Hejsan !
Just haft gitarr :D Blev sen gitarr idag men jävligt roligt var de :D Och innan var de träning med barngrupper :) Dem var jätteduktiga som vanligt !
I plugget hade vi matte prov. Kändes faktiskt bra. Svarade på alla frågor :) Bara vänta på svaret nu.
Så nu sitter jag här å chattar as usual :P Rå kallt i mitt rum för jag har haft fönstret öppet :P Hehe
Men nu ska jag dra ! Bye bye pussar <333


<33333
Tjenixen !
Läget ? Själv e de bra :) Hemmma från tärningen u som gick okej. Bakåt gick skit dåligt men frammåt gick asbra :D Så d blir väll någon stans mitt emellan :P Styrka körde iv massa också och de var första gången som jag itne blev arg :P Haha duktig jag e va ;)
Ja nu sitter jag iallafall å försöker förstå mig på matten. Vi har matte prov imorgon igen. Känner att de itne kommer gå så bra nu. Men vet ni vad jag hade bara ett fel på matte provet jag gjorde igår :D Jippi !! :D
Men nu ska jag plugga vidare ! Ha de bäst pussar <333

Hej hej !
Har rast i 10 minuter :) Vi har No... suck. Vi är typ i grupper och ska skriva om något vattenkraftverk. Booooring !
Men ikväll har jag iallafall träning :D Jippi ! Något roligt iallafall ! Men innan blir d lite dator :P Asså jag börjar verkligen sakna Smallville nu ! Tycker faktiskt de får ta å börja igen !
Men måste dra nu bye bye pussar <3333

Blev plötsligt väldigt sugen på glass :P

Tjollahopp !
Har just haft matte prov. Kändes helt okej faktiskt :) Inte så farligt som jag trodde att det skulle vara. Har även fått reda på miitt No prov jag hade förra veckan och jag fick VG :D Är jättenöjd !
Så idag händer inget. Har ingen gitarr utan de blir på onsdag istället. Så blir väll plugga lite inför de andra matte provet som vi har imorn. Och sitta framför datorn såklart :P
Men nu ska jga dra bye bye pussar <333


Tjo !
Ledsen att jag inte har bloggat på hela dagen men glömde bort :P Har inte hänt speciellt mycket idag jag har suttit framför datorn mest. Träning sne på kvällen. De gick riktigt bra med friståendet faktiskt vi fick positioner och jag fick precis den ja gville ha :D Ibland e gud med mig :P Sen kom jag hem å satt framför datorn lite mer :P Aldrig fel. Har pluggat lite matte också vi har matte prov imorgon och på tisdag. Suck... känns verkligen inte som de kommer gå bra. Hoppas de iallafall !
Men nu ska jag dra bye bye pussar <333


Bild från förra sommaren

 

Blev ingen träning idag. Påvägen dit krockade vi med en älg. Helt jävla sjukt. Den bara kom springandes där och helt plötsligt sa de pang. Jag fattade ingenting. Som tur var kom ingen till skada men man e ju en aning chockad nu efteråt. Fatta vad som hade kunant hända ! Nu krockade den i sidan på bilen men en meter till och de hade gått riktigt jävla illa ! Så de var ju ingen som ville träna efter de så vi åkte hem.

Hejsan !
Sitter här jag kollar runt lite på fb :P Har just varit ute på en lång promenad med Hannie :D Vi köpte jäst för vi ska baka bullar :D Myyysigt ! Senare ikväll blir det träning i täby också :D
Föresten måste jag säga ett stort grattis till älskade Jennifer som fyller 13 år idag ! Ungdom och tonåring över en natt ! Inte illa ;) Älskar dig förevigt tjejen <333

Hejsan :D
Sitter här med min Hannie !! <333 Det var verkligen en överaskning att hon kom ut också :D Visste jag inte att hon skulle göra ! Så hon ligger här och tittar i en tidning och jag sitter här :) Vi har fått oss en fin liten promenad också :) Blev en lång runda runt plugget. Mitt i mörkret :P Alltid lika trevligt å vara med Hanna !! Så nu ska vi väll fortsätta prata å ha mysigt medans vi lyssnar på musik <33 Tack för att du finns darlign !



