Dagens frukost! När man är ledig får man unna sig. Jag sov enda till 10 faktiskt, och det var så himla skönt! Har sedan gjort lite allt möjligt under dagen. Pluggat, tittat på teve, fixat naglarna, varit ute med Laffie. Nu ska jag alldeles strax byta om och äta lite, sedan ska jag till gympaträningen :) Ska idag för första gången på länge försöka träna lite försiktigt. Lite styrka och bara få upp pulsen en aning. Det ska bli jätteskönt faktiskt, fast går typ hela tiden runt och är rädd att jag ska bli sjuk..
 
Imorn är det valborg! Det innebär även för mig som går sista året på gymnasiet att det är mösspåtagning. Hihi, ska bli kul! Förväntar mig inte så mycket egentligen, det får bli som det blir :) På kvällen blir det en lugn valborg här hemma, Martin kommer hit och vi ska grilla lite och tända brasa. Alldeles lagom!
Ojojoj mina fina läsare, att ni ens e kvar när jag bloggar såhär dåligt! Ni är trogna ni :) Trodde statistiken skulle stå på 0!
 
Det har hänt massor sen sist, och trot eller ej men jag har varit upptagen sedan det sista inlägget! Eller ja, prioriterat annat än bloggen kanske är en mer lämplig ursäkt ;) Hur som helst så har jag lite fina bilder jag ska visa er, men jag tänker börja med min studentskiva som var i torsdags. Den kan sammanfattas med två ord: magisk och epic.
 
Temat på skivan var "jag kom nyss ifrån...." och man skulle då alltså klä ut sig till något passande. Jag valde "jag kom nyss från landet" och klädde ut mig till bonde! Vi bytte om och fixade oss hemma hos Rebecka innan skivan, och ja ni ser ju vilka fina utklädnader de hade! Gissa var de kom ifrån ;)
 
Kvällen inleddes med middag med alla föräldrar. Middagen var supergod (tog dock inga bilder) och det var hur trevligt som helst. Under middagen delades det ut nomineringar som det så vackert heter. Alla fick en "klassens" och motiveringarna var verkligen hur bra som helst! Nog var jag nära till tårar när jag hörde min fina nominering och mitt namn. Klassens Pepp blev jag.
 
Klockan 22:00 så blev föräldrarna utkörda! Bord och stolar plockades bort, musik sattes på och festen drog igång. In rasade folks kompisar och vi dansade loss till kvart över 2. Jag hade så fantastiskt roligt, med alla som jag tycker så mycket om runt omkring mig. Dels alla fina från klassen, men även Ossian, Ossians kompis Adam och Martin.
 
Känns som jag kan leva på glädje från den här kvälle forever. Kommer alltid att minnas min egna studentskiva 2014 ♥
Såhär såg jag ut idag! Invigde min fina keps i skolan, och kände för sommarfärger då vädret är toppen! Lite kallar idag än igår dock..
 
Har precis ätit middag i form av kyckling! Har varit hos akupunktören i Norrtälje också och fått lite nålar i mig. Ikväll ska jag fixa lite inför min skiva som är imorn (OH MY GOOD!!?) och plugga. Hade tänkt att träffa Micke och titta 24 vilket hade varit alldeles jättetrevligt, men känner att jag inte riktigt kan klämma in mer ikväll nu. Får kanske ha någon timma tråkigt sen istället, det är nyttigt det med!
 
Vi hörs nog inte imorgon, eftersom jag som sagt ska på min skiva som för övrigt kommer bli epic, men jag ska skriva så fort jag får tid igen!! Puss på er!
 
Bilder tagna av Uffe.
 
Så var jag hemma! Hemma från 4 underbara dagar i Ottsjö, mitt andra hem! Nog känns det surt allt, måste jag ändå säga. Börja skolan igen. Även om det bara är 6 ynka veckor kvar, så är det 6 veckor av massor med plugg. Bara bita ihop!
 
Tack och lov så börjar jag inte fören 13:40 idag! Så börjar mjukt :) Och solen skiner också!
 
Igår fick jag och Sofia nya skidor/bräda i för tidig födelsedagspresent!
 
Och den här skönheten har jag provat idag, med fantastiskt sällskap och ett himla fint väder! Bränt näsan har jag visst gjort också, haha!
 
Det var jätteskönt att få åka igen, ville dock inte ta i för mycket med tanke på min lilla ansiktsförlamning och att jag går på penicellin. Mitt ansikte har dock blivit bättre och nu syns det knappt alls :D
 
Nu börjar kvällen lida mot sitt slut, och det gör även denna mysiga vistelse i Ottsjö. Imorn åker jag och Sofia hem igen, efter 4 underbara dagar. Börjar skolan igen på tisdag, och jag måste säga att det känns motigt. Speciellt när jag längtar efter Martin massa och vi inte ses igen fören på torsdag :(
 
Nu ska jag dricka lite kaffe och titta på teve! Puss på er!
 
(Bild av Ulf Velander)
 
Glad påsk på er! Påskafton är det idag, Lördag den 19 April. Dagen till ära har jag målat mina naglar påskfina med Kicks egna nagellack Sugernails. Ytan blir skrovlig, som att du målat med färg med socker i, och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med resultatet!
 
På agendan idag står en sväng in till Åre, påsklunch och bara slappa. Ikväll går Harry Potter Dödsrelikerna del 2 på teve, så det ska vi definitivt titta på!
 
