Usch vilken seg dag! Regnar å blåser och är så grått ute.. Har verkligen inte gjort någonting idag, vaknade 10:40 och gick upp å sen har jag bara suttit framför datorn. Segt. Är ju skönt en dag, men sen blir jag rastlös, och känner att jag inte bara vill sitta bort hela lovet.
 
Ikväll ska jag i allafall träna grabbarna, det ska bli skoj. De blir nog få idag, men ändå skoj :) Efter ska jag vara med på Mixlagets träning, ska bli superskoj det med! Blir väl att bara sitta hemma ikväll igen sen antar jag, kanske titta på lite serier. Men det e väl skönt det med.
 
Ha de gött! Puss <3
så går jag runt i alldeles för stora munktröjor
 
så myser jag e de gosigaste tofflorna som finns
 
så tänder jag doftljus
 
så går jag alldeles lagom långa promenader (läs korta promenader) med min hund.
 
så dricker jag massor med te i små söta muggar!
 
så njuter jag av att de fina höstlöven nu mera ligger på marken.
 
så tränar jag de finaste gymnasterna som finns
 
Helgen var så jäkla bra! Ååå gud, jag älskar gymnastik å ojojoj vad najs det är att vara gammal gymnast ibland! I lördagskväll så var jag med på täbyträningen, körde inte lika intensivt som sist, men det var bara skoj å vara där :) Vara i en gympa hall, köra lite som man har lust, märka att man kan, få höra att man har bra teknik och känna sig stark. Jag älskart. Precis som det ska vara.
 
Igår så var jag i full fart hela dagen. Åkte till Norrtälje för å jogga lite med Richard. Var asjobbigt, men skönt efter. Är förkyld också, så inte så konstigt att det är jobbigare då kanske.. Efter så drog jag hem, bytte om till andra osvettiga träningskläder, vilade 5 minuter, sen kom Micke å hämtade mig. Övningskörde till Norrtälje, och sedan i Norrtälje, för att sedan träna gymnastik en timma :) Åkte hem igen, duschade och åt middag och drog sedan till Jasmine för att titta på sista Harry Potter filmen! Det var min dag igår. Måste tillägga att jag gick hem i mörkret själv sen också :O Modig tjej!
 
Kom hem, min finaste finaste kusin väntade på mig här hemma, satt å kramade honom resten av kvällen och åt Ben and Jerrys. Väldigt bra med andra ord.
 
Har ju varit jättefint väder i helgen också, så det var ju bara ett plus!
 
Det var min dag igår. Nu sitter jag och njuter av träningsvärken och chillar :)
 
Hoppas er helg var lika bra som min! Kjam
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mysfrukost idag! Vaknade för tidigt, men kunde inte somna om... Oskönt, men men inte mycket att göra åt saken!
Idag ska jag bara ta det lugnt har jag bestämt. En sån dag får man unna sig när man har lov :) Ikväll ska jag ha träning med tjejerna, men innan det tror jag att jag ska bo i sängen lite :) Titta på serier, lyssna på bra musik, skriva å läsa bloggar. Livet ♥
 
När folk säger till mig att allt var mycket lättare när man var lite och inte hade några bekymmer, så brukar jag ha ett ganska bra svar. Nu så e de bekymrerna som man hade när man var liten väldigt små och obetydelsefulla. Bekymrerna då var att man inte fick vara uppe hur länge man ville, att man inte fick bada vid stranden själv, man fick inte äta godis när man ville och skulle man leka med någon kompis så var man minsann tvungen att bestämma det dagen innan. Allt detta känns som små bagateller nu, därför att nu så är inte det här något problem längre.
 
Men när man var liten så var ju det där jättestora problem. Det skapade ju ilska och fick en att känna starka känslor av orättvisa och ledsamhet. Därför brukar jag tycka att man inte kan jämföra problemen från man var liten med problemen nu, för när man var liten så var det tillräckligt stora problem för att man skulle bli påverkad och känna starka känslor.
 
Jag vet dock inte om jag kan hålla med om det längre. För aldrig har jag känt mig så tom och ensam, å aldrig har jag saknat något så mycket att det gör ont i hela kroppen, å aldrig har jag varit i ett så stort behov av närhet och aldrig har jag känt sånna starka känslor av orättvisa och ledsamhet
 
som nu. 
 
Du e så fin lilla Hampus ♥
Some pics!
 