<33333

Hörni det har varit väldigt dåligt med kommentarer på senaste tiden tycker jag !
Ni får börjar kommentera mer :P

Hejsan !
Får bli ett jättesnabbt inlägg för jag ska till bussen om några minuter :P Fredag idag iallafall :D Skööööönt ! I helgen kommer Mathilda ut till landet så henne ska jag vara med !! :D Hur längesen som helst som vi träffades nu ! Så det sdka bli riktigt roligt :D På lördag kväll har vi grop träning också ! Så de här borde bli en bra helg :) Såklart bli de ju lite dator och tv också :P Vad är helg utan dator och tv ? ;P Haha
Men nu måste jag kila ! Ha de bäst pussar <333


Mina små pottsårkar <333

Yo yo yo !
Hemma från en kanon träning nu :D Var riktigt roligt fick till en riktigt bra hel skruv och 2 riktigt bra sträckar. Sen helt okej överslag och rondater också :P + att styrkan var helt okej :) Men bättre än så blir den aldrig :P
Har även fått svaret på ett Svenska prov som vi hade i tisdag (kanske inte har berättat om de) och jag fick VG :D
Är riktigt nöjd ! Också gick det väldigt bra på matten också. Så den här dagen har varit väldigt bra ! :D
Men nu tror jag att jag ska käka något ! Vi hörs pussar <333


Vet inte om jag har laddat upp den här förut men hitta ingen annan :S

 

Hejsan !
Hemma från ännu en härlig kväll med små barn :D Dem körde trampet för frösta gången idag och dem var jätte duktiga ! Dem fick till värsta bra studsen även killarna som är ganska små :D Så nu e man ju lite stolt :)
Nu blir det iallafall slappning framför datorn har pluggat lite matte också. Gick ju inte så bra om man säger så... Ska nog käka något nu är lite hungrig.
Men vi hörs ha de bäst pussar <333

Funkar inte å ladda upp bild sorry "/
Hej hej !
Hemm från träningen nu :) Den gick bra var lite seg i kroppen men är väll så de blir efter 3 dygns tv tittande :P Vi körde typ mest framåt på träningen men lite bakåt också. Körde handvolt frivolten en gång på tumbling å några gånger på air truck. Har verkligen bestämt mig för å börja köra den nu ! Jag får komma över rädslan så jag kan börja tävla på den på riktigt ! Så de har jag bestämt är mitt mål den här terminen. Iallafall å köra den utan svårigheter och sen kanske den kan bli så bra så jag kan tävla på den till nästa termin :)
Men nu ska jag kila ! Puss o kram <333


Suddig bild men får funka :P

Hej bloggen !
Då var de måndag och ny vecka. Händer typ inte så mycket den här veckan mest de vanliga. Träning, träning med barn grupper å lite sånt. Gitarr idag också :D Roooligt ! Sen ska jag plugga lite också och sen pressa datorn as usual :P Har svenska prov imorgon. Men inte så jobbigt typ bara om någon bok vi har läst. Så de borde funka.
Nu ska jag snart ha matte iallafall. Snark ! Men har haft No nu på morgonen också så då är iallafall dem värsta lektionerna över :P
Men ska dra nu !!! Bye bye pussar <3333


Bild från lägret förra året :D Tjejer ni finns alltid i mitt hjärta <333

 

Tjena alla glada !
Läget ? Med mig e de nästan bra den där j*vla magonten som spökar... Hoppas verkligen de e över imorgon.
Idag har jag typ bara tittat på tv å suttit framför datorn. Börjar typ bli de vanliga nu :P Men snart är det en ny månad och då blir de ändrat. Har varit en ganska jobbig månad. Varit sjuk massa å skit. Så nu får jag helt enkelt hoppas på att Oktober blir en bra månad :) Eller rättare sagt jag får se till att det blir en bra månad !
Men ska dra nu ! bye bye pussar <3333


Känner att jag saknar den här lilla skruttan <333

 

Tjena !
Mår bättre idag :) Bara ont i magen. Ganska jobbigt men de går nog över snart :) Har inge ont i huvudet å inge feber så de är bra.  Idag ska jag väll titta på tv ännu mer antar jag :P Sitta framför datorn också ;P Har faktiskt varit duktig och städat rummet nu på morgonen. Så nu är de nästan fint :P Bara lite lådor på golvet som ska bort också. Vet bara inte vart jag ska ställa dem :P Hehe men jag hittar nog på något ;) Just de naglarna måste målas om också. De kan jag ju göra :D Tro det eller ej men jag börjar faktiskt tröttna lite på Tvn så då e de bra å komma på lite annat å göra :P Får se vad de blir för färg idag.
Men nu måste jag kila ! Bye bye pussar <3


