Nu har jag nästan packat klart! :D Och imorn vid kvart över 11 på morgonen så åker vi till skavsta för att sedam ta nästa flyg mot ITALIEN!! Hur grymt??! Ska bli hur skoj som helst!
Har inte gjort så mycket idag, packat å tagit de lugnt å fixat lite småsaker. Vet inte om jag hinner skriva något mer innan vi åker, så jag lovar inget!
Blir nog en lugn kväll, kanske framför någon film. Sen en tidig kväll för hoppningsvis :)
Aja, om vi inte hörs någe mer innan vi åker så hoppas jag att ni får det grymt här i Sverige! Jag lovar å träna, sola å bada lite åt er med!! Puss å kram på er <333

Ikväll ska jag träffa Micke Wiman!!! Saknat honom!! Gryyyymt kul ska det bli!!
Ville bara inleda inlägget med det :)
Har bakat bullar med världens bästa Hannie idag också :D Dem blev hur goda som helst! Glömde dock ta kort på dme så ni får ingen bild :(
Vi gick även ner och simmade 500 meter :) Duktigt duktigt!
Har målat mina naglar också inför Italien resan, så nu e dem fräscha och fina :D
Nej, jag ville bara uppdatera mig lite! Puss på er <333

Tjena vänner! :D
Solig dag idag för en gångs skull!! Har varit och badat lite med Soffi och Mathilda :D Även tagit en mysig prommis med min Hannie och klippt gräset!
Mina nya kläder har kommit också och jag är mycket nöjd :D Utom Jeansen som typ var felsydda så ska skicka tillbaks dem. Lägger upp bilder på kläderna sen :D
Nu kommer Richard när som helst och hämta mig för att åka till träning :D Får se hur det går att köra med foten om itne annat så ska det bli underbart att träffa alla gympakompisar igen! Saknar dem så!!
Aja, ville bara uppdatera lite snabbt. Hörs sen! Pöss <333

Hej på er!
Nu var det ett tag sedan jag skrev här, har inte varit vid datorn speciellt mycket. Har varit ute med båten med Johannes och hans föräldrar, jättemysigt dock så var vädret inte det bästa.. Regnade och var mulet hela tiden :( Tråkigt.
Idag åker jag tillbaks till rätt sida Sverige, ska bli skönt men kommer sakna Hannes nå otroligt mycket. Inte varit ifrån honom mer än ett par dar på över en månad. Så det kommer bli tomt.
Men, jag ska til lItalien med de bästa gänget på lördag och det ska bli helt underbart! Saknar er så otroligt mkt!! Innan ska jag träna lite och träffa Hannie :D Mys!
Nu ska jag lägga upp lite sammanfattning av de senaste dagarna och sen läsa lite bilder :D



































För ännu fler bilder hänvisar jag till Facebook :D

Hotellet

Poolen

Poolen :)
Hej på er!
Sitter å kollar Allsång :) De e sommar det!
Dagen har varit lugnt, har legat ute och solat :) Handlat lite också, vi drar ut med båten imorn. Ska bli så mysigt så!
Har ätit goda glass med hallon också :D Suuuuper gott!
Nej jag skulle bara uppdatera lite så ni vet att jag lever. Blir nog inget på några dar nu..

Bjuder på lite fina sommarbilder sålänge :)






Tjena mittbena!
Hemma från en så trevlig helg så på Nässlingen :) Firade ju mormor som fyller 75 idag :) Grattis på dig Mormor!!
Har haft väldigt skoj med kusinerna, ätit gott å solat å badat i dagens härliga väder! Gårdagens väder var lite grått och mulet men idag blev det strålande sol :D Gillart!
Passade på att köra styrka idag också i det fina vädret och simmade så jag höll på å drunkna :P Sjukt vad konditionen går ner när man varit lite sjuk och inte hållt igång den på nån vecka..
Nu har jag just köpt lite härliga kläder från Gina Tricot och fixad mina naglar :D Frans manikyr på fingernaglarna och röda tånaglar :) De e grejer de! Älskar nymålade naglar!
Åker tillbaks till min älskling imorn, ska bli väldigt mysigt saknar honom trots att det bara gått några dagar! Blir en vecka med mycket segling förhoppningsvis :) Kanonkul!
Kvällen bjuder på tacos, spel och film med syrran, moa och Mathilda och chiiiiiiips!! Hur najs? Mitt liv kan helt enkelt inte bli bättre just nu!
Kärlek till er, puss ♥







Också födelsedagsbarnet själv! Dock inte fårn helgen, hade ingen sådan bild..

Heeej sötnosar!
Just kört styrka :) Duktig frida :)
Idag ska jag hem till den andra sidan av Sverige, ska fira mormor i helgen :) Ska bli ganska skönt att komma hem lite också :) Men sen ska jag tillbaks hit på måndag igen :P Skojigt! Då blir det nog mer segling :)
Hade det jättetrevligt när vi segla till Johannes kompis :) Grilla å segla lite med hannes kompis Robin å hans flickvän. Mycket skoj var det!
Så nästa vecka ska antagligen jag, Johannes å Robin segla lite :D Dock så hade vi ingen trevlig seglingtur hem igår, jag å Johannes. Det blåste som attan och var massa vågor som slog upp mot oss hela tiden så ja, vi var rätt så dyngsura när vi kom hem.. Någon hade lite gärna kunnat hälla en hink med vatten på oss. Inte okej! Så det var inte så mysigt.
Just det, nu har jag ju glömt å berätta en sak här! Jag har ju köpt en ny mobil! Eller beställt. Den ligger där hemma å väntar på mig :D Så den ska jag få se idag! Jag köpte min som jag har nu för typ ett år sen, så vet att jag inte borde köpa en ny redan, men jag blev så kär i den nya! Xperia Arc är det btw :)
Nej, nu måste jag duscha! Pöss på er <33


Såhär ser dne ut fast silvrig! :)
På Flygplanet :)




Hotellrummet (Mitt och Johannes)


Precis när man kom in. Måste tillägga att det är ganska stökigt :P

Sängen :)

Stökigt skrivbord :P

Balkongen

Utsikt från balkongen

Utsikt från balkongen

I hörnet på vårt rum stod bord å två stolar :)

Toaletten

Solkräm och after sun=superduperviktigt på semester!

