Kom på att de e ny månad imorn ju! Är inte säker på om jag kommer kunna blogga imorn, antagligen inte, så jag skriver min planering för månaden nu istället :)

♥ Pappa och Ronja fyller år :)
♥ Jag ska vara tränare på ett mini gympaläger i tre dagar :)
♥ Johannes kommer hit igen :D
♥ Miccan och Mormor fyller år :)
♥ Jag ska skriva upp för moppekörkort :S
♥ Vi åker på gympa läger!! :D

Ungefär de som händer tror jag :) Händer de nå skoj för er nu i Juli eller? Kommentera å berätta :)
Nu ska jag vara lite social med folket ;) Hörs! puss <333

Hejsan!
Ledsen att jag inte sa hejdå innan jag stack förut men glömde helt enkelt bort de :P
Nu är jag iallafall här på skara sommarland :) eller ah, jag är ju iten där just nu men jag sitter i vår lilla stuga som vi bor i och fick låna Linus dator :D Mycket snällt!
Har haft sjuk kul hitils! Kom till Göteborg i måndags runt 13 nån gång. Gick runt lite på stan innan vi fick checka in på hotelet, jag införskaffade ett par flipp flopp :D Trävligt! Sen checkade vi in på hotelet typ 15 och då ringde jag Johannes :) Han kom dit så jag fick träffa han :D Underbart var de! Sen gick vi alla ut å käkade och tog en tripp på Avenyn. Vi åkte ett parisehjul som var någon stans där också :) Johannes var med då också så fick vara med honom en hel kväll, + hela dagen på liseberg i tisdags :D Ni kan ju snacka om att jag var lycklig :P
Liseberg var också toppen! Så sjukt roligt! jag åkte allting (stolt*) Trodde jag ju verkligen inte jag skulle göra. Men sjukt kul var de! Vi var där från typ 11 när de öppnade till 10 när de stängde :P
Sen idag åkte vi hit till Skara efter frukost. Sen badade vi lite i typ två timmar :) Har det mycket trevligt, men saknar Johannes extremt mycket. Tur han kommer hit nästa vecka :D
Nej nu ska jag blogga lite, lär ligga efter i mitt bloggläsande nu ;) Ha de bäst pussar <333
Godmorgon!
Tok fint väder ute! Idag blir en dag vid Malmen :D Ska kolla Micke om han vill med!
Har faktiskt hunnit med och packa nu på morgonen också :) Imorn så drar vi och Temrinarna till Liseberg och Skara!! Ska bli så sjukt roligt :D Ska få träffa Johannes också :D Vi åker typ klockan 6 på morgonen imorn... lite väl tidigt kanske men då kan man ju sova i bilen iallafall :) Sjuk roligt kommer vi få de! Ska bli underbart :)
Men som sagt, först den här dagen :) Ska verkligen försöka göra styrka idag också. Skuter ju bara upp de hela tiden... Ajabaja på mig! Nästa vecka lär ju inte mycket styrka bli gjord eftersom vi e borta hela veckan.
Just de gårdagen kanske man ska nämna lite också :) På dagen så pluggade jag faktiskt en massa teori! Kändes bra. Sen typ klockan 5 så kom Micke och vi började kolla på Alla älskar Alice :) Riktigt bra film! Vi käkade, sen så frågade grannarna om vi ville med å spela kubb :D Inte fan bangar man på de! Så vi delade upp oss i lag och körde 3 omgångar med kubb! 2-1 slutade de hela och Mickes lag tooooorska!!!! Mohahahahaha!! Jävligt roligt var de! Sen kollade vi färdigt på filmen och efter de så var jag tok trött så jag gick å la mig :) Det var min gårdag lite fort sådär!
Hoppas ni får en kanon dag! Puss å kram <333

