Bilder kmr från mitt hår snart! Har inte hunnit ta någon än ;) Men jag är nöjd, hade kanske velat haft det lite mer sprakigt rött men då måste jag troligen bleka det först..
Idag har jag tillbringat 5 timmer av dygnet i en gympahall med världens finaste småtjejer :D De har kört en grym träning och är sjukt laddat till deras tävling som e om 2 veckor :D
Igårkväll tillbringade jag 3 timmar i en gympahall med alla saknade NGF tjejer! Jag var och tittade på deras träning och det kändes så himla bra! Saknar alla så och var underbart att få träffa alla och att bara få vara i täbyhallen :P
Har även varit med en mycket saknad vän en del i helgen, i fredag kom Micke över och kollade idol här hemma :D Det var super trevligt och mysigt, som jag saknat honom! Igår övningskörde vi, OCH hör och häpna, jag körde från roslagsbro hem!!! Första gången på landsväg å allt! Så jääääkla kul! Det gick super bra. Nu kommer han snart hit och hämtar mig och jag ska testa köra lite i mörker :) Lite läskigt men skojigt.
Imorn så ska jag tillbringa 6 timmar av dygnet i en gympahall för att ytterligare en gång träna små barn! :D Gosh jag trivs i den miljön alltså.
Ja det var lite info om helgen och den kommane dagen :D Ni får ha det så bra!


Fuck yeah!
Idag fyller bloggen tre år!! Gosh, det är ju mycket! Tänkt att jag har haft min blogg i tre år. Fan de e ju najs :)
Idag är jag hemma, är nästan frisk men lika bra att bli helt frisk igen. Vilket betyder att nu har jag höstlov :D Sjuuukt najs! Dock så har jag tydligen lyckats boka upp mig typ varenda dag hela höstlovet. Det är ju roliga grejer men känns ändå lite sissådär. Men det är ju ändå vila och an paus från alla måste i en vecka :) Det tycker vi om!
Soffi är också hemma och e sjuk så vi ska snart titta på film och mysa med gooodis :D Älskart! Har varit på Länan en sväng också och hälsat på gamla lärare :D Looove it, det kändes sjukt konstigt. Jag har nog inte riktigt fattat att jag inte går i skolan där längre :P
Just det, ikväll så kanske jag ska färga mitt hår också :D Färga det också, inte tona. Det ska bli ännu rödare än förra gången ,jag satsar på knallrött! Får se om jag lyckas med tanke på att jag har mörkt hår och inte vill bleka. Men det ska nog gå.
Pöss å kröm!


Får bli en bild på mig.

Och Frida har gjort det igen!! Wiiiho :D

Japp, idag är jag hemma, mår inte helt hundra så har varit hemma idag. Hade ändå bara typ en lektion så då känns det bättre att vila upp mig helt så jag kan gå imorn :D Och då blir det helt enkelt bakning när man itne har något och göra.. Vet ej hur dem smakar än dock, har inte ätit någon än och med tanke på att jag varken hade vaniljsocker eller någon elvisp så är de kanske inte dem godaste muffisarna i världen ;)
Nu ska jag titta på ett avsnitt av en ny serie som jag har börjat titta på :) Glömt bort vad den heter för tillfället dock.. Återkommer om den saken! Hare gött!
Låt ingen trampa på dig min vän! Du är GRYM! Och glöm inte att jag finns här ♥

I Miss You
Asså jag blir så jääävla glad! Ibland bara känner jag att fan vad helt jävla underbart att någon ÄNTLIGEN har tänkt till!
I måndags så kom en kille till skolan och berättade för oss om något som heter Mentor. Mentor är något för dig som är mellan 13-17 och bara vill ha en kompis, en vuxen kompis. Din mentor är 20 år eller uppåt, du får själv önska hur du vill att din mentor ska vara, någon som gillar böcker, håller på med sport, är ung eller lite äldre osv. Tjejer får en tjejmentor och killar får en kill mentor. Detta kostar ingenting, det är helt gratis. Man träffar sin mentor ungefär 2 gånger i månaden i ett halvår eller ett år och gör något roligt. Går på bio, fikar eller bara träffas å tar en promenad och snackar. Vad som helst. Du får helt enkelt en vuxen kompis med erfarenhet och som minns hur det är att vara tonåring.
Gosh jag blir så jäkla glad!! Det här är ju precis vad som behövs! Precis vad man kan behöva när man är tonåring. En extra kompis som alltid finns där. Din Mentor har tystnadsplikt så det är bara attt snacka på! Och mentorerna bli testade innan de får lov att vara mentor.
Asså tack till den som har kommit på den här supergrymma idén! Den människan är fan guld värd!

