Hejsan!
Hemma från träningen nu som gick sådär. Hade ingen ork alls i kroppen innan pausen men jag var grym på styrkan! Hängde med i Emmas tempo hela tiden och blev inte arg :D Så de känns riktigt bra!
Nu har jag ont över allt och ska snart ta en varm dusch :) Skönt! Sen blir det datorn och rätta till de sista på engelska uppsattsen som ska in imorn. Går ju bara halva dan i skolan imorn eftersom vi ska till fjällen sen :D Så de här i nog de sista inlägget jag skriver på en vecka. Men kommer hem igen på söndag :) Ska bli kul som fan! Ska åka massa bräda och bli riktigt duktig den här veckan hade jag tänkt!
Men nu måste jag kila! Ha de så bra den här veckan nu! Puss å kram <333

Hejsan!
Torsdag morgon. Skön dag i plugget idag :) Inte så jobbigt lektioner. Jag ska jobba som en tok med mitt So arbete hade jag tänkt. Just de jag var grym på matten igår! Räknade 3½ sida! *Stolt* :P
Efter plugget blir det träning :D Jobbigt styrka... Men jag överlever :)
Sista hela dagen jag går i plugget idag också :) Imorn får jag sluta vid halv 1 eftersom vi ska till fjällen :D Ska bli såååå roligt!
Men nu måste jag kila! ha de bäst pussar <333


 

Hejsan!
Hemma från barngrupperna nu :) Det gick bra :) Killarna var inte så stökiga idag, dem lyssan ganska bra :) Sånt gillar vi! Moa och Sofia var jättesnälla som kunde hjälpa till också :) Tack tjejer <333
Nu väntas väl lite plugg och sen sängen. Ska sitta vid datorn också såklart :P
Skriver imorn! Ha de bästa pussar <333


Håller på å skriver om pacemakern på engelska :P

God morgon!
Blir ett snabbt å tråkigt inlägg. Ska till plugget snart. Usch tråkdag idag. Men jag överlever. Efter är det träning med barngrupper :) Moa och Syrran ska hjälpa till :) Kommer nog gå bra hoppas jag. Sen ska jag plugga engelska som fan. Måste skriva uppsattsen.
Aja vi hörs senare! Puss å krak <333


Hahaha väldig flum bild på mig å kusinen :P

Tjoo!
Hemma från plugget nu. Hade tänkt å skriva lite på min engelska uppsats som jag hade mailat över för att få hit den på min dator men nu går den inte å öppna... Asså suck säger jag bara. Den ska vara färdig på fredag och jag har knappt börjat. Så nu blir de plugga gärnet imorn.
Hur som helst så gick väl skolan bra. Kommit igång ordentligt på svenska uppsattsen där man ska skriva om en konstnär. Fattar hur man ska göra nu :) Så de känns skönt! Sen hade vi HK sista lektionen och det gick bra. Vi gjorde pytt i panna och jag fick vara med Agge :D <333
Nu bär det snart av mot träningen :) Ska bli roligt!
Ha de bäst pussar <3333

Godmorgon.
Tisdag idag. Är lite små seg men vem är inte de klockan 8 på morgonen?
Idag blir det skola och sen träning :) Ska bli roligt med träning! Har typ inte tränat ordentligt på evigheter.
Igår spelade ju jag gitarr och de gck bra :) Skit kul var de som alltid :) Sen efter så kollade vi på filmer från när vi har spelat gitarr :) Skojsigt! Nu träffas vi inte på hela TVÅ VECKOR!!! Fy fan vad lång tid! Jag kommer inte klara mig. Vi som brukar ses flere dagar i veckan och nu ska vi inte ses alls på två veckor! De är oerhört lång tid! Ska ju iof få åka en massa bräda och ha roligt :) De går nog fort.. Innan jag vet ordet av så e lovet slut. Å andra sidan så är inte veckorna mellan sportlovet och påsklovet nå jobbiga alls. Aja de tar vi då.
Nu måste jag dra till plugget! Ha de bra dag Kisses <33

                       

Hej och förlåt för dåligt bloggande! Bara inte blivit av. Men nu skriver jag iallafall.
Just varit duktig och städat mitt rum :) Ser hyfsat ut nu :P
Idag har jag varit i plugget. Glömde skåpnyckeln så har inte kommit in i mitt skåp :P Lite smått irriterande men jag överlever. Vi kolla film på So:n så de var nice.
Efter åkte jag in till Norrtan för å hämta ut nyckeln till gympasalen i Grind och sen åkte jag hem. Blir lugn eftermiddag, bara chilla och sen gitarr :D
Aja skriver mer sen! Ha de bäst puss <333


