Wiiiihooooo!!
 
Tentan är klar (och den kändes bra!!), jag är nytränad och nydsuchad å äter lite lunch och snaaaaart om bara ynka 45 minuter ska ajg få träffa min Martin :D En lång helg med mys, pussar, halloweenfest, och chill väntar, så jäkla guld! Räkna med lite dålig uppdatering det närmsta dagarna!
 
Puss på er :D
 
 
Nejmen hörni!
Det är ju 28 Oktober idag! Det betyder ju att bloggen fyller hela 6 år! Grattis måste vi ju säga då!
 
 
Kan ju bara säga att om jag vore er så skulle jag passa mig från denna biffen ↑ Fett stark liksom..
 
Hehe nejmen ja, skämt åsido, hade så sjukt bra pass på gymmet idag så nu är jag lite lycklig! Körde rygg och mage å var på strålande humör efter! Älskar när man går till gymmet och faktiskt känner hur man börjar bli starkare :) Oslagbar känsla.
 
Har förövrigt pluggat idag igen, med Anna. Pluggelipluggplugg och hard work work är det som gäller nu, i övermorgon är det tenta. Och i övermorgon kommer Martin, längtar så himlans mycket.
 
Over and out. Puss
Ååh haft en riktigt rolig helg! Var ute i både fredags och lördags så blev lite slitet, men ändå sjukt kul.! I lördags var det sittning för alla jobbare på ssk, så åt trerättersmiddag och sjöng snapsvisor. Efter gick alla på klubben på ssk. Somnade i Niklas soffa klockan 2 vilket nog var bra för hade troligtvis inte mått så bra dagen efter annars, hehe. Blev en sjukt segsöndag ändå dock, vi käka hamburgare å kolla suprnatural å tog det bara superlugnt. Kom hem runt 17, pluggade nån timma och hängde lite med Jonatan i korridoren på kvällen! Så ja, bra helg helt enkelt :)
 
Idag var det föreläsning 8-12, sedan var jag och Anna vrålhungriga så vi köpte pastasallad å åkte hem till henne och åt. Pluggade inför tentan på torsdag, åt middag och ja.. umgicks :) Nu kom jag just hem, ska kolla lite Big Brother å sen sova :) Puss!
 
 
Hej på er! :)
Idag är lite dagenefter dag skulle man kunna säga. Hade en jätterolig gårkväll dock, så lätt värt de, hehe. Har spenderat dagen framför datorn med plugg, kollat på Big Brother och nu har jag precis målat naglarna. Ska på sittning på Sydskånska ikväll så ska börja göra mig i ordning för det snart tänker jag.
 
Vill säga Lycka till också till finaste RM yngre som tävlar idag! Rocka fett nu tjejer, det kommer gå superbra det vet jag :) Puss!
 
Pallar inte fixa bilder nu, så det får bli en annan dag. Bye bye!
Värsta biff å grejer.
 
Usch så trött! Sovit superdåligt flera nätter på rad, och imorse gick jag dessutom upp 06:40 å hade 4 timmars föreläsning på det. Nu checkar hjärnan ut för dagen och jag ska typ lägga mig på en gång. Sorry för lite dålig och tråkig uppdatering, men mycket på gång nu asså. Puss
 
 
Såhär god brunch gjorde jag och Anna imorse! Vi bakade scones, så hade hon med sig pizza hemifrån plus banankaka! Mums säger jag bara. Definitivt en bra start på dagen :)
 
Annars har jag suttit och lyssnat på föreläsning om psykiska sjukdomar i 4 timmar. Väldigt intressant, men man blir bra trött i huvudet mot slutet.
Min helg lite kortfattat i bilder :) Det enda som saknas e min tre favorittjejer, men vi glömde helt bort å ta bilder under vår lilla middag! Vi hade väl helt enkelt så mycket att prata om :)
 
Var i alla fall underbart att träffa alla igen. Nu dröjer det nån månad igen, däremot så kommer Martin hit om två veckor, så det får jag gå och längta till. Vi fick väldigt lite tid nu då han jobbade både fredag och lördag tyvärr. Men bättre än inget såklart. Nu kommer snart Anna hit och vi ska äta en brunch innan vi måste till skolan! Puss!
 
