Nu blir det hemmamys för hela slanten! Serier, te, macka, smoothie, onepiece OCH mysfilten! Mysfaktor- ON!
Dagens mysoutfit ser väl ut något i den här stilen! :)
 


 
 
Grattis på din dag Mami, en dag i efterskott! Hoppas du hade en perfekt födelsedag, det förtjänar du :)
 
Puss på dig! ♥
Godmorgon mina turturduvor!
 
Jag är hemma från skolan idag, vi skulle typ inte göra nå vettigt och det vi ska göra kan jag göra hemma så det kändes ovärt att åka så långt för typ ingenting.
 
Blir en lugn dag hemma i regnet istället, tänkte att jag skulle hjälpa till och städa lite. Kanske ta en sväng upp till gamla skola noch hälsa på gamla lärare :) Alltid mysigt! Blir lite extra mysigt när det regnar och man bara får sitta inne med lite te och ta det lugnt! Värda dagen som min kusse skulle sagt!
 
Gårkvällen var så mysig så, supergod kantarellsoppa å trevligt å träffa släkten.
 
Nu ska jag äta upp min frukost, sedan får vi se vad som händer! Pöss!
 
Vet inte hur det är möjligt, men har supersvårt att komma ner i varv! Efter 2 mil och 6 km så borde man väl ändå vara trött, eller? Jag går på typ... överskottsenergi! D e ju bara å bläddra ner på bloggen, det här är typ mitt.. fjärde inlägg idag? Herregud!
 
Nej, nu blir det en kopp te och lite Lost för att få min kropp att förstå att det är dags och lugna sig!
 
Plattade håret kvällen till ära!! Vad tycks? Ser ni någon skillnad? Vad är snyggast?

 
Efter denna skogsvandring och camping så var mina naglar helt enkelt i behov av lite uppfräschning!

Såhär blev dem:
 
 


Vad tycks? :)
 
 
 
Efter två mil, massa lekar, en natt i tält och sedan ytterligare 6 km så är jag heeelt slut och sjukt fucking stolt över mig själv! Jag trodde aldrig att jag skulle orka gå två mil i skogen, och dessutom sova borta som jag tycker är så jobbigt, men jag klarade det! Ingen hemlängtan och ingen magont :) Det var till och med ganska roligt ;) Gemenskapen i årskurs två känns något bättre och jag kan inte säga annat än att jag är glad att jag följde med!
 
Fiiina Jojjo när vi roade oss med paus
Fina Bebban när vi fortfarande roade oss med paus :)
Lärarna när vi roade oss med ännu mer paus!
Den här fina lilla skön låg vår campplats granne mer :)
Japp! Årets sista dopp! Värt!
Tama trollsländorna fanss det 100 av, Jojjo var en av dem få som inte skrek och fick panik när d tog en rastplats på hennes rygg!
Mitt härliga tältgäng!!
Hej old fashion, vi fick pumpa fram vårat vatten!! :O
På kvällen blev det grilla korv framför lägerelden!
Och till kvällen och elden så hör såklart spökhistorier till!
 
Sorry för att mobilbilerna i vissa lägen är lite suddiga. Troligtvis kommer det fler bilder sen som är tagna med Jojjos kamera :)
 
Ikväll ska vi fira min Mami som fyller år! Blir en mysig kväll med släkten och kantarelltårta!!! Me like!
Halli hallå!
Varit lite dött här men jag har haft annat för mig ;) Igår till exempel var jag och såg underbara Winnerbäck på grönana :D han leverera som vanligt, jag verkligen älskar hans musik å.... det var bara helt grymt! Inte hans bästa konsert dock, men fortfarande grymt som sagt!
 
Fast jag kom hem vid typ halv 1 så jag är supertrött nu! Gick upp vid 6 så har endast fått typ 5 timmars sömn inatt.. Min kropp behöver mer än så! Sitter i plugget nu, å gör typ inget.
Ikväll ska jag träna grabbarna och förbereda mig för vandringen imorn. Japp, ni hörde rätt, vi ska vandra med skolan.. 2 mil! och tälta!! Jättenervös..
 