Ingen aning om vad de e för bild bara någon jag hitta :P

Usch... tidigt uppe. Jag är as trött. Skulle verkligen inte haft något emot att sova nu. Men nej de har jag inte tid me inte. Ska på gudstjänst. Inte jättesugen på de om jag ska vara helt ärlig. Men efter ska jag iallafall spela gitarr :) Vi ska öva tills i sommar :P De ska bli riktigt kul :) Sen ska jag å Micke kolla film och klockan halv 5 blir det träning :) Så en rolig dag om man inte räknar med gudstjänsten. Men den är å andra sidan bara i 1½ timme. Så jag klarar mig.
Imorn är det skola igen, segt men det är sista veckan innan sportlov :D Guuud vad skööönt! Längtar som attan till sportlovet! Ska bli så jäkla kul!
Nu måste jag dra för Agge kommer snart och hämtar mig. Ha en bra dag för de ska jag ha! Pussar <333


Bild på favorit tjejerna <333

Tjoo!
Nu e jag hemma från konfan :) Var helt okej idag faktiskt :) Vi fick semla :P
Hur som helst är jag lite små surig för det blir ingen träning idag :( Fy bubblan vad tråkigt! Jag som hade sätt fram emot täby träningen så mycket! Men icke sa nicke, då ska de bli snöstorm. Irreterande. Så jag ska bara vara hemma och tråka ikväll igen... Jippi.
Aja får försöka vara pisitvit. Skönt med lugna kvällar ju :) Men som sagt, lite småsegt.
Nu ska jag dra! Ha de bäst puss å kram <333

Okej, jag måste faktiskt erkänna att kvällen inte blev så tokig iallafall :) Haft en lugn kväll vid datorn å chattat å¨webbat med trevligt folk :) Har även pratat ett låååångt samtal med Hannie :D Vi har inte pratat på eeeevigheter! Underbart å få prata med henne igen! Älskar dig gumman <333 Vi prata om allt mellan himmel å jord :)
Nu ska jag fortsätta chatta lite sen ska jag väl försöka komma i säng tidigt. Känner faktiskt av huvudet nu igen. Inte bra... Och måste gå på konfan imorn även om jag e sjuk. Så lika bra å vara utvilad.
Ha de bäst PoK <333

Asså jag tror aldrig jag har haft så tråkigt i hela mitt liv! Fy fan säger jag bara! Asså jag känner mig inte ens juk längre! Jag har aldrig känt mig mer frisk. Helvete att jag åkte hem från skolan. Då hade jag inte haft tråkigt nu.

Jaha... hemma från skolan igen dårå. Gick dit men gick hem igen efter engelskan. Suck... Jag har verkligen inte tid å vara sjuk. Jag kan inte missa konfan imorn och jag vill gå på träningen! Också kan jag itne kolla film med Micke nu heller. Tråkigt som fan, hade sätt fram emot de. Men men de e sånt som händer.
Får bli en lugn dag nu med massa vila så jag är frisk till imorn. Har just kollat på filmen från när jag å Micke spelade för släkten i sommras :D Asså guud vad kul de var! Så jäkla mycket sommar minnen som kommer tillbaka! Den sommarn var verkligen den bästa i mitt liv. Allt var så otroligt underbart. Spelade en massor med gitarr, låg på strande hur mycket som helst, åkte ut med lilla båten massa kväller, var med kompisar, åkte till Italien och ja... listan kan bli lång. Hoppas verkligen den här sommarn blir lika bra!
Nu måste jag dra! Ha de bäst puss <333

Bjuder på lite bilder från sommarn :)

















Okej de blev ganska många bilder jag vet men kunde inte låta bli :P

Yoyo!
Har just duschat. Mår typ bra så jag går till plugget imorn :) Bra jag pallar inte vara sjuk!
Har iallafall kollat massa filmer ikväll från sportlovet år 2007, sportlovet år 2009, legoland och skara år 2008 och Italien år 2009 :D Hel jävla underbart! Jag längtar tillbaks till Italien som attan! Och vi ska inte åka dit i år:( Fy bubblan vad synd. Men de blir nästa år förhoppningsvis :)
Nu ska jag bara sitta vid datorn resten av kvällen som vanligt. Ha d bra kram kram <333