Hejsan!
Nu e midsommar och min födelsedag över :( Känns alltid lika tråkigt, har alltid så grymt roligt på midsommar! Och i år var inget undantag! Var en del folk här och vi hade riktigt mysigt! Åt och hade trevligt och jag fick en massa fina presenter! Fick pengar till både moppehjälm och dator, en bok med tips och ideér för dem som gillar å skriva (som jag), en jojjo, en gul Ice Watch (klocka för dem som inte vet), en tröja och en bok :) Jag är jättenöjd! Verkligen! Så tack så mycket allihop! Självklart tog vi midsommarnattsdoppet klockan 12 också :D Jag, Ronja och Sofia :) Sebban hängde på också, han badade dock inte ;) Så det var en riktigt lyckad midsommar! Så det var min midsommar :D Hur var eran?
Bilder kommer sen när jag har laddat in dem i datorn :)
Ha de bäst pussar <333

Imorn e de midsommar :) Mycket trevligt! Hur ska ni fira eran dag? Själv så ska jag fira midsommar som alltid: det kommer folk hit å vi ska ha de trevligt :) Äta, bada lite, dansa runt midsommarstången såklart ;) Midsommarnattsdopp hör ju också till :) Är min födelsedag också :) Jag fyller byxmyndig ;) De ni! Stort :P Så de ska bli trevligt, alltid kul å fylla år :) Så de e väl de som händer antar jag. Ni får skriva och berätta vad ni ska göra, alltid trevligt å veta! Nu ska jag dra tror jag! Puss å kram <3333

Underbar dag vid Malmen! Sjukt skönt var de! Så fint där :) Var där med Micke och Syrran :)
Nu sitter jag och tar de lugnt, man blir så jäkla trött av å vara ute i solen. Men trevligt var de tycker jag!
Kvällen blir lugn, ska sitta här och titta lite på film tror jag :) Ha de bäst pussar <333


Bild på syrran från förra året vid malmen :)
Shit vad kondisen och musklerna försvinner när man inte har tränat på några veckor asså! Just gjort veckans styrkepass och jävlar vad trött jag är! Det var inte ens mycket, lite småstyrka sådär bara. Men jag är helt slut! snurrar i huvudet, orkar knappt hålla upp armarna och jag mår illa! Inte bra de här, jag måste verkligen börja hålla igång igen...
Skippade faktiskt träningen igår, och ja jag har dåligt samvete :P Men jag och Miccan låg på stranden och från att ha haft massa träningslust så hade jag ingen alls. Så eftersom det var en frivillig träning så skippade jag och Miccan den. Vi låg och chillade på stranden ett bra tag istället och det var ju väldigt härligt de med, men inte är det ens i närheten av träning. Känner mig som en dålig gymnast! Fy på mig!!!
idag är det inte lika fint väder... Men inte dåligt  väder heller :) Så jag ska absolut inte klaga! Ska städa lite tror jag och sen i eftermiddag så ska förhoppningsvis jag å Micke ner och bada :) Ska kolla om han vill simma lite kanske, även de står med på styrkepappret så då e de lika bra att göra också. Så skönt å simma tycker jag :) De e något som jag faktiskt gillar väldigt mycket. Jag å Hannie brukar ju alltid simma massa på sommrarna :)
Nej nu blev det ett långt å segt inlägg :P Ni får ha en bra dag så skriver jag mer sen!


Haha stört skön bild på Micke!!! ;)
Överlyyyycklig!!! Nu har Johannes just bokat tågbiljetter hit igen :D Om två veckor och han ska stanna från onsdag till söndag!! Så jävla underbart :D + att jag ska få träffa honom nästa tisdag igen :D Så sjukt underbart!
Iallafall, jag har just kommit upp från stranden. Sofia och Elin tog kvällsdopp och jag följde med. Träffade Micke och Ida där också :) Micke kommer hit sen och vi ska kolla film :)
Nej nu måste jag dra! byeeee!!!

