Okej, nu är det sista inlägget på riktigt! Var ju bara tvungen å visa mina fina nyårsnaglar :) Fick det här nagellacket av farfar i julklapp och jag är jättenöjd so far :) Tycker det blev riktigt fint! Gott nytt år på er, igen! Vi hörs nästa år! :D
Nepp, det blev inte sista inlägget för i år! Mohahahaha...
 
Fortfarande förkyld, men med ipren så måste jag säga att jag känner mig nästan frisk! Utom näsan då som snorar... Det som stör mig mest är att man känner sig så jävla ofräsch när man är sjuk... jag har inte tid å känna mig ofräsch!
 
Håller på att packa och göra mig i ordning för att bege mig till Rebecka om några timmar :) Där ska vi äta nyårsmiddag i form av trerätters tillsammans med lite folk, mysa och ha roligt! Sedan drar vi till en fest och skålar in det nya året där! Känner att det kommer bli en awesome nyår! Med lite Ipren i kroppen också som sagt så ska jag väl knappt märka av min förkylning :)
 
Nej, nu måste jag fixa det sista! Inte packat klart helt än... Såå nu säger jag nog Gott nytt år faktiskt! Puss!
 
 
Såhär tillbringar jag min dag! Min onepiece, diverse krya på mig prylar och 24 med Micke :) Mår sämre idag och jobbar på att bli bättre till imorn. Just nu fixar jag mina naglar och lyssnar lite på när Micke spelar gitarr :) Ska väl fixa middag och så snart i guess.
 
Hoppas ni får en bra nyår om vi inte hörs innan! Detta kan alltså bli mitt sista inlägg för i år.. Hm.. Trevligt.
Aja puss på er! :)
Usch, en hemsk förkylning har fått för sig att erövra lilla mig.. Snuva, halsont å trötthet. Inte varit förkyld på ett tag så inte så konstigt kanske. E ju faktiskt sånna tider nu också. Jag försöker kurera mig med lite frukt, te och nässpray. Hoppas på att bli friskus till nyår! Jag har ca 1½ dag på mig..
 
Hade en asrolig kväll igår hemma hos Richie med massa roligt folk :) Vi umgick å hade trevligt. Somna väl runt 4 där nån gång, å vaknade vid tolv. Inte helt optimalt för min förkylning som jag kände kom smygandes redan igårkväll.. Men men, så kan det vