Det är dagar som dessa som jag bara vill ta på mig träningskläder, gå till gympahallen, träffa folk jag tycker om mest av allt och låta mitt största intresse vara allt som spelar roll för ett par timmar.
Dagar som dessa saknar jag gympan och allt gympafolk lite extra.
 
Idag hade jag verkligen behövt en gympahall att gå till och lite glada gymnaster som roper hej när man kommer. Istället har jag varit med på ett dumt och jobbigt experiment som gjorde att jag blev ännu tröttare än jag var innan, suttit hemma och pluggat och längtat efter lite kramar och närhet.
 
Nu ska jag lägga den här dagen bakom mig, och hoppas på en bättre dag imorgon.
 
Min lunch! Avocado med keso och salladskrydda,stekta wokgrönsaker, passionsfrukt och Kesella med müsli! Mums! Värsta nyttig å grejer ;)
 
Den här dagen har bara flygit förbi! Hade föreläsning klockan 8 imorse, sjukt segt med så tidigt men det var bara att pallra sig upp. Efter tränade jag och Anna på actic, utnyttjade gratispass.. hehe. Rygg och armar blev det. Sedan så hade jag såklart fått punka på min cykel. Så ovärt, sjukt irriterande. Hela däcket var trasigt så det var bara att lämna in på verkstad. Hejdå 300 kronor. Jag har den i alla fall fixad till imorgon, så det är ju nice.
Väl hemma så gjorde jag lunchen på bilden ovan, pluggade lite och har just avslutat ett samtal med fina Jojjo! Min dag so far :)
 
Kvar på schemat står nog lite mer plugga, annars slappa. Puss på er!
Gosh... dem här dagen efter dagarna alltså.. :P Snacka om att jag inte får ut något produktivt av dem alls.. Eller det får väl ingen egentligen. Var på Collagefest hos en kille i klassen igår! Väldigt roligt :) Hela kvällen blev väldigt bra, jag och Anna lagade mat hos Anna, sen kom Emma och Elin från vår klass å vi åt middag och gjorde oss i ordning tillsammans. Så himla mysigt och trevligt verkligen, plus att Emma sminkade och lockade mitt hår så kände mig värsta fin, haha.

 
Tack för en jättemysig kväll tjejer!!
 
 
 
 

 
 
 
Fredagen har lidit mot sitt slut och äntligen är tentan över! Måste säga att jag är rätt nöjd, det gick hyfsat bra. Hoppas bara att jag fått tillräckligt mycket poäng på varje fråga för att bli godkänd. För att klara oss måste vi ha minst 24 poöng av 48 samt minst 3 poäng på varje övergripande fråga.. Så får se hur det går. Nu kan jag inte göra något mer i alla fall och det var sådan lättnad när tentan var över!
Jag och Anna gick lite på stan efter och firade sen med Thaimat till lunch! Mums! Åkte och körde en liten mysträning, mest för att komma ihång igen efter min lilla förkylning. Drog sedan hem och duschade, tog det lugnt innan jag var tvungen att stressa för att göra mig klar till födelsedagsmiddag hos Marry! Där bjöds det på ost och kex och vin samt lite annat smått och gott. Roligt och härliga människor. Lite spel och mycket skratt :) Bra avslutningen på denna dag. Nu ska det bli jätteskönt att krypa ned i sängen, inte låta någon klocka ringa imorgon, och vet att jag inte behöver öppna en endaste liten skolbok imorn!! Ååh.
 
Nu är det inte långt kvar! Imorgon bitti klockan 08 prick börjar tentan. Så galet nervös men har verkligen pluggat mycket så hoppas så på att jag klarar den. Tror inte riktigt på panikplugg dagen innan ett prov, men har ändå träffat Anna idag igen och vi förhörde varan lite och gick igenom allt lite. Så nu är det väl bara att hålla tummarna. Ska bli så skönt när det är över.
 