Sååå de var de :) För dne här gången ;) Puss på er <33
Tjena på er!
Tänkte bara skriva att om det är någon som känner någon som är i behov av barnvakt så får man gärna kontakta mig :D Bara skriva en lite kommentar här på bloggen eller på facebook eller vad som helst! Är väldigt intresserad :)
Heej på er!
Gud min dag har varit underbar! Idag gick vi ut och seglade lite, första gången för mig, och det var helt sjukt mysigt! Så himla fint och det är hur trevligt som helst att segla! Måste säga att det var över mina förväntningar!
Dock så är jag lite smådålig, så imorn ska vi ta det lugnt så jag kan bli frisk, sen på onsdag så ska vi segla till Johannes kompis Robin som fyller år och grilla och segla lite med honom :) Asnajs, så jag ska se till att bli helt frisk då, eller iallafall bättre så det går :)
Har tagit bilder från dagen med Johannes kamera, så bilder kommer!
Puss på er <333
Jaa, jag fortsätter väl med min lilla lista :) Snart e den slut!

Jag vet att jag har skrivit om något liknande förut, men det får väl bli igen då :P
Något som jag saknar otroligt mycket är att verkligen brinna för gymnastiken. Det var en tid i mellanstadiet där jag verkligen älskade älskade gymnastiken. Det var typ det jag levde för. Jag kunde inte tänka mig ett liv utan gymnastiken och jag älskade verkligen att träna. Varenda träning var som paradiset för mig.
Självklart så älskar jag fortfarande gymnastiken, men inte alls på samma sett.
Dock så har jag börjat tänka som så att kanske så är det för att under den tiden så var gymnastiken allt jag hade och då blev det automatiskt så. Jag hade inge bästa vän, gjorde inget annat på fritiden, umgicks inte med någon eller så. Så gymnastiken var det jag hade. Nu har jag fått andra saker som betyder något enormt för mig, och självklart så gör ju inte det att gymnastiken inte betyder något, men jag har andra saker också.
Men, jag saknar verkligen att brinna sådär mkt för gymnastiken. Det gör jag.


Det här är en bild från tiden då jag brann för gympan. Efter en tävling :)
Gokväll på er!
Just kollat på Amarican pie The wedding :D Asnajs! Roliga filmer de där! Nu sitter jag å Hannes framför varsin dator, sociala vi e ;)
Klippte honom tidigare, blev riktigt bra måste jag säga! Han e så snygg så!
Imorn så ska vi nog segla lite om vädret tillåter, första gången för mig :S Lite läskigt! Men skoj ska det bli :)
Ja, ville bara uppdatera lite. Ha de gött och sovgott!

Sitter här på tjörn :) Igår bilade vi hit, tog väl typ 7 timmar, fast vi åt också :) Gick bra iallafall.
Har haft en mysig dag, vi har fixat med segelbåten lite, gått bland klipporna och handlat typ. Så himla fint här.
Nu ska vi snart äta en underbart god middag, grillat kött med pommes :D Kan det bli bättre?
Senare ska vi ha en riktig myskväll med chips och dip, godis och en bra film. Helt underbart!
Ha en mysig kväll, ska jag ha iaf :) Pözz <33

Fick även lära mig att göra en ballerina av en blomma ;) Titta så fin!

Sicken mysig dag det blev! Och inte är den slut än!
Har varit på stranden med Jennifer, Olivia, Systeryster, Mathilda och Hannie! Så skoj å få se Hanna igen, som jag saknat henne! Vi simmade 500 m duktiga som vi är och pratade massa :) Ikväll ska vi ta en kvällis också!
Micke kom ner precis när jag skulle gå, skoj å se han igen, vecka är en lång tid! Vi ska hitta på ngt ikväll också :)
Nu ska vi snart äta hoppas jag för jag är vrålhungrig! Puss och kram <33


Har säkert laddat upp bilden förut men jag gört igen :D Du är underbar <3
HEEEEEEMMAAAAA I SVERIGE!! OCH JAG HAR KOMMIT IN PÅ MITT GYMNASIUM!!! :D
Gaaaash jag har hat en helt underbar vecka! Bad, sol, skratt, bus, båt, glass, cola, god mat, ascool badvakt och gud vet vad! Det har varit helt underbart och jag längtar redan tillbaks! Samtidigt är det skönt att vara hemma.
Jag kommer att slussa upp bilder lite då och då så det inte blir så mycket på en gång :)
Nu sitter jag och älsklingen med varsin dator i knät, det är sjukt hur mycket man missar på internet på bara en vecka!
Har lite å göra ida dock, ska klippa gräset, tvätta och gå ner till världens bästa farmor som gjort världens godaste mackor som väntade på oss när vi kom hem klockan 5 imorse!
Imorn drar jag och Johannes till Tjörn, ska bo hos hans föräldrar en vecka sen hem och fira mormor och sen tillbaka igen :) Vi ska seeeegla!! :D
Nej nu måste jag fixa! En fågel viskade just i mitt öra att en väldigt kär person vid namn Hanna är påväg och då vill jag vara klar med grejer så jag kan träffa denna underbara varelse! Puss på er <333