Godmorgon!
Hur mår ni idag? Själv är det prima med mig bara de att jag inte har någon aning om vad jag ska hitta på? Jättefint väder ute så vill ju vara på stranden. Får se hur de blir. Snackade med Micke men han jobbar till klockan 17 ikväll...
Själv ska jag träna ikväll :D En frivillig träning för alla träningsnarkomaner som börjar få abstinentbesvär (sånna som jag alltså) Ska bli as skönt å få träna av sig lite!
Inte långt kvar tills vi ska till Skara och liseberg med Temrinarna idag heller :D Nästa tisdag åker vi! Myyyys! Extremt skoj ska vi ha! Träffa Johannes också :)
Nej nu ska jag nog klä på mig och sne försöka komma på vad jag ska göra ;) Ha de bäst pussåkram <333

Sjukt underbar dag! Har tillbringat hela dagen på stranden med Miccan <33 Mkt trevligt, det var längesen vi gjorde något :D Varmt var de och solen lyste hela tiden så jag hoppas på att ha fått lite färg idag också :)
Senare kom Jassåe, Agge och Ros hit och vi kollade på Harry Potter 6 :D Första gången jag såg den faktiskt. Den var bra tycker jag, men inte den bästa utav dem. Vi hade en jättemysig kväll iallafall som alltid :)
Nej nu ska jag nog gå å lägga mig strax. Ska kolal färdigt på ett avsnitt vanpire diaries bara. Ha de bäst sov gott!

Strååålande soooool! Gud så underbart! Idag ska badas! har just snackat med Miccan, vi ska ner till stranden och bada :D Käka lunch där och allt också :D Tok skönt!
Ikväll blir det filmkväll med underbara tjejer också :D I love it!!!
Nej nu måste jag fixa mig! Puss å kram <3333

Just kollat ett avsnitt Vampire Diraries :) Riktigt bra är de! Har även käkat pizza på pizzerian med bästa Agnes :D Underbart å se bruden igen! Vi har inte träffats på ett tag.
Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Förhoppningsvis så kan jentan och jag hitta på något när hon har jobbat klart :) Vore mycket skoj tycker jag :)
Skriver kanske mer ikväll! Ha de bäst puss <333

Jahap då var det en helt vanlig dag igen då... Trodde inte de var möjligt å sakna någon så mycket som ja gsaknar Johannes nu. Men det har varit så sjukt underbart och jag är så jävla lycklig :D De bästa är att vi ska träffas om typ en vecka igen för nästa tisdag åker vi till Liseberg så han kommer dit då med :D Underbar han e <333
Nu till dagen. Den ser tråkig ut för tillfället... Inget å göra. Försöker få tag på Micke för å se om han vill repa lite ikväll. Ska ju spela på midsommarafton, kanske itne sagt de? De ska jag iallafall runt midsommarstången och jag kan inte riktigt dme låtarna... Så måste öva. Annars händer inget idag :( Får väl försöka få tag i någon å se om nån vill hitta på ngt :)
Nu måste jag dra! ha de bäst pussar <333

Helt underbar helg! Den bästa i mitt liv! Fan vad underbar du e Johannes! Finns inte ord för att beskriva. Vet inte hur jag ska förklara. Går inte att förklara. Du e de bästa som finns. De bästa jag vet. Jag älskar dig!

Idag kommer han hit! Shit asså vad jävla roligt de ska bli!! Väntat hur länge som helst nu ju och idag kommer han! Skit kul ska de bli! :D
Har just städat de sista så nu ska jag bara ta de lugnt tror jag. Lär ju bli en seg och långsam dag. Kommer ta hur lång tid som helst inna nde blir kväll :P Dåligt väder e de också så man kan inte göra nånting ute. Blir väl en och en annan film kanske. Lite OC. Får se helt enkelt. Sen lär jag inte blogga nå mer förns på måndag. Han kommer hit ikväll så kanske ett inlägg till men sen skriver jag inte förns på måndag igen.
Men ni får ha de så bra! Pussar <333