Jag ska gå och lägga mig rätt snart, måste som sagt upp tidigt imorn. Ni får ha det så bra! Puss <3
Det här var jag igår, tills Anna kom och räddade mig lite, hehe. Vaknade upp å kände med en gång att det var en jobbig dag.. Längtade efter Martin massa, å hade noll i motivation till att plugga. Kändes typ lönlöst för det är så sjukt mycket man ska lära sig, och det känns aldrig som jag kan få in allt i mitt huvud. På eftermiddagen kom i alla fall Anna hem till mig och vi pluggade massa tillsammans å drack te och efter det kändes det bättre! :) Oftast hjälper det ju faktiskt när man är med någon annan, annars hinner man tänka så mycket..
 
Idag har varit en mycket bättre dag! Vaknade dock väldigt tidigt och hade svårt och somna om, så har varit lite trött. Suttit 12-16:30 i biblioteket med Emma och Anna å gått igenom hela boken känns det som :P Så känner mig lite mer säker nu. Har imorn på mig också, sedan klockan 08:00 på fredag morgon så är det min första tenta någonsin som gäller!

Idag förvandlades plötsligt sensommaren till höst! Temperaturen skönk, det virvlade omkring löv på gatorna i den kalla vinden och det var plötsligt lite kallt med T-shirt och jeansjacka. Min schal från Åhléns invigdes i alla fall för första gången i år! Tog en pluggfika med Anna i klassen efter seminariet! Måste säga att vi var räääätt så effektiva ändå (om man borträknar några minuters fokustappande)
Som belöning och höstdagen till ära köpte jag påväg hem mitt första Yankee Candle med doften Soft Blanket! Luktar supermysigt, och tyckte verkligen det passade bra att ha som pluggljus invirad i filtar!
Åkte hem och gjorde mig lite lunch! Vaniljte, havregrynsgröt, macka med kassler och apelsin! Plus mitt ljus såklart :) Ett avsnitt supernatural, och sedan har ajg suttit och pluggat. Mår förresten lite bättre idag, bara det att snuvan har blivit värre. Förhoppningsvis håller sig förkylningen på denna nivå. I så fall har mina sjukknep i form av massa vatten, dag i sängen, tidig kväll och apelsiner hjälpt!!
 
Ikväll blir det matlagning med Ossian :) Sen ta det lugnt och sova tidigt, allt för att hålla förkylning borta.
 
Hej på er!
Vaknade upp imorse å kände direkt att en förkylning e på G.. Så gör allt idag för att den inte ska bryta ut. Det vill säga spenderar hela dagen i sängen, äter apelsin, dricker flera liter vatten och äter godis. Och pluggar. Inte för att det gör att min förkylningen skulle försvinna (om jag inte skrämmer iväg den med alla 1000 begrepp som jag måste kunna) utan för att jag har min första tenta på fredag. Så sjukt mycket att lära in, förstår inte hur det ska gå. Dessutom är det som att man bara kan plugga till en viss gräns, sen tar det stopp. Det blir liksom omöjligt att koncentrera sig och ta in mer info trots pauser och belöningar och godis. Aja, har i alla fall fått till lite plugg..
Får se om jag lyckas med nå mer idag. Puss på er!
 
 
 
När natten blev lång och dagen efter är lite snurrig så spenderar jag den såhär! Äter onyttig men god mat och fikar med fina vänner, ligger i pyjamas i sängen hela dagen och tittar på supernatural. Avslutar dagen med Friends tillsammans med Ossian. Och åh, jag är så glad att det för en gångs skull är så enkelt alltid. Så simpelt att göra saker, bara ta cykeln och vara där man vill vara på 10 minuter. Skriva till Ossian klockan 22:00 och fråga om han vill ha myskväll. Veta att han är här om två minuter. Det är så enkelt. Lite utav en ny värld för mig :) Å jag trivs som fisken i vattnet.
 
Tack och godnatt! ♥
 
 
Novischfesten igår var så sjukt rolig! Jättegod middag, trevligt folk, härlig stämning. Galen efterfest. Det var helt enkelt en oförglömlig kväll!
 

Såhär såg jag ut, kvällen till ära! Röd favoritklänning å skor från DinSko utgjorde kvällens outfit!
 