på www.mentor.se kan du läsa mer och även anmäla dig ifall du är intresserad!

Måndag morgon, ute e de dimmigt å grått. Känns som detta måndagsväder börjar bli en vana.. Vet inte riktigt om jag gillar det.
Idag så ska jag till skolan vid 10 över 11 som vanligt, sedan blir det simskola med Axel! Ska bli mysigt :) Han e så söt!
Min helg har varit nice, hade trevligt i stan och igår så tog vi det allmänt megalugnt! Var värsta bakverkstan här igår, första bakade jag Scones, sedan bakade Hannes bullar och sen gjorde vi köttfärsås :P Så luktade fett gott här igår!
Nu är det bara en skolvecka kvar sedna HÖSTLOV!! Så jävla skönt! Fan vad underbart! Ska bli riktigt skönt med ledigt några dagar.
Ganska mycket den här sista veckan dock, har två prov imorn, tyskaläxa och novell till på fredag och engelska läxa till på torsdag. Så de e ju ltie jobbigt.. Men det ska nog gå! Det måste gå helt enkelt ;)
Puss på er!



Såklart så kan man aldrig sova när man har sovmorgon.. Det finns ju liksom en lag på det. Har varit vaken i mer än en timme nu och bestämde mig för att skita i sängen, jag är ju öndå pigg liksom :) Så nu e jag uppe och bakar scones till min sjuke hannes. Gullig jag e :)
Igår blev en lyckad dag, jag och Hannes var inne i stan och shoppade. Stackars honom säger jag bara som var tvungen å springa in och ut i alla möjliga affärer när jag letade efter skor och jacka. Han var helt underbar som stod ut och dessutom gav tips å sa vad han tyckte! Så till slut hade jag hittat allt jag behövde :D Fick med mig vinterskor, jacka, och massa prylar från Åhlens som behövdes! Ska se till och ta lite kort sen!
Nu ska jag fortsätta med mina scones! See ya <3
Hej hopp!
Sitter å myser i min onepiece framför teven och med lite te :) Så mysigt så!
Tjejernas träning idag var höjdpunkten på dagen måste jag säga :) Skolan gick okej, fast jag var helt slut i huvudet sista lektionen, kunde varken tänka eller jobba. Tror jag gick och lade mig för sent igår så ja..
Imorn är det fredag å de hurrar vi för! En skoldag, barnvakt och sedna hem för att starta upp helgen framför idol med min Hannes :D
I helgen så ska jag och Johannes helt enkelt mysa, bara vi. Så mysigt så, vi ska in till stan och gå på bio och handla lite vinterjacka och skor till mig :D Det gillas!
Nu väntar faktikt sängen! Puss å kram <33

Vem skulle ha trott dig?
Du fyllde i blanketten som inget
Och sen så var det borta
Allt som var ditt

Alla sömnlösa nätter
Allt rådlöst klamrande fast till allt som är konstant
Och allt som en gång var ditt

Åh, tänk om du hade gått en annan väg
Eller inte vart så korkad och gått ute själv
Du kanske hade fel kjol eller kanske gick för sakta
Det måste va' ditt fel
Det var aldrig ditt fel



Min dag har varit ganska bra må jag säga :) Nu på eftermiddagen har jag dock varit helt slut i kroppen! Hade matteprov idag, vilket gjorde att min hjärna sedan strejkade till att tänka något mer. Matte provet gick dock ganska bra faktiskt, hoppade över några svåra uppgifter, men klarade även en del svåra uppgifter också :D Skönt att ha det gjort!
Efter skolan så gymmade jag, min kropp gillade de inte idag utan det var fruktansvärt jobbigt och efter som gick jag som en zombie hem! Duschade här hemma, gjorde lite mat och mös upp mig i soffan framför Andra Avenyn :)
Nu har jag just städat och diskat lite, Johannes är inte hemma ikväll utan kommer hem runt 10. Ska måla mina naglar nu så att de bli lite fina igen :D
Hoppas ni har haft en bra dag ni med!