Måpste dra. Får bli bildlöst inlägg. Ganska tråkigt inlägg, men bättre än ingen uppdateing i guess!
 
Såhär såg jag ut idag! Både byxor och t-shirt från Gina Tricot!
 
Har varit en superbra dag, seg morgon med Ossian, Soffi och min älskling såklart. Vi åt en lång frukost, tittade på lite vänner å chillade! Tog sen en promenad, i det faktiskt varma och soliga vädret, in till Södertälje Centrum.
Där visade det sig att det var någon festival med tivoli, marknad och konserter! Hela köret med andra ord :) Johannes fick en lyckad shoppingtur på Brothers och fick med sig två par chinos hem och ett skärp :)
 
Ikväll blir det wok och Hamilton! Längesen jag och Johannes hade en myskväll bara vi två.
 
Ni e underbara! Hade superskoj igår! Tack :) ♥
Heeej!
 
Nu e jag äntligen hemma (hyfsat tidigt idag :D) efter en halv skoldag, en halv OS dag och (hör och häpna) ett helt träningspass på gymmet ;) Hanna och jag har idag gymmat tillsammans för första gången och jag måste säga att det var typ mitt bästa styrkepass EVER! Jobbigt, men jag dog inte (bara nästan), och det var kul. Det är otroligt viktigt för mig, just att det är roligt. Kändes som jag hade min egna lilla personliga tränare, and i love it! Så torsdagar är numera min och Hanniloves träningsdag :)
 
Skolan var inte jobbig, var i skolan på förmiddagen, på efter middagen så skulle vi ha OS med alla klasser i årskurs två. Men regnet ändrade på lärarnas planer och vi hann endast med att sjunga våra hejaramsor ;)
Lite extraspännande med sånna här små tävlingar i år, oss klasser i mellan, vi tävlar nämligen om vem som ska få springa ut först i 3:an på studenten! Superoligt, och jag blir genast mer taggad!
 
Nu mina vänner ska jag äta middag, sedan chiiiiilla!!! Imorn blir en epic kväll, jag, Ossian, Soffi och Johannes ska mysa och umgås hemma hos Johannes!
 
See ya! <3
 
 
Såhär såg min outfit ut idag mina vänner! Det är en något piggare Frida som idag faktiskt sitter (inte ligger) framför datorskärmen! Dagen har varit helt okej, stadsvandring i skola. Otroligt ointressant med tanke på att jag hatar historia, men lite mysigt å gå runt och se vår huvudstad ändå :) Åkte hem och var hemma i ca 45 min, för att sedan dra vidare till Norrtälje. Där väntades möte med alla tränare i tjejernas lag. Mötet gick suveränt, och här sitter jag nu :)
 
Ska packa lite till imorn då jag ska träna med mina fina vän Hanna efter skolan :) Ser fram emot det massor! Hon ska nog kunna få fart på mig! :D
 
Ni får ha det bra! Puss <3
 
 
Här har vi tre vackra bilder ;) Jag, jag och jag å papi!! Funderade på att varna för mardrömmar, bilden ser ju onekligen läskig ut. Eller rättare sagt.. pappa ser läskig ut ;) Men han ser snällare ut i verkligeheten ;) haha!
 
Jag är såååå trött! Jag skulle kunna somna här och nu. Lång dag i skolan när man är van vid lediga och lugna dagar. 09:30-15:15, inte så lång skoldag egentligen, bara det att man inte är van. Efter tränade jag ett gäng galna, men så underbara, killar! Har saknat dem! Lite smårörigt vad jag upplevde det, men det var första gången med nya gymnaster och allt så mer hade man nog inte kunnat vänta sig :) Jag är nöjd med andra ord
.
Nu blir det chilla nån timme, sen sooova!
 
