Guuuud vad duktiga killarna var idag! Blir så stolt :D Vad härligt underbart det är å få vara tränare åt dem när det går så bra :) Måste faktiskt säga att det är lite tack vare Ebba och mig också som la upp en bra planering för dagen :P Ebba e så fantasifull den härliga bruden, vad gjorde jag innan du börja träna dem små knattarna med mig?
Min egen träning gick okej, ganska bra för att inte ha tränat på ett tag :) Vi körde styrka, vilket var väldigt skönt faktiskt för en gångs skull :) Så jag är väldigt nöjd med kvällen!
Imorn väntar däremot en tråkdag, skola å sen jobba... men på kvällen får jag förhoppningsvis spela gitarr :) Längesen nu ju! Så jag får se fram emot det. just det skolfoto imorn också... Hm.. vad ska man ha på sig tro? Får bli ett imorgonproblem helt enkelt :P
Nu ska jag ta å läsa lite bloggar :) Just de nästa vecka kommer Johannes hit!!! Massa underbart :D
Ha de bäst puss å kram skumbanan <333


En härlig bild från i sommras när vi tjejor var ute å tälta :) Bilden kommer från Lisa
Tjena mittbena!!
En skoldag avklarad, nu väntar snart träning med killgruppen och min egen träning :D Ser fram emot det!
Innan ska jag äta lite och försöka koppla av typ en halvtimme innan jag sticker. 
Skoldagen var väl inte den bästa, men kändes faktiskt som jag fick något gjort på de flesta lektionerna. Det är skönt. Vi har en So uppgift nu där vi ska skapa ett eget parti vilket jag tycker är lite svårt. Men jobbar med Ida så det är bra, vi är smarta tillsamman ;) Annars gillar jag inte de där med politik speciellt mycket över huvud taget. Kanske vore det roligare om man hade en egen åsikt och något som man visste att man höll på. Men jag tycker det är så svårt å skapa en egen uppfattning. För det första så fattar jag inte vad partierna står för, sen när man ska fråga andra så berättar ju dem oftast utifrån sina egna åsikter och då tycker jag det blir jättesvårt att få en egen uppfattning. Jag är en så som lyssna jättemycket på vad andra tycker och rättar mig efter det. Men det klart att om jag frågar någon som håller på tex folkpartiet så berättar ju den personen bara allt positivt om folkpartiet och hur bra det är å bla bla bla. Sen massa negativt om det andra. Hur ska jag kunna skapa en egen åsikt då? Nej de där med politik förstår jag mig inte på... Det kommer väl med åren får jag hoppas på.
Nu ska jag äta korv å makaroner!! Puss å kram <333


Hehe liten härlig bild på några från klassen :P
Godmorgon!
Idag fyller min mamma år!!! Grattis kära Mamma! Hurra hurra hurra hurra!!! Love u! Ska försöka hinna med ett collage sen :)
Jag vaknade iallafall upp med ett svullet öga... snyggt? Njaaa skulle inte påstå de.. Ser typ ut som jag har varit med i slagsmål å fått en rejäl smäll :P Har fått en vagel eller något. Gör ont som fan iallafall.
Idag är det måndag för dem som har missat det. Lär ju ligga efter i skolan nu när jag varit sjuk. ska bli spännande å se hur mycket.. NOT!! Lär ligga efter i NOn.
Efter blir det som sagt jobba och sen släkt middag. Trävlans!
Nu måste jag fixa lite sen moppen till plugget! Kyssar <33

