Hejsvejs!!
Kollar på idolt för tillfället i min skööna onepiece! Har en dum tyska läxa som hänger över mig, jag behöver hjölp men min mor e inte hemma.. Den ska in imorn också.
Idag hade jag prov. Var ett ganska stort prov med mycket man skulle kunna. Så jag hade väntat mig ett helt häfte med frågor, så var det bara 5 frågor som rymdes på ETT papper!!! WHAAAT??! Dock så var det ganska djupa frågor som krävde långa svar men jag blev lite paff :P Hur som helst så gick det ganska bra, eller det kändes bra iallafall :)
Imorn så är det skola och sen ska jag passa lilla axel. Sen blir det hem till hannes för att ha en trevlig fredagkväll och mysa! Älskar fredagar :D Min lördag kommer bli toppen den med för då ska jag träffa min fina vän Mathilda och handla lite i norrtan, sedan hem å ha en trevlig hemmakväll! Kanske en lite ta hand omm ig själv kväll?? Jaa, varför inte, det kan behövas ibland!
Nu får ni ha det så bra mina vänner!! Tyvärr blir det inte mycket bilder just nu för jag sitter sällan vid min dator..
Aja puss på er <333
Heej vänner!
Vill bara börja detta inlägg med att idag har jag äntligen kunnat träna!! :D Har gymmat efter skolan och det var grymt skönt!
Nu har jag just ätit kyckling som min fina hannes har gjort :D Supergott!
Skoldagen var okej, vi hade skolfoto. Inte min favorit direkt men det gick ändå hyfsat bra tycker jag.. :)
Annars hade vi Utopia (vårat nuvarande case som vi har prov på imorn), tyska och matte.
Imorn blir det plugg, sluta tidigt och sedan träna mina småtjejer :D Puss <333

Minst 50% av alla bilder jag har på fb är bilder på gympan.

Hur ska jag nånsin kunna vänja mig vid att jag inte är en del av det där längre?
Hej mina vänner! Eller godmorgon kanske man ska säga.
Uppe med tuppen trots att jag har sovmorgon. Så skönt med mycket tid på morgonen, jag kan ändp inte somna om när hannes väckarklocka väcker mig :P
Idag är det skola sen ska jag barnvakta axel :) Mysigt mysigt.
Jaa, det var väl inge mer egentligen. Puss på er!!

Som jag har saknat min hannes i helgen känner jag nu när han är hemma igen! Han har varit i göteborg hele helgen men nu så får jag krama och pussa på honom igen! Så fin han e.
Förövrigt så blir jag bara nöjdare och nöjdare med min nya hårfärg! + att jag har hittat en ny favoritlåt :D Inte spec ny men grymt bra! Coming home, sök på det! Ni känner nog igen den.
Imorn är det skola igen, känns inte överdrivet motiverande kanske, men ändå okej.
Nu ska jag krypa upp i min älsklings famn och njuta av hans närhet!
Puss på er <333


Sååå vad tycks?




Nu blir håret rött!!

ÄNTLIGEN HAR DEN KOMMIT!! JAG SKA LUSLÄSA DEN! :D
Hej alla fina :D
Min dag idag har varit bra! Förlåt att jag inte har bloggat men gosh ajg är så trött efter skolan :P
I tisdags råjkade jag ut för en liten incident igen och stukade upp min fot. Samma ställe som i somras men inte lika allvarligt tack och lov! Ont som f*n gör det i början men nu kan jag gå på den :)
Idag hade jag en redovisning i skolan som gick sådär. Är väl ganska nöjd men det hade kunnat gå bättre.
Och imorn så ska jag ha prov i svenska. Vi ska skriva ett referat. Hoppas det går bra.
Mina små sötnosar som jag tränar var grymma idag, rondat flickis börjar verkligen sitta nu! Gullungar!
Jag ska vara barnvakt åt Axel imorn också, imorn blir det badning som gäller! Efter så ska jag åka hem och vara hemma i helgen :) Förhoppningsvis så får jag övningsköra också :D
Nu sitter jag och målar mina naglar och ska snart kolla på robinson! :D Puss på er <33