Jag vill ha Lov

Jag lyssnar mest på den som vill prata

Jag pratar lite för mycket kanske :P

Jag gillar inte å missa träningen

Min bästa vän är underbar <333

Jag avskyr när folk drygar sig

Kärlek är jobbig

Jag gillar att träna å sitta vid datorn :D

Jag kommer alltid att älska dig
Jag är hemligt förälskad i ingen

Sist jag grät var jag ledsen

Min mobiltelefon är fiiiiin

När jag vaknar på morgonen vill jag inte gå upp

Innan jag går och lägger mig sitter jag vid datorn
Idag har jag
varit i plugget och suttit vid datorn

Jag just nu tänker på all möjlig skit

I kväll ska jag sitta vid datorn

I morgon kommer jag gå till plugget och kolla film :)

Jag hoppas på tok för mycket
Jag vill verkligen träffa dig

Hej hej
Åkte hem från plugget idag. Mår inte så bra. Huvudvärk som kommer å går och extremt seg i hela kroppen. Ingen aning om varför. Jättejobbigt är det. Orkar ingenting. Men gjorde matteprovet iallafall. Gick inte så bra. Hoppade över två frågor sen får vi väl se på dem andra. Jag vill verkligen inte sänka mig i matte nu. Vill behålla mitt VG.
Bara å kämpa på antar jag. Men är ju så lagom lätt när man inte har någon ork alls. Träningen missar jag nu också...
Aja nu har jag just kollat på ett avsnitt OC. Alltid lika bra! Älskar verkligen den serien!
Nu måste jag dra! Ha de bäst pussar <333

Tjoooo!
Torsdag vilket betyder snart helg :D Me like! Ska göra en massa i helgen faktiskt... Lite för mycket. Imorn ska jag å Micke kolla film, de ska bli skit kul :) Sen på lördag ska jag först iväg på konfa (inte fullt så kul) och sen blir de täby träning :D Dubblar, här kommer jag !! På söndag ska jag på gudstjänst och sen iväg till träning. Så både roliga och tråkiga saker. Får se hur mycket bloggande det blir, måste ju som sagt prioretera träningar och konfa först. Men några inlägg ska jag väl hinna klämma in :P
Idag är det skola som gäller. Lugn dag idag, däremot har jag matteprov... Får se hur de går är as nervös.
Efter ska jag åka in till Norrtan för att först försöka hämta ut nyckeln till Grind skola (där jag tränar barngrupperna) och sen blir det träning :D Hoppas verkligen att jag kan vara med på tumbling också idag. Fattar inte varför jag fortfarande har ont i naveln? De borde ha gått över för länge sen !
Aja e väl bara å stå ut :P Nu måste jag kila! Puss å kram <3333

Tjo
Blev inga träningar med barngrupperna idag. För å göra en lång historia kort så vart de krångel med nycklarna så vi kom inte in. Irreterande som fan men e  väl sånt som händer antar jag.
Har iallafall glott på OC och pluggat lite matte. Händer väl inte så mycket mer ikväll. Ska ta de lugnt.
Har inge mer å skriva. Ha de bäst puss <333

Hejsan!
Sitter å skriver meningar på tyskan :) Ganska kul faktiskt :)
Helt slut i kroppen, vi hade världens fys pass på idrotten i skolan idag. Jossan och Johanna (två tjejer i nian) höll i idrotten och jäklar vad jobbigt de var! Men dem var riktigt duktiga! Vi är ju tre klasser där samtidigt och dem fick alla å lyssna hyffsat och nästan alla gjorde som dem sa. De klarar liksom inte ens våra lärare av :P Så de var kul med en riktig idrottslektion för en gångs skull! Även om de var jobbigt som fan.
Nu är det bara den här lektionen och sen en No lektion kvar sen ska jag hem och glo på OC för att sen dra till barngrupperna :) Ikväll ska jag plugga till matteprovet som är imorn och sen lite engelska också. Är riktigt nervös inför matteprovet faktiskt. Gick ju så extremt dåligt på A-delen och de är ju de lätta provet, fatta då hur det blir på B-delen! Usch usch usch!
Men nu måste jag fortsätta! Ha de bra kyssar <333


