Mitt livbestår just nu av stress, plugga, stress, plugga, stress och slutligen plugga.Den här veckan är hemsk, vi har sjukt mycket som ska göras och jag har ett flertal gånger bara känt för att gå och lägga mig i ide..
Idag bjuder iallafall vädret på sol vilket är lite roligare iallafall. Jag har dock gjort världens miss, eller egentligen itne mitt fel men jag hade iallafall sovmorgon till halv 2 idag. Så halvt 9 imorse var jag här ensam och undrade vart alla hade tagit vägen. Stört irriterande. Jag har iallafall pluggat lite på saker men det som jag oroar mig mest för är ett tyskaarbete som ska in och det är ett grupparbete. Och hon jag jobbar med är itne här eftersom hon visste att det var sovmorgon. Såååå ja. Jag sitter här och gör ingenting iprincip. I eftermiddag har jag utvecklingssamtal också, klockan kvart i 5. Sen ska jag åka hem till Johannes.
Puh, orkar inte mer. Aja hoppas era liv är lite mindre stressiga än mitt just nu. Puss

Julpynt, första ljuset tänt, första lussebullsbaket, första julmusten, 7 påsar saffran och julmusik.
Nu är det juletider! :D













Tjena bloggen!
Idag har jag tittat på Mickes fritidsbarn som jag skrev att jag skulle igår :D De var så söta och duktiga så! Jätteroligt och se vad han har lärt dem :) Sedan åkte vi runt i Norrtälje för Micke skulle köpa en present och jag övningskörde :) Gick okej tycker jag de e så roligt! :D Störande att Johannes fortarande inte fått sitt handledarbevis bara.. Det har liksom gått typ 4 månader! Så jävla dåligt skött tycker jag, sånt här blir jag riktigt förbannad på.

Ikväll blir det som sagt middag i stan, jag och papi ska åka vid kvart över fyra :) Ska bli riktigt mysigt och gott, vi ska äta på min favoritresturang också :D Naaaajs!
Nu ska jag börja fixa mig! :) Puss och kram <3


Hihi en liten gullig bild jag hittade på Sofia och Laffie som småååå :D
Äntligen är den sega skolveckan slut! Den har gått så långsamt och det värsta är att jag inte ens kommer kunna slappna av under helgen för jag har så jäkla mycket i skolan nu! Jag blir snart tokig! Fy satan.. Aja, jag har väl kanske blivit lite bortskämd de första månaderna. Har suttit och fått hjälp av pappa med en uppgift nu på kvällen iallafall så det var super! Tack Papi :)

Nej, nu får det vara nog med skolprat. Idol tittar jag på ikväll som många andra. Sitter hemma med mamma och pappa och bara myser! Imorgon ska jag upp hyfsat tidigt för att åka och titta på när Micke har uppvisning med sina fritidsbarn :) Sedan ska jag hem en snabbis för att sedan åka in till huvudstaden med Pappa! Vi ska äta ute med Johannes och hans föräldrar :D Supermysigt ska det bli! Längesen jag träffa Anne och Björn nu också, senast var i somras faktiskt, så det ska bli roligt det med :D

Såååå, vem hejar ni på i idol då? Jag måste säga att jag har otroligt svårt att bestämma mig, alla är så otroligt duktiga! Ikväll tycker jag dock att Robin briljerade med en otrolig show och sång. Var lite gråtkväll ikväll när idolerna skulle sjunga en låt till någon som betyder mycket för dem. Mycket fint!

Nu ska jag titta vidare på idol, vi får se vem som får lämna idag. Puss och kram <33


Fin bild på pappa jag hittade :)
Här kommer min önskelista! :D Vet ju att du har frågat Mormor så ta dig en titt nu ;)
Och jag vet, det är inte kul att ge bort presentkort och pengar, men börja förstå nu att det är vad vi ungdomar önskar oss, det är lättare att kunna köpa sina egna grejer :)

Presentkort på intersport. Pengarna ska isåfall gå till en ny skidhjälm eller en ny skidjacka :)


Böcker. Jag gillar lite allt möjligt, däckare är bra :) OBS det måste vara vuxenböcker ;) (tyvärr)


En Teddypläd. I färgen mörklila, grå, beige eller svart :)


Presentkort på Gina Tricot och HM. Kläder är alltid skoj!


