Idag har jag chillat galet vid malmen med Richard, Micke å Ruben :) Sjukt fin dag, lite blåsigt men det är nästan bara skönt. Sol bad och lite gymnastik. Bra dag!
 
 
Från morgonens hemmaträning!
 
Idag är det inte lika fint väder, det har både regnat och åskat och blixtrat! Värmen e kvar dock :) Gör inte så mycket, kan vara lite skönt med paus från vädret :) Har som sagt tränat lite på förmiddagen, åkt iväg och lunchat med pappa, farfar, Tommy ,Carro och Alicia :) Nu ligger jag i min säng å lyssnar på lite musik, annars inte så mycket :) Ikväll blir det bio i Kista :D
Hej på er! Hoppas ni har det bra i värmen :) Just kommit hem från lite häng med kompisar i Norrtälje, lite träning, glass och massa bad :D Helt slut nu!
 
Hade en fruktansvärd dag igår, därav ingen bloggning. Bara allmänt oflyt dag, jag å Martin var på dåligt humör å tjafsa, Martin blev bestulen på sin väska (dock inte innehållet) och det kändes som det tog hundra år att komma hem (vi var hos Martin). När vi väl var hemma dock så blev det trots allt en mysig kväll :) Tommy och Carro bjöd på middag hos farfar. Jag och Martin åkte senare ut och fiskade lite och det är verkligen så fint vid vattnet på kvällen när det är solnedgång!
 
Skönt med ett bra avslut på dagen, men usch vad jag hatar sånna dagar. Hatar å tjafsa å hatar att vara irriterad. Men jag antar att man måste ha sådana dagar med.
 
 
Idag har jag haft en fantastisk dag med fina Tommy, Carro och Alicia! Dagskryssning stod på schemat, med brunchbuffé :) Nu har jag precis kommit hem och ska äta lite fisksoppa innan jag beger mig mot Martin. 
 
Tjillivippen!
 
 
Igår hade jag världens mysigaste dag på stranden! Solen stekte (som den gjort nu den senaste veckan) och jag och Ronja hade en planerad dag på stranden! Med lunch, kakor, saft och snorkel anlände vi till stranden och stannade tills klockan var 4 på eftermiddag. Älsklingen joinade oss han med, trots snorig näsa! Supermysig dag!
 
På kvällen åkte jag och Martin hem till honom, lagade sallad till middag och tittade på film. Riktigt fredagsmys! Nu har jag precis gjort lite hemmastyrka och tagit en dusch. Ska snart äta lite frukost och sedan blir det jobb, x2 idag faktiskt. Först äldrelyckan, sedan blir det barnvakt :) Ha en fin lördag!
 
 
Hej på er!
Hur har ni det i den supervarma sommarvärmen? Jag har det fantastiskt bra, solen steker, jag blir brunare, vattnet blir varmare. Pretty nice så att säga! Har fixat å tricksat lite på förmiddagen här hemma, sedan har jag å Martin legat på stranden å solat :) Tyvärr e han lite sjuk, så det får inte bli allt för många timmar i solen. Tänker mig att jag ska lägga upp lite bilder från de senaste dagarna å dela med mig av vad jag gjort :)
 
I tisdags hade jag mysig Tacomiddag med Agns och Jasmine
 
I onsdag åt jag slush och låg och solade på dagen, vid morabadet.
 
Och på kvällen fiskade jag och Martin i den fina kvällssolen :)
 
 
 
Såhär bra hade vi det på Kreta! Tror allt det ska finnas fler bilder men dem får jag lägga upp en annan dag :)
Hej Svejs!
Hej alla fina! Som ni kanske märker så har bloggen även den fått sig ett litet sommarlov, och jag tycker inte att det är mer än rätt att man spenderar tiden på annat håll ä framför datorskärmen :) om ni undrar varför det är lite dött här :) Tänkte försöka börja blogga lite smått igen, sådär när jag inte har något bättre för mig. Men inläggen kan komma att bli lite glesa ;)
 
Jag hade en fantastisk vecka på Kreta, med finaste familjen <3 Inte mycket att berätta, utom att vädret var strålande sol och ca 30 grader varje dag. Vi spenderade dagarna vid poolen och två kvällar åkte vi in till staden Chania för att titta lite :)
 
Nu har jag varit hemma snart en vecka och spenderat all min tid med Martin. Idag gick han tillbaks till jobbet, och jag funderar lite på vad jag ska göra nu, hehe :P Har lekt med Moa och Hampus på förmiddagen och nu ska jag äta lite lunch i form av macka och kesella och tänkte sen försöka simma lite faktiskt :) Strålande sol, och jag håller på att repa mig efter en förkylning, så lite lugn simning skadar aldrig :) Puss på er!
 
Ni får den här bilden så länge. Ska självklart lägga upp fler bilder från Kreta :)
 
Denna dag är en göra-sig-redo- dag! Imorn drar vi till Kreta i en hel vecka, och jag har packat å fixat å målat naglarna och duschat å lånat böcker på bibliotektet. Nu tror jag i alla fall att jag äntligen är klar! Vädret är strålande sol idag, supervarmt och skönt. Såhär lagom tills vi ska åka, haha :P Planet går klockan halv 7 imorgon bitti, vilket innebär att vi åker härifrån runt 3. Hehe... übertidigt! Men det hör till, och det är så det ska va tycker jag :)
 
Nu ska jag bara lista ut hur jag ska klara mig utan min fina en hel vecka.. Ha de gott, så hörs vi när jag kommer hem om en vecka :)
 
Åh vilken härlig dag! Äntligen lite sol och värme, såhär i början på Juli! Höhö.. Nejmen faktiskt en väldigt fin dag, jag och Martin är ensamma hemma över helgen och hade en riktig dejtkväll med egengjorda hamburgare. Supergott var det verkligen! Har sedan spenderat största delen av kvällen nere vid bryggan. Fiske och mys med grannar. Inte mycket fiskelycka men det gör inte mig så mycket, var så trevligt ändå!
 
Såhär god lunch åt jag igår! Vegitariskt minsann, supergott :)Rödbetor, sockerärtor, morötter, fetaost, sparris och rostade valnötter med en dressing gjord på citronsaft, olja, salt å peppar :) Verkligen lyckat.
För dig älskar jag så jag kan dö.
Long time no seen, men till mitt försvar så har jag faktiskt sommarlov! Hihi :) Det har varit några ritkigt bra dagar måste jag säga, Gröna Lund med familjen i lördags, lugn dag med min Martin i söndags och i måndags tittade jag på Sofias genrep inför SM samt blev bjuden på asiatisk buffé av mina två pinglor, Jojjo och Bebban. Som jag har saknat dem, och det var guld tt få sitta ned och prata i kapp om allt som hänt sedan vi tog studenten.
 
Igår fyllde min papi år och jag tillbringade ännu en kväll på en resturang! Åt mat på Åtellet med lite släkt och kvällen avslutades hemma med film. Idag är jag uppe tidigt för att besöka vårdcentralen, njuter för stunden av lite ensam tid då ingen annan är vaken (jag är ensamvarg, så jag får lov att säga så ibland, hihi) och ska strax bege mig!
 
Lägger upp lite bilder, puss på er!