SEEEELFIIIIE!! På mig och farfar :) Igår åkte vi på kryssning, jag farfar och pappa, över dagen. Supermysigt! Åt god mat, drack drinkar och fick med mig ett läppstift och mascara hem :) Och lite alkohol till midsommarn, hehe O:)
 
Nu sitter jag å har just ätit scones till frukost, framför sommarlovsmorgon! Haha, jag var bara tvungen, så mycket nostalgi och sommarkänslor :) Skönt med en tidig morgon, då har man hela dagen framför sig. Idag jobbar jag 17-23, så inte så länge. Efter ska jag till mamma och pappa och spendera dagen innan jobb där imorgon :)
 
Ha en fin dag! Puss
ååh vad tråkigt det är när det är helt dött här :( Men jag har jobbat så mycket och verkligen inte haft tid eller ork att tänka på uppdateringen då, som ni säkert förstår!
 
I onsdags var det äntligen dags för min tur! Utnyttjade min julklapp som jag fick av mamma och pappa i julas och tatuerade mig. En nervös och spänd Frida la sig på bänken med fina syster bredvid som mentalt stöd.
 
Resultatet blev över förväntan och jag är så stört jävla nöjd! Fan vad duktig han är, Martin. Han vet vad han håller på med, utan tvekan och nu sitter den där, min älskade dödskalle. Det blir inga mer långbyxor för mig i sommar, det är en sak som är säker :)
 
Idag jobbar jag 17-01, sen är jag ledig söndag måndag. Efter det har jag avklarat min absolut första 44 timmars arbetsvecka någonsin. Det har varit tufft och jobbigt, men också kul! Nästa vecka blir bara tre pass eftersom det är midsommar :)
Ha en fin lördag nu allihop! Puss
Godmorgon Godmorgon, mina turturduvor!!
Tisdagmorgon, idag börjar ajg med första femdagarsveckan och därmed helidsvecka någonsin. Känns spännande men lite nervöst! Jobbar 13 timmar idag sen mellan 6 och 9 timmar till på lördag. Ska bli jättekul faktiskt :) Helgen gick både bra och dåligt, det var extremt mycket folk och jag kunde verkligen noll och ingenting.. men jag tycker at det gick så bra som det kunde, självklart misstag från min sida men å andra sidan vad kan man förvänta sig. Det var hur som helst roligt och kändes jättebra eftert. Nu hra jag varit ledig i två dagar och jag har verkligen bara tagit det jättelugnt. Åkte till mamma och pappa i söndags och igår var jag bara hemma och softade, gymmade lite, men annars lämnade jag inte lägenheten. Har tyvärr inte så mycket bilder att bjuda på men tänkte att ni skulle få er en liten uppdatering iaf!
 
Puss :)
Ååh så mysig dag det var igår! Sista tentan avklarades på sissådär 40 minuter, väldigt lätt tenta, och efter drog ungefär halva klassen till tanto och drack å åt och firade! Så trevligt å roligt att så många följde med :) På kvällen tränade jag duktiga graaaabs och gymmade och tog sedan en lugn kväll med en skön känsla av sommarlov från skolan.
 
Idag tog jag en välförtjänt sov och mysmorgon. Bakade scones och åt i sängen framför ett avsnitt Sons of Anarchy! Idag ska jag jobba 10 timmar på Stället, börjar klockan 15 och jobbar till 01. Imorn jobbar jag 12-01, så det blir två tuffa dagar jag har framför mig nu. Jag ser fram emot det dock, och ser fram emot känslan på söndag när jag är ledig!
 
Ha en fin helg! Puss
REKOOOOORD! Aldrig sprungit 6 km i hela mitt liv!! Fett nöjd :D Sjukt jobbigt dock, var helt yr efteråt, haha. Har känt mig väldigt hälsosam idag dock, och pysslig (ni som känner mig vet att det är väldigt olikt mig). Bakat scones på mandelmjöl. Rekommenderar inte. Ska man göra scones kan man lika gärna göra dem på riktigt, no need to make them hälsosamma. Inte gott. Sen har jag gjort chokladbollar fast på daddlar istället :D Riktigt gott faktiskt, är verkligen nöjd. Fick finbesök av kära Viktor från gymnastiken såhär på eftermiddagen också, så vi har helt enkelt haft pickning på mitt golv (eftersom vädret uppenbarligen inte tillåter att man har det utomhus, hallå blåser det orkan idag eller vad?). Sen har jag inhandlat ett par nya jeansshorts från HM för tvåhundra riksdaler. Ni som läste mitt tidigare inlägg om att idag är en pluggdag kan ju bortse från det.. hehe.
Ååh min nya bikini kom hem på posten igår! Beställde en likadan överdel som jag redan har fast i en annan färg men en ny underdel. Satt jättebra tycker jag, och älskar färgen! Fint när man blir lite brun sen under sommaren :D Om sommaren nu behagar komma det vill säga... Det bara regnar och regnar och regnar. Hörde på vädret på teven häromdagen att detta är den regnigaste Maj vi haft på 200 år! Helt sjukt. Nu är det Juni och de två första dagarna har väl bjudit på ungefär samma väder, så nu hoppas jag verkligen på en förändring. Har hört dock att det ska bli jättefint väder på torsdag :) yeey!
 
Idag har jag jobbat. Det gick bra, jobbade fårn 11 till 18:30 och det var väääääldigt lugnt. Lite tråkigt men jag ska inte klaga för i helgen kommer jag jobbar 11 respektive 13 timmar och det kommer vara så sjukt mycket att göra så jag kommer längta tillbaks till denna dag. Först ska jag bara avklara terminens sista tenta på torsdag.
 
Nu värker mina ben och jag är trött. Ska sova. Puss!
 
Nu har jag bakat ihop en liten önskelista inför min 20års dag som är om 25 dagar prick! Mycket grejer som behövs till lägenheten..
 
♥ Skrivbordslampa från Hemtex, färg: koppar.
♥ Locktång
♥ Köksknivar
♥ Smyckesträd från Åhléns, färg: koppar.
♥ Presentbord på någon möbelbutik, så jag kan köpa ett soffbord.
♥ En plånbok från Victoria's Secret, Färg: Svart, rosa eller leopard (alla är rosa inuti).
♥ Kaffemuggar, Märke: New Wave.
♥ Vinglas, Märke: Iittalas Essence
♥ Säng, 120 cm bred.
♥ Sängkläder från Hemtex.
♥ Dammsugare.
En sådan himla nöjd, glad, stolt och trött Frida satt i sängen, söndagkvällen den 31 Maj. Vilken helg jag haft och vilka fantastiska gymnaster vi har. Det har varit en grym helg, med massa skratt, gymnastik, glädje och laganda. Mycket nytt och spännande och vilken resa. Tävlingen gick hur bra som helst, vi placerade oss på en 25 plats av ca 45 lag vilket vi är mer än nöjda med, och tjejernas insats och mognad under tävlingen var otrolig. Jag har försökt att dokumentera helgen med min mobilkamera under helgen och tänkte att ni i detta inlägg ska få följa hela resan. Inte riktigt alla detaljer, för tro mig, det finns mer att göra än att stå med mobilen hela dagarna en sådan här helg, men en del i alla fall :) Kvalitén är inte den bästa, men jag tycker bilderna är levande och talar mycket. Enjoy!
 
