Tjena mors!
Ligger nu i hannes knä, har man de bra eller? Svar JA :)
Tänkte bara uppdatera lite så ni inte tror att jag e död :P
Idag har vi baaaara chilat! Asskönt! Var in till Norrtälje lite igår sen tog vi de lugnt igen :P de är typ det som vi gör :P
Skönt som satan. Fast imorn ska jag jobba.. Men då får jag iallafall träffa mig Agnes :)
Nu måste ja dra! Puss på er <333
Japp! idag är dan som jag väntat på i sex veckor nu! Idag kommer min Hannes! Fan vad jag hr saknat honom och ikväll så kommer han hit! Och vi ska få vara med varandra i hela 10 dagar! Underbart!
Just nu har jag lunchrast, ska ha vikarie resten av eftermiddagen så kommer nog få gå tidigare :) Gillart!
Jaa, de här är nog de sista inlägget på ett tag, bloggar väl lite då och då när Johannes är hos mig men blir lite oregelbundet ;)
Aja, ni får ha det så bra! Jag kommer ha det uuuuuunderbart!!!!
Tjaaa!!!
Kaaaall skoldag! trodde ett tag att vi skulle få gå hem men icke sa nicke... Skolan gick bra, smärtfritt, åkte sen med Matti till Norrtälje :D Naaaajs! Blev lite underkläder och maaaaassa prat :D Älskart! Hade jättetrevligt, det får vi göra om sweetie! <3
När jag kom hem dammsög jag lite i all hast och åkte sen och repade :) Var roligt och jag tycker det gick bra :) Dock så är sofia sjuk så hon var inte med :(
Just nu sitter jag här i morronrock och min nya pyjamas som förövrigt mestår av ett linne :P Eller ja, jag har ju mjukisar också. Så nu vet ni det. Intresseklubben antecknar...
Jag ska nog göra mig redo för sängen nu. Imorn väntar en nervös dag med antagligen lite mat och itne en så lyckad träning men det kommer bli en uuuunderbar kväll för imorn så kommerm in älskling till mig :)
Natti natti!


Detta kallar iallafal ljag syskonkärlek :)
Hej människor! :)
Förlåt för det plötsliga avbrottet i förra inlägget, var tvungen å rusa ;)
Nu är jag iallafall hemma, det är tisdag, Johannes kommer i övermorgon och jag ska strax på träning :) Bra dag med andra ord!
Och det kommer morgondagen också bli, jag och söt Matti ska till Norrtan och handla lite kläder :D Ska kolal på underkläder framförallt, jag har blivit helt såld på underkläder! Så himla kul att köpa det! Så det kommer blu huuur mysigt som helst! Sen blir det repa på kvällen och någonstans där så måste jag klämma in städning också :P Ser hemskt ut i mitt rum! Så kan det inte vara på torsdag när älsklingen kommer hit ;)
Som jag skrev lite snabbt tidigare så var jag med Micke och kollade hockey igår :) Dif vann på Frölunda med 5-1 :D Yeeah! Fick jobba över till klockan 7, sen så ringde Micke och fråga om jag vill kolla Hockey hos honom. Tänkte banga, men sen ångra jag mig och kvällen tillbringades där :) Därför jag inte bloggade när jag kom hem, var galet trött!
Nu ska jag fixa mig innan träning å allt de där! Ha en trevlig tisdagkväll! Pöss <33

Har musik :) Just spelat lite och nu ska vi jobba med låtanlaysen men jag är klar :D
Igår så kollade jag Hockey med Micke :D skojigt trots att jag var trött :)
Måste dra! Puss
Måste bara säga att nu är det fan itne lång tid kvar tills Johannes kommer hit! :D Imorn kan man säga att det är samma vecka! Och då kommer allt gå super fort, för det gör det alltid nu för tiden! Gaaah helt underbart! Så helt ärligt känns det knappt jobbigt att det är ny vecka och skola imorn :) Är ju faktiskt sista veckan innan lov också! Lovely!
Idag har jag slappa hela dagen :D Mathilda, jag och Sofia har chillat, suttit vid datorn och lite sånt :) Eller Sofia fotade Mathilda lite först.
Nu är det inte speciellt lång tid kvar tills det är träning :) Nu ska jag öva lite gitarr! Puss <333

Just kollat på tredje Harry Potter filmen med Mathilda Larsson och Soffis :) Den filmen e bra :)
Massa mys har vi haft ikväll, jag har saknat Mathilda!!! <333333
Nu ska jag nog snart sova, så jag blir friskare till imorn :) Natti!