Teoribok till körkortet!


Smink. Jag har ju faktiskt börjat använda sånt nu. Så bring it on! ;)


Biokort. Enkelt men uppskattat!




Parfymer! Lyssna här nu mormor och morfar för jag önskar mig speciellt parfymen som Mormor fick när hon fyllde 75! Den med lavendeldoft :D


Det var nog allt för tillfället. Skriver om jag kommer på något mer! :D <3 Pöss

Hej på er mina tappra bloggläsare!
Så glad att jag fortfarande har kvar en liten skara läsare här på bloggen! :D Det uppskattas ska ni veta!
Idag har jag varit duktig å kört ett ordentligt pass på gymmet :D Så skönt när man e helt slut i kroppen när man går därifrån tycker jag :) Då känner man sig lite duktig :)
Förövrigt så segar sig veckan fram, dagarna går i slowmotion! Inte okej, jag vill ha snabba veckor och dagar nu så det blir jul fort :) Fast så långt e det ju faktiskt inte kvar tills juletider, det är ju faktiskt första advent på söndag! :D Gud så mysigt och jag älskar alla julreklamer och pynt som man ser överallt :) ♥ till julen.

Skolan går bra också, det flyter på. Pluggar lite hemma men inte för mycket. Tycker att jag hinner med ganska bra :) Knack knack ta i trä..
Imorn ska jag träna söta gymnaster, sedan blir det hem och chilla. Å skola innan såklart..
Heeeejdå!! :D


Kaaanske inte dne mest intressantaste bilden i världen men den enda jag har för tillfället..
Och nej jag har inte tagit kort på mina ben med flit, jag kom åt kameran :)
Tjeeeenare bloggen!
Idag har jag gjort världens fail och köpt en SOLO tidning som redan låg här hemma och väntade på mig! Så nu har jag två nummer av det senaste SOLO numret. Aldrig fel de heller! Idag har jag även varit i skolan, tränat små duktiga grabbar och övningskört hem i mörker för första gången :D Trevlig dag, utom att det har känts som torsdag hela dagen..?
Imorn så ska jag till skolan och sedan gymma! Ska bli skönt de, har inte gymmat på ett tag.
Nej nu blir det lite plugg och te, sedan sova! Gnatti!


Hihi mina fina fingergubbar som Bebban målade på mig förut :D
Im back!! Inte hunnit blogga något i helgen, har inte suttit vid datorn någonting faktiskt :) Min helg har varit supernajs!
I fredags så åkte jag och Johannes hem till mig där det blev middag med Rosie och Ronja och familjen :D Suuupermysigt, har inte träffat dem på år och dar! Så vi checkade idol å hade de trevligt :) På lördagen chillade jag bara med Hannes på dan, vi gick ut lite och jag övningskörde lite med Papi :D På kvällen var det återträff med alla tjejer från klassen och jäklar vad mysigt det var! Vi satt i flera timmar och pratade och hade mys! Verkligen jättekul att träffa alla igen och få höra hur de har det på nya skolor och allt :)
Igår så gick jag en mil (!), I know, helt sinnesjukt! Följde med pappa och mamma ut på en promenad med hunden. Det var asjobbigt, fick tok ont i benen.. Men lite mysigt var det också, skönt att komma ut lite :) Drog iallafall till Hannes sen och lagade korvlåda som blev jättegod och mös hela kvällen :D Det var min helg! En väldigt bra helg faktiskt, har hunnit med mycket men bara mysiga och roliga saker! Så tummen upp för den helgen :D

Nu ska jag till skolan och sedan blir det barnpassning med axel! See ya!


(lånad av miccis!)

Godmorgon bloggen! :-) Kommer inte hinna blogga något ikväll så jag kör ett litet inlägg nu ifrån mobilen istället :-) idag är det torsdag, jag sitter på pendeln påväg till skolan. Har engelska i skolan idag å de brukar va ganska skoj :-) blir att träna tjejerna efter skolan sedan direkt hem och plugga järnet inför tyska provet som jag har imorn! Där har ni min korta uppdatering för idag gott folk ;-) pöss


Med dem här fina har jag bakat årets första pepparkakor :D Nu e det snart juletider minsan :D Supergoda blev dem!