Jag har Anne att tacka för dessa sockor som typ gjorde min dag! Suuuuper sköna :D
Hade tänkt mig ett mysigt bad med SOLO tidning och bara koppla av efter en regnig dag. Blev itne alls som jag tänkt mig då badet inte var ett dugg avkopplande..
Jag är irriterad och det var verkligen inte såhär jag hade planerat att avsluta en bra dag! Fan..
Jag avslutar mitt inlägg sådär innan jag börjar skriva dumma saker.
Over and out

Hej på er! Idag är typ trötthetens dag.. Asså alla är trötta å jag har knappt fått nånting gjort den här förmiddagen.. Inte okey. Ska bli skoj att träna killarna sen iaf. Dem får mig på bra humör :-) love them! Fast eg e jag ju inte på dåligt humör :-bara lite trött ;-) Aja, tråkigt inlägg egentligen. Ha en bra dag. Puss
Om man är döv, vilket språk tänker man på då??






Lite bilder från fredag och lördag ;)
Hej bloggen! :-) Sitter å väntar på bussen, ska in till stan å gymma :-) sen hem till min hannes å plugga matte.. Superkul.. Not. Men har prov på tisdag så de e nödvändigt ;-) Gårkvällen var riktigt skön, satt bara framför datorn å chilla, chatta lite å flumma med min störtsköna men knäppa Syster ;-) Nu måste ja dra! Puss å kram <3
Jaaa!! :-D det funkar att blogga från mobilen nu!! :-) Mimmis visade mig hur man gör :-) Vi har haft en grym kväll på hotellet iaf och nu.väntar snart en heldag med kurs! Kan tyvärr inte lägga upp bilder men de här är ju verkligen bättre än inget :-) Ha en bra dag! Pöss!!
”Kom alltid ihåg att du är helt unik. Precis som alla andra.”
Gaaaaah guud vad skönt att inte behöva plugga något ikväll!! Överlycklig! Så jäkla skönt! Å provet idag kändes helt okej och redovisningen gick suveränt den med! Vad skönt att det är över säger jag bara.. Nu är det bara och vila medans man kan ;)
Imorn så blir det en annorlunda dag, först skola som vanligt men sen ska jag faktiskt bege mig till Uppsala (!?) med finaste Miccan och vi ska gå baskurs både hela fredag kväll och hela lördagen. Oooo ja vad roligt!!.... Njaa inte speciellt faktiskt.. Men det måste göras! Något mysigt är iallafall att jag och Miccis bo på hotel från fredag till lördag :D Myyyysigt vi ska ha! Super! + att vi får hotelfrukost :D De tackar man ju inte nej till direkt!
Så en liten annorlunda helg för min del. Men det ska bli så mys :)
Nu ska jag ta det lugnt och titta på teve :) Kanske prata lite telefon med Hannes? Ja, så får det nog bli!
Puss å kram <3333


Hihihi sötnos!!
Får bli ett snabbt inlägg innan jag ska skalla kudden!
haft en helt okej dag i skolan, sen simmade jag, inte sål ångt dock.. Blev jättetrött helt plötsligt när jag simmade + att jag ville komma hem någorlunda tidigt.
Nu på kvällen så har jag och hannes ätit än god middag, kött å potatis :) Mums! Sen hjälpte han mig att plugga lite till provet vi har i case imorn :) Men såklart så glömde jag typ hälften av alla papper hemma.. Aja, jag å bebban pluggade lite på raste och så ändå :)
Btw så kollade jag tillbaks på min blogg för typ ett år sen och den är så mycket roligare då! Jag lägger upp bilder typ hela tiden, skriver mer intressanta inlägg och uppdaterar mycket mer! jag vill ha det så igeeeen!! Jag vill ha fler besökare och mer insperation till att skriva roliga inlägg. Så, sprid gärna min blogg om ni har lust och kommentera vad som skulle vara skoj att läsa om. Nu är ju det här iof bara en blogg om mitt liv, inte om något annat speciellt utan jag har den ju mycket för att jag älskar att skriva själv också. Men har sån blogglust nu så jag skulle vilja ha något å skriva om som gör det lite mer intressantare än bara min vardag.
Nej, nu MÅSTE jag sova!! Puss och kram på er <33