För tillfället bloggar jag alldeles skakis och svettig! Har kört en joggingtur med mamma och det var superskönt! Så mycket roligare att jogga två också! Nu har jag blivit på lite bättre humör, tänk vad lite träning kan göra mentalt.
 
Visste ni att en banan och oboy är bland det bästa som du kan äta efter du tränat? Mamma lärde mig det häromveckan. Du får proteiner från mjölken så att du bygger myskler, Kalcium från bananen och snabb energi så du återhämtar dig från oboyen. Mycket bättre än de flesta energi och proteindrycker som det görs reklam för över allt!
 
Så det rekomenderar jag!!
Phu, första skoldagen över. Eller, skoldag och skoldag, var där typ en timme å hade upprop. Suck jag är så otaggad! Det känns inte ens bättre nu som jag trodde att det skulle göra. Men jag kommer väl igång antar jag..
 
Tack och lov så skiner oslen idag! Älskart! Så sitter ute i solen och fixar lite mail till killarna och så. Första träningen är imorn och jag ser fram emot den supermycket! Har saknat de små galningarna! :)
Ska sätta mig och försöka göra en liten planering till deras första träning nu, sedan klippa gräset.
 
Kan nog bli en bra eftermiddag och kväll, jag och mamma ska jogga tillsammans sen, annars ska jag bara ta det lugnt.
 
Men först, kaffe.
Hej snyggingar!! :)
 
Har haft en superbra sista helg på sommarlovet. Allt blev rätt när Johannes kom i fredags. Vi tittade på film å mös å bara var. I lördag så var jag hos en familj på förmiddagen i någon timme. De har två underbart söta barn som jag ska börja vara barnvakt åt :) Har mitt första jobb där den första September! Lovely!
 
Sedan åkte vi ut en sväng med båten, kort sväng bara för att Johannes ska lära sig hur den fungerar :) Hade ännu en mysig kväll med film, ost, kex och melon! I know, hur gott?
 
Söndag idag då. Min sista sommarlovsdag. Det känns så sorgligt, samtidigt så har jag lyckats ändra lite inställning i alla fall och det känns liiite bättre. Men fortfarande sorgligt. Vet ju dock att det tar ungefär en vecka, sen e man tillbaks i det normala igen.
Johannes och jag har lagat maaaassa mat idag! Köttfärsås med spagetti och lasagne. Johannes behövde lite matlådor, å d har han nu kan jag ju tala om ;)
 
Nu ska jag titta på ett avsnitt vänner och njuta av de sista timmarna! Puss <3
 
Gissa vem som just gjort en suuupergod smoothie?? Moi!
Naturell youghurt, honungsmelon, egenplockade blåbär, egenplockade hallon och banan!
 
 
Nu drar jag och simmar i brist på annat! Nu fick ni se lite av mitt rum också, haha! See ya
 
Ligger ute på altan ohc solar bland molnen! Haha, nej men solen tittar fram lite då och då, det är dessutom ganska varmt, så det känns bra å ligga ute.
 
Har trixat lite med rummet nu på förmiddagen, så nu är det nästan klart :) Lite tavlor som ska upp på väggen bara. Skönt, jag är så nöjd med mitt rum! Trivs bra där!
 
Gårkvällen var jättemysig! Träffade Rebecka och Johanna i stan, vi fikade lite och såg sen filmen ``Moonrise Kingdom´´ på bio. Filmen var inte riktigt mi ntyp av film, och jag kan inte påstå att jag skulle vilja se den igen, men helt okej ändå :) Stora +:et var ju att jag fick träffa mian vänner som jag inte träffat på hela sommaren :)
 
Mitt sommarlov börjar lida mot sitt slut nu. Endast 3 dagar är det kvar av mitt sommarlov och det gör ont i hela mig när jag tänker på det. Jag brukar alltid tycka att det ska bli ganska skönt å gå tillbaks till det vanliga igen efter sommarlovet, men i år känner jag verkligen inte så. Jag har lite smått ångest. Jag vill att sommaren ska fortsätta i all evighet, jag vill slippa bekymmer i form av läxor, imlämningar och prov. Gaah usch! Förstår inte varför jag tycker att det ska bli så jobbigt just i år..
 
