Vad är det för en dag, är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanliga dag för det är min underbara mammas dag
HURRA HURRA HURRA!!!


Idag fyller min fina mamma år 45 år :D Vi firade ju henne i lördags med kräftskivan, så vi har inte firat henne jättemycket idag.
Men vi har ätit god middag och nu ska vi snart äta lite bullar och dricka te framför Robinson :) Så myyysigt!

Annars har jag varit i plugget idag, vi sluta två så de var fett chill. Fast allavaret har inte riktigt börjat än om man säger så..
Efter drog jag till plattan och kolla lite på HM, hittade en jätteskön hallstuk och en superfin mössa :)
Åkte sen till norrtälje och tränade världens duktigaste pojkar! De e så duktiga, blir så stolt!
Nu en fin bild på min mamma och mig som ett litet avslut på inlägget! Hare!

Just tränat och tagit mig en dusch :) Skönt! Har dock fått lite ont i halsen och mår lite smådåligt. Får hopaps att det bara är något tillfälligt.
Jag blev ju klippt av Ebba och hennes kompis idag :D Riktigt nöjd! Känns så bra!!
Är därför hemma idag och inte hos Johannes. Mamsi fyller år imorgon också :) Ska gå till skolan, träna smågrabbarna och sen hem och gratta mamma <3
Nu så ska jag titta på det första avsnittet av Robinson, sedan blir det sängen för min del!
Puss puss <33


Från tidigare idag
Halli hallå!
Ursäkta det dåliga bloggandet, men som sagt, det har varit en del nu.
Igår var det en gryyym kväll, kräftskiva anordnades av min mor och det kom typ över 50 pers och det var helt enketl sjuuukt skoj! Lite galet dock, men galet=skoj!
Idag är jag sjukt trött då jag bara fått typ 4 timmar inatt vilket e på tooook för lite! Därför blir det en tidig kväll ikväll.
Ska upp tidigt imorn även fast jag har ``sovmorgon´´ Min sovmorgon blir till typ kvart i 7 :P Fast jag börjar halv tio..
Har förövrigt en redovisning i skolan imorn som skrämmer skiten ur mig, så jävla nervös och jag har typ ångest för att gå tills skolan fjärde dan jag ens går där! Fjärde dan! Men det e bara å bita ihop. Jag ska klara det, så de så.
Efter ska jag faktiskt till fina Ebbis som ska klippa mitt hår :D Ska bli sååå galet skönt! Mitt hår ser förjävligt ut :P
Nu ska jag krypa ihop i min älsklings armar och mysa lite för sen ses vi inte på 2 dygn :P Kiss <3

Jag just nu :) Just duschat efter en bra träning med tjejerna!
Förlåt för lite bloggning, men jag har inte riktigt tid just nu. Mest pga att Hannes inte har något internet än så jag kan bara blogga när jag är hemma.
Men jag trivs bra i skolan! Vi har inte hunnit göra så mycket än, men i början så ska vi göra vårt första grupparbete :)
Nu måste jag fixa gympa stuff! Puss på er <33
Hemma efter upprop i skolan. Har varit hemma ett tag, uppropet gick ganska fort :) Allting gick bra, nervöst och pirrigt å så men det gick bra :) Det hände inte så mycket idag, vi fick mest lite information sen fick vi gå. Imorn så ska vi vara där lite längre och göra lite olika saker :) Sen ska jag till Johannes :)
Efter skolan idag så åt jag lunch med mamma i norrtälje och sen köpte vi ett par jogging skor till mig :D Tack mamma, var så mysigt så!!
Åkte hem sen och jag klippte gräset å jag tappa bort min mobil å leta typ på hela gräsmattan å fick lite panik tills jag upptäckte att jag hade suttit på den hela tiden XD Höhö!
Nu ska jag göra något annat! Puss å kram <33