Har haft en mycket tevlig dag med släkten! Vi var på båten och åt gott å hade trevligt :) Tyvärr fick jag inte i mig mkt mat, då jag är väldigt nervös. Inte kunnat äta speciellt mycket på hela dagen. Jag lär ju inte få i mig en smula imorn :P
Roligt å se kusinerna igen, var ju ett tagsen som sagt. Min ena kusin drar till Åre för att gå på ett gymnasium där i höst så då ser man inte honom mer sen! Mycket sorgligt! Får passa på att träffa han så mycket som möjligt nu istället :)
Nu ligger jag bara här å tar de lugnt å väntar på att klockan ska bli så mycket så man kan gå å lägga sig :P Imorn ska jag städa innan Johannes kommer. Måste dammsuga :P
Just nu sitter jag och pratar med den underbara människan Agnes! Fan vad jag saknar henne! Hon e så jävla underbart bäst! Finns alltid där när jag behöver henne, kommer med tips och råd och jag vet att hon aldrig skulle svika mig :) Så härligt å ha en sån vän som man kan lite på och som man vet alltid stöttar än till 100% vad som än händer! Du ska veta att jag alltid finns här för dig!! Älskar dig tjejen<3333
Ha de bäst! Pussar <333





Tjo!!
Sommarväder idag :D As varmt ute :D Har precis legat å solat lite, jätteskönt!
Idag så ska vi åka ålandsbåt med massa släktingar :) Ska bli trevligt tycker jag! Träffa kusinerna igen, var längesen nu. Kommer väl hem runt halv 10 ikväll. Bra å få tiden å gå lite, sitter bara hemma å segar lite å då tar de ännu längre tid innan det bli imorgon ;)
Skriver kanske ikväll, annars imorn! Ha de bäst pussar <333


Haha coooooling ;)
Sitter här med Jennifer och Sofia bredvid mig :D Nu börjar det verkligen kännas som sommar! Vi tog cykeln och gräsklipparn ner till båten och satt där å hade mys :D Sen badade jag lite (19 grader i vattnet!!) Riktigt skönt faktiskt :D Sen satt vi snackade å hade trevligt i solen :) Så jäkla underbart! Blev tyvärr ingen filmkväll ikväll för Ros kunde inte :( Men Micke och Mickes kompis Jane kommer hit istället så vi ska repa lite. Vi ska spela på midsommar afton runt midsommarstången :P Små grodorna typ ;)
Nu ska vi snart äta :) Kött med färskpotatis :D Mums! Nu e sommarn här!



Lite finare väder idag :) Ganska molnigt men då och då tittar solen fram :) Lite varmare i luften också tycker jag :)
Idag ska jag bara chilla. Ikväll kommer förhoppningsvis Agge, Jasse och Ros hit också så ska vi kolal på Harry Potter 6 och har myyyyys! Mycket roligt :D Annars händer väl inge mer idag tror jag. Lite små segt faktiskt...
Har inge mer å skriva. Over and Out!

Nej nu ska jag ta å gå å lägga mig tror jag! Måste ta igen min sömn ;)
Måste även tillägga att imorn e de bara två dagar tills Johannes kommer hit :D
God natt! Puss å kram <333

Tjena bloggen :)
Läget? Själv e de bara bra :) Varit med jentan hela dagen idag :) Mycket trevligt har vi haft de! Pratade hela  förmiddagen om allt mellan himmel å jord :) Sen gjorde vi pannkakor :P Gick inte så bra :P Jag tappade en på golvet när ja skulle vända den i luften :P Hehe men de var gott :)
Sen var vi grymt duktiga och gjorde styrkan :D Gick bra tycker jag! Vi gjorde intervaller, axelstyrka och fotstyrka och efter de badade vi :D Inte jättevarmt kanske men skönt efter man styrkat :P
Nu har jag just ätit och jennifer har gått hem. Ska bara ta de lugnt ikväll. kanske se någon film med föräldrarna :)
Aja ska dra nu! Puss å kram <333