Idag blev det en hemmafredag för min del... Vaknade imorse med väldans halsont. Halsonten är nu bättre, men har ont i huvudet och börjar få en nedrans hosta...
Så jag ska chilla idag, städa lite kanske och ikväll kommer Mathilda vara här så jag får nog vara med henne å Sofia :D Myyys!!! Saknar den tjejen något otroligt!
Just nu gör jag inte mycket, försökt få tag på jobbet för att ringa å säga att jag inte kommer och försökt få tag på mamam som spårlöst försvunnit ur detta hus. Skumt!
OCH idag drar Jennifer gullungen iväg till Thailand! OCH JAG FÅR INTE SÄGA HEJDÅ!!!! Fan hon ska vara borta i evigheter! Guuud gumman ha det så jävla bra nu, och tänk på mig lite i värmen! Kommer sakna dig här hemma sweetheart <33



Jaaaaaag!!!

Träningen med tjejerna gick toppen, dock har jag mer ont i halsen nu än vad jag hade förut "/
Just nu lyssnar jag på lite härlig musik och chillar, insåg just att jag måste städa mitt rum snart! Ser verkligen förjävligt ut här inne! Kom även på att det kan jag göra på onsdag innan Johannes kommer :) Bara en vecka kvar idag!
Imorn är det förövrigt sista dagen på denna vecka, galet skönt om ni frågar mig. Och sen är det heeeeelg!! :D
Nu ska jag ner och göra te tror jag.. Puss på er <333
Genom eld med Oskar Linnros- Första låten jag hörde med honom var Från och med du, den låten som verkligen har pressats på radio. Lyssnade sen på Genom eld och fastnade typ direkt, jag bara äääälskar låten! Den e så jävla skön!

För en lång lång tid med Håkan Hellström- Blev för ett tag sen ett litet Håkan fan, har inte upptäckt honom förut men lyssnade på denna låt och upptäckte att han är ju ritkigt bra. Hans röst är speciell och härlig att lyssna på tycker jag!

Tjo bloggen!
Hur mårs det? Själv är det lite sissådär, ont i halsen och huvudet :( Så ska inte vara med på träningen idag, bara träna små tjejerna. Segt. Vill träna. Men bättre att jag blir helt frisk.
Skolan gick ganska bra, hade hemkunskap och gjorde pannkakor :) Gooooott!!! :D
Nej, nu ska jag nog lägga in dagens låttips :) Puss på er <333


Gammal bild, men gillar den :)
Shit har nästan glöm bort listan :P Inte skrivit på länge ju :P Kom på det nu idag.
Sååå idag ska jag skriva om något jag ångrar.

Jag tänker välja en grej som faktiskt hände i 6an, så det var ett tag sen. Men det är något som jag verkligen tänkte efter att, fan varför gjorde jag så för?
Jag var ju ihop me Robban i min klass fram och tillbaka, inte för att det var speciellt seriöst, men då kändes det så.
Iallafall, jag hade kommit på att jag faktiskt inte gillade honom och bestämt mig för att göra slut :P Grejen var bara att vi hade precis planerat en filmkväll jättelänge, jag, Robban och ett gäng till hemma hos honom. Och jag tänkte att jag kan ju inte göra slut innan den, det blir ju jättetaskigt och konstigt. Så jag gick på filmkvällen och hade tänkt och göra slut helgen efter (inte för jag tycker det är speciellt snällt det heller :P).
Filmkvällen rullade på, jag undvek honom hela tiden, han försökte vara nära mig, frågade om vi skulle dansa och jag sa nej! Behandlade honom som skit helt enkelt. Det slutade med att vi bråkade och jag bad en kompis(!?) göra slut åt mig på filmkvällen! Whaaaat?? Så jävla taskigt! Han blev sur och skrev en del dumma saker på sms till mig som han säkerligen inte ens visste vad det betydde då :P
Jag blev sur på honom och ja, det var slutet på vårat lilla ``förhållande´´.
Det ångrar jag. Jag ångrar hur jag betedde mig mot honom under filmkvällen och att jag bad en kompis göra slut åt mig och att jag ens gjorde det på filmkvällen. FEEEGT!
Min hälsa är inte på topp! Jag har ont i halsen och huvudet och har inte tränat idag! Buhuhuhu! Men tränade killarna iallafall, dem är så duktiga! Gud jag blir så stolt! Flickisar har vi börjat köra nu :) Och volterna rullar på :) DUktiga killar!
Skolan gick helt okej, hade musik idag och var min grupps tur att spela :) Roligt! Gillar musik :)
Nu har jag just ätit en gooood Semla, årets första :) Mums!
Imorn har jag hemstudier och det gillas stort. Ska plugga lite, ta det lugnt, mysa och repa på kvällen :) En bra dag imorn med andra ord!
Nej, nu ska jag läsa bloggar! Puss på er alla truturduvor <3<3


