Fredagsmys när det är som bäst. Med finaste Martin, massa glass och en grym film! Helgen har varit bra, lite jobb och träning och mys med M som sagt. Lite lagom sådär, och nu börjar jag äntligen bli frisk också!! :D
 
Lite mysbilder och myspromenad på söndagen! Pusskalas och lite gymnastik på bryggan. Vårkänslor! ♥
 
Inte mycket text, men inte mycket att skriva heller :) Hej på er så länge!

Helt plötsligt så öppnar jag min webbkamera, å vips så funkar den!! :D Den har nämligen varit trasig nu ett tag, och jag har sörjt lite. Framför allt för att jag intel ängre kan publicera sånna här fula bilder med dålig kvalitet på bloggen längre. (Ironi)
 
Nejmen, ja, skämt åsido så underlättar det helt klart med en fungerade webbcam :) Idag är det fredag och jag slutar klockan 12:00 prick. Eller där ljög jag nog, 12:10 slutar jag faktiskt.. Detta är dock ett tidsinställt inlägg då jag inte hinner blogga något och känner att jag vill ha min blogg lite mer aktiv igen. Ska till M direkt efter skolan, vi ska äta thai och mysa hela eftermiddagen och kvällen. Det behövs, inte träffat människan sedan i måndags herregud! På morgonen till och med...
 
Imorn blir det jobbelijobb, sedan trääääning i täby :) Yeeeey! Ha en fin fredag och en trevlig helg!!
 
 
 
 
 
 
Jag har varit lite i valet å kvalet om jag ska visa min käraste finaste studentmössa som kom häromveckan. Tänker att det blir mer spännande å vänta tills sludenten liksom. Men nu kan jag inte hålla mig längre, och vafan, ska man inte dela med sig av sin lycka å glädje å pirr i magen?? :D Är det inte fin?? Jag är supernöjd, utom att jag tycker jag ser lite smått kaptensaktig ut i den, haha. Men det gör väl alla, och det kommer bli så bra så på självaste dagen, när alla står där med sina vita klänningar och sina fina mössor! Ååååh :)
70 dagar kvar.
 
 
 
 
Igår var det våffeldagen, och jag gick runt hela dagen å tänkte att nej, det blir nog inga våfflor för mig idag. Men så kommer jag hem från träningen halv 9 på kvällen så har världens bästa pappa fixat våfflor där hemma!! Åååh :)
 
Nu har jag just gjort något väldigt läskigt.. Jag har sökt till högskolan! Lunds universitet till och med! Herregud, det är sjuuuuk, jag förstår inte. Som vanligt, haha. Men kul och spännande är det, och nu håller jag alla tummar att det går hlea vägen. Det vore så himla bra ♥
 
Just nu tittar jag på Harry Potter Det vises sten. Hihi, sjukt längesen jag såg den. Har precis läst ut första boken så kände att jag var tvungen att se den nu. Så jag ska väl göra mig en kopp te och sedan fortsätta min filmstund. Saknar min M ikväll, men om en och en halv dag får jag träffa honom, hihi :)

Skrev visst en liten novell såhär på kvällskvisten. Tänkte att jag kanske ska dela med mig, skriv gärna tankar och vad ni tycker, jag gillar feedback!

Om ett sår.

En varm sommardag så var hon ung. Ung och ovis och lite naiv och utan några erfarenheter. Den där tiden när tankarna tycks vara lite för många, kraven lite för höga och hjärtat lite för skört. När handlingar kommer först och tankar sen. En sådan tid och dag var det.

Det hade varit en bra dag, och hon skulle bara cykla hem. Hem från stranden, för oj vad varmt det hade varit och att göra någonting annat än att ligga på stranden hela dagen när det var såhär varmt var helt enkelt otänkbart. Plötsligt så plingar det till i mobilen, och ivrig som hon är så handlar hon innan hon tänker och tar upp mobilen trots att hon cyklar i hög fart. Trots att det lite längre fram är en skarp kurva. På skärmen står det att hon har ett nytt meddelandet, och när hon ser namnet så hoppar hennes hjärta till lite extra. Hon fortsätter, trots att hon cyklar, och öppnar smset. Då får hon en chock. Ingenting annat än smset och dess innehåll existerar, och plötsligt så kommer kurvan i en himla fart och hon styr bara med en hand för i den andra håller hon mobilen och hon hinner ju inte ens bromsa, inte ens sagta ner. Ingen kontroll.