God morgon!
Trött som aldrig förr... inte så konstigt kanske. Gick och la mig igen typ halv 6 å somnade å sov till halv 10 iallafall. De var skönt men känner att det var långt ifrån tillräckligt med sömn. Nu har jag just ätit lite frukost och tittar lite på Smallville. Längesen jag kollade på de. Ja kollar typ aldrig tv längre. De e fett tråkigt. Jag saknar mina serier! 
Snart ska jag gå å göra mig i ordning. Sen får de nog bli lite städning innan jag åker till konfa träffen :) Ska bli riktigt kul med den faktiskt!
Nej nu måste jag kila! Ha de bäst pussar <3333
Fy fan vad jag hatar å inte kunna sova! Har legat vaken i flera timmar nu... Bestämde mig till slut för att gå upp å städa mitt rum :P Hehe klockan 4 på morgonen ;) Då sparar man ju lite tid iallafall :) Även fast jag hellre skulle sova...
Vad händer idag då? Eller imorn eller vad de nu blir :P Ska på konfaåterträff :D Ska bli skitmys! Tror vi ska kolla lite på film å ha trevligt :) Efter ska jag fortsätta städa ur lång garderoben och sen ska jag kolla på Micke när han spelar fotbollsmatch :) Hoppas på att dem vinner :)
Satan nu blev jag vrålhungrig också... Kanske skulle ner å käka något. Fan vad tråkigt å vara vaken helt själv.
Nej nu ska jag hitta ngt annat viktigt å göra. Ha de bäst puss <333
Tjena mitt bena!
Inte skrivit något idag. Inte orkat ;) Har inte suttit speciellt mycket framför datorn över huvud taget faktiskt. Har hunnit med en hel del tycker jag. Städat på kontoret och börjat städa ut lång garderoben. Vi har som en lån garderob där vi har gäst sängar så passar på å städa där nu till Johannes kommer ;) Sen åt vi lunch hos farmor :) Mysigt! Sen har jag och Micke kollat lite film. Började med en som heter Hide and Seek, riktigt bra var den! Rekomenderar starkt! Är ju väldigt känslig för läskiga filmer så var lite skeptisk till den men tycker den var riktigt bra ändå. Lite för läskig kanske :P Efter de kolalde vi iallafall på en film som jag inte kommer ihåg vad den heter :P Vi kollade hela familjen + Micke så de var mycket trevligt de med :) En tok bra film de också!
Det är väl min dag. Måste även tilläga att det bara är 5 dagar kvar tills Johannes komemr nu :D Inte mycket tid alls! Underbart kul ska de bli :)
Nu blir det sängen för min del, blivit en del sena kvällar nu så är trött. Men jag skriver nog imorn! Ha de bäst puss å kram <333

Btw, vad tycker ni om nya designen? Själv blev jag väldigt nöjd, Hannie fixade dne åt mig :D


Värd att se!
Tjänna!
Just hjälpt till å städa båten... Jävlar vad tråkigt de e asså! Tror fan inte jag kan komma på något tråkigare. Nu är de gjort iallafall tack och lov. Fint blev de iallafall :)
Ska bara ta de lugnt nu, Hannie kommer ut runt 2 så då ska jag vara med henne :D Sen är det sista träningen ikväll också :( Täbyträning. Ska bli skojsigt å få träna, hoppas på å få köra lite dubblar :) Däremot så ska jag klara mig utan gympa i hela 5 veckor! :( Aja får göra styrkepappret flitigt istället och köra lite gympa på gräsmattan :D Efter träningen ska jag å Hannah ta sammarens första kvällis :D Vi å våra promenader ;) Underbart mysigt ska de bli iallafall!
Nej nu ska jag spela lite gitarr :) Ha de bäst pussar <3333

Nu har jag skrivit 1000 inlägg! Inte illa! Ganska stolt faktiskt :P

.......MYGGBITEN!!! Haha tro mig. Vet inte vad jag fick för mig inatt men jag fick iallafall för mig att jag och Micke skulle sova på studsmattan :P Så vi gjorde de :P Eller sov och sov, slumra väl mest lite :P Fast jag lyckades somna ganska ordentligt efter ett tag tror jag faktiskt. Men vaknade runt 3 av att de regnade ;) Haha inte speciellt trevligt :P Och mitt i allt ihop blev jag jättepigg och flamsig (övertrött kallas de) så jag bara låg å garva ;) Hehe tror inte Micke tyckte om mig speciellt mycket just då :P Men de var ju en upplevelse :P Micke åkte hem sen efter 3 tror jag och jag gick in å la mig. Men de var trevligt tycker jag :)
Idag regnar de för fullt... Ska väl bara sitta här hemma och häcka. Kanske kolla en film. Bra väder för de :) Ikväll ska jag iallafall hem till Agge, även Jasse kommer dit, och vi ska ha myskväll och kolla film :D Me like!
Nej nu måste jag kila! Ha de bäst pussar <333