Sommar <33333
Jag älskar Alla <3 dag! Sååå mysig dag tycker jag, vi borde ha flera sånna dagar :) Dock verkar inte många andra uppskatta alla hjärtans dag lite mycket som jag :( Tråkigt :(
Men jag har varit extra positiv och glad idag, eftersom det är en dag jag gillar som jag tycker piggar upp tillvaron lite :)
Har fått värdens sötaste nallebjörn med världens sötaste kort av min älskling <33 Guud så glad jag blev, jag började nästan gråta när jag såg kortet! Du är verkligen mitt allt älsklingen min, det finns inte ord för att beskriva hur bra du är!
Fått en ros av papi också och choklad och ett ljus av mami :) Taaaack :)
Eftersom jag är ett fan av denna dag så bestämde jag mig för att gå runt i huset och ta kort på lite gulliga saker som har med alla hjärtans dag och göra :) Så här kommer lite bilder!

















Imorn är det ny vecka. Känns lite lättare nu när Johannes kommer snart och vi får lov. Imorgon kan man faktiskt säga att han kommer nästa vecka :) Underbart!
Imorgon ska jag gå i skolan och sen jobba. På kvällen kan det hända att det blir lite repning också :) Då får ja träffa Micke den token :) Saknar han!
Alla Hjärtans Dag imorn också, det gör det hela lite mysigare med :) Önska dock att den fick firas med min älskling.
Men, inte vara negativ här inte! Nää då positiv positiv, det e visst de enda man tillåts vara.
Förlåt att jag låter dum nu, men jag vill bara påpeka en lite sak och det är att det här är min blogg, där jag skriver om mina tankar och hur jag mår och känner. Så det är precis vad jag gör. Känner jag mig ledsen över något, då skriver jag det. Är jag arg, då skriver jag det. Precis som att jag skriver när jag är glad. Vill bara påminna lite om det. Jag tycker verkligen inte att jag skriver negativt hela tiden, dock så märks det inte lika tydligt när jag skriver positivt som negativt. Det är tråkigt. Sådär, då har jag fått det sagt.
Nu ska jag sova! Pussar <333

Kameran glider över guldgula fält
Ja, vi vet du behöver hjälp
Den här stan gör mig galen ikväll
Du kommer aldrig mer hitta hem
Vill ge dig allting ikväll

Du kommer aldrig mer bli dig själv
Du kommer aldrig mer bli dig själv
Du kommer aldrig mer bli dig själv
Du kommer aldrig mer bli dig själv


Kameran glider över guldgula fält
Ja, vi vet du behöver hjälp
Den här stan gör mig galen igen
Du kommer aldrig mer bli dig själv
Och jag tror minsann min själ dör av svält

Man blir trött på ditt jävla gnäll
Man blir trött på ditt jävla gnäll
Man blir trött på ditt jävla gnäll
Man blir trött på ditt jävla gnäll
Man blir trött på ditt jävla gnäll
Man blir trött på ditt jävla gnäll
Man blir trött på ditt jävla gnäll



Så jävla vackert!!



Nymålade naglar :) Lite allahjärans dag inspererat såhär i alla hjärtans dag tider ;) Ni har väl inte glömt att det är alla hjärtans dag imorn? :)
Dagen har varit lugnt, varit en väldigt lugnt helg, galet skönt! Lite lagom sådär.
Idag har jag bara spelat lite teve spel och suttit vid datorn typ. Och fikat lite med Mormor och Morfar som kom över :) Mys!
Snart bär det av mot träningen, roligt! Saknar alla fina gymnaster :)
Hare! Pöss!
Never be afraid again med Christian Walz- En galet bra låt enligt mig, han spelae den när tzunamin skedde i Thailand för några år sedan. Tycker låten är allmänt härligt å lyssna på, underbar text och jag gillar hans röst. Musikvideon är bra också.


Sitter här och har panik... Eller något.
Dagen har varit underbar, bara slapp, varit med Jentan och Sofia och fotat. Chillat och bara gjort sånt som ja velat göra :) Huuuuur skönt som helst!!
Morgondagen blir härlig den med, bara ta det lugnt och sen träna :) Skööööönt!
Nu ska jag panika lite till. Puss å kram <333


En bild.... På mig.....
Har beställt hem kläder från HM! Me like!!



Bikini 99 kr/del, finns i fler färger

Skor 129 kr, finns i fler färger

Klänning 99 kr, finns i fler färger

Linne 49,50 kr, finns i fler färger


GILLART!!!
Jag tappade en tand igår!!! :D

Gaaaaaaaaah kollar vad små vi var!!!!  de är när vi håller på å renovera vårat hus mathilda, hannie, andreas, sofia och jag!!!
Old times!!
Jahap, det blev ju minst sagt en vanlig fredag! Börjar med att jag, Ida och Sofia pulsar genom snöstormen för att trots detta väder faktiskt pallra oss till skolan, TROTS att vi visste att det knappt var några där! Blev en aningens sura när vi kommer dit och ser att det minsan inte kommer bli några vanligt lektioner idag, så vi hade kunnat stanna hemma och gosa i sängen, precis som alla andra latmaskar gör!
Blev sen glada igen, när vi fick gå kvart över 11 :) Jag mådde inte speciellt bra när jag kom hem, så jag la mig ner och sov en timma och nu mår jag genast bättre!
Men, jobba ska jag idag iallafall. Jag kanske ska börja jobba en timme tidigare idag så kan jag sluta en timme tidigare :) Ha det bäst, puss å kram <333


Ikväll kommer troligen den här söta varelsen ut till landet! Myyyyys :D

Gaaaaah jag glömde ju att Richard fyllde år igår! FÖRLÅT!! Men, bättre sent än aldrig som man brukar säga!
Här kommer ett Collage! Grattis Coach ;)

Andra nationella i SV avklarat och det kändes helt okej måste jag säga :) Gick ganska bra att sitta så länge. Var tok nervös innan dock :P Jag skrev en krönika om flammande kärlek.
Nu ska jag snart på träning, små tjejerna först och sen min träning :) Roligt!
Måste äta nu, puss å kram <333

Det gick galet bra på repningen idag! Sjukt kul var det också! Så jävla nöjd! Vi körde igenom flera låtar och det börjar ju faktiskt låta som något nu :) Det gillar jag STORT! Stolt över min syster också som ställer sig inför bara nior som hon inte ens känner och sjunger låtar som hon aldrig hört med. Och bra gör det också! Skulle jag aldrig gjort i 7an!
Imorn är det nationellt prov i SV igen, vi ska skriva en uppsatts. Jag är nervös, vi ska sitta i 3 timmar. Och jag klarade knappt 1½ timme! Men har med mig lite och käka då iallafall. Och jag å agnes ska gå i pyjamas :) Myyyys!
Nu måste jag kila! Puss å kram <333

Hero of war med Rise Against- Helt galet bra låt, den har spelats och tjatats ut på radio ett bra tag nu men jag tycker fortfarande den e grym! Speciellt om man läser texten samtidigt. Så läs texten medans ni lyssnar, det gör låten så mycket bättre!

Hej alla underbara människor!
Rast, lång rast för end gångs skull :) Sen är det syslöjd, ganska chill :) Och SO prov sista, har övat lite till det.
När jag kommer hem ska jag ta det lugnt :D Älskart! Sen repa ikväll :) Inte berättat det, men har bestämt mig för att vara med du iallafall :) Imorn är dock inte micke med, han är i fjällen så honom ser man inte av på evigheter nu! Men tror repningen kommer gå ganska bra ändå :)
Nu ska jag springa iväg! Pöööööss


Kryptonite med 3 doors down- Bara en helt sjukt jävla underbar låt som jag inte kan sluta lyssna på! Jag älskar den verkligen, härligt och sjunga med till! Jag bara älskar när trummorna kommer in! Så jävla bra!!

Vi klarade ett av delmålen, som var pikfrivolt handvolt frivolt :D Asnajs! Dock så klarade vi inte det andra som var rudy på trampet. Lite tråkigt men så kan det vara. Fattades 2 stycken.
Förövrigt har jag ont i mina benhinnor, något jag inte alls försåtr, jag har aldrig haft ont i dem! Så det är skumt tycker jag...
Har just ätit lite youghurt med flingor och borde plugga So nu för vi har prov imorn men lusten tryter en aning.. Men ska se till att läsa igenom lite iallafall, inte jättesvårt.
Ha det bra! Pussar <333


<3333333333
Hej svejs!
Sitter och har musik :) Skojsitgt med musik!
Nationella idag gick helt okej, lättare än övningarna vi fått göra. Dock så blir jag så jävla trött av och sitta så länge i sträck så på slutet vill jag bara blir klar och orkar inte sitta och tänka. Så sista frågan som var viktigt blev inte bra... Också missade jag på en annan fråga me. Värdelöst. Men annars är jag väl nöjd.
Dagen har varit okej annars, gått omkring och chillat i oyjamas och morgonrock ;) Aaaaasskönt!!! Agnes och ja ghar bestämt att det ska bli våran antionella-prov outfit :)
Ikväll ska första delmålet på gympan testas :) Massa skoj! Tränarna har satt upp flera delmål den här terminen, så till ett visst datum så ska ett antal gymnaster klara en speciell volt. Och idag ska vi kolla om tillräckligt många kan de målet som tränarna har satt upp till idag :) Så det är spännande! Men innan så ska jag och Ebba träna små killarna, idag står det flickisträning på schemat!
Nu måste jag jobba vidare! Puss å kram <333
Jag börjar sakta men säkert ta mig igenom den här listan nu :) Jag gillar den :)
Nu ska jag skriva om min favoritfödelsedag, något som kan bli väldigt svårt då jag inte kommer ihåg mina födelsedagar speciellt mycket :P Det är trevligt och roligt, men inget som läggs på minnet sådär in i minsta detalj. Jag minns en väldigt många misslyckades kalas :P Men det är ju inte riktigt födelsedagen.
Men om jag ska berätta en så blir det väl i somras då, sommaren 2010 och jag fyllde 15. Jag fyllde år på midsommar då, och midsommar är något jag älskar så det blev en lyckad födelsedag! Jag och Johannes blev också officiellt tillsammans då ;) Höhö, vad larvigt de låter :P Nej men av någon anledning så hade vi bestämt att inte vara pojkvän och flickvän sådär, men den dagen så snackae vi lite och täntke varför inte? Så jaa, så blev det :P På min födelsedag. Så då kunde jag säga att jag hade en pojkvän :P Om jag var stolt!
Fick massa fina presenter, bland annat en jättefin skrivar bok av mormor och morfar. Jag älskar ju att skriva. Fick pengar till moppehjälm och och moppen var en inräknad födelsedagspresent så jag var jättenöjd!
Sen firades midsommar med fin fina vänner, vi åt och skrattade och tog midsommarnattsdoppet! Så det var min födelsedag det, som jag skulle säga var den bästa, dels för att jag inte kommer ihåg de andra så bra och för att den var väldigt bra :)

Inga bilder tyvärr :(
Hejsan! :)
Måndag kväll, skolan gick galet segt i början, men sen på eftermiddagen vart det bättre :) Jobbet gick oväntat bra det med och jag är på jättebra humör för jag har just bokat resa till Johannes på påsklovet :D Då ska jag vara där en hel vecka! Underbart!
Imorn har vi första nationella provet direkt på morgonen och jag och Agnes ska dit i Pyjamas!! Huuuur mysigt? :D Asskönt!
Just nu sitter jag och dricker misslyckat te och pratar med min älskling. Borde plugga egentligen men just nu så ligger det på min att-inte-orkar list :) Puss å kram <333


Vackert ;)
Börjar me en ny lite grej här, lägger in låtförslag lite då och då :) Musik är ju faktiskt en väldigt stor del av de flesta människors liv nu, man lyssnar på musik mest hela tiden. När man är glad, arg, ledsen, irriterad och kan förknippa låtar med en viss känsla. Det gör jag ofta iallafall. Så, jag ska blanda in mer musik i bloggen, mer dagens låtar, låt tips och kanske något låttips som jag gillar och spela på gitarr just nu. Vad tycks, Hiss eller diss? :)

Make it up med Joe Purdy- En ny artist jag har börjat lyssna på, han har en störtskön röst enligt mig och just den låten är bara helt underbar! Verkligen värd att lyssnas på!

In the Ghetto med Elvis Presley- Vem kan egentligen säga nej till Elvis? Höhö där lät jag proffsig men ärlig talat är in the ghetto den enda låt jag hört med han typ ;) Men det e ruskigt bra!

Ny vecka imorn och jag är fan inte taggad för 5 öre! Två nationella prov och so prov, inte kul vecka säger jag bara!
Fy fan. Jag vill ha mer helg. Jag vill ha lov. Fan vad skönt med lov.
Aja, träningen gick helt okej idag allafall. Kom ner i spagat på båda benen :) Då e man vig!
Korta och tråkiga inlägg idag, jag vet. Det får bli så ibland.

Hej svejs!
Just spelat sims :P Jag e lite av en sims nörd har jag märkt.. Men, söndagar e till för att slappas på :) Har faktiskt varit ute lite också i det fina vädret :)
Ikväll blir det träning som vanligt på söndagar :) Najs najs!
Aja, jag har inge intressant och skriva, ni vet att ja inte glömt bloggen iallafall ;) Puss

Ursäkta mitt dåliga bloggande! Helt enkelt inte orkat, det brukar bli så på helgerna.
Ska skriva lite kort bara, gårkvällen hos Agnes var hel underbart, jag, Agnes och Jasmine hade spa kväll och de var så jävla mysigt! Vi bastade, målade naglarna, åt glass och räknade vem som fick flest isbjörnar, drack cola, åt pizza, hade ansiktsmask och pratade å hade de allmänt jättemys! Det måste vi göra om tjejer!
Idag har jag tagit det lugnt och varit lite med Micke, vi såg de sista avsnitten av 24. Asbra! Sen drog jag och tränade, jätteskoj! Fan det var längesen jag gillade tärningen såhär mycket! Det är helt jävla underbart å träna!
Nu sitter jag, Liv och Sofia och kollar TV och svullar onyttiga saker! Jag sitter också och prata med min älskling som jag saknar något jävulskt mycket, du är mitt allt älsklingen min, glöm aldrig det!
Ha de bäst pöss!


Jag älskar dig så jävla mycket så det går inte att beskriva med ord. Tro aldrig något annat
och glöm aldrig det.
GAAAAAAH JAG HAR FAN ÅNGEST!!! Gjorde jag verkligen rätt som sa att jag inte ville vara med och spela å repa å de? Fyfan vad jobbigt!
Känner mig inte ens lättad över att in te behöva tänka på det, som man kan göra ibland när man grubblat men väl bestämt sig. Jag blir tokig snart.....
I got nothing done as the sun moves up and down, without you.

Hemma från träningen som var väldigt befriande från alla tankar som surrar i mitt huvud nu! Väldigt skönt och få träna då och glömma allt :)
Dagen har varit sådär, sån där jobbig dag ni vet som det kan vara ibland. Varit allmänt jättetrött trots att jag gick och la mig i vettig tid och sov till halv 8. Varit på dåligt humör och känt mig låg och tankarna har snurrat runt i huvudet som små bin runt en honungsbruk (HAHAHA gillar min metafor som jag kom på här och nu!!)
Träningen gick jättebra på slutet, mindra bra i början. Men man ska ju fokusera på det som gick bra så :) Styrkan gick också bra, körde verkligen slut mig kändes det som och fick bra med pepp!! :D Sånt gillar jag :D
Nu ska jag ner och äta youghurt med flingor! :) Mums! See ya!