Under middagen satt vi nationsvis vid långa bord med bordsplacering. Varje person i sydskånska nationen hade fått en liten lapp med text på, värsta kreativt och gulligt! Hamnade bredvid och mitt emot väldigt sköna personer, vilket gjorde middagen hur trevlig och rolig som helst! God mat var det också :)
 
Borden röjdes undan och det som tidigare varit matsal blev dansgolv! Bra musik, lysstavar, dans. Epic. Bilderna är lite suddiga och blurriga men det tycker jag bara speglar kvällen, den var ju trots allt lite suddig den med! ;) Fast på ett bra sätt :) Kvart i 3 cyklade jag och Ossian hem, med ömma fötter och ett leende på läpparna. Det här kan jag leva på ett tag :)
 
 
 
Från puben igår :D Asså guuuuud, jag dör vad gott. Friterat!! vet inte vad det är med mig asså, varit så sugen på att frossa hela veckan, Typ allt fettigt, godis, chips. U name it. Så det där satt verkligen fint igårkväll.
 
Har just avslutat en timmes samtal med Mami :D Vi har inte pratat på jättelänge känns det som, så det var väldigt mysigt :) Har haft två föreläsningar idag, en bra och en mindre bra. Har även hunnit med att fika med Anna som går i min klass, pluggat lite här hemma, tränat och gjort middag :) Och tittat på Idol! Hunnit med en del med andra ord. Imorn är det fredag och novischfest. Novischfest innebär att det är en stor sittning med trerättersmiddag och efterfest för alla nya i Lund :) Och lite gamla människor! Man ska klä upp sig och grejer. Ska bli väldigt skoj :)
 
Nu ska jag spela en runda dota med Martin, sen sussa :) Puss
Ibland får man göra det enkelt för sig! Min lunch idag: Gorby, knäckebröd med kassler å Juice :) Hade supersvårt å somna igår igen, och somnade nog inte fören halv 3-3 nån gång. Jättefrustrerande, plus att man blir så himla trött dagen efter såklart. Har haft seminarium idag, sen har jag pluggat å tittat på lite serier. Och pratat med Johanna, första gången på evigheter! Supermysigt.
 
Nu ska jag vara lite duktig och laga currykyckling till middag, sedan blir det onsdagspub med Ossian! :D
Gäsp! Just vaknat från en välbehövlig och mycket skön powernap. Känner mig dock inte riktigt lika pigg som jag önskat. Hade jättesvårt och sova igår.. Kände med en gång när jag la mig i sängen att det inte skulle gå och somna, och sen fick jag en inpuls å blev så himla sugen på att tatuera mig! Jag kunde verkligen inte tänka på någonting annat! Till slut somnade jag i alla fall och hade en mycket intressant å lite läskig dröm att jag var i den sista striden mot Voldermort.. Ska absolut analysera detta när jag kommit lite längre in i min psykologiska karriär.
 
Dagen har innehållit en föreläsning, lunch och plugg än så länge. Tänker nu att jag ska göra mig lite kaffe å senare ska jag å Niklas gymma å käka kinesiskt. Hitta värsta kapstället i lördags med kinesisk mat för endast femtiokronor. Stammis ställe nu. Sen borde jag plugga lite mer faktiskt. Nu ----> kaffe.
 
 
 
Vilken produktiv dag det har varit idag!! I 3,5 timme har jag suttit och pluggat med två tjejer från min klass! Vi har varit sjukt effektiva och gått igenom mycket fårn flera kapitel i boken, och jag känner verkligen att det har varit väldigt givande. Även roligt att lära känna dem lite bättre, och absolut roligare att plugga tillsamans än själv :) Jag hade aldrig kunnat plugga 3,5 timmar i sträck om jag suttit ensam!
 
Efteråt tog vi en liten minirundtur, och sen drog jag direkt till gymmet. Körde intervaller och sedan magstyrka. Nu är jag helt slut, utmattad i kropp och knopp men liksom på ett litet skönt sätt. Kvar på schemat idag står laga mat och läsa några sidor i boken. Sedan slappa!
Idag har ajg varit megasupertrött heeelda dagen! Kom hem runt halv 5 inatt efter en mycket lyckad kväll hos Niklas och på Svartklubben på ssk. Hade jättekul! Dock så blev det som sagt sent, och jag vaknade dessutom strax innan tio, som vanligt typ. Vilket har resulterat i en trött Frida!
 
