Hej på er! Har varit en seg dag idag.. Ni vet när man haft lite för många lugna dagar på raken, så man itne riktigt kan njuta längre? Så har det känts idag. Har dock varit på riskettan idag, en teorikurs man måste ta för att få ta körkort :) Känns väldigt skönt att ha gjort den och körkortet känns lite närmre :) Längtar hur mycket som helst. Har börjat läsa i teoriboken också, tänker att det är lika bra att komma igång redan nu! Teorikursen var ganska seg, men intressant också. Pratades mycket om risker, kanske därför den heter just riskettan, haha.
 
Kvällen blir lugn, lite för lugn om ni frågar mig. Helt ensam hemma till klockan nio och har ingen aning om vad jag ska hitta på. Usch, tråkigt. Men men, lika bra å passa på att vila ut nu på lovet. Ha en fin torsdagskväll! Puss!
 
Ååå den här solen gör mig så himla glad! Jag blir på så bra humör, och idag var det pepplistan som spelades på bussen till Norrtälje :) Så skönt, behöver det verkligen nu känner jag! Den här solen kom väldigt lägligt :) Har som sagt hunnit med att åka till Norrtälje idag för att uträtta ett litet ärende, kommit hem och tittat på gamla videofilmer från när jag och Soffi var små (såååå gulligt) och legat och solat ute på alltan :D Hoppas på att ha fått lite färg i ansiktet nu!
 
Ikväll ska jag träffa Agnes och Jasse för en liten filmkväll :) Blir äta på pizzerian först, sedan hem till Jasse och glo på film! Låter som en perfekt onsdagkväll om ni frågar mig! Ha en fortsatt trevlig dag!

Mmm, nyjoggad och nybadad! Tog en kort joggingrunda, var ju ändå ett tag sedan jag joggade.. Men är ändå väldigt stolt över att jag tog mig ut och dessutom lyckades springa hela vägen :) Nu väntar slapp några timmar, sedan ska jag dra till grabbarnas träning! Ska bli kul å träna dem idag :) Puss på er!
 

Ett ord, en viskning, ett hopp om att allt ska bli bra.

När känslorna tar över, och det enda du vill är att dra.

Att bli överrumplad av tårar du inte trodde fanns.

Och du inte alls kan förstå vad som hände med kärlekens glans?

När sånt händer så behöver jag dig.

Fina du, som alltid förstår mig.

Och då skär det i mig väldans mycket mer,

när jag vet att det inte längre är mig du ser.

För i kärlekens spiral så finns det flera vägar som du kommer gå.

Det vet jag, men det är bara så oherhört svårt att förstå.

Godmorgon finisar! All natural bild p åmig känner jag, nyvaken å trött! Men sånna måste få komma upp ibland också tycker jag :) Min andra dag på lovet har börjat bra, ätit frukosten som ni ser på bilden ovan, legat å dragit mig i sängen, tittat på ett avsnitt One tree hill. Skönt. Precis så slappt som lov ska vara!
 
Idag ska jag försöka ta mig ut på en liten jogg, rensa tankarna. Sedan tror jag att det blir ett varmt bad och ikväll ska jag träna själv och träna grabbarna :) Vad ska ni hitta på för spännande idag?
Godmorgon! Gosh, vaknade jättetidigt idag! Halv 7 bestämde sig min hjärna för att det var dags å vakna, überpigg och utan att somna om! Efter att ha legat å vridit mig i ca 1 och en halv timme så bestämde jag mig för att nej, nu får det vara nog. Så denna dagen fick börja redan klockan 8 imorse :) Gick ner och gjorde mig lite te och skalade en apelsin, å glodde sedan på ett avsnitt One tree hill, nerkrupen i sängen. Nu har jag just gjort mig lite frukost och planerar på att mysa i sängen ett tag till. Jag älskar sportlov :)
 
Idag ska jag bege mig till stora staden Norrtäla, höhö.. Ska klippa mig å fixa lite saker å sen träffa en kompis :) Tror det blir en bra dag, solen skiner å allt :) Hoppas ni får en bra måndag! Puss på er!
Last night I dreamed that you told me you didn't love me anymore.
And that makes me scared.