Och dessa papper och böcker ska jag tillbringa min kväll med! Yeeey :D Det kostar att vara sjuk i två dar vetni..  Inte så värst mycket med matteboken dock tack och lov. Men en hel del med tyskan.. Blää!

Dagen har varit bra, mycket som ska tas igen i skolan bara. Fick sluta 2 vilket var skönt iallafall :) Nu har jag lagat köttfärsås heeeelt själv *stolt* och ska snart äta den med finaste killen :)

Over and Out my friends!!
Oooo, vad skrev jag för intressant igår som gjorde att många fler än vanligt checkade in min blogg? :D Aja, jag klagar inte :) Fan vad najs.
Jag är hemma idag också, har lite ångest dock för att jag missar så mycket i skolan OCH inte får träna mina grabbar ikväll :(
Men men, blir en dag hemma med flash forward istället. Inte helt fel det heller :) Funderar på att gå ut en sväng sen å få lite luft, kanske blir lite härliga bilder :) Vi får se.

Annars börjar jag längta supermycket till jul nu. Jag vill bara att advent ska dra igång på riktigt, jag vill ha julkallender, chokladkallender, snö och jag längtar faktiskt upp till fjällen asmycket! Jag saknar min snowboard och megachillet där uppe! Och lov såklart! Älskar lov :D

Nu ska jag få på mig lite kläder, sedan ska jag vara duktig och plugga matte! Så de så :) Kjamisar!


Kan inte komma ihåg om jag har lagt upp bilden föru.. Hursom helst så saknar jag sommaren!
You can run and you can hide




But you can´t escape what´s coming.
Blev till och stanna hemma från skolan idag, känner mig fortfarande sjuk. Haft ont i magen inatt också.. Vet inte riktigt vad det kan tänkas vara, känns som en vanlig förkylning men jag har mått illa också. Brukar man väl inte göra? Aja, lite bättre är det iallafall :) Och det är ju positivt! Har just varit duktig och räknat lite matte, ekvationer vi håller på med nu och det gillar jag faktiskt. Än så länge i alla fall ;)

Min helg har varit okej, utom att jag varit sjuk. Var superkul och tävla med tjejerna, annars har jag mest legat hemma och mått dåligt :P Fått vara med min hannes iallafall :) Det gör saken bättre! Ikväll ska vi kolal på törnrosa :P haha han har aldrig sett den och den är ju för underbar den filmen alltså! Utom att den typ är läskig :P

Nej har väl inge mer att skriva egentligen. Ville bara uppdatera lite :) See ya!


Hihi, söt bild från helgen. Mycket väntan på tävlingar och då blir det många lekar ;) Viskleken är en populär en!
Gosh denna bakterie var inte snäll! Mår pissdåligt! Huvudet dunkar, snuvan rinner och jag nyser som en jag vet inte vad. Det hjälper inte ens helt att du ipren.. Inte okej. Ligger hemma i Johannes soffa och har just börjat kolla på Flasforward :) En serie som gick på teve för ett tag sen men som jag inte kollade klart på så nu ska jag kolla om! Rekomenderar den verkligen, den e galet bra!

Nu ska vi prata gympasnack! Det var ju faktiskt tävling idag med småtjejerna och jag trotsade mitt sjuka jag och var såklart med! De presterade otroligt bra trots många nervösa tjejer! Räkte tyvärr inte hela vägen så det blev ingen medalj. De blev en aningens besvikna såklart, men jag tror ändå att det e nyttigt att de får lära sig att man inte tar medalj varenda gång.

