Me right now :) Och ja, ni ser rätt, håret är rött!

Underbar sönag, det är sol ute och jag har tagit tag i min bikini och lagt mig ute på alltan, kanske får man lite färg? :) Vore inte helt fel! Så ska ligga här och läsa nu, börjar på en ny bok som heter Fånge i hundpalatset ;) Ska tydligen vara bra! Joe Purdy spelas i mina öron också och jah bara älskar denna dag!

Senare bär det av till täby för att titta på när dem bästa tävlar! Hoppas er dag blir lika bra som min! Puss <3

Hej finisar <3
En helt vanlig regnig torsdag, sitter i sängen å njuter av att det är fredag imorn, och att jag bara har två lektioner :) Planerar dessutom på att försöka en en gång att färga mitt hår knallrött i helgen, och har höga förväntningar då jag ska pröva en ny metod nu ;)

Ska strax platta mitt hår och sedan repa lite med Soffi :) Övar på låten vi ska spela och sjunga på Kussens bröllop :) Börjar närma sig nu! Ska genrepa lite inför Ossian via skype idag ;) Lika bra att börja öva i tid!

Det var väl det jag hade att skriva denna kväll, blir nog till och med ett bildlöst inlägg, har ingen bild p ålager "/
See u later!


Min dag hitils i bilder! Gooood glass som mamma köpte när vi var i Norrtälje, Soffi var hos tandläkaren och jag passade på att köpa ett par nya skor, hade ett presentkort p åEdblads som jag fick av mamma och pappa i påskpresent :D Jättefina skor köpte jag, tar bild på dem någon dag och lägger upp!

Nu ska jag strax ta bussen till till stan, spendera en timme på gymmet, och sedan åka hem till Johannes där det väntar Tacos till middag! Härlig dag! :)

Puss på er <3
Stört trött för tillfället, känner att min säng är extremt tilltalande! Jag är ledig från plugget imorn! Wiiihooo! För trött för att hopp runt å skutta å allt sånt där just nu! Nej, jag ville väl bara slänga in ett litet inlägg, dels för att Mikael Wiman fyller 26 idag (eller ah, igår blir dt väl eftersom klockan är över 12) och dels för att jag ville :) Grattis i alla fall Micke, hoppas din dag var toppen! Gamling nu ju! :D Kram på dej!


Glad grabb i sina bästa (men inte yngsta) dar! :)
Halli hallå!
Måndag idag, jag e ledig från plugget å d e ganska fetnajs! Började dagen dock med ett tandläkarbesök kl 08:40 imorn! Varför ha sovmorgon när man kan liksom?? ;)
Nej men det blev en trevlig morgon med mamma iaf, vi tog en fika i Norrtälje, gick lite på Åhlens (fick med mig en schal, ett nagelack, och en ansiktstvätt hem) å mööös! Gick sen på ett besök hos ungdomsmottagningen, och nu sitter jag här hemma och äter en lunch bestående av frukt och macka! Trevligt trevligt!

Nu ska jag titta på några avsnitt vänner innan det blir dags för mig att åka in til lstan igen för att vara barnvakt! Kjam!

God kväll alla fina läsare!
Det är torsdag kväll och denna skolvecka börjar lida mot sitt slut. Eller, lida och lida, inte direkt så jag sörjer ;) hehe sla bli skönt med helg. Veckan har ändå varit ganska chill, och det kommer troligtvis nästa vecka bli också! Är ledig på måndag och kanske på onsdag också :) Klagar inte säger jag bara!

Imorn får jag dessutom mitt första slutbetyg! Får det i naturkunskap, den kursen är avslutad nu och jag måste säga att jag är mycket spänd på mitt betyg!

Nu kommer snart Soffi hem, vi ska då öva på låten vi ska spela på min Kusins å hans blivande frus bröllop :)

Ha de bra people!


Bild från i somras! Längtar till sommarn riktigt mycket nu asså.. Hoppas värmen kommer snart!


Jaaaao! Detta är jag för stunden! Har haft en bra dag, chill i skolan nu eftersom jag är klar med det jag ska vara klar med hitils. Kan ju snabbrapportera lite att talet gick superbra, jag kommer troligtvis lägga ut det på bloggen så kan man läsa om man vill, jag fick ett B på mitt matteprov jag hade innan lovet, och jag hade en redovisning i Case idag som gick super :D Sköööönt, säger jag bara!
8 veckor kvar till sommarlov, känns kort men kommer bli 8 stressiga veckor ser jag när jag bläddrar i min kalender!

Nu mina vänner ska jag glo på ett avsnitt big brother och fixa mina naglar :) Puss på er <3

Detta är jag och mitt meddelande till snön som fått för sig å komma.

Idag ska jag åka tillbaka till min älskling. Saknar honom väldigt mycket nu.


Vad tycks? Själv är jag supernöjd!


Har köpt en ny bikini som kom idag :D Jag är jättenöjd! Lite i minsta laget kanske, så får bli en solbikini ;)
Sitter å läser tränings å hälsobloggar. Jag vill verkligen komma igång med träningen ordentligt igen och jag vill va i form! Jag vill ha muskler och bli stark och verkligen kunna känna att jag är nöjd med hur jag ser ut.

Richard sa en väldigt bra sak till mig här om dan, när vi pratade om att min motivation till att träna var som bortblåst. Han frågade mig varför jag tränar, jag svarade att det är för att jag vill hålla mig i form och vara nöjd med hur jag ser ut. Han frågade mig då varför jag vill hålla mig i form och jag svara att jag inte skulle tycka om mig själv ifall jag inte tränade.
Såhär skrev han då: Du känner att du "måste" göra något för att UNDVIKA något NEGATIVT. Känns det som en stark drivkraft tror du?

Sååååå sant! Hör ni själva hur negativt det låter! Klart som fan att min hjärna inte vill ut å träna! Så istället skulle man då alltså tänka: Jag VILL träna för då kommer jag att känna mig POSITIVT förstärkt av en ännu friskare kropp

Detta är mitt nya tänk nu alltså. Jag tror att man kan komma långt med detta, när det gäller allt. Behöver inte vara just träning.

Så tack Richard för din vishet och dina kloka ord!

Nyduschad! Nu blir det till att fixa naglarna! Btw kolla min snygga tröja jag fick i påskpresent av Vivi och Uffe :D Väldigt, väldigt nöjd asså, älskar den!

Jag just nu! Med avkokadokletat ansikte sitter jag här och känner mig duktig för att jag faktiskt tog mig ut och tränade idag! Det var jobbigt som fan, och jag känner att det var ett mål som uppnåddes bara av att ta mig ut och springa de där intervallerna i backen, jag har nämligen varit extremt omotiverad att träna ett tag nu. Vill få tillbaks motivationen igen!

Efter att detta klet har suttigt på i 20 min så ska jag ta en välförtjänt dusch, fixa mina naglar och äta lite lunch!

Puss på er <3

Mannagrynsgröt, kaffe å macka till frukost :) Inte fy skam!
Idag har jag planerat in lite saker, inte några stora grejer egentligen, bara småsaker som ska göras :) Ska bland annat träna, fixa naglarna och besöka min farmor och farfar :) Ska försöka ignorera det faktum att det är fredag den 13 idag ;)

Ikväll så kommer fina Mathilda, vi ska prata prata prata, mysa, prata, mysa, äta, prata å ja.. mysa :)
Nejmen det ska faktiskt bli riktigt najs, saknar henne! Vi ska ta ett till hål i mitt öra btw :)
Bilder kommer på det såklart :)

Träninge igår med tjejerna gick bra, och det var mysigt att vara kvar på träningen sen :) Ha en fortsatt trevlig fredag och hoppas ni itne råkar ut för några farligheter!
TJeeeenamors!!!

Jag e fett glad för jag e just klar med mitt tal :) Fett stolt! Nu ska jag bara lära mig det utantill också!
Denna dag fick agera pluggdag, jag råkade dock sova enda till tolv, inte okej! För sent alltså.. Men men, nu är jag ju klar med talet och egentligen har jag mer att göra, men nu förjänar jag en lite paus faktiskt :)

Ikväll ska jag iväg och träna tjejerna, ska bli skojigt, jag ska vara med på tjejernas träning efter också :) Superroligt! Så mysigt att jag kan vara med såhär lite då och då!

Nu ska jag hjälpa till å fixa lite grejor! Kisses!


Från igår min fina tjejen :)

Dagen var superduper mysig med min Ronja! Den här fina hatten fick jag med mig hem också :)
Skadar ju aldrig med lite nytt :)
Tjeeenare!
Jag kom hem i måndagskväll men har inte blivit av att jag skrivit! Är hemma nu i alla fall, så är ensam hemma eftersom de andra är i fjällen. Mamma och Soffi kommer dock hem inatt, så inte ensam så länge till :)

Idag ska jag mysa med Ronja i Norrtälje, vi ska gå på bio, äta på donken och kolla lite i affärer :D Trevligt ska det bli!

Igår så åkte jag mest kommunalt kändes det som... tog hundra år innan jag var hemma. När jag väl var hemma så fick jag skuts med mormor å morfar hem från Norrtälje :D Väldigt snällt, annars hade jag fått vänta på bussen väldigt länge! Åkte hem till dem och drack lite kaffe å hade mys :)
Sedan kom Micke å hämtade mig, käkade Tacos hos honom och sen drog vi hem till mig å kollade 24 :D Blev bara 4 avnitt igår dock..

