Ååh glad första advent på er!! Dagen har bjudit på fantastisk sol och krispig kyla! Har ätit en supergod första adventfrukost, pyntat med julstjärna som jag fått av mormor i fönstret och kört ett försiktigt gympass. Älskvärt.
 
Jag och Anna startade julmyset redan igår dock, med julmust å pepparkakor å nonstopchoklad! Vi hade en superbra dag med en lite trip till Nova (köpcentrumet här i Lund), massa prat, plugg och dejtmiddag som avslutning på kvällen :)
 
 
 
Asså åååh, börjar få så mycket julfeelings nu! Det här är definitivt en utav de bästa tiderna på året tycker jag, juletider. Imorn är det första advent, och lagom till det kom kylan här nere i Lund. Tycker det var på tiden nu faktiskt, däremot har jag ingen vinterjacka så måste se till at skaffa mig en om jag inte vill gå runt å va förkyld hela vintern, hehe. Min förkylning är bättre idag dock, väldigt skönt faktiskt. Snuvan med för den delen. Startade morgonen med frallor och kaffe å lite korridorshäng. Bästa lördagsmorgonen ♥
 
Nu kommer snart Annapanna hit och en dag med julmys (en dag i förskott) och plugg väntar. Puss på er!
Nu har det varit dött ett bra tag här hörni! Men har som sagt haft Martin hos mig sedan i måndags :) Imorse åkte han hem dock, och nu är det allt bra tomt här.. Haft några riktigt mysiga dagar i alla fall, ätit massa god mat, hehe.
 
 
Idag är det fredag vilket innebär helg. För mig blir det inte mycket helg dock, ska plugga som bara den inför min tenta på tisdag. Har hängt med Anna tills nu och kom precis hem. Har dragit på mig en förkylning, så måste sova tididgt ikväll och vila upp mig ordentligt.
Asså usch, gårdagen.. Eller lördagen kanske man ska säga. Verkligen intebra att efterfesta när man obbat flera timmar, min kropp verkar inte klara det. Så det var nog sista gången jag efterfestar efter jobbet i helgen. Verkligen inte värt det över huvud taget. Måste typ ge Niklas en medalj för bästa kompis alltså, för så mycket som han ställer upp är helt otroligt unikt. Jag skulle ärlig talat inte klara mig utan honom, speciellt inte här nere i Lund.. Herregud förstår inte hur han pallar med mig :P
 
Idag är en bra dag (trots att det spöregnar) för idag kommer Martin hit :D Längtar efter honom massor, ska verkligen bli jättemysigt :)
 
Ha en bra dag! Puss
 
 
Asså jag dööööör vad bra Mockingjay part 1 var!! Det var nog på riktigt de två snabbaste timmarna i mitt liv. Så sjukt bra verkligen, rekommenderar alla att se den. Och se den på bio, för det var verkligen värt. Kvällen blev toppen, med häng hos Niklas innan bion och ett par öl på pub efter bion. Toppen fredag verkligen.
 
Ikväll ska jag jobba på sydskånska :) Innan blir det middagsdejt med Ossian! Puss på er!
Min och Niklas Hungergames helg startade igår! Vi såg på första filmen, åt pizza och chips å drack cola :D Idag ska vi först se på andra filmen hos honom å sedan gå på bio å se Hungergames Mockingjay part 1! Så taggad!! Å helgen till ära fick jag ett jättefint halsband av Niklas, med en Mockingjay på. Så fint.
 
Nu har jag precis kommit hem å duschat efter ett yoga pass på gymmet! Första gången jag körde ett yogapass på gymmet faktiskt, så det var spännande :) Svårt!
 
Ha en fantastisk fredag :) Puss!
Sååå mysig kväll igår :D Lite mörka bilder men det får ni stå ut med! Vi drack vin och åt ost och kex. Åkte in till Lund för att gå på tisdagspub, men så hade både Anna och Emma glömt leg så vi åkte hem till mig igen :P Fortsatte å dricka vin å mysa till sent på nat
 
Idag har jag haft vin bakfylla, fyfan säger jag bara. Sallad var det första jag fick i mig idag runt 16:30 eller nåt. Gott faktiskt :) Nu mår jag bättre och ska snart göra mig lite tomatsoppa till middag :)
 
Ha det fint! Puss
Phu! Hemtenta så gott som klar, jag å Anna satt till 21 igår. Fett skönt :) Idag har jag varit i skolan, varit hos Anna, tränat med Niklas å nu sitter jag i min säng å tar det lite lugnt :) Ikväll ska jag, Anna å Emma ha tjejkväll å dricka lite vin å gå på tisdagspub :D Vi är lediga imorn så det är skönt.
 
