Freeeeedag. Och trött trött trött är jag idag! Gosh, känns som jag har stressat hela veckan, fast egentligen har det nog varit mest i mitt huvud. Mycket där nu, mycket som ska tänkas på! Skriver på mina arbeten i skolan, gör allt för att få bra betyg. Då är det en trött Frida som sitter i soffan klockan 10 en fredagkväll.
 
Har däremot haft en väldigt bra fredag :) Varit i skolan, gymmat med Micke, ätit subway med Micke och sen sett Frozen på bio med Micke! Lagom var det. Och ikväll ska jag sova tididgt och sova enda till halv 10 imorgon! Sååååå skönt! Jobba, sen täbyträning. Mys.
Mums! Var så himla sugen på nånting, rotade igenom skåp och lådor och kylskåp och hitta massa vindruvor :D Smarrigt värre! Nu ligger dem alla snart i min mage, och jag sitter under mysfilten med onepiecen på och fryser.

Det har varit en superstressig dag idag.. Vet inte riktigt varför egentligen. Har bara känt att jag legat efter i ämnena så har stresskrivit massa uppsatser och jagat upp mig för massa annat. När jag kom till träningen så imponerades jag av duktiga gymnaster, och nu förvånas jag över att det är fredag imorn och att även denna vecka flugit förbi i en himla fart. Skönt med helg. Ska jobba dock, men på lördag är det Täbyträning, så det ska bli roligt :)

NU..... vila. Andas. Läsa lite. Skippar serierna ikväll. Puss
Lite kvällsfika :) Äppelbåtar med kanel, knäckebröd med gurkskivor och salladskrydda samt en kopp te!
 
Just tittat på ett avsnitt Modern Family. Har varit sjukt trött idag, trots hela 9 timmars sömn inatt. Inte känt mig helt kry heller och jag börjar undra om jag nånsin ska bli frisk. Skippade därför gympasset och satsar på att simma imorgon istället. Har en håltimme på 3 timmar, så det passar bra att simma lite då :) Efter skolan ska jag hem till en kompis och sova där, så det blir lite dött här imorgon!
 
Förövrigt så har jag fortfarande smått ångest över gymnasiearbetet och jag misstänker att jag kommer få dras med denna ångest tills 4 April då arbetet ska vara inlämnat.
 
Over and out.
Så var det måndag, ny vecka. Vecka 5 går vi in i nu, det har med andra ord gått 5 veckor på år 2014. Och snart går vi in i Februari, på Lördag faktiskt för att vara exakt :) Jag har just duschat och smörjt in mig och sitter nu i min säng med datorn framför mig. Har tränat fantastiska tjejer och varit i skolan idag. Försöker att ligga i fas med alla uppgifter nu, få alla småuppgifter gjorda så fort som möjligt så jag kan lägga all tid på gymnasiearbetet och andra viktiga saker. Det händer mycket den här veckan, men en så länge känns det som jag har läget under kontroll. Det är bara att beta av en dag i tag. Det händer dessutom mycket roligt :)
 
På schemat imorgon står det skola och träning!! Ska bli jätteskönt att få komma igång igen, och jag bara hoppas att jag får hålla mig frisk ett tag nu. Äter vitaminer och massa frukt, allt för att hjälpa immunförsvaret så gott det går i detta kalla väder. Förresten så har det blåst orkan och storm och typ hundrafyrtio sekundmeter här idag. Men en viss överdrift. Herregud, höll ju på att blåsa ibäg hela jag.
 
Och här får ni en skymt av mina nya tights från Monki. Fundade på rea för endast två guldpengar :)
 
Nu ska jag krypa ner under mysfilten, äta lite kvällsfika och titta på ett avsnitt Arrow :) Godnatt!
Oj vilken bra dag det blev! Varit igång heeela dagen, och farfar har fått så mycket uppvaktning i form av gratulationer, massa människor, blommor, presenter, fest, gitarr och sång och sist men inte minst släktmiddag hemma hos honom. Har varit en mycket trevlig dag.
 
Hoppas du är nöjd med din 90årsdag världens bästa (och piggaste) farfar ♥
När febern inte vill ge med sig, och magen äntligen blir bättre efter 2 dagars kramper, så äter jag. Min mycket simpla men goda frukost bestod av rostad macka med ost, yoghurt och te. Min mycket simpla lunch bestod av stekt bacon, stekt ägg, gurka, sallad och majs. Annars har jag mest tittat på serier idag. Och fixat mina naglar inför imorn, då min farfar fyller 90 år. Och åh vad jag hoppas att jag ska få vara frisk då.
Detta är hur jag spenderar dagen idag. I min säng, tittandes på serier och äter B&J. Är sjuk, vet inte vad det kan tänkas vara för baciller, men vad jag vet är att jag vill att de ska försvinna genast!
 
Lite bitter är jag allt, dels för att jag är sjuk, och dels för att jag fick mitt betyg idag på en 6 veckors uppsats som jag skrev innan jul och är inte nöjd alls. Mer än besviken. Och det gör mig lite nervös när jag inser hur sjukt mycket jag måste plugga för att lyckas den här terminen, samt att jag vet hur besviken jag kommer att bli om jag inte lyckas.
 
Ska muntra upp mig med lite Modern Family. Och soppa.
Ligger i min säng under mysfilten, nydsuchad, å dras med en himla dum magont. Min kropp vill visst inte vara riktigt hundra. Förkylningen är bättre, men mår dåligt i kroppen och har som sagt kramper i magen. Fruktansvärt irriterande. Så det blir bara till att vila ikväll. Dricka lite te, titta på serier och sova tidigt.
 
Igår så fyllde min moster och gudmor 50 år! Vi firade henne hemma hos henne med tre rätters middag. Mycket gott och trevligt var det. Kul att få träffa Adrian som var här och hälsade på från Åre. Kom hem sent dock, så blev inte så mycket sömn som jag skulle behövt inatt. Men det överlever man någon gång ibland :)
 
 
Detta var ungefär vad jag fick glädja mig åt i lördags, när jag vaknade upp med halsont och snuva och sängen fick bli min bästa vän hela dagen. En ny B&J smak testades, och den får helt klart 5 av 5 toasters! Förkylningsbaciller är aldrig roliga, men när de nu dyker upp så opassande (som alltid) så får man helt enkelt göra det bästa av situationen :) Tror nog ordentlig vila och glass var ett bra sätt att krya på mig, för på söndagen mådde jag bättre :) Snuvan var värre, men halsonten borta :) jag begav mig till en kompis och spenderade kvällen och natten där, myspys.
 
Nu är det måndag, ny vecka och nya tag. Även om veckan börjar något snuvigt så är jag nöjd med måndagen. Har däremot varit svårt att fokusera på lektionerna, det känns som jag har 20 ton snor i hjärnan. Hehe..
 
Nu har jag strax en telefonintervju som jag ska göra, sedan måste det bli en tidig kväll för min del. Puss på er!
Mina fina små gymnaster!!
 
Äntligen freeeedag! Även om veckan gått fort så är det alltid skönt med fredag! En kall fredag har det varit också, och det har snöat som bara den. Mysigt mysigt, men det får allt dina negativa konsekvenser med. Massa förseningar på bussarna! Men, halv 8 ungefär var jag hemma, efter en låååång fika i stan! :) Åt kyckling och klyftpotatis till middag, mumsfilibabba. Nu sitter jag och är väldigt trött. Äter vindruvor och dricker cola som jag varit sugen på hela dagen. Det blir en tidig kväll för mig. Jobba imorgon, sedan åka och sova hos en kompis!
 
Anyways, ville bara dela med mig utav ett litet fredagsinlägg :) Ha en superfin helg, vänta er ingen uppdatering här imorn :) Kramisar!
Juli
Ojojoj Juli månad asså. Vilken månad, på så många sätt. Jag kämpade med mina uppkörningar, grät och var arg och hatade körkortet som jag aldrig fick över allt annat. Blev tröstad av Fredrik. Hade helt underbara dagar på stranden, supermysigt var det. Tränarmöte med grymma tränarna, picknick för att fira Fredriks födelsedag. Åkte longbord och packade för fullt, packade packade inför medelhavskryssningen, en utav mina bästa resor. Under 10 dagar njöt jag av sol och bad och värme, 7 av dessa placerad på himmelrikets båt. Här hade jag det sjukt bra, här badade jag varje dag, här blev jag brun som en pepparkaka, här var jag utan internet hela tiden, här började jag bry mig lite för mycket om någon.
Sedan kom jag hem, var hemma, packade om för att påbörja min andra bästa resa i mitt liv.
 
Augusti

I Augusti så spenderade jag de två första veckorna i himmelriket. Det var verkligen helt underbart, resan var över mina förväntingar, bättre än jag nånsin kunnat hoppas på. Jag fick göra allt jag ville göra, se allt jag ville se. Umgås med superfina människor. Jag övervann en stor rädsla och jag kommer nog aldrig glömma känslan när jag landade i Sverige två veckor senare, och kunde tänka "jag gjorde det. Jag fixade det". Den känslan är oslagbar.
Några dagar efter jag kom hem så drog skolan igång, vi blev välkomnade av våra lärare med en powerpoint på bilder från deras studenter. Vi fick sätta våra handavtryck på studentväggen och det blev väldigt tydligt att det här faktiskt är vårat sista år. Terminen kickade igång fort, med mycket aktiviteter. Bland annat konserten i Tele2 Arena, med Kent, Lars Winnerbäck och Robyn. Det var en upplevelse :)
Samtidigt så snurrade det ungefär en miljon tankar i mitt huvud. Jag tyckte inte om mig själv och mina tankar, jag kände för att hugga av mitt huvud och tårarna kom titt som tätt utan någon förvarning.
 
September
Hösten började närma sig, och September bjöd på en fantastisk sensommar. Trots detta blev det en jobbig månad, en månad där jag var tvungen att såra någon så himla mycket, på grund utav att man inte kan bestämma sina känslor. En månad där jag återigen stod ensam och förtvivlad, och en månad där jag en en gång var så tacksam över alla i min närhet som fick mig att må bra. Jag målade naglarna i häxfärger. Åkte på mitt första övernattningsläger med Minitjejerna, en grymt lyckad helg. Myste, myste, myste i sängen, och träffade fina Ronja som jag saknade så! Fick försenade födelsedagspresenter av Jojjo, Bebban och Bell. Sen får vi ju inte glömma att världens finaste pojke fyllde hela 1 år! Här fick jag även kontakt igen, med han som hade börjat betyda sådär mycket för mig. Och han fick mig att le varje dag, trots att jag knappt kunde, och trots att han var så himlans långt bort.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Detta fick bli min luch idag! Slutade tidigt i skolan idag, 12:20, så när jag kom hem så kurrade min mage för fullt! Och vad passat bättre än lite vitaminboost såhär mitt i vintern? Känner att mitt immunförsvar behöver all hjälp den kan få för att hålla sig frisk.
 
Jag tänker mig att det blir lite chill i sängen nu, innan jag ska bege mig mot träningen och träna mina fantastiska gymnaster. Imorn är det fredag och den här veckan har gått otroligt fort om ni frågar mig. Swisch sa det, sen var det helg igen. Inte för att jag klagar :)
 
Nu ska jag återgå till min frukt, och jobba lite på nästa del av min årsresumé tvåtusenfjorton.
 
Puss på er alla fina!
Supermantröjan idag!! Längesen jag hade den tröjan :) Gillar den.
 
Skolan då. Jorå, jag tycker det har gått bra idag. Retoriken på förmiddagen var inge problem, och sedan satt jag med gymnasiearbetet från 13 till 16. Tror ni jag får panik, när min lärare säger till mig att jorå, nästa vecka så ska minsann 80% av arbetet vara klart. WHAAAAAAT??!! SEN NÄR DÅ??? Fridas hjärna börjar panikartat snurra tusenmiljoner varv på en sekund, och förbereder sig på en gråt attack, när plötsligt lärarn säger "nej, vänta, det var visst om 3 veckor. Hehe..." Oh my, säger jag bara.
 
De tre pluggtimmarna gick rätt fort dock. Liten kaffebreack fick jag, Jojjo och Bebban ta, men sen så var vi igång igen. Typ. Har fått ner en del på pappret idag i alla fall, och nu måste jag få gjort lite intervjuer innan jag kan komma vidare.. Typiskt asså.
 