Idag är det världens finaste vårväder ute! Jag blev så lycklig när jag vaknade upp imorse och såg solen igen, första gången på typ två veckor! Lycka! Just därför så bestämde jag mig för att titta på lite sommarkläder, hihi! Klänningen ovan fick jag av min fina vän Hanna för ett tag sedan, och har inte blivit av att prova den förns nu, men hörni jag är helt frälst! Så fiiiiin å så simpel på något vis. Alldeles jätteperfekt till brunbränd kropp och ett par sandaler. Åå, sommar kom genast!
 
Jag har tagit mig en promenix på ca 4,5 km nu på förmiddagen, Kent spelades i mina öron och det var perfekt att bara få gå helt själv, i min egna värld, med mina egna tankar. Klockan 16 bär det av till träning o Roslags, ska köra lite benstyrka! Ha en trevlig söndag!
 
Ungefär såhär bra hade jag det i fredagskväll :) Bilderna får tala för sig själva, blev en lugnt kväll med snack, lite How I met your mother, mat och musik! Dagen efter chillade vi bara och jag och Johannes åkte runt halv 2 :)
 
 
Och såhääär mysigt hade jag det igårkväll! Fruktsallad med smällt choklad, fina vänner och Tarzan blev det. Passade på att kramas lite, känna av lite närhet bara för att jag verkligen behövde det igår. Runt 2 drog Micke och Hugo hem och jag kröp ner i sängen, nöjd med dagen trots att den kändes lite tung i början. Tänk vad lite närhet och fina vänner kan göra med ens humör och tankar ibland. Underbart.
 
Nu har jag sportlov, och jag ska tillbringa detta lov med att njuta av varje ledig sekund. Hänga lite med kompisar, träna lite gymnastik och bara chilla. Så ser mina planer ut!
Dessa två snyggingar ska jag hänga med imorn! Ser fram emot det som fan :) Vi ska bara chilla, äta god mat å ha allmänt treeeevligt! Perfekt start på mitt efterlängtade lov! Dagen har varit okej, inget speciellt. Ganska ointressant, matteprovet var skitsvårt och jag hoppas å ber att jag lyckades skrapa ihop 10 poäng så jag bli godkänd!
 
Imorgon väntar en sconesfrukost på sängen btw, om jag längtar! Mästerkocken Isac ska servera mig! Mohahaha :)
Vi hörs på lördag! Hoppas er fredag blir lika grym som min kommer att bli :) Puss ♥
Sitter nerkrupen under mysfilten framför teven och dricker te denna onsdagkväll. Lite utmattad i kropp och huvud efter dagen, men rätt så nöjd ändå. Matteprovet imorse gick ganska bra, bortsett från att jag kom inspringade 10 minuter sen på grund av mitt dumma tåg! Grrrr... Något stressad och irriterad satt jag å förbannade mig över att till och med den första frågan, som ska vara enkel, var svår! När jag hade lugnat mig lite så gick det trots allt ganska bra :) Hoppas jag i alla fall! Har ett till matteprov imorn, logaritmer står på schemat. Då slipper jag göra det efter lovet istället!
 
Efter skolan så blev det ett gympass med Hanna. Var jobbigt och vi tog en liten mysstretch efter, pratade å tog igen lite viktig tid! Nu blir det inget gym med henne på ett tag dock, lite tråkigt :(
 
Nu ska jag dricka upp mitt te, sedan blir det att göra sig i ordning för sängen! Kyssar!
 
Hihi titta vilken fin bild jag hittade :)
Dagens outfit! Kände för randigt idag :) Kände även för vårskorna, vilket var en dum idé! Jag höll på å frysa ihjäl om mina stackars små fossingar påväg till skolan, haha! Tröttnade visst lite på vinterna å vinterskorna idag!
 
Skoldagen var inte speciellt jobbig alls, det jobbiga var väl resvägen idag, som omväxling! Jag kom till skolan, var där ca 40 minuter, och åkte sen hem :P Haha, 4 timmars resväg för 40 minuter skola! Värt, eller? Men jag överlever. Plugade matte när jag kom hem, spelade lite Wii och lagade värsta god fläskfilé med Isac :) Åkte till grabbarnas träning, de var så duktiga så, och imponerade av Isacs volter (det var iof jag med..). Skippade min egen träning idag för att plugga. Har fått hjälp med Johannes, och nu är min mattehjärna död. Jag känner mig extremt skeptisk till det här matteprovet måste jag säga!
 
