Hejsan :)
Äntligen skoldagen slut och helgen kan börja :D Idag är det ju som ni säkert vet valborg :D Me like! Älskar valborg! Skrev i inlägget igår vad som händer, så ni får bläddra ner lite om ni vill läsa om de för pallar inte skriva de igen ;)
Skoldagen gick iallafall hyfsat fort. Inte speciellt jobbigt heller, vi hade städdag så vi städade ute :P Hehe inte roligt direkt...
Just nu sitter jag och käkar lite youghurt :) Klockan 18 så kommer Line, Agge och Familjen Rothamn över :D Då ska de grillas till 100% !! Första grillningen för i år :) Gillart!
Lär inte skriva mer idag, kommer nog hem ganska sent, men skriver imorn! Ni får ha en jättebra valborg för de ska jag ha! Puss å kram <333


Hade lite kul med Lisas makera i plugget ;) Älskar er <333
Hejsan!
Nu har jag å Micke just kollat lite 24 :) Två avsnitt hann vi med :) Riktigt spännande!
Innan repade vi och gick mycket bättre den här gången :) Var bara jag, Hugo och Jill med för dem andra kunde inte men tycker vi fick de å låta bra :) Skönt de! Inte speciellt långt kvar tills vi ska spela. Tror itne vi har satt något datum, men lär väl bli någon gång i maj. Och i så fall är det inte långt kvar! Ska nog repa på lördag igen :)
Imorgon är det valborg :) Riktigt mysigt! Jag verkligen älskar valborg! Man känner verkligen att våren har kommit och att sommaren är påväg då :) Jag, Agge, Line och familjen Rothman ska äta nere hos farmor och farfar :D Myyys! Sen drar jag, Agge, Line och Sebbe iväg till brasan och ska vara där en liten stund. Sen drar jag å Sebbe hem till mig för att kolla lite film (tradition). Men precis som alla andra år så lär det väl sluta med att någon utav oss somnar i soffan med chips skålen i knät ;) Då känner man att det är valborg kan jag ju genast meddela!!
Nej nu ska jag sova. Är ju faktiskt en dag i skolan först... Ha de bäst puss <333


Bild från förra året på Sebbe, brasan och även min mormor där i bakrunden :)
Hejsan!
Hemma från plugget nu! Var en lugn dag idag igen :) Fett skönt! Varit en väldigt lugn vecka över huvud taget. Skönt med lugna veckor tycker jag. Nu är det bara en dag i skolan kvar sen går vi på helg :) Lång helg till och med :D Är ledig på måndag! Me like :D Däremot var Jasse sjuk :( Tråkigt. Men Agge var frisk iallafall :D Love u<3
Nu ska jag ta de lugnt, får ju inte träna, sen ska jag iväg å repa :) Rooooligt!
Skriver mer ikväll! PoK <33


Frida älskar sin Agnes <333

Hej :)
Hur har eran dag varit? Min har varit bra! :) Åkte till skolan såom vanligt, förvånadsvärt lugn dag för att vara den jobbigaste dagen på hela veckan :P Matten gick fort och på både tyskan och NOn kollade vi på film :) Har varit gympa idag också, är lite förkyld å får ju inte träna så jag satt på läktare noch spelade lite gitarr :) Micke var typ vikarie som gympalärare och hade med sig gitarren :) Tittade även på när han och Ida försökte jonglera ;) Haha Ida var klart bättre än Micke ;)
Efter plugget drog jag iallafall hem en snabbis och fixade lite sen åkte jag till Norrtälje för att ha avslutning med barngrupperna :) Dem var jätteduktiga! Det går verkligen jättefort! Fatta att jag har tränat killgruppen hela 2 år nu! Galet fort har de gått! Nu är jag iallafall ledig resten av onsdagarna, ska bli skönt de också :)
Nu ska jag äta något! Puss å kram <333


Gammal bild på killgruppen!

Grattis säger vi till Jasmine Ingevald som fyller byxmyndig idag :D
Älskar dig sweetie<33


Ja, som ni märker så e jag hemma fast jag borde vara på träning. Upptäckte imorgon lite halsont, jag har tydligen ett virus i halsen. Började nog träna lite för tidigt, var ju inte helt frisk. Så nu ska jag vara hemma från träningen en hel vecka :( Fett tråkigt kan jag ju genast säga! Fast e ju bättre och bli helt frisk så jag kan träna ordentligt sen än å bli sjuk igen och jag måste missa ännu fler träningar.
Aja skriver kanske mer sen! Puss<33