Igår tittade jag på när Micke och Sofia spelade på nån liten pub här i lilla Bergshamra. De var väldigt duktiga båda två :)
 
Idag är det lördag och solen skiner, det är dessutom första dagen på mitt höstlov :) Jag och mamma har varit en sväng i Norrtälje, kikat lite i affärer å köt lite smått å gott. Sedan har vi åkt till sjukhuset och hälsat på en mycket sjuk farmor. Visst är det väl bara för jobbigt när ålderdomen tar över. Konstigt egentligen hur något så naturligt kan göra så ont. Både för personen det drabbar och alla runt omkring.
 
Hemma nu och blir en mysstund med syster min, sedan ikväll: Lördagsträning i Täby :)
 
Ha en bra helg gott folk!
Idag var en bra dag! Jag fick så mycket gjort imorse, trots att jag pluggade hemma! Kunde verkligen ta tag i mig själv å plugga. Nu är arbtetet inlämnat och jag känner verkligen att jag gjort mitt bästa :)
 
Dessutom var träningen med Hanna super! Mår alltid så bra när jag fått träffa henne å blir liksom glad hela jag :) Nu är det bara en skoldag kvar, sen är det höstlov och oj vad jag ska njuta! Har lite saker planerat, som lite gympaträningar och sen ska jag också ta min allra första körlektion på körskola :) Spännande!
 
Nu väntar sängen strax, tidig morgon imorn och en ganska lång dag. Kram på er mina fina läsare!
 
Godmorgon mina turturduvor! Uppe med tuppen, trots att jag inte börjar förns halv 2 idag. Ganska skönt faktiskt, vaknade och hade svårt att somna om och till slut så bestämde jag mig för att gå upp. Ska äta frukost och ta det lite lugnt, sedan måste jag faktiskt plugga. Har ett stort arbete som ska in idag och jag måste skriva klart det sista nu på förmiddagen.
 
Känner att en förkylning kommer smygandes, försöker mota bort den nu med mina tankar.. Hoppas det inte bryter ut på riktigt! Å Framför allt inte på lovet!! :O Ska försöka träna bort förkylningen idag också :) Hehe, tror nästan att det kan funka ;)
 
Nu ska jag äta upp min frukost, sedan ta tag i plugget! Pöss
 
 
 
 
 
Just kommit hem från killgruppen! Vi övade flickisar idag och lärde oss uppvärmingsdanse, gick hur bra som helst! De är såååå grymma!
Äter även frukost till middag, en utav mina favoriträtter, och ska snart slå på ett avsnitt One tree hill :)
 
Har inte hänt så mycket sen sist jag skrev, mer än att vi gått in på sista veckan innan höstlov (hoppar högt av glädje) och att vi har sjukt mycket att göra just nu! Snart får jag pusta ut. Phu..!
 
Därför blir det ett kort inlägg idag, ni får istället titta på lite bilder! Kyss
 
 
 
 
 
Lite såhär jobbar jag idag! Munktröja, sockor, kesella, te och mysfilten! Framför en bra serie :)
Har joggat och sedan tagit hand om mig själv lite. Pealat hela kroppen och ansiktet, smörjt in mig, noppat ögonbrynen, rakat benen. Nöjd med joggingen också, sprang 4,2 kmr, alltså ökat med ca 800 m :) Sprang på 30 minuter så det är faktiskt ganska bra :) Stolt!
 
Nu blir det ett avsnitt av One tree hill, sen ska jag iväg på en timmas gymnastik i Norrtälje om några timmar. Puss
 
Ååå vilken dag! En dag av så mycket blandade känslor, men oj oj oj så stolt jag är! Jag är en stolt tränare, ni skulle bara veta hur fantastiska ``mina´´ gymnaster är!

Som jag skrev på facebook tidigare; idag gick min dröm i uppfyllelse ♥ Idag tävlade vi med grabbarna, och jag stod där och tänkte att de här har jag tränat upp. Jag har bidragit till deras kunskap. Och att stå där å se hur de kör sina kullerbyttor, i ström, likadant klädda och så fokuserade, fick mig nästan till tårar! Sån känsla! Så jävla maffigt! Jag har tränat några av dem sen de var 4 år! Så länge! Å nu stod de där, så koncentrerade på ett rakt led, framför domare och gjorde så bra ifrån sig!
Grabbarna var så duktiga, fokuserade, glada, lite lagom spralliga och avslappnade! Vi tävlade mot två andra killlag och kom tvåa i matta och hopp!
Men det viktigaste av allt, de hade kul! De var så glada! Å jag hade kul jag med! Kändes som sammanhållningen blev mer påtaglig nu under tävlingen, å att de faktiskt kunde känna att de var ett lag :)
 
Efter tävlingen åkte jag och mamma till Johannes. Där hade han packat ihop mina grejer, i kartonger. De lastades in i bilen, och därifrån åkte jag med vetskap om att det troligtvis var sista gången som jag fick vistas i hans lägenhet. Det blir så definitivt på något sätt. Även fast vi redan har gjort slut, så blir det så definitivt. Det gör ont i hela mig. Samtidigt så kan jag förstå att det är rätt.
 
