Heeeej på er!!!
 
Oj vad mycket det har hänt nu! En sak i taget... Hm, vart ska jag börja..
 
Min midsommar var toppen toppen toppen, jag hade inte kunnat fått en bättre midsommar! Vädret var perfekt, god mat, träffa släkt och vänner. Jag umgicks med Hanna, Mathilda, Johannes och Sofia. Med andra ord, de jag älskar och helst ville fira denna dag med! Jag är så nöjd! Vi spelade spe, dansa runt stången, tog midnattsdoppet å skrattade som bara den! Oj vad kul vi hade :) Det finns inget jag hade velat ändra på den dagen, jag kan inte komma ihåg senast jag hade en så bra midsommar.
 
Du fanns med i våra och mina tankar hela tiden vännen <3 Första midsommaren på 12 år och du var inte med. Det gör ont i mig när jag tänker på det. Ändå kan jag inte tänka mig att du för en sekund hade velat att vi inte skulle fira denna midsommar somm alltid, trots att du inte var där och förgyllde vår dag med din närvaro. Tänker på dig, alltid, och att du nu endast berör oss med alla fina minnen vi har med dig. ♥
 

Dagarna efter var bara chill. Jag och Hannie ägnade oss åt lite smoothisar, tog en promenad. Vi tittade på film alla fyra, och bara allmänt chillade.
 
Idag fyller jag 17 år och jag och Hannes har 2 år tillsammans. Min dag har varit perfekt hittils, vi har shoppat i stan, ätit på en god resturang och nu precis slappat framför en film här hemma :) Imorn väntar äventyr eftersom vi drar till P&L! Galet nervös och det ska bli galet kul
 
Jag återkommer efter P&L. Tillsvidar, ha det underbart! Puss
Tjeeenare! Nu har sommaren dragit igång på allvar, och med den kommer min och Hannas Smoothie och drycksommar!! Vi ska göra massa smoothies och drycker från en bok som jag har och sedan lägga ut dem här! Sofia och Mathilda assisterar oss som testpanelen! Sofia assisterar även som fotograf och står för samtliga foton på drycker och smoothisar. Så här kommer första drycken för i år!!
 
Svalkande vattenmelondryck
 
 
Den här drycken passar perfekt en het sommardag i solen. Den släcker törsten på nolltid och är helt enkelt perfekt för dig som gillar vattenmelon! Ett stort plus är också att den är så otroligt lätt att göra.
 
Redskap: Kniv, mixer/matberedare, frys, skärbräda, glas
 
Ingredienser:   ♥  En stor klyfta vattenmelon
                      ♥ Is
 
Tid: ca 5-10 min
 
Gör såhär:
Skär en stor klyfta vattenmelon och ta bort skalet. Skär sedan melonen i mindre bitar och ta bort kärnorna. Mixa ihop melonen tills den är slät. Häll is i ett glas och och häll vattenmelonen över.
 
Vad hade testpanelen väntat sig?: En läskande dryck med en god smak av vattenmelon. En perfekt dryck i sommarvärmen helt enkelt!
 
Testpanelens utlåtande: ``Drycken hade en god smak, men konsistensen var alldeles för krämig. Den var tvungen att drickas iskall, annars var den inte god alls. Vi hade helt enkelt förväntat oss mer´´ 
 
Slutbetyg: Drycken får 3 av 5 drinkpinnar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sitter just nu och äter lite müsli med mjöööölk :) Muuums! Varit en lång men mycket solig och trevlig dag på camp roslagen idag :) Vi har varit ute nästan hela dagen och jag har fått en hel del färg i ansiktet och på armarna! Me like! Nu är det bara en Campdag kvar sedan är Camp Roslagen slut för det gär året. Nya äventyr väntar dock! Det är ju midsommar om två dagar, dessutom så fyller jag år på måndag OCH inte minst så drar vi till Peace and Love den 26 Juni :D Så jääävla najs!
 
Ikväll blir det ett kvällsdopp i den härliga solen med galna Micke Wiman, sedan sova för att orka med imorn!
 
Puss
 
Jag är heeeelt slut! Jag kan inte komma på senast jag var såhär trött. Barnen tar kol på mig!! Egentligen är de inte speciellt jobbiga, ganska lugna å lydiga, men att övervaka 19 ungar konstant i ca 6 timmar har sitt pris kan jag lova! Mina ben värker och mitt huvud är helt dåsigt.

Har precis tagit en lång varm dusch och nu ska jag snart äta kyckling till middag! Gott!

