Har haft en toppendag igen! En sväng till Åre blev det, kom hem och körde skoter (första gången med skoterkort, *stolt tjej*) och åt sedan världens godaste påsklunch och fick fina påskpresenter :D Nu har vi precis ätit varma mackor med svampbob på och tittar på någon engelsk serie! Det var min dag lite kortfattat :)
 
Påskoutfit! Hoppas er påskafton var fin :)
Sjukhäng i soffan, solmys och lite egopics! Det beskriver väl min gårdag ganska bra :) Det var faktiskt en riktigt bra dag igår! Den var lugn och skön. Avslutade kvällen med god middag och Änglar och Demoner med familjen. Så skönt att bara kunna slappna av här uppe, inte tänka, bara va!
 
Idag mår jag dessutom väldigt mycket bättre än igår! Halsen e nästan bra och jag tackar och bockar för att det inte bröt ut helt! Idag ska vi åka en sväng in till Åre, handla lite. Sedan blir det påsklunch! Vet inte riktigt vad som händer sen, blir väl lite chill mest. Det är typ de vi gör här uppe, chillar :P Hoppas ni har en jättefin påskafton!
Dagens långfredagsoutfit! Linne från Cubus, byxor från Gina och orangea naglar fick göra outfiten idag!
 
Lite bilder från gårdagen! Det visade sig att vi har internet här uppe, så det blir lite bloggning från min sida ändå! Så lätt slipper ni mig inte, haha! Tågresan igår gick smärtfritt och bra, 5 och en halv timme åkte vi tåg. Jag sysselsatte mig med att läsa lite Solo, påbörja en ny bok, titta på serier och lyssna på musik! Ganska skönt faktiskt :)
 
Vad som är mindre skönt dock är att jag har gått å blivit sjuk på riktigt nu. Förkylning. Ont i halsen och hängig. Blääää. Så idag ska ajg chocka kroppen med C-vitaminer och hoppas att jag mår bättre imorn. Vädret här uppe är strålande, så jag hade verkligen inte tackat nej till lite snowboardåkning idag! Åååå.. Får sitta och sola istället, inte helt fel det heller. Hoppas ni har en fin långfredag! Puss
 
Väskan är packad och tågoutfiten på! Nu börjar jag bli redo tror jag faktiskt! Ottsjö here I come!
 
Ha det fint! Puss!
Vaknade upp idag med en dum och irriterande halsont.. Det river som järn i halsen. Bara jag inte blir förkyld nu, det har jag verkligen ingen lust med nu på lovet! Har förökt å pigga upp mig lite med frukosten ovan dock :) Gott! Lite vitaminer och te skadar aldrig.
 
För övrigt så springer jag omkring som en virrig höna och försöker få ordning på allt som ska fixas innan vi åker. Tvätt som ska hängas, väskan ska packas, hunden ska gås ut med, med uppsats ska skrivas och så vidare! Uppsatsen är jag klar med nu dock, inskickad och allt, vilket gör att jag nu har officielt påsklov på riktigt :D Inget som hänger över mig när det gäller skolan! Perfect :) Nu ska jag ta itu med resten av allt som ska fixas. Ifall jag inte hinner med ett inlägg till innan jag åker så vill jag önska er en riktigt fin påsk :) Som ni förstår så kommer bloggen vara lite off nu en vecka, men jag tror ni överlever ;) Puss på er!
 
 
 
 
Två bilder från denna soliga dag!
 
Gosh jag förstår inte vad det är med mig nu för tiden! Man kan ju tycka att en sådan fantastiskt fin dag som det har varit idag, och det faktum att jag nu har gått på påsklov borde göra att jag svävar på moln, men icke sa nicke! Mest irriterad hela tiden just nu, och det irriterar mig! Ja, ni hör ju. Jag blir irriterad på att jag är irriterad. Hakar upp mig på minsta lilla. Tycker synd om de i min omgivning just nu, jag kan verkligen inte vara rolig att ha och göra med. Huvudet snurrar på och känslorna bara väller fram, den ena efter den andra och jag upplever en en gång den där ensamheten som jag kände strax efter jag och Johannes hade gjort slut. Om det bara fanns något som kunde ersätta den hopplösa känslan av ensamhet. Vore så himla fint.
 
Nu låter det ju som jag är deprimerad eller nåt och så är ju självklart inte fallet! Jag saknar bara den där känslan när man känner sig riktigt riktigt glad. Jag vet att sånt kommer och går.. Och att det självklart kommer tillbaka. Men det är så jobbigt att bara gå och vänta.
 