 
 
I helgen har jag varit hemma! Därför har det varit dött här på bloggen. Kunde inte skriva något om det innan då jag skulle överraska Katrin på hennes examenfest :) Jag har hunnit med att träffa Jojjo, Bebban å Bell, familjen, släktingar å Martin :) Så blev en intensiv helg! Väldigt bra helg dock, kul å se alla igen och skönt att få sova i sitt rum, hihi.
 
Nu har jag varit hemma nån titta, är trött å känner mig lite ensam så tror jag ska krypa ner i sängen. Lite bilder å sånt kommer senare. Puss
Såhär fina naglar har jag fått tack vare Anna! på nedersta bilden ser ni Annas naglar plus mina egna.
 
Idag skulle bli en skitbra dag och jag var på asbra huör imorse. Trots att det spöregnade hela vägen till tentan och ännu värre påväg hem så kändes det bra. Tentan gick bra, fredag, helg osv. Så kommer jag hem, kollar min mail för att upptäcka att jag kuggade förra tentan. Omtenta 11 November.
 
Känner mig så jävla värdelös just nu, fuck allt. Trevlig helg på er.
Den här spiralen asså... Den sätter sina spår i form av humrsvägningar kan man säga, därav inget blogginlägg igår!
Idag däremot har varit en rätt stabil dag kan jag nog ändå säga :) Startade dagen med ett gympass, trots supermegaösregn! Fick träna i lite blöta tningstights, men ag tog mig dit i alla fall! Däremot så blir man ju smått irriterad när man nu för en gångs skulle faktiskt är duktig och kör ett förmiddagspass på gymmet och så ska vädergudarna belöna en med ösregn.. Vad är det för sätt känner jag då? Anyways, körde arma och axlar och försökte att inte kötta järnet. Skönt pass tycker jag ändå.
 
När jag kom hem duschade jag och åt lunch. Sedan upp på cykeln och iväg till Anna. Vi chillpluggade inför tentan imorn. Varken hon eller jag tror på att råplugga dagen innan, så vi gick igenom lite begrepp och teorier, men mest pratade vi och målade naglarna. Fick reda på att det inte bara bor en liten nagelkonstnär i Anna utan även en pianospelare. Inte illa det! Hoppas tentan går bra imorn, känner mig lite nervös men tror ändp jag har lite koll åtmistone.
 
Nu ----> middag.
 
 
 
En dag närmre tentan och nu känns det faktiskt som jag har lite mer koll! Hoppas det i alla fall.. känns så när jag gör gamla tentor. Pluggade med Anna efter skolan. Sen åkte jag bara hem, tog det lugnt. Borde kanske pluggat lite mer men orkade verkligen inte. Så har mest suttit vid datorn, pratat med Martin och hängt lite med korridorsfolket!

Nu börjar jag gäspa allt mer och ska nog sova.. Inte mycket intressant uppdatering idag men så ka ndet va!
 
 
Ute så öser regnet ner, och inne sitter jag med tända ljus och under mysfilten. Inte hänt något speciellt idag, utom att jag har tränat för första gången sen förkylningen. Kände mig otroligt omotiverad innan, men tog mig till gymmet ändå. Väl där blir jag så taggad på att kötta att jag får hålla tillbaks för att inte köra för hårt. Lite powerwalk och cykel, plus några få styrkeövningar, sen var jag klar. Måste börja försiktigt, om det är något jag har lärt mig så är det att inte gå på för hårt efter en förkylning. Nu ikväll mår jag hur som helst väldigt bra, alla mina små förkylningssymptom är borta för tillfället, så jag hoppas att det kan få vara så nu :) Under veckan väntar bara tentaplugg, har tenta på fredag. Idag får det dock räcka med plugg. Nu väntar bara ett par lugna timmar innan det är dags att sova!
 
