Målade mina naglar igår! Såhär blev dem. Numera känner jag mig lite som en häxa.... :)
 
Idag är jag hemma sjuk. Så jag startade dagen med en god frukost och mys under mysfilten. Kesella med banan och passionsfrukt, stekt ägg samt äpple och ingefärs te! Gott!
 
Sen har jag bara legat i sängen hela dagen. Och gått ut med Laffie. Och gjort bananpannkakor. Ganska mysig dag faktiskt. Måste plugga snart dock. Har en presentation i skolan imorgon och den kan jag verkligen inte missa, så det blir till att pallra sig dit vare sig jag är frisk eller inte! Jag är faktiskt ganska förvånad att jag har lyckats hålla mig frisk såhär länge, trots en och annan sjuk klasskompis. Man får vara glad för det lilla, haha! Nu ska jag fortsätta mysa. Puss!
 
 
Igår låg jag hemma och åt bacon hela dagen kändes det som! Hade en sjukt bra utekväll med Richar och Micke i fredags, och lördagen fick helt enkelt agera att-återhämtas-sig- dag. Micke kom över med ägg och bacon och vi åt och slötittade på film. Helt klart värt. På kvällen blev det täbyträning, och jag såg framför mig en zombieliknande Frida på lite smådåligt humör och en träning som helt enkelt inte skulle ge så mycket. Men oj vad glad jag blir när jag har fel ibland! Träningen var amazing, och killarna kämpade på sååå bra! Tiden flög förbi. Efter två timmar var det dags för killarna att gå hem. Jag stannade kvar en timme extre och sedan åkte vi ett gäng gamla gymnaster och åt på donken. Som gamla tider. Underbart, som jag saknat det.
 
Idag blir en latdag. Igen, haha. Tänkte väl försöka komma ut och springa lite, annars ta det lugnt bara. Skönt. Ha det gött!!
Ojojoj vad dött det har varit här under veckan! Insåg igår att jag inte hade bloggat på jättemånga dagar, haha.
 
Här är i alla fall två outfitbilder från veckan. Trivs så bra i mina orange skor och tröjan var verkligen alldeles perfekt just den dagen. Lagom varm. Det har ju faktiskt blivit väldigt kallt nu den senaste veckan, och man kan inte längre gå i linne i skolan. Men det gör mig inte så mycket, jag tycker nästan att det är dags för hösten att börja komma nu. Lär ju få ångra att jag sa det där om några minusgrader kallare, haha.
Trots att hösten har kommit med buller och bång så har ändå solen visat sig en del, vilket jag uppskattar så mycket så. Så här fin höst tror jag nog aldrig att jag har upplevt. Och mitt i alla lektioner och inlämningar och gympaträningar så bestämde jag mig för att ta en egobild vid busshållplatsen. För det var en fin morgon med höstens första frost och jag skulle denna dag få träffa någon jag saknat.
För igår så sov Ronja här. Ronja som har gått och blivit 153 cm lång och där med bara 5 cm från min längd, och som jag inte har sett på så länge. Hon fick spenera två timmar på läktaren på min träning innan vi åkte hem. Drack varm oboy och te och gjorde läxor om geoparder. Hon är duktig hon. Vi somnade sedan i sängen runt 10, jag lite gladare och fylld med lite mer energi.
 
Idag gick jag upp nollfemtrettio. Väldigt tidigt om ni frågar mig. Men jag överlever. Har gått bra i skolan, och nu ligger jag i mina mysigaste myskläder och väntar på Micke. Jag, Micke och Richard ska till Norrtälje och äventyra ikväll vi. Haha. Låter inte så spännande, men det ska faktiskt bli väldigt roligt :)
Idag har varit en trött dag. Som ni ser på bilden. Håltimmen övergick till en extremt osocial powernap, mina ögon har hängt tunga hela dagen. Vad som däremot fick mig mycket piggare var joggingturen nu på kvällen! Ååh vad dem är guld värda när man har varit lite pissed, och jag får jogga med min fina mami, lätta tunga stenar från mitt hjärta samtidigt som springandet går skitbra. Joggingturen ikväll får 5 av 5 toasters!
 