Nu ska jag mysa med lite te och serier! Brrrr, kallt! Ha det fint :)
Min pluggfika!
Sitter å dricker te vid köksbordet! Pratar lite med Soffi och Isac å bara myser :) Hade svenskaprov idag och nu är det bara ett matteprov kvar innan lovet! Ganska stort matteprov dock, så måste plugga järnet asså.. Har Isac som kan hjälpa mig tack och lov! Gulligt av honom! Kom hem idag å han stod å gjorde fruktsallad också, haha :D Jag som älskar fruktsallad!! :D Tror jag skippar å pugga matte ikväll, å gör det lite imorn istället. Min hjärna e överarbetad å har redan pluggat massa matte idag! Haha shit vad ointressant inlägg det här blev. Men men, man får ha sånna också! Puss på er!
 
 
Gårdagens träningsoutfit! Värsta stark jaaaao :D
 
Hur har eran söndag varit? Min har varit riktigt bra hitintills, mamma och pappa fick ett ryck å vi åkte till Norrtälje för att köpa Wii :P Kom hem med både den ena wii prylen å den andra. Så nu ska det tränas framför wii och spelas mariokart! :D haha! Har precis slängt i mig lite lunch och ska bege mig till en timmes gympaträning snart :) Blir trevligt! Ikväll kommer farfar på middag, och Isac ska bjuda på melonsoppa till efterrätt! Spännande :)
 
Dagen har börjat så bra så! Startade med en god helgfrukost, vilken alltid gör min dag lite bättre. Älskar frukost!
Nu har jag precis kommit hem från att ha övningskört lite till Norrtälje, i Norrtälje sökte jag jobb på donken, och på lekrymden. På donken gjorde jag min första intervju nånsin, och jag måste säga att jag är riktigt nöjd! Tycker verkligen det gick bra, trots att det var lite pirrigt i magen :) Hoppas verkligen verkligen att det leder någon vart. Behöver ett sommarjob och helgjobb!
 
Ikväll ska jag på täbyträning och träna mina tjejer :) Ska bli sjuk kul och är otroligt taggad till det faktiskt! Blir lite styrka för min del också. Det låter kanske lite konstigt, men jag älskar verkligen att spendera min lördagkväll i en gympa hall. Jag känner mig så hemma och det känns verkligen som att jag får vara med min andra familj, med alla de som brinner för gymnastiken på samma sätt som jag gör :)
 
Nu ska jag äta lunch, pannkakor blir det! Mums :) Ha en bra lördag!
 
 
 
Min fredagskväll :) Jag må vara ensam, men ändå glad! Sitter förväntansfullt och bläddrar i kryssningskatalgoer, vi ska ju åka hela familjen i sommar och jag är så spänd! Ska bli otroligt kul och känner att detta verkligen är en resa jag vill göra någon gång i mitt liv. Bara att bocka av det på listan sen! Hihi :)
 
Lite gott äts det ju också, det är ju ändå fredag! Naturgodis, mjölkchoklad och ramlösa! Nu ska jag titta på ett One tree hill, och det är väl lite så min fredagskväll ser ut :) Jag är nöjd i alla fall! Puss
Tittade vad som väntade i köket när jag kom ner imorse! En liten present från fina mamma! Så gulligt, blev så glad! Man kan ju säga att min dag har börjat bra nu i alla fall, har dessutom ätit en riktigt god frukost + att jag har sovmorgon! Love it. Sitter och myser lite i morgonrocken nu och laddar inför dagen. Hoppas er dag blir så fin som den bara kan! ♥
 
 
Har fixat lite alla hjärtans dag naglar inför imorn och gjort mig ett himlans gott kvällsfika! Kesella med hallon, blåbär och banan + macka med ost, gurka och salladskrydda på! Bästa kvällsfikat. Har sån extrem träningsvärk i rumpan och låren efter Mickes styrka som han körde med oss igår. Är dessutom trött i kroppen efter dagens gympass med Hannilove. Skön känsla det där, när man känner att man ansträngt sig :)
 
Har kommit igång bra med slutuppgiften i case i skolan, och hoppas på att bli så gott som klar med den innan helgen, så jag slipper plugga då. Slutbetyg sätts i filosofi, psykologi och religion nu till sportlovet, alltså dessa tre ämnen som jag jobbar med i slutuppgiften. Så det är bara att plugga på! Hoppas att det ska gå vägen.
 
