Åh jag har just gjort en jullista på spotify med bara julmusik! Den är världens bästa lista och ska spelas på högvarv nu i December :D Idag har jag bara softat runt. Mysmorgon hemma hos B och gått runt lite inne i stan å handlat julgrejer och en ny tröja till Frida. Kom hem runt 14 och har bara julmyst. Och skrivit lite referenser till hemtentan. Tänkte dra å träna men jag tror jag struntar i det för jag har inte alls någon lust idag. Myser lite extra istället tills det är dags att bege mig till tjejernas träning :)
 
 
Titta så fint det är i min lägenhet numera :D Ha en fin kväll hörni! Puss
Ååh älskade första advent! Jag vaknade med adventspirr imorse, i hela kroppen. Har ätit adventsfrukost med Ida, skrivit referenser till min hemtenta och tränat. Ska snart åka till Björn å adventsmysa med honom ikväll. Äntligen är juletider här ♥
 
Detta galna gäng tävlade igår på Ankarecupen i Rimbo. De presterade väldigt bra, och det var en väldigt skön och lugn tävling. Inge placering, men vi var så nöjda ändå med vår medalj för gott deltagande (den var ju faktiskt blå, myyyyyckt snyggare än de andra medaljerna enligt killarna). Tack för att ni lyser upp min dag två dagar i veckan.
 
Och en till person att tacka är denna snygging, som följde med till tävlingen igår och satt på läktaren 11-15:30, utan att jag ens bett honom. Som jag skrev på Instagram tidigare idag så är det helt nytt för mig att vara med någon som faktiskt visar intresse i det jag älskar mest av allt på denna jord. För detta är jag den mest lyckligt lottade personen i världen.
Godmorgon!
8:30 är klockan i skrivande stund, jag sitter å glor på nyhetsmorgon och dricker lite kaffe :) Idag blir en hemmadag, vilket blir skönt men också lite jobbigt. Tänkte träna nu på morgonen, men sen måste jag verkligen få till plugget, målet är att skriva klart en fråga till idag. Den här frågan är rätt klurig, så hoppas att jag lyckas knåpa ihop något i alla fall.
 
Ikväll är det tävlingsträning med grabbarna, på lördag blir det tävlingen Ankarecupen! Efteråt kommer Björn, vi ska göra fisksoppa :D Första gången för moi..
 
Nu! Ska jag sätta lite fart på dagen :) Puss!
 
Min vitaminfrukost för nån vecka sedan :)
Jag har haft en sån fantastisk helg, vilket gav mig bra energi inför den här veckan som blir rätt så tuff. Hemtenta ska skrivas, killarna tävlar, planera inför Amsterdam nästa vecka och flera seminarium i skolan.
 
Men helgen var som sagt grym. Jobbade i fredags, inte mer med det. Men i Lördags hann jag både träna, fika med mamma och mormor, åka till Täby och träna tjejerna samt ta en öl ute med Björn efter för att avsluta med att somna i hans armar. Igår besökte vi Mall of Scandinavia som jag har varit sugen på sedan det öppnade, och det var riktigt mäktigt och en trevlig dag med min fina :) Avslutade hemma hos mig, med Nachos och serier. Som ni hör, otroligt bra helg!
 
Nu peppar jag söndag och första advent för fullt! Haft så himla mycket jullängtad idag så det är inte klokt, ska bli såååå mysigt med juletider igen! Ni som känner mig vet ju att detta är min favorit tid på året, så jag ser fram emot en månad jul snart! :D Puss!

Det här har ärlig talat varit den absolut bästa dagen på sååååå länge! Vaknade kvart i nio imorse, jag och Björn fick sovmorgon tillsammans vilket händer allt för sällan. Åt frukost på Espresso House tillsammans, vilket såklart ger en grym start på dagen. Åkte in till Stockholm och spenderade dagen med fina, bästa Anna, som jag inte sätt på hundra år! Det var så galet kul att träffa henne igen, kände verkligen att det behövdes och nu har jag så mycket energi! Som ett grymt avslut på dagen briljerade killarna på träningen! Har softat ner i soffan med att glas vin (saaaay whaaat, på en torsdag?? Jajamen!) och tittat lite på Big Brother.
 
