr sen :)
Idag slutade jag tidigt. Så skönt så skönt. Gick hem redan efter första lektionen och har just tagit mig en lite powernap. Känner mig lite risig..

Fundera just på hur otroligt fort saker har hänt. Eller rättare sagt hur mycket som har hänt på väldigt kort tid. För drygt ett halvår sen hittade jag inte till plattan, jag bodde för många mil ifrån den jag älskar, jag gick i en klass med människor jag mer eller mindre gått med i 10 långa år, mitt liv bestod till största del av gymnastik och jag tillbringade flera timmar i veckan med de underbaraste laget på jorden. Nu har jag lärt mig hitta till alla möjliga ställen här i stockholm, jag bor tillsammans med den jag älskar och träffar honom näst intill varje dag, min klass har jag knappt sett röken av sen skolavslutningen, jag sysslar endast med gymnastik två timmar i veckan och det finaste laget på jorden tillhör jag inte längre. Jag säger inte att jag ångrar någon utav dessa förändringar, minst de som jag har styrt över själv, men jag saknar allt litegrand. Inget specifikt sådär egentligen, mest allt i ren allmänhet. Och då, för ett halvår sedan, så var jag så väldigt trött på allt. Det enda jag ville var att börja om och börja ett nytt liv. Inte tänkte jag på att jag sedan skulle sitta och tänka att jag kanske borde tagit vara lite mer på tiden jag hade då. För det är ju faktiskt så att när en tid går så kommer den inte tillbaka. Den försvinner och där stannar den, endast i våra minnen finns den kvar. Och det var ju en väldigt fin tid på sitt sätt den med. Även om många utav mina tårar föll pga avståndet mellan mig och Johannes och även fast jag hade tröttnat så otroligt mycket på att träna gymnastik och även fast jag inte brydde mig ett skvatt om att jag inte hittade till plattan, så var det en egen tid och en speciell tid.

Framför allt så var det en tid som aldrig kommer tillbaka.


Ikväll så ska jag göra tomatsoppa för första gången i mitt liv. Spännande ska det bli! Ciao!
Morning people!
Måndag, det är 1½ vecka kvar till jullov och jag ska gå i min Onepiece i plugget idag :D Otroligt skönt om ni frågar mig! Det känns okej med måndag och plugg, det är trots allt inte så lång tid kvar tills ledigheten nu. Lite sista grejer som ska fixas, har ett idrottsprov imorn, en stor redovisning nästa måndag och en engelska uppsatts som ska vara klar på torsdag. Tror att det är de största grejerna för tillfället. Det känns skönt.
Igår så åkte vi hem till amiljen Folka och bakade julgodis och myyyyste! Det var supertrevligt. Pepparkakor bakades, nejlikor stoppades i apelsiner och knäck och kola gjordes. Det luktade jul överallt! :) Snön har ju börjat leta sig fram så smått nu också vilket är ett plus. Men den är fortfarande itne riktigt här. Baraa en och annan snöflinga då och då.

Nu ska jag fixa det sista inför plugget sedan dra! Kisses


Det löser sig

Hon sa att det gått tre veckor över tiden,
jag tänkte det är bäst att hon överdriver,
vadå dom pillerna du tar var dag,
hjälper inte dom ska du och jag ha barn,
jag menar jag har gig och du har ditt plugg,
det är väl bra med kids men nu blir litt dumt,
men gynekologen säger att det finns risker,
för psykologiska aspekter som trycker,
fan va lätt att va efterklok,
ska det bli nytt liv för vi hade sex ihop,
jag menar jag kan inte ens planera en dag fram,
ett sånt ansvar kräver en fulländad man,
det är långt ifrån jag och knappast du,
nåt att ångra nån dag inget vackert slut,
ett snabbt beslut eller du är inte säker,
bara ett sår till så kanske tiden läker det.

Alla vill till himmelen
För man vill ha vad man vill ha å man man vill ha det nu
Och om man ser en möjlighet att få så kvittar det hur
För vi är vildare än djur när det gäller å ta
Och står någon i min väg, ja då smäller det bra
ingenting e heligt för nu roffar vi åt
å kan man tjäna på ett tåg, ja då hoppar vi på
Jag menar, varför kompromissa, varför vika en tum?
För någon annan gjorde det - ska jag vara lika dum?
Jag menar jag vill ha det bra som de rika har
å e dom är hänsynslösa är jag likadan
men vad dom inte vet e att jag inte har nåt å förlora
Så betänkligheterna för mig kan aldrig vara stora

Alla vill till himmelen men få vill ju dö
Man vill kamma in vinningen, men sår inga frön
Man vill ha sin bit av kakan & man vill äta den me
Folk vill ta tillbaka, men vägrar att ge