Nu har jag som sagt i alla fall gått på påsklov, och det känns ju såklart väldigt skönt! Har en svenskauppgift jag måste trixa lite med imorn förmiddag, annars är jag klar! Såååå skönt! Imorn drar vi även till fjällen, längtar mer än jag brukar. Tror det blir bra att bara få komma upp dit och slappna av, bara vara. Åka lite bräda, lite skoter, chilla, förhoppningsvis sola i påskväder. Äta påskmat. Det blir nog bra det :)
Träningen idag gick så gryyymt bra!! Åå jag är så sjukt nöjd :) Var en sån där riktigt energifylld träning, som gör att man blir pigg och på bra humör :) Vi var bara 4 pers som körde redskap, så sjukt effektiv träning också :) Kul!
 
Det är bara två dagar kvar i skolan för mig, ändå känns det som en evighet på grund av allt som ska göras. Matteprov, filmanalys och engelskafrågor.. Gosh. Men det är bara kämpa och se fram emot ledigheten sen! Ska upp till fjällen på torsdag och stannar till onsdag nästa vecka, och där vet jag att jag verkligen kan slappna av på. Ska bli kul att åka lite bräda också :)
 
Men nu måste jag gå och lägga mig, så jag orkar imorn! Hoppas er dag var greeeeeat!
Igår satte vi oss i bilen, taggade och glada och begav oss mot Dalhallen i Tyresö, för massa gymnastik :D
Vi kom fram, och spenderade kvällen i denna gympahall! Voltade på och kände mig sådär glad som jag bara kan göra när jag är med de som betyder mest, på ett ställe där jag känner mig som mest hemma.
Kvällschillade med underbara människor, åt godis och chips, skrattade och myste!
Vår alldeles egna lilla häxa spådde de yngres framtid! ;) Sängmys och skratt!
Gav Viktor en egen liten spabehandling! Eller nåt...
Fick kramar när jag behövde det som mest och njöt ännu mer av att få vara med dem som förstår mig så bra ♥
 
Jag är sjukt nöjd med det här lägret! Har klarat helt nya volter, övervunnit min rädsla för överslag volt, skrattat och haft sååå kul! Som alltid! Underbara människor och kul med en liten större skala igen :) Åå, jag känner alltid ett litet lyckorus i kroppen efter ett sånt här läger :') Nu är jag heeeelt slut! Och jag borde bara sitta och plugga matte egentligen.. Men de suger ju lite :P
 
Hoppas er helg var grym!
Heeeelg! :) Ååå så mysigt! Hade en grymt fredag igår med Micke. Vi käkade thaimat i Norrtälje, drog hem till honom, gjorde chokladmousse och tittade klart på sjunde säsongen av 24! :) Sjukt najs kväll, bara chilla å ha de gött. Kom hem runt 1, gick och la mig, något sockerbakis efter all läsk och chokladmousse, och somnade :) Nu har jag precis ätit frukost och ska nu packa! Idag drar vi på gympaläger i Tyresö tills imorn :) Ska träna massa, mysa, äta godis och ha det sådär bra som man bara kan ha det när man umgås med de som betyder allt. Hoppas er helg blir bra, hörs imorn igen! :) Kyss
Såhär har jag sett ut idag! Blev så glad av det fina vädret imorse, så jag kände för lite färg! Fortfarande svinkallt ute dock. Brrrr...
 
Seg dag i skolan, igen. Hjärnan hänger liksom inte riktigt med. Ögonen känns tunga och jag orkar inte fokusera hela dagen ut. Frustrerande. Jag gjorde i alla fall mitt bästa, och när sista lektionen var slut så begav jag mig mot minis träning. Blev dock ändrade planer, så det blev ingen träning med dem. Ganska skönt, torsdagar är min enda lediga dag och jag kände att jag behövde få komma hem och koppla av lite. Åkte på några ärenden med pappa, och nu sitter jag här! Under en filt, mätt och belåten och med ett One tree hill avsnitt som väntar. Köpte nytt te idag också, Sörgårdste heter det, och det både doftar och smakar otroligt gott! Nu blir det som sagt lite serier, och sen bloggläsande! Slapp kväll i sängen helt enkelt. Puss!
 