Hihi bild på mig och Lovisa som gick på gympan förut, men som slutat nu :(
Saknar dig!
Jag blir så jävla less på dig ibland.
Hej svejs!
Sitter här och försöker plugga lite... Tråkigt.
Var och badade i fyreshåv idag och de ägde så jävla hårt! Askul var det! Men man blir galet trött av att bada :P Ögonen vill ju bara gå i kors :P
Just kommit hem från repningen och jag har nu bestämt mig för att inte vara med. Jag vill jättegärna men känns inte som att det kommer funka av flera anledningar. 
Imorn blir det vanlig skoldag och sen träning som vanligt på kvällen. Är väl de som händer.
Puss


Hihi lite vacker bild jag hittade på datorn :P

OMÖJLIGT!! Blir min första tanke då :P Jag kan omöjligt omöjligt skriva om endast ETT favoritminne, så jag ska skriva om några utav mina minnen som jag älskar och som betyder väldigt mycket för mig :)

 

Ett minne är när jag och Micke satt och spelade gitarr på bryggan vid stranden sommare 2009. Vi träffades nästan varenda dag och spelade gitarr i timmar, alltid ute i solen, eller i mammas massagehus om vi behövde el kontakter. Vi satt på stranden i kvälls solen, med bena i vattnet och spelade och sjöng. Så otroligt jävla underbart. Sen tog vi paus och bada och sen åkte hem typ. Det var den sommaren som vi började umgås på riktigt och blev mer vänner :) Det är ett underbart minne.

 

10 års jubileum med Hanna och mathilda är också ett utav mina favoritminnen! Vi tillbringade en hel dag tillsammans och bara firade att vi hade känt varandra i 10 år. Det var också sommaren 2009. Vi åt sushi, hade picknik som när vi var små på lagårdsbacken, åkte och badade. Mycket skratt och minnen blev det :)

 

Jag skulle ju lätt kunna säga första kyssen med Johannes, och vilket underbart minne det är, för det är absolut ett utav mina favoritminnen, men jag har ju redan skrivit ett långt inläggg om det, så jag tar ett till minne som jag tycker ör fint. Första gången Johannes skulle hem till mig, och jag var jätte jätte nervös. Vi satt i bilen på väg hem och helt plötsligt tar han min hand och frågar om jag är okej. Och det gjorde så mycket. Det var första gången jag höll hans hand och hela vägen hem satt vi så och han strök med tummen försiktigt fram och tillbaksa på handen.   Och Johannes såg inge nervös ut alls, men det vet jag att han var ;) Tänk att något så litet kan göra så mycket.

 

Sen ett otroligt roligt minne med de underbara brudarna Jasmine och Agnes! Haha när vi skulle spela in en parodi på den där reklamen :P Herregud jag tror aldrig att jag har skrattat så mycket :P Det var helt sjukt roligt! Hur många omtagningar fick vi inte göra? :P Det blev aldrig bra för någon bara tabbade sig hela tiden :P Eller började skratta :P Det är ett sjukt roligt minne! Jag har tyvärr inga bilder från det så det får bli en på oss istället :)

 

 

Oooooo jag har måååånga fler minnen! MEn det här inlägget skulle bli mils långt om jag skulle skriva alla dem här.

Det här var några utav mina favorit minnen iallafall :) Puss å kram <3333

Nu är det ny månad! Frågar ni mig så tycker jag att den här månaden har seeeegat sig fram! Lång månad...
Men nu är det iallafall Februari och här kommer planeringen för månaden :)

♥ Två nationella prov i SV
♥ Johannes kommer hit :)
♥ Delmål med gympan, tre kombon med pik början och 1½ skruv på trampet.
♥ Kussen fyller 17 :) (tror jag)
♥ Sport lovet börjar :)

Jag tror att det var allt. Kan inte komma på något mer iallafall.

Kan ju berätta lite om min dag :) Skolan gick bra, snabbt och smärtfritt om man inte räknar med fyspasset på idrotten. Jag trodde jag skulle dö.
Hem, fixa mig och sen träna killarna som för övrigt var så jävla grymma!! Vi körde volt med dem!! Fattar ni?! Det är typ en utav mina högsta drömma, har varit, och nu e den sann :D Och jag och Ebba var grymma på å passa : Fick lite hjälp av Richard först men sen var vi själva :) Gryyyyymt!
Min träning gick helt okej den med :)
Imorn ska vi bada med klassen på Fyreshåv :D Assssniiiiice!!
Nu måste jag dra! Pussar <333