När hon ligger på marken, så känner hon att det gör ont. Så ont gör det, så himlans himlans ont. Och från ett sår på armen så rinner det blod. Ganska mycket, det pulserar ut. Hon är lite rädd för det där blodet, och det gör ont.

När hon kommer hem så vill hennes mamma genast åka till vårdcentralen. Och kanske var det bra, för såret behövdes visst sys. Å trots bedövning och fina snälla ord, så gör såret så himla ont. Smärtan vill inte försvinna, den är alldeles för påtaglig. I flera dagar gör det ont. Hon tänker att aldrig, aldrig någonsin igen så ska hon cykla. För fy så onödigt, usch!

Till slut så känns ändå såret lite bättre. Det har blivit omplåstrat, och annat som är viktigt kommer upp. Men Så efter ett tag, blir det dags att gå tillbaka till läkaren. Stygnen ska tas bort. Det gör ont igen. Inte lika ont som förut, men ont gör det minsann. Det är lite som att såret rivs upp.

När stygnen är borta bildas en liten sårskorpa. Sårskorpan gör att det för tillfället inte gör jätteont, men lite titt som tätt så pillar hon ändå bort sårskorpan, för hon kan liksom inte riktigt låta bli. Då börjar det svida igen, och klia. Så där håller det på under en period.

Till slut så får såret vara för sig själv. Visst, det gör lite ont när sårskorpan till slut utav sig själv faller av, men det går att hantera. Och plötsligt efter en ganska lång tid så, så är såret läkt.

Det gör inte ont längre.

Hon börjar till slut cykla igen.

Men på hennes arm, så finns ett litet litet ärr. Det bleknar med tiden, men aldrig kommer det riktigt försvinna. Och trots att ingen tänker på det, knappt hon själv, så finns det kvar där. Det påminner henne om när hon ramlade med cykeln och slog sig. Det påminner henne om hur ont det gjorde, och hur försiktig hon måste vara. Det påminner henne om hur lång tid det tog innan det slutade göra ont. Det påminner henne om att till slut, trots att det tog ett tag, så blev såret läkt. Och att idag vågar hon trots allt cykla igen.

Såret existerar inte längre. Kvar finns bara ett litet, litet ärr.

Några dagar sedan jag skrev, tänkte att jag ska uppdatera er om vad som hänt mig de senaste dagarna :)
 
Har som vanligt tränat fantastiska killar! De gör framsteg på framsteg och för tillfället håller vi på att tränar inför uppvisningen som är den 5 April :) De ska vara amerikanska fotbollsspelare! Hihi, så roligt :)
 
Hemma hos M, som fick för sig att ligga raklång på golvet och gosa med Mio, världen gulligaste hund!
 
Har ätit så sjukt mycket gott senaste dagarna, blivit stammis på Vapiano när jag åt där två dagar i rad. Ena dagen åt jag en tonfisk sallad och andra dagen pestopasta med kyckling. Mumsfillibabba, å jag bara älskar Vapiano å hela deras koncept, och maten såklart! Idag startade dagen med pannkaksfrukost med bär och kesella. Helt okej start på dagen det med!
 
Igår var jag, mamma, pappa och Soffi på Chinateatern och såg Flashdance. Jag är mer än imponerad, det var så himla bra! Helt otroligt hur bra de dansar och sjunger. Jättekul å sett den!
 
Sist men inte minst så tänkte jag visa er mina senaste shoppingfynd. Det kliar i fingrarna efter att shoppa sommarkläder!! BH + matchande trosor från Cubus, Linne (som dock itne riktigt passade) från Cubus, Stickad tröja från JC och en vanlig munktröja från Asos. Me like! :) Lite nytt å fräsch i garderoben!
 