När jag och mamma kom hem så spenderade vi resten av eftermiddagen med att titta på EM gymnastik som höll på i Danmark i helgen. Sååå coola volter! Kvällen har varit jättemysig, har haft underbara farfar på besök. Spelat sims, tittat på teve å myst! Med en latte ;)
 
Bilder på grabbarna kommer!
 
Godnatt.
Goodmorging people!!
 
Eller okejdå, det är inte så mycket morgon längre.. Känns bara så för jag var världens längsta sovmorgon idag :) Börjar halv 2! Å har en timmas lektion, sen hem igen ;) Hehe, känns lite ovärt men har bestämt mig för att vara duktig och gå ändå! Har faktiskt fått pluggat lite nu på morgonen också. Så det känns värt!
 
När jag kommer hem så ska jag se om jag har något mer och plugga på, annars tror jag faktiskt att jag ska unna mig en eftermiddag utan måste, som omväxling! En lugn eftermiddag med te, lite serier, tända ljus och mysfilten kanske? Låter frestande faktiskt :)
 
Btw så drack jag godaste hemgjorda latten till frukost! Hihi!
 
Ha en bra dag!
 
 
Skön dag= skön outfit! :)
 
 
Nu börjar det veeerkligen bli höst mina vänner! And i love it! ♥ Tihi :)
köpte mig en grön halsduk häromdagen som jag använde idag, trots att det var lite för varm för den.. 10 grader var det idag! Kylan har inte riktigt tagit fart än, den kommer lite stötvis. Annars har jag höstkänslor. Med alla fina löven som skimrar i gult, oranged, rött å nästan lite rosa! Så fint :')
Jeansjackan hänger fortfarande med, och så länge det inte är minusgrader så får det nog fortsätta vara så!
 
 
 
 
Här ser ni min utomhusoutfit nu i höst! Olika slags mössor brukar också få hänga med också ;)
 
Godkväll på er!
Har just suttit och skrivit i massor med bedömningsunderlag inför tävlingen på lördag! Jag är så spänd och det ska bli så roligt! :) Hihi!
Genrepet igår gick super, de var så fina i sina tävlingskläder å det var nästan lite nära till tårarna där ett tag :P Hehe, det låter lite fånigt, men då ska jag meddela er om att det är har varit min dröm enda sen jag var liten. Att få träna upp ett gympalag från grund och botten till tävling. Och på lördag slår drömmen in ♥ Ett utav mina livsmål jag kan bocka av på listan ;) √
 
Jag är förövrigt jättenöjd med dagen! Har fått så mycket gjort, och verkligen kunnat hålla fokus hela dagen i skolan. Det behövde jag! När det är såhär mycket som ska göras så behövs en dag då man verkligen kan koncentrera sig. När jag kom hem så tog jag dessutom tag i mig själv än en gång och gav mig ut i mörkret och sprang! 3,4 km, jag sprang hela vägen och framförallt, jag sprang själv! Det var mitt mål idag, jag hatar att springa själv egentligen men jag klarade det :)
 
Så jag är stolt över mig själv idag!
 
Såhär fint å spöklikt har jag det mina tidiga mornar btw!
Idag har jag känt mig ledsen. Jag vaknade imorse å kände mig ledsen. Tom, sviken, besviken, arg, ensam, opepp å allmänt nere. Jag tycker att det är viktigt att sånt får komma fram. Överallt så läser vi idag lyckliga meddelanden, precis överallt. Facebook, twitter, instagram, bloggar, tumblr och på massa andra sidor. Därför tycker jag att det är viktigt att det faktiskt får komma fram ibland att man inte var på topphumör. Ibland känner man sig ledsen, det gör alla. Jag lovar er, alla känner sig ledsna och nere ibland, men det viktiga för folk är att hela tiden skriva hur bra man mår. Så det skadar kanske inte att slänga in ett meddelande någon stans ibland, å skriva att idag är jag lite ledsen. Om man känner för det. Det gör ju inte alla.
 