Resten av ditt liv
Jag hooka’ dig en plats att bo när det var svårt
Gav dig min axel när du var full av gråt
Låna dig pengar att klara dina knipor
Hamnar du i helvetet skicka mig ett vykort
Min kamera försvann, du skyllde på min föredetta vän
Som du dessutom knulla i min säng
Vill hellre genomleva nittionio jävla vintrar
Att rulla naken över krossat glas, äta fimpar
Än att nånsin igen känna dina vibbar
Du ljög fan bättre än delfinerna simmar
Huvudperson i mina sämsta minnen
Om du var sist på jorden i elfte timmen

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan, vi hörs
Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör

Jag hoppas du,
Du får leva med det resten av ditt liv
Att du lever med det i all evig tid


Lite texter från låtar som är skrivna an en mycket bra artist som är värda att notera tycker jag. Låtarna i hans texter är så levande på något sätt och han lyckas verkligen beröra och uttrycka känslor som alla känner någon gång i sitt liv.
Hej på er!
Sitter här i soffan och fryyyyyser. Superkallt här hemma! Inte okej.
Saker börja lugna sig en aning, otroligt skönt. I onsdags så gjordes redovisningen i tyskan, den hade kunnat gått bättre men väldigt skönt att ha den gjord. Fick även tillbaks mitt prov som vi gjorde i tyskan för några veckor sedan och jag fick ett C! Supernöjd, jag trodde bara jag skulle få ett E. Så de e najs :) I engelskan idag så hade vi en uppsatts som skulle skrivas och det gick inge bra alls. As irriterad på mig själv för jag var inte tillräckligt förberedd och jag hade kunnat förbereda mig mer.. Men så är det ibland i guess. Nu har jag just tittat på roligaste videon som Moa, sofia å två andra i deras klass har gjort! Fan vad jag garva! Just so u know ;)

Imorn bjuder kvällen på äventyr med vänner! Supermys! Sedan hem till Hannes å i helgen fpr vi väl se lite vad som händer..

Löööve ya! Pöss


Mina knaaaasiga vänner!
Jag måste hylla årets julkalender! Endast 7 avsnitt har gått och jag älskar den redan! Den ger verkligen julstämning och den e så gullig tycker jag! Dessutom så är ju skådespelaren Gustaf Hammarsten med, jag kan inte komma på vart jag har sett honom förut men jag kännder igen honom iallafall! Och han är rolig! Jag rekomenderar verkligen folk att börja titta på dne om ni itne redan har gjort det! :)

Nu till en annan film som måste hyllas stort! SMURFARNA! ÅÅÅ vad gullig filmen är! Jag och Johannes såg den i söndags kväl lnär vi var sådär lagom trötta och liksom itne orkade titta på något mer komplicerat. Och herregud vad vi skrattade! Den e så otroligt söt så man vill ju bara dö! Bara de att de byter ut en massa ord å säger smurf istället gör ju att man blir hopplöst förälskad i de små blåa liven. Tänk om man hade en egen smurf...

Igårkväll så var det sista träningen med killarna, alltså hade vi uppvisning för deras föräldrar. Jag var toknervös innan av någon anledning, men
Jag vet att bloggen har varit väldigt off den här veckan, men jag har helt enkelt varken haft tid eller ork. Så bestämde mig för att chilla lite med bloggen förra veckan. Men nu ska saker förhoppningsvis vara lite lugnare :)

Helgen har bjudit på JSM i västerås. Jag skrve på facebook innan som tidningen skrev i ett reportage om tjejerna, att historien är redan skriver hur det än går, för de är de första laget som tävlar på sm nivå från Norrtälje. Det är de som ska fokuseras på tycker jag, resten är det bara att lägga bakom sig. För ni gjorde det tjejer, ni var där, ni kom, ni tävlade och ni gick och jag kan inte säga annat än att jag är så jävla stolt över er! Det spelar ingen roll hur det gick för ni har kämpat så hårt i ett år nu och utvecklingen är enorm! Och det hade den antagligen inte varit om den här satsningen inte hade gjorts. Så ingenting är förgäves, snarare tvärt om. Tack och lov att satsningen blev av och tävlingen blev av för satan vad ni har bliviti duktiga!

Nu återgår jag till dagen. Det är ny vecka, måndag idag. Det är 2½ vecka till jullov och jag längtar otroligt mycket. Idag ska jag ha en redovisning i skolan sedan slutar jag om jag inte minns helt fel. Så då blir det till att julshoppa och träna, sedan ska jag vara barnvakt åt Axel i eftermiddag :) Sista simskolan idag för den här terminen.

Imorn är det också avslutning och uppvisning med grabbarna, tråkigt men skönt också. Kommer sakna dem under julen men nu behövs lite vila också. Då kan jag fokusera på de sista plugget innan jul istället.
Nu börjar det bli dags att masa sig iväg till skolan. KyssN