Såhär avslutar jag min kväll! Banan med kesella och lite hallon, blåbär och kanel på toppen! Såååå gott! Nu ska jag krypa ner i sängen och ladda för morgondagen! Puss på er!
Usch, jag tycker verkligen inte om onsdagar! Skoldagen var så seg, och jag var jättetrött. Trots att jag var ganska pigg när jag gick upp imorse.. Vädret har vänt också, snöar och blåser gör det, man fryser ju ihjäl! Men nu ska här inte klagas! Jag hade faktiskt ett helt otroligt gympass med Hanna, med väldigt mycket fokus på armar. Även lite mage också, men mina armar nu asså, de är helt döda! Jag kan knappt lyfta dem. Haha! Crossfitpasset som ajg skulle kört med Frida imorn blev inställt, vilet jag faktiskt tror är lite tur, jag hade nog inte orkat så bra :P
 
Ikväll ska jag mysa under en fillt, med en kopp te och bläddre i lite nya tidningar! Mys! Imorn har jag en skön sovmorgon, älskart! Så najs! Har även börjat läsa Torka aldrig tårar utan hanskar del 2, och gud den är så bra. Så bra och så hemsk och den berör så mycket. Jag är helt och hållet fast! Jag rekomenderar verkligen alla som inte har läst den att läsa den genast! Hoppas er dag var bra! Puss :)
 
 
Superbra träning med grabbarna! Igen :) De bara levererar! Har just spelat lite Wii med min pappa, haha sjukt kul! Så nu sitter jag och dricker te och äter kanelknäcke (som förövrigt är jävligt gott!). Imorn blir en lååång dag! Först skola, börjar nio så måste upp 6.. :/ Sen ska jag träna med Hanna :D Längesen nu, ska bli grymt roligt! Sen blir det att dra sig hem å bara mysa lite :)
 
Har varit en skön dag, trots att jag haft sääämsta hårdagen! Asså jag skoja inte, elektriskt har det varit å bara stått åt alla håll och kanter. Så det blev luva för min del.. ;) Nu ska jag nog titta på nån serie, sen blir det sängen! Puss på er!
 
Jag i min absoluta bästa pose och med båbärstunga :D
Det är ungefär vad jag sysslar med nu! Ibland undrar jag hur det kan finnas så mycket tankar i ett så litet huvud? Helt klart värt å fundera lite på! Eller vänta... va? Haha förvirringen e total! Tur att jag har min ugglebok♥
 
Vi slutade tidigt i skolan idag, redan halv 12! Såååå värt å hinna hem innan killarnas träning och chilla lite :) Vi har det verkligen lugnt den här veckan, lite instuderingsfrågor kvar att jobba med, men det är i princip de! Just love it! och nästa vecka går vi 4 dagar, sen är det påsklov :D Haha, helt galet, var ju sportlov nyss! Jag ska till fjällen på påsklovet, ska bli riktigt mysigt!
 
Och hörni, gissa vilka som var med i Norrtälje tidning idag!?
Just det! Mina grabbar! Och jag själv på ett hörn.. Inte illa va!!?
 
Pluggverkstad blev till nagelverkstad! Rosa naglar kände jag för, trots att jag egentligen inte är ett stort fan av rosa, haha! Men det kändes vårit, och jag e sugen på vår.
 
Ungefär såhär såg jag ut i fredag :) Tycker skjorta är så fint! Och med lite färggranna detaljer till! :)
Jag är så otroligt nöjd med min helg! Det har verkligen varit den bästa helgen på riktigt länge, och jag känner att jag kan leva på den ett tag nu! Hela jag är glad, det liksom bubblar lite inom mig. Haha värsta töntigt, i know, men vafan! Det är ju så sjukt najs att vara glad! Är fortfarande lycklig efter i lördags. Igår var jag med en kompis hela dagen, sov där och hade det bara allmänt jättemysigt :) Drog hem tidigt imorse eftersom han skulle jobba, och jag är ledig idag :) Så nu sitter jag och pluggar ekonomi! Haha, inte riktigt lika roligt kanske, men skönt att ha det gjort. Veckan ser faktiskt ut att bli riktigt lugn, i alla fall på skolfronten. Har som sagt lite instuderingsfrågor inom ekonomin att jobba med, annars har jag inget som ska in den här veckan. Inga prov eller liknande. Jag har mycket träning inplanerat faktiskt, och det känns skönt! Har varit ganska slappt nu ett tag, eftersom jag inte gymmar med Hanna för tillfället. Men jag ska köra crossfit på torsdag, förhoppningsvis gymma lite med Hannie på onsdag och i helgen blir det gympaläger i Tyresö :D Jag känner att min vecka kommer at bli bra!
 
