.......en tisdagkväll som denna

Svalkar vinden- Den svenska björnstammen

Söndag 13.3.99-
Lars Winnerbäck

American pie- Don Mclean

Jag är en vampyr- Markus Krunegård


Dessa låtar lyssnas mest på i mina hörlurar på alla mina bussturer för tillfället. Vet inte riktigt vad jag har fastnat för i dem, lite olika. Söndagen 13.3.99 har en underbar text och svalkar vinden är helt fantastisk att sitta och lyssna på, melodin är så fin. Låtarna är helt klart värda att slå upp på youtube! Så gört!

Förövrigt så lyssnar jag väldigt mycket på Winnerbäck just nu, jag är inne i en så kallat winnerbäck period ochhans lista på spotify spelas också flitigt kan jag tala om!

Lite musik tips och idéer från moi! Pöss!
Skum dag idag.. Den har bara varit allmänt konstig och jobbig. Började med att det var massa krångel med tågen så jag kom försent. Sen har jag bara känt mig allmänt borta och förvirrad, som att jag inte är riktigt med. Tappat grejer hela tiden och ingengting har gjort som jag vill.. Jobbigt, hatar när det är så. Känns inte som jag har samma koll som förut, jag glömmer massa saker hela tiden. Hoppas jag blir återställd snarast!

Killarna idag var stökiga och lyssnade inte, men en bra sak är att Micke har blivit hjälptränare till mig och Ebba och ska vara med och hjälpa till nu :) Super bra, vi behöver verkligen en till tränare och tror dessutom det blir extra bra med en kille som är tränare för dem!

Ikväll ska jag fixa mina naglar och ta det lugnt. See ya!


Längtar till vår och sommar..
Lite bilder från min å hannes promenad igår :)




Godmorgon på er!
Ny vecka igen, tiden går fort minsann! Har räknat ut att det bara är 3 ½ vecka kvar till sportlov :) Passar mig utmärkt ärlig talat!

Igår fyllde en mycket speciell och fin vän år, grattis Hanna min fina vän, saknar dig så och nu får vi faktiskt se till att ta en fika någon dag, SNART! Hoppas din dag var superbra i alla fall!

Den här veckan har jag inte speciellt mycket planerat. De vanliga sakerna sedan på lördag så ska jag träffa två fina vänner från klassen och vi ska fixa en skoluppgift som ska vara klar nästa vecka :)

Idag blir det skola som börjar klockan 13 sedan passa Axel :)

Ha en bra dag människor! <33

Tjena bloggen!
Just kommit in efter en mysig vinterpromenad till Södertälje centrum med hannes :) Blev lite nya tröjor på rean till honom, supersnygga var dem! Han som handlade för en gångs skull ;)

Igår var ju vi på Kapten Röd och det var magiskt! Han är helt underbar, lika bra live som i hörlurarna! Han levererar verkligen, hoppar runt på scen som en galning och är så grym! Hela kvällen igår var underbar och jag är så glad över den här julklappen! Tack min fina älskling!

Nu ska vi ta det lugnt resten av dagen, med gott samvete har gått typ 8 km ;) Blir nog lite sims. Och ikväll blir det hamburgare! Frida ♥ Lördagar

Ha de gött people!


Bild från igår. Tagen med mobilkameran så ha överseende med det ;)



Glömde ju skriva att jag tog en mysig fika med fina vänner på Wayne´s idag! Supermysigt och gott!

Vad fina kommentarer jag får på inlägget innan, ni e så söta <3 Var tvungen att skriva av mig lite då bara, jag antar att alla kan känna så ibland..

Torsdag idag och jag känner en sån där härligt lugn och ro känsla :) Redovisningen som skulle vara klar idag är gjord, rapporten är inskickad och jag känner mig förberedd för det lilla svenska testet vi har imorgon. Skönt!
Ikväll blir det alltså bara slappa.

Och imorn är en spännande dag! Jag slutar 13:50 och har två timmar att döda i Stockholm för mig själv, sedan runt 4 kommer Johannes in till stan också, vi ska äta något gott och sedan *trumvirvel* KAPTEN RÖD!!! ÅÅ jag e så taggad!! Ska verkligen bli sjukt kul!

Nu ska jag slappa, läsa bloggar och hitta inspiration! Kramisar!

Just nu letar jag bara inspiration. Jag vill inspireras och få nya idéer, jag vill hitta ngn sjukt snygg klädstil, jag vill klä mig galet och knasigt och färga blåa slingor i mitt hår, jag vill göra om mitt rum och renovera om bloggen till ngt helt eget!