Är så trött att det får bli ett bildlöst inlägg!
Idag sparkade Camp Roslagen 2012 igång!! Jag måste säga att det var en dag över mina förväntningar med glada gymnaster, en väldigt mysig liten grupp som jag ska leda i 5 dagar och en härlig stämning! Jag och Miccan har fått 03:or som ska testa på gymnastik, det är en perfekt ålder om du frågar mig, eftersom de fortfarande älskar att leka :D Perfekt! Så kul med barn som gillar att leka lekar :) Enkelt å sysselsätta dem om fantasin tryter. De kan dessutom ta instruktioner bra och har i alla fall någorlunda koll på sin motorik. Så jag e väldigt nöjd!

För er som inte veta vad Camp Roslagen är så ska jag förklara det! Camp Roslagen är en evenemang i Norrtälje som ska förmedal Rörelse och Glädje Tillsammans. Det liknar Sportscamp som går ut på att barn ska få testa på olika sporter med en sport som huvudsport. Så det här håller vi på med nu under 5 dagar mellan 09:30-15:30 :) Jag är då ledare för en grupp barn som har valt gymnastik som huvudsport och ska vara med dem i 5 dagar. Det är otroligt krävande, jag var helt slut idag när jag kom hem, men samtidigt roligt!

Nu ska jag sova så jag orkar med dagen imorn!



Kom på att jag vill lägga ut en bild på läppstiftet jag köpte :)
Jag e så glad! Jag ska ju till Peace and love den 26 Juni, och har kommit fram till att jag ska trotsa stöldrisken och faktiskt ta med mig min dyra mobil för att kunna ta bilder osv. Men då vill jag ju kunna ha den så säkert som möjligt, och det är i antingen fickan, eller i en sån här liten påse runt halsen. Jag har alltså varit på jakt nu ett tag efter en påse runt halsen att ha mobilen i.

Idag har jag varit duktig och rensat ut en låda under sängen, och gissa vad jag hittade där?




Inte en, inte två utan TRE påsar att ha runt halsen!!! :D Tror ni jag är lycklig eller?? :D Skitcoola är dem ju, jag kommer aldrig hitta någon som har en likadan som mig! Så dessa skönheter får följa med till peace and love helt enkelt!


Det blev en perfekt avslutning på min dag igår! Middag hos farmor, grillat blev det, och till efterätt jordgubbar med glass ♥ Kvälsssolen lyste på oss hela middagen och det var verkligen sommar!

I och försäg så hade kvällen kunnat blivit lite bättre om Sverige hade gått å vunnit den där matchen.. Gosg vad upprörd jag blev! Vi satt å skrek här hemma, Micke och jag, å jag måste säga att det är första gången jag verkligen blev så inne i fotbollen. Blev en lite bitter Frida sen.. Men bättre blev det, för jag och Micke bestämde oss för att lägga oss på studsmattan, och där blev vi kvar till halv 4 imorse! Kallt och myggigt, men det hör liksom till sommaren lite att ligga ute under bar himmel. Fint är det minsann på morgonen också!


Soooommarlooov! yes, nu har jag sommarlov och är i princip ledig i 8 härliga veckor <3 Jag älskart!

Jag hade en fin skolavslutning i katarina kyrka på söder, med fina uppträdanden och härlig stämning :) Ett sista sommarfarväl till kompisarna och sedan blev jag friiiiii :) Jag mötte upp pappa vid Medis, och vi hade en jättehärlig eftermiddag med kinamat, promedan och lite shopping! Huur mysigt som helst! Fick ett läppstift som ni ser på bilden ovan, har länge velat haft ett rött läppstift och nu äger jag ett :) Tack för eftermiddagen papi <3

Ikväll spelar Sverige mot England i EM och jag planerar på att titta på matchen. Får se om det blir med Micke, eller utan Micke, men jag hoppas på det förstnämnda. Innan ska jag grilla med farmor, farfar, faster och papi :)

Väldigt bra start på sommarlovet!


Dessa söta små örhängen fick följa med mig hem från Åhlens idag! Mycket nöjd och det gjorde ju inte saken värre att de bara kostade 25 kr heller! :)


Som rubriken lyder så har jag idag, efter en slapp skoldag med endast en redovisning, lunchat med Jojjo och Bebban :) Vi gick på ett lunchställe som heter fåfängan i stan och som ligger högt upp på ett berg med en underbar utsikt! Det var dock väldigt dyrt, men det får man väl räkna med.

Nu har jag just konstaterat att jag har en lektion kvar innan skolavslutning. Jag slutar på fredag, men är ledig imorn och har bara en lektion på torsdag! Jag klagar inte säger jag bara! Ska bli så sköööönt med lite break från allt pluggande. Det här året har gått så fort!