 
 
 
Min outfit för några dagar sedan samt en rätt glad Frida som väntar på bussen.
 
Det blev visst vinter igen! Massor med snö ligger på marken, fast den håller nog på att töa bort nu. Regnar lite ute. Veckorna flyger förbi, jag tillbringar all min tid i skolan, på träningen eller med M. Har blivit extremt förkyld igen med tusen kg snor i hjärnan vilket resulterade i att gårdagen helt enkelt inte var en bra dag alls. Var mest irriterad och arg hela tiden. Idag är bättre dock. Har hållt tal i skolan vilket gick bra, och om man bortser från mina små anfall när tunnelbanan krånglade som bara den när jag skulle hem så har jag varit glad :) Hemma tidigt, har ätit gröt till lunch och ska snart lägga lägga mig i ett varmt bad! :D Sedan träning och sedan hem till M! Imorn är det fredag vilket jag ser fram emot :)
 
Förövrigt så bokade vi resa till Kreta igår!!! Den 8 Juli åker vi; jag, Sofia, Mamma, Pappa och Axel (Soffis Loverboy)! LYCKAN
 
 
 
 
Och visst är det något speciellt när du frivilligt åker två stationer för långt med tunnelbanan och sen åker tillbaks, bara för att få vara med honom lite längre ♥
Vårdagar som dessa kan man ju bara drömma om, trodde jag i alla fall! Bortsett från ett litet sammanbrott på lektionen i skolan idag så har det varit en riktigt bra dag! Har pluggat på vår balkong i skolan, i solen. Tagit en kaffepromenad efter skolan med fina Rebecka, längst vattnet vid slussen och bort tilll T-centralen. Sist men inte minst hängt lite på Åhléns innan det var dags för mig att bege mig till träningen. Fick med mig en ögonskugga hem, mörkbrun och glittrig. Superfin :) Anyways, träningen gick bra med killarna. Nu ligger jag i min säng som vanligt såhär på kvällskvisten. Duschat, ätit middag, och tittat på Awkward.
 
Det var min torsdag det! Hoppas ni har haft en fin dag!
Jag är galet nöjd med min dag hitintills!! Ååh, vårkänslor ♥ Har suttit ute i solen och ätit lunch och bläddrat lite i Nellys tidning och verkligen njutit utav min dag! Även fått lite tid till plugg, åkt och klippt mig, druckit en god latte på soyamjölk och ja... tagit det lugnt! :) Välbehövligt såhär mitt i veckan!
 
Min frukostgröt på min lediga dag! Mums fillibabba säger jag bara!
 
Startade dagen med ett tandläkarbesök. Inga hål och inga visdomständer, perfect! Har sedan spenderat resten av förmiddagen med att leta tävlingar till killarna. Blir lite slut i huvudet efter ett tag, även om det är mysigt! Nu ska jag fortsätta dagen med en promenix i solskenet, men mamma å Laffie :)
 
See u!
Och mitt i vårpeppen så trillar jag över det här otroligt mysiga klippet på facebook! Veckorevyn har publicerat ett klipp på 20 främlingar som kysser varandra och åh så mysigt tycker jag! Kyssar är väl bra trevliga!! För det mesta i alla fall, haha!
 
För stunden sitter jag och äter naturgodis i min säng. Nötter och torkad frukt, nomnom. Skolan tycker jag gick helt okej, förutom mina små sammanbrott jag får så fort vi ska ha sociologi i skolan. Jag vet inte riktigt vem man ska skylla på, men någonting har i alla fall blivit fel i skolans ledning eller planering eller whatever och deta påverkar oss elever som läser sociologi något sjukt mycket och inte minst påverkar det mina betyg! Grrrrr som det brinner i min skalle när jag sitter där och inte ens läraren kan ge en instruktion till en uppgift.
 
