Igår var jag ledig! Ledig tid spenderades som hundvakt hos mamma och pappa. På kvällen hade jag så tråkigt och absolut ingenting att göra så knäpp som jag är så tog jag cykeln och cyklade till Stället och satte mig helt enkelt där och drack drinkar och pratade med mina fina kollegor, haha. Köpte lite sushi och åt i gympahallen eftersom det var gympamänniskor där och cyklade sen tllbaks till Stället lagom tills Anna och Jelly slutade. Blev en trevlig kväll med massa skratt och polkagrisdrinkar haha. Idag jobbar jag 10-17, sen ska jag äta middag hos mormor och morfar :D
 
Ha en trevlig dag! Puss
Sommarens alla regniga dagar tillbringar jag med att fixa frisyrer på mig själv, träffa älskvärda personer, äta grekisk sallad på jobbet och bada jacuzzi med familjen och finfina grannar.
 
 
Min lediga onsdag blev supermysig. Start med pannkaksfrukost och avslut med kubbspel med världens bästa grannar på landet! Lugn och skön dag för övrigt, fick äta aborre hos farfar till lunch och mysa hos mami och papi! Epiiiic.
 
Ikväll jobbar jag, jag börjar 17. Hunnit med en förmiddagsjogg med mamma, latte på espresso house och nymålade naglar. Hoppas ni får en fin torsdagkväll hörni!
 
Godmorgon alla sköna bönor där ute! Jag trodde aldrig jag skulle säga det här och jag lär med största sannolikhet få äta upp det sen, men jag har saknat mornarna litegran.. Morgonen tycker jag nog egentligen många gånger är den finaste och skönaste tiden på dygnet. Man får äta frukost, ljust är så annorlunda och fint, och man har hela dagen framför sig! På sommaren blir det inte så många mornar eftersom man för det mesta får sovmorgon (särskilt om man har ett jobb som jag som inte kräver speciellt mycket tidiga mornar) och jag känner nu att jag saknat dessa mornar lite. Hihi! Idag är jag uppe klockan 8 för att jag ska in till stan och träffa en kille som jag är avlösare för 6 timmar i månaden. Får se vad vi hittar på för spännande idag!
 
Här är lite svartvita glada bilder från i lördags, när nästan hela jobbgänget från Stället drog ut efter stängning! Vi är ett härligt gäng måste jag säga, och jag trivs med att få gå till jobbet och träffa mina faktiskt första (men oj så fantastiska) kollegor :D
 
Dags att dricka upp det sista i kaffekoppen och börja göra sig i ordning. Ha en fin tisdag!
 
 
Idag fick jag en heldag med min älskade mamma! Vi åkte till Väddö och åt glass på Bondens glasskalas, köpte mattor till min lägenhet och jord till mammas damm. Jag känner att det här kommer bli en av de sommardagarna som jag kommer komma ihåg från sommaren 2015. Så bra dag. Du och jag mamma ♥
 
 
Bondens glasskalas på Väddö är förövrigt något jag starkt rekommenderar! Grymt koncept, unikt och mysigt och SUPERGOD glass!!
Nu ska jag till jobbet! Puss!
Godmorgon!
Lördagmorgon, jag har just vaknat och sitter i dem mysigaste myskläderna och äter frukost. Det regnar och jag undra vafan som hände med den här sommaren, för jag har knappt sett glimten av den en enda gång.
 
Jag jobbar mycket, den här veckan är jag nog uppe i 40 timmar åtminstone, och när jag inte jobbar försöker jag njuta av ledigheten. Idag jobbar jag 17-01 och sen är jag ledig imorn i alla fall, det ska bli skönt :) ska dra ut hela gänget på jobbet efter vi stängt inatt också så det ska bli sjukt kul :D
 
Har inte sådär världsmycket att berätta, så jag tackar för mig här! Nu vet ni att jag lever åtminstone :D Puss!
Har ni sett min fantastiska middag häromdagen. Italienskt med underbara fina personer. Vad är vardagslyx om inte det?
 
Sitter för stunden och äter brunch. Trött och sliten efter gårdagens 12 timmars pass men nu är jag ledig i två hela dagar och det ska bli så skönt! Idag ska jag in till stan och träffa Bebban! Evigheter sedan vi sågs så det ska bli amazing å se henne igen. Lite fika, en liten runda på stan, sen får vi se vad som händer :) Ha en fin söndag! Puss!
Ååh har hade en så mysig morgon igår! Det regnade ute och jag var trött för jag jobbade till 2 igårnatt, men så firade jag en ledig dag med lyxfrukost i sängen! Oj vad man uppskattar lediga dagar när man jobbar säger jag bara :)
 
Har börjat piffa upp mitt hem med, sakta men säkert börjar något som säger "Frida" ta form här i min lilla etta i Campus Roslagen och det känns så roligt tycker jag! Fick massa fina saker i födelsedagspresent som det i princip står Frida på och sånna presenter gör mig så glad!!
 
 
 
 
 
Nu ska jag äta jordgubbar, njuta av lite pirr i magen och peppa inför kvällens jobb! Puss
 
Hej på er!!
Äntligen ledig! Ledig idag och imorn nu och det ska bli så himla skönt :) Slen verkar titta fram också, så jag ska titta klart på SM finalen i gymnastik som går på SVT1 just nu och sedan bege mig hem till mamma och pappa och passa på att njuta av solen. Egentligen borde jag nog träna men nej, jag kände faktiskt inte för det idag.. Jag har jobbat massa och det är sol och att sola är så mycket roligare så det får bli träning en annan dag :) Men nog om det, jag tänkte att jag typ på ett ungefär ska försöka sammanfatta mina senaste 10 dagar eller vad det blir. Så här kommer lite bilder på vad jag haft för mig och alla underbara människor jag varit med.
 
 
För två veckor sen hade jag världens finaste Niklas här på besök, bästisbesök helt enkelt. Vädret bjöd på sol, vi hade tre grymt bra dagar med både promenad, myskväll med Sofia, Axel och Mathilda och Harry Potter maraton (vi såg alla 7 filmer på 3 dagar!). Bästa dagar.

Ett par dagar efter bästis hade åkt hem fyllde jag 20 år. Det är lite svårt att förstå, att min tinårstid är över. Att jag numera klassas som vuxen. Jag hade hur som helst en jättefin födelsedag och blev jättefint firad på söndagen samma vecka av släkten!
 
Efter detta har jag myst med denna fina och underbara familj i flera dagar! Storkusin med familj stod för finbesöket på landet!
Första doppet blev taget!
 
Fina sommarkvällar och solnedgång
 
Pappas 52-årsdag har firats!
 
Och ännu mer mys med fina Alicia och Isidor!
 

Och efter jag jobbat på årets varmaste dag (något bitter) och svettats ihjäl så kom jag hem, svidade om till badkläder och drog och badade och solade i kvällssolen! Så värt!!
 
Det är lite vad som hänt i mitt liv det senaste! Ja, och jobbat då såklart :) Ha en fin söndag! Puss
 
 
Ååh vad bloggningen är död just nu. Men det är sommartider och fint väder och jag umgås med fina människor, jobbar, å chillar galet hos mamma å pappa så bloggningen får vila. Sådär som den brukar få göra på sommaren. Jag har hur som helst haft en helt fantastisk 20årsdag med tillhörande uppvaktning, firande, presenter och systembesök. Så hima nöjd. Känns lite konstigt att inte längra vara tonåring men också helt naturligt och okej ändå.
 
Idag ska jag jobba. Sen träna och softa hos mami och papi :) Ha en jättetrevlig torsdag!! Puss