Man kan tänka precis likadant fast tvärtom också. För överallt så ser vi också bilder och texter på hur ledsna alla är och hur synd det är om en å bla bla bla. Det är inte heller så jävla roligt å se. Men så kan det vara ibland, man har låga perioder. Då kanske man kan tänka på dock att lägga upp någon text eller bild när man är glad också. Eller helt enkelt bara bestämma sig för att vara glad. Jag lovar er, det funkar.
 
Jag testade nämligen imorse :) Trots att jag var arg å ledsen så tänkte jag att ``nä, nu banne mig tänker inte jag gå runt å vara ledsen hela dagen´´. Också började jag tänka på något som gör mig glad. I det här fallet så började jag tänka på hur roligt det skulle bli å få träna mina grabbar sen! Och oj vad det funkade :) Jag var faktiskt ganska glad hela dagen :)
 
Det funkar inte alltid, men man måste ge det ett försök i alla fall! Å vissa dagar behöver man bara få vara nere å ledsen å vräka ur sig hur dåligt allt är!
 
Så är det med det.
 
Lite fina höstbilder från helgen! Hade en supermysig söndag med Johanna och Rebecka! Fina höstpromenader, Grodan boll, muffins och tacomiddag stod på menyn och jag kände att det var en perfekt höstsysselsättning!
 
Idag har jag känt mig sjuk.. Varit i skolan ändå och sitter just nu och hoppas på att om jag ska bli sjuk så är det en förkylning, å ingen halsfluss! Har hur mycket plugg som helst nu, så jag har inte tid å bli sjuk faktiskt!
 
Nu mina vänner ska jag titta på Pengarna på bordet, sedan ``torka aldrig tårar utan handskar´´
 
Kyss
 Min outfit från i fredags :)
Såhär vackert är det på mornarna när jag ska till skolan! Eller.. i alla fall om det är sol ;)
Numera består mina frukostar av gröt med diverse frukter på. På bilden ovan hade jag äpplen
från trädgården, kanel och lite solrödgrön å linfrön på! Mums!
Te är också en favorit för tillfället, dricker massor med te!
Blev förvånad när jag vaknade upp en morgon och det var frost ute. Nu börjar det bli höst
på riktigt!
Igår så var Ossian på besök! Vi var på bio i fredags och han bestämde sig för att sova över.
Kan ju bara meddela att från de att jag och Ossian träffades i fredags, så stressade vi mestadels
av tiden för att hinna med alla möjliga olika transportmedel.
Det blev en promenad på lördagen i det fina höstvädret! Morgonen idag startades med
en hemmagjord latte! Huur gott som helst!
 
Så det var lite bilder! Igår var jag förövrigt på lördagsträning. Kände att jag var sugen på att titta på och kanske köra lite. Kvällen resulterade i en rondat-flickis-salto på tumbling, en spikad 1½ skruv på traämpett, och en dubbelskruv på trampet (dock till mage). Med andra ord så var jag typ bättre på i alla fall trampet än när jag sluta! Ibland undrar man hur kroppen fungerar.. Dessutom så hade jag hur kul som helst och det var så underbar stämning!
 
Efter så var det filmkväll hos Richard, vi tittade på The Avengers och den var lika bra andra gången som första!
 
Nu väntar jag på två finisar från Tyresö som ska sova här ikväll :) Mys!
 
 
 
 
 
Gårdagens outift! Vad tycks?
 
Mellis + onepiece + mysfilt + One tree hill. Jag känner att det kan bli en helt okej eftermiddag!
 
Idag träffades jag och Johannes och fikade. Efter att båda tänkt å tänkt å tänkt så har vi kommit fram till samma sak, och detta är den största lättnaden jag känt på länge.
 
Jag och Johannes har tillsammans bestämt oss för att vi ska göra slut och fortsätta som vänner. Ett tufft och svårt och jobbigt beslut, med mycket tårar från min del, för inte är det lätt inte. Även om båda känner likadant. Två år har vi varit tillsammans. 3 år har vi pratat. Å nu är det inte vi längre. Inget oss, inte ``Frida och Johannes´´ utan du är det Frida och Johannes.
 
Det känns så tomt, å så ledsamt, men en sån otrolig lättnad. Att faktiskt ingen behövde bli sårad. Vi fikade, å pratade, å pratade men ingen blev sårad. Det bara är såhär, å det får vara så.
 
Men Johannes kommer jag alltid att älska, och han är min bästa vän. Han betyder fortfarande så otroligt himla mycket för mig.
 