Nu ska jag äta hamburgare och titta på ett till avsnitt flashforward! Puss <33

Det är någon envis bakterie i mig som absolut inte vill försvinna.. Nu har jag blivit sjuk igen, lagom till tävlingen med tjejerna imorn och allt.. Jippi. Känns som det är en förkylning denna gång, jag börjar bli snuvig, har ont i hals och huvud å känner mig hängig. Så jag är hemma nu och dricker te och försöker friskna till till imorn. Lyssnar på coldplay också för tillfället som jag bara börjar gilla mer och mer nu :) Speciellt deras nya låt Paradise. Sjukt bra!
Förövrigt så är det mycket i skolan just nu, första veckan och redan massa prov och läxor som ska in snart.. Gillar det inte alls. Men jag tror nog att det ska gå. 5 skolveckor nu till nästa lov. + att det är jultider snart :D Det gillas stort!
Nu ska jag greja med lite saker! Puss på er <33


Vet att jag har lagt upp bilden förut, men tycker den är så jävla fin så jag gört igen :D
Vad är det för en dag? E de en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är världens finaste älsklings dag, Hurra hurra HURRAAAAA!!
Idag fyller världen finaste Johannes 24 år! Och jag får inte tillbringa den med honom :( För jag måste vara hemma ikväll så jag kan åka tidigt i morgon. Det suger getballe att jag inte kan få vara med Hannes på hans födelsedag. Men jag var där imorse iallafall och vi åt en mysig frukost tillsammans.

Jag är så himla glad att jag har dig älskling, du är mitt allt! Saker har blivit så satans mycket bättre och du anar inte hur tacksam jag är över allt du gjort för mig och att du alltid finns där i alla lägen! Tack för att du finns och gör mitt liv så bra! ♥

Hej svejs!
Sitter här och har lite halvt panik, jag hittar inte min tyska läxa! Det känns inte bra, jag vill INTE göra om den tack.. Dum nog att lämna den här hemma.. aja jag får hoppas att den kommer fram!
Ikväll så ska jag försöka ligga i sängen klockan halv 10, jag var äckligt trött imorse så jag måste få sova ut ordentligt tror jag. Ska upp tidigt imorn också.
Idag har jag varit i skolan, seda tränat pojkarna och de var så duktiga!! Efter kom Micke och hämtade mig och jag fick köra lite bil :D Roooligt men lite läskigt i mörker minsan.
Onsdag är det imorgon också. Jag ska till plugget och sedan gymma! Inte gymmat på hur länge som helst! Just det jag var grym på idrotten i skolan också btw!! Jag gjorde mål i topsboll :D *stolt*
Ni får ha det så bra mina vänner, pöss på er!

Tjo på er!
Jag överlevde första skoldagen.. Det var okej. Skoj å träffa kompisarna igen :) Idag dock känns inte som en rolig dag. Det som egentligen får mig att pallra mig iväg till skolan är att jag ska få träffa mina underbara små gymnaster ikväll! Har inte träffat killarna på tre veckor!! Det är på tok för lång tid! Så det ska bli riktigt skoj. Men först en lång dag i skolan. Vi har börjat med ett nytt case nu och så. Nya tag som gäller helt enkelt! Men positivt att vi börjar de två första skoldagarna med lite sovmorgon iallafall :D
Nu ska jag ta ikapp i lite bloggläsande sen blir det nog att gå till bussen! POK


Från i söndags när vi firade ossian :D
Jahap, och då var denna underbara vecka slut.. Lovet är förbi och nu återstår typ 6 veckor innan nästa lov. Det är faktiskt inte jättelång tid.. Fast fortfarande segt. Jag är faktiskt inte taggad på skolan imorn alls. Men nu går nog veckorna fort, och snart är det juletider vilket för mig piggar upp tillvaron en del :D
Just det, jag måste säga förlåt till min Johannes också för jag glömde skriva på min planering över november att han fyller år!!! Asså whaaat? Inte okej!! Dum mig och förlåt älskling. Men han fyller iallafall år på fredag den 11 november :) Mys mys! Tyvärr så får jag inte fira hans födelsedag med honom :( Jag ska åka hem efter skolan och han ska ut med en kompis. Men men, får fira hans födelsedag en annan dag bara :)
Mitt lov har iallafall varit väldigt bra, har bara chillat, träffat lite kompisar och varit med Johannes :) Så det har varit super!
Idag har jag firat min kusin som fyller 19 år! Grattis på dig kussen!! Det var supertrevligt och jag fick äta min galna mosters suuuupergoda bullar!
Nu ska jag njuta av de sista timmarna på lovet! Puss <3