Skrev inge mer igår för jag hade ingen lust :P Hehe så får det vara ibland. Hade en kul eftermiddag/kväll igår iallafall :) Fick med mig en bikini och ett gult linne hem från Norrtan + present till Jasse :D Väldigt nöjd.
Efter spelade jag gitarr. Den gick väl sådär igår... Sen på kvällen satt jag bara framför datorn å webba å chatta :)
De var lite kort om min Måndag :P Idag är det Tisdag för dem som har missat de vilket betyder träning :) Kuuuul!
Hoppas det går bra. Ingen aning om det är A eller B vecka. B vecka för dme yngre iallafall eftersom dem tävlar i helgen :)
Nu måste jag dra! Puss å kram <333


Nån random bild jag hitta :P

Snart e skolan slut! :) Ska bli väldigt skönt! Inte varit en jättejobbig dag i och försäg men ändå :P Det är tok varmt ute så vi har solat på rasterna och ätit glass :D
Nu har vi So och jobbar med Islam. Vi ska skriva en rapport. Det är skitsvårt... Men som sagt, inte långt tills vi slutar nu :) Då blir det Norrtan med bästaste!

Tjo!
Måndag dårå... En helt ny vecka. Hoppas den går fort. Inte långt kvar till sommarlovet nu! Bara 6½ vecka kvar :d Sen e vi fria för hela 10 veckor! Shit vad underbart det ska bli! Ska göra så jäkla mycket kul i sommar! Ska kanske på liseberg, åka på gympaläger, träna, träffa Johannes och sen ahr vi ju alla dem här självklara grejorna som man gör varje sommar tex sola, bada, äta glass, hoppa studsmatta och mycket mer! Fan vad jag längtar! Vill ha sommar nuuuuu!! Men bara några veckor kvar, de står jag ut med. Hoppas jag ;)
Ja schemat för idag skrev jag ju om igår men för er som missade de så ska jag först till skolan, sen till Norrtan med Agge för å köpa bikini och present till Jasse och sne hem å spela gitarr :) Å Efter det blir de datorn! ;) Haha inte ovanligt jag vet ;)
Men måste kila! Puss å kram <333

Hemma från träningen :) Gick väl sådär för mig, känner inte att jag dansar så bra.. Håller ju på å gör om och sånt nu också så massa nytt å lära in.
Nu sitter jag här och mumsar godis :P Inväntar Micke som ska komma, vi ska kolla lite 24 :) Längesen sist nu!
Annars har jag inte gjort någonting alls idag, haft väldigt tråkigt. Imorn däremot bli en rolig dag :) Eller nja, skolan e ju inte kul men efter ska jag å bästa agge in till Norrtan för att köpa present till jasse som fyller år på onsdag :) Jag ska även införskaffa mig en bikini :) Trevligt säger jag bara! Efter hoppas jag att det blir lite gitarr, var längesen de också eftersom det inte blev något förra veckan. Så det blir en rolig eftermiddag imorn :)
Men nu måste jag dra! Puss å kram <333


Gud vad jag älskar att köpa bikini!! Typ de bästan jag vet :D
God morgon!
Vakna just...
Söndag idag och jag känner att jag har träningsverk från igår :P Inte tränat på typ en vecka ju :P
Schemat idag ser ganska tråkigt ut. Ska inte göra någonting. Ta de lugnt och sen i eftermiddag är det träning :)
Ska nog sola lite, men verkar som att det blåser och då blir de ju kallt.... Aja vi får se :)
Jag skriver mer sen när det har hänt något!! Kram kram


Hejsan!
Inte skrivit något på hela dagen, jag vet. Jag börjar bli ganska dålig på å blogga känner jag. Ska bättra mig..
Iallafall har varit en bra dag :) På förmiddagen så solade jag i de fina vädret :) Sen börja de regna :P
Åkte på konfa sen, de var typ konfa kampen. Massa konfermander från norrtälje och svanberga var där. Var riktigt roligt faktiskt men var bara med lite för sen åkte jag på täby träning :D Gick riktigt bra! Tror äntligen min rädlsa för dubblarna e borta :D Körde massa dubblar, lyckades även få till en faceplant :P Hehe ja.... :P
Bilresan påväg hem var nästan roligast :P Åkte med Richard och Jentan. Har aldrig garvat så mycket i hela mitt liv :P Asså jag gjorde fan bort mig totalt :P Usch säger jag bara var inte lite röd i ansiktet :P Och dem mobbade mig resten av bilresan :P Piiiinsamt!! :P
Nej nu ska jag dra! PoK <333

Och ett stort grattis säger vi till Micke wiman som fyller 24 år idag!! Hoppas du får en riktigt bra dag!!
Vår vänskap kommer fan hålla livet ut! Mig blir du inte av med ;)

Hejsan!
Just kollat några avsnitt vänner :) Elin, sofias kompis, hade med sig sin dator och hon hade massa vänneravsnitt där :D Så där var min kväll räddad :) Har käkat middag hos farmor och farfar också :) Jättegott var de!
Sen har jag väl inte gjort nå mer :P
Aja har inge mer å skriva, skriver mer imorn! Puss å kram <333


Haha flummig bild på mig å kussen ;) Från i julas :P
Okej, jag har sjuuukt tråkigt! Och knappt halva dagen har gått! Jag kommer vara död när den här dagen e slut.
Jag har spelat gitarr, läst bloggar på datorn, kollat vampire diaries, gått ut, ätit, fixat naglarna och ja typ gjort de man kan göra. Kanske skulle kolla en film? Men vet inte om jag pallar ska ju kolla ikväll. Gaaaah jag hatar å vara sjuk!