Idag skiner solen, och jag ligger nu å solar ute på altan :) Ikväll ska jag iväg på möte med alla tränare för tjejerna och sedan bara ta det lugnt!

Puss på er! <33


I helgen tävlade jag med mina underbara gymnaster! De var så duktiga och så fina, trots det så blev det tyvärr inga medaljer. Det var många bra lag med och vi tävlade i en lite svårare klass än vi gjort tidigare. Vad som är roligt är dock att tjejerna kom på sjätte plats av 13 lag i alla grenar, vilket visar att de faktiskt platsar på den här nivån :)

Jag är i alla fall jättestolt över dem och så glad över att vara deras tränare! :)
Hemma tidigt idag! Väldigt skönt en solig fredag som denna! Skolan gick smärtfritt också, inga jobbiga lektioner och våra treor tog studenten, så skoj å titta på deras utspring :)

I helgen ska jag puts fönster (skitskoj) och tävla med mina småtjejer som jag skrev igår! Men först väntar en härlig fredagkväll, som inleds med att sola på alltan! Man kan ha det sämre!

Kisses <3



Som rubriken lyder: Aj. Japp, Jag har just kört epilady som det så fint heter på mina ben. Det innebär att man har denna lilla apparat som ni ser på bilden ovan, och den rycker ut hårstråna. Ganska stolt att jag klarade det :) Gjorde inte så att det bli helt fritt på hår, men en klar förbättring i alla fall :)

Ikväll så har jag tränat tjejerna, å jag e så stolt över dem! De har blivit så jäkla duktiga, det märks verkligen förbättring, och det är skitskoj! De kan gå långt, och bli riktigt duktiga, det vet jag!
De tävlar på söndag, och jag ser verkligen fram emot det!

Nu mina vänner, ska jag chilla lite och ladda om för en till skoldag imorn. Inte speciellt taggad, men nu är det endast 1 vecka kvar! Det fixar jag!

Pöss
Nedanför finns lite bilder på en del av sakerna :)

1. Presentkort på HM, Gina Tricot, Edblads eller carlings

2. Parfym

3. Produkter från märket Love and Toast (hudvård, finns på Åhlens)

4. Teoribok till körkort (vill verkligen ha en bok jag kan kolla i och som jag kan läsa)

5. Böcker (``Gone plague`` Är ett hett tips, tror inte den finns ute på svenska än, men engelska är inget problem)

6. Ett par Jeansshorts från Gina Tricot
LÄNK---->
http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/ccollection-p1.html#product_144558

7. Klänning från Gina Tricot 
LÄNK-----> http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/ccollection-p1.html#product_148786





Kommer inte på något mer nu tror jag. Skriver i så fall :)

Jag just nu!

Har just kört lite styrketräning, första träningen på typ 2 veckor.. Inte okej! Blev inte så mycket, cirka 35 minuter och jag körde bara mage och armar. Men alltd något och bättre än inget!

Nu blev det lite müsle och kaffe framför datorn. Ikväll ska jag vara med Micke och njuta av att vi är lediga imorn :) Tokskönt, verkligen något som behövs!

P.S Det är cirka 3 veckor kvar till Peace and Love festivalen, jag längtar ihjäl! D.S
Woooooach, här var det dött ja! En hel vecka sen jag blogga sist.. Inte okej!

Har inte hänt så mycket spännande under skolveckan, bara att mina grabbar hade avslutning och uppvisning med gympan, men kan ju tilläggas att jag missade heeela uppvisningen på grund av problem i trafiken... Jättetråkigt!

helgen dock har varit awesome! I fredags tog min superduktiga mamma examen, hon är nu legitimerad sjukgymnaast efter 3 års slitande och intensivt pluggande! Jag är så stolt över dig mamma <3

På lördag morgon satte jag och Hannes oss i bilen mot Göteborg, det var fest med hans gamla gymnasieklass där på kvällen. Riktigt rolig och lyckad fest! Kul och se vad han gick med för människor på sin gymnasietid, och de var härlig stämning :) Vi åkte hem runt 12 igår och var hemma vid halv 7 nånting. Blev en lugn kväll sen.

Den här veckan kan man säga att nästa vecka får vi sommarlov. Sen kan man ju bortse från det faktum att det som varmast var 6 grader i helgen, trots att vi nu gått in i Juni...

Hur som helst så är det slutspurten i skolan nu. Några arbeten till som ska in, inte så många, men de som ska in måste jag få bra på. Jag mååååååste!

Nu ska jag titta på Vakna! Byeee <3