Du betyder så mycket för mig.
 
 
Dagens outfit. strumbyxor- HM   Ringar- HM   Tröja/tunika- Ellos  Mössa- Weekday
 
 
 
Var inte riktigt meningen, men mina naglar fick lite påskfärger igår! Haha. Snyggt i alla fall tkr jag!
Usch vad otagg jag är just nu. Otagg på det mest. Inge lust att gå till skolan och plugga å prestera, inge lust å komma hem å bara vara hemma, inge lust å träna, inge lust å tänka. Framförallt inge lust å tänka.
Vad skönt det vore, om man bara när som helst, kunde bestämma att nu ska jag inte tänka mer på det här. Å sen så gör man inte det. I min hjärna virvlar det runt med massa tankar just nu. Har känt mig nere nästan hela helgen.
 
Det som får mig på bra humör just nu, är träningarna med mina gympabarn. Jag älskar å träna dem just nu. Få känna att jag kan, att jag bidrar till att de lär sig, deras underbara roliga å knasiga frågor å deras små sår på pekfingret. De är mina höjdpunkter på veckan just nu <3
Lika fin höstdag idag! Så fin helg vi haft :)
 
Dagen började med frukost och gympafix. Nu är tävlingskläderna till grabbarna beställda, otrolig lättnad.Vill dock kritisera Stadiums hemsida ordentligt! Jag och mamma satt säkert en halvtimme och försökt få igenom vår beställning. Allt annat än lätt kan jag tala om, och jag kände att hela smidigheten med att beställa via nätet var som bortblåst. Skönt å ha det gjort i alla fall!
 
Jag och mamma tog sedan en jogg, och idag är jag riktigt besviken på mig själv.. För det första så joggade jag och mamma bara den korta rundan. Okej, den andra är inte så mycket längre, men ändå. För det andra så sprang jag inte ens hela vägen, och när jag kom fram så var jag helt död! Det snurrade i mitt huvud å jag flåsa ihjäl. Såå besviken! Då känner jag att hela träningen bara var förgäves och onödig.. Suck.
 
Nu sitter jag och fixar mina naglar, har tittat på ett avsnitt Lost. Inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker om serien än..
Har även gjort mig en smoothie och gynnat mig lite choklad! Hoppas ni får en trevlig söndag <3
 
1. Ett par snygga kängor. √
 
2. En gosig halsduk med matchande vantar.
 
3. Ett paraply. √
 
4. En oversize tjocktröja. √
 
5. En bra bok. √
 
6. En uppdaterad spotifylista.
 
7. En ny bra serie.
 
 
Om ni har något tips på sånt som inte är ibockat, något låt, e serie eller nån snygg halsduk, så får ni gärna lämna en kommentar :) Kram!
Gud vilken fin dag! Jag blev alldeles lycklig i hela kroppen när jag vaknade imorse och drog upp persiennerna, och mot mig lyser värsta solen och en klarblå himmel!
Åt en god frukost och sen så tog jag och mamma på oss stövlarna och gick ut i skogen för att plocka svamp! Massa kantareller hittade vi :) Åå så mysigt!
 
På eftermiddag har jag tagit mig en tur in till Norrtälje med Pappa och farfar. Klippte håret och hälsade sen på farmor på sjukhuset :) Nu har jag just kommit hem och ska mysa lite :)
 
Pussar <3
 
 
 
 
 
 
 
Ååå äntligen fredag! Och min dag tog slut lite fortare än jag hade trott! Jag skulle nämligen inte passa Axel idag. Skönt, men tråkigt på samma gång, hade liksom ställt in mig på att barnvakta honom idag. Men men, nu fick jag lite tid för mig själv här hemma innan jag ska vidare till Vettershaga och passa Mauritz och Gabriella :)
 
Skoldagen var helt okej, förmiddagen segade sig fram men efter lunch gick det fort! Vi tittade på en teater med skolan som var lite för konstig till och med för min smak! Nån teater av August Stingberg tydligen. Weird..
 
Köpte nytt te påväg hem från skolan också! :) Första koppen blev lite misslyckad, tror jag hade i teet för kort tid.. Så det smakar ingenting :P Men luktar gott, haha!
 