Har hur som helst varit iväg på förmiddagen och ätit brunch med några från klassen :)mycket gott och trevligt må jag säga! Har sedan försökt plugga lite, handlat och tagit mig en liten powernap. Kvällen och valvakan till ära blir det fryspizza! Haha, orkar verkligen itne laga något mer avancerat idag. Söndagar är till för att lata sig :)
 
Puss.
Nu har jag faktiskt varit i Lund i två veckor, och imorn har jag bott i mitt rum i två veckor. Tänkte därför att det är dags (nu när jag fått tillbaks min telefon) att visa lite bilder på mitt nya krypin. Där jag spenderar många timmar på att göra diverse viktiga samt oviktiga saker. Såååå, här har ni ett gäng bilder :)
 
Hörnan är perfekt- läsfotölj, läslampa, hylla med fina samlingar av porslin (och sprit, vad annars liksom) och kakfatet som mamma har gjort till mig.
Och där sitter jag just nu i skrivande stund! Framför skrivbordet :) Min parfym- och bodylotion samling + Bebbans fina tavla och fotoalbumet som Katrin gjorde till mig när jag fyllde 18 gör mitt skrivbord komplett. Och uggleboken å min kalender såklart! Å läsplattan.. Å.. ja, allt :) I fönsterbrädan har jag min lilla dödskallesamling och där brinner det ljus nästan varje kväll numera!
Och häääär gör jag det mesta, typ sover, pluggar, kollar på serier, bloggar. Mitt natuksbord är dock rätt tomt.. Skulle vilja ha ett foto på mig å Martin där!
Finaste drömfångaren som även den är från Katrin, som ska fånga alla dumma drömmar!
Toalett, viktiga grejer det.  Doftljus som luktar kokos på väggen, också viktigt.
Samt min lilla hall! Med skor och jackor :)
 
Tycker jag har allt jag behöver, FÖRUTOM ett foto på mig och Martin. Det måste jag ordna faktiskt!
Nu ska jag springa iväg å köpa mat, sedan hem till Niklas! Puss på er
 

Och såhär glad är man när man har fått tillbaks sin telefon!! Igår eftermiddag kom den! Så sjukt att man är så beroende av en pryl egentligen :P
Har tittat på big brother, städat å ätit frukost denna morgon so far! Ska träna lite sen, å ikväll blir det nog utgång. Se om jag kan få tag på Ossian också å se om han vill äta lunch eller nåt.. :) Puss på er!
 
 
Ikväll har jag pms och längtar supermycket efter min Martin, men jag tänker att jag ska försöka va glad ändå. Därför publicerar jag fula, oseriösa webcambilder på mig själv (Y) Vad annars liksom. Har även tränat med Niklas och fått en liten energiboost. Yeah. Rätt trevligt. Imorn har jag seminarium 10-12, sedan ska ajg jobba 16-23. Ska bli skojigt :) Hoppas kunna klämma in ett träningspass där också! Nu ----> Big Brother!
Idag har min pälskling åkt hem :( Så nu är jag ensam igen.. tänns tomt måste jag säga, längtar redan efter honom. Idag har jag haft föreläsning, sedan har jag pluggat lite, tittat på massa Big Brother å tvättat.. Ska träna lite om ett tag, annars inga fler planer :) Lite lagom sådär! Fortfarande ingen telefon, så inga bilder.. :(
Lund levererar med mina favoritpojkar (Y)
 
 
Hej finisar!
Varit lite dött här några dagar, men det är verkligen tråkigt när jag inte har nån telefon å därmed inte kan ta bilder å lägga upp å så liksom :P Idag är det lördag och helg! Just läst klart ett kapitel i min bok och har därmed pluggat klart för idag.
 