Känner bara att mitt humör har vart på topp idag, och ikväll kan jag absolut lägga mig med ett leende på läpparna :) Pussnatt!
 

Liten önskelista till julen :)

 

Soffbord (presentkort)

Yankee Candle (doftljus)

Calvin Klein stringtrosor, grå Stl S

Träningsbyxor stl S:

https://www.sportamore.se/produkt/92313-adidas-infinite-illusion-tights-f-svartlilarod

http://www.svensktkosttillskott.se/produkter/tights_splash-edition_wmn_

http://www.svensktkosttillskott.se/produkter/twotoned_tights

Nike Free Run skor, stl 38:

 http://store.nike.com/us/en_us/pd/free-5-running-shoe/pid-10338592/pgid-10338593

gymhandskar

http://www.stronger.se/se/gymglove-carrara 

Sängkläder

Stavmixer

Igår tog jag mig ut på min första friviliiga en och en halvtimmes promenad på jag vet inte hur länge! Och idag gick jag en timme på löpbandet. Jg som HATAR att gå! Hemligheten? Podcasts. Kan va att jag ligger lite efter (som för det mesta) men jag har just upptäckt podcast och det är min nya promenadräddning. Lyssnar för fulla muggar på fredagspodden som jag hört mycket om, och kände att jag ändå ska ge en chans. Jättemysigt att lyssna på verkligen, och perfekt för att jag ska komma igång såhär efter min urinvägsinfektion!
 
Min nästa nyhet: JAG FICK C PÅ MIN JURIDIKTENTA!!!! Jag var helt skakis efter jag kollat resultatet igår, men oj så lättad. Asså wow. Nu kan jag bara lägga det där bakom mig, äntligen!
 
Nu har jag just ätit lite tomatsoppa, och ska om exakt tio minuter cykla till bussen. Föreläsning, och sedan avlösare åt S. Mysigt!
 
Ha en bra onsdag! Puss
Några fräääscha bilder från min mysiga fredagkväll med Ronja! Asså wow vilken myskväll! Det var sååå mysigt, vi åt tacos, Ben and Jerry's och tittade på OC och idol. Asså wow vilka flashbacks när jag introducerade OC för Ronja. Sååå fast jag var vid den serien när jag var runt 12-13, det var ju fan 90% av min vardag, haha. Kvällen blev i alla fall tip top, riktig äkta sleepover. Jobbade på lördagen och på söndagen gjorde jag fan inte ett skit. Björn kom på kvällen, men innan det jgorde jag inte ett piss asså. Sov till 12 (say whaaat?) sen låg jag på arslet i min soffa å glodde på datorn. Lugna dagar i all ära, men jisses vad rastlös jag var när klockan började närma sig 4 halv 5 på eftermiddagen..
 
Igår hade jag en bajsdag, rent ut sagt. Jag hade ingen motivation till NÅGONTING. Vill slänga alla kurslitteraturböcker i brasan och bara dra täcket över huvudet å sura för mig själv i min lilla etta här på Kaserngatan. Men icke. Obligatoriskt 4 timmars seminarium i skolan, såklart. Regna gjorde det också. Det enda som till slut fick mig att dra på mungiporna senare på kvällen (efter en hel dag av bitterhet) var Björn. Det var väldigt skönt. Idag är det bättre. vaknade tidigt imorse, då jag gick upp med Björn. Är ledig från skolan. Ska försöka ta tag i mina pluggböcker idag och gå en promenad (inte tränat på hundra år, vilket kan vara en bidragande orsak till min gårdagliga depp) men jag måste säga, den här kursen är tråkigare än tråkigast. Asså skjut mig. Det må låta som jag klagar en del på skolan just nu, men den här terminen har hitintills inte bjudit på sådär oerhört mycket roliga kurser. Bara å stå ut.
 
Peace.
 
 
Idag har jag haft körkort i två hela år och detta betyder att min prövotid är över!!! :D Wiiihoooo! Skulel firat med champagne om jag haft någon att fira med och om det inte vore för att jag knaprar piller för tillfället, hehe... Mina njurar har dödat mig idag, fyfan vad ont jag haft. Usch säger jag bara. Ändå var jag i skolan 9-15, hade lektion och jobbade i nya gruppen. Fick dock skippa träningen, kunde knappt gå så kändes inte superlämpligt att stå å passa runt mina guldklimpar på volter.
Istället blev det hemmakväll, med vegansk köttfärsås (I know, say whaaat) och serier. Pratat i telefon i flera timmar och läst min gamla dagbok från 2009-2011 haha. Wow asså..
 