Nu, tillbaks till ekonomifrågorna! Ha en fin måndag!
 
Idag är mitt tränarhjärta så fullt av stolthet och lycka att jag nästan spricker! Klockan 5 imorse steg vi upp, satte oss i bilen mot Enskedehallen, och sedan var det bara full rulle i 6 timmar! Grabbarna skötte sig så otroligt bra, trots så många timmars väntan, och presterade dessutom grymt bra på tävlingen! Och sedan var det 9 nöjda och glada grabbar som gick hem idag, med en bronsmedalj rikare runt halsen! Undrar hur länge man kan leva på den här kicken, det känns som för alltid. Mina små grabbar, som i början bara var 4 år! Och nu är det 8 och går och tar medalj på tävling. Att vi dessutom tävlade mot 21 lag är ingenting vi håller hemligt! Att komma på tredje plats i hopp, av 21 lag, det är mer än bra. Och mer än vi hade förväntat oss! Ååå ♥
 
Nu på kvällen har jag tränat lika duktiga tjejer i täby, de kämpade på bra i 2 timmar. Nu är det en trött Frida som sitter bakom datorskärmen, och nu ska jag hoppa bums i säng! Zzzzzzzooooovaaaa! Men det är med ett stort leende på läpparna som jag lägger mig idag :)
 
Ungefär såhär har min morgon sett ut! Ååå, har verkligen haft världens mysmorgon! Bakade scones och gjorde mig en smoothie till frukost, åt i sängen framför ett avsnitt One tree hill, Har på mig goskläder och sängmyser med min hund! Perfekt torsdagsmorgon ♥
 
Under dagen väntar tyskaplugg med mormor, annars har jag inget annat på agendan. Utom träning ikväll då :) Imorn är det fredag och den här veckan har gått sjukt fort! Men jag klagar inte! Ha en superfin torsdag på er!
 
Titta vad världens bästa papi kom hem med!! Massor med choklad!! Helgen är räddad, taaack papi!!
Ni får en bild på min kaffe från gårdagen också! Lyckades glömma mitt hemma som ajg hade tänkt ta med mig, så jag köpte en på pressbyrån! Gott det med! :)
 
Har varit en sjukt bra dag, igen! Jag klagar inte, de braiga dagarna får gärna ramla in nu! Trots att onsdagar är med hatdag så gick denna väldigt smärtfritt. Lite Matte, lite Engelska, lite Case och sen var dagen slut :) Åkte till Norrtälje för min jobbintervju och jag måste säga att det kändes riktigt bra :) Så fint ställe, och trevlig personal :) Ska få provjobba, vilket känns sjukt roligt!
 
Ikväll har jag bara chillat! Skypat, kollat serier och läst bloggar i princip. Egentligen borde jag ligga begravd med ansiktet i tyskaboken, men jag måste få pausa lite nu känner jag. Imorn är jag ledig och ska ta tag i pluggandet igen då :) Väldigt skönt å vara ledig btw! På kvällen blir det träning med mina tjejer, och själv :) Gött!
 
Nu ska jag göra mig i ordning! Puss på er!
Hej finisar!
Tisdag idag, och det har varit en sån där Hög på livet dag! Jag älskar dem dagarna! Har känt mig positiv till det mesta, och varit glad. Blir ju dessutom bara ännu gladare när jag kommer till träningen och mina grabbar är GRYMMA! Genrep var det idag, och det gick awesome som sagt :) Sjukt kul, ser fram emot tävlingen på lördag :)
 
Just nu sitter jag och dricker te och försöker komma på vad jag ska välja som individuellt val till trean. Så svårt det här! Har bara kommit på ett en så länge och ska komma på två, men ingen utav de ämnena jag kan välja känns speciellt tilltalande om jag ska vara ärlig.. Så får väl ta det som känns mest intressan och försöka få höga betyg i det. Får se hur jag gör! Imorn ska jag också på en arbetsintervju! Ska bli väldigt spännande, och jag hoppas verkligen att det går vägen! :) Nu ska jag göra mig i ordning för morgondagen! Kram på er!
 
