Godmorgon!
Det är lördagmorgon och jag är ensam uppe här i mitt hus. Sitter och slötittar lite på Gilmore Girls och kan konstatera att det faktiskt är en ganska bra serie :) Den e så fin tycker jag!

Som ni ser så har bloggen fått en ny och fräsch vårdesign! Hanna har hjälpt mig, vi träffades igår och det var superduper mysigt! Som pricken över i:et så började det ju såklart snöa nu. Så blev det med den vårdesignen ;) Är jättenöjd med designen i alla fall :)

Idag så ska vi fira farmor som fyllde år i onsdags, kommer hit lite släktningar och vi ska äta å ja.. fira farmor helt enkelt. Å just det, ni får ju inte glömma att det är Earth Hour idag! Mellan 20 och 21 så ska all elektricitet vara avstängd! Så glöm inte det people!

Känner inte att jag har så mycket mer att skriva, så jag tackar för mig! Byeee!


Tjoooo!!!
Hur e läget? Men mig är det faktiskt helt okej nu, kände mig extremt depp igår, och det var bara en allmänt dålig dag. Idag så kändes det i alla fall bättre, lunchdatade med mamma idag och det fick mig genast på bättre humör! Jag blev extremt taggad på att träna gymnastik! Eller ah, vara tränare alltså. Jag ville bara åka å träna killarna! Jag är så taggad på att bli bra och jag vill lära mig så mycket. Jag vill lära killarna, jag vill att de ska bli grymma och jag vill kunna se hur jag leder dem dit! Det blev jag otroligt taggad på. Så som tur va så ick jag ju träna killarna sen också :) De var bara 4 styckna där, men de var superduktiga! Vi övade rondater stenhårt, och det gick faktiskt väldigt bra :) Kul och se!

Imorn så ska jag till skolan, jag har nationellt prov i Tyska. Jag vet att det inte kommer gå bra alls så jag oroar mig inte alls. Trist instälning kanske, men så är det faktiskt.. Tyvärr.
Efter har jag utvecklingssamtal, eller IUP-samtal som det heter nu för tiden. Sen åker jag hem till mami och papi fast jag inte brukar det på onsdagar. Johannes ska vara med en kompis så kändes inte så skoj att vara där å sitta ensam hela kvällen ;)

Ni får ha det så bra! Kiss <3


Bild på gaaaalna gympagrabbar som Starke Adolf på uppvisningen i söndags :D Sötisar!
Tjenamors mina vänner!
Sjuuukt najs helg, den bästa på länge måste jag säga! I fredags så passade jag Axel, det var faktiskt jättemysigt, vi simmade å gick ltie ute och det var så fint väder så jag blev alldeles lycklig :) Satte mig i alla falll sen på pendeln hem till Hannes, kom hem, vhillade galet med Hannes å Niklas. Vi kolla på någon sjuk film som var.... ja bara sjuk helt enkelt.
Vid 21 kom Soffi hit, samtidigt åkte Hannes och Niklas till sthlm. Jag å Soffi hade en supermysig kväll/natt. Kollade Big Brother, spelade gitarr, lyssnade på musik å ja, hade mys helt enkelt :)
Blev inte jättemånga timmar sömn den natten dock, vaknade vid 9 på morgonen sen å jag å Soffi låg å snacka å plugga lite moppeteori. Hon drog vid 12 sen. Chillade lite mer och sen så åkte jag hannes å niklas in till sthlm å kolladep å Hungerspelen!! Filmen var TOKBRA jag är så jävla nöjd med den filmen asså! Den är stört lik boken, skådespelarna var bra och det var verkligen som jag hade tänkt mig att den skulle vara. Sjukt kul!
Sen åkte jag hem till mami å papi å Hannes å Nicke drog ut. Blev hämtad av Wiman i Norrtälje :) Gick å la mig direkt när jag kom hem för jag var så jäkla trött.
Igår så var det uppvisning med hela NGF i Norrtälje sportcentrum. Skitskoj verkligen, lite långt bara så både vi tränare och gymnasterna hann bli trötta ;)

Det var min helg i text. Idag är det måndag och jag är sjukt otaggad på den här dagen och på den här veckan tyvärr. Väldigt mycket uppgifter och prov i skolan den här veckan och jag känner att det här kommer bli stört stressigt!