Såhär såg jag förresten ut idag. Med helsvart outfit, knut på huvudet och röda läpper.
Har ni sett vad höstigt det är här i Lund!! Misstänker att det är ungefär lika hötigt på andra stället här i Sverige också, hehe. Idag har jag pluggat ännu mer. Och tagit mig ut på en höstpromenad och även chillat lite. Har varit en okej dag, men börjar bli väldigt jobbigt att vara ifrån Martin nu så blir lite ledsamt ibland. Då är det faktiskt bättre att träffa folk om dagarna, som jag gör annars.
 
Något som däremot piggade upp min kväll väldigt mycket var att jag fick träffa finaste RM laget fårn NGF idag! De har tävlat i Helsingborg och bytte tåg i Lund så jag tog mig till centralstationen och sa hej :) Såååå mysigt! Och otroligt roligt att de tog silver i svenska Rikscupen i helgen, stor eloge. Det är dem verkligen värda!
 
Idag var det en väldigt trevlig dag med finbesök hemifrån! Mormor och Morfar kom och hälsade på, och vi åt supergod lunch på resturang, Entrecot åt jag. Vi gick promenad och tittade runt lite här i Lund. M och M fick se både mitt och Ossians rum. Så roligt att se dem igen.
 
Annars har jag pluggat idag. Och måste plugga imorn. Ännu en lugn kväll vilket känns rätt skönt men kanske lite tråkigt också. Har tittat på The perks of being a wallflower vilket jag tycker är en så fantastisk film. Älskar den. Nu ska jag nog se om det är någon aktivetet i köket, om inte blir det nog sängen snart :) Puss
 
 
Haft en så otroligt mysig dag idag med Anna! Vi tog tåget till Malmö efter skolan och hade helt enkelt en shoppingfredag! Mycket nöjd med mina inköp och med den trevliga dagen. Vädret var på vår sida, solen tittade fram flera gånger och det var en riktigt härlig höstluft!
Detta fick bli avslutning på dagen, när fötterna värkte och lite för mycket pengar var spenderade. Såååå gott! Fantastiskt fin fredag!
 
Kvällen har varit lugn för min del. Tråkigt nog så har den bestått av plugg, men även lite Big Brother och lite häng med korridorsvänner :) Alldeles lagom för mig idag!
Jag blir så himla frustrerad... vaknade idag, tidigare än jag behövde som vanligt, å tänker att jag ska börja med morgon med lite VeckoRevyn läsning. Kommer till deras sidor om träning, favoritsidorna enligt mig då jag tycker om att inspireras och läsa om andras mål och träningsvanor.Så har VeckoRevyn gjort en intervju med en tjej som driver en hälsoblogg.
 
I intervjun säger hon att hon tränar cirka 6 gånger i veckan och äter hälsosamt och att hon ofta får frågan om hon aldrig äter någonting onyttigt eftersom hon bara postar bilder på nyttig mat i sin blogg. I intervjun så säger hon att hon visst äter en pizza eller lite godis ibland, men att hon inte vill lägga upp bilder på det för hon tycker inte det passar in på hennes blogg då den ska framstå som hälsosam. Samtidigt säger en annan tjej i en intervju att hon aldrig skulle lägga upp en bild på en pizza på till exempel instagram, för det är onyttigt.
 
En en gång, VAD ÄR DET FÖR JÄVLA SKEV VÄRLD VI LEVER I!? Allvarlig talat, jag förstår till hundra procent om du äter hälsosamt för du vill ha en hälsosam livsstil, det är asbra. Även de som känner att onyttig mat inte lockar å att de hellre äter en bullgursallad än en fet pizza på en fredagkväll, ibland önskar jag att jag kände likadant. Men att försöka gömma för folk, att man ibland äter onyttigt eller inte går till träningspasset fast att man borde då har det gått för långt! Jag skrev ett inlägg om detta för ett par månader sedan, och det här bekräftar bara det jag skrev; nämligen att vi lever i en värld av en påhittad perfektion. Fattar inte folk hur farligt det är? När vi inte ens kan lägga ut kan lägga ut en bild på en pizza för att det inte "passar in i ens livsstil och image" så har det gått för långt.
 
