Att livet är en dans på rosor, är inget jag tvivlar på

Men man bör komma ihåg, att man kan kliva på stjälken, då och då.

När du inte hänger med för att dansen är för svår

Och du hatar de som hävdar att tiden faktiskt läker alla sår.

Då kan det vara lätt att glömma ibland

Att man faktiskt kan dansa, hand i hand.

Hand i hand med någon som förstår.

Och som du vet stöttar och finns där, vart du än går

Så våga ta emot en hand, när den sträcks ut.

Och kom även ihåg att sträcka ut en hand själv, till den som tror att dansen är slut.

Yeey, två bilder!! Här är min outift från måndags. Bestämde mig för att inviga och peppa nya veckan med hatt :) Har inte visat haten på bloggen tror jag. Jag har bara använt den två gånger än så länge, känns ganska ovant, men nu i måndags kändes det bättre faktiskt :) Alltid lite läskigt att testa något nytt, men lite pirrigt och kul också :) Och den här gången visade det sig ju faktiskt funka riktigt bra!
 
Ligger ute i solen och glassar. Det är varmt idag, sjukt varmt, och i solen är det nästa så det är svårt att ligga kvar. Men jag klagar inte det minsta, kunde det varit bättre väder en ledig dag som denna? Har ätit pannkakor till lunch, druckit kaffedrink och i princip sträckläst en bok vi fått från skolan sedan klockan 12. Boktjuven heter boken, och den är faktiskt riktigt bra. Den utspelar sig under andra världskriget och berör väldigt mycket. Värd att läsa hörni!
 
Nu ska jag läsa vidare, sedan ikväll blir det genrep på träningen! Puss
Wiiihooo bloggen levererar, EN hel bild fick jag upp idag minsann! Och eftersom jag inte trodde att det skulle funka så tog jag bara en random, och det blev denna fina bild som ni ser här ovan. Vet verkligen inte vad min blogg/dator sysslar med... Det är inte okej i alla fall. Men men, bilden gör mig faktiskt lite lycklig för det är ju en cola flaska med mitt namn på (hallååå?!) och dessutom så var det Fredrik som överraskade mig med den för nån veckor sen! Hihi!
 
Veckan har gått otroligt fort, och igår fick jag veta att jag skrapade ihop 28 poäng (muntliga är dock inte inräknad än) på matte nationella och detta gav i sin tur ett D. Mjaaa, helt okej i alla fall. Lite vad jag hade väntat mig faktiskt. Sedan så lyckades jag även få ett starkt C på engelska nationella vilket jag också är ganska nöjd med :) Förövrigt så har vi mest tittat på film i skolan den här veckan. Inte så jag klagar direkt. Idag är jag dessutom ledig. Typ. Vi har idrottsdag och jag bestämde mig för att det var mycket bättre att ligga hemma och plugga körkortsteori samt sola lite istället. Så de så!
 
Imorn är det marknadsafton och jag vill bara tipsa er om att ni borde ta er hit till lilla Norrtälje klockan 18 eller 19 för att se en spektakulär och häftig uppvisning av Norrtälje gymnastik förening. RM trupperna + minitruppen. Med andra ord, jag ska vara med och köra och vara med och agera tränare. Kom hit å titta vettja! :D
 
 
Jag har problem att ladda upp bilder på bloggen! Det vill inte fungera alls. Så blir lite tomt här tills jag kommer på hur jag ska lösa problemet! Kram!
 
Svarade på en liten lista med olika favoriter!
 
Favoritstad: Jag gillar faktiskt Stockholm väldigt mycket. Trivs bra här, Stockholm är en fin stad. Sedan så gillar jag Göteborg väldigt mycket också, och det är absolut ett ställe jag skulle kunna tänka mig att bo på någon gång i mitt liv. Får även en känsla av att jag kommer älska staden New York när jag någon gång besöker den, haha!
 
Favoritplats: Utan tvekan gympahallen. Där känner jag mig som hemma, där kan jag vara mig själv till 110%. Jag älskar den delen av mig. Och jag älskar den delen av mitt liv. Att få tillbringa så många timmar och kvällar på ett ställe där jag trivs så bra, med så mycket fina människor. Det är guld värt att komma in i gympahallen, och direkt känna igen lukten och veta, att här hör jag hemma.
 