Så, efter jogginturen unnade jag mig en latte samt lite vaniljkesella med müsli. Kvällsfika i mitt hjärta säger jag bara. Ska titta på ett avsnitt PLL, sedan chilla lite. Sen soooova. Trött dag som sagt.
 
Puss på er!
Hej hopp! Söndagkväll och jag ligger nedkrupen i min säng i mina mysigaste myskläder! Har jobabt hela helgen, men det har faktiskt gått riktigt bra. Känns skönt, ha tjänat lite pengar. Det behövs kan jag säga. Igårkväll så var Micke och Hugo här, vi tittade på film och hade myskväll. Det har med andra ord varit en väldigt lugn helg. Det uppskattas efter en trött vecka. Nu är det nya tag som gäller inför vecka 39.
 
Händer inte så mycket utöver det vanliga under veckan. Täbyträning på lördag, det ska bli roligt. Första för den här terminen faktiskt! Spännande. Förövrigt så pressar jag Lasses nya album och är väldigt nära på att boka konsertbiljetter till honom till i November.
 
Och här ser ni en utav mina favoritsidor i mitt fotoalbum jag fick när jag fyllde 18. Det är på mig och tre utav mina favoritpersoner. Den sidan gör mig glad.
Måste visa vad extremt fina presenter jag fick av Jojjo och Bebban häromdagen! Försenad födelsedagspresnt. Haha så glad! Känner verkligen att de lyckades träffa varenda liten personlig punkt i hela mig. Blir alltid så himla glad när någon lyckas med sånt. Ååh.
 
I
Idag bytte jag ut morgonkaffe med cola, bara för att det är fredag, också hade jag på mig mina orangea converse som jag älskar. Har haft seminarie på naturkunskapen som gick bra och sitter nu i min säng och äter godis. Har inge som helst planer för kvällen. Vet inte om det är tråkigt eller skönt än. Ha en bra fredag och helg people!
 
 
Det har varit en bra dag idag! Lagom mycket att göra, tagit det lagom lugnt å haft en skön kväll. Tittat på serier, idol, fixat naglarna, suttit vid datorn. Väldigt nöjd faktiskt :) Gillar sånna dagar.
 
Tycker den här veckan har gått sjukt fort. Imorgon är det redan torsdag, jag ska gå i skolan, träna barngrupper och sedan vips så är det fredag i helg. Har verkligen inge mer å skriva idag. Väldigt trött, igen. Måste verkligen sova. Godnatt med er!
Heeelt slut!! Gosh tisdagar är verkligen en hektisk dag.. Har nog nämnt det förut har jag för mig..
Ligger äntligen nedkrupen i min säng, nyduschad å frääääsch. Har känt mig så ofräsch de senaste dagarna, och haft riktiga fuldagar! Hatar dem.. Min hy är så sjukt dålig. Usch.

Hade en väldigt mysig kväll hos Tommy och Carro igår. Vi tittade på typ 6 avsnitt Orange is the new black, åt glass, åt mat, färgade Carros hår, gosat med Alicia och hade det så myyyysigt :) Blev dessutom lite sovmorgon för mig då också, kvart över sju kunde jag gå upp :) Åt frukost med Carro och gulliga Alicia och begav mig sedan till skolan. Tror inte ni behöver veta varenda liten detalj angående skolan så jag skippar det :P
 
Träningen ikväll gick bra. Jag var trött, så tränade inte jättehårt själv efter. Men killarna var duktiga och så :)
Allt för mig ikväll.. Trött.. ofokuserad. Sova. Godnatt :)
 
Gos Alicia!
Ungefär såhäääär mysig helg har jag haft :) En trött men mycket nöjd tränare är det som idag kryper ner i sin egen säng. Efter första övernattningslägret med tjejerna så kunde jag inte vara mer taggad på att få fortsätta träna de små liven! Ååh så fina dem är. Vilket härligt gäng, vilka duktiga gymnaster. Det blev helt enkelt så bra som jag hade hoppats. På söndagen fick vi dessutom sällskap av grabbarna. De presterade bra, om något lite stökiga. Men vad kan man förvänta sig, av ett gäng grabbar runt 9 bast i en hall med hoppgrop? En en gång så är jag så nöjd och glad över att jag har gymnastiken i mitt liv!
 