Jag vill så mycket och jag vet inte alls hur jag sak uppnå allt jag vill och hitta inspiration och lyckas skapa något som göra att folk kan säga ``det där, det är typiskt Frida.´´ Jag vill skapa en unik stil, jag vill vara unik, jag vill vara egen och inte alls som alla andra!

GOSH jag vet ingenting, jag vill så mycket och jag vet ingenting! Samtidigt så ser jag allt och tar till mig allt och det blir så mycket att herregud, vad är vad? Vem är vad och vad är vem?  Hur är jag och vad gör just mig unik.

Jag känner mig förvirrad och nöjd, samtidigt inte nöjd. Hur kan alla andra hitta saker som e just dem och hur kan alla sakpa så roliga egna stilar?

Jag vet helt enkelt varken ut eller in just nu..
Längesen jag skrev... Det var en hemsk halsfluss som drog över mig sedan efter har jag inte haft tid och ork att dra igång bloggen igen. De där halsflussarna tar verkligen all ork ur än, finns inte mer i huvudet än att gå och gå och sova i princip..

Men nu är jag igång igen, både i skolan och med bloggen. Jag går på penecillin och mår hyfsat bra. Lite mycket i skolan men jag känner ändå att jag har koll på läget och det är skönt.

Nu har jag just kommit hem från en superduper träning med smågrabbarna, de fullkomligt BRILJERADE! Oj oj oj så duktiga de var :) Då är man stolt som tränare och känner sig riktigt taggad!

Ikväll blir det chilla och fixa naglarna! De ser inte så fina ut nu! Ska bli lite fräsch nu tänkte jag..

Puzz!


Och denna fina människe fick jag träffa igår igen efter nästan en veckas saknad! ♥
Alvedon och Ipren, min bästa vänner ♥

Jag har blivit sjuk, det kom som ett brev på posten imorse när jag vaknade, kände ingenting igårkväll och helt plötsligt vaknar jag upp med den här äckliga smärtan i halsen som bara viskar om att det är halsfluss.. Just nu kan jag iaf äta och prata så jag passar på nu och äter upp mig så att jag är förberedd för min kommande viktminskning.. Jag har gissat på 1,5 kilo om det blir lika illa som det brukar.

Än så länge hjälper alvedon och Ipren också, lycklig tjej (Y) Jag får helt enkelt hoppas på det bästa och se om det bryter ut någon halsfluss eller inte. Har liksom inte riktigt tid att missa skolan heller..

Ngt sorgligt med är att Hannes åker iväg på fredag och jag kmr inte kunna säga hejdå och vi ses inte förns på sönag igen :( Å jag som redan saknade honom massa igårkväll..

Nej, nu blir det lite vitaminbomber som gäller, har redan startat dagen med en riktigt vitaminrik smoothie! Supergod!

Pok <33

Vilka länder har du besökt?

Jag spenderade en perfekt vecka i det lilla men åå så mysiga landet Malta, sedan även en till perfekt vecka i Italien med finaste människorna and a lots of gymnastic!

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?

Hm.. Bra fråga. Måste nog säga den 10 juni när jag sa hejdå och farväl till min galna men ändå så trygga klass.. Inte en enda tår fällde jag men jag grät inombords!

Vad var din största framgång 2011?

Oj.. Jag vet knappt vad en framgång är :P Därför är det här en ganska så svår fråga som ni kanske förstår :P Kanske att jag det senare halvåret ändrade mitt sätt att se på saker och har lyckats bli väldigt positiv.. Eller är det en framgång? Äh jag vet inte, det är mitt svar iaf..

Har du varit sjuk eller skadat dig?

Halsfluss tror jag att jag hade en eller två gånger de första månaderna på året, sedan min fina stukning på foten i somras.. Ingen rolig grej det där. Och att jag sedan stukade upp foten igen min första idrottslektionen i skolan med min nya klass när vi lekta kull.. :P Det är ju en historia försäg det med ;D

Vad spenderade du mest pengar på?

Min dator :)
Hur tillbringade du julafton?

Precis som alltid, hemma först på morgonen, mormor och morfar var med oss på morgonen, vi åkte till kusinerna mitt på dagen och på kvällen Kalle, god mat och presentöppning med farmor, farfar och familjen :)

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?

Firade 1 år med Johannes, såg baksmällan 2 på bio och åt gott på resturang med Johannes :D


Vad fick dig att må bra?