 
Favoritbok: Hungergames böckerna är ju fantastiskt bra! Sen så älskar jag även en annan serie som heter Gone. Det handlar om ett område där alla som är över 15 år plötsligt försvinner och bara ungdomar från 15 och neråt blir kvar. En Sci-Fi serier. Min fina vän Johanna tipsade även om en bok som heter Himmelen börjar här, och det kan ha varit den finaste bok jag någonsin läst.
 
 
Favoritfilm: Oj. Svår fråga. Hungergames måste jag nog svara här med. Sen älskar jag Inception! En riktig tänkarfilm är det, men riktigt bra.
 
Favoritskådis: Hmmm... Jag är ju inte så bra på skådisar om jag ska va helt ärlig, haha :P Men jag tycker hon som spelar Katniss i Hungergames spelar sjukt bra måste bara googla vad hon heter! ;) Jennifer Lawrence, så var det ja ;) Nejmen, hon är bra tycker jag, så det får bli mitt svar :)
 
Favoritcafé: Starbucks :D Älskar Starbucks. Men det finns ju inte i Sverige, sååå i Sverige så säger jag nog Weynes Coffee. Tycker det är mysigt å det finns lite över allt. Har även ett väldigt mysigt Café här i Norrtälje som heter Café hörnan. Fikar där väldigt sällan, men det är otroligt mysigt.
 
 
Favoritmat: Jag vet aldrig vad jag ska svara på den här frågan :P Självklart finns de maträtter som är lite mer lyx, och som jag älskar. Typ Tacos eller Pizza. Men det är liksom bara gott å äta typ en gång, sedan måste de ta lång tid innan man äter det igen. Däremot så är grillat något som alltid går hem hos mig! Älskar grillat! Så det skulle jag nog säga är min favoriträtt.
 
Favoritdag: Julafton! Stämningsfullt, man får umgås med familjen, äta god mat och titta på kalleanka! Och öppna presenter såklart ;) Sen så kan såklart vilken dag som helst bli en favoritdag, så länge man är med rätt personer och gör något som är riktigt skoj!
 
 
Favoritfärg: Blå, Svart, Gul. Gillar starka färger, som lyser nästan. Sedan är mintgrön en ny favorit :)
 
Favoritband: Har inget direkt favorit, eller jag har ju en favoritartist och det är Lars Winnerbäck. Men några band/artister som jag gillar är: Kent, Imagine dragons, Ben howard, Of monsters and men, Kapten Röd, Håkan, Owl City med flera. Ganska blandad musiksmak med andra ord :)
 
 
Favoritlåt: Går inte att bestämma bara en. Dessutom så varierar det ju väldigt mycket. En låt däremot som jag älskar sjukt mycket och som jag inte riktigt tröttnar på är Some Nights med Fun. Sjukt bra låt! Den är så maffig med alla olika stämma och åh, jag älskar den verkligen.
 
Favoritdryck: Loka, Cola, Cider.. typ :)
Phu!! Mattenationella avklarat då. Känns faktiskt extremt skönt, nu behöver jag inte tänka på det något mer. Sommarlovet närmar sig med stormsteg och det är nu mindre än en månad kvar tills jag i hela tio veckor är fri från skolan. Det känns oerhört bra och jag längtar. Så bara att kämpa på nu, de sista veckorna. Jag vet att jag kan.
 
Imorn har jag en redovisning, sen slutar jag. Redovisningen handlar om folkmorden i Kambodja och det känns helt okej faktiskt. Ska passa Axel, och sen så ska jag få vara en heeeel kväll och en heeeel natt med Fredrik :) Längtar massor! Imorn är det även min systers födelsedag. 16 år fyller hon, min lilla plutt. Ska självklart fira henne på morgonen, men på kvällen drar hon till Isac, så det får bli ett morgonfirande som räcker hela dagen imorn :)
 
Min blogg bråkar btw. Den vill inte ladda upp mina bilder från London.. Sjukt irriterande. Skrev ett inlägg igår också som jag sen råkade radera, därför det var tyst igår. Men som sagt, jag har andra prioriteringar just nu.
 