Suddig bild jag vet. Gammal också :P
Heeej!
Får bli ett snabbt och krot inlägg nu för jag måste sova.
Träningen gick bra, var inte med på tumblingen pågrund av naveln. Fattar inte at tden fortfarande gör ont. Aja körde massa styrka då istället och sen trampet som gick bra :)
Nu ska jag snart lägga mig. Imorn väntar en tråk dag... Skit tråkig dag i plugget. Men sen är det iallafall barngrupper :) Moa och Syrran ska hjälpa mig för hon som också har hand om barngrupperna är borta. Så får se hur de går :P Kommer gå jättebra tror jag :)
Nu måste jag kila! Ha de bäst puss <3333
Snaaaaark.... Jag pallar inte skola idag. Usch tråååååkigt! Jag vill vara hemma.
Sitter för tillfället å lyssnar på Everlong. Väldigt bra låt av Foo Fighters som jag tycker ni borde checka in ;)
Idag blir det träning efter plugget. B-vecka vilket betyder tävlingsträning, inga grunder och inte så mycket styrka :D Jippi ! Ska bli riktigt roligt!
Hade väldigt roligt igår iallafall, Micke kom över å vi kika de sista avsnitten av 24 på den andra säsongen :) Sen satt vi å kolla massa musik på Spotify. Och jag kan väl kanske möjligen erkänna att Micke inte har så jätte dålig musik smak alltid :P Bara ibland :P
Nu måste jag dra! Ha de bäst pussokram <333


Hejsan!
Sitter och har So! Vi ska ju skriva en uppsats om typ 1500-talet. Det går ganska bra faktiskt :) Har börjat fatta lite hur jag ska skriva.
Snart e skoldagen slut iallafall och det ska bli otroligt skönt! Ska hem och titta lite OC faktiskt. Var väldigt längesen. Sitta framför datorn också såklart :P
Just de, hade ju matte prov idag. De gick skit. Det var bara A delen och jag hoppade över massor med frågor! Fy fan för matte säger jag bara! Jag hatar de!
Nu måste jag fortsätta! Ha e bäst <333


Från kvisthamra :) Snygg hjälm jag har va ;)

 

Måndag igen... Ny vecka. Suck jag vill bara ha lov nu. Pallar inte mer skola. Har matteprov idag.
Efter plugget ska jag i alla fall spela gitarr och kolla 24 :) Det ska bli roligt! Bara två avsnitt kvar på den här säsongen nu. Sen börjar vi på tredje :) Hm... Undra vad som händer när vi kollat färdigt på alla :P De lär ju ta ett tag men ändå :P
Nu har jag inge mer å skriva :P Ha en bra dag Puss <333

Tjoo!
Hemma från träningen nu som gick riktigt bra idag :D Hade ju bara två timmars träning men utan gålänger vilket gjorde att vi hann dansa en massa :) Vi tog bort några positioner i vårt fristående för vi ska bara tävla med 6 personer istället för 10. Vi fick hoppa runt lite och jag lärde mig en helt ny position (plats) på en träning :D De har aldrig hänt förut kan jag ju säga :P Så känns bra :)
Innan kom även vår granne förbi en snabbis med sin son Victor, han jag passade lite i sommras, och jäklar vad han har växt! Jättestor har han blivit! Jättesöt !
Nu ska jag pressa datorn lite och sen blir det sängen för mig. Ha de bäst puss  <333

Hejsan :)
Pluggat färdigt nu. Har faktiskt plugagt en massa ! Pluggat massa So och till matte provet imorn. Så nu känner jag mig duktig :P
Nu blir det väl lite dator och sen träning. Ska nog äta något snart också, har inte ätit någon lunch idag. Ajabaja !
Aja hörs sen PoK <333


Vad tycker ni? Kommentera å skriv :D

 

Har just kommit in från e superhärlig vinterpromenad :D Underbart!
Nu väntar plugg och sen ska jag ta de lugnt :) Har lite ont i huvudet så ska vila bort de tills träningen!
Tjingeling !

Bjuder på lite bilder :D











God morgon!
Idag är det Alla hjärtans dag :D Myyysigt! Inte för att de händer något speciellt för de men det är ju alltid trevligt ändå :P ♥
Vakna 09:20 !! Lite för tidigt tycker jag faktiskt... men så funkar jag, om jag vaknar och känner mig pigg då kan jag verkligen inte somna om. De är väldigt irreterande faktiskt. Jag vet ju att jag inte kommer känna mig utvilad sen. Och ikväll kommer jag få jättesvårt å somna eftersom jag varit upp sent några kvällar nu så då tror min hjärna att jag ska vara uppe sent och är inte trött klockan halv 11 :P Lät lite invecklat de där men ni fattar :P
Vad händer idag? Jo idag händer ingenting :P Ska träna ikväll annars inge mer vad jag har planerat än :)
Vad ska ni hitta på för skojsigt idag?
Nu ska jag käka frukost! Skriver sen ! :D

 

Hello!
Nu e jag trööött! Ska sova vilken sekund som helst.
24 var bra som alltid men Micke den klenisen SOMNA ! Då e man kleeen ;) Så vi kolla bara 2 avsnitt :P
Imorn ska jag typ baka för de blev inte av idag och sen är det träning klockan 6-8 på kvällen. Vi har ju inga bestämda hall tider så de blir lite olika.
Men nu ska jag sleepa! Natti natti!