Min familj, Johannes och Maltaresan ;) Och favoritgympa tjejerna såklart!

Vilken kändis var du mest sugen på?

Höhö ingen I think ;) Eller jag var inet sugen på ngn iaf, sen så finns det ju såklart några man gillar ;)

Fem händelser som varit bra det här året?

Att börja gymnasiet och samtidigt i princip börjat på ett nytt liv med nya vänner och utmaningar

Att Johannes flyttade till Södertälje

Att jag fick sommarlov

Påskveckan där jag för en vecka levde i himmelen och Johannes i gbg

Fem händelser som varit sämst det här året?

Ögonblicket när jag satt framför några av de personer som betyder mest i mitt liv och berättade att jag skulle sluta med gymnastiken.

Alla stunder tårarna runnit nerför mina kinder pga av saknaden till Johannes. Tack och lov att det är bra nu :)

jag kan faktiskt inte komma på flera sämsta händelser just nu. Så det är väl positivt :)

Vilka kläder har du använt mest?

Hm.. Svår fråga att svara på med tanka på att jag under första halvåret bodde i mjukisbyxor och andra halvåret bodde i jeans ;) Men jag tror nog faktiskt att mjukisbyxorna vinner där ;)

Vad har du mest lyssnat på för musik?

Jag kan bara komma på en sak som dominerar och det är winnerbäck.. Annars otroligt blandad musik

Vad har du tittat på? (film, tv, serier..)

Greys, Flash Forward, Andra Avenyn och såklart gustavsson 3 trappor ;)

Vilka människor har du hängt mest med år?

Oj.. Agnes, Jasse, Norman, Micke, Johannes, Hanni å mathilda tror jag väl att det blir.

Vad önskar du att du gjort mer?

Jobbat och tjänat pengar I guess ;) Men det är ju inte så roligt..

Årets tre roligaste fester?

Nu är ju inte jag någon festprisse om man säger så... ;) Men en fest som var najs var ju kräftskivan ;) Även fast jag spenderade några timmar med att vara skitförbannad ;)

Godmorgon alla knasbollar där ute!
En ny vecka har påbörjats, vecka  tre för att vara lite exakt, och det känns otroligt bra om ni frågar mig! Jag vaknade hyfsat pigg klockan kvart i 7 imorse trots att jag har sovmorgon, gick upp och åt frukost med min älskling och har sedan chillat framför vakna med the voice fram till ungefär nu. För stunden dricker jag gott gott kaffe och är stört taggad på att simma! Jag känner nu att jag verkligen har hittat träninge som passar mig. Jag älskar och simma och ser nästan fram emot nästa gång jag ska få gå och simmaså otroligt skönt att simma tills man är helt slut i kroppen! Bara fokusera på vattnet och dess dämpande ljudeffekt, aah underbart helt enkelt! Ser fram emot sommarn när man kan simma ute :)

Dagen bjuds på en tvåtimmars lektion i Case, vårt nya case High on life verkar faktiskt ganska skoj. Det är ett case med ämnena naturvetenskap och idrott. Kan nog vara mycket roligt tror jag!

Efter skolan så ska jag passa Axel, det blir simmskola som vanligt! Mys mys!

Jag vill försöka mig på en summering av mitt år 2011 i bilder, jag ska bara komma igång så det blir nog något så småning om, men det kanske tar ett litet tag ;) Så länge tänkte jag svara på en lista frågot om mitt 2011 istället, kommer förhoppningsvis i nästa inlägg!

Kyss och Kram!


Liten fin bild jag hittade i brist på annat ;)
Helg sköna helg, jag älskar helg :D

En pizza har just ätits med min älskling framför ett avsnitt av Kyle! <3 Me like!

Förövreigt så tänkte jatg att min blogg till sommaren ska bli en smoothieblogg och jag jobbar med planeringen till killgruppen för dne här terminen!

Puss på er <3


Kärlek till den här boken <3
Många regnskogsaktevister som läser min blogg plötsligt... Kolla inlägget nedan å dess kommentarer!
Trååååkigaste dagen! Jag tror jag dör en smula. Regnet är förjävla hemskt! Det bara regnar och regnar och regnar
,tar regnet aldrig slut?? Plusgrader är det också!! Ska det här vara vinter? Skulle inte tro det.
Nej, det som räddar den här dagen är nog att jag ska få tränam ina småtjejer sen! Mysigt å roligt :)

Neggo inlägg, I know. Jag tror jag har en släng av lite PMS om man vill ha ngn ursäkt..