Gammal bild på gympatjejer ! Älskar er <333

Hej hej !
Sitter å tittar på Ensam mamma söker :) Lite roligt. Är ensam hemma nu familjen e hos M och M. Har ingen feber längre annars mår jag ungefär som igår. Bara å vila. Så ikväll ska jag bara titta tv. Går en bra film på 4an :) Freaky Friday. Så den ska jag se :D Någon som har sett den ?
Skriver senare pussar <333
Tjo.
Fortfarande sjuk... E inte så mycket bättre heller faktiskt. Men jag har sovit hyfsat inatt iallafall :) Skönt de sov till nästan 10. Brukar jag inte ens göra när jag är frisk :P Så idag blir det en dag framför TVn igen. Ska nog titta på lite filmer som jag har fått låna av Micke :) Ikväll skulle jag åkte till M och M För morfar fyller år men de blir de ju inget med...
Men nu ska jag dra ! Bye bye pussar <333

Tjo !
Vad gör ni ? Själv tittar jag på tv. Mår inte bättre... Har typ 39,4 i feber. Asså orkar bli sjuk igen ! Aja bara å bita ihop antar jag.
Idag har jag typ bara tittat på tv och suttit framför datorn. Har tittat på 17 again också :) Lika bra som när jag såg den på bio :D Guud va jag älskar Zac Efron :P Såååå snygg :P Haha
Men nu måste jag dra ! Bye bye pussar <333
Hej...
Jaha som ni säkert kan räkna ut på rubriken så har jag bivit sjuk igen... Aaargh jag orkar inte mer ! Började känna de redan igår innan träningenm ne då tog jag en ipren och tränade ändå. Jag vet man ska inte göra så men jag trodde ju bara de var lite vanlig huvudvärk och jag orkade bara inte sitta hemma. Så när jag kom hem frös jag som en galning och hade ont i huvudet å ont i magen. Och inatt har jag sovit jättedåligt och nu ligger jag här... Jag har inte tid å vara sjuk mer nu ! Som tur e så var de ju iallafall idag och inte  i början på veckan. Nu kan jag piggna till under helgen. + Att vi inte har någon matte idag så de e ju bra. Däremot har vi So och den e inte så bra å missa men vad ska jag göra ? Måste börja äta massor med vitaminer och frukt ! Så idag blir en da framför TVn. Sitter å tittar på Vakna med the voice för tillfället. Har även köpt 17 again så dem ska jag titta på :)
Men nu ska jag dra ! Bye bye pussar <333
Hemma från träningen nu :) Den gick bra tycker jag. Styrka på slutet. Jobbigt :P Så nu har jag just duschat och jag frysar som attan. Vet inte varför...
Men de får bli ett riktigt kort inlägg idag. Ha de bäst pussar <333


Visste inte vad jag skulle lägga upp så får bli på Länna skolas band från skolavslutningen :P
Hejsan !
Har just haft matte i typ 100 år ! Asså de känndes som att lektionen aldrig tog slut ! Och det var inte ens en matte lektion. Det var elevens tid och jag hade ingenting å göra så det fick bli matte... Så nu efter lunch har vi matte igen. Jag kommer aldrig palla de ! Jaja jag lär väll inte hamna efter då iallafall. Bra de :)
Men nu ska jag dra ! Bye bye pussar <333

God morgon på er !
Hur mår ni idag ? Själv mår jag bra :) De e ju träning idag :D Och Imorgon e de fredag ! Gud vad den här veckan har gått fort tycker jag. Känns ju som om det var måndagi igår. Men de e ju bara bra så :P
Idag i plugget händer typ inte så mycket tror jag. Vi skulle haft So redovisning men jag tror inte de blir något. Så efter plugget skaj ag först hem och sen blir det träning :D Vi har jobbig styrka idag :/ Men e väll bara å stå antar jag. Vill man bli en bra gymnast så krävs styrkan även om man önska att den inte behövdes alls :P Hehe Nej nu ballblar jag bara för att jag inte har något så skriva :P
Ha de bäst pussar <333


Vill ha sommar igen ! <333

Hejsan ! :D
Har just kommit hem från träning med barngrupper :D Det gick jättebra men killarna var lite stökiga. Bara vänja sig antar jag :P
Iallafall så idag på förmiddagen i skolan skulel vi typ gå någon promenad eller något. Så vi delades upp i grupper och skulle gå till Mora badet (en badplats en bit bort från plugget) och man skulle leta typ efter olika saker. Jag hamnade med Anton och Fredrik :) Hehe ensam tjej men en bra grupp tycker jag :) Sen på eftermiddagen hade ju vi No prov. Tror det gick helt okej. Eller kändes inte så när jag skrev men nu efteråt känns de bättre :)
Så nu sitter jag här och ska bara ta de lugnt. Jag ska titta på Andra Avenyn på datorn.
Så vi hörs ! Bye bye pussar <333


Anton å fredde i skogen :P


Hehe ja vad ska man säga... :P


Som sagt vad ksa man säga :P

Tja tja !
Hemma från träningen nu. Det var askul :D Körde bara frammåt å gilalr ju itne de så mycket egentligen men idag gick de bra :D Körde min handvolt frivolt 2 gånger och på airtruck körde jag frivolt handvolt frivolt :D
Så nu sitter jag här igen :P Börjar bli nervös inför provet imorn nu... Men de ska nog gå bra.
Men ska nog käka ngt nu ! Ha de bäst pussar <333



Hej bloggen ! :D
Hemma från plugget nu som var väldigt tråkigt men de gör inget för snart ska jag träna :D Känenr vekligen för de idag känner jag ! Ska bli riktigt roligt ! Har pluggat för No provet som e imorn också och jag känner mig ganska säker :) Så de ska nog funka hoppas jag. Nu skaj ag fixa mig inför tärningen å käka :D Så vi hörs sen ! Pussar <3


Älskar den bilden ! <333
Tja tja !
Sitter å lyssnar på musik å chattar :) Har faktiskt varit duktig å pluggat idag :D Kunde mer än jag trodde :)
Också har jag spelat gitarr :D Kuligt ! Så nu blir d slapp kväll framför datorn :D Aldrig fel !
Har inge mer å skriva :P Ha de bäst pussar <333

Tjena !
Vad görs ? Själv har jag lunch rast. Har just haft Ma och No. Då e iallafall dem två värsta lektionerna över. No sög vi har ju prov på onsdag och jag fattar verklugen nada ! De e hur svårt som helst ! Så de blir bara hem å plugga idag. Men har gitarr ockås :D Jippi !! :D Ska bli roligt :) Vad ska ni göra idag ?
Men ska dra ! Bye bye pussar <333

 

Tja !
Hemma från träningen nu. Gick sådär tycker jag... Men men kan väll inte alltid gå bra :)
Så nu ska jag bara slappa framför datorn (notera Johannes :P) och duscha. Sen börjar någon ny serie på 4an ikväll också :) Ska kolla in den :) Sen måste jag gå å lägga mig normal tid idag om jag ska orka upp imorn.
Men nu ska jag duscha ! Bye bye pussa r<333

'
Gammal bild från 7an :D
Haha sorry skrev fel :P Jag har No prov på onsdag inte imorn :P
Pussar<33
Tjena på er !
Söndag igen. Vilket betyder skola imorn. Blääää ! Har No prov på måndag och So redovisning på torsdag. Så imorn måste jag plugga... Men sen blir de gitarr också :D
Iallafall så idag har jag bara suttit framför datorn och gjort lite So. Ska på träning sen :) Har målat naglarna idag också :D Najs najs !
Men nu ska jag dra bye bye kiss <333

Hejsan !
Nu e jag hemma från en helt underbar träning ! Gud vad skönt de var å få köra igen :D Vi var typ bara 6 stycken så det var väldigt skönt :P Alla e typ sjuka :/ Men vi körde först lite trampet och sen trampolin :) Skulle kört dubblar men blev så jävla nervös så jag körde skruvar istället :P Usch hatar verkligen dubblar. Jga älskade dem förut pirrade som attan i magen men nu e de bara läskigt. Måste ju börja köra de snart ! Aja de kommer väl lnär de komemr antar jag... Bara så trött på att allt ska hindras pågrund av min rädsla.
Men nu ska jag käka något ! Ha de bäst pussar F <333


Bild från majbrasan :D

Nu har jag just bytt strängar på gitarr :) Gick ganska bra tycker jag faktiskt. Pillrigt men de funka :)
Så nu ska jag väll mest sitta här å chilla. Skönt. Sen blir det träning för min del :D  Gud vad kul de ska bli !
Men hörs senare pussar <333


Bullbak från i sommras :D

 

Guuud vad jag älskar den låten !!

God morgon !
Vaknade lite för tidigt tycker jag. Kvart över 9... Gick å la mig vid halv 2 någon gång så jag kommer vara trött på träningen idag. Men de hindrar mig inte för idag e första gången jag få träna på typ 2 veckor ! :D Och i grophall desseutom :D Såååååå roligt ! Någon gång under dagen så kommer Micke hit för vi ska byta strängar på min gitarr :) Har inte gjort det en ända gång sen jag började spela :P Hehe så de kan behövas nu :P Vad ska ni göra idag ?
Men nu ska jag göra mig i ordning ! Ha d bäst pussar <333

 

Buu !
Vad händer ? Själv har jag lunch rast :) Sköööönt ! Har just haft eng men vår lärare var sjuk så vi hade vikarie. Så jag gjorde inte så mycket :P Idag ska jag inte göra någonting... Syrran ska ha filmkväll så jag är utvisad från resten av huset :P Får bara sitta på mitt rum :P Men där sitter jag bara ändå hela tiden så jag klarar mig ;)
Men ska dra nu ! Bye bye kiss <333

Nu har jga skrivit 500 inlägg i bloggen ! :D Haha inte illa va :P

Ligger här i min säng å tittar på idol :) Ganska bra tycker jag. Har tagit en Ipren också så huvudet har lugnat sig. Skönt. Hoppas jag är frisk till på lördag när de e grop träning i Täby. Vill inte vara sjuk på den igen ! Kommer hamna efter som sjutton. Men de brukar ordna sig...
Nu ska jag titta vidare bye bye <333

Hej hej !
Läget ? Själv e de väll sådär... Åkte hem tidigare fårn plugget. Måste bli frisk jag kan inte vara hemma från skolan en dag till. Så nu ligger jag här i min säng å hostar :P Och tittar på Vingar av glas som jag har fått låna av Miccan :D Lär väll bli en film till sen. Har inget annat å göra. Så jobbigt å inte få träna... Ska äta massor med frukt så jag blir frisk !
Nu ska jag fortsätta kolla ! Ha de bäst pussar <333

Jaha då var det torsdag igen. Tycker tiden går ävldigt snabbt faktiskt. Å de e ju bra :) Idag ska jag till plugget å sen bli de hemma kväll för min del... Ingen träning är inte frisk än. Måste va frisk till på lördag när vi ska köra grop hall !!! Funderar på om jag ska åka titta på ikväll iallafall men tror inte jag gör det för pappa ska inte skjutsa in och då måste jag ta bussen. Kan ju inte göra något där ändå. Blir bara sugen på å köra :P Men jag vill ju träffa alla gympakompisar ! Aja får se hur jag gör.
Plugget idag blir inte så jobbigt heller ser det ut som bara matten som e jobbig lektion idag. Annars har vi mest sköna lektioner. Så de är ju skönt iallafall :)
Men nu ska jag fixa de sista och sen gå till bussen ! Ha de bäst pussar <333


Mycket Italien bilder jag vet men mest dem jag hittar på datorn :P
Och johannes notera att jag skrev datorn ;) 

Yo !
Kommit hem från träning med barngrupper nu och gud var roligt det var ! Så söta ! Har ju börjat träna en till liten tjejgrupp också :) Och min Ronja e med i den :D Dem var jätteduktiga iallafall ! Så roligt !
I alla fall så har jag tyvärr blivit förkyld... Hostar och är snuvig. Inte lika roligt. Men jag överlever.
Så nu ska jag nog dricka lite te och chatta :) Ha de bra sålänge bye bye kiss <333