Helgen startade klockan tionollnoll på busstationen, i fredags! Där mötta vi 19 förväntansfulla tjejer, redo med packning och pirriga magar. Efter hejdå kramar och pussar av föräldrar (lite oklart vilka som tyckte avskedet var jobbigast, gymnasterna eller föräldrarna, men det lutar åt det senare) satte vi oss på buss 676 mot Stockholm. Jag själv fick äran att sitta bredvid Tilda på bussen!
Vid Tekniska Högskolan steg vi av och hoppade på tunnelbanan till T- Centralen (spännande med tunnelbanan, tunnelbanan gick mot Liljeholmen men hur uttalar man egentligen L-i-l-j-e-h-o-l-m-e-n... krångligt det där).
Vid T- centralen fick vi vänta en liten stund, och åka en massa rulltrappor men vänta lite nu.... rulltrapport med VÄSKOR?! Hur ska detta sluta..... Nåja, efter några ledare fått visa gick det ju faktiskt bra trots allt. Här är glada tjejer innan vi gick till perrongen för att sätta oss på tåget mot Örebro!
Ääääntligen av tåget... fast några hade nog gärna suttit ett par timmar till, åka tåg är ju riktigt mysigt och roligt! Vi fick gå ca 1 kilometer för att komma fram till hallen, och det är inte helt lätt när man ska släpa på tunga väskor. Men våra supertjejer kånkade på, utan det minsta gnäll.
Väl framme i hallen blev det avlämning av väskor och den obligatoriska gruppbilden. Tjejerna fick sedan ett var sitt nummer för att vi ska kunna räkna så att alla är med när vi skulle någonstans. Personen med nummer ett säter sin siffra och sen fyller nästa person på med nummer två och sedan nummer tre och så vidare. Efter detta blev det till att vänta på att få gå till skolan där vi skulle sova..
Vänta och vänta och vänta..... i flera timmar. Tillslut blir groupisarna underhållningen på läktaren....
... och utdelning av deltagarkorten! Jag personligen började nästan gråta när jag fick mitt inplastade lilla kort som måste hänga runt halsen hela helgen så vi får äta och komma in i lokaler. Jag insåg att det är 10 år sedan jag fick mitt första deltagarkort, som gymnast, när jag var på min första stora tävling i Dalarna. Ååh.. och nu sitter jag här, tio år senare, och får uppleva allt fast ur ett nytt perspektiv. Med så fimla fina tjejer dessutom. Då är det inte konstigt att en blir tårögd!
Efter förträning på friståendet och middag så fick vi äntligen gå till skolan vi skulle sova. Vi tränare röjde undan alla borden som var där inne medan tjejerna väntade utanför och sedan var det bara att släpa upp packningen (såklart bodde vi på fjärde våningen) och börja packa upp luftmadrasser. Vi tränare gjorde en liten ritning på tavlan hur de skulle sova innan. Klockan började bli rätt mycket och det var dags att göra oss i ordning för sängen. Lite info och genomgång av morgondagen, godnattläsning i Berts Dagbok av moi och sedan var det natti natti!
Gäsp! Natten gick bra och klockan 8:00 var det väckning (även fast några redan hade varit uppe och promenerat med Petter klockan sex). Här är ett gäng trötta men glada tjejer (och tränare) innan vi ska gå mot frukost.
Efter frukost var det dags för frisyrfix på läktaren! Det var fyra olika pooler som körde under helgen, och vi var i pool 2. Medan vi tittade på pool ett medan Filippa, Malla och Anitas hårborstar glödde när tjejernas hår gjordes i ordning.
TÄVLING!! Här står tjejerna och laddar inför defilierng, efter en mycket lyckad förträning! Efter förträningen drog tävlingen igång och allt flöt på väldigt snabbt och smidigt. Det blev ingen final, men vi var jättenöjda ändå, och dessutom fick vi ju nu faktiskt gå och köpa godis!
Det blev myskväll för fulla muggar, med film, godis, bus och lek. Avslutning med Bert läsning igen klockan 11, sedan natti natti!
På söndagen gick vi upp och åt en smått kaosartad frukost (man kan väl säga att Örebros förening missbedömt hur mycket mat som skulle gå åt, samt att precis alla ville äta frukost plockan nollåttafyrtio prick). Slutligen mätta och glada tittade vi på finalen och åt lunch, sen var det dags att packa ihop och vänta på att börja gå mot tåget.
Vi fick gå nästan 2 kilometer men tjejerna klagade inte det minsta!
Tågväntan= bus. Därav de två första bilderna och Julias och Linns plötsliga impuls att rulla runt som en enda stor boll på marken. Bus med tränarFilippa var också populärt, speciellt att sno hennes skor. TIll slu kom ändå tåget.
Till slut var vi framme och det var dags att ta bussen tillbaks till Norrtälje busstation. Vi fick en egen extrainsatt buss, bara för oss!
Tillbaks där vi började för två dygn sedan, på Norrtälje busstation klockan 19:00, trötta och kissnödiga men ack så glada och nöjda. Kärt återseende med föräldrar!
 
Vi tränare är så stolta över er tjejer, vilken resa ni gjort både denna termin och denna helg. Vad stora och mogna ni blivit, och vilka otroligt fina personer ni är. Jag ser redan fram emot nästa gång! Det är inte det minsta jobbigt att resa på en sådan här resa med er, bara roligt. Njut av studiedagen idag nu! Puss