Hur ärlig är man då? Vad är det för bild folk har av ordet "perfektion" och varför är över huvud taget något att sträva efter? Vem vill allvarlig talat vara perfekt, med ett liv utan brister? Inte jag i alla fall. Sluta sträva efter något som inte existerar. Vill du driva en hälsoblogg med hälsosam mat och träningsinspieration, FINE! Det är hur bra som helst, jag älskar sånna bloggar, jag älskar inspirationen. Men frågan är, hur hälsosam är den bloggen läsarna börjar tvivla på sina egna "ofullständiga" liv. När läsaren ser sitt liv som ohälsosamt, dåligt och fel när det i själva verket bara är normalt.
 
Snälla, ni som vet att ni påverkar människor, ni som vet att andra inspireras av er och ser er som en förebild, gör något åt denna skeva bild. Variera er, var ärliga, var ine rädda för att lägga upp en bild på en pizza en fredagkväll. Jag lovar er, det kommer ENDAST uppskattas, och ni kan rädda så många själar där ute.
Så var denna dag så gott som över! Ska snart krypa till kojs tänkte jag, men ville uppdatera lite först. Spiralen var ju en smärta för sig och är väldigt glad att den nu sitter där den sitter och förhoppningsvis får sitta där i 5 år. Eftermiddagen blev seg, bestämde mig för att bara ligga i sängen och mysa, med choklad och ballerina. Lagade köttfärsås till middag och har sedan läst VeckoRevyn och pratat med Martin typ.
 
Tänkte jag ska nämna gårdagen också! Jag och Anna var superduktiga efter seminariet och pluggade hemma hos henne. Gick igenom tre kapitel, åt massa frukt och läste i psykologiboken :)
 
När jag kom hem bytte jag om lite snabbt och gick till onsdagspuben med några från min korridor och ååh det är vad jag älskar så mycket med Lund, att allt e så spontant och på två minuter har jag bytt miljö från mitt lilla krypin till en fullsatt pub med glada människor! Där satt vi ett tag, jag var ändå tvungen att dra hem rätt så tidigt då jag var tvungen att plugga lite till... Men trevligt var det!
 
Hoppas ni överlver även dessa exotiska webcam bilder. Det är bara så himla smidigt å skoj å sitta å leka med kameran på datorn :P
 
Hinner itne skriva mycket alls nu, ska väl börja bege mi mot min cykel om cirak 3 minuter, hehe. Men ja, torsdag idag, jag har föreläsning mellan 10-12. Stolt över mig själv som satte klockan på 40 minuter tidigare imorse så jag skulle läsa kalrt kapitlet i boken innan :)
 
I eftermiddag ska jag sätta in spiral, med tanke på att jag bara hört från folk om hur ont det gör det senaste så är jag rätt så nervös. Hoppas ni får en bra dag i alla fall! Puss
du förstår, du hjälper, du får mig att känna mig hel
du accepterar, lyssnar, spelar ingen roll vad jag gjort för fel
att hitta någon som är så sen på att döma
det är få för unnat, om det kan vissa bara drömma
men av någon anledning så hade just jag turen
att hitta någon som kan hjälpa mig att ta mig över även den högsta muren
och även om vi ibland inte är varandras största fan
så kommer du alltid att vara min superman
För dig.
 
Vill påminna om att det är rosa månad och jag tycker att alla borde passa på å stödja bröstcancerfonden! Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Tillsammans kan vi bekämpa cancer.
 