Kul med kommentarerna på mitt senaste inlägg! Fortsätt så! :D
Nu har jag kommit hem från träningen :) Var skönt å träna :) Roligt också, vi håller på att göra ett nytt fristående :)
Imorn fyller min kära mor år :) Så kommer hit lite släkt på kvällen :) Fullspäckad dag alltså, skola sen jobba och sen släktmiddag :) Kul å träffa lite kära släktingar :)
Nu ska jag skriva klart mitt svenska tal som ska redovisas imorn och sen chilla vid datorn :) Puss å kram <333
Hehe jag tänkte faktiskt skriva lite om ett ämne som dem flesta tycker är väldigt pinsamt och känsligt. Nämligen sex.
Jag funderar lite på det här varför just ämnet sex är så pinsamt? Det är ju faktiskt något som är helt naturligt. Men skulle jag säga något om sex när jag pratar med någon så är det vanligast att den personen blir jätteförvånad, tycker jag är äcklig och ovårdad i mitt språk och bli generad. Varför är det så? Är inte sex något jättenaturligt egentligen? Från början hade man sex för att föröka sig. Nu har man inte sex enbart för att föröka sig längre och då har det blivit någonting pinsamt och konstigt. Så borde det väl inte vara. Missförstå mig inte nu, jag tycker inte att alla ska sitta å prata öppet om sitt sexliv :P Men det borde inte bli så stark reaktion bara att man nämner något om sex. Det är ju till och med skamligt för vissa. Jag tror att en hel del har å göra med hur man är uppväxt också. Är man uppväxt med att alltid få höra att sex är något som är fel och som är pinsamt så är det klart att man tycker det när man blir äldre också. Det är ju faktiskt så mamma och pappa har sagt, eller hur? Och mamma och pappa har rätt. Om lilla Lina kommer hem till sin mamma en dag och frågar hur barn blir till och mamma svarar undvikande och verkligen visar att hon är obekväm med det samtalet, men berättar i alla fall för hon måstej u veta, då kommer ju Lina förstå att det där är pinsamt, sånt pratar man itne om. Sen när hon blir äldre och kanske har funderingar om sånt där så kommer inte hon våga fråga sin mamma. Nu har det kanske inte bara å göra med hur man är uppväxt, det är ju mycket om hur samhället är uppbyggt också, och det är ju uppbyggt med att sex är något pinsamt, men jag tror definitivt att det har en påverkan. När jag blir stor och får barn vill jag att mitt barn ska kunna prata med mig om allt, även i tonåren och fråga saker som har med sex att göra utan att tro att det är något fel. För fel är det ju inte. Det är ju naturligt. Jag har börjat prata ganska öppet om sex och det finns dem som tycker det är jättejobbigt och jättefel, medans andra tycker det är helt okej. Det är väl olika från person till person. Men egentligen borde inte sex vara så pinsamt som de flesta tycker.
jag kan ge ett exempel på när jag var nera hos min farmor och farfar. Vi satt och pratade lite allmänt och jag sa något om kondomer, kommer inte ihåg exakt vad jag sa. Både farmor och farfar ryggade tillbalks och farmor säger ``nämen frida vad säger du?!´´ Ungefär som att kondomer är något vidrigt och något som man absolut inte pratar om. Det är fel tycker jag! Är det något det borde pratas om i tonåren så är det kondomer? Det är ju ett preventivmeddel. Det ska förhindra oönskad graviditet. Även könsjukdomar. Varför är det så fel? Det om något är väl bara bra? Ändå kan folk bli jättegenerade och tycka det är jättepinsamt när man säger bara ordet kondom.
Kanske bara jag som är knasig i bollen men det är vad jag tycker iallafall :P Kommentera gärna era åsikter, jag vill veta :)
Jaaaaaaaaaaaaaaooo!!
Läääääget? Men mig e de fin fint, tänkte ta å kolla ett avsnitt One tree hill tror jag :) Sen om jag hinner så ska jag å Micke kolla 24 :D Var mycket längesen nu! Och klockan kvart i 5 är det träääääning :D Träna träna träna!
Jag måste faktiskt säga att jag är besviken på mig själv... Igårkväll när jag skulle sova bestämde jag mig får å springan u på morgonen. Men jag bangade. jag ärs så besviken men jag pallade verkligen inte. Det är så tråkigt! Jag beundrar alla andra hurtiga människor här i världen som orkar det. Så skulle jag göra lite styrka istället (och nu till det mest hemsk *trumvrivel*) Jag klarade knappt 10 armhävningar!!! Buhuhuh hallå jag har ju klarat 10 armähvningar hur lätt som helst! Och situps ska vi inte prata om! Jag var grym på det förut! Asså mina muskler är totalt borta! Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Så nu blir det skärpning på hög nivå! Träna ordentligt å effektivt, inte fuska på styrkan och se till att få tillbaks mitt gamla jag!!


Kom igen Lena med Håkan Hellström! Frida Gillar!! Tycker den textraden jag har som rubrik stämmer rätt bra :)
Kisses ♥
Något som jag verkligen älskar är solnedgångar. Det är nog bland det bästa på sommaren tror jag. Att sitta vid vattnet, spelar ingen roll om det är på badstrand eller ute med båten, bara det är vid vattnet, och se kvälls solen lysa. Det är bland det vackraste som finns. Jag blir alldeles lugn i hela kroppen och allt känns bara underbart.
Var och fotade solnedgång med Sofia igår så här kommer lite bilder!











Var lite fräck nu och kopierade från Syrrans blogg. Kolal in den! www.sofiajohansssons.blogg.se
Heeeeyy!
Just kommit hem från Agnes :) Vi har haft en massa trevlig kväll! Åt pizza på pizzerian, drog sen till mora badet å snackade lite :) passade på att njuta av att solen värmde medans man kan :) Sen åkte vi hem till mig och hämtade lite grejer och sen vidare till Agge å kolla film :D Jättemysigt verkligen!
Innan var jag me Micke i Roslagsbro å kolla fotboll :) Trevligt å se människan igen! Så har varit en bra lördag med andra ord :)
Imorn däremot blir en pluggsöndag... usch. Väldigt tråkigt men kan inte hjälpas för jag måste skriva färdigt mitt tal och ligger efter i matten. Jätteduktigt, det har gått lite mer än en vecka och jag ligger efter... Yeeey..
Aja vad gör de om 100 år ;)
Ni får ha de så bra så skriver jag imorn igen! Puss å kram <333


Haha gammal bild på agge ;)
So tell me darling do u wish we´de fall in love?