Nu ska jag ladda inför en ny vecka med PLL och lite godis. Puss!
Fredag och åh, pappa kom med en alldeles perfekt idé att vi skulle gå ut och äta på resturang i fina Norrtälje idag. Sicken otroligt mysig kväll det blev med mamma och pappa. Åt god mat i en väldigt fin miljö, på Åtellet åt vi. Det är ett hotell/resturang som ligger precis vid Norrtälje ån. Därav det fyndiga namnet. Vi satt utomhus under infravärme och varvade prat med skratt och mat. Suverän fredagväll om ni frågar mig! Tog bussen hem, och nu har jag precis tagit mig en dusch och ligger i mysigaste pyjamaskläderna i min säng.
 
Nu är det strax dags för detta! Trots att det är helg imorgon, så ska jag upp klockan nollsexnollnoll prick. Tidigt tidigt, men det gör mig ingenting för morgondagen tillbringas i en gympahall. Och det gör även dagen efter det. Som tränare ska jag för första gången åka på ett övernattningsläger, med tjejerna. En utav mina drömmar sedan jag var liten, och med en packad väska är jag redo, förväntingarna är nog så höga de kan bli. Tänk att få uppleva allt det underbara igen, fast ur ett helt annat perspektiv. Är det inte en dröm som går i uppfyllelse? Joho då, det kan jag tala om att det är!
 
Men som sagt, trots allt roligt som väntar så blir det en lång dag. Med andra ord, jag behöver så mycket sömn jag kan få.. Kram på er!
Hej svejs!
Ååh så skönt det är att sluta tidigt på torsdagar! Hinner hem, varva ner lite och äta innan min träning. Superskönt :)
Har dock lite plugg som borde göras.. Har fått en engelska läxa som är så sjukligt svår, och jag börjar bli lite orolig att den här engelskakursen var lite svårare än jag hade tänkt mig.. Hoppas verkligen inte att det är så

Hade hur som helst en jättemysig kväll igår och Henke och Carina :) Vi åt tacos och tittade på idol. Lite onsdagslyx! Vaknade runt 6 imorse, tog det lugnt och åt frukost och begav mig sen till skolan. Pendeltågen krånglade som alltid så blev sen.. Irriterande.
 
Ville bara slänga in ett snabbt inlägg när jag ändå e här hemma :) Nu tänkte jag titta på lite PLL, sen äta och sen träääning! Och imorn är det fredag :) Jippi!
 
En bild på mig från USA! Som jag saknar det..
 
Dagens outfit!
 
Phu! Idag har det verkligen hänt saker hela tiden! Skolan med extremt lite rasten från 09:30-15:00. Smått deprimerad halva skoldagen, lyckades dock rycka upp mig till efter lunch :) Träna grabbarna som förövrigt rockade kvällens träning. Sedan träna själv i nån timme. Skojigt skojigt. Åka hem, duscha, äta, tänka ut en lucn till imorgon, fixa lunchen till imorgon, packa träningskläder, packa övernattningskläder och nu äntligen sitter jag i min säng med en kopp te och försöker varva ner innan läggdags. Dessa stressade dagar alltså... Meeeen, jag får skylla mig själv när jag bokar upp mig så mycket :P
 
Imorn blir en ganska lång dag, 09:40 till 16:10 går jag. En 3 timmar lång håltimme har jag där i mitten också.. Som tur var så ska jag utnyttja den väl och träna med Hanna :) Sen efter ska jag hem till Henrik och Carina och sova där! Gosa med finaste Moa och Hampus, och bara mysa. Ska verkligen bli roligt! Så blir nog ingen bloggning här imorn :/
 
Nu måste jag få lite sömn. Godnatt!
 