Lika uttråkad som jag ser ut på bilden är jag just nu
Just kommit in från en skön prommis :) Gick inte långt, men skönt å komma ut lite ändå i de fina vädret :)
Nu ska jag snart spela lite gitarr sen ska jag nog se till att få i mig lite lunch. Viktigt å äta för att bli frisk. Och imorn SKA jag vara frisk så jag kan träna :D Har ju laddat för min dubbelvolt! Den ska jag sätta imorn :)
Har fixat min naglar lite idag också för att gå från de ena till de andra :) Filar å klippt å målat :) Var ett tag sen kan jag ju säga men passar bra å göra när man är sjuk och har tråkigt.
Nu ska jag spela gitarr! Puss å kram <333

Godmorgon :)
Är på bra humör idag känner jag :) Mår mycket bättre! Knappt ont någonstans :D Förhoppningsvis är jag frisk imorn å då kan jag träna :D Kommer antagligen bli en tråkig fredags kväll eftersom jag inte kan hitta på något, men får göra de bästa utav de. Tror jag ska proppa godis och kolla på en bra film. Ska nog hyra någon bra :)
Sitter för stunden å tittar på MTV. En bra kanal tycker jag, iallafall på morgonen. Kul med musik :) Har även hunnit med å duscha och äta frukost, och klockan är bara 10 i 9 ;) Haha jag vaknade halv 7 :P Helt sick, jag vet, men om jag vaknar och är pigg går det bara inte att somna om hur tidigt de än är... Irriterande. Men då får jag ju mer gjort.
Nu ska jag dra! Puss å kram <333
Så, nu e jag hemma igen och har just käkat lite lunch. Matteprovet gick sådär, fick chansa på massa frågor. Men jag svarade på alla iallafall.
Nu ska jag ta de lugnt, plugga lite. Fast jag har inte så mycket å plugga på :P Men lite har jag allt. Ska kolla de senaste True Blood avsnittet också :) Så har något å göra iallafall.
Skriver mer sen! Puss å kram <333

Får bli ett väldigt snabbt å kort inlägg! Hemma från plugget idag med, tror jag börjar utveckla en halsfluss :(
Hoppas verkligen itne de!
Ska iallafall snart bege mig till skolan för att göra ett matteprov. Åker hem sen igen. Men pallar inte få massa rester å skit så lika bra å få de gjort.
Skriver mer sen! Puss å kram <333
Asså har vädret fått fnatt eller?!
Snö?! Nu??!! Det är ju fan slutet på april! Uuuusch vad arg jag blir! Jag vill inte ha mer snö!
Sitter iallafall och kollar på Morden i midsomer men en kopp te. Mår verligen inte bra alls. Ser inte ut som det blir någon skola för mig imorn heller. Fast måste dit å göra ett prov. Får se hur de blir.
Nej nu ska jag kolla vidare! Skriver sen! Puss å kram <333
Inte hänt så mycket. Kände bara för att slänga in ett inlägg, har så grymt tråkigt. Läst massa bloggar, kollat tv, pluggat, varit ute med hunden, ja jag har till och med städat mitt rum. Så finns inget mer å göra nu. Skulle kunna öva lite mer till mitt Mtteprov jag har imorn men eftersom jag inte är säker på att jag kommer kunna gå till skolan imorn och eftersom jag känner mig ganska säker så tror jag inte de behövs.
Har försökt sova lite men de gick inte. Mår inte bättre heller. Eller halsen är bättre. Så de e ju bra. men ont i kroppen och ont i huvudet och snorar. Gaaaaahh blir galen!!
Förlåt för neggo inlägg men jag kan inte komma på något pisitivt just nu.

God morgon.
Sitter här å lyssnar på Vanilla Twilight. Helt underbar låt. Jag bara älskar texten!
Är hur som helst fortfarande sjuk, inte bättre heller. Har fått mer ont i halsen. Inte sovit mycket inatt, snorar som fan så måste ju snyta mig stup i kvarten... Snaaark! Palla vara sjuk!
Så schemat idag blir väl att ta de lugnt och ligga och dega i sängen i pyjamas. Ska plugga sen när pappa kommer hem med läxor också.
Aja skriver mer sen. Puss å kram <333






Såhär ser min dag ut...