Livet är inte en jävla dans på rosor!! Ibland är livet motigt, ibland känns allt skit, ibland en kort period, ibland en lång period! That´s it! Livet är vad man gör det till, tänker man att allt är skit och tråkigt, då blir det de också! Ibland så måste man få höra att, skärp dig nu! Lägg ner, tänk positivt istället! Ställ in dig på att det är bra så kommer det bli dig. Bara för att man har en så kallad ``dålig period´´ så ska inte alla andra behöva tassa på tå för att vara rädd att få en jävla avhyvling såfort man öppnar mun!
Jag försöker! Så in i helvete! URSÄKTA MIG ATT JAG INTE ÄR SOM DU HAR TÄNKT DIG!! Men jag tänker fan inte ändra på mig, det här är jag, deal with it! Människor förändras, även jag. Jag är inte mer än människa jag heller precis som du. Kom till mig om det är jobbigt, prata med mig, jag lyssnar mer än gärna. Men vänta dig inte att jag ska tassa på tå för dig, för sån är inte jag. Jag är ärlig och säger vad jag tycker. Sen om jag inte kommer med de svaren som du hade tänkt dig, då är inte de mitt problem.
För ibland måste man få höra sanningen.

Nu har jag fått skriva av mig lite, och läs nästa inlägg för det kommer att vara betydligt mer positivt :D <3
Ny vecka, nya tag. Denna måndag så spöregnar det ute. Tack och lov så sitter jag inne och myser för jag har sovmorgon idag :) Börjar kvart i ett. Ska snart ta och äta lite lunch.. :)
Den här veckan väntar ett prov och en muntlig redovisning om jag inte minns helt fel. Ska även vara barnvakt åt lilla Axel och träna mina barngrupper :) OCH komma igång med min egen träning på riktigt nu! Tränade inte på hela förra veckan eftersom jag blev sjuk. Men nu ska jag köra igång och mitt träningsschema för veckan ser än så länge ut såhär:

Måndag- Simma 35-45 min
Tisdag- Intervaller + styrka
Onsdag- Gymma
Torsdag- vila
Fredag- vila
Lördag- Intervaller + styrka
Söndag- Vila

Hur verkar det? Jag tycker det verkar gryymt! Taggad på å bygga muskler!
Just det, igår så fick jag hem mina kläder som jag har beställt från Ellos också :D Har nog inte berättat de men beställde hem två tröjor och ett par jeans :D Och allt passade å jag gillade de massa mycket :)
Nu ska jag fixa lunchen :) Puss å kram <33



yo!!
Lördag, härliga lördag. Gick å la mig halv 11 igår för jag var så trött :P Vakna halv 8 imorse å var super pigg. Har ändå typ sovit 10 timmar inatt men e supertrött nu iaf..
Idag har jag övningskört med Micke :D Suuuuper duper skoj!! Vill bara köra mer. Har hälsat på farmor också som ligger på sjukhuset och pratat lite med henne å så :)
Strax kommer Johannes hit och ikväll ska familjen till Mormor och Morfar för att fira morfar som fyller år :) Mysigt!
Ville bara uppdatera mig lite! Puss på er <33

Äntligen fredag! Guuud vad skönt! Min helge ser dessutom ut att bli riktigt trevlig. Imorn ska jag övningsköra med Miiiicke Wiman :D Sedan ska vi fira morfar på kvällen, alltid trevligt med släktmiddagar :) På söndag blir det att ta det lugnt och åka tillbaka till södertälje å chilla lite där. Självklart så ska jag försöka klämma in lite träning här någonstans också eftersom jag e frisk nu!
Skolan idag gick ganska bra, fick sluta  typ halv två :D Galet skönt! Var sen och badade med söta lilla Axel och åkte sen hem :) Så nu sitter jag här hemma med min familj och ska strax glo på idol :)