Nu somnar jag snart sittandes, så jag tror det är dags att borsta tänderna och sedan krypa till kojs. Imorgon är det fredag, jag är ledig och på kvällen ska jag träffa min Ronja! Saknat henne så och det ska bli supermysigt ♥
 
Pussnatt!
Hej fina ni!
Onsdag vare här och tiden flyger förbi fortare än jag hinner med. Fast jag tycker det är okej för jag vill bara att det ska bli December och juletider! Längtar sååå mycket. Nu har Björn bokat hotell till Amsterdam också, så nu är det bara att längta! Den 2 December bär det av, fyra dagars semester och tid med varandra, det kommer behövas kan jag lova!
 
Jag är för tillfället sjuk.. har urinvägsinfektion, och eftersom jag hatar å äta antibiotika tänkte jag att jag skulle vänta ut den. Men nu har jag fått superont i ryggen och känner mig hängig så det var bara att pallra sig iväg till vårdcentralen imorse och jodå minsann, urinvägsinfektion indeed. Så nu blir det antibiotika i alla fall.. Aja, bättre det än å gå runt å vara sjuk!
 
Ska ändå bege mig till skolan idag, har ett obligatoriskt seminarium som jag inte kan missa. Ni får ha en fin onsdag hörni! Puss ♥
 
Bjuder på två fantastiskt seriösa bilder på mig å Bamse!
 
Och det klart det skulle komma en tid
då jag inte längre tänkte på dig varje gång jag såg en lyftkran.
Precis som att det kommer komma en tid
då jag inte längre tittar efter din bil varje gång jag åker förbi ditt garage.
Dem här bästa tjejerna tog sig en mycket välförtjänt silvermdealj i totalen i helgen! Klockan 9:30 var det samling i Jakobsberg sporthall där vi tävlade mot 9 lag och superfina varv ledde alltså till en silvermedalj! Jag är mega stolt över tjejerna som var väldigt lugna och kontrollerade trots en hyfsad stressad tävling.
 
Efter tävlingen blev det pojkvänshäng med Björn i Täby C. Lite mat och shopping och sedan åkte vi direkt till Täbyträningen med killarna. Dem var bara 5 st där men köttade på bra, och vi hade flera som gjorde heeelt nya varv! Asså wow :D
 
Nu mina vänner ska jag göra mig i ordning för att gå till plugget. Bara föreläsninge mellan 9-11 idag, så skönt! Kram
Ååh så irriterande, hade skrivit ett inlägg igår så glömde jag publicera... typical me! Hade en skön dag igår, med skola tidigt, träning, hemmachill och sen myskväll med Mathilda! Mathilda ska åka på en superresa i 6 månader snart så igår blev ett litet hejdå.. Tråkigt, men sjukt kul för henne såklart!
 
Idag ska jag till skolan, men jag börjar sent så det blir lite sovmorgon. Kroppen får vila från träning idag. Tänkte försöka läsa lite socialpolitik, annars bara softa :) Ikväll träna världens bästa grabbar!
 
Ha en trevlig torsdag :)
 
Wiiihoooo! Tentan är över, det är November, jag är hemkommen efter några välbehövda och bra dagar i Lund och igår började vår nya kurs: Välfärdsstaten i en socialpolitisk belysning (Vet vad ni tänker, vad betyder det ens?). Jag känner mig peppad på å komma igång igen nu, slippa tänka på juridiken på tre veckor tills resultatet kommer och bara köra igång ordentligt med träningen och mitt liv igen. Känts som hela livet stått på paus de senaste två veckorna.
 
Startat dagen med sovmorgon och frulle framför Big Brother. Ska dra och gymma och sen blir det läsa lite i den nya kurslitteraturen. Skönt att inte behöva åka in tills skolan idag faktiskt.
 
Ha det fint! Puss
 
Min och Niklas utklädnad på Halloween! :D