Men men. Har inget alls för mig denan tisdag, så jag tänkte ta och fixa mina naglar, dricka lite te och pluggeliplugga. Framförallt ska jag se fram emot min alldeles lediga dag imorn! Yeeeey!
Peppkänslan som uppstår när.....
 
♥ det är 55 skoldagar kvar till din student
 
♥ jag så sent som igår beställde hem lite olika klänningar för att se vilken som ska få bli min studentklänning
 
♥ det pirrar i magen rätt så ofta, faktiskt mest hela tiden
 
♥ du får gulliga sms av någon som längtar efter dig, trots att vi precis sagt hejdå
 
♥ det är vårvärme ute, och solen har visat sig flera dagar i rad
 
♥ gymnasiearbetet är så gott som klart
 
♥ du letar och tittar och söker information om olika hotell i Kreta och planerar sommarens resa
 
 

Shitpomfritt jag vet inte ens vart jag ska börja? Vad hände med bloggen egentligen? Jag har spenderat mer och mer tid med någon jag tycker om, och än så länge e det kanske lite tidigt å berätta för alla även om jag vill och än så länge så är jag fortfarande lite rädd men åh det pirrar visst i min mage och jag kan säga som så att aldrig har väl någon fått mig att bara helt å hållet glömma å dissa bloggen en hel vecka. Hihi, ni får nöja er mig det så länge :)
 
Här ovan ser ni i alla fall diverse bilder. De tre första bilderna är från Jojjos födelsedag, hon fyllde hela 19 år förra veckan! Gammal börjar hon bli ;) Lite i alla fall, hehe.. I alla fall så bakade Rebecka en jättefin tårta, jag köpte tomtebloss BigMama version, och hon blev helt enkelt firad i korridoren.
 
Senare blev det en lunch på Waynes Coffie och den skådar ni på bild nummer fyra från vänster. Råplugg inför stort prov i naturkunskap och provet visade sig sedan gå rätt bra :)
 
På bild 5 så ser ni frukosten i lördags här hemma. Boosta immunförsvaret som fortfarande är kasst. Fruktfruktfrukt. Mums fillibaba! Helgen spenderades sedan lite varstans, jobbade bland annat vilket gick bra. Jag är fortfarande sjuk och går på onsdag in på min tredje sjuklingsvecka. Tar otroligt mycket på krafterna att ha ont någonstans hela tiden och jag är galet trött på det. Plus att jag vill träna. Menmen, vad ska man göra. På onsdag är jag i alla fall ledig från skolan :D
 
Nu måste jag sova och jag hoppas på ltie mer uppdatering de närmsta dagarna :) Puss!
 
 
 
4 dagar kvar, sen helg. Ungefär lite så känner jag såhär efter första skoldagen :P Inte för att det var en speciellt jobbig dag, bara att jag inte ooooorkar alla uppgifter å jag orkar inte tänka å jag orkar inte veta att jag måste prestera på topptopp på minsta lilla uppgift. Aja, snart är det över iaf, bara några månader kvar!
 
Ville egentligen bara kika in och säga hej, och meddela att jag kommer att vara borta några dagar då jag har lite saker för mig! Så ha det så bra så länge :) Puss!
Vet att det har varit superduperdött här, men bloggen har verkligen inte fått vara prio ett i min hjärna den närmsta veckan. Ska jag vara helt ärlig så har jag inte ens funderat på att blogga, haha. Varit annat som fått komma före, och så kan det vara ibland :)
 
Imorn drar skolan igång igen efter lovet. Det känns faktiskt väldigt segt och jobbigt, och det faktum att jag har spenderat hela mitt sportlov med att vara sjuk gör mig lite ledsen. Men så är det ibland, och det har ändå varit så bra som det kunnat! och kanske var det bra för mig, att få vara hemma och vila upp mig å bara ha tråkigt. Ibland behövs det.
 
Idag har jag i alla fall varit med mamma och firat lilla Alicia som fyller hela ett år! Och Carro hade gjort den finaste tårtan nånsin, och det var så kul att få träffa kusiner och kusinbarn igen!