Men men, nu ska jag soooofta, min hjärna behöver helt klart vila efter tre timmars Jehovas vittne skrivande.
 
Från igår, när jag var i gympahallen å tränade på att gå på händer! Har bestämt mig för att om det är någonting jag ska bli bra på nu, så är det fan att gå på händer!
 
Jag har precis ätit frukost och ska strax börja göra mig i ordning för att åka till skolan. Solen tittar fram idag, första gången på länge, och det gör mig glad! Annars så ska jag träna mina barn ikväll. Första träningen för tjejerna efter lovet :) Ska bli kul att se dem igen!
 
Ha en fin måndag! Kram
Hej på er!
Ber om ursäkt för den dåliga bloggningen, men har inte hunnit. Mycket å göra vetni! Gympa, hänga med Matti, jobba, barnvakta, å gå i skolan är väl lite vad jag har haft för mig de senaste dagarna :) Två första skoldagarna gick rätt okej tycker jag. Blev verkligen en mjukstart, vilket jag uppskattar. Nu är helgen snart slut, och jag känner mig nöjd :) Varit en bra helg. Tjänat lite pengar vilket alltid är skönt, och har idag tagit mig ut på en promenad, spenderat några timmar framför datorn och sedan hängt i gympahallen samt gymmat! Jorå, jag hinner med rätt mycket på en dag. Och ändå har dagen känts väldigt lugn!
 
Nu tror jag att jag ska glo på lite serier innan det är dags att sova :)
 
 
April

Det känns som att det enda jag gjorde den här månaden var att vara ledig, äta goda frukostar, träna och dricka te :P Haha! Hade många många bra dagar, fina dagar, soliga dagar. Invigde månaden med några dagar i fjällen, några fantastiska dagar i fjällen. Under månaden tog jag mer än en promenad i soliga Stockholm. Jag träffade Fredrik för första gången och började umgås med honom. Träffade även Alicia för första gången, mitt fina kusinbarn :) Åt årets första jordgubbar, och längtade till sommar samtidigt som det blev allt mer vår utanför.
Mormor och morfar firade guldbröllop, och detta firade vi med middag på Gondolen! Mums så gott!! Och trevligt såklart :) Men som jag skrev, det var en glad månad :) Vilket var välbehövligt efter två lite tyngre månader!
 
Maj
Maj maj måne jag kan lura dig till skåne. Glaaaad månad igen :D Började med att fira en 18årig Bebban på skansen, med picknik dessutom! Så mycket fina soliga dagar, de första riktigt varma dagarna. Invigde shorts och gick barfota i gräset, bara för att jag kunde. Tävlade sista tävlingen med bästa laget nånsin, och vi lyckades även hamna på en tredjeplats. Gick hem med en medalj rikare, och ett stort leende på läpparna. Åkte även på en fantastisk Londonweekend, en helg som bestod av shopping, shopping, shopping, trevliga stunder med min underbara familj och god mat! Umgicks med Fredrik mest hela tiden, och åh som jag var lycklig.
Min blogg bråkade som attans under Maj och Juni, därför blev det inte jättemycket inlägg eller bilder.
 
Juni

Och det blev sommar, och jag fick sommarlov. Spenderade de allra första dagarna av mitt sommarlov med att övningsköra, äta gott och bara ta det sådär lugnt. Vila upp mig ordentligt efter terminen och läsåret som varit. Firade en alldeles otroligt fin midsommar, en utav mina bästa, med alla jag bryr mig om. Spenderade massa tid med Hampus och Moa när de var här ute och hälsade på, mina fina kusinbarn. Plötsligt en dag så blev jag hela 18 år, och detta firades med resturangbesök med hela släkten! Fick jättefina presenter och var väldigt nöjd med firandet och dagen. Hade min första utgång på krogen. Mycket firande blev det, för några dagar sedanare så var det fest för pappa som fyllde 50 försa Juli. Lyckad fest tror jag alla tyckte :) Som jag nämnde så har jag för mig att bloggen krånglade en del här med. Jag hade dessutom väldigt mycket roligt för mig, så bloggen fick ligga åt sidan lite.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var ett tag sedan jag la upp en frukostbild nu.. Så kände att det fick bli en idag, trots dåligt ljus och mobilkamera. På bilden ser ni min äggmacka, 2 finncrisp med ost, sallad och gurka samt en stooooor kopp kaffe.
 