Mitt goda kvällsfika! Kesella med hallon och blåbär :) Mums!
Titta vilken fin bild jag hittade på mig å Ronjis! Min fina lilla trollunge!
 
Sjukt bra måndag idag! Solen har skinit (igen!) hela dagen och trots att jag glömde skåpnyckeln imorse och har haft en dålig hårdag, så har det varit en bra dag! Träningarna med mini gick superbra, och efter tränade jag själv. Min gympaträning har blivit flyttad till måndagar, vilket inte gör mig nånting alls faktiskt :) Imorn är sista träningen för mina grabbar innan tävling, och jag är sjukt taggad! Hoppas på ett soligt väder imorn också, och en lika bra dag :) Ha en fortsatt trevlig tisdagkväll!
Är det det här som kallas lycka? Ja, det tror jag fanimej att det är! Sjukt taggad, och trevligt sällskap får jag också, Micke Wiman och jag kör härmed vår fjärde winnerbäckkonsert tillsammans!
Två bilder från igår! En på mig när jag hade snott Max keps, och en på den gryyyymma efterrättet min mamma gjorde! :) Mums! Kvällen blev riktigt lyckad, härlig stämning, mys, lite melodifestivalen och god mat! Bra lördagskväll med andra ord! Jag har förövrigt kommit på att vårens och sommarens "thing" helt klart ska bli huvudbonader för min del! Kepsar å hattar känner jag ska få göra mina outfits i sommar :) Bland annat! Åå längtar så till vår och sommar!
 
Idag har varit ännu en solig dag, och jag börjar känna mig lite bortskämd! Men det gör mig inget, solen gör mig på bättre humör :) Har tagit en promenad med mamma och pappa i solen, pluggat tyska, spelat gitarr med Soffi och skrivit bedömningsunderlag till tävlingen nästa helg! Nu ska jag plugga lite körkortteori, sen blir det väl en lugn söndagskväll. Puss på er!

Titta vad gulliga naglar jag fick till! Kände för lite fina färger, passar bra såhär i soligt väder :) Nu kommer snart folket hit och det är dags för mig att göra mig i ordning! Ha de gött!
Två bilder från dagen! Vaknade runt 9 imorse. Bra tid tycker jag :) Alldels lagom, man hinner ligga och dra sig utan att behöva stressa, men det är inte en evighet tills man måste gå upp! Startade dagen med frukost, såklart, och drog sen ut på en jogg. Eller jogg och jogg, det blev mer en promenix om jag ska vara ärlig! Min hjärna och kropp var inte alls med på å springa idag. Men jag försöker vara nöjd med att jag tog mig ut i alla fall. Unnade mig en ansiktsmask när jag kom in och nu har jag precis kommit hem efter å övningskört! Har övat på att backa in i parkeringsrutor! Gick bra faktiskt :)
 
Ikväll får vi gäster, Temrinarna och några kompisar till mamma och pappa kommer hit och äter middag :) Ska bli trevligt! Ha en bra lördag! Puss
Jag har velat skriva ner så mycket idag, men inte vetat vart jag ska börja. Det har varit en seg å jobbig dag, trots ett väldigt fint väder. Efter mycket grubblande och tänkande kom jag fram till att inte skriva något inlägg alls. Sen slog jag på ett One tree hill avsnitt, och samtidigt skriver min fina vän till mig. Och då kom jag på att jag visst vill skriva.
 
Bara för att jag har en alldeles egen, fin och speciell vän som bryr sig. Som lyssnar och frågar hur jag mår. Som uppskattar allt så mycket mer än vad andra gör, och som alltid möter mig med ett leende på läpparna. Och bara för att hon, just ikväll när mitt humör har varit i botten, citerar allt med ett citat från vår favoritbok. Ett citat som passa perfekt in på just ikväll. Då frågar jag mig, hur kan hon veta precis vad hon ska säga till mig, i alla lägen, för att få mig att må bättre. Så inser jag, att det kan man bara om man är vänner på riktigt. För då vet man hur den andra funkar, och man vet precis vad man ska säga för att det ska kännas liiite liite bättre, även i de där lägena där det egentligen inte borde gå. En sådan vän borde alla ha.
 

everything is a mess, but it's my mess, and the best part is that i can share it with my real friends <3

 

Lite sol på mackan, ja tack! Mums! Ännu en solig dag, en solig fredag dessutom, vilket gör allt ännu lite bättre :) Jag vaknade en timma före klockan ringde idag. Låg och drog mig lite, läste lite körkortsteori och bestämde mig till slut för att gå upp. Frukosten som ni ser på bilden ovan slank precis ner i min mage, och nu ska jag bara läsa lite bloggar innan det är dags att göra sig i ordning. Skönt med segmorgon :) Idag ska jag gå i skolan till klockan 15, sedan passa Axel! Får se vad som händer ikväll, troligtvis blir det väl chill hemma bara..