Ikväll kommer i alla fall Johannes hit. Min räddning, mitt liv ♥ Som jag har saknat honom, 2 veckor sen vi träffades sist nu. Han ska hjälpa mig och se till att mina sista sommarlovsdagar blir något att minnas, och det vet jag att han kommer lyckas med.
 
Puss på er!
 
Min outfit för några dagar sedan. Klänning från JC, glasögon från Cubus.
Nu har jag funderat lite (som vanligt). Det här med att fundera e verkligen något som tar upp en stor del av min tid har jag märkt. Ibland funderar jag nog lite för mycket för mitt eget bästa..
 
Något som i princip alla säger (inklusive jag) är att man aldrig ska glömma sina vänner när man blir kär och får partner. En väldigt fin tanke. Och bra tanke. Som liksom.. känns lite självklar egentligen. Och en tanke som är typ omöjlig att hålla. Jag hade en kompis förut, som blev dökär i en kille. Första kärleken, nykär och ja, allt sånt där. Hon levde som på rosa moln, i en annan värld, där endast hon och hennes kille existerade. Och alla runt omkring, även jag, tyckte hon var så dum. Hur kan man vara så dum, tänkte vi. Hon sumpar bort alla sina vänner, skiter i dem, bara för den här killen. Tänk om det tar slut? Vem har hon då?
 
När jag och Johannes blev tillsammans så sa jag hela tiden att jag glömmer inte mina vänner, jag tänker fortsätta vara med dem, vara mig själv. Det intalade jag mig gång på gång, och det är inte förns nu, två år senare, som jag inser att jag verkligen inte höll det där. Även fast han bodde så långt bort, så skrev vi med varandra hela tiden, det enda jag ville var att vara hemma och skriva med honom, prata med honom, tänka på honom. Jag var nog lite smått okontaktbar även jag under ett år ungefär.
 
Och är det så jävla fel då? Jag menar, vi alla blir kära nångång. Det är ett faktum att man under sin nykära period, är lite någon annanstans och liksom inte alls bryr sig om vad ens kompis åt till lunch, eller vad ens kompis gjorde i helgen. HALLÅ JAG GÅR JU IGENOM MITT LIVS STÖRSTA FÖRÄNDRING HÄR!! Inte bryr jag mig om din helg..
 
Så tänker man ju såklart inte. Inte medvetet i alla fall.
 
Jag förstår bara inte varför vi inte bara kan inse att den nykära perioden är lite en klass försäg. Istället för att gräva ner oss med löften om att inte sluta umgås med våra vänner, så kan vi istället gräva ner oss i löften om att när det blir din tur att vara såhär underbart kär och lycklig, då lovar jag att finnas där för dig och inte bli sur när du umgås med din partner, inte bli sur när det enda du vill prata om e din partner, och alltid finnas kvar ifall att det skulle ta slut.
 
Mycket text. Vet inte ens om den går ihop eller om jag är helt ute å cyklar. Men lite såhär tänker jag kring ``jag ska aldrig glömma mina vänner´´-löftet i alla fall. Jag har helt enkelt ändrat min uppfattning, och det mina vänner, gör jag inte ofta!
Här kommer en dagens! Ska dra in till stan och gå på bio med några efterlängtade tjejer! See u later!
 
 
Mina två ringar jag köpte häromdan :) Gillar den verkligen!
 