Idag är min sista dag på jullovet. Om man ska va sån, så är det min sista dag på ett sista jullov. Men jag vill inte vara sån, för då blir jag nervös! Jag ska i alla fall njuta utav dagen. Kanske ta mig ut på en promenad. Gå runt i mjukiskläder. Sånt där. Ska iväg till Norrtälje i eftermiddag, gymma lite och dra en sväng till ungdomsmottagningen.
 
Imorn drar min sista termin i gymnasiet igång. Och jag vet hur kämpiga dem här månaderna kommer att bli. Det är något jag är nervös över, orolig över. Lite rädd, känner lite sån där typisk ångest. Och samtididgt så är det något som jag är så otroligt förväntansfull över. Glad, spänd. Pirrig. Fjärilar från topp till tå. Jag ska kämpa, för jag vet att det kommer vara värt det i slutändan. Och som jag skrev för ganska precis ett år sedan, så är jag mer än nöjd om jag kan gå ut gymnasiet om några månader och känna att "fan, jag satte det. Jag orkade kämpa enda in i mål." Då, då är jag mer än nöjd.
That moment när du inser att du sitter och tittar på studielån och inser att du börjar bli vuxen. That moment när du inser att din totala studieskuld kommer att ligga på över 300 000 kronor. Lyckan.
 
Oh my.. Huuuur kan tiden gå så fort, när blev jag tillräckligt stor för att sitta och titta på studiebidrag på universitet! Jag förstår inte asså! Det är helt sinnessjukt, att jag om några månader troligtvis inte ens kommer bo i den här delen av landet. Herregud. Lite för mycket att ta in känner jag.
 
Idag är min näst sista lovdag. På torsdag börjar jag igen. Jag har inte orkat tänka på det riktigt än, för det känns lite jobbigt. Så jag tar ångestinlägget imorgon ;) Idag ska jag ta det lugnt, njuta. Ta en promenad med mami. Ikväll får jag äntligen träffa mina grabbar igen, och vi ska dra igång en till härlig termin med gymnastik! Vi har lite nya gymnaster som ska testa in ikväll, så det ska bli spännande :) Efter är det möte med tjejernas tränare, ska bli kul att träffa alla igen :)
 
Nu -----> Fixa måsten och titta på serier!
 
 
Shiiiit jag sov till 12 idag! Herregud, det gör jag typ aldrig. Det kommer inte bli lätt när skolan drar igång sen säger jag bara..
 
Jag har städat idag. Städat å fixat å donat. Rätt så skönt. Nu sitter jag nyduschad i min säng, ska snart äta lite. Har försökt plugga lite men det går inge bra. Usch vad tråkigt det är. Bara en termin kvar. Bara och kämpa.
 
Aja, ville bara att ni ska veta att jag lever :)
Januari
Januari alltså. Jag firade in år 2013 med världens finaste vänner! Åt god nyårsmiddag å hade en superfin kväll. Månaden var överlag en glad månad när jag läser tillbaks på inläggen. Det bjöds på soliga dagar, mycket snö och kalla minusgrader. Även en månad i matens tecken, hehe... Typ tusen miljoner matbilder :P Pressade One tree hill, en väldigt fin och gullig serie. Drack tusen koppar te, och införskaffade min numera favoritparfym samt den heliga Uggleboken. Uggleboken som idag är full med texter, dikter, arga ord och fina känslor.
Fick även reda på att jag hade svettkörtelinflamation, något som tar år innan det läker och som enligt min doktor just då skulle innebära mig att jag inte skulle kunna raka mig under armarna under denna tid. En mer eller mindre förtvivlad Frida bröt sedan ihop lite.. Meeeeen, d visade sig att det inte alls var nån fara, utan att hon visst mest kände för att skrämma upp mig lite. Eller nåt.. Träffade även Johannes för första gången på flera månader.
 