Första dagen på sommarlovet dårå! Underbart härlig har den varit hitils! Började med att jag vaknade. Lite för tidigt om ni frågar mig. Låg däremot i sängen till typ 12 tror jag :D Seg morgon! Super skönt!
Sen åt jag lite frukost och begav mig sen ut med hunden för att möte Miccan och Jentan :) Vi drog ner och bada och där har vi varit till nu ungefär :D As skönt! Har just ätit lite pytt i panna och väntar på att richen ska komma å hämta oss :) Även fått mig en liten hjärtklappning också, hittade inte min tävlingsdräkt :P Men har hittat den nu iallafall så de var ju väldigt skönt. Hur som helst sen drar vi på träning och tränar 1½ timme å sen ede uppvisning :) Trevlans! Efter kanske vi ska ta ett litet kvällsdopp, jag Jentan och sofia, om det inte är för kallt ;)
Nej nu måste jag kila! Puss å kram <333

Eftersom jag e så otroligt snäll å lovade att skriva om Wilsson om han kollade min blogg så skaj ag hålla mitt löfte å göra de nu ;) Wilsson e snäll :P Så, nu harj ag skrivit om han :D
Och micke e snäll också :D
Så då var de sagt :P Ha de bäst pussar <333

SOOOOOOOMMARLOOOOOV!!! Nu e jag fri! I hela 10 veckor! 10 veckor utan skola, utan tidiga mornar, utan läxor, utan allt! Bara allt de här underbara som man vill ha :D Tror ni det är underbart eller? Sommaren 2010 ska bli kanon!
Nu till rubriken. Även Hannie slutade skolan idag för alltid :) Eller hon lär väl plugga lite mer sen men de jag vill komma till e att hon tog studenten! :) Så idag är definitivt Hannies dag! Lilla Hannah har blivit stora Hannah! För 11 år sedan, år 1999, flyttade vi hit och träffade denna underbara varelse. En varelse vid namn Hannah Larsson :) Hon var då 8 år och skulle börja i 2an på lågstadiet. Nu har det gått 11 år och Hannah har fyllt 19 och just tagit studenten! jag kan inte fatta hur fort tiden har gått! Jag har verkligen inte hängt med i svängarna här! Känns ju som det var igår vi stod där uppe på eran parkering och sa hej till varandra. Lite blygt. Vi hade ju ändå aldrig träffats förut. En helt ny människa. Som visade sig vara en utav dem mest underbaraste på jorden. Det tog inte lång tid innan vi började leka och de var början på en helt fantastisk vänskap! En vänskap som kommer hålla livet ut! De vet du va? Mig blir du inte av med! Så tok många underbara minnen med dig <3 Snart 11 hela sommrar! Finns väl egentligen bara en sak jag vill ha sagt med den här texten.
Hannah, jag älskar dig och du är guld värd!<3


Underbara dagar på stranden!




Haha uppvisningarna! Kommer du ihåg? Minst en varje sommar! Underbart
skoj hade vi!

Haha observera Hannahs fot ;) Du å dina fötter ;) men så e de när man
gymnastiserar på elit nivå!

Valborg har vi också firat :D Massa gånger!

Och Midsommar! Hur mågna sånna har vi inte firat? Jagar leken på kvällen
när de började bli lite mörkt :D Haha kommer du ihåg jagarleken?