Mår inte bättre alls. Snarare tvärt om. Huvudet värker och jag är täppt i näsan som fan. Halsonten kommer och går, har inte direkt ont men det är irriterat. Inte hjälper det att jag har bråkat med föräldrarna heller. Brukar inte bråka med mamma och pappa men såklart så händer ju de ibland. Kan inte rå för det, men blir riktigt förbannad. Och dem blir de på mig. Usch jobbigt...
Har iallafall just duschat, skönt. Nu vet jag inte alls vad jag ska göra, har tråkigt som aldrig förr. Får se om det blir
skola imorn, som det känns nu så verkar det inte så. Men vem vet, min kropp kanske chockar mig och mår bra imorn :) Hoppas de! Kanske ska låta bli och sola i lite för lite kläder ;)
Får se om jag orkar slänga in ett inlägg till annars skriver jag imorn! Kyssar <33

De suger... Hatar å vara sjuk. Missar träningen å allt. Men är inte jättesjuk, har nog bara dragit på mig en förkylning eller något. har ont i huvudet, lite ont i halsen och snorig. Hoppas att det blir bättre snart. hatar å missa träningar. Får väl bli till å vila och äta mycket frukt.
Skriver mer sen puss<33

Hejsan!
Asså sorry för inge uppdatering igår men hann faktiskt inte. Var ju i plugget som vanligt. Fett chill dag :) Missade slöjden för läraren var sjuk så låg ut och sola i 1½ timme :D Så jävla underbart! Tror faktiskt att jag har blivit brunare nu! Gillart!
Efter plugget åkte jag hem och plugga lite engelska sen runt halv 5 kom Jentan hit :D Vi satt lite vid datorn och så sen stack hon hem och käka och jag åkte till Micke för att kolla Hockey match. Gick piss. Dif förlora igen. Jävla värdelöst. Men första gången faktiskt som jag tyckte de var roligt :) Helvete håller jag på å börja gilla hockey? Man kommer på sig själv flera gånger med att faktiskt tycka de e kul :P Illa de här ;)
Idag är det iallafall Tisdag och det ser ut att  bli en lika fin dag idag som igår :D Inte fel säger jag bara! Nu är det inte långt kvar till sommarn! Efter skolan blir det träning :) Förövningar till svåra varv tror jag vi ska göra idag :D Naaajs!
Nu måste jag dra! Puss å kram <333

Då var söndagsträningen slut. Gick väl sådär. Inte bra men inte dålig. Vi har gjort om början. Segt, jag hatar å göra om. Tyckte att de redan såg bra ut men vi hade tydligen fått massa avdrag på början. Aja man måste ju förbättra.
Nu ska jag ta de lugnt. Fasa inför skoldagen imorgon. Känner verkligen inte för skola imorn. Men nu e det inte speciellt långt kvar till sommarlov iallafall :) Underbart! Längtar verkligen till sommarlovet. Alla dagar på stranden, sena sommarkvällar, kvällsdopp, ut med båten, slappa, sovmorgon. Ja allt. Till och med myggorna lite :P Jag lär få ångra att jag skrev sådär :P Men vill bara ha sommar. Nu!!
Nej nu ska jag väl hoppa in i duschen. Puss å kram <333

Hejsan!
Hemma nu :) Var kul å titta på tävlingen, men blev väl inte direkt förvånad :P Alltid kul med gymnastik :)
Nu ska jag snart dra på träning :) En dag full av gymnastik :D Aldrig fel!
Har väl inge mer å skriva just nu, skriver mer när jag kommer hem! Ha de bra puss <33


Hehe någon gammal bild jag hittade :P
God morgon bloggen!
Uppe i ottan igen. Däremot är det inte Gud jag ska till idag. Ska åka och titta på en gympatävling :) Vad gör man inte för gympan :P
Hade iallafall väldigt skojsigt igår :) Eller ah, de beror väl på hur man ser de ;) Kul å kolla matchen, däremot förlora djurgården.... Helvetes jävla skit.
Efter så lyckades Micke på något vid (ingen aning om hur) övertala mig att följa med honom ut och springa. Så vi käka lite sen sprang vi. Jobbigt som attan var de kan jag ju genast säga! Asså ja gtrodde jag skulle dö. Andningen vart helt okej sen, den var inte så jobbig, men jag fick så extremt ont i fötterna. Sen på slutet fick jag håll i hela magen också :P Trodde jag skulle spy. Men sprang iallafall 3 km på 22 min å 5 sek :D Stolt! Jag sprang hela vägen! Trodde jag verkligen inte att jag skulle klara. Så de var kul å se att de gick :) Mådde däremot inte speciellt bra efter :P Hehe duschade lite snabbt sen kom Micke tillbaks och vi kolla på film :) Rädda Willy hette den :D Sjukt bra film! Sorglig som attan, men tok bra! Tror den var slut runt 12, sen snacka vi lite å han gick hem efter 1 någon gång. Så de var min kväll :) En lyckad och ansträngd kväll :P
Men nu kommer snart Richen å hämtar mig! Måste dra! Puss å kram <33