Hej hej !
Nu har jag kommit hem från träningen som jag då inte var med på... Ont i halsen och hostar. Men får äta mkt frukt och bestämma mig för å inte bli sjuk så ska de nog gå. Nu har jag just tittat på Andra Avenyn som hade säsongspremiär idag :D Var jättebra lite kort bara.
Imorn ska jag ha första träningen med barngrupperna :D Ska bli riktigt roligt ! Men innan e de skola... Men jag klarar mig :P Måste tänka positivt.
Men nu ska jag käka ngt å sen blir de sängen. Ha de bäst pussar <333

Tja !
Har just haft svenska. Helt okej. Vi sitter typ bara å läser :P
Har ont i huvudety och ont iahlsen också. Tar de adlrig slut eller ? Just när man blivit frisk ska man vara de i två dagar och sne ska man må dåligt igen. Jag vägrar å bli sjuk ! Jag hat inte tid med sånt. Uach vad arg jag blir på sånt här. Datorn e trasig också. Skit... Mycket negativt jag vet men jag bli så irriterad på allt !
Nu har jag snart tyska. Skriver mer sen. Bye bye





Bu !
SItter å chattar som vanligt :P Har inte gjort så mkt ikväll spelade gitarr :D Det gick ju inte jättebra tycker jag men kul var det som alltid :D Nu ska jag chatta lite mer och senare blir det heroes :D Det har säsongs premiär ikväll ! Saknat den serien säger jag bara.
Men nu ska jag dra ! Ha de bäst pussar F <333

Tjo !
Hemma från skolan nu och har varit duktig och pluggat lite matte :D Så nu behöver jag inte tänka på de mer.
Skolan idag gick väll bra var helt okej. Vi tittade på film på SOn. Braveheart heter den. Den är ganska bra faktiskt :) Så nu ska jag sitta framför datan en liten stund och sen klockan 5 kmr Micke å då ska vi köra lite gitarr :D Typ två veckor sen nu ! Sen efter de händer inget speciellt. Ska plugag lite eng glosor och så...
Så vi hörs senare ! Föresten har jag skaffat bdb nu också :) Sök på powerfriday så hittar du mig ;) Ha de bäst pussar <333

Tjo !
Sitter här fortfarande i pyjamas :P Har just fixat mina naglar :) Gröna fingrar blev det :P Blir en total lugn dag idag. Ingen träning för jag äter pencilin så jag får inte träna förns på tisdag :/ Ruttet säger jag bara !
Så ska väll bara sitta framför datan och kanske titta på en film... Grejen e bara att jag inte har någon film å titta på :P Haha bli ju lite svårt då ;P
Men nu ska jag göra mig i ordning ! Ha de bäst pussar <333


De gröna har jag :P

 

Buu !
Då var man hemma från ett toppendygn på Birka Paradis ! Vi har haft jätte jätteroligt ! Var uppe till typ halv 4 tror jag och sen gick vi upp vid 9. Så gissa om jag e trött nu eller :P Men de var de värt för vi har haft sååå kul !
Hade ju inte någon som var i min ålder men det var jätteroligt ändå ! :D Vet inte hur de gick till men på något vis hamnade vi uppe på scen till kareoke och där skulle vi sjunga inför allt folk. Och jag som har scen skräck ! Haha men alla var ju fulla och man kände ingen så de gick bra :P Men de var lite pinsamt :P
Men här kommer lite bilder iallafall :D


Max när vi väntar på å få gå ombord :)


Haha Moa alltid redo och bada ;)


Grabbarna grus i poolen :)


Efterätt ! Mums :P


Syrran, Moa, Isac och Max :D


Syrran och Moa :D

De var allt :P Nu ska jag ner till F och F ! Ha de bäst pussar <333

 



Nu drar jag !
Eller nej för jag måste gå i plugget förs men sen drar jag :P Haha
Kommer hem imorn men vet inte riktigt vilken tid. Så vi får se :) Skriver när jag e hemma !
Ha de bäst pussar F <333
Tjo !
Just tittat på True blood. Ny serie på ettan som jag börja följa. Handlar om vampyrer. Ganska bra faktiskt :)
Går på onsdagar runt 10 på kvällen någon gång. Värd å se tycker jag :)
Så nu sitter jag å chattar igen :P Börjar få abstenent besvär nu för att jag inte tränat på så länge :P Blir rastlös hela tiden :P Jobbigt. Men får väll träna igen på söndag skulle jag tro.
Men ska dra nu ! bye bye  <333