Hoppas ni har haft en fin dag :) Puss
 
Haha mycket bilder på mig å Fredrik nu, I know! Meeeeen, ni får överleva! ;)
Här har ni lite fina bilder från en försommarkväll förra veckan! Älskar bilderna. Så fint ljus, fin solnedgång och en fin Fredrik.
 
Mitt liv rullar på, jag trivs. Har väldigt mycket att göra dock, och tiden räcker inte riktigt till. Hinner inte med allt jag vill göra. Därför bli bloggen nu lite bortprioriterad under vissa perioder. Ni får ha överseende med det! :)
 
Idag har jag räknat matte i totalt 4½ timme. Jag har räknat, och lyssnat på genomgång, räknat, lyssnat, tappat fokus, tänkt på annat, räknat, lyssnat. Gosh. Kaos. Nationellt på torsdag. Kände av att en liten förkylnig var påväg imorse, väldigt olägligt som alltid. Bestämde mig för att inte gå på tjejernas träning idag, trots att jag ville, och det var nog väldigt klokt för nu mår jag mycket bättre. Kände att en sån här kväll var precis vad jag behövde idag. Göra ingenting, bara va. Pula å fixa med sånt som man annars inte hinner med. Som att göra i ordning allt till dagen innan till exempel. Skönt!
 
Nu har jag tänt doftljus i mitt rum, smörjt in mig, ätit lite yoghurt med müsli och skypar med Fredrik! Hoppas er dag var great!
Jag tycker om dig
 

Hej på er!! :)
Har varit dött under helgen, jag har inte varit hemma nånting :P Åkte i fredags direkt efter jag passat Axel till Carro och Tommy, och spenderade kvällen och natten där. Jättemysigt, vi åt grillat och doppade gurk och morotsstavar i dip och tittade på Let's Dance. Mysig fredagkväll.
 
På lördagen så jobbade jag, 13-17. Det gick suveränt, har så trevligt jag och pensionärerna, hihi. Eftet drog jag hem till fina killen på bilden ovan, åt god mat även där och njöt av att få sova i hans famn.
 
Nu laddar jag inför morgondagen som kommer att bli en lång dag. Startar med två timmar repitition på heeeela matteboken inför nationella på torsdag.. Suck! Men jag ska nog överleva! Hoppas ni hade en fin helg! Pöss!
 
Ååå asså maten i London! Gud det gjorde ju helt klart halva resan. Egentligen är det nog mycket upplevelsen av att äta på resturang som gör att maten smakar lite extra bra. Engelska pubar besökte vi en del, vi hittade en favorit nära vårt hotell. Sedan så är det ju självklart att ta en fika på Starbucks när man kommer utomlands, tycker jag i alla fall! En Frappuccino och varma mackor fick bli min första beställning någonsin och det slank enkelt ner kan jag tala om! Mums!
 
Vi besökte även Harods en dag, som är ungefär som NK gånger 3. Otroligt stort och fint, och där passade vi även på att dricka lite afternoon tea, med scones såklart! En klassiker :) Kan ju meddela att sconesen var de godaste jag ätit någon gång! <3 Ååh.
Jag tänker inte säga så mycket om dagen, för jag måste sova snart, och det har hänt så mycket idag. Så jag tänker bara skriva att det pirrar i min mage, att jag är fylld av lyckorus och att jag ska köra halkbanan imorn :)
Jag har funderat lite på det här med att döma folk. De flesta vet att det är otroligt lätt att skapa sig en uppfattning om någon, det kan ta bara några sekunder, men det är i princip omöjligt att ändra sig, när man väl skapat sig sin åsikt. Man dömer folk på utseende, beteende. Kanske inte ens medvetet. Det är bara något vi gör. Jag tycker det här med att dömma folk är svårt, för jag vet själv hur arg jag blir ifall någon dömer mig för fort, men jag vet också hur lätt jag kan döma folk.
 
Jag kom ihåg när jag och Johannes blev tillsammans, precis i början, och hur många det var som hade så satans mycket åsikter. Plötsligt verkade alla veta hur vårt förhållande var, hur det skulle sluta och varför. Och hela tiden så intalade jag mig att nej, jag bryr mig inte om vad folk tycker, de får säga vad det vill, det är ändå mitt liv. Sen en dag kommer jag ihåg, hur jag kom hem, satte mig hos pappa och bara grät. Jag grät för att det var så jobbigt hur alla dömde både mig och Johannes och vårt förhållande, å jag kunde verkligen inte förstå varför de inte bara kunde vara glada för vår skull. Så man tar åt sig. Även om man inte vill, och även fast man kan stå på sig och även fast man är sådär nykär och pirrig i hela kroppen.
 