Massa vintrar också :D Hehe kommer ihåg något år, efter vi hade öppnat
julklapparna så sprang jag och sofia över till er för att vi skulel visa varandra
vad vi fått :D





Förra året firade vi 10 år med er :D Om jag minns rätt så firades dagen med
lite bad på stranden, en god sushi lunch och sen picknick :D Mycket skratt
och prat om minnen fick vi den dagen :D

Höll ju nästan på å glömma! kräftskiva! Hur många år har vi inte firat den
tillsammans?! Tror nästan vi firat den tillsammans flest gångern. Larsson,
Rothman och Johansson på Larssons alltan :D Kommer du ihåg? Vi hade så
mysigt! Kommer ihåg en gång, vi klättrade i era äppelträd och Andreas, din
kära bror, kastade nånting på oss ;) komemr inte riktigt ihåg vad de var :P
Typ en boll eller något :P Den lilla retstickan skulle minsan alltid hålla på å
busa ;)

Och de här är skönheten idag :D Vet inte mer vad jag ska skriva. Du är
underbar, jag älskar dig, vi älskar dig, och jag är så jävla glad att vi flyttade
hit den där sommar dagen år 1999 för annars hade jag fått leva dem här 11 åren
utan dig. Och de hade jag inte klarat av! Utan dig vore jag ingenting!
Tack för att du finns!

Hejsan!
Just kollat ett avsnitt OC :) Längesen jag kolla de nu :) De e så tok bra!
Träningen gick okej, vi letar ny musik till vår början. Ganska kul :)
Imorn blir en otroligt underbar dag, som jag skrev tidigare ska vi till Stockholm med klassen :D Så sjukt kul! Vi ska gå och shoppa och gå på grönan :D I love it!
Så får se omdet blir något bloggande imorn, antagligen inte. Föresten, inte långt kvar till sommarlov nu!! Bara två dagar! Shit alltså vad de här året har gått fort! Läskigt fort. Aja de e bara skönt :)
Nej nu ska jag dra! Ha de bäst pussar <333


Från grönan förra året :)
Hejsan!
Sorry för dåligt bloggande! Inte haft tid bara. Hjälpte ju till på en fest igår så kom hem någon gång på kvällen.
Gick iallafall bra, var roligt :) Tjäna lite pengar också, aldrig fel ;)
Spelade även lite på kontrast i fredags, gick riktigt bra de med :) De var väldigt kort om mina två dagar :P
Idag har jag bara tagit de väldigt lugnt. Skönt som attan :)
Imorn ska vi till Stockholm med klassen å gå på stan å sen på grönan :D Kan det bli en bättre dag? Hoppas på bra väder :D
Nu ska jag snart iväg å träna!
Ha de så bra puss <333







Micke på Bas, sång och kör :)


Jill på sång, kör och Piano


Elin på Sång, kör och Piano :)


Hugo på Gitarr och kör :)


Martin på Trummor :)


Jag på Gitarr och Kör :)


Jag och Jill


Micke och Hugo rockar loss på scen!


Jill och Elin :)

Det var vårt band! Har haft så sjukt kul när vi har repat och allt, verkligen underbara människor man har och göra med! Ni är guld värda!
(bilderna har min kära syster Sofia tagit!) www.sofiajohansssons.blogg.se

Då var de över! Spelningarna gick jättebra! Spelade fel några gånger men tror faktiskt inte de hördes så mycket :) Lite tråkigt att allt e över faktiskt. Har haft väldigt kul när vi har repat och allt :) Även om jag har varit väldigt nervös :P Trodde faktiskt inte vi skulel fixa de. Trodde inte de skulle bli av. Men de blev de :) Och glad är jag för de! Min underbara syster tog lite kort så det kommer bilder sen :)
När allt var klart så drog jag å Micke å bada :) Sofia hängde me å fota lite också :) Sen bar det av mot Frida och Petters (mina tränare) barngrupp. Dem hade avslunting och jag tittade på den för jag ska bli hjälptränare för den barngruppen i höst :) Dem var jätteduktiga! Sen var jag med på resten av träningen och nu sitter jag här :) Fick just reda på att jag ska kompa Micke imorn på kontrast också :P Lär ju bli spännande :P Riktigt roligt iallafall!
Det var min dag :) Den har varit riktigt bra! Den bästa på länge! Och imorn e de fredag också :D I love it!
Nej ni får ha de så bra! Puss å kram <3333


De här hade aldrig blivit av om de inte varit för dig Micke!
Tack så jättemycket de har varit råkul!!!