Lite suddig jag vet :P Men hitta inget annat så d får duga :P
Nu har vi just kollat klart på andra filme för idag :P Vi skulle ju kolla på djungelboken, men vi hitta inte filmen så då kollade vi på skönheten och odjuret istället :P Sen tänkte vi att när vi ändå är igång kan vi ju kolla en till :P Så vi satte på Landet för länge sedan :P Eller Lillefot som vi brukade kalla den :P Haha ibland får man vara barnslig som sagt :P
Nu borde Micke komma vilken sekund som helst så då blir det lite 24 :) Kan inte få nog av den serien :P
Ha de bra Kisses <3333

Har just ätit jättegod äppelpaj som Mathilda och Syrran har bakat :D Jättegott var den ! Men nu är jag mätt !
Jätteroligt att träffa Mathilda gumman igen, var sååå längesen nu ! Känns som att vi inte har träffats sen julas. Men nu e hon här iallafall :)
Har varit en lugn och skön dag idag, bara tagit de lugnt. Och lugnare blir det :) Snart ska vi kolla på djungelboken :P Haha man får faktiskt vara barnslig ibland :P Disneyfilmer e ju typ de underbaraste som finns ! Sen ikväll kommer Micke hit å kollar 24 :D Roooligt ! Frida älskar helgen !

Så nu har jag pluggat färdigt matten iallafall. Skönt.
Håller på å defragmentera min dator så den är extremt seg just nu. Men är väl värt de eftersom dem blir snabbare sen :)
Idag ska jag väl mest ta de lugnt. Ner till F och F en sväng och baka. Har hemkunskaps läxa. Ska nog plugga lite So också så jag itne hamnar efter. Sen ikväll kanske de blir 24 igen :D Hoppas de !
Nej nu måste jag dra! Ha de bäst <333

Nu är det gjort! Nu sitter den där :D Och jäklarns vad nöjd jag e! Blev riktigt snyggt tycker jag! Men de gjorde ganska ont faktiskt om jag ska vara ärlig. Men de var ju inte värre än att man kan stå ut med de :P Var ju som sagt bara i några sekunder.
Nu har iallafall Micke just åkt hem, blev inge maraton för han skulle upp och jobba imorn. Men vi hann kolla några avsnitt ändå :) Bra som alltid ! Lite mörbultad bara, jag hatar att bli kittlad under fötterna :P Och både jag å Micke e väldigt envisa så ja... de blir ju som de blir :P
Men nu ska jag sova för jag e as trött! Sov gott kraaaam <333


Haha gammaaaal bild ! Älskar er tjejer <333

Bara några timmar tills jag ska pierca naveln nu! Nervööös! Men de ska nog gå bra :)
Nu sitter jag här med Lisa :) Vi sitter vid datorn :P Ska ta bussen 16:50. 
Skolan idag var väl helt okej, hade musik på eftermiddagen :) Vi spela trummor :D Rooligt ! Jag vill verkligen börja spela trummor !
Men men de får bli ett kort inlägg. Skriver när jag kommer hem fårn piercingen antagligen! 
Ha de bra Kiss <333

 
Hejsan!
Sitter i plugget å har rast :) Har haft So, engelska och idrott. Asså vi gör nå as svårt på Son. Man ska skriva en uppsatt och jag har svarat på massa frågor men jag fattar inte alls vad jag ska skriva om :P Irreterande...
Vill bara hem från plugget nu och börja helgen! Jag längtar som attan till lovet! Ska åka massa bräda med kusinerna :D Asroligt !
Men nu måste jag dra! Ha de bäst pussar<333