Februari
Ensamheten var påtaglig. Många, många myskvällar under mysfilten med uggleboken bredvid mig. Var väl egentligen inte ledsen eller så, hade bara mycket tankar som behövdes skrivas ner. Trivdes bra med lugna kvällar, men ville tillbringa dem med någon annan. Kramades så fort jag fick chansen, och hade en del väldigt fina kvällar med fina personer. Gjorde bananpannkakor för första gången, foodgasm säger jag bara. Isac och Sofia fick stå för kärleken här i huset, och jag njöt av att se Sofia så nykär och lycklig, njöt av att kunna känna igen känslan. Tränade, tränade, tränade. Både gymnastik och gym! Älskart! Hade sommarlängtan och provade sommarklänningar, samtidigt som jag bokade mina biljetter till USA och taggade till medelhavskryssning. Mina två bästa resor.
 
Mars
Humörsvägningar gånger tusen. Typ fem inlägg i rad, där jag var extremt glad, och sedan 5 inlägg i rad där jag var extremt ledsen. Och jag tror det svåraste är att bara acceptera att det får vara så. Februari och Mars fick mig att inse hur beroende jag är av att ha någon nära mig, någon som säger att jag är fin och visar att jag är speciell. Så ska det enligt mig inte behöva vara, och detta är något jag jobbar med hela tiden, något jag får lära mig med tiden.
Under månaden så spenderade jag mycket tid i gympahallen, sprack av stolthet när grabbarna kom trea av 21 lag i Hopp, bokade konsertbiljetter, firade och kidnappade en 18årig Jojjo samt svullade och umgicks med han som alltid finns där för mig i vått och tort. Levde även på kesella, haha :P
 

Det var dem tre första månaderna :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tänkte informera om att jag planerar på att göra en årsresumé, likt den förra året. Däremot så tänkte jag dela upp den i 4 delar, så det inte blir så mycket att läsa på en gång :)
Lite bilder från mitt nyår! Jag och Johannes startade vårt nyår med ett gympass faktiskt! Väldigt skönt :) Sedan slappade vi mest under dagen. Runt halv 5 på kvällen så åkte vi in till stan i Göteborg för att titta på raketer klockan 5. Det arrangeras raketer där varje nyår klockan 5. Väldigt mäktigt och fint! Vi åkte tillbaks till hans lägenhet, åt en trerättersmiddag bestående av toastskagen till förrätt, potatisgratäng, entricot och rödvinssås till huvudrätt samt chokladmousse till efterrätt :) Supergott! Sedan gjorde vi oss i ordning och runt 10 begav vi oss mot en fest inne i Göteborg. Festen var helt okej, men det viktigaste var att jag fick skåla in det nya året med min bästa vän :)
 
Nu är jag hemma, och jag har haft en helt otrolig vecka i Göteborg. Haft så kul, gjort mycket men samtidigt tagit det lugnt, och såklart fått umgås massor med Johannes!! Bästa veckan på länge :) Idag väntas lite slapp och måstefixanden, sedan träning med Wiman. Kul att träffa honom igen :) Puss!
Gott nytt år på er alla fina bloggläsare!! 
 
Jag fick fira in det nya året med min bästa vän, vilket gör starten på det här året mer än bra. Nu går vi in på år 2014, och jag verkligen försöker att inte ha så mycket förväntningar på det här året, för förväntningar slutar oftast med att man blir besviken, men det är fan svårt att låta bli asså. Det kommer hända så otroligt mycket det här året, mycket nytt, jag kommer vara livrädd, överlycklig och förtvivlad på samma gång. I år tar jag ett nytt kliv mot vuxenlivet, en ny milstolpe. I år tar jag studenten. I år ska jag börja plugga vidare, förhoppningsvis flytta till ny stad, flytta hemifrån. I år har jag mina sista sport och påsklov. 
 
Mitt nyårslöfte är, som jag skrev på facebook för någon timme sedan, att njuta som fan av år 2014 och alla sjukt roliga grejer som kommer hända. För i år tar jag studenten.
 
Jag är otroligt taggad på år 2014, och jag har en känsla av att det här kommer bli ett fucking awesome år.