Hoppas ni får en bra fredag! Kyss
 
 
Jag är nöjd med den här dagen! Nöjd med veckan! Vet att veckan inte är slut än, men hittils har den gått hur fort som helst, jag menar, det är liksom fredag imorn!! :O Inte för att jag klagar, jag älskar fredagar och helg :)
Skoldagen var kort, som vanligt på torsdagar. Så skönt att kunna ha en seg morgon, komma till skolan och vara där 3 timmar, för att sedan slut :)
Träningen med Hanna gick dessutom superbra! Kändes ordentligt i kroppen, och det var så skööönt efteråt! Dessutom så slapp jag må illa idag, haha ;) Kom hem runt sju, och har just ätit lite middag. Bra dag som sagt!
 
Ikväll ska jag titta på teve, och beställa tävlingskläder till grabbarna :) Sedan måste jag lägga mig tidigt, ska upp klockan 6 imorgon! Blir en lång dag imorgon också, skola 9-15 och sedan barnvakt X2. Först åt Axel och sedan åt Mauritz och Gabriella :)
 
Puss på er!
 
 
 
Lite bilder från dagen! Jag å vännerna passade på att fika med te och bulle såhär på kanelbullens dag! Lite snopet då när dem på vårat fik i skolan endas hade kardemummabullar :O Men det funkade lika bra det!
Min nyyyttiga och goda frukost, denna regniga dag till ära! :) Gott!
 
Det är grått ute, men det gör ingenting, för då får jag anledning att använda halsduk :) Jag har ju bestämt mig för att ``frysa´´ in vintern i år som jag har hört att man ska göra. Med andra ord, inte börja med vinterjacka, mössa, halsduk å vantar i oktober :P Men idag så får jag faktiskt ha halsduk, jag har ju jeansjacka på mig i alla fall ;) Haha!
 
Ha en bra torsdag! Puss <3
 
 
Lite nytt trillade in i garderoben häromdan! En blå munkjacka från Gina, i storlek XL. Har velat haft en oversized tröja ett tag nu som jag tror att jag nämde i ett tidigare inlägg, å så här ser den ut :)
Enkel, men snygg! Tycks?

 
 
 
 
Nu ska jag gosa ner mig i min myshörna, med tända ljus, te och ett avsnitt vänner. Sedan ska jag tänka på hur lyckligt lottad jag är för att jag har så mycket fina och bra människor runt omkring mig <3
Jag är så trött! Har ingen energi för någonting känns det som. Ändå så presterar jag helt okej i skolan.. Så jag vet inte. Bara allmänt trött. Så mycket i mitt huvud just nu, allt bara snurrar å jag vet varken ut eller in å det är ingen ordning på någonting!
 
Idag var det marknad i Norrtälje, jag hängde med Richard och Micke :) Vi gick runt, köpte lite munkar och brända mandlar å hade trevligt :) Köpte inget annat speciellt, så nu behöver jag inte ha ångest för att jag gjort av med massa pengar i alla fall :P
 
Imorn blir det en kort dag i skolan, sen träna med finaste Hannie. Å vad jag känner att hon är precis den jag vill prata med just nu ♥
 
Dagens! Fick bli en stilren men även snygg outfit idag :) Älskar mina orangea leggins!
 
Gårdagen och dagen har varit bra! Provet idag gick helt okej, inte på A-nivår, kanske på C eller B nivå om jag har tur. Ska såklart inte vara missnöjd över det, men jag satsar på ett A.. Så svårt å prestera så bra hela tiden bara!
 
Imorn är det Norrtälje Marknad :) Jag ska gå efter skolan med Micke och Richard :) Den blir man minsann aldrig för gammal för! Har gått på den första onsdagen i oktober så länge jag kan minnas och det är fortfarande lika skoj!
 
Nu väntar sängen. Ska upp sex imorn.. Blää förberedelser var det ja!
Här kommer ett litet tips för er morgontrötta! Har börjat köra med det här knepet nu, det är väldigt enkelt, och gör så mycket! Det låter kanske simpelt och självklart, men det är det inte alltid!
Kvällen innan, så gör man i ordning allt som går att göra i ordning till morgonen därpå. Lägg fram kläder, smycken, välj vilken parfym du ska ha på dig, ta fram vad du ska äta till frukost (det som gör att ta fram), lägg fram smink, sätt på halsband som du ska ha på dig.
Det låter lite, men jag lovar dig att när du står där morgonen efter och trasslar med det där förbannade halsbandet som minsann har något emot dig just denna morgon, med ruffsigt hår, trötta ögon, då kommer du ångra att du inte satte på det där halsbandet kvällen innan! :)
 
Detta har jag gjort de senaste dagarna, och det är otroligt värt! Rekomenderar!
 
En del av mina förberedelser från igårkväll