I like you ♥
Hejsan på er :)
Hemma från en skoldag och träning med småtjejerna :) Dem var så duktiga så, fick köra fristående för första gången idag :)
Skolan gick bra idag, hade väldigt mycket casearbete. Imorn så ska jag gå i skolan till två sedan vara barnvakt åt axel :) Vi ska gå och simma :)
Nej nu så ska jag kolla på robinsson :D Pöss!
Så många frågor utan svar.
Så många låtar som fanns kvar.
Men vi glömmer aldrig er.
Nej, den här går ut till våra saknade vänner
Ni kommer alltid leva kvar,
i varje steg vi tar.
Så vi hyllar er nu!
Ja, den här går ut till våra saknade vänner
Halli hallå!
Idag mår jag mycket bättre! Kände mig som ny när jag vakna upp imorse ;)
Skoldagen har varit helt okej, lite småjobbigt å gå till fyra typ varje dag bara.
Nu har jag och Johannes just ätit grym köttfärsås som vi lagade! Duktigt :) Snart ska han hjälpa mig med lite matte, sedan blir det andra avenyn (om jag lyckas övertala honom till det) och sen idol :)
Dessutom har jag upptäckt Kapten Röd idag, endast lyssnat lite på hans musik förut men idag upptäckte jag honom! Lyssnat på honom hela dagen och i löööööve it!!!



Lue Suffern är en hårt arbetande och vilsen man. Jobbet är allt som betyder något och trots att han redan har allt så vill han ha mer. Han har sedan flera år tillbaka glömt bort både sin fru och sina barn och kärleken som han en gång hade till sin familj existerar inte längre.
En dag träffar Lue en hemlös man, en man som råkar vara mycket lik honom själv. Lue ger den hemlösa mannen ett jobb och efter det börjar en rad mystiska saker att hända. Lue kastas in i en kamp där han får kämpa med tiden, att inte förlora sin familj och denna hemlösa mystiska man. En kamp som antagligen bara kommer att sluta på ett sätt.



Den här boken satt jag och läste ut på sergels trappor i fredags. Boken berörde mig väldigt mycket, jag tycker att författaren är otroligt duktig och skriver extremt bra. Boken är ingen lycklig bok, tvärtom så kändes den faktiskt ganska dålig nästan hela boken. Men det var något som fick mig att bara vilja fortsätta läsa och när boken väl var slut så kände jag att det var en bok värd att läsa.
jag skulle säga att boken riktar sig från 15 eller 16 år och uppåt. Den e lite knepig men det är bara att kämpa sig igenom för det är värt det.

Boken har ett otroligt fint och bra budskap, ett budskap som man bör ta efter.

Författaren Cecilia Ahern har även skrivit följaden böcker:

P.S jag älskar dig

Där regnbågen slutar

Om du bara kunde se mig


Citat ur boken:


``
- HELVETE GABE!
-Du glömde de här.
-Jag glömde dem inte.
-De tar bort huvudvärken åt dig.
Lou slet åt sig tablettburken från Gabes hans och körde ner den djupt i byxfickan.
- Ha det så trevligt, log Gabe förnöjsamt.
- Jag sa ju att jag inte tar droger.
Lou talade med dämpad röst, fastän han visste att de var ensamma på våningen.
- Och jag sa ju att det inte är droger. Se dem som ett naturläkemedel.
- Exakt vad är de till för?
- För dina problem, vilka är många. Jag tror att jag redan har räknat upp dme för dig.
- Ska du söga, som sover på golvet i ett jäkla källarförråd! väste Lou. Varför tar du inte en tablett själv och styr upp ditt eget liv? Ellerv ar det så du hamnade i den här sitsen från början? Vet du, jag börjar bli trött på att du dömer mig, Gabe, när det är jag som är här uppe och du som är den som är där nere.´´


``
- Lou.
Ruth avbröt tvärt hans tankar och fick honom att hoppa till. Han såg på henne.
- Godmorgon, log han. Du kan aldrig gissa vad jag just låg och tänk...
- Hör du inte? avbröt hon igen. Du är klarvaken och ligger och stirrar upp i taken.
- Va?
Han tittade åt vänster och såg att klockan hade slagit sex.
- Oj, ursäkta.
Han sträckte ut armen och stängde av dne pipande väckarklockan.
Han hade tydligen gjort något fel för hon blev illröd i ansiktet och for upp ur sängen som om hon hivats iväg av en katapult och stormade ut ur rummet med håret på ända som om hon hade stoppat fingrarna i ett vägguttag.
Det var först då som han hörde Puds gråt igen.´´