Imorgon är det som sagt alla hjärtans dag, en dag jag tycker mycket om :) Självklart är det ju liiiite finare om man har någon att fira den med, men det stör mig faktiskt inte så mycket att jag är ensam på alla hjärtans dag heller. Tycker bara dagen är allmänt mysig ändå, man går runt och är lite extra kramgosig och ser små hjärtan överallt! Ska alla hjärtans dag fika med Ossian också, blir nog super det!
 
Ha det fint och hoppas ni får en trevlig alla hjärtans dag! Kyssar och kramar!
Godkväll på er! Tänkte att jag ska slänga in ett inlägg innan jag kryper till kojs! Haft en bra dag? Min har varit helt okej faktiskt, skoldagen var väl lite seg, men tjejerna var helt fantastiska på träningen idag! Kände mig så lycklig och glad när jag åkte hem, tänk att just jag får vara tränare åt dessa underbara gymnaster :) Vi hade lite prat på slutet om gympan allmänt, vad som är viktigt att tänka på, hur man är en bra kompis och massa sånt och jag måste ju bara säga det att barn är ju så otroligt smarta! De säger så bra saker :)
 
Från det ena till det andra, veckan ser faktiskt lite småtråkig ut från mitt håll än så länge.. I och försäg så är det ju bara måndag och mycket kan hända, men har inget planerat. Förutom lite roliga träningar och så förstås, det är ju alltid skoj! Annars nä. Massa plugg jag måste göra. Ska stanna kar i skolan efter jag har slutat imorn, så jag slipper göra så mycket hemma. Hoppas ni haft en bra måndag! Kyss
 
 
 
 
Lite värda dagen känner jag. Med myskläder på, mysfilten i knät, datorn och ett One tree hill avsnitt framför mig och lite turkisk peppar gör jag just nu min söndag till en riktigt myssöndag! Har startad dagen med en 6 km promenad med papi ♥ Nu blir det nog faktiskt sängen resten av dagen, kanske till och med skulle försöka plugga lite! Ladda inför veckan som troligtvis kommer bli en hektisk vecka. Prov, inlämningar och läxor väntar, inget jag ser fram emot direkt, men det är bara å göra det bästa av situationen. Efter den här veckan är det bara en vecka kvar, sedan sportlov :D Och den sista veckan kommer vara betydligt mycket mer chill. Stå ut helt enkelt! En tuff vecka klarar jag.
 
Mmmmm, perfekt tilltugg som vi myste med igårkväll! Jag å Matti bestämde oss för att vara nyttiga och köra på fruktsallad till fredagsmyset! Så lyckat så. Vi tittade på en film, pratade massa och hade det bra! Första gången jag var hemma hos henne faktiskt, vilket vi konstaterade var lite skumt med tanke på att vi umgåts i typ 4 år :P
 
Idag startade vi dagen med en lååååång och god frukost, vi tog oss en promenad och softade sen lite inomhus. Sedan drog vi till Norrtälje, jag tittade lite i affärer och spontanshoppade en tröja från HM för att sedan träffade en kompis. Nu har jag just kommit hem och slötittar lite på melodifestivalen. Verkligen inte mitt favoritprogram, men måste säga att låtarna är helt okej ikväll ändå :) Hoppas ni får en fortsatt trevlig lördagkväll!
Gå runt i myskläder hela dagen
 
Fixa naglarna
 
Titta på One tree hill
 
Göra bananpannkakor
 
 
Äta en låååång frukost
 
Gå på promenad
 
Detta är vad jag har pysslat med idag! Väldigt nöjd med dagen faktiskt, den har varit lugn utan att vara tråkig :) Perfect! Nu ska jag snart bege mig till Matti för en myskväll! Får se om det blir något bloggande imorn. Annars hörs vi på söndag :) Ha det bra så länge!
Kom just hem efter att ha myst lite med dem här små gullungarna! Blev två timmar barnvakt ikväll, eller rättare sagt; två timmars tvspels tittande ;) Inte helt fel sätt att tjäna pengar på! :) Barnen e ju dessutom hur söta som helst. Hihi åå.. :)
 