Älskar den repliken i typ en utav dem bästa låtarna som finns :P The saltwater room :) Guud jag älskar den! Så fina stämmor å gaaaaash den e bara underbar!
Så nu ar jag fått uttala mig om den saken :D Lalalala jag e lycklig lalalal jag vill vara frisk å jag e typ knäpp som ens sitter å skriver de här och jag måste lyssna på låten igen för jag e galen iden!!!
Detta är resultatet av att vara ensam och sjuk i tre dagar... Kallas, Hjärnan-blir-skrynklad-och-helt-knäpp-pågrund-av-loneliness-syndrom... Just de!! Frida vill inte vara sjuk och Frida vill ha någon att prata med för frida kommer få världens tråkigaste fredag och vill vara med tjejorna hemma hos agnes!! lalalal men jag e lycklig för jag har världens bästa pojkvän och lyssnar på världens bästa låt och jag har världens bästa kompisar även om jag saknar dem hur mkt som helst!! Hm... jag borde kanske söka hjälp... Appropå de måste jag til vårdcentralen... Hm....HmHmHmHm.......... HHHHHHHmmmmmmmmmmmmmmm............ *Frida tänker*
Hm.... Frida har börjar prata om sig själv i tredje person... Hm... Heter de tredje person?

Herregud vad fan håller jag på med?
Nu ska Frida Johansson ta en nektarin!!! :D  (stavas d verkligen så?? :S)
Nästan frisk nu. Lite ont i magen fortfarande... Men imorn är det nog borta :) Ska försöka äta lite mer idag, inte ätit ordentligt på två dygn. Förstår inte riktigt vad det kan vara, är ju inte magsjuk.
Aja blir väl en till lugn dag då. Ska upp å hämta lite matte, måste jobba lite så jag inte hamnar efter.
Usch börjar bli stel av å ligga still så mycket :P Känns ju bra :P Hehe har inte så mycket å skriva händer inte speciellt mycket.
Inte i helgen heller vad jag vet än faktiskt. Ska nog höra med Micke om han har lust å hitta på något om jag e frisk.
Inte träffats på länge nu!
Ni får ha det så bra pöss!


Kände för en liten bild på min syster :P
Tjääänare bloggen!!
Hemma idag med, fortfarande ont i magen men klart mycket bättre än igår iallafall :) Har fått sova inatt med vilket var väldigt skönt :) Och TACK för kommentarerna jag fick igår om inlägget jag skrev, jättegulligt av er :D Betyder väldigt mycket för mig de ni skriver :)
Idag blir ännu en lugn dag med tanke på att jag är sjuk. Missar första träningen med tjejgruppen å min egen träning :( Har varit uppe till skolan med moppen nu på morgonen iallafall och hämtat hem mitt svenska tal. Måste skriva klart de. Tråkigt och svårt... Men måste göras. Ska kolal True blood och One tree hill idag med :) Och prata med Johannes :)
Ni får ha en bra dag! Puss <333

Passar på å skriva ett litet inlägg :)
Mår inte bättre... Skit jobbigt. Pressar värmekudde på magen just nu. De e skönt iallafall :) Lyssnar på härlig musik också och ska snart kolla på One tree hill. Älskar den serien! Den e så fin tycker jag :)
Vad har ni haft för er idag? jag har bara legat å slappat, massa prat med Johannes :) Gud vad jag saknar den underbara människan. Men imorn är det bara två veckor till vi ses igen :) De klarar vi va älskling? Jag älskar dig av hela mitt hjärta de ska du veta <3 Du är det finaste som finns. Utan dig vore jag ingenting, Du gör mitt liv värt och leva. Att vi började chatta för lite mer än ett år sedan är det bästa som någonsin hänt mig. Lite drygt i början du vet :P Gillade inte dig så mycket i början :P Inte tänkte jag då att jag skulle älska dig mer än livet själv och att du skulle vara det ända jag tänker på dygnet runt. Och nu sitter jag här. Eller ligger :P och har världens finaste pojkvän. Och jag får den äran. Jag får den äran att ha honom som pojkvän, får vara hans flickvän. Du e äldre än mig, so what? Jag bryr mig fan inte! För jag älskar dig! Så jävla mycket! åldern är bara en obetydlig siffra. Det är kärleken som betyder något. Och jag är kär, så jävla kär. Aldrig känt såhär förut. Så jag skiter i vad andra tycker. Att folk tycker det är galet. Man ser det på vissa folk, även om dem inte säger det rakt ut. Men jag bryr mig inte. Erat problem. Jag är jordens lyckligaste människa och har världens finaste pojkvän! Har världens bästa kompisar som stöttar mig också :) Genom allt :) Så trots att jag ligger här och har ont i hela kroppen så e jag så galet lycklig :) För jag har dig. Och världens finaste vänner :) Och det är de som betyder något här i livet. Kärleken. Så länge man har kärlek runt omkring sig så är det bra. Det är iallafall min åsikt.
Jag är lycklig lycklig lyyyyyyckliiiiig!!!