Men men, ha det så bra! Lots of love <3



Tjobrä!
Varit lite segt här på bloggen, jag vet. Har massa i skolan nu, plugg i varenda ämne, massa inlämningar å prov och jag vet inte vad! Dessutom är jag förkyld, och det blir inte bättre. Så alla energi går just nu åt att orka ge allt i skolan och sedan orka plugga när jag kommer hem... Supersegt.

Imorn är det torsdag och jag vill jättegärna träna mina tjejer, men jag borde plugga istället för att hinna göra allt som ska göras till matteprovet som är nästa tisdag. Dessutom så är jag ju som sagt förkyld och vet inte om det verkligen är så bra att vara där och träna dem när jag är sjuk. Jag vet inte...

Helgen borde iaf bli skoj, på fredag så ska Soffi komma till Hannes läågenhet för första gången å vara här hela natten :) Vi får finbesök i helgen, Hannes kompis kommer hit och ska vara här så han och Hannes e ute hela fredagnatten! Så jag å Soffi ska ha myyyyyys!
På lördag blir det bio med Hannes å Niklas då, vi ska se Hungerspelen och ajg är galet taggad på det! Har läst den bokserien och det är helt klart de bästa böckerna jag sett. Å nu ska vi se den på bio :D Skooooj!

Nu ska jag klippa Hannes! :) Pöss!

Hej coolingar!
Får bli ett snabbt inlägg nu innan jag drar till plugget!
Min helg har varit super! Lördagskvällen var den bästa på länge, jag tittade på på mitt gamla lags träning i Täby :D Det var så jävla mysigt och roligt! underbar stämning och alla är så jäkla duktiga! Jag kände bara att jag mådde bäst den kvällen med alla mina finisar som jag fortfarande älskar så otroligt mycket! De ligger så djupt begravt i mitt hjärta så det är svårt att förklara med ord!

Igår så tillbringade jag 3½ timme till i en gympahall, dock med småtjejerna som tränare! De hade en extraträning på 3 timmar i Länna å det var mycket trevligt :) Det är en sån underbar känsla när man är på träningarna med sina gymnaster och bara tänker att fan vad kul det är att vara här just nu!  Så ska det vara!

Nu mina vänner väntar en dag i skolan, sen ska jag hämta Axel och vi ska bada! See u later!!





Såhär spenderade jag min kväll igår!!
Premiärgrillning hemma hos Micke med 24 :D 6 avsnitt såg vi igår, nu börjar det likna något iaf. Sist såg vi bara fyra! Och förr satt vi fan till typ 3 på natten å såg 9 avsnitt på en kväll! Vi får bättre oss nu helt enkelt..
Det var i alla fall tokgott med grillat och ja, jag e väldigt nöjd medh ur jag spenderade min fredagskväll :)

Nu har jag just kommit hem från Norrtälje, där jag träffade Matti. Fick med mig en ny BH och en superfin tröja hem, + lite extra energi och glädje tack vare min fina vän <3
Dagen slutar inte där, strax ska jag tillbringa resten av kvällen i en svettig gympahall, kan låta tråkigt men det är det inte! Ska titta på gamla lagets träning ikväll, prata lite med mina saknade vänner å bara njuta av att vara i en gymnastikhall :)

See ya!
Hej på er alla turturduvor!
Sitter här och känner mig lite stolt över min tyskaläxa som jag just har klarat själv :) Ska be mamma läsa igenom dem sen också, lär ju vara en del fel men jag klarade det iallafall :D

Idag har jag varit i skolan, vi var på naturhistoriska museet! Helt okej, inte speciellt jobbigt, lite småskoj :) Sedan bar det av till tjejerna för att träna dem! Mysigt å se dem igen, dem e så söta så och det var roligt :) Knasbollar e dem hela bunten och jag älskart!

Imorn ska ajg troligtvis passa Axel igen för första gången på några veckor. Får se hur det går, hoppas på en bråkfri dag :) Vi ska gå och bada som vanligt. Sedan ska jag hem, börja min helg med att vara med Micke wiman, så den börjar bra!! På lördagen ska jag förhoppningsvis få träffa fina Mathilda Norman för en lite minishopping i storstan Norrtälje ;) Vore väldigt trevligt, hoppas dem blir av!