Btw, mina kompisar ska köpa en bit regnskog till sin kompis i present.. Sköna brudar det där!

OVER AND OUT!
Jag är lite på gränsen till att få panik för tillfället. Mitt hår är hemskt! Asså jag bryter snart ihop, dem klippte mitt hår så jävla fult så jag vet inte vart jag ska ta vägen!Det är en jävla cp fucking pagefrisyr!! JAG I EN PAGEFRISYR???!! Jag ser ut som en tant å mitt hår hade precis börjat bli långt å nu har dem klippt av allt! JAG FÅR PANIK!!!

Mössa tre månader frammåt säger jag bara..
Hej vänner!
Uppe tidigt idag, känner att jag måste försöka vänja mig in vid skoltider lite iallafall.. Inte så jobbigt att gå upp tidigt egentligen när man bara kan sitta å mysa i soffan ändå ;)
Idag är det klippning som står på schemat, förhoppningsvis.. Ska ge mig in till Södertälje centrum och se ifall jag kan hitta någon drop in tid. Det är akut nu kan man säga. Mitt hår bara hänger å är slitet och ojämnt and you name it!

I skrivande stund sitter jag vid datorn med en kopp te :) Har Vakna med the voice på i bakgrunden och njuter av min sista slöa morgon för det här lovet. Ganska skönt att det börjar bli lite kallt nu tycker jag så det blir lite riktigt vinterkänsla :) Inte mycket snö på marken men lite vitt är det allt!

Hare gött!

Godmorgon på er!
Gosh har det varit fullmåna inatt eller? Både jag och Johannes hade jättesvårt att sova igår.. värre för honom dock som ska upp och jobba idag. Jag gick upp med honom och åt frukost imorse å sen gick jag å la mig igen å sov tills nu :) Såååå skönt! Kommer verkligen sakna dessa slöa mornar nu när skolan snart drar igång.. Känner mig inte speciellt taggad ärlig talat!

Idag så ska jag iallafall gymma och passa Axel :) Superlängesen jag passade honom nu och det ska bli mysigt :) Vi ska på simskola som vanligt. Sedan vet jag inte vart jag åker, antingen hem till bergshamra eller hem till Södertälje. Har inte riktigt hunnit bestämma mig ännu..

Nu ska jag äta lite amerikanska pannkakor från igår och glo på teve! See ya later!

Tjena mors!
Hur e läget? :D Själv mår jag prima skinka, har just ätit en middag bestående av helt egengjorda amerikanska pannkakor :D Stört näjd faktiskt om jag får säga det själv! Supergoda blev dem!

Idag har varit en fixar dag. Jag och Hannes tog en liten spontantrip till Ikea och handlade lite bra att ha saker, bland annat en hylla som numera sitter i köket :) Sedan kom vi hem å fixade lite med grejerna å städade. Nu har vi som sagt just ätit och tittat på ett avsnitt av serien Kyle XY som jag haft ett låååångt uppehåll ifrån!

Hoppas eran dag och helg varit bra! Puss :)

Woooow, so much to say!
Antar väl att jag ska börja med att säga gott nytt år på er! Mitt första inlägg år 2012, det känns superbra! Därför tänker jag inte börja mitt inlägg med att be om ursäkt för bloggningen ;) Dels för att det känns lite neggo och dels för att jag har den bästa ursäkten ;) Jag har varit i fjällen, å jag glömde visst att skriva hejdå :P Men men, så kan det bli ibland. Nu är jag hemma igen och planerar på att dra igång bloggen som vanligt igen :)

Dagen har spenderats med min älskling och det har även gårkvällen när vi firade vår lilla minijul :) Den var stört mysig och perfekt, precis som det ska vara :) Jag fick perfekt julklappar av honom: en asgullig liten me to you nalle som passar perfekt i min lilla nallesamling, ett par snygga hotpants och det bästa *trumvirvlar* BILETTER TILL KAPTEN RÖD LIVE!!! Lycklig tjej? OOOOJA!! Så den 27:e blir det en grym kväll med min älskling för att titta på Kapten Röd :D

Förövrigt så har min vecka i fjällen varit mysig, min nyår var lugn med faster, farbror och familjen :) Alltid blanade känslor när man åker hem, nog är det skönt att vara hemma och få träffa älsklingen igen, men oj så lugnt och skönt det är att bara vara i fjällen och CHILLA!

Ikväll blir det bio med Johannes, vi ska se Breaking dawn och äta gott i Täby :) Får se om filmen är så bra som det sägs! Puss på er <33