Tog bara någon bild jag hitta. Bättre än inget ;)
Sådärja, nu har jag just målat mina naglar :) Gult blev de! Köpte två nya nagelack idag på åhlens så testade ett utav dem :D
Har sprungit lite intervaller också och kört lite magstyrka :D
Måste upp tidigt imorn, redan klockan sex om itne ännu tidigare!! Suck.. men det är en spännande dag, en början på ett nytt liv. Men goosh så läskigt!
Skriver imorn! Puss å kram <33

Funkar inte å ladda upp bilder..
Sitter här med min fining till syster och kolalr film :) Mysigt!
Är hemma nu efter några dar i södertälje och det känns skönt! Saknar min familj när jag e ifrån dem!
Ikväl har jag dock massa å fixa tills imorn! Börjar ju skolan imorn och fjärilarna i min mage blir bara fler och fler. Hoppas verkligen att det går bra!
Imorn startar även killgruppen vilket jag ser fram emot enormt! Så galet taggad!  Ebba, våra killar ska bli grymma!!!
Nu ska jag faktiskt titta på filmen också :P Puss på er <33

Ooookey nu börjar jag få tråkigt här! Det finns ingenting att göra längre! Jag orkar inte titta på ett till avsnitt av Greys! Jag orkar itne titta på teve. Jag e raaaaastlös!!
Måste hitta på något nu! Får väl stå på händer eller ngt...
Regniga lördag... Det har typ regnat konstant i ett dygn nu! Tar det aldrig slut? I och försäg så tycker jag det är ganska mysigt med regn, man kan sitta inne och ta det lugnt å glo på teve :)
För stunden och resten av kvällen är jag själv här i Johannes lägenhet. Han är hos en kompis. Så kvällen bjuder på surf på nätet och mys framöfr Greys och How i met your mother! Ganska skönt faktiskt men lite tråkigt också.
Idag har vi mest rensat i lägenhten och nu börjar det faktiskt se nästan städat ut! Nästan... ;) Vi har fått undan en del idag, rensat ut lite kartonger och burit ner saker till källaren.
Nu sitter jag och dricker kaffe och äter oliver (mitt nya godis) Älskar oliver! Men jag har riktigt godis också till sen ;) Höhö..
Nej nu ska jag titta på ett till avsnitt av Greys sen kanske man ska börja fundera på att äta något? So long people!

Godmorgon alla underbara människor som läser min blogg :D
Solen skiner och det ser ut att bli en varm fredag! Jag sitter och ordnar med lite bilder till min kalender :D Köpte en ny igår! Måste ju vara redo till skolan börjar nu ;)
Idag ska jag som sagt in till stan för att sedan åka vidare till Södertälje! Ska spendera helgen där :) Tror itne vi ska göra något speciellt, inte vad jag vet iallafall. Blir väl en lugnt helg. Sista helgen på sommarlovet. Sista dagarna på sommarlovet. Herregud, tiden går så fort!
Ha de gött people!

Sitter å tittar på Wild Child :) Ganska bra faktiskt :)
Har haft lite möte om tjejgruppen med alla tränare :) Gick bra, jag och Ebba har planerat lite för killarna också :D Så sjukt taggad!
Annars har jag tagit det lugnt idag, först hos Johannes sen åkte jag hem :)
Imorn ska jag på ett spännande möte i stan å sen hem till min Hannes igen :)
Ska komma i säng tidigt idag, försöker vänja mig in vid det nu till skolan börjar.
Skulle bara uppdatera mig lite. Puss å kram <333
Jag vill bara observera för alla att jag försvinner inte bara för att jag kommer bo lite i Södertälje! Jag kommer inte försvinna ifrån någons liv eller flytta hemifrån, jag kommer att bo hemma också :) So dont worry!! :D <3<3
Sitter å myser med chips å cola framför tevev i Hannes nya lägenhet :) Japp, det är vad jag har gjort de senaste dagarna, jag har hjälpt Hannes att flytta :) Och trot eller ej men nu börjar det faktiskt bli lite ordning här :) Jag gillar hans nya lägenhet massor!
Idag har jag varit i stan med mamma, vi har pendlat, pendlat och pendlat :P Och ätit lite :P Sen har jag faktiskt testat på en sån där model för en dag :) Det var ganska skoj, men att stå och posera e faktiskt inte riktigtm in grej :P Jag kan itne riktigt släppa loss :P Köpte inga bilder heller för de blev på tok för dyrt :P
Imorn så ska jag förhoppningsvis på stan med min vän Hannie, hon har dock inte svarat om hon kan än så får väl se hur det blir :P
Jag har iaf haft en grym dag med min underbara mamma! Väldigt trevligt även om det blev mycket åkande fram och tillbaka.
Nej nu ska jag väl kolla lite scrubs med min pojkvän. Puss på er <33