Hemma från konfa tidigare :) Var hemma redan vid 1 :) Har åkt lite moppe också! Roligt var de, längtar tills jag får mitt moppekort!
Konfakursen gick iallafall bra, vi övade tills vi konfirmeras i kyrkan. Fattar inte hur det alltid komemr sig att jag ska säga mest :P jag sitter alltid innan och säger att jag bara vill göra något litet, knappt synas, så slutar det alltid med att jag ska säga mest av alla :P Aja...
Ska dra till Micke sen och kolla hockey, som jag skrev tidigare. Skriver mer sen! PoK<33

Jahap, uppe i ottan på en lördag... Ska snart bege mig till Gud och ta mig ett litet snack med honom. Sista konfa mötet idag tror jag, dem snackar om att det ska vara något nästa helg också men om det får mig å missa träningen så aldrig i livet. Jag tänker inte missa Täby träningen en gång till. Skönt att jag konfirmeras snart, de här var verkligen något jag hade klarat mig utan. Men men har ju gjort det nu iallafall. Säkert bra å göra.
Iallafall så efter konfan idag drar jag till micke för å kolla den andra hockeymatchen DIF spelar i finalen nu. Dem vann ju första :D Kommer gå galant de här!
Nej nu skaj ag hoppa in i duschen! Puss å lram <333


Alltid i mitt hjärta <33

 

Hejsan!
Ligger här i min säng och lyssnar på musik :) Har just kolalt ett avsnitt Vampire diaries. Så sjukt bra den serien!
Har väl inte hänt så mycket idag, eller vi var ju på ungdomsmottagningen med plugget :P Det var bra tycker jag. Dem pratade om sånt man undrar över så fick lite svar på frågor :) Sen fick vi gå på stan i typ 2 timmar :P Skadade ju inte de heller ;) Så när vi kom tillbaks till plugget hade vi bara musik sen slutade vi :) Najs!
När jag kom hem spelade jag ltie gitarr och pluggade lite engelska. Senare drog jag och Soffan till Pizzerian och käkade lite med hennes vänner :P Hehe jag skämde ut henne totalt ;) Rooligt ;)
Nej nu ska väl jag se om hon vill ha lite sällskap vid teven. Är ju talang nu! Ha de bäst puss <33

Gud jag bara älskar den där meningen! Kommer från låten Until we Bleen. Den låten e så tok bra!
Iallafall så idag e de fredag :D I love it! Ska in till ungdomsmottagningen som jag skrev igår. Så inte så jobbigt på förmiddagen hoppas jag :P Gå i stan e inte så jobbigt ;)
Efter ska jag hem och plugga lite sen tror jag att jag ska ge mig ut på en liten springtur igen. Får se om jag orkar :P Måste springa ofta om det ska ge någon effekt :P Fast springer väldigt kort tid och kort sträcka :P Får bli så i början. Tills jag vant mig lite mer. 
Nu måste jag göra mig i ordning! Puss å kram <333


Saknar min trollunge!!
Sjuuukt bra träning! Är asglad :D Gick rå bra för mig idag, verkligen! Först hade vi tumbling, kände mig jättetrött i kroppen men tänkte att jag ändå skulle göra mitt bästa. Och det gick råbra! Körde handvolt pik för första gången och sen frivolt handvolt frivolt flera gånger :D Asnice!
Sen körde vi hopp och där ställde jag min 1½ för första gången! Så jävla underbart! Blev väldigt överlycklig :D Och förvånad :P Skulle velat sett min min när jag landade :P Hehe... Så de här har varit en väldigt bra dag :)
Imorn är det fredag :) Underbart! Missar alla lektioner på förmiddagen också för vi ska till ungdomsmottagningen i Norrtälje :P Sen får vi gå på stan också medans vi väntar på bussen :P Tror jag ska köpa en navelpiercing :) Får se.
Nej nu ska jag läsa lite bloggar å chatta! Ha de bäst puss <333