Nåja, nu ska jag göra mig i ordning! Pöss!
Tjeeeena mors!
Vi har det bra här på Tjörn! Haft en jättemysig påsk, är verkligen jättenöjd :)

Imorn åker vi hem, lite sorgligt faktiskt.. Men skönt å komma hem med, ska mysa å chilla galet. Håller just på att planera en dag med fina Ronja! :D Annars har jag nog inte så mycket mer planerat, ska försöka få till en fika med Johanna och Rebecka i stan. Ska även försöka shoppa lite, har presentkort på HM å jag vill ha en ny bikini :)

Hm.. inte mycket mer att skriva. Kort å tråkinlägg, men men nu vet ni att jag lever å har det bra! Pöss!


Vi spelade spel en kväll :D Skoj!
Ååååå soooool jag älskar soool! Jag älskar att jag får påsklov imorn! Gosh, allt känns visst väldigt bra för tillfället! :D

Idag slutade jag som sagt väldigt tidigt i skolan, kom dit halv 9 och var klar 10 i 9 :P Sen var det bara för mig att dra hem! :D Så nu är jag hemma, har just tittat på Sandor/Ida, en film, och den suger verkligen! Läser boken just nu också och den är så mycket bättre! jag ska skriva ett tal i Svenskan och där måste jag ha någon salgs källa, därför läser jag boken och tittar på filmen nu för att sedan använda den som källa :) Najs najs!

Ikväll så ska jag ju iväg å titta på Agnes teater också :) ska bli riktigt mysigt! Kul å se vad hon har för sig på sin dramalinje egentligen ;) Just satan! Jag måste ju packa! hehehe det glömde jag nästan där ett tag! Men jag ska ju till Göteborg imorn, och vi drar direkt när jag slutat, så måste packat klart ikväll. Mycket å tänka på! Ska plugga lite också. Hm.. Kanske inte ska spendera tiden här? Men det är ju myyyycket roligare!

Nej, nu får jag skärpa mig! Får se om jag skriver nåt inlägg innan jag åker, annars får ni ha en superbra påsk så skriver jag igen nästa vecka! Pok!

Tjabatjenahallå!!
Här sitter jag i min onepiece å myyyser! Asså killarna var så awesome idag så det är inte sant! Deras rondater börjar verkligen sitta nu och de är så glada och positiva och ett riktigt härligt gäng! De gör verkligen min dag de där härliga lilla gänget!

Min skoldag var kanske inte lika exalterande, men helt okej ändå. Hade eget arbete i Case hela förmiddagen, lite småsegt men skönt att få jobba som man vill med. Sedan Matte och idrott. Inte mycket intressantare än så kan jag tala om!

Imorn ska jag gå i skolan i ca 1 timma, från halv 9 till halv 10, sedan hem :) Blir chilla gärnet några timmar + lite pugg, sedan tillbaks in till stan igen för att träffa Jasmine (som jag förövrigt inte träffat på 100 år) och Agnes (som jag förövrigt inte heller träffat på 100 år). Vi ska titta på Agnes föreställning klockan 18 på hennes skola, hon har nämligen gått och blivit en lite teaterapa hon! Inte mig emot, kanske ska passap å att ta autograf redan nu ;) Mohahah.

Nej, skämt åsido så var jag grym idag på killarnas träning och var med på deras styrka. Okej då, grym var att ta i, faktum var att jag sög! Hur faan orkar dem med den styrka vi ger dem?? Sen kan det ju spela in att jag inte har tränat på 5 veckor, kondisen försvinner ju lite om ni förstår vad jag menar. Så jag e jättetrött nu! Blir sängen strax :)

Men föööörst, läsa bloggar! Byeeeee!!!



Saknade vänner!
Godmorgon på er!
Gosh, gårdagen var awesome! Inget speciellt gjort egentligen, men så najs att vara ute och få cykla och röra på mig! Hade det fett chill här hemma sen också och det är så gött när man verkligen känner att man kan ta det lugnt med gott samvete :)

Ny vecka idag, till och med ny månad. Vi går nu in i April och våren närmar sig. Jag klagar inte, längtar sååå efter vår och sommar :)
Den här veckan känns som att den kommer bli ganska chill, alla inlkämningar och prov var förra veckan så inte så mycket dne här veckan nu :) Ett matteprov idag och nån form av redovisning på onsdag och torsdag, men det känns lugnt :) Ska bli galet skönt med påsklov, jag och hannes åker till Tjörn på torsdag efter skolan :) Längtar massa, skönt å bara komma bort lite från allt :) Å jag gillar Tjörn!

Idag är första dagen som jag ska gå till gymmet igen efter att varit sjuk. Det ska bli otroligt skönt, jag ser dock inte fram emot det nu i början när kondisen är så långt ner den kan va. Så ska bara powerwalka på rullband idag så jag får upp lite flås i alla fall.

Nu måste jag börja göra mig i ordning! See u later!


Bild från helgen på min favorittjej :)

Idag gick jag å hannes upp ganska tidigt, redan vid halv 9 :) Superskönt! Vi startade dagen med lite amerikanska pannkakor och har sedan bytt däck på hans bil och cyklat in till centrum och ätit donken :) Nu blir det chilla galet!