Goooosh vad gott detta såg ut!! Eller hur? Från en trevlig fika med Agge för några veckor sen :)
Hej finisar!
Har just fått mina naglar filade av min underbara mamma <3 Ska måla dem snart så de blir lite fina :)
Måste även plugga lite tyska..  Lite små tråkigt men det är bara lite glosor så det ska nog gå ganska bra :)
Har en del plugg den här veckan nu, har ett slags prov på torsdag och även en redovisning. Jag hade en super trevlig bussresa hem idag från träningen med fina Jossan, och då pratade vi mycketo m det här om att planera sin tid och hur viktigt det är. Jag har börjat använda min kalender mycket flitigt och jag planerar nästan varenda läxa som ska göras, alla prov, inlämningar och redovisningar. Också när jag ska träna, passa Axel osv. Det är så jäkla bra! jag tror verkligen det spelar en stor roll i att det känns som att jag har så bra koll trots att det är ganska mycket. Jag älskar att ha koll på vad jag ska göra. Ska nog lägga upp en bild någon dag på min kalender :) Bara för att ;)
Imorn så ska jag till skolan as usual och sedan simma. Sen hem till min Hannes!
Men nu blir det förhör på glosor! Puss å kram <333


Bild lånad från Google ;)
Godmorgon mina turturduvor!!
Måndag, ny vecka och det är sånt där grått och mulet fikväder idag, vilket aldrig är bra för min plånbok...
Har sovmorgon idag som vanligt, väldigt skönt. Sover nästan aldrig längre än halv åtta men det är skönt och veta att man kan. Och att man inte behöver stressa när man går upp sen :)
Idag ska jag dock åka in lite tidigare till stan för att köpa lite underklädert och förhoppningsvis en jacka. Är så jäkla kallt ute nu.
Efter skolan så ska jag gymma sedan hem och antagligen plugga lite och bara chilla med Hannes :)
Nu ska jag äta någonting och gosa ner mig i soffan framför ett avsnit Greys. Eller varför inte andra avenyn?? Hm.. får se vad det blir.
Ha en bra dag människor!! Kiss <3








Såhär mysigt har vi det ikväll!!!

Jag och Hannes har just tittat klart på Red riding hood :) Den får bra betyg av mig måste jag säga, den är ganska ny.
Spännande, snudd på läskig om ni frågar mig, men sen hör ju jag till den känsliga typen också ;)
Till middag blev det pizza! Suuuper gott! Har gymmat idag också, och det var sjukt jobbigt. Blir lite småirriterad, det ska ju vara jobbigt men såhär jobbigt känns det itne osm att det har varit förut och jag borde ju bara bli starkare tycker jag.. Aja, det går väl lite upp och ner det där också. Fick just reda på att jag itne ska passa Axel imorn heller så då hinner jag gymma då med :D Känns bra.
Barnvaktingen igår gick super, så underbara barn alltså. Vi åt tacos och tittade på tre filmer :) Mycket mysigt. Fast var galet trött när jag kom hem sen :P
Nu ska jag och Johannes kolla på Robert Gustavsons nya program :D Älskar det!
Puss å kram <333
Roshana blev det alltså som fick lämna idol idag. Frågar ni mig så tycker jag att det var rätt :) Hon var absolut inte dålig, dock inte överdrivet bra heller och idag så gjorde hon inge bra ifrån sig. Så, rätt enligt mig alltså!