Hejsan!
Sorry för dålig uppdatering, men orkade verkligen itne skriva igår efter barngrupperna :P
Barngrupperna gick jättebra, eller killarna var lite stökiga men tjejerna var riktigt duktiga :) Vi övade till avslutningen.
När jag kom hem så var jag duktig och sprang :P Stolt måste jag säga ;) Sen käkade jag lite och satt framför datorn resten av kvällen. Så det hände inte så mycket :P
Nu sitter jag och har Elevens tid. Jobbar med svenska, vi ska skriva om en konstnär. Blev precis färdig med Picasso :) Skönt de!
Har matteprov idag, känns ganska bra faktist. Känner mig hyffsat säker. Ska plugga lite på rasten sen.
Efter plugget blir det träning :) Hoppas på att det går bättre idag än det gjorde i tisdags.
Aja nu måste jag dra! Tråkigt inlägg men men.... så får de vara ibland :P Puss <333


Haha Frida uttråkad ;)

Tjoo!
Har tyska. Inte kul... Har No efter de här. Vi har sexuallkunskap nu :P Ska till ungdomsmottagningen på fredag :P Haha
Aja har väl inget att skriva egentligen, hade bara lite tråkigt så kände för en lite uppdateringen :P
Har solat massa på rasten :D Det är tokvarmt! Snart kan man bada :P Isen ska bara försvinna först ;)
Nej nu måste jag dra! >PoK <333

Tjo!
Underbar onsdag verkar det som, iallafall när man tittar ut genom fönstret och blir på strålande humör av solen :D Me like!
Idag ska jag till plugget först. Tråk dag idag. Idrotten är väl okej men sen har vi bara tråkiga lektioner. Aja jag överlever nog.
Efter blir det barngrupper :) Öva till avslutningen nästa vecka. Ska bestämma lite varv till tjejerna också som dem ska köra å visa upp för sina föräldrar :)
Måste kila! Puss å kram <333

Hejsan!
Hemma från en skit träning. Gick riktigt dåligt, utom på slutet då gick de bra. Jag som var så taggad. Ledsen man blir när det inte alls går som man tänkt sig. Aja man får väl ha dåliga dagar antar jag.
Nu ska jag rätta lite matte tror jag sen blir det sängen.
Imorn blir det skolan sen barngrupper :) Bara två gånger kvar nu. Går så himla fort. Men det är bara bra för då kommer sommaren fortare :) Längtar verkligen till sommaren nu! Men börjar bli mycket vår nu iallafall :) I love it!
Nej nu ska jag dra! Ha de bäst pussar <333

Hej bloggen!
Har just spelat lite gitarr :) Gick ganska bra faktiskt :)
Plugget idag var inte så jobbigt faktiskt. hade HK. Gjorde korv med potatismos. Inte så gott :P Vårt potatismos blev en aningen misslyckat för att en viss Daniel glömde ha smör i ;) Aja de gick att äta iallafall.
Mår jättebra idag också, typ inte haft något ont i huvudet alls :D Så snart bär det av mot träningen, ska bli riktigt skoj! Är taggad till 100% :) Så ska de vara! Hoppas det går bra också :) När jag kommer hem ska jag plugga lite matte. Eller kanske skulle ta å göra de nu istället? Så har jag de gjort sen. Får nog bli så. Lär vara trött imorgon.
Skriver när jag kommer hem! PoK <333


Mot träningen!!
Glömde ju helt bort att min söta pluttis Moa Temrin fyllde 13 igår!! Officiell ungdom och tonåring nu gumman! Älskar dig syster <33

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och sova lite. Väldigt trött nu och mår inte kanon heller... Har haft ont i huvudet och början till ont i halsen hela dagen. Känt såhär länge nu. Känner mig halvsjuk. Extremt irriterande, man kan inte göra någonting. Kan vara med å träna men kan inte prestera mitt bästa. Vill vara helt frisk. Får hoppas att jag mår bra imorn!
Har iallafall spelat gitarr idag, gick riktigt bra tycker jag :) Övade mest på poison och sen på att gå samtidigt som jag spelat :P De var svårt kan jag ju genast säga :P Som att lära sig gå från början igen :P Hehe inte för att jag kommer ihåg hur de var å lära sig gå men kan tänka mig att det kändes ungefär så ;)
Har ääven invigt studsmattan för i år och hoppat lite :) Tänkte springa men pågrund av huvudvärken så blev de inte så. Är rå taggad på å springa nu!
Nej nu måste jag sova! Gnatti gnatti! kramisar <333

Här kommer lite bilder från helgen!!