Datorn damnpar så funkar inte å ladda upp bilder. Sorry
God morgon!
Freeeeedag :D Yeah i love it! Och jag ska pierca naveln idag :D Fan vad jag e nervös :P Har asont i magen :P Men om man tänker efter så om de gör ont (vilket de inte borde göra för alla säger att det inte gör de) Så gör de ju bara ont i nån sekund och sen sitter den där. Och jag behöver aldrig göra om de igen för där kommer den sitta sen :) Sen är det ju bara lite smärta vi talar om, de e ju inge farligt egentligen :P De ska bli skit kul iallafall!
Snälla Lisa ska med och hålla mig i handen :D Jag tror hon kommer få ondare i sin hand än vad jag får i naveln :P Ah hon följer iallafall med mig hem efter plugget sen ska vi ta buss in :)
Ikväll kommer Micke och vi ska ha 24 maraton :D Roooooligt ! Ja de e väl allt som händer idag. Men innan allt de här e de en skoldag man ska klara av. Men den går nog ganska fort :)
Ha en bra dag puss å kram <3333

Tjo!
Hemma från träningen nu. Kom hem senare för alla föräldrar och tränare skulle ha möta så var tvungen och vänta.
Träningen gick inge bra idag, hade ingen ork alls i kroppen. De gjorde även att jag blev irreterad på styrkan. Så nja, inte den bästa träningen. Men man måste ju ha lite motgångar också :P
Nu blir det datorn och sen sängen. Fredag imorn :D Sjuuuukt skönt ! Och jag ska pierca naveln :D Fy fan vad läskigt men sjuukt snyggt ! Me like!
Sen på kvällen blir det 24 med Micke :) Vi ska ha maraton och jag ska försöka å inte somna :P
Nu ska jag dra! Puss <333

Om någon drar, eller sviker, eller om något hemskt händer så är det som ett litet sår på armen.
Det blöder och gör ont i början. Sen börjar det sakta men säkert växa fram en liten sårskorpa där.
Det gör mindra ont.
Såret börjar läka.
Men när man inte har något att göra, då pillar man bort den där lilla sårskorpan. Såret börjar blöda och göra ont igen.
Till slut har man ett litet ärr som kommer finnas där där resten av livet. De påminner om att de fanns ett sår där.
Ett sår som läkte.

Så nu har jag pluggat färdigt :) Usch vad tråkigt de e med matte. Men men de måste göras. Nu ska jag snart gå å lägga mig.
Barngrupperna gick bra :) Roligt å se hur tjejerna verkligen blir bättre :) Killarna med såklart, fast vi leker mest eftersom dem e lite yngre. Så blir mycket lekar där :P
Imorn ska jag först gå i skolan som vanligt, ganska lugn dag imorn, och sen blir det träning :) Jobbig styrka... Men vill man bli en bra gymnast så krävs de ;)
Nu ska jag slagga! Sov gott puss <333

Heeej :)
Hemma från plugget nu. Ska snart iväg å träna småttingarna. Ska plugga matte ikväll. Suck... Har ju prov nästa vecka. Skolan gick iallafall helt okej, var inte så hemskt som jag trodde d skulel bli. Fast jag fick typ damp på tyskan! Vi skulel sitta vid datorn och som alltid så fick jag den datorn som va trasig ! Alltså jag får alltid den! Då blev jag arg och gick ut å satte mig på en bänk :P Fast var faktiskt duktig för jag lästa massa kapitel i tyska boken istället. Men var lite arg :P
Men måste dra! Ha de bäst Kyssar


Haha gammal bild :P Visst ser jag glad ut ;)

God morgon.
Ska snart dra till plugget... Känner inte alls för de idag. Fast säg en dag som man faktiskt gör de. Det händer inte ofta kan jag ju säga.
Seg skoldag idag, bara tråkiga lektioner utom idrotten som vi har nu direkt på morgonen. Sen har vi matte, Tyska och No. Inte kul säger jag bara.
Nej nu ska jag inte vara ås negativ. Efter ska jag ju träna barngrupper :) De ska bli skojsigt.
Men nu måste jag dra! Ha de bäst pussar <333


Saknar dem här brudarna! Var evigheter sen vi sågs nu ! <3333

 

Hejsan :)
Har kommit hem från plugget nu. De gick väl helt okej. Hade hemkunskap :) Och jag fick 90/100 på mitt engelska prov jag gjorde innan jul! :D As nöjd !
Nu ska jag snart på träning :) Det ska bli roooligt! :D Är A-vecka den här veckan. Lite små segt men de funkar.
Men jag skriver mer när jag kommer hem! Ha de bäst pussar <3333