Tja bloggen !
Sitter å tittar på Vakna med the Voice och kollar lite bilder från Italien. Gud vad jag vill tillbaka ! Vi hade så roligt !
Idag ska jag iallafall titta på film (micke notera :P) Kommer inte riktigt ihåg vad den ehter bara :P Skriver de sen. Jag ska även packa till imorgona för då ska vi åka Birka !!! :D Jippi !! Gud vad kul de ska bli. Tror jag e frisk till imorgon också ska nog gå i skolan då. Blir väll mycket data idag också. Som vanligt ;P
Men nu ska jag dra ! Bye bye pussar<333


Saknar <333

 

Bu !
Sitter å chattar. Har tråkigt de e därför jag skriver så onödiga inlägg :P Nu har jag just snackat telefon med Jasse :D Treligt å få prata lite med henne :)
Ikväll vet jag inte vad som händer ska väll bara slappa framför datan kanske plugga lite mer. Bli antagligen hemma imorn med. Lika bra å vila upp sig helt.
Men ska dra igen bye puss  <333


På skansen :) De blåste en aning om ni undrar mitt hår :P

 

Pluggar matte... Erkänn att jag e duktig :P Hämtade den idag och insåg direkt att jag borde ha hämtat den från första dagen jag var sjuk. Jag ligger efter typ 4 sidor ! Kanske inte låter så mycket men det är råsvårt ! Nu har jag iallafall räknat typ 2 sidor tror jag och det har gått hyfsat. Bara kämpa på. Men nu ska jga inte sitta här å prata om matte :P
Vad har ni gjort idag ? Jag har tittat på tv, tittat på tv, tittat på tv och tittat på tv :P Hehe nej men jag har suttit lite framför datorn också ;)
Men nu ska jag plugga vidare ville bara ge er ett litet tecken på att jag lever :P Ha de bäst pussar <333

Hej.
Fortfarande inte frisk... Så nu kan ja inte träna barn grupperna. Så typiskt att jag blir sjuk på fel tillfällen jämt !
Så idag blir väll ännu en dag framför tvn och datorn. Tittar på Smallville för tillfället. Har jag berättat att det har hänt något så det har typ börjat om från början. Mitt när det slutade som mest spännande så bara la de av och började om från början ! Sånt hatar jag verkligen.
Men ska titta vidare nu... Ha de bäst pussar <333
Hej igen !
Har trååååkigt ! Läser en bok vi ska läsa och den e verkligen inte bra ! Jag tyckte den var bra i början men nu är den bara sämst. Seg och överdrivet detaljerad ! Sommar Mord heter den. Men de är iallafall bättre än å plugga matte :P Eng glosor har jag som ska pluggas också. Och jag kommer inte vara frisk imorn. Kunde jag inte blivit sjuk någon annan vecka ! Den här veckan händer de ju saker. Barn grupperna börjar imorn och på fredag sak vi på kryssningsbåt med masa familjer. Men då är jag iallafall frisk :) Det ska bli riktigt kl faktiskt ! :D Glömde ju också skriva att det är ny månad idag. Händer typ inget den här månaden utom kryssningsbåten.
Men nu måste jag kila ! bye bye pussar <333

Tja tja !
Uppe tidigt. Kunde inte sova. Finns det något värre än å sova när man e sjuk ? Man drömmer bara konstig drömmar och vaknar en gång i halvtimmen. Fast måste erkänna et den här natten var helt okej. Vaknade vid 2 och var rå hungrig så jag gick ner å käkade lite. Har ju typ inte ätit ordentligt på tå dygn. Bara lite yoghurt och glass. Men nu på morgonen fick jag iallafall i mig en macka :) Så det är helt klart bättre !
Nu sitter jag och tittar på Vakna med the Voice :) Älskar de ! Ganska skönt å va hemma om jag ska vara ärlig :P
Men jag vågar inte ens tänka på hur mycket jag kommer ligga efter i skolan sen ! Usch usch usch säger jag bara.
Men nu ska jag titta vidare. Ha de bra pussar ! <333
Ledsen att det inte blir så mycket bilder just nu men sitter mest på mamma och pappas dator som är lite knäpp å den tycker inte om å ladda upp bilder....