Jag älskar dig Johannes Andersen!


Godmorgon bloggen...
Har blivit sjuk... Inte riktigt vad jag hade hoppats på. Mådde jättebra igår sen helt plötsligt på träningen så började jag må dåligt. Gick å la mig tidigt men har inte sovit nå bra alls. Ont i magen och ont i huvudet och kroppen känns allmänt sjuk. Ni vet känslan?
Träningen gick inte speciellt bra innan jag mådde dåligt heller, men vad kan man vänta sig första träningen. Kul å se alla tjejer igen iallafall! :) Killgruppen gick bra, hehe fast dem var bara 4 styckna där :P
Nu sitter jag å kollar på 7th heaven :) Har just fått igång min TV här uppe :) Har målat naglarna också :) Testade de där nya graffiti naglacket. Det är ett nytt naglack som typ spricker när man målar på det så det ser ut som typ graffiti :P Hehe svårt å förklara men snyggt är det iallafall :)
Nu ska jag borsta tänderna! Puss å kram <333

Tjaaaaaabaaa!!!
Hemma från plugget. Helt okej dag, tror det har å göra med att jag inte e så trött idag :) Mycket skönare! Mår bättre då :) Så det blev en bra tisdag som jag hade trott :) Och bättre kommer den bli för jag ska iväg på träning nu! Killgruppen först å sen ska jag träna själv :) Roooligt!
Nu måste jag dra! Puss å kram <333

Sådär, då var måndagen avklarad. Har inte varit världens bästa måndag, humöret har skiftat upp och ner hela tiden, tror det beror på att jag är för trött. Jag klarar verkligen inte att vara uppe sen, knappt på helgerna. Så får bli tidiga kvällar för min del framöver. Var helt slut när jag jobbade, seg i huvudet som fan :P
Men positivt idag var att Ylva kom tillbaks :D Kul å se henne igen, även om hon ordnade jobbig lektion de första hon gjorde :P Bara å börja vänja sig nu :P Något mer bra är att min moppe e tillbaka nu också :D Har hämtat Sofia hos Moa med den :D Ska åka till plugget med den imorn också :) Najs najs!
Och imorn börjar killgruppen och träningen!! :D yeeeeeyy!! Asroligt!
Ser ut å bli en bra dag imorn :)
Ni får ha de så bra! Puss å kram <333



Saknar er massor tjejer!!!
Guuud vad jag e trött! Gick å la mig för sent igår och i förrgår. Dumt av mig. Vet ju hur trött jag blir.
Spelade gitarr hos Micke och kolla fotboll, Djurgården vann mot IFk :D Naaaaaaajs!! Åt där också, massa gott :)
Nu håller jag på å kollar på Karate Kid :) Ha de bäst puss <333
Jaaaaaaaaaaaaoooo what´s up?? ;)
Hehe precis kommit hem från en liten kurs som gympan höll i :) Man fick lära sig HLR, lina lite fötter, hur redskapen ska stå med mera :) En bra kurs tycker jag, bra å kunna sånt där!
Igår var det ju iallafall liten kräftskiva hos Mathilda :) Mycket gott å trevligt :) Vi åt å pratade lite, sen spelade jag, Sofia å mathilda spel :) Game of Life, riktigt kul spel faktiskt :) Aldrig varit speciellt mycket för sällskapsspel men de spelet är riktigt kul! Efter kollade vi två avsnitt av Ebba å Didrik och sen gick vi hem. Kom i säng runt 1 tror jag.
Nu kommer Micke strax och hämtar mig, han ska lära mig en ny låt på gitarr samtidigt som han kollar på fotboll tydligen ;) Kommer ju gå jättebra :P Vi får väl se....
Skriver lite mer senare! Puss å kram <333