Nervööööös! Jag är toknervös! Om 1½ timme ska jag stå och spela inför hela skolan! Jag tror jag dör! Usch, tänk om jag gör bort mig totalt?!
Förövrigt så ber jag om ursäkt för dåligt bloggande. Tänkte berätta lite om gårdagen :) Skolan gick snabbt och helt oekj, vi fick ha gympa i den nya gympasalen för första gången :D Den är så sjuuukt fin! Äntligen säger jag bara! Jag fick sluta tidigare från plugget också för jag var färdig med allt så jag drog hem och solade lite och laddade mentalt inför invigningen. Åker till gympasalen, vi börjar träna och köra igenom varven lite innan vi ska visa upp, och tror ni inte systern min landar rätt på nacken med en jävla höjd och fart? Jo de var precis vad som hände. Själv höll jag på å skita på mig när jag såg de så ni kan ju tänka er Sofia då som var den som landade upp och ner. Hon fick jätteont i ryggen och de hela slutade med att dem ringde ambulans och så vart de in till sjukan med henne. Stackars min pluttis säger jag bara. Där skrämde hon nog några själar regält. De var iallafall ingen fara med henne kan jag säga med en gång.
Nu till uppvisningen. Tycker den gick bra :) Inte speciellt svåra varv så... Var över på ett naffs :P Sen åkte jag hem och gjorde en liten snabb visit hos F och F, längesen nu, för att sen sitta lite framför datorn. Senare på kvällen repade vi och jag kan ju inte säga att de gick jättebra direkt... Och nu sitter jag här. Tok nervös. Får hoppas att de går bra.
Nej nu ska jag dra! Ha de bäst pussar <333


Någon random bild på mig från Italy

 

Hejsan :)
Tisdag idag :) Allt känns så himla lätt när det är så kort kvar till skolavslutningen :D Känns inte jobbigt alls att gå upp på morgonen! Skolan är inte heller jobbig, vi har mest eget arbete känns det som. Precis som det ska vara sista veckan i plugget! Gud de pirrar i magen när jag skriver så :P Fatta, nu har vi nästan gått ett helt år! Och det känns som att jag började 8an igår. Tänk vad fort tiden går egentligen. Härligt och underbart men samtidigt skrämmande.
Är iallafall inte långt kvar till Johannes kommer hit nu heller :D 2 veckor på fredag bara! Känns som jag börja chatta med dig igår också. Men de var nästan ett år sen nu. Som sagt, tiden går fort. Skit kul ska de bli att du kommer hit iallafall :D
Just de ny månad idah också ju :) 1 Juni. Nu e de sommar :D Officiell sommar! Juni är ju typsik sommamånad :D Så planering för den här månaden skulle väl sitta fint?

♥ Invigning av gympahallen  (för mer info om de forsätt läs)
♥ Spela för plugget på torsdag. (De vi har repat för i några månader nu)
♥ SKOLAVSLUTNING!!!!
♥ Hanna Larssons student :D (samma dag som skolavslutningen)
♥ Johannes kommer hit :D
♥ Midsommarafton
♥ Jag fyller byxmyndig :)
♥ Vi åker till Liseberg och skara med temrinarna :D (Något jag inte berättat om)

Jag tror inte jag har missat något nu :) Mycket som händer denna månad :)
Nu till dagens planering ser väl ut som vilken tisdag som helst. Skola först och sen träning. Vi ska öva inför imorn :) Inte berättat om de men vår skola har ju byggt en ny gympasal hela de här året och den ska nu invigas imorn :) Då ska Norrtälje gymnastik förening uppträda där :) Så bara å öva till de idag då! Känner mig däremot inte så taggad till de här, har varit nervös tillräckligt nu tycker jag. Dessutom har jag torsdag att vara nervös för när vi ska spela upp för skolan. Jävlar vilket långt inlägg de här blev föresten. Ber om ursäkt. Nej nu ska jag itne skriva mer! Ha de bäst pussar <333