Sköön dag! Hade lite smått panik imorse för jag inte riktigt visste vad jag skulle göra med dagen, men det blev bra ändå :) Jag och pappa har fått mycket gjort med rummet idag, skruvat upp hyllor, satt upp tavla, möblerat tillbaks möblerna och sen har jag försökt få in smågrejor i rummet igen, såsom böcker å filmer tex :) Jag är så fucking nöjd rent ut sagt! Det är jättefint, precis som jag tänkt mig!
 
Jag har umgåts med Micke idag också, vi åkte ner till Mora badet och solade å snackade. Sen har jag tränat med (hör och häpna) PAPPA!!! Mohahaha jag fick med honom på mitt träningspass :D Fett stolt! Duschade, å har nu tittat på två avsnitt vänner och ett avsnitt Lost och ätit Kesella med bär!
 
 
 
Blev kräftinspererade naglar ikväll :) Det var hur trevligt som helst hos F och F, vi åt och åt och åt! Väldigt lyckat! Har just glott på några avsnitt vänner och ett avsnitt Lost. Lovat mig själv att aldrig börja titta på Lost, men jag blev övertalad å tänkta att ``vrf inte ge det en chans i alla fall??´´. Så det är precis vad jag gör nu!
 
Johannes har kommit hem till Sverige igen också (från Danmark) och vi har pratat lite i telefon. Trodde det skulle kännas bättre men nu saknar jag honom bara ännu mer! På fredag får vi träfas igen. Det känns som en evighet kvar.
 
Imorn verkar bli en toppendag, jag ska klippa mig halv 12, fika med finaste Agnes i Norrtälje och sedan åka Ålandsbåt med farmor, farfar, Vivi, pappa och Soffi!! Yeeey!!
 
Men nu väntar sängen. Jag ska upp hyfsat tidigt imorn ;) KISSES!!
 
Tjooooo!!
Sitter och tittar på handbollsfinalen, superskoj att Sverige är i final! Får hoppas att det går hela vägen, inte helt fel med en guldmedalj till Sverige!
 
Idag har varit en lugn dag, vädret har växlat men det har mest varit moln.. Jag och mamma plockade blåbär och hallon på förmiddagen, alltid trevligt att fylla frysen så man har bär till vintern! Så gott med egenplockade bär, det känns mer äkta på något vis. Perfekt till smoothies också :)
Målade efter lunch klart det sista på mitt rum, och jag måste säga att jag är mer än nöjd! Blev så mycket bättre än vad jag hade tänkt mig å jag tror verklgien att jag kommer trivas! Avslöjar inte hur det ser ut än, ni får se bilder sen när det är klart istället :)
 
Ikväll mina vänner ska jag äta årets första kräftor! Vi e bjudna till farmor och farfar till en liten minikräftskiva :) Vivi är ute också! Det kommer bli mysigt!
 
Dags å läsa lite bloggar! Later!
 
Btw så saknar jag min Hannes så otroligt mycket just nu! KOM HEEEEEM!!!
Jag försökte mig på att göra Cupcakenaglar häromdagen och här ser ni resultatet :
 
Ganska nöjd, tycker de blev rätt så söta :) Tror dock att med lite mer övning, och kanske lite mer tips från internet så kan de bli bättre! Får öva helt enkelt!
 
Två bilder från de senaste dagarna :) Har varit med Matti, hon sov här igår, å vi hade supermysigt! Åkte lite longbord i Norrtälje igår, sen hem till mig å möööös framför Hunger Games med Sofia och Mathilda :)
 
Idag har solen tittat fram lite å vi passade på att sitta ute å sola lite :) Gött, har saknat solen!
Nu ikväll så åkte jag, Soffi och Richen till Norrtälje och skojtränade lite :) Asnajs å få köra lite gympa igen!
 
Nu ska jag väl kolla på någon serie å sedan väntar sängen!
 