Ha en superfin påskafton på er!
 

Idag har vi tillbringat en dag inne i Åre! Vi har shoppat lite samt träffat kusinvitamin som nu snart tillbringat hela 6 månader med att jobba här uppe. Så trevligt så! Åt även en jättegod lunch på ett väldigt fint ställe :)
 
Här är vad jag fick med mig hem. En keps från intersport, två nagellack + en ögonskugga från Kicks egna märke och ett par Jeans från Vera Moda som världens bästa pappa köpte till mig!! Han är bra han! Har även velat köpa en keps länge men inte tyckt att jag passat i det tidigare, men nu kändes det faktiskt riktigt bra och jag bestämde mig för att slå till!
 
Nu har vi just ätit en supergod middag (grillat!!) och tittar lite på Let's Dance. En bra långfredag med andra ord!
 
P.s. Bilderna med bra kvalitet är tagna av min farbror Uffe ;) D.s
 
 




Nu är vi i fjällen!! Tågresan har gått hur bra som helst, och det känns så skönt att vara här. Bara slappna av i några dagar, inte tänka på något. Saknar M massa redan dock!

Har hänt lite grejer sedan sist. Började i tisdags å känna att ena halvan av mitt ansikte inte hängde med. Vi åkte in till akuten och det visar sig att jag har Bells Pares som det så vackert heter. Ansiktsförlamning på svenska. Man vet inte säkert varför, men troligtvis så är det för att jag har varit sjuk så länge och viruset nu har satt sig på en nerv. Det ska läka utav sig själv och som tur är så syns det knappt på mig än så länge :) Skönt att veta vad det är, men det var allt lite läskigt där ett tag!

Nu ska jag snart sova! Imorn blir det en sväng till Åre :) puss!
Hihi, när man är ledig och har påsklov så får man ägna hela dagen åt att spela sims och dricka varm choklad! :D Har haft en jätteskön dag, har verkligen typ bara spelat sims hela dagen, haha! Och gått ut på promenad med laffie och tränat mina superduktiga tjejer :)
Nu ÄNTLIGEN har jag påsklov! Välbehövligt, som alltid när man har ett helt lov framför sig. Har startat dagen med att skjutsa Martin till Norrtälje, så uppe tidigt första lovdagen. Inget mig emot egentligen, tycker om att ha hela dagen framför mig när jag är ledig. Även om ögonen möjligtvis känns lite trötta ;) Har fått tillbaka min dator också, ny hårdisk och återställd. Såååå skönt! Skärmen glappar fortfarande dock, vilket är frustrerand.
 
Tänkte att jag kanske ska berätta vad jag har gjort det senaste dagarna. har tyvärr inte tagit mycket bilder som jag kan bjuda på, men en och annan enstaka bild med dålig kvalitet ska jag väl kunna klämma fram ;)
 
I fredags var jag och Martin på bio, vi såg Captain America. Tycker filmen var riktigt bra faktiskt, och börjar inse mer och mer att jag faktiskt gillar superhjältefilmer ;) Perfekta sällskapet också såklart, och fredagen blev en riktigt bra fredag!
 
I lördags så jobbade jag, och på kvällen var vi bara hemma hos mig och mös. Tittade på teve, Harry Potter gick på 4an men vi orkade inte ens se klart för vi var så trötta haha!
 
Och igår hade vi vääääärldens mysdag! Vi speade Wii i typ hundra år, åkte lite moppe, åt massa glass (tjockisar I know) och gick och la oss i hyfsad tid. Inte alla som har lov liksom! :P
 
 
 
 
torsdagkväll, och åh jag vet att bloggningen är dålig nu! Men det är så jobbigt utan dator plus att en massa saker händer nu! Idag hade jag till exempel nationellt prov i Svenska! Det kändes bra, men mest så skönt att det är gjort nu! Imorn går jag i skolan till 12 sen går jag på ett välbehövligt påsklov ❤

Har även idag fått hem min studentklänning och den passade äntligen bra! Har bytt å köpt nya å skickat tillbaka nu hur många gånger som helst men NU hitta jag den! En bikini blev det också :) Båda från Nelly!

Imorn ska jag sova hos M, jobba på lördag. Annars bara fira loooov!!




Såhär startade jag min helg igår! Vitaminboost och vårnaglar :) spenderade sedan resten av kvällen med att sitta barnvakt åt tre gullungar. Hade tänkt att blogga då men det blev visst inte av.

Nu har jag just kommit hem från samkväll med tränarna i föreningen! Vi har ätit middag på Åtellet, druckit lite öl och en å annan drink samt pratat pratat pratat. Sjukt trevlig kväll! Under dagen har det var vårshow med hela föreningen, jag missade den dock då jag var tvungen att jobba.. :/ Men den ska ha varit väldigt lyckad, ska försöka luska fram lite bilder sen! :) Nu är Bolibompa slut för längesen och det är läggdags! Godnatt!!
Torsdag och åh jag har blivit förkyld igen å detta blev ingen vidare glad dag. Bacillerna tar över och usch, känner mig så ynklig å trött, trött på att vara sjuk och inte känna smak och inte ha någon ork.
Jag vill träna nu, jag vill peppa våren och känna inspiration. Jag vill bli frisk.
Och igår gick min dator sönder också. så vänta er inte allt för mycket uppdatering den närmsta tiden..


Outfitbild från i tisdags.