Sedan dess så har jag verkligen försökt blivit bättre på att inte döma folk för fort, eller för lätt. Att försöka lyssna och förstå, istället för att döma och anklaga. För jag vet själv hur irriterad jag blir när någon inte bara kan acceptera de saker jag gör, och bara inse att det är mitt val. Det är svårt, för som sagt så gör man nog inte allt medvetet. Men jag vet själv att om jag har gjort någonting och sedan berättar det för min kompis så skulle inte jag vilja ha en bitchblick till svar och kommentaren: "Pfft, det var väl inte så smart", eller "borde du inte tänkt igenom det där lite till". Jag vill ju bli stöttad i de val jag gör. Sen självklart om ens kompis är helt ute och cyklar så måste man ju säga till.
 
Vet inte, lite tankar jag har bara, och jag tror att detta är något som folk borde tänka på lite oftare.
 
 
Heeej på er!
Gosh, tillbaks till vanliga livet med skola och träningar igen! Har gått relativt bra. Sov lite för lite inatt, vilket märktes på träningen ikväll. Kroppen ville inte alls lyda, och benen och huvudet kändes tungt. Nu sitter jag nyduschad med kesella och ska strax hoppa i säng. Dagen har varit okej, startade med nationellt prov i engelska imorse. Är inte übernöjd, men inte missnöjd heller, så jag får väl se vad resultatet blir.
 
Imorn blir det skola som vanligt, lång dag. Sen ska jag träna med Hannilove å det ska bli awesome för det var typ evigheter sen vi tränade tillsammans. Skönt å komma igång med träningen igen efter London. Var ju bara borta fyra dagar men det känns alltid som så mycket längre när man är borta någonstans och inte tränar :P 
 
Nu måste jag verkligen sova! Natti natti folket! Btw, så kommer det fler bilder från London :)
 
 
       
 
 
Ååå har haft en så perfekt helg i London! Det går inte att beskriva med ord. Shopping shopping shopping å ännu mer shopping! Bilderna få tala. Det kommer mer :)
 
 
 
Heeeej alla fina!!

Åh jag är så spänd, imorgon åker vi till London!!! Ska bli sjukt roligt, klockan 04:00 ska vi gå upp imorgonbitti! Ojojoj så tidigt, men det gör inte alls någonting för det ska bli så grymt kul! Tror jag har fixat allting, har packat, målat naglarna, duschat och lagt fram kläder som jag ska ha på mig imorn. Kommer bli awesome :)
 
Dagen har varit super, hade matte, engelska och case i skolan, blev klar med en uppgift i case, så det var skönt. Har även premiärandvänt korta shorts för i år också :D Såg imorse på vädret att det skulle bli hela 21 grader, och då kände jag att det helt klart var dags! Påvägen hem fick jag skratta och kramas lite och det gjorde min dag bäst.
 
Nu hörni, ska jag göra i ordning det sista, sedan blir det sängen! Tidig morgon vettni! Så ha en jättebra långhelg nu allihopa, så hörs vi om några dagar! :) Puss å kram!
 

 
 
 

Ååå jag älskar den här dagen! Det är så fint väder, det är tokvarmt i luften, jag har legat ute och solat för första gången i år och åååh! Slutade tidigt i skolan, så kom hem tidigt också :) Lite körkortsteori har pluggats, nu har jag precis ätit lite och gör mig redo för några timmar i gympahallen :) Bra tisdag!
Idag är jag lycklig för att solen skiner och det är så varmt ute att man kan ligga och sola i bikini
 
Idag är jag lycklig för att jag är omringad av fantastiska människor som betyder så mycket för mig
 
Idag är jag lycklig för att vi ska till London på torsdag
 
Idag är jag lycklig för att jag går runt med ständiga vår och sommarpirr i magen
 
Idag är jag lycklig för att jag numera varje morgon vaknar upp till ett godmorgon sms
 
Idag är jag lycklig för att det bara är 37 dagar kvar till sommarlov
 
Idag är jag lycklig för att jag har fått ett jobb
 
Idag är jag lycklig ♥
Såhär såg jag ut idag! Det har varit varmt som satan ute idag! Nästan sommarvärme, och man känner att det verkligen börjar bli varmt i luften nu :) Underbart! Och det ska bli ännu varmare imorn :D Jippiiii!
 