Statistiken är verkligen inte bra och har intev arit det på länge.. Kanske ska börja försöka satsa på den igen?
Fredagkväll iallafall och jag älskart! Få mysa i soffan framför idol tillsammans med världens finaste kille, de e grejer de! Vem hejar ni på i idol btw? Själv gillar jag Moa och Linni väldigt mycket :) men tycker faktiskt att de flesta i idol är bra i år :)
Idag hade jag som sagt bara en lektion i skolan, ganska najs lektion dock så det kändes ändå okej. + att vi fick tacos i skolan ;) Inte helt fel! Ha de sen en trevlig eftermiddag med bebban, vi handlade skolstuf på Åhlens city och gick omkring å kolla lite i gallerian :) Gillar spontanshopping :)
Nu ska jag kolla på sista delen av idol! Pussar <333

Kväll! Skönt som satan, jag e massa trött. Snart får jag sova :) Får dessutom lite sovmorgon imorn, till 07:20 ;) Galet skönt! Ljust när man går upp iallafall. Sen ska jag till skolan för att ha EN lektion! Otroligt onödigt känns det för jag kan itne åka direkt till Hannes sen utan jag måste vänta massa länge för att jag ska vara barnvakt sen. Känns lite sådär. Men men, inget att göra åt saken..
Sen ska jag hem och mysa med mina fina älskling! Sjukt mysigt!  Älskar helg. I helgen ska jag vara barnvakt på lrödag kväll sen bara ta det lugnt och försöka var amed hannes så mycket som möjligt :)
Nu ska jag titta å teve sen sova! Puss å kram <333

Hemkommen från den årliga Norrtäljemarknaden :D Det var mysigt, åt först middag på resturang med mina kära föräldrar, hur trevligt som helst. Sedan mötte jag upp wiman och petter å en kompis till wiman och gick med dem :)
Köpte remmar och en tröja som det står ``jag är också en bolibompadrake´´ på ;) Skitsnygg blev den!
Åkte hem med 20 i 8 bussen så var väl hemma vid åtta.
Skolan gick bra, jag svor inte över matten idag utan det gick faktiskt mycket bra! Stolt över mig själv :)
Nu ska jag titta lite på teve och prata med min efterlängtade Johannes, Saknar honom fortfarande hur mycket osm helst varje sekund jag inte får vara med honom!

Puss på er <333
Är det idag! Idag har jag ätit den godaste kanelbullen i mitt liv som jag köpte i skolans cafeteria, tränat grymma små pojkar och svurit över den förbannade matten!
Det var min dag lite kortfattat :P
Nu sitter jag nyduchad och tittar på halv åtta hos mig :D Älskar programmet! ;) Ska strax fixa mina naglar och sedan blir det sängen för min del.
Imorgon så väntar det en skoldag sedan den årliga norrtälje marknaden med finaste Agnes!!
Nu blir det fixa naglarna! Puss <3


Bild lånad från google ;)
Hej på er!!
Nu är det oktober! Herregud så tiden går! Allt bara flyter på, jag går till skolan, tränar underbara barn, är barnvakt och pluggar. Typ. På helgerna njuter jag bara av att vara ledig. Är med kompisar, med hannes eller bara hemma och chillar. Mitt liv rullar på perfekt just nu, det är precis såhär jag vill ha det. Jag har mycket att göra så jag blir inte för rastlös, samtidigt så är jag inte allt för stressad utan känner att jag har koll på läget. Jag älskar det!  Jag försöker att ha som motto att inte plugga något på helgen och hittils så har det hållt! Men såklart så kommer det perioder då man måste plugga på helgen..
Skulle kanske inte vara helt fel att komma hem lite tidigare på kvällarna. Å andra sidan så är inte resvägarna alls lika jobbiga som jag hade trott. Så det funkar :)
Det blir kallare ute för varje dag och det märks extra mycket eftersom jag inte har någon jacka :P Eller bara en tunn jeansjacka. Så det är något som jag måste införskaffa mig snarast!
Nej, nu måstej ag faktiskt sova för att orka upp imorn. Puss på er mina fina vänner! :)




Två bilder frånn helgen med Matti som mina fina Syster har tagit!





Myyyysig lördag med min fiiiina matti!!! <3