Längtar by the way ihjäl mig till juletider! Advent komsi komsi :) Puss på er!
Har lite söndagsångest idag.. Känner mig inte så taggad på en ny vecka där vi dessutom börjar med statistik som jag fasar för. Saknar Martin å känner mig lite ensam. Tenta i lördags gick okej by the way. Vet inte om jag klarar den, men håller alla mina tummar. Pallar inte den tentan igen asså. Blir irriterad på hur orimligt mycket det var man skulle kunna till den tentan. Fått lite kläm på min hemtenta nu tror jag i alla fall, så det är skönt. 
 
Vad som gjorde min dag så mycket bättre var ett litet besök från Johannes. Alldeles för länge sedan vi träffades, å idag var han i Lund en snabbis och vi lunchade och pratade ikapp om saker som hänt. Var så roligt att se honom igen verkligen.
 
Jag ska väl fortsätta skriva på min hemtenta fast jag inte har någon lust. Händer inget speciellt ikväll.. Puss
 
 
 
♣ Pengar till tatuering
 
♣ Träningskläder. Detta, Detta Linne i storlek S och denna eller denna sport BH i storlek M från Sportamore
 
Dessa eller Dessa Nike Free runners i storlek 38 (skor)
 
Denna, Denna, Denna eller Denna berlock från Thomas Sabo.
 
♣ Presentkort på Cubus, Victoria Secret, Bik Bok, MQ, JC Chilli och Hemtex
 
The sims 4!! (jag vet, jag är 19 år och det kan tyckas lite töntigt att jag önskar mig Sims i julklapp, men seriöst, vill sååååå gärna ha det!)
 
♣ Yankee candle (doftljus som finns att köpa på www.yankeecandle.se )
 
♣ Lasse Åberg muggar och tallrikar
 
♣ Hårolja från frisör mot torrt och skadat hår
 
♣ Schampoo och balsom från frisör mot torrt och skadat hår
 
Tror det var det! Ååh vad jag längtar till jul nu :)
Nu så, har bloggen fått en liten ny design! Lite frisk fläkt sådär, kände att det var på tiden :)
 
Jaha, vad gör man en fredagkväll som denna då? Äter godis och tittar på Fucking Åmål i min säng. Tenta imorgon klockan 9 så inge party för mig ikväll inte. Billigare så dock, så himla fattig denna månad, haha! Så himla nervös för tenta, pallar verkligen inte kugga den igen. Försökte plugga lite idag, men det gick inte. Känns verkligen som jag kan det mesta nu, så får be till gudarna att det går vägen. Önska mig lycka till! Puss!
Asså ååh ni förstår inte vilken victory det här är för mig! Att bara kunna ställa mig på löpbandet, känna in dagsformen, och springa en 30 minuter och 4,5 km. Det är ett sånt steg i min träningsprocess. Jag vet att det är vardagsmat för många, men för mig är det en milstolpe, att ha kommit så pass långt i min konditionsträning. Kondition är bland det svåraste och tråkigaste jag vet, och jag har verkligen aldrig förstått de som ens kan överväga att springa längre än 10 minuter på löpbandet. Men nu jäklar! Med vilja och tid och ett accepterande av att jag helt enkelt inte är en konditionsperson och måste va glad för små framsteg så har jag ändå kommit en bra lång bit nu! Känns så bra :)
Var för övrigt själv på gymmet imorse (då får man ta lite selfies, hehe), superskönt. Bra start på min dag! Resten av dagen har jag pluggat, pluggat, pluggat. Fått ner en del text på pappret (vi har hemtenta) nu i alla fall så det är skönt. Däremot hela tiden orolig för att jag gör fel.. så osäker på hur uppgiften ska vara.
Avslutade kvällen hos kusinvitamin som bjöd på mat och trevligt sällskap :) Bra torsdag ändå!
 