Tjooo!!
Sorry för dålig uppdatering men har faktiskt inte orkat idag :P
Var i skolan först. Hade No prov. Kändes ganska bra faktiskt :) Hoppas jag hade några rätt iallafall :P
När jag kom hem satt jag lite vid datorn och sen kom Micke runt halv 7 och vi spela lite gitarr :D Riktigt roligt! Var typ år och dar sen nu! Sen kolla vi 24 och nu ligger vi å lyssnar på skit musik för Micke har ingen musik smak :P
Aja skriver mer imorn! Ha de bäst pussar <3333

Tjo!
Hemma från träningen nu. Den gick väl helt okej. Var väldigt seg i början och gålängorna är väl inte de roligaste direkt. Men de gick bra å dansa :) Jag körde asmånga armhävningar! Jag var grym! Och efter var jag så jävla trött i armarna så jag bara la mig ner på golvet och börja asgarva :P Asså jag låg där hur länge som helst och garva så mkt att jag grina åt ingenting :P Fatta inte hur de kan bli så :P Väldigt sjukt :P
Nu ska jag ta de väldigt lugnt för jag är helt slut i hela kroppen. Ska nog plugga lite också för jag har prov imorn... I No. Får se hur de går. Ha de bäst pussar <3333

Hejsan!
Läget? Själv e de bra :) Lyssnar lite musik och chattar :) Richard var just här och skulle lära mig ngt spel på datorn :P Men de funkade typ inte så nu måste jag hålla på å ladda ner de och det tar ju sin lilla tid om man säger så :P Får hoppas de funkar sen ikväll :)
Annars har jag väl inte gjort nå mer idag. Bara tagit det lugnt. Ska träna snart :) Najsigt!
Och imorn e de skola igen :( Fy fan. Hemskt. Händer inge kul i skolan den här veckan heller. Men på fredag ska jag pierca naveln :D Shiiit jag kommer vara nervös !! Men jag vägrar banga ;)
Men nu ska jag dra! Ha de bäst <333


Vänskap <3

Go kväll :D
Sitter å har myskväll med Moa och Syrran :) Vi kollar film :D Eller dem halvsover typ :P  Vi kollar herbie.
Träning gick iallafall asbra :D Först körde vi lite trampolin :) Passade bra eftersom jag var väldigt seg i kroppen och då måste man inte anstränga sig så mycket. Så då skruvade jag lite. Sen körde vi lite skruvar på trampet och jag körde 1½ :D Sen i slutet körde jag dubbel! :D Två gånger till och med! Läskigt som fan men jag gjorde de :D
Så jag e fett stolt :D
Aja vare ju i Täby med Agge innan :) Det var väldigt trevligt :D Jag hittade ett par as snygga jeans :D De kändes inte ens som jeans :P De kändes nästan som mjukisar :P Lägger ut bild sen om jag orkar :P
Nu ska jag dra! ha de bäst pussar <333


Haha jättegammal bild :P

God morgon!
Hur mår alla pottsorkar? Själv mår jag prima :D Vaknade runt 10 och har just käkat frukost :)
Idag blir det en dag i Täby med Agnes :D Jippi!! Hon ska köpa jeans och jag ska vara smakråd :P Ska bli väldigt roligt :) Efter blir det täby träning ! Jaaa!! Roligt det med! Ska satsa på att köra dubbel på trampet idag. Bara ladda och bestämma sig :) Tycker fortfarande den e rå läskig :P Men jag klarar det :)
Iallafall så efter träningen ska jag hem och kolla film med Moa och Syrran :) Myyyysigt! Vet inte vilken film dock men de löser sig. Vi ska svulla godis :P
Men nu måste jag göra mig i ordning om jag ska hinne med bussen! Ha de bäst pussokram<333

Hejsan!
Hemma nu från en mycket trevlig kväll med Tjejorna :D Vi kollade på Harry potter och den flammande bägaren :) Den e riktigt bra. Men frågar ni mig så tycker jag att den e dne läskigaste :P Har inte sätt 6an än dock så vet ju inte hur de e med den :P Okej, jag vet de låter larvigt, harry potter e ju inge läskig :P Men jag e känslig :P
Aja vart rårädd iallafall när det var som mest spännande och det helt plötsligt dunsade ne snöboll i fönstret :P Och kan säga att det inte bara var jag som hoppade till :P Var Stahl, Anton, Miccan och Matti som höll på där ute ;) Varför blir jag inte förvånad ;) Jo, för att jag hade sätt Miccan och Matti smyga utanför huset innan precis när jag kom! Haha där blev dem tagna på bar gärning kan man ju säga ;P
Men nu ska jag dra! Ha de bäst pussar <3333