Nu ska jag krypa upp under en filt å titta lite på teve :) Pöss <333

Sitter hemma å borde egentligen plugga. Får inte mycket gjort dock.. Usch var så mycket så man orkar liksom inte ta tag i det. Gör lite små saker här och där och då känns det aldrig som att något blir gjort. Det kostar mycket att vara borta från skolan en dag kan jag tala om!

Jag var i skolan lite nu på förmiddagen för att vara med på kommunikationen som jag missade förra veckan också. Hämtade även grejer så att jag skulle kunna plugga hemma, men som sagt, blir inte så mycket av med det! Istället laddar jag nu ner första säsongen av Vänner som jag har tänkt att börja kolla på :) Visst låter det mycket roligare!

Min envisa hosta vill iiinte släppa, kanske att det har blivit lite lite bättre sen igår, me ndet är inte mycket i så fall.
Måste säga att det känns skönt att blogga igen känner jag nu. Bloggen är ju faktiskt lite jag och lite som min allmänna dagbok och det är alltid skönt att skriva av sig tycker jag!

Igår fick jag hem kläder som jag beställt med hannes också :) Hans kompis skulle beställa från nån hemsida med ravekläder och jag hittade ett najs linne som jag blev lite kär i, så det sitter jag i nu! Även ett par hotpants som jag fick av Hannes i julklapp :) Är jättenöjd! Får se om det kanske blir ngn bild sen!

Det får räcka för dagen!


Den är ju bara allmänt jätterolig :)
Jaa, som ni säkert noterat så har det varit aningens dött här på bloggen.

Nu planerar jag iaf på att ta tag i den igen! Jag har varit sjuk de senaste dagarna och varit hemma från plugget.. Förhoppningsvis är jag tillräckligt frisk imorn för att gå till skolan så jag inte hamnar efter allt för mycket! Mår nästan bra om man bortser från att jag håller på att hosta upp mina lungor. Den här satans hostan vill liksom inte ge med sig..

Men men, imorn blir det till att försöka ta igen massa plugg! Framför allt matte.

Det får räcka för tillfället! Byyeee
Hej på er!
Första skoldagen var faktiskt okej, jag överlevde och det gick till och med riktigt bra! Min fina vän Johanna fyller även 17 år idag så till henne säger vi GRATTIS :D Vi firade henne med en fika på stan och det var supermysigt!
Härligt vårväder har det varit idag också och jag bara hoppas att det håller i sig! Det är precis vad jag behöver!

Jag kom hem hyffsat tidigt för att vara måndagar eftersom jag inte passade Axel, kom hem vid 17. Jag å Hannes gjorde ne supergod pastasallad till middag och nu slötittar vi lite teve :)

Imorn blir det träning med grabbarna grus igen, något jag verkligen ser fram emot!
Ha det bra folket!



Två bilder från en utav dagarna som jag faktiskt åkte bräda
Hej bloggen!
Hemma igen efter en lagom rolig sportlovsvecka! Veckan började med att jag blev förkyld och låg hemma i 3 dagar.. Inte roligt alls, jag var lagom förbannad. Sen har vädret varit piss, plusgrader, regn, blåst å ja.. Första dagen jag åkte så var det sol och ganksa så fint i backen, sista dagen och åkte så var det lite sol men blåste så mycket så allt var stängt. Yeeeey 7 dagar i fjällen och jag åkte 2 dagar! Vilket kap va! Och såklart så var det strålande sol och -5 grader igår nä4r vi åkte hem!

Suck... Nej jag kännerm ig lite uppgiven just nu, är besviken på sportlovet och nu börjar skolan imorn igen. Har i alla fal lvarit mysigt att vara där uppe med min Johannes och även om det inte blev mycket skidor för min del så fick ju han åka och det var ju roligt för hans skull :)

Idag är det söndag, jag å Hannes segar oss. Ska strax iväg och handla lite å sen blir det till att njuta av de sista timmarna på sportlovet. Hade hoppats på lite sol nu efterso mdet har varit strålande sol här nere hela veckan vad jag har förstått det som men såklart så bestämmer sig molnen för att förfölja oss hit också..

Skitdepp inlägg, i know, men jag är fanimej förbannad och besviken!