Ha en jättebra fredag!
Också var torsdagen slut! Torsdagen med det superfina vädret! :) Heeeela dagen har det varit klarblå himmel och sol ute :) Hoppas det håller i sig till helgen! Har pluggat på ganska bra i skolan idag tycker jag.. Nu är det bara imorn kvar, sedan helg. Haha, blev en lugn vecka! Har bara gått tre dagar :P Men det är skönt med en lite mjukstart tycker jag.
 
Nu ikväll har jag fixat allt sånt där som måste fixas. Småsaker. Har mailat, kollat upp massa saker om tävlingen som mina grabbar ska tävla snart, tittat på utbildningar. Utbildningar. Högskoleutbildningar. Det låter sjukt. Vuxet. Lång bort, men ändå lite för nära. Nästa vecka ska vi välja individuella val till trean. Och det låter ju inte så speciellt. Om det inte vore för att våra val faktiskt spelar roll för vår framtid. Det blir så verkligt, och det gör mig lite rädd. Att man om ett och ett halv år, står där på egna ben. Man har inte längre någon som säger åt en vad man ska göra. Samtidigt väldigt spännande.
 
Det är ca 3 och en halv månad kvar av terminen, av tvåan. Sedan går jag in på mitt sista år. Gosh. Och nu måste jag plugga arslet av mig, för att lyckas. Det känns värsta jobbigt, samtidigt osm jag blir lite sporrad. Jag vill klara det, jag vet att jag kan. Jag vill inte gå ut gymnasiet om ett år och tre månader å veta att jag hade kunnat göra bättre. Jag vill gå ut och känna att jag lyckades, orkade kämpa hela vägen. Det är ett av mina mål, och om jag kan gå ut med den känslan, så är jag mer än nöjd.
 
Tankarna fladdrade visst iväg lite. Så det brukar bli när man är trött och bloggar. Men det är ju viktiga tankar. Även om det är ett litet tag kvar, så ligger dem ju där och gnager. Och då blir allt bara ännu mer verkligt när man klickar sig in på studera.nu och letar högskoleprogram i Lund och Göteborg. Haha jag skulle kunna skriva om det här hela natten! Men jag väljer att sluta här :) Hoppas er dag var fin!
 
 
 
Oj, det var ett tag sen jag skrev här nu! Får bli ett snabbt inlägg innan jag måste dra till skolan nu. Det har varit sol nu flera dagar på raken, å det är så awesome! Blir så mycket bättre, jag blir gladare, + att man helt klart mår bättre när solen tittar fram :)
 
Igår drog skolan igång igen, segt, men ändå helt okej. I tisdags firade vi en 18årig Jojjo med pannkakstårtfrukost. Blev otroligt lyckat trots att jag var tvungen att dra ganska tidigt :/ Jojjo verkade i alla fall ha en bra födelsedag, vilket hon är sååå värd!! :) Tänk, 18 fucking år! Helt sjukt! Fan vad jag längtar tills jag fyller 18 :)
 
Idag är det torsdag. Solen skiner för fullt, jag har sovmorgon till kvart i ett och jag ska bara chilla efter skolan idag :D Skönt! Det får bli allt för nu, lite snabb uppdatering bara!
 
 
Just nu, i denna stund, så fyller denna snygging år! Johanna Borin blir just nu i denna stund hela 18 år. ARTON ÅR!!! Herregud! För 1½ år sedan träffade jag denna fina och underbara människa, och nu är hon en utav mina bästa vänner. Hon som skickar fina dikter på sms, peppar mig när jag är nere, skrattar med mig när jag är glad, och alltid har en positiv inställning. Hade jag kunnat välja så hade jag träffat dig mycket tidigare, så du hade funnits i mitt liv längre. För du är en sån vän som man behöver, en sån vän som alla behöver. Glöm aldrig det.
 