 
 
Smoothie: Naturell yoghurt, ett ägg, kesella, hallon, blåbar, en banan. Sjukt god blev den :) Även lite knäckebröd också, mammas egengjorda :) Superbra kvällsfika!
 
Godnatt people!
 
Jag är ganska nöjd med min dag faktiskt. Har känt mig ganska låg hela dagen, men fått mycket gjort. Pluggade mycket på min håltimme, och känner att jag har hängt med bra på lektionerna. På något sätt så är det skönt att lägga alla tankar åt plugget när jag är i skolan. Fokusera och göra det som ska göras.
 
När jag kom hem så joggade jag med mamma, det gick sjukt bra, långt över mina förväntningar! Så kul när det är så, man blir liksom taggad. Så nästa gång blir det till att förlänga rundan lite. Körde lite styrka, tog en lång dusch och sitter nu nedkrypen i en nybäddad säng. Har bytt lakan, lila fick det bli. Höstigt och mysigt. Har även druckit lite te och tittat på ett avsnitt PLL. Jag har börjat gilla mina måndagskvällar väldigt mycket faktiskt!
 
Nu ska jag göra mig en smoothie, läsa lite bloggar och ladda för en ny dag imorgon. Puss!
Jag har haft en helt underbar helg med så mycket fina vänner! Det började med en perfekt myskväll med Matti i fredags. Vi hackade grönsaker, skrattade, tittade på två Beckfilmer, pratade och skrattade lite till. Verkligen en bra fredagkväll.
 
På lördagen bar det in till stan för att träffa mina tre mycket fina vänner. De firade mig sissådär några månader i efterskott med kluriga uppdrag i Stockholm och en oförglömligt mysig kväll. Jag fick ballonger med dödskallar på. På kvällen lagade vi mat, spelade spelet "Tjejmiddag", gjorde marrängswiss och tittade på filmen Bitchkram som förövrigt är en väldigt gullig film. Jag vaknade upp imorse lite gladare och mycket nöjd över kvällen. Tack tjejer!
 
Efter en mysfrukost så satte jag mig på bussen mot Södertälje. Där firade vi Hampus ettårsdag och min helg var därmed fullbordad. Paketöppning, tårta, bebismys och jag längtar redan till på onsdag då jag ska dit igen! Ååh, barn kan göra så mycket när känslorna ibland är lite för många.
 
Som sagt, jag är mycket nöjd med helgen! Såhär på kvällskvisten så hinner däremot tankarna och känslorna ifatt, hur mycket man än gjort för att hålla dem borta så länge som möjligt. Och så är det väl. För vi kan inte fly hur vi känner, hur mycket vi än försöker. Det kanske är bra, vad vet jag. Jag vet visst inte så mycket alls nuförtiden. Jag är dock extremt tacksam för alla som finns där för mig just nu. Det behövs verkligen inte mycket ibland. Släkt och vänner, ni som står mig nära, tack för att ni är ni och gör allt lite enklare♥
 
 
 
 
Jag skriver ganska mycket om mina känslor i min blogg. Det är ibland ganska privat, och sånt som det inte alltid är givet att man delar med sig av. Jag har mycket känslor och tankar i huvudet, och jag tänker att det kanske inte gör så mycket att jag delar med mig av det, trots att det blir lite privat. Så länge man inte går till överdrift. För det är ändå normalt, och jag tycker det är bra att man kanske får veta att man inte är ensam om sina tankar. Sen dessutom så är det ett sätt för mig att bearbeta allt.
 