Något sånt här såg de väl ut i början :P
Som ni ser så har min fina vän Hanna varit inne och gjort om min blogg :) Jag är galet nöjd, behövdes verkligen ich det blev verkligen perfekt! Tack vännen min <3
Nu vill jag ägna det här inlägget till bland de finaste människorna på jorden. Alla mina gympa kompisar ♥ Jag har nu efter en sommar kommit fram till att jag itne vill fortsätta med gymnastiken. Efter 7 år i den finaste truppen med de finaste människora. Det här beslutet har varit det svåraste jag någonsin tagit, men det känns rätt. Prestationsångesten e för hög på träningarna och rädslorna för stora och min vilja finns helt enkelt inte. För mig är det här som att ge bort halva mitt liv. Det känns otroligt konstigt och sorgligt samtidigt som det känns bra. Nu kan jag släppa allt det där. Det är helt enkelt inte meningen att jag ska vara på dne här nivån. Jag fixar det inte mentalt.
Jag kommer fortsätta träna barngrupperna, för jag älskar gymnastiken, jag klarar bara inte av att prestera själv!
Men de här åren i den bästa truppen har gjort mig till den jag är och utan detta vore jag ingenting! Det lovar jag! Så många fina minnen, så många roliga stunder! Ni har gett mig styrka när jag behövt det och varit som min andra familj.

Nu har jag sagt som så att jag ska börja med uppehåll en månad. Sen får vi se. Men jag ska vara ärlig och säga att det känns inte som jag kommer fortsätta.

Men jag älskar er så otroligt mycket! Och det kommer jag alltid att göra! ♥

Packat massa nu som ska till Johannes lägenhet. Det känns galet konstigt måste jag säga. Att jag inte kmr gå samma vanliga väg hem varje dag, inte sova i min säng i mitt rum, inte krama på mamma och pappa innan jag ska sova, inte se min syster varje dag. Jo tack det känns så jävla skumt. Jag har sett fram emot det här mer än något annat. Missförstå mig inte, jag ser fortfarande fram emot det massa, men allt det här har liksom inte slagit mig. Plötsligt känns det inte alls lika självklart längre att jag mest ska bo hos Johannes. Jag känner att jag inte kan planera något alls just nu, utan det får helt enkelt bli som det blir.
Förövrigt har jag varit med Micke idag :) Vi har kollat film. Har tränat med mamma imorse också :D Känns bra!
Nu kommer Johannes hit om någon timme, vilket känns underbart! Min hannes ♥
Tjeeena mors!
Hur mårs det? Själv är det bra :) Njuter av ledigheten så mycket jag kan med att bara ta det lugnt om dagarna!
Har lekt lite med mina smågrannar idag, lite kurragömma å grejer :P Så söta så!
Ikväll ska jag iväg och hjälpa till på en fest klockan 17-23 typ. Lite extrapengar sitter aldrig fel ;)
Längtar till imorn när Johannes kommer hit. Saknar honom galet mycket! Ska bli så underbart å få vara med honom igen.
Förövrigt så tycker jag att dne så kallade sommarvärmen suger.. Kan inte direkt kalla de någon somamrvärme. När det gäller vädret så är jag faktiskt riktigt besviken på sommaren, vädret har varit uselt! Inte spec varmt, inga dagar på strande, molnigt eller regnit. Vet inte vad ni tycker men jag tycker att vädret hade kunnat vara 100 gånger bättre!
Nu ska jag spela lite sims och sedan börja göra mig i ordning! Puss och kram <3

Hejsan finisar!
Lugn och skön dag idag,tar det bara lugnt! Har klippt gräset och duschat å så, annars inte gjort någonting speciellt. Ska nog inte göra något speciellt heller :)
Nu är det inte långt kvar tills min Johannes flyttar, på söndag kommer han hit och sover här och sen flyttar han på måndag :D Jippppiiiiie! Vi har inte träffats på typ 3 veckor heller så saknar honom massa!
Just nu håller jag på att fixa lite med killgruppen, ska ha in lite nya killar och så. Jag och Ebba är gaaalet taggade på en ny termin med dem små liven, och ska verkligen satsa nu! Nästa termin vill vi tävla! :D
Nu ska jag fortsätta att fixa lite, ha det så bra puss <33


Idag har jag åkt ålandsbåt med M och M och kusinerna :D Mycket tevligt och mysigt! Däröfr det har varit dåligt med uppdatering idag.
Nu grubblar jag över de svåraste beslutet i mitt liv och ska snart på träning! See ya
Tjeeena där!
Ligger i sängen med en viss söt tjej :D Varit me Matti sne igår :D Har haft så mysigt så! Onepiece party å allt :D
Vi ska väl bara chilla idag, Matti åker vid två. Sen ikväll så ska vi till Temrinarna å äta middag :D Huuuur najs?? :D Ska bli riktigt skoj!
Tänkte bara uppdatera mig lite, så ni vet att jag  lever :D See u later!! Kisses ♥

Tråkdag idag. Har grymt tråkigt.. Vädret suger, de blåser så de e svinkallt ute så man kan itne bada men det är heller inget sitta inne å glo på film väder.. Jag struntade dock i de och har just kollat på två avsnitt av greys :) Håller på å laddar ner lite sims också.
Vill att det ska hända något, jag pallar inte sitta inne och tråka hela dan. Kanske går något bra på bio. Fast jag har ingen å gå på bio med :P
Nej, en riktigt sugig dag är vad det är. Jag vill bada. Å ha det varmt och skönt. Så de så!
Snart flyttar hannes btw, nästa måndag ska han flytta till Södertälje :D Då slipper vi avståndet! Det finns inte ord som kan beskriva hur lycklig jag är över det! Underbart!
Nej, om man kanske skulle ta å måla naglarna. Hare bra!



NU ÄR JAG HEMMA FRÅN EN GRYM VECKA I ITALIEN!!!
Veckan har varit grym med bad å sol å en massa träning! Hur mkt har vi inte skrattat den här veckan och hur kul har vi inte haft? Det finns nog inte ord som beskriver! Får försöka visa så gott det går med bilder sen!
Alla har utvecklats något enormt, utvecklinsmessigt så är det helt klart de bästa lägret någonsin!! Jag är extremt nöjd med veckan, trots lite gnabb som skett, och vill verligen tacka alla underbara ngfare för att ni gör just mitt liv så perfekt!
Idag ska jag träffa en mycket efterlängtad vän vid namn Micke Wiman. Ska bli riktigt skoj! Med tanke på att vädret inte är det bästa så antar jag att det kanske blir en film eller två.
Nu ska jag försöka ladda upp lite bilder från Malta :D Jag törs inte lova när bilderna från Italien kommer upp, vi får se helt enkelt! Men tillsvidare så får ni en mycket söt och underbar Jennifer på bild!