Idag är det din dag, och den ska bli perfekt. För det är du värd :) Ut å röj med dig min lilla solstråle! För det är precis vad du är; du är solstrålen som lyser upp min dag, även när det regnar. Puss på dig, finaste vännen min ♥
 
Fin eftermiddag :) Jag har bokstavligtalat legat i sänge heeela dagen! Med undantag från när jag gick ner till köket och åt lite lunch. You gotta eat. Haha! Kände tillslut att jag var tvungen att komma ut en sväng och tog mig ut på en minikortis ner till bryggan i eftermiddagssolen. Satte mig på bryggan och lyssnade lite på musik, njöt av ledigheten och försökte få lite ordning på mina tankar. Mycket känslosamma tankar i mig nu, och det får bloggen lida för ibland. Men jag tror att det är viktigt att det kommer fram att allt inte är en dans på rosor jämt. Kom ihåg det.
 
När jag kom in tog jag mig lite kaffe och åt lite fruktsallad med kesella :) Godaste mellanmålet!
 
Hej bloggen! :) Ovanför ser ni resultatet av min lilla minikrasch på träningen igår, samt min frukost idag :) Jag å mamma hade en till mysfrukost med fruktsallad och fralla! Mums :) Idag har jag inget på schemat alls. Känns som det varit många sånna dagar nu.. Fast har ju gjort lite grejer varje dag i och försäg. Men idag har jag inga planer alls. Vet inte om jag tycker det är skönt eller jobbigt. Kan inte bestämma mig.
Idag har jag svårt att få ner orden. Både i huvudet och på datorn. Jag skulle vilja blogga som om ingenting, men det är svårt ibland. Jag känner mig tom å ledsen å kan inte förstå riktigt varför. Vad det är som gör det och och varför. Hur kan jag känna mig så ensam och när det ska vända? Går det att skylla på pms? Är det bättre imorgon, och om inte, vad gör jag då? Vem ska svara på mina frågor och vem ska förstå? Finns det några svar, och går de att förstå? Nä. Troligtvis inte. Kan man någon gång vara riktigt nöjd, säga det högt, och sedan få fortsätta vara det? Kanske.
 
Men inte just nu.
Just hemkommen från träning och sitter nu med lite kesella tillsammans med bär och banan :) Mums! Ska synda lite sen och äta lite B&J! :D Men kesellan känns som bra påfyllning såhär efter träning! :) Kvällen bjuder på sängmys och serier, lugnt å skönt. Känner mig rätt så nöjd med dagen :) Hoppas er lördag var fin! Puss
Lila med lite glitter :) Nöjd faktiskt!
 
Ben Howard spelas i mina öron, naglarna blir målade och magen är mätt efter den godaste frukosten ever ♥
Vaknade klockan tio över att mamma kom in i mitt rum och sa att frukosten var klar :) Också väntar det här på bordet när jag kommer ner! Lyckan! Helgfrukost kan ju vara det bästa som finns. Ska ta det lugnt nu mitt på dagen, ikväll blir det träning i 3½ timma. Ha en fin lördag :)
 
Tror att ni kan förstå från bilderna ovan att dagen har varit bra :) Har haft vääärldens skönaste sovmorgon, gick bara runt å gosade hela förmiddagen som jag skrev tidigare. Runt 14 kom Micke Wiman, planen var att svulla onyttigheter och titta på 24 hemma hos mig :) Blev nästan som vi tänkt oss, bortsett från att vår DVD var trasig, så vi fick åka hem till honom istället. Men funkar ju lika bra det :) Har sedan ätit middag hos M och M som just kommit hem från en nästan 4 veckors lång semester! Och en Clean parfym hade de med sig till mig också!! :) Lycklig tjej!
 
Nu blir det sängen för min del, imorn ska jag äta brunch med mamma, bara vi två :) Mysigt. Puss!
Idag ligger jag och myser i sängen aaaaaalldeles för länge! Nerkrupen under täcket, lyssnar på Håkan å bara har det allmänt sportlovsgött! Värsta perfekta.. :) Ska träffa Agnes sen å ta en promenad, ska bli skönt och komma ut lite, men tills dess ska jag bara ligga i sängen å inte alls ha dåligt samvete för att jag ligger där, trots att klockan är över tolv! Sportlov ♥
 
Fick hem en grön klänning som jag beställt från HM igår btw :) Simpel å fin, typisk sommarklänning. Väldigt grön! Men jag gillar den jättemycket, och får en känsla av att jag kommer bo lite iden i sommar :) Ska försöka slänga upp en bild sen! Ha en underbar fredag allihop!