Det händer mycket nu, därför är inte bloggen prio 1 tyvärr.. Även om jag önskar det med tanke på att jag verkligen älskar att blogga. Men när jag kommer hem från skolan är jag helt slut och kopplar av bättre genom att göra annat. Därför blir det inte mycket uppdatering.
Idag är jag dock hemma från skolan, har åkt på dne här förkylningen som alla har just nu och mina bihålor verker.
Så blir en krya på mig dag. Ska åka hem sen också lite, ska bli ganska skönt.
Nu ska jag nog titta på ett avsnitt Greys till, sen ska jag börja ko0lla på andra avenyn igen!! :D <3
Puss på er!!
Heeej mina underbarisar!!
Sitter hemma hos min älskling, just kommit tillbaks från ett grymt dygn med Birka gänget på Biiiirka :DDD
Ooooj så kul vi haft, as usual ;) Jag ska lägga upp lite fina bilder sen :) Köpte ett jättefint armband och en parfym i taxfreen :) ÄLSKART!
Nu sitter jag här och min hals gör ont.. Är lite småsjuk men ska tänka bort de tills på måndag. Allting börjar på riktigt då och då MÅSTE jag vara där!
Orkar inte skriva så mycket mer nu faktiskt, ska snart äta fiskpinnar med Hannes å sen titta på filmen Life as we Know it :)
Pöss!








Jag gillar verkligen min klass och skola, den här veckan e galet chill, killarna var gryyyyymma idag på träningen, jag ska fika med min fina vän Agnes på torsdag OCH på fredag åker vi Birka med underbara vänner!!! E mitt liv bra just nu eller? Finns mycket mer och skriva, tex som att jag ska gymma för första gången imorn och antagligen träffa min Hannie :D
Jag trivs som fisken i vattnet hos min Hannes och att ha honom så här nära göra att mitt liv fungerar. Ni ska få bilder från hans lägenhetn snart också!
Idag har vi gjort ansiktsmasker av gips i skolan som ni ser på bilderna ovan :P Det var ganska skoj :P
Imorn så har jag håltimme från typ 10- 13 sen slutar jag fyra :) På torsdag så har jag en lektion sen slutar jag 10:30 ;) Skööööönt!
Fast nästa vecka så drar allt igång på riktigt. Då blir det allvar! Men det ska nog gå :)
Nu ska jag fortsätta å kolla på idol sen sooooova!
Puss å kram på er <333
Tjena mors!
Idag har varit värsta slappdagen, har typ inte gjort någonting. Har mått lite smådåligt så har tagit de lugnt. Cyklade lite å har handlat typ, sen mest suttit inne :)
Har faktiskt pluggat lite för nästa vecka har jag mitt första prov på Vittra skola i kommunikation :P Inte speciellt svårt, men lika bra å plugga ordentligt ändå så man är helt säker.
Gårkvällen var väldigt mysig, vi åkte till Heron city vid kungens kurva, åt och tittade på Apflickorna på bio :) Apflickorna var en bra film, inte en bästa jag sett men värd pengarna. Dock väldigt konstig och skum, jag fick liksom inte riktigt något grepp om filmen. En typisk sån film som Ylva på min gamla skola skulle visa ;) Jag kände efteråt att jag bara ville sätta mig i ett klassrum och diskutera filmen :P Haha, nejmen typ :P
Nu ska jag göra något annat. Puuuuuuss

Jag måste börja detta inlägg med fan vad skönt att det är att det är helg OCH att jag saknar min älskade Agnes så hiiiiimla mycket!!! Jag ska ringa den filuren idag!
Idag ska jag också öööööövningskööööra!!! :D Jiiiippiiiie :D Jag är så jävla taggad!
Ikväll blir det mys för hela slanten med min Hannes, vi ska ut och äta å ha det superbra!
Ha en bra helg! Puss <3

Heeej sötisar!!
Får bli ett snabbt inlägg nu innan jag ska till skolan
Fick sovmorgon idag till sju för vi börjar skolan 10 :P Är hos Johannes. Dock så vaknade jag tidigare och gick upp så nu har jag haft massa tid :) Vi ska på någon OS grej med skolan och typ täv la mot andra klasser.. Ganska tråkigt om du fårgar mig men är väl bättre än vanlig skoldag antar jag.
Igår så var ju jag, Micke, Johannes och pappa på handledarkursen för bilkörning :D Så nu får jag snart köra biiiiil! :D Jag är så jävla taggad nu!
Men nej, nu måste jag gå till bussen! Puss å kram på er <333