 
Gårdagens Espresso House fika med Anna :)
 
Idag har jag faktiskt varit lite mer produktiv än igår :) Först varit på föreläsning och sedan gjort en exempeltenta. Borde dock plugga mer men herregud jag får inte in mer i skallen. Blir galen..
Nej, trött hjärna + lill lördag + ledig imorn = pubonsdag med Ossian! Lite kul måste man faktiskt ha också.
 
Hoppas ni får en trevlig kväll :) Puss!
Träna träna träna! Så taggad på att bli starkare asså! Tycker verkligen det är kul att gymma (även om det är motigt att ta sig dit ibland) och älskar när man märker att det faktiskt börjar bli resultat :) Så kul!
 
Förutom å träna så har jag varit superdålig idag. Knappt pluggat någonting trots omtenta på lördag. Kanske för att jag känner att jag har hyfsat bra koll, men det tyckte jag sist med och obviously gick det inte så bra. Ska försöka ta tag i det lite ikväll, efter jag ätit.
 
Hoppas er tisdag varit finnemang :D Puss!

 
 
Firat kladdkakans dag, pussat på Martin, kramat på mamma och pappa, pluggat, fikat med favoritpersoner, spakväll med syrran, ätit supergod hemlagad mat, badat badkar, pratat om viktiga saker långt in på natten.
Ja, ni hör, min helg hemma har varit toppen och det var en vemodig Frida som åkte hem på söndag kväll.
 
Nu tillbaks till verkligeheten. Puss

Tror jag berättat om mitt nya, kanske inte helt unika fel, mot mina förkylningssymtom: vitaminer, vatten, vila. Mina tre V:n helt enkelt. Så, mitt fruktfat ser ut som på bilderna ovan när bakterierna slår till. Och OM det funkar! Jag börjar verkligen tro på dessa knep nu, för jag mår bättre än igår (knack knack ta i trä). Drack säkert typ 4 liter vatten igår, åt clementiner och sov tidigt. I och försäg somnade jag inte fören flera timmar efter jag lagt mig.. men jag vilade ju i alla fall när jag låg där i sängen. Bestämde mig dock för att jag vill vara på den säkra sidan så skippar träningen idag.. Tyvärr. Tänker att jag ska försöka ta det innan skolan imorn istället.
 
Annars har jag varit på föreläsning och SI-möta idag. Kommit hem, ätit lite lucnh (nudlar, fett fattig) å ska nu ta tag i dagens plugg. Senare ska jag packa å ja.. ta det lugnt :) Imorn åker jag hem och hälsar på min familj, ska bli så sjukt mysigt å längtar massa :D Puss på er!
 
Imorse när jag vaknade kände jag lite förkylningssymtom.. Så, jag gick till seminariet, men bestämde mig för att resten av dagen fick bli en ta- det- lugnt- dag! Vill inte bli sjuk (vill man ju aldrig såklart), så har legat i sängen å druckit te och kaffe och pluggat och tittat på serier i myskläder hela dagen.
Plockade fram mina älskade sockor som fått vila under sommarhalvåret också. Planer för kvällen? Fortsätta ligga i sängen och vila! Och sova tidigt. Att lyssna på kroppen är viktigt, och det är precis vad jag gör idag!
 
 
 
 
Foooodgasm! Jag och Martin var superduktiga i helgen och gjorde både amerikanska pannkakor och egen pizza! Mums :) Kantarellsoppa gav vi oss på också men den blev så dålig så vi var tvugna att slänga den, haha. Man lär sig av sina misstag säger jag bara, och ett litet tips för andra puckon där ute: flytande fond smakar bäst om man gör som det står på flaskan och spär ut den med vatten. Hehe..
 
Idag har jag läst och tvättat hela förmiddagen. Fruktansvärt. Don't get me wrong, jag älskar att läsa. Stort intresse. När böckerna inte har namn som "grundläggande vetenskapsteori för psykologi och andra beteendevetenskaper". Säger som Anna, grundläggande in my ass! Har dock faktiskt plöjt igenom alla sidor nu tack och lov :)
 
Nu ska jag snart äta lunch, sedan bege mig till föreläsning. Puss
Min helg har varit bättre än bäst. Känner mig så fylld av energi nu från Martins besök, vi har verkligen haft det hur bra som helst. Slappat och njutit av varandras sällskap plus en grym halloweenfest i lördags! Ååh ♥
 
Du är mitt allt, min prins, min hjälte. Vet inte vad jag skulle göra utan dig. Jag älskar dig flera varv runt jorde och tillbaka ♥