Skoldagen gick bra, har kommit igång bra med caseuppgiften och det känns okej. Har varit fett duktig å pluggat nu på kvällen också :) Hihi. Grymt skönt att vi bara går tre dagar den här veckan :D OCH på torsdag drar jag till London!!! Ska bli så jävla awesome! Ska shoppa sönder. Mysa med familjen och göra sånna där typiska londongrejer.
 
Ha det bra! Kyssen
 
Ååå vad jag är nöjd med min helg! Det har hänt så mycket, och allt har bara varit bra! Tävlingen gick hur bra som helst, vi gick och tog ett brons, med varv vi aldrig tävlat på förut! Om vi är nöjda! Vad jag är mest nöjd över dock, är hur starka vi var som lag, hur bra vi peppade varandra, hur tajta vi var. Att den här sista tävlingen som detta lag, blev så bra som den kunde bli. Det är jag mest nöjd över. För övrigt så presterade jag grymt på mina tumblingvarv och jag är stolt över mig själv som lyckades hålla mina tävlingsnerver i skick, och dessutom prestera så pass bra trots att jag inte tävlat på två år :) När tävlingen var slut så begav vi oss hemåt. Jag fick finbesök över natten och vi myste med chips framför en film och allting kändes sådär bra bra som det bara kan göra när man e med någon man verkligen tycker om. Jag är galet nöjd med min lördag.
 
Idag har jag jobbat! Japp, ni läste rätt. Jag har fått jobb på ett företag som heter äldrelyckan, där man jobbar med att umgås med pensionärer :) Så idag begav jag mig till Sollentuna för min första jobbdag, och det gick superbra! Är väldigt nöjd och glad att jag blivit anställd inom äldrelyckan!
 
 
Titta vilket extremt bra tips jag hittade på en blogg häromdagen! Häll kallt kaffe i fryskuber, frys dem och häll sedan ner några kaffekuber i mjölk, vips så har du en iskaffe! Superenkelt och gott! Tänk er det här en varm sommardag, ute i solen! Jatack, säger vi till det.
 
Gosh, fjärilarna blir bara fler och fler. Blandat med små lyckorus och bloggläsning så får det göra min fredagkväll. Kan inte fatta att det redan är Maj. Tiden går sjukt fort nu. Glöm inte att njuta av våren mitt i all stress!
Här är lite bilder från min valborg och första Maj :) Hade en mysig valborg och en grym första Maj, så jag är jättenöjd. Såg Iron Man 3 på bio och den var så sjukt bra! Verkligen värd att se, speciellt på bio :)
 
Idag är det freeeedag å det är så jävla skönt! Jag har varit äckligt trött idag, kändes som jag skulle somna när jag gick typ. Var på teater med skolan, ganska bra faktiskt för en gångs skull, så det var kul :) Skulle passat Axel men jag hann inte det så det blev att åka hem istället. Tror att det var bra, behöver en kväll hemma där jag bara kan koppla av lite. Imorn ska vi tävla i Bålstad och fjärilarna i magen börjar uppenbara sig redan nu. Jag vill inte ens tänka på hur det kommer vara imorgon. Gosh. Första tävlingen på två år. Och sista tävlingen med det här laget. Känns overkligt.
 
Nu ska jag fredagsmysa lite! Puss på er!
 
 
 
 
 
 
 
Gosh! Här vare lite dött ja.. Mitt liv och bloggen går verkligen inte ihop just nu, haha. Har så sjukt mycket över allt och all min tid och energi går åt att prioritera och försöka hålla koll på allt. Därför hamnar bloggen lite efter, och så kanske det får vara närmsta månaden. Så att ni vet. Har i alla fall haft grymma dagar. Firat valborg, varit på skansen med finaste vännerna, varit på biodejt och ägt sönder på Engelska nationella :) Blir mer bilder sen, tills vidare får ni nöja er med dessa!