Hej bloggen!
Ledsen att jag inte bloggade igår, men hade faktiskt inte tid. Vart lite kaosig dag faktiskt. hade inte en enda vettig lektion på hela dagen eftersom jag glömde min skåpnyckel och Ylva inte har börjat än. Hon börjar på måndag :)
Så jag fick sluta tidigare å gick till mormor en sväng. Gick sen och jobbade klockan tre. Var väldigt lugnt faktiskt. Skönt. Sen hem till mormor igen, vi skulle äta kräftor. Blev glatt överaskad när jag såg att ossian var där också :) Kul att see honom igen! Så vi åt kräftor och hade trevligt sen var jag hemma runt 12. Sjuukt trött då, men var tvungen å sitta vid datorn lite, men hade ingen ork till å blogga ;)
Det var min dag igår :P Idag är det iallafall lördag och helg :D Underbart skönt! Har varit med mathilda nu på förmiddagen, vi har spelat sims :) vet inte vad vi ska göra sen, hon äter nu. Ikväll blir det iallafall kräftor hos henne :D Gooooott!!!
Men ni får ha en bra dag! Puss å kram <333


en bild fårn karlskrona :)

Sett en hel del som har frågestund på bloggen, så tänkte prova det jag med.
Ni får fråga vad ni vill :) Jag svarar sen i ett inlägg på bloggen. Får se om det blir några frågor ;)
Ha de bra puss <333
Väntar på att få gå å äta.. Har haft So och ngt som skulel föreställa eng nu på förmiddagen, men eftersom vår engelska lärare (Ylva) inte har kommit än så fick vi ha biblotikarien som vikarie :P Gick väl sådär, kan ni kanske räkna ut själva ;) Så blev väl mest snack.
Idag efter skolan ska jag klippa mig :D Me liiiike!! Ska klippa kortare i bak så jag blir av med alla mina jävla lockar ;) Men ha kvar luggen. Hoppas det blir bra :)
Nej nu ska jag vara lite social i 10 minuter ;) sen blir det kääääk! Puss


Tjeeenare bloggen!
Jobbat färdigt nu... Jobbigt säger jag bara, fick massa ont i fötterna :P Men, money money money :)
Skolan var väl okej.  Lite små segt men jag klarar mig än så länge.
Sitter för stunden å chattar med Agge å Johannes :) Mycket trevligt tycker jag! Funderar på å gå ner och göra oboy eller te. Hm.... Får se helt enkelt.
Nej jag skriver inge vettigt nu. Så kan lika gärna sluta :P Puss å kram <333


Suddig bild på min klass i åttan :)
Klassfoto snart....

Har lunchrast. Dem har gjort de fett konstigt, vi har typ rasten före vi käkar... Sen käkar vi å sen e de lektion. Men men bara å stå ut.
Har haft tyska och No nu på förmiddagen. yeay... Inte jättekul. Klagdag idag, bestämde Ida och jag imorse :P Vi har våra små dagar när allt e jobbigt å tråkigt å då får man klaga hur mycket man vill ;) Vi brukar bestämma de påväg till bussen :P Hehe ja, vi e lite speciella ;)
Idag ska jag jobba. vet inte när jag slutar. De visar sig ;)
just de, Johannes har skaffat blogg nu också ;) www.johannes-andersen.blogspot.com :) Tycker ni ska läsa den!
Nu ska jag äta äpple ;) Puss å kram <333

Kan man snubbla på tungan när man tänker?
För några dagar sen låg ju jag och titta på stjärnor till sent på natten och jag är ju lite vitskeplig av mig så jag kör ju den här att man får önska sig något varje gång man ser ett stjärnfall ;)
Men så tog det jättelång tid innan jag kom på en önskan så de hann gå massa stjärnfall. Men så kom jag på en önskan iallafall och sen när jag såg nästa stjärnfall så försökte jag verrkligen önska men jag fick liksom inte fram meningen i huvudet. Ja, det kändes precis som när man snubblar på tungan när man pratar. Ni vet när man har lite för bråttom å det inte går? Så, Kan man snubbla på tungan när man tänker?
Ni får gärna kommentera å skriva hur ni tänker :)
Jag kanske e knäpp som tänker sånna här konstiga tankar, men dem liksom bara ploppar upp i huvudet :P
Så, första skoldagen avklarad... Var väl okej idag, hade inga lektioner och vi fick chips å läsk :P Kul å få träffa alla kompisar igen också :)
vet inte om ska ha riktiga lektioner imorn. Ser fram emot fredag när Ylva (vår gamla SV och Eng lärare) kommer tillbaka :D Ska bli riktigt roligt! :)
Idag ska jag bara chilla. Passar på å göra de nu innan allt drar igång. Hoppas på å få tillbaka min moppe snart också :)
Har inte mycket mer å skriva faktiskt. Inte hänt så mycket idag.
Ha de bra! Puss å kram <333