Bilderna har jag lånat från Emma Fridén :) Tack gumman ! <33

Hejsan!
Har just pluggat matte duktig som jag e :P Ligger efter som en tok :P Har fasat för denna dag länge :P Har prov på torsdag och jag är allt annat än provredo.. Aja e väl bara å plugga som en idiot så ska de väl gå. Vill verkligen inte tappa mitt VG.
Har iallafall varit in till Norrtälje en snabbis och skulle anmäla mig till moppe kurs. Tyvärr var det fullt överallt:(
Dem skulle höra av sig om dem öppnade en till kurs. Så bara å vänta.
Ska snart spela gitarr, micke borde komma när som helst nu.
Det får bli allt för mig så länge! Skriver mer sen! PoK <333

Filmer från tävlingen :) Bilder kommer snart!
Tjoo!
Nu har Micke just åkt hem. Vi har kolalt 24 :) Var trevligt, längesen nu.
Spelade ju innan. Kan inte direkt säga att det gick bra. Det låter skit rent ut sagt. Undrar verkligen hur de här ska gå ihop. Vi ska spela upp för skolan i slutet på maj. Känns inte som att vi kommer hinna till de men jag får väl lita på vad Micke säger.
Nu ska jag snart gå och lägga mig, är rå trött. Ont i huvudet har jag haft hela dagen också... Aja ha de bra puss


Hehe tog bara någon bild :P Love u sis <333
God morgon!
Söndag idag då vilket betyder att det är skola imorn :( Fy fan säger jag bara. Vill ha mer lov! Men icke sa nicke. Nu måste jag vänta enda till sommarlovet! Fast är faktiskt inte så långt kvar :) Typ 2 månader räknade jag ut igår! Är inte mycket alls! 
Ska iallafall snart bege mig till Länna skola, hehe. Här sitter jag å snackar om att jag inte vill till plugget så åker jag dit på helgen :P De e något fel på mig :P Nej men vi ska spela. Ska bli skojsigt! Så e väl hemma någon gång sen å då ska jag å Micke kolla 24 :D Var evigheter sen! Så mycket roligt denna dag :)
Aja ska dra nu! PoK <333

Förlåt för inga bilder men har verkligen bildbrist...
Jaa rubriken säger allt :D 2 guldmedaljer lyckades vi kamma hem idag! Inte illa pinkat säger jag bara!
Dock var det inte många lag med :P Hehe dem yngre tävla mot två andra lag och vi äldre tävla på ett lag :P Haha
men spelar ingen roll för vi presterade så sjukt bra! Kan ju börja berätta om dem yngre som var jätteduktiga! Tror inte dem hade ett enda fall! Dem var jätteduktiga! Dem fick 8,8 på matta, 8,2 på hopp och på fristående vet jag inte riktigt :P Finns de nå mer underbart än å höra skriken när det ropas upp att Norrtälje gymnastik förening har tagit guldmedaljen? Skulle inte tro de!
Nu till dem äldre. Förträningen gick väldigt dåligt för mig, var lite borta så kommer inte alls ihåg hur de gick för dem andra :P Men jag mådde dåligt, mådde illa, hade ont i huvudet och ont i magen. Hopp gick väl helt okej, faila mina helskruvar några gånger men satte dem sen. Fristående gick riktigt bra :) Matta däremot... :P Ska vi egentligen itne ens tala om :P gick sjukt dåligt för mig :P Gick inte alls eftersom jag mådde dåligt. Lyckades klara flickisarna och handvlolt frivolten iallafall men salton körde jag inte en enda gång :P Gissa om jag var nervös när vi skulle köra de sen eller :P Men det gick hur bra som helst :D Alla var så grymt duktiga! tyvärr har vi inte fått reda på poängen där än men på hopp fick vi 8,5 och på fristående 7,95 så fristående var de högsta vi fått :D
Så det har varit en underbar dag! Är dock väldigt trött nu för jag har bara sovit 4 timmar inatt :P Får ta igen sömnen den här natten istället :P
Nej nu ska jag dra! Bilder kommer senare! Puss å kram <333

Gäääääääsp!! Sjukt trött! Det är inte meningen att man ska vara uppe såhär tidigt. Det är emot naturens gång :P Inte har jag sovit mycket inatt heller.Duktig som jag var gick jag och la mig 10 men jag och min hjärna tänkte inte riktigt lika dant där. Min hjärna hade nämligen inte tänk och somna förens runt 1 på natten. Vilket resulterar i 4 timmars sömn för min del inatt. Känner jag mig utvilad? Nej inte direkt. Inte bra när man ska tävla. Tror i och försäg inte att det här kommer påverka mina insattser på tävlingen eftersom jag då lever i min egna lilla värls där trötthet inte ens existerar :P Tränger undan allt sånt när det verkligen gäller. Imorn däremot... Jag lär gå som en zombie ;) Hehe vi får se :P
Aja nu ska vi snart åka, ska ner och se till att jag fått me allt. ÖNSKA OSS LYCKA TILL!! Just de kom ihåg att kommentera vad ni tycker om bokrecention idén ;) Puss å kram <333

Nej nu blir det sängen för min del! Ska upp 5 imorgon och vill gärna vara utvilad då :)
Slänger in ett inlägg innan jag drar imorn bitti :) Sov gott puss å kram <333

Kom på en ganska bra idé för å göra på bloggen :)
Jag läser ju ganska mycket å kom på att man kan lägga upp som typ recentioner på böecker jag läst å skriva lite vad den handlar om, egna tankar å lite sånt :)
Vil lgärna ha eran åsikt om den saken :) Så vad tycker ni? Hiss eller diss?
Kommentera!

