Tentan är över, vi går på 5 dagars ledighet, och vad är inte bättre då än att fira in detta med vin på Friday's i Kungsan, trots att klockan egentligen bara är morgon fortfarande. Är man ung och student så är man, och fan vad vi förtjänade det :D Satt och pratade i flera timmar med dessa sköna bönor. Begav mig mot Norrtälje efter och klippte mig, fikade med pappa och nu har jag just ätit lunch och tvättar lite. Idag struntade jag i träningen för inte orkade jag med det inte. Äter godis, läser VeckoRevyn och känner mig allmänt vårpepp och rätt glad på livet idag :)
 
Puss på er!
Såhär bra har jag det just nu! ^^ Ligger och tentapluggar ute i solen, så himla mysigt. Försöker se om jag kan få till nån första bränna. Imorn är det tenta, men jag tror inte på panikplugg i sista minuten, så jag myspluggar lite. Kollar igenom lite gamla tentor, läser lite om det jag tycker är svårt och försöker få in i min skalle att jag nog har rätt bra koll på läget. Om tentan ser ut som övningstentorna så borde det nog gå bra :) Hoppas å håll tummarna för mig!
Bästa starten på en söndagmorgon verkligen. Flashbacks med OC, nutellamacka och jordnötssmörmacka samt kaffe. I sängen!! Då mådde jag bra. Spenderade verkligen halva dagen i sängen idag, pluggade, höll på med datorn, solade genom mitt takfönster. Såååå nice! Har fått min första lilla bikinibränna idag och med den välkomnar jag försommaren.
 
I fredags var jag och familjen och tittade på Sofias musikal! Eller.. hennes musikal, det var snarare treorna på hennes skolas musikal och hon var med och dansade. Glänste gjort hon i alla fall, kära systeryster, som vanligt. Väldigt bra musikal och en trevlig kväll.
 
Nu peppar jag söndagkväll och start på en ny vecka, en ny halv skolvecka. Tenta på onsdag, sedan långledigt utan något som helst plugg. Amazing. Puss
 
Asså vilken fantastisk dag!! Jag tog mig till kungsträdgården i tid i år, innan blommorna vissnat. Med fantastiskt sällskap dessutom! Asså åh, vilken energi och gläde och medicin för själen. Så fint var det, så mycket folk och dessutom strålande sol. Dessa första vårkänslor och vårvärme är så speciell på något vis.
 
Efter selfietime i fina Kungsträdgården så satte vi oss på Löfbergs café och pluggade pluggade pluggade. Samt pratade och skrattade. Det är inte lätt att hålla sig på pluggspåret hela tiden, men jag tycker ändå vi gjorde väldigt bra ifrån oss :) Tentaplugget blir verkligen roligare med andra.
 
Har tränat grymma killar nu på kvällen och nu sitter jag i soffan, helt slut efter en lång dag och lite för lite sömn inatt. Imorn är det fredag. Så skönt! Puss!
 
 
 
Två solbilder!! Det har sannerligen varit fint väder idag hörni! Strålande sol och vårvärme. Like på den. Satt först i mitt kök och solade genom mitt takfönster, haha. Sen kände jag att jag faktiskt lika gärna kunde gå ut och lägga mig på gräsmattan, så det gjorde jag. Hade en redovisning på förmiddagen som gick bra. Skönt att ha den gjord. Kom hem rätt tidigt, runt 13, var hemma till 18 ungefär och försökt plugga sen blev det gym å sen gympaträning!
 
Nu e jag jättetrött .Förbereder mig inför en dag med pluuuugg imorn.. Puss!
Haha tycker den här bilden var så rolig! För att sammanfatta mig ;)
 
Kom just hem från skolan! Blev en kortis där inne på förmiddagen, träffade gruppen och genrepade inför vår redovisning som vi har imorgon. Tentaperiod nu, så den mesta av min lediga tid kommer innbära plugg. Ikväll ska jag i alla fall få spendera lite tid i gympahallen. Sen ska jag laga köttfärssås :D
 
Hoppas ni har en trevlig måndag! Puss
Asså vad konstigt det känns att vara ledig såhär många dagar i rad! Har verkligen bara softat, gjort vad jag känt för, hängt med vänner, varit på gymmet, varit själv.. Så skönt och ändå rätt välbehövligt tror jag. Tvinga sig att vara själv och ta det lugnt, tänka fast man kanske inte alltid vill och bara acceptera allt och sedan inse att saker och ting ändå är rätt jävla bra. Att livet faktiskt är en dans på rosor, men med svåra steg. Man får inte glömma bort det, dem där dansstegen. Att dem är svåra, men att det bara är att kämpa på och förr eller senare blir dem lite lättare igen.
 