Sista kvällen nu... Imorn drar allt igång.
Jobbade iallafall idag ju :) Gick bra :) Jobbigt såklart men de ska de väl vara :P Jag tjänar ju pengar :)
Imorn blir det plugget dårå å sen hem å göra ingenting. Gympa å barngrupper drar igång nästa vecka. Skönt med lite mjukstart :) Så ska väl gå å lägga mig snart. Se till å vara ordentligt utvilad till imorn, ska upp tidigt. Vet inte riktigt när, kommer faktiskt inte ihåg :P Får väl bli runt 7. Usch. Jag börjar nästan gråta nu alltså. 7! Fattar ni hur tidigt de e! Aja... jag klarar mig. Inte klaga nu.
Jag skriver imorn! Puss å kram <333


Ett stort + är ju att jag får träffa alla kompisar iallafall :D
Tjeeeena!!!
Sista dagen på sommarlovet... Fyfan! Jag blir tokig, jag vill ha meeer!! Säger som förut, jag förstår inte hur sommaren kunde gå så fort. Obegripligt. Imorn börjar jag skolan. Då e allt som vanligt. Rutiner. Tidiga mornar. Trötta mornar. Läxor. Prov. Inlämningar. Det eviga längtandet efter helgen. Dagarna blir mörkare och mörkare. Det blir kallare. Ja, sommaren är slut helt enkelt. Sommaren 2010 lider nu mot sitt slut. Samtidigt så e det väl lite skönt på ett sätt. Få lite ordning på allt igen. Få tillbaks rutinerna. Jag kommer ångra det där så jävla mkt, om en vecka kommer jag bara vilja ha tillbaks sommarlovet å bort med alla rutiner. Men men... så e det. Sista året i grundskola nu iallafall :)
Nu till något kul! Jag har fått jobb!! På Ica här i bergshamra :D Nu jävlar ska tjänas pengar! Ska jobba, måndag, onsdag och fredag :) Däremot tvivlar jag lite på att jag kommer orka det, blir inte ledig någon dag efter plugget. Men det e väl bara å säga ifrån å kanske jobba två dagar i veckan då iastället. jag ska tjäna pengar iallafall :) Så min första jobbdag är idag :) Klockan 3 :) Najs najs!
Nu måstej ag gnugga tänderna ;) Puss å kram<333












































Världens bästa pojkvän <3








Det var några härliga sommarbilder från sommaren 2010. Har varit en otroligt bra sommar enligt mig. Gjort en massa skoj och slappat till 100%
Och inget varar för evigt. Även om man önskar det ibland. Så man får helt enkelt leva i nuet å njuta så mycket det går :) Det kommer fler sommrar!
Älskar denna låt :)
Varför säger man dålig vana? Så finns det ju inte ens något som heter. Antingen så säger man ovana eller vana. Dålig vana finns det ju inget som heter :P Kom på mig själv med att skriva de i mitt senaste inlägg och säger ofta så när jag tänker efter. En vana e ju en bra sak :P de e ju som att säga emot sig själv totalt :P
Knäppt egntligen...
Bilder fårn båten!! :)



















De får räcka! Puss
Hejsan!
Nu ber jag om ursäkt än en gång för dåligt bloggande :P Börjar bli en dålig vana de här :P
Nu har jag faktiskt en bra ursäkt, vi har varit borta så har inte haft någon dator. Sen att jag inte skrev de innan så de verkar som att jag typ skiter fullständigt i min blogg, de är en annan sak ;)
Vi har varit i Nora för att kolla på när sebbe tävlar recerbåt :) Ja, de var iallafall tanken. Vi åkte igår och kom dit på kvällen. Åt å hade trevligt med massa folk. Var tyvärr galet trött eftersom jag inte sovit många timmar natten innan. Jag och Micke låg uppe och kollade på stjärnfall till klockan halv 3 på natten. Sen vaknade jag 20 i 9. Såg iallafall massa stjärnfall :) Men det var inte de jag skulle prata om nu. Nör klockan började bli runt halv 11  på kvällen så började folket dra sig tillbaka för att sova eftersom de skulle upp i vettig tid å tävla dagen efter. Så jag mamma å Sofia knallade till Hotellet å sov vi med. Mycket skönt! Dagen blev tyvärr inte som vi väntat oss pågrund av vädret...
Det blåste så mycket så dem fick inte kra :( Massa besvikna förare kan jag ju tala om. Så vi satte oss i bilen och åkte hem. Där kan man ju säga att ordspråket ``det finns inget dåligt väder bara dåliga klder´´ inte stämmer över
huvud taget! Inte fan skulle det hjälpt om man hade bytt kläder nu, dem hade väl inte fått köra för de, eller hur? Så då fick vi de bevisat också ;) Men man ska inte deppa (eller stavas de däppa? Ingen aning faktiskt) ihop pågrund av de här, vi fick ju en väldigt trevlig kväll och en trevlig dag med fina människor iallafall :)
Puss å kram <333