See ya
 
Åååå min älskade longbord! Här ser ni lite bilder från de senaste dagarna, åker inte så bra än men jag lär mig! Och jag tycker det är superkul! :)
 
Idag har jag å pappa börjat med mitt rum :) Tagit ut alla möbler och spacklat. Sen skruvade vi ihop min nya klädbyrå och pappa skruvade ihop min stol :) Har hunnit med och klippa gräset hos mormor också, så jag har haft fullt upp hela dagen! :) Ikväll ska vi fortsätta med mitt rum på förmiddagen, sedan får vi se vad som händer :)
På fredag har jag i alla fall en mysig dejt med fina Marhilda! Som jag har saknat henne i sommar!
 
Nu ska jag glo färdigt på Morden i Midsumer :) Pöss!
 
Dagen på Ikea var supermysig :) Jag å pappa sprang omkring å köpte både de ena och det andra, och imorn börjar vi fixa mitt nya rum! Ska bli askul, skönt med ett nytt rum :)
 
Ikväll har jag inte gjort mycket, har kört lite styrka, duschat å ätit mat. Kollade lite på Allsång på skansen samtidigt som jag skrev ihop ett mail till killarnas föräldrar. Gymnastikterminen drar snart igång igen, jag är sjukt taggad, både på att träna killarna och tjejerna. Fast kanske framförallt killarna nu när jag tänler efter, hihi :) De ska tävla sin första tävling den här terminen juuu!!
 
Nej, nu ska jag kolla på Berg flyttar in! :)
 
 
Hej på er!
 
Nu e jag hemma, har varit det sen igår. Skönt, men tråkigt också! Hinner inte skriva så mycket nu för jag och pappa ska till Ikea snart och handla prylar till mitt rum som jag planerar på att göra om :D Spännande!
 
Men jag slänger upp en dagens outfit (I know, ovanligt av mig och väldigt nytt, men man förändras)
 
Kyssar ♥
 
 
 
Mina hallonmuffins jag bakade för några dagar sen :)
 
Idag har vi haft en fantastisk dag! Mami och papi kom ju hit till Tjörn för första gången igår, och vi har tillbringat hela dagen på sjön (Johannes föräldrar, mina föräldrar och Johannes å jag såklart). Lite växlande molnighet, men ändå mer än okej! Vi kom väl iväg rnt halv 2, seglade till halv 6 kanske? Sen la vi till på en ö och grillade :)
 
Nu har vi suttit å ätit lite ost och kex och pratat, å jag å Hannes flyttade precis in till vardagsrummet helt utmattade efter dagen! Det tar å vara på sjön!
 
Imorn åker jag hem med min familj medan Johannes stannar kvar en vecka till. Lite sorgligt å säga hejdå nu såhär efter 2 veckors konstant umgänge med varandra. Tur att vi träffas sen igen!
 
 
 
ÄÄÄntligen bjöds det på lite fint väder! Blåste å var grått imorse, men sakna men säkert försvann molnen och vinden avtog lite. Har just legat ute å läst i hängmattan i bikini :) Sååå skönt!
Ikväll kommer mamma och pappa hit och stannar över helgen :) Ska bli supermysigt å få träffa dem igen!
 
Nu blir det lite styrketräning!
 
 
 
 
 
 
Blev en bra kväll! God middag med glada grannar, vi avslutade kvällen med ett dopp i havet och jag fick uppleva mareld för första gången. Helt otroligt fint på ett sätt som faktiskt kan beskrivas som vackert.
 
Night night!
 
Det åskar å blixtrar spöregnar här på tjörn! Har i princip gjort det i 4 dagar känns det som nu. Minst. Väldigt trött på vädret måste jag säga. Har inte regnat hela dagen i alla fall, var ganska varmt här mitt på dagen, men ingen sol har skymtat fram..
 
Har bakat ännu mer muffins idag, hallonmuffins blev det! Dem blev faktiskt superbra, mycket bättre än maschmellowsmuffinsen tycker jag!
 
Ikväll ska vi äta middag hos några grannar här! Ska bli mysigt. Lägger upp bilder på muffinserna sen! Byee