 
 
 
 
 
Och medan man väntar på att dansstegen ska bli lite lättare så får man helt enkelt bara göra jävligt goda frukostar på mornarna. Man får äta årets första jordgubbar, man får gå till gymmet och hänga där lite för länge. Man får umgås med en saknad men så himla fin vän, ta promenad längs hela Norrtäljes hamn. Sitta hemma i onepiece och gå ut på en bar och dricka mojitos.Det får man göra.
 
Medan man väntar.
Asså detta gäng. Så himla himla mycket kärlek. Att man kan få vara med om en sådan gemnskap, en sådan känsla, det är obeskrivligt. Vet inte vad jag skulle göra utan alla dessa underbara personer! ♥
 
Idag har jag varit i skolan 10-16, varit det tisdag- torsdag denna vecka trots att jag bara haft ett par timmars föreläsning. Har suttit med gruppen och pluggat, så himla värt att vara där lite längre de andra dagarna så jag kan vara helt ledig imorn :) Tar helg lite tidigare med andra ord! Måste dock plugga.. men men :)
 
Nu hörni, ska jag ta å sova snart tror jag :) Puss!
 
Hörni jag var ju faktiskt i fjällen förra veckan! Och tog massa fina bilder :) Så tänkte att jag ska visa er lite vad vi pysslade med!
 
För första gången på två år var det åtminstone nästan tillräckligt med snö för att åka skoter, så jag och pappa tog några svängar! På påskafton följde Sofia med, solen sken som bara den, och det var så otroligt vackert uppe på fjället. Kändes inte helt fel att stanna och ta en fika då ;) Jag körde dessutom hela vägen utan att pappa satt bakom för första gången (han blev bannlyst till släden, haha) och hittade nästan helt själv!
 
På påskafton firade vi påsk med en gigantisk lunch som varje år :D Haha känner att vi alltid over do it när det gäller vår påsklunch, men det vore inte oss annars ;)
 
Dagen efter påskafton blev det heldag i backen! Om det kändes bra att stå på brädan igen efter ett år? Oja.
 
Och sist men inte minst tog jag och Sofia en sväng in till Åre chokladfabrik (aka paradiset när du har mens, Sofias ord). Man får provsmaka choklad hur mycket man vill.. hehe.
 
 
Några fantastiska dagar uppe i fjällen blev det. Älskar min fantastiska familj och våra dagar där uppe, det är guld värt.
Puss!
 
 
Asså huuuur fina?? Vi hade vårshow idag, hela gymnastikföreningen. Dessa är bilderna jag har en så länge, på våra fina tjejer och deras fantastiska tränare. Temat var Tidsresa och RM-yngre var 20-talet. Så otroligt bra gjort! Hela showen blev en succé verkligen, alla lagen gjorde så bra ifrån sig och mina gymnaster skötte sig jättejätte bra! Då är det verkligen roligt att vara tränare. Jag är så glad att jag får vara en del i allt det här.
 
Själv agerade jag julgran.. Haha neej, inte direkt, men i det örsta numret så skulle alla ledare vara celler och ja.. det är väl vad jag ska föreställa på bilden ovan. Hela hallen släktes ner, alla tränare var klädda i svart och julslingor och vi öppnade showen med vad vi kallar "celldansen". Väldigt lyckat måste jag säga :)
 
Nu är jag heeeelt slut. Ska bara softa ikväll, framför serier eller nån bra film :) Puss!
Kanske var vi inget mer än så
vi trevade oss fram i mörkret
kanske ville vi bara älska så oerhört mycket båda två
Att vi snubblade innan vi två blev ett
 
Hur skulle vi veta, hur skulle vi förstå?
Våra hjärtan var ju eld och lågor
Tillsammans hade vi så mycket vi skulle uppnå
Och nu sitter jag här, med tusen känslor och hundra frågor
 
Vi var allt, vi var ett
Men trots detta, så var vi inte rätt.
Titta vilken fin affish jag hittade!! Häromdagen på lagerhaus, och jag var ju bara tvungen att köpa den :) Tycker den hänger bra där, vid sängen. Och texten passar ju bara perfekt på mig, mitt motto :)
 
Första dagen i fjällen är snart slut och jag måste säga att det är väldigt skönt att vara här. Har åkt skoter vilket var superduperroligt, ändå två år sedan nu så :) Annars har vi bara tagit det lugnt, Sofia kom upp idag med. Äter god mat, läser, tar det lugnt. Andas. Det är lite vad jag behöver just nu :)
 
Nu blir det nog faktiskt sängen för mig snart. Väldigt trött. Skönt att inte behöver ställa klockan! Puss på er
Hörni mina änglar! Nu ska jag dra till fjällen till på tisdag, fira påsk och ta det luuuugnt. Och plugga... skolaskolaskola, inte mycket att göra, måste läsa massa. Men jag har ju massa tid där uppe, så hoppas ajg får nånting gjort iaf :)
 
Ni får ha det bra så länge, så får vi se om jag bloggar där uppe, ett å annat inlägg ska jag väl ändå kunna slänga upp :) Puss!