Två bilder jag tjuvade från min syster
Verkligen inte gjort någonting över huvud taget idag. Galet irriterande. Finns inget å göra, kommer inte på något å göra, orkar inte göra något, har ingen lust å göra något.
En riktigt dum dag är vad det är idag. Sånna där dagar man hatar, som inte borde få finnas.
Sitter för stunden å lyssna på Känn ingen sorg för mig Göteborg, har fastnat för den låten väldigt mycket. Gammal, men inte riktigt upptäckt den förns nu. Har blivit lite frälst i Håkan hellström faktiskt. Han e riktigt bra tycker jag.
Ska försöka göra något åt min butterhet nu... Skriver väl senare kanske

Neeej!! Jag gillar inte fredag den 13:de! Usch usch, nu får jag väl otur hela dagen! Nej, sådär ska man väl inte tänka egentligen :P Men jag är väldigt skrockfull av mig :P Hur är det med er? Är ni skrockfulla av er?
Jahap vad händer idag? På dagen vet jag inte riktigt vad som händer, ska nog kanske vara med Johanna, min 5åriga granne. Sen ikväll ska jag, mamma och Micke kolla film :) Vi ska kolla på Snabba Cash :D Najs najs!
Ska göra mig i ordning! See ya!


Jag å Johanna förra midsommarn :)
Sitter å väntar på Micke Wiman :D han kommer nog hit vilken sekund som helst, vi ska bada lite å spela gitarr :D Mycket trevligt!
Godmorgon!
Vad görs? Själv har jag just snackat lite telefon med Johannes :) Trävligt trävligt!
Har tagit gardasil spruta nu på morgonen. Gjorde faktiskt ont, brukar inte vara känslig mot sånt där, men det gjorde ont. Kanske berodde på hon som tog på spruta, hon var väl dålig :P
Gårkvällen var iallafall väldigt rolig :) Jättekul å se Jasmine igen :D Hon hade haft det jättebra och fick visa massa bilder å berätta en massa :) 1000 frågor ;) Sen kollade vi på Sagan om ringen :) Tycker den var helt okej, lite små seg men Agge säger att den första är ganska seg men att dem andra e bättre :)
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, försöker njuta så mycket jag kan nu utav ledigheten. Snart är allt igång igen. Pratade igår om att kanske vara med Micke så hoppas det bli av :) Spela lite gitarr kanske :) Har vi inte gjort på hela sommaren! De e illa de här! Vi spelade nästan varje dag förra sommaren. I och försäg så hade vi ju något å öva till också, jag spelade ju för släkten då. Hehe kommer jag ihåg, jäklarns vad nervös jag var :P Å nu har jag spelar för hela plugget :P har väl hänt en del sen förra sommaren.
Vi hörs sen! PoK <33


Hejsan!
Ber om ursäkt för dåligt bloggande men har varit på sjön med Rothmans :) Gud vad jag gillar den familjen! Underbara e dem :D Kom hem igår eftermiddag och sen var dem här och käkade middag å sov över till idag :D Vi kollade på Johan Falk film och sen gick vi och la oss runt halv 1. Idag har varit en seg dag, vi gick ner till båten å Ronja badade lite, sen har vi ätit lunch och nu håller dem på och packar båten. Ska till Agge ikväll å jag, Agge å Jasse ska kolla på sagan om ringen å ha myyyys :D Jasse har ju kommit hem från England så blir första gången vi träffas igen på länge! :D Ska bli asroligt!
Nej nu ska jag göra något! Ha de bäst pussar <333


Gammal bild påp mig å Sebbe
Måste börja inlägget med å säga att de senaste inlägget var det självklart inte jag som hade skrivit ;) Jag glömde logga ut från min blogg när Micke var i närheten.... får väl skylla mig själv :P
Sen så måste ja skriva om gårkvällen! Var så sjukt jävla toppen kväll! Jag, Micke och Mamma var å kolla på Winnerbäck! Fan vad bra han var! Asså jag får fan rysningar i hela kroppen när jag står där å tittar å hör den höga musiken dåna! Den känslan går inte ens å beskriva! Vi hade platser nästan längst fram, så såg riktigt bra :) Köpte en T shirt också som det står ``du säger väl till om jag ska gå´´ på, en text rad från en utav hans bästa låtar enligt mig :) Sen lyckades jag få tag på ett plektrum!!! Knäckte däremot fingret lite på en vakt, tror inte han var så glad på mig, men jag var tvungen å ha de! :P Sen fick jag en bok med 112 av winnerbäck låtar, med text och Ackord av Micke som försenad födelsedagspresent :D Fan Micke Wiman du e underbar :) Tack tack tack så jättemycket!! Och tack för en toppen kväll! De här gör vi om!!