Igår och idag har varit två utav de värsta dagarna i mitt liv. Och jag är så himla arg, ledsen, besviken och förkrossad, för jag förstår verkligen inte varför man inte kan bestämma själv över sina känslor. Varför man blir tvungen att såra den man älskar, bara för att min hjärna och mitt hjärta inte kan vara sams. För så svårt är det väl ändå inte. Det borde det inte vara i alla fall tycker jag. För jag vet ju att jag älskar dig.
 
Det är nu andra gången jag har varit tvungen att såra någon jag älskar och jag förstår inte hur jag nånsin ska kunna lita på mina egna känslor igen. Jag känner mig som den fittigaste människan på jorden, och jag vill inget än att kunna bestämma vem jag blir kär i. Du är ju så bra, så bra för mig å så fin å bäst och jag älskar ju dig. Så varför i helvetet kan inte allt bara vara lite enkelt för en jävla gångs skull.
 
Alla säger till mig att man inte kan styra över vem man blir kär i. Och det stämmer, jag vet det. Ändå kan jag inte sluta vara så förbannat förbannad på mig själv just nu.
 
Hade jag kunnat bestämma så hade jag inte tvekat en sekund.
 
Den här fina lilla prinsen fyller 1 år idag också! Åååh, det känns som igår som Henke och Carina frågade mig och Sofia om vi ville bli hans gudmödrar. Bilr fortfarande rörd när jag tänker på det, sån ära. Och så fin han är, min underbara lilla gudson! Är så lycklig över att jag fick bli just denne lilla rödhårige killes gudmor :') Tihihi! På söndag ska jag äntligen få träffa honom igen! ♥
Phu, äntligen är jag färdig med allt mailande!! Det är helt klart inte alltid en dans på rosor att vara huvudtränare! Klart värt det dock :) Killarna var duktiga på träningen idag, och det är så roligt att vi faktiskt börjar bli en ganska stor skara på träningarna numera :)
 
Nu ligger jag nedbäddad i sängen, nyduschad i en alldeles för stor tröja och dricker te! Känns som ett bra sätt att varva ner dagen på. Har haft körlektion idag också. Och lektioner i skolan. Obviously :P Blir en lång dag imorgon, då jag går enda till 16:10. Har dessutom en håltimme mitt i allt. Då blir det träning med Hanna, och jag tror faktiskt att det kommer göra så jag får energi till de sista timmarna i skolan sen! Träning mit på dagen brukar faktiskt inte vara så dumt, jag känner mig alltid så pigg och full av energi efter jag har tränat.
 
Nu däremot så börjar min kropp att säga ifrån för dagen. Den behöver lite sömn för att kunna ta itu med morgondagen. Förebreder mig helt enkelt på en låååång dag.
 
Kyssar ♥
 
 
 
Tiden går så fort! Plötsligt är det andra September, vi har gått in i en ny månad och det börjar väl nu bli officielt höst. Dagarna blir kortare och kallare och jag kan inte ens föreställa mig att jag för en vecka sen gick i shorts till skolan. Hur kan vädret förändras så snabbt på bara en vecka undrar jag! Herregud..
 
 
Här är några smått oklara, suddiga och oseriösa bilder från kräftskivan i lördags! Drygt trettio pers var vi i vår lada och det var en grymt lyckad kväll! En riktigt klassisk kräftskiva med alla detaljer därtill. Snaps och snapvisor, många skratt, musik (live till och med, från Micke och Sofia), lite (okej, läs många) suddiga minnen, dans, glada människor och när kvällen var slut så var jag så glad så glad och nöjd över kvällen! Lovely :)
 
Dagen därpå blev en riktig återhämta-sig- söndag, med pizza, chips, dip och mys framför min nya favoritfilm, The perks of being a wallflower. Jag rekomenderar varmt filmen till alla som vill gråta en skvätt samt le drömmande åt alla fina scener. Jag har läst boken och jag tycker faktiskt att de hade gjort filmen väldigt bra.
 
Idag hade jag på mig jeansväst i skolan, och vi började läsa en ny bok på svenskan. Den verkar konstig och väldigt intressant, samt en smula gammal.
 
Det var allt för mig idag! ♥