I cirka två och ett halvt år har du varit borta från oss, vi saknar dig fortfarande så otroligt mycket fina Rosie.
Höst höst höst! När jag parkerar min cykel så prasslar det under fötterna från alla löven. Lite mysigt tycker jag allt.
 
Jag tog mig till skolan imorse trots halsont och en natt med väldigt dålig sömn. Gjorde te och kröp ner i sängen med mysfilten det första jag gjorde när jag kom hem sen! Nu är det ändå okej, tror apelsinerna och vattnet gjorde lite nytta igår igen faktiskt. Dålig sömn, pms och baciller är dock ingen bra kombo så inte fått mkt gjort alls idag och mest legat här å tyckt synd om mig själv.. Nu ska jag snart äta lite middag.
Tänkte att jag skulle visa min klänning jag fundade för ett par veckor sedan! Från HM, 175 kronor om jag inte minns fel! Kommer användas intensivt har jag en känsla av, gillade den väldigt mycket :)
 
Det finns två sätt att märka att det börjar bli höst.
1- Det blir kallare ute och löven skiftar i hundra olika fina färger.
2- Frida blir sjuk oftare än hon går på toaletten.
 
Nummer två vore allt bra fin att kunna ändra eller rent av stryka från listan. Vaknade upp med halsont och huvudvärk.. Så mycket för att min förkylning för två veckor sedan bara var en liten miniförkylning. Blir såååå frustrerad, jag måste ju för sjutton gubbar kunna vistas utanför mina 19 kvadratmeter utan att bli förkyld varannan vecka....
(Lite ironiskt faktiskt att kollar man på min blogg för exakt ett år sedan så var jag sjuk dem här dagarna av hösten med)
 
Min pluggdag får även bli en taking care day, så det inte blir värre än vad det är. Förra gången funkade det ju uppenbarligen att dricka några liter vatten och äta apelsiner såååå det får nog bli knepen även denna gång!
Idag har jag inte mått bra hörni! Jag har helt enkelt mått som man förtjänar, om jag sk ava ärlig. Blev som alltid efterfest efter jobbet igår, å ja det satte helt enkelt sina spår idag. Fick bli sovandes hos Niklas och kom inte därifrån fören 15 idag på eftermiddagen..
 
Har sedan ätit skräpmat å tittat på supernatural, ätit glass och pastasallad hos Ossian och slutligen haft lite egenmys framför Big Brother. Vildare än så orka jag inte med idag. Imorn blir pluggdag, måste ju göra nåt vettigt detta helg också. Nu väntar dock sängen, ska bli såååå skönt. Godnatt!
Titta vad fin höst det har blivit! Det här kan ju vara det finaste och bästa med hösten, när löven börjar ändra färg och det är lite lagom kallt ute ändå. Men ändå fint :)
 
Hade föreläsning tiiiidigt imorse så har powernapat nu lite på eftermiddagen. Nu har jag precis gjort mig i ordning och bytt om och ska strax cykla in till stan. Ska möta upp Niklas, vi ska köpa pizza och sen hänga lite hos honom och glo på Supernatural. Klockan halv 9 ikväll börjar jag jobba klubb och jobbar till 2 inatt :) Ska bli rätt skoj. Annars har jag hängt med Anna hela dagen, hon målade min naglar, vi har hängt lite på rusta å ätit knäckemackor med avocado. Rätt nice fredag :)
 
Puss på er!
Idag har varit en mycket bättre dag!! Haft saker att göra hela dagen, men på ett bra sätt. Firade in Oktober med min hoodie och fika på stan med Anna efter seminariet. Har sedan tvättat, pluggat, gymmat, lagat middag, ätit, kollat på bonde söker fru med lite korridorsfolk och till sist bara chillat framför datorn och pratat med Martin på telefon :) Så ja, som sagt haft fullt upp! Vädret har varit riktigt höstigt idag, till skillnad från resten av Sverige (i alla fall vad jag har förstått det som).
Imorgon är det torsdag, lite skola, gym å plugg står på schemat annars inte så mycket tror jag :) Godnatt!