Dricker lite te och planerar på att glo på ett avsnitt One tree hill nu, var ett tag sedan :) Är ledig från plugget imorn vilket känns huuuur skönt som helst! Ska gå hemma och dega och på kvällen ska jag sova hos Matti. Var evigheter sen vi sågs, och vi har en hel del catching up to do! Ha det fint!
Morgonmys med te ur muminmuggen. Sovmorgon kan ju vara det bästa som finns! ♥
Ursäkta att min bloggning inte har varit på topp, men jag har verkligen haft saker för mig! På tisdagar så tränar jag ju som sagt till 21, och är inte hemma förns 21:30 och då är det bara för mig att duscha och bumsa i säng. Igår så gick jag i skolan, för att sedan gymma med Hannilove. Blev intervaller och några styrkeövningar och jag kan ju meddela er om att träningsvärken började smyga sig på redan påväg hem! Och nu känner jag av i princip alla muskler i min kropp, haha :P Boat 2013, here i come!
 
Efter gymmet åkte jag till min så mycket saknade Johannes. Här har jag tillbringat natten, i den fina lilla lägenheten som jag ändå saknat så mycket, och med min finaste bästa vän som jag saknat ännu mer. Så fint att vår vänskap fortfarande finns där, och är sådär stark som den var innan vi blev tillsammans. Det var allt jag önskade.
 
Idag blir det en kort skoldag, sen ska jag på paradoverallsprovning i Norrtälje, och sedan vara barnvakt till två små busfrön! Livet rullar på, jag har fullt upp men jag älskar det. Jag är så nöjd med hur det är just nu.
Heeej finisar! Har haft en så bra helg! Den var så lugn och skön, samtidigt som det hände saker :) Mina grabbar var grymma på lördagsträningen i täby, en liten skara var vi på tre pers, men de kämpade på så himla bra :) Stolt tränare till de små galningarna! Firade Tommy och Carro igår och blev kvar där sen. Vi åt pizza, hade värsta myset med chips å läsk framför The Matrix och det var bara så himla skön kväll :) Fick dessutom spendera natten på deras meeeegasköna soffa, jag typ dog lite :)
 
Idag har jag varit i skolan och tränat mina fantastiska små brudar, som bara sådär har börjat köra sträckta volter på trampet :) Inte perfekta än såklart, men det kan man ju inte vänta sig. Bara kul å se hur de utvecklas och att vi går framåt :)
 
Har haft en lugn kväll hemma, och ska snart gå och lägga mig. Hoppas er dag var bra! :) Puss
 
 
Två bilder från helgen. Översta bilden är på min sköna men något halkiga morgonproenix till mormor och morfar. På bilden under ser ni de små turturduvorna som har fått stå för kärleken denna helg, de är ju så gulliga så jag tror jag dör. Men viktigaste av allt är hur gullig jag var som gjorde frukost på sängen åt dem! :D
 
Nuuuuu mina vänner! Nu ska ni få höra! Vet ni vad jag just gjorde? Klart ni inte vet!
 
JAG BOKADE JUST FLYGBILJETTER TILL USA KAN JAG JU DÅ MEDDELA ER OM!!! :D
 
Gud jag är så himla glad, så förväntansfull och exalterad över att en utav mina drömmar snart kommer gå i uppfyllelse. I två härliga, underbara veckor ska jag tillbringa min tid i Kalifornien, helt utan en enda svensk. Helt själv! Jag ska bo hos en amerikansk familj och få vara en del av det amerikanska livet för två veckor. Bara leva livet och bilda mig en egen uppfattning, träffa nya roliga människor, gå runt i bikini på stranden, shoppa på Victoria Secret å gud listan kan göras lång! Listan ska göras lång. Ren fuckinglycka.

 
Såhär ser min fredagkväll ut :) Helt okej kväll faktiskt, lite ensamt bara. Dagen har varit bra, ganska chill med en skön sovmorgon och endast två lektioner. Efter passade jag Axel, och sen åkte jag hem å nu sitter jag här :) Tittat på lite vänner å tänkte nu bara softa lite innan jag ska krypa ner i sängen å sooooova! :D
 
Helgen ser ut att bli bra, ska träffa en kompis imorn, sedan träna och fira min kusin å hans fru :) Mys helg!
Hoppas ni får en bra helg! Puss på er!