Heeelg :D Nu e de helg! Jippi :D Och ska hem till Agge å kolla film ikväll som jag skrev igår :) Skojsigt! Var ett tag sen nu. Innan ska jag bara sitta vid datorn och ta de lugnt :)
I skolan hände väl inget speciellt. Åt tårta :P Jag, Agge, Jasse och Ros köpte en och delade på :P Haha den var inge god :P Djupfryst :P Lite för kallt för min smak ;)
Men men skriver nog mer ikväll! Ha de bäst pussar <333

Asbra träning idag! Fick till några bra skruvar, körde frivolt handvolt frivolt och sen skruva jag på salton :D Sen gick de jättebra på styrkan också :) Så nu känns det bra! Jag älskar när det känns såhär bra efter en träning!
Dagen har varit helt okej också, skön dag i skolan :) Me like! Och imorn e de underbara freeedag :D Och jag ska kolla film med Agge, Ros och Jasse :) Jippi !! Rooligt!
Men nu ska jag dra! Ha de bäst pussar<333

Får bli ett snabbt inlägg nu för jag ska gå om några minuter!
Torsdag idag och ganska lugn dag i skolan :) SKönt. Efter plugget blir de träning :) Jag börjar bli extremt trött på snön nu föresten! Det kommer bara mer och mer! Just nu blåser de snöstorm ute.... Så lagom mysigt och gå ut i de vädret.
Men nu måste jag dra. Ha de bäst pussar <33333


Haha jag i fjällen :P

Hejsan :)
Nu har jag just ätit middag. Barngrupperna gick bra :) Killarna e lite stökiga men de blir bättre tycker jag.
Nu är jag iallafall extremt trött. Ont i huvudet har jag också. Känns som att jag håller på å bli sjuk. Men de är nog för att jag ansträngt mig ganska mycket idag. Är över imorn :)
Men orkar inte skriva mer nu. Ha de bra kram <333

Hejsan!
Nu e jag hemma från en riktigt rolig dag! Har åkt bräda hela dagen :D Lärt Jentan å åka lift också ;) Hon var riktigt duktig! Lärde sig fort :)
Fast de får ju sina konsekvenser också att åka hela dagen. E trött som fan nu och har ont i huvudet. Men de var de värt :D
Ska snart iväg å träna barngrupper nu :) Ska bli skojsigt! Sen blir de hem å ta de luuuugnt!
Ha de bäst pussar! <3333


Agge :)
Heej :)
Hemma från träningen nu. Den gick helt okej. Inte jättebra men inte dåligt. Körde typ ingen styrka heller. Eller lite situps på slutet bara. Så känner man sig stark i magen sen :P Och jag vann över Richard när vi stog på händer också!!! Jag e gryyyym! ;)
Skolan gick väl bra, hände inget speciellt. Bara de vanliga. Lite småsegt om jag ska vara ärlig. Jag vill att de ska hända något. Imorn blir det bräda iallafall :) Sen blir det barngrupper. Najsigt!
Men nu ska jag dra! Ha de bäst <333


Gammal header. Hitta ingen bild...
Hejsan!
Så nu har jag fått lite ordning på mitt hår :P Känns faktiskt bättre nu än igår. E snyggare när man har ruffsat till de :P
Idag blir det iallafall plugget och sen blir de träning :D Jippi ! Och de är ingen grundvecka den här veckan :) Så nu ska vi köra typ tävlingsträning idag om jag har fattat rätt :)
Men måste kila nu! Ha de bäst pussar <333


Lagt ut den förut jag vet, men jag har bild brist
Hejsan!
Nu e de ny månad ! Trevlans trevlans! Vet inte om de händer nå speciellt den här månaden. Tror faktiskt inte de. Lite små tråkigt men så e de ibland.
Idag har jag iallafall varit i plugget som vanligt. Efter åkte jag och klippte mig :) Så nu e de kort igen :D Underbart säger jag bara! Jag känner mig fri :D Sen åkte jag in till Norrtälje för jag skulle kolla synen eftersom jag ska ta moppekort snart och hyra bräda för vi ska åka med skolan på onsdag :) Sen har jag fått en liten crazy idé att jag ska pierca naveln :P Så jag skulel gjort de idag :P Fast de blev inte så. Men ska göra de nästa fredag för hoppningsvis :D Nervööööst men snyggt :)
Ikväll ska jag plugag matte... Hamnade efter i skolan idag. Tråkigt men nödvändigt tyvärr.
Aja ska dra nu! Ha de bäst pussar <333