Nu har jag kommit hem från några underbara timmar hos Rosanna :) Var jättetrevligt! Vi kollade Harry potter, åt kakor, drack te och snackade :D Myys!
Så nu ska jag snart äta middag och sen blir det att ta de lugnt och sängen för mig. Måste som sagt gå och lägga mig tidigt eftersom jag ska upp typ 5 imorgon bitti. Inte fullt lika mysigt :P
Skriver mer sen puss <333


Bilden har jag lånat av min kära syster Sofia :) Känns verkligen som
att våren e påväg nu :D Me like!

 

Okey, springa är inte kul :P Fy fan jag sprang inte ens långt och är helt död :P
Men men e väl bara fortsätta så blir det bättra antar jag. Får inte ge upp.
Godmorgon mina små turturduvor!
Just ätit lite frukost :) Sov aslänge idag! Stolt över mig själv :P Gick inte ens å la mig speciellt sent igår :) Så de e bra. Måste vara utvilad nu tll tävlingen imorn.
Planerna för idag ser ut som såhär:
Först ta de lugnt å sitta lite vid datorn (som vanligt) :P
Efter lite slappandes ska jag faktiskt bege mig ut och springa (Och ja, ni läste rätt) Något tokigt jag har fått för mig :P Ska börja springa ca två gånger i veckan. Måste verkligen få bättra kondis nu. Så de ska jag göra idag.
Sen runt 3 bär det av mot Rosanna för att kolla Harry Potter med Tjejorna :D Myyyys!!! Tror det är 5an vi ska se idag :)
Sen blir det hem och ta det väldigt lugnt å ladda inför tävlingen. Gå å lägga mig tidigt.
Hur ser eran dag ut? Kommentera och berätta :)
Nu måste jag göra mig i ordning! Ha de bäst pussar <333

Hemma från träningen nu. Den gick väldigt dåligt måste jag tyvärr säga. Var helt seg i kroppen, den gjorde inte alls som jag ville. Varv som brukar sitta jättebra klarade jag inte alls. Irriterande... Tycker dock att jag lyckades hålla humöret uppe ganska bra ändå. Och det måste väl gå dåligt ibland för att man ska veta när de går bra. Däremot tycker jag inte det ska gå dåligt sista träningen innan tävling. Då känner jag mig inte speciellt lugn :P
Aja hade iallafall väldigt trevligt och kul innan :D Bowlade och åt mat med kusinerna och mormor :) Mysigt! Jag kom näst sist på bowlingen :P Eller 3a kan man säga också, de låter bättre ;) Sen åt vi på subway, smarrigt värre. Första gången jag åt där faktiskt men kan absolut tänka mig och äta där igen :)
Nej nu ska jag kolla ett avsnitt True Blood! Ha de bäst pussar <333

.......trååååååkiiigt!!! Vill hitta på något! Har spelat lite gitarr och suttit vid datorn.
Som tur e komemr snart mormor och hämtar mig :) Ska åka och Bowla med kusinerna :D Rooooligt!!
Längesen jag träffa dem. Så de ska bli skojigt :) Å direkt efter det bär de av mot träningen! Jippiii!! har inte tränat på evigheter känns det som! Vi ska tävlingsträna eftersom vi tävlar på lördag :) I tullinge tror jag de var. Inte så nervös än faktiskt. Hoppas på att det går bra :) Är rå taggad inför träningen iallafall!
Nej nu ska jag nog ta något att äta. Är hungrig. Puss å kram <333


Mina kära kusiner :)

Hemma igen! :D
Hehe känner alltid lika, skönt men tråkigt. Har haft kul iallafall :) Vi har typ inte åkt bräda nånting :P Men vi har åkt lite skoter och sen åkte vi in till Åre å köpte nya dojjer till mig :D Ett par svart och blå gympadojjer :)
Sen har vi väl inte gjort så mycket mer, tagit de lugnt bara. Fotat massa :) Asså syrran blir så jävla bra på kort! Måste säga att jag blir avis :P Vi har haft tokbra väder också :D Sol typ varje dag. Lite blåsigt men vad gör de om 100 år ;)
Nej nu är de dax för lite bilder tycker jag :)

















 








Så jävla vacker hon e min syster <333


Vad kan jag säga? Frida längtar efter sommaren ;)


De var allt :) Ha de bäst pussar <333



Drar till fjällen direkt efter plugget! Skriver när jag kommer hem igen nästa onsdag :)
Glad påsk!