Igår jobbade jag mitt frösta pass på Sydskånskas klubb. Är du med i en nation så kan du om du vill få möjlighet att engagera dig, till exempel jobba på nationens klubbar ellr andra evenemang. Du får inte betalt men kan få vissa fördelar, samt matbiljetter. Huvudanledningen till att man gör det är väl mest för att träffa nytt folk å lite sånt. Som sagt så jobbade jag mitt första pass igår och hade egentigen inte mycket förväntningar alls, men det var verkligen roligt! Otroligt socialt, du jobbar med andra personer som enbart är där av samma anledning som du: träffa nytt folk och ha kul. Du får testa på massa olika saker, som stå i bar, stå i entrén, stå i garderoben mm. Verkligen lärorikt och du träffar så mycket roligt och trevligt folk! Jag är sjukt positivt överraskad faktiskt, och jag kommer definitivt göra om det. Efteråt är det efterfest för de som jobbade, å då får man lite mat å dricka å kan lära känna de andra lite bättre.
 
Klockan 4 kom jag väl i säng, och då hade jag i princip stått och gått konstant från halv 9 på kvällen halv 3 på natten. Lagom trött i benen idag ;)
 
Ikväll får jag äääääntligen träffa min Martin! Har bara gått en vecka sen sist men känns som en evighet. Min kärlek ♥
 
 
Glömde ju helt och hållet bort å nämna min fina gudsons födelsedag! idag fyller han hela 2 år :) Ååh vad jag tycker om dig, söta, underbara, störtsköna Hampus! ♥
Idag har varit en skitdag. Punkt. Haft krångel med en jäkla massa skolböcker som kostar en miljard kronor. Tappade min mobil när jag höll på å navigera mig hem från Niklas, den paja, jag virra bort mig totalt, fick panik eftersom jag inte kunde ringa till någon å bröt ihop lite. Lyckades efter mycket om och men ta mig tillbaks till Niklas, grät lite, å herregud jag vet inte hur mkt han räddar mig hela tiden asså. Fick låna hans gamla telefon så jag åtmistone kan ringa å lite sånt, supersschysst. Fick även låna hans bok. Lyckades ta mig hem, inte så virrig längre tack och lov men fortfarande med en trasig telefon. Sprillans ny, typ en månad gammal. Måste laga den vilken kommer kosta ca 2000, vilket känns grymt surt. Men jag får skylla mig själv där faktiskt, cykla med mobilen i handen samtidigt = olyckor. Ringde å beklagade mig lite hos mamma, Martin å pappa. Pappas ord "släpp det och gå vidare nu, olyckan är redan skedd" gjorde mig först irriterad men fick mig faktiskt å tänka till lite. Jag menar, jag kan inte göra något åt det nu i alla fall. Bara å pröjsa, det suger getballe, men kanske har jag lärt mig något.
 
Dagen avslutades i alla fall på bästa vis! Onsdagspub på Blekingska nation med Ossian :) Träffade en trevlig snubbe från Ukraina och en timme + en öl senare log jag när jag gick hem. Trots att dagen var lite skit.
 
Over and out, godnatt.
 
 
Sedan jag kom till Lund har ajg:
 
♣ Träffat Niklas för första gången på över ett halvår.
 
♣ Fått dricka juice ur snyggaste prinsessglaset
 
♣ Spytt på fyllan för första gången i mitt liv
 
♣ Flyttat in i mitt korridorsrum (som förövrigt är väldigt fint å frächt)
 
♣ Gått på mina första föreläsningar samt haft mitt första seminarium
 
♣ Gått vilse på universitetsområdet när jag letade efter min cykel
 
♣ Skålat och firat med kusinvitamin och mami.
 
♣ Sagt hejdå till världens bästa mamma
 
♣ lagat min första måltid i ett gensamt kök (köttbullar och makaroner för den som är intresserad)
 
Jepp! That's pretty much it! Jag trivs superbra här i Lund hitinitills, även om kvällarna är lite jobbiga. Då har jag ännu inte ens sovit själv i mitt rum, haha. Mamma åkte hem idag, hon har varit en klippa under dessa dagar. Köpt saker, fixat mitt rum medan jag varit i skolan, skrivat ihop möbler och massa mer. Kommer sakna henne så mycket!
 
Nu ska jag snart iväg å gymma för första gången på gymmet i Lund. Ska bli skönt. Sen måste jag läsa ett kapitel om hjärnan i min bok. Puss :)