Tack för en underbar kväll mamma å Micke!
Hejsan!
Nu har vi just käkat här hemma :) Micke e här :) Har inte berättat det
Han är bäst tycker jag
Sitter å läser gamla inlägg som jag skrivit från Maj. Shit vad sommaren har gått fort alltså! Känns ju som det var igår som jag var så nervös för att jag skulle konfirmeras och längtade så galet mycket efter sommaren och tjatade om att Johannes skulle komma hit å vara här en helg. Nu har nästan hela sommaren gått, Johannes har varit här flera gånger och jag börjar 9an om typ en vecka! Är ju helt galet! Vart tog sommaren vägen? Alla dagar på stranden? Alla dagar med Micke? Känns inte som jag har legat på stranden speciellt mycket alls den här sommaren och Micke och jag har ju knappt varit med varandra på hela sommaren! Förra sommaren var vi ju i princip varenda dag!
Missförstå mig inte, jag är inte alls missnöjd med sommaren, jag tycker bara den har gått väldigt fort. Jag har liksom inte riktigt hängt med. Det är nu man inser hur mycket man måste ta vara på tiden. Den flyger iväg och innan man hunnit blinka har det gått hur lång tid som helst. Så man får väl börja ta vara på tiden mer helt enkelt.

Nu ska jag ta Moppen hem till Miccan! :D See u later!! <3333



Heeeeeeeeeejjj!!!!
Hemma från underbart läger! Guuud vad kul det har varit! Tränat 6-7 timmar varje dag, umgåts med fantastiska människor och bara haft allmänt jätteskoj! Det var en riktigt bra träningshall och jättefint där vi sov också :) Trots att det var Sveriges billigaste botell ;) Har inte lärt mig speciellt mycket om jag ska vara ärlig, den största grejen är väl att jag har fått bort min rädsla lite från dubblarna :) Däremot har jag kört bra och övat mycket på de jag redan kan så att det ser bättre ut :)
Som vanligt på läger är det ju tyvärr mycket skador och mycket ont lite överallt. Kan dock säga att vi inte haft en enda stukad fot :D Däremot så gjorde Emma Eriksson illa nacken och fick åka till Sjukan... :( Mindre roligt. Sen har alla haft bra med ont pågrund av träningsverk istället ;) haha gud alltså vi kunde knappt gå efter första dagen! Mycket stonk och stön så fort man skulle sätta sig eller resa sig också gick vi som om vi hade skitit på oss ;) Haha roligt måste jag säga! Men ont ;)
En dag var vi på Boda Borg, de e som fångarna på fortet kan man väl säga, och jag var i lag med Jennifer, Ebba och Emma F :D Lag K-not ;) Haha ja d e tränarna som kom på de namnet ;) Det ska tydligen betyda att vi inte är dryga :P Dem resonerade som så att om man skriver bara k (forkortning på okej) så låter man fett dryg och not betyder ju inte. Så vi skriver inte bara K och är däremd inte dryga ;) haha och de tyckte dem att vi borde förstått själva :P
Ja som ni kanske förstår nu när jag skrev de där så har även våra tränare plojat runt en hel del :P Dem fick för sig att skaffa en blogg (ploj blogg, alltså inte seriös för fem öre) och den har dem uppdaterat hela veckan :P dem fick 88 besökare som mest tror jag :P Helt galet! Bloggen hittar ni här. Absolut läsvärd kan jag ju säga! ;)
Ja, jag vet inte riktigt mer vad jag ska säga. Har varit ett toppenläger, verkligen å jag saknar redan alla NGFare!
Just det, inget sykbryt har jag fått heller som förra året i Italien ;) Jag å Emma F bröt ihop en kväll då men inte nu inte :) Inga tårar!
Just det måste ju nämna tåg/bussresan också! Som sagt, egentligen ska de inte stå bussresan... De jävla tåget var försenat så vi missa de andra tåget. Vi fick åka buss från Avesta till Norrtälje alltså 6 timmar!!! Fy faaaan! Så jävla hemskt! Vi skulle kommit hem runt 10 och kom hem runt 3!
Nej nu har jag verkligen inge mer å skriva! Tack för en underbar vecka! Bilder kommer!
Puss å kram
Hejsan!
Massa som har med sig datorer så jag fick låna en och blogga lite ;)
Har det super duper bra här i Karlskrona, men hade inte väntat mig något annat heller :) Har tränat hela dagen och ska träna nu snart igen klockan 7 till 9 :D Underbart å få träna igen :D Har inte gått jättebra idag dock men vad kan man vänta sig första dagen :P
Ikväll ska vi typ köra trampolin, tumbling och hopp tror jag :) najs najs!
Haha just de, mina galna trönare har skaffat blogg också ;) Ni måste in å läsa, man garvar typ ihjäl sig ;)
www.tranarna.blogg.se Galet kul! ;)
Nej nu ska jag packa lite handuk å saker till senare!
Puss å kram <333