Freeeedag kväll, klockan är halv ett och jag sitter ensam i Johannes lägenhet! Han är ute med niklas på äventyr i sthlm, vilket oroar mig endel då ingen utav dem e speciellt hemma där om man säger så.. Men men, vad kan hända liksom ;)
Dagen har varit riktigt mysig, jag och Soffi drog till Norrtälje på dagen, käkade på donken och jag har typ provat varenda BH i hela norrtälje känns det som. Så nu vet ni det också, anteckna nu gott folk!
Efter drog jag till Johannes, kan meddela att resan tog tre timmar då en buss itne ville starta och busschafförer uppenbarligen har glömt bort vart gaspedalen sitter ;) Nej, jag ska inte klaga, nu är jag ju här iallafall :) Kom hit å åt och hade trevligt med Hannes och Niklas några timmar innan dem drog. Sen blev det idol för min del och jag tycker det var helt fel att Olle åkte! Han kanske inte är den bästa utav dem, men jag klarar verkligen inte André och tycker han gör iprincip samma sak varenda vecka, dessutom så sjöng inte Molly bra för fem öre ikväll! Så japp, jag tycker det var orättvist att Olle åkte!
Nu ska jag ta och läsa lite bloggar och dricka lite läsk i hopp om att hålla mig vaken. Jag vågar liksom inte gå å lägga mig själv ;)
Puss på er <33


Bye bye lingonpaj!
Halli hallå igen! Satt och läste gamla inlägg jag skrev i november förra året och fick massa lust att blogga så självklart gör jag ju det då!
Jag sitter hemma ensam i Johannes lägenhet och lyssnar på håkan :) Har ganska tråkigt, det är visst inte så kul att vara ensam hemma alltid.
Ska dra in till stan och simma sen och sedan blir det tillbaks till Norrtan för att träna världens sötaste tjejer. Tävling nästa vecka! Ska bli så jääääkla kul!!
Jag har faktiskt varit duktig och städat lite här i lägenheten :) Diskat å plockat undan massa å sånt :) Frida duktig :D
Efter träningen iaf så ska jag nog vara med Mikael Wiman, skooooj! Jag älskar lov!
Hade en grym dag igår btw, var med Bebban och jojjo å vi daaaansade och tittade på film under den mysigaste filten jag någonsin skådat!
Nu får det räcka med text asså. Kjaaaaam på er!


Har ingen bättre bild för tillfället..
Har ju glömt bort att det är november ute!! Gosh nu är det typ vinter- Fast det är runt 10 grader ute :P Asså ursäkte men det ska itne var a10 grader ute i november.. Nu tror jag moder jord har fått vinter om bakfota. Säger man så?
Nej men en lite planering för månaden skulle väl inte sitta fel va?

♥ Tävling med mina småtjejer :D
♥ JSM tävlar!!
♥ Min söööta kusin fyller 19 :)

Hm.. ofta det itne händer mer.. Eller jo det händer ju mer men de e ju de här vanliga sakerna :P Typ träning å sånt.
Aja, det blir inte en så hektisk månad då, de eju alltid lite skönt :D Å lite tråkigt ;) Fast händer ju väldigt roliga saker ändå.
Äsch ja har tråkigt nu jag bara sitter å babblar. Puss på er <3
Sådärja, nu har ja just klippt min hannes :D Fint blev det! Lite kort kanske.. Men det växer ju ut igen :)
Idag har varit en chilldag, har kollat serier och spelat tevespel typ. En sån där dag som är obligatorisk när man har lov ;)
Har gjort lite styrka också och gått ut lite med Hannes :)
Imorn så ska jag träffa två fiiina vänner från klassen, jag ska hem till Jojjo och umgås med henne och bebban :D Suuper mys! Sen blir det hem till Hannes igen och chilla typ :D Så jaa, så ser min närmsta dag ut!
Nu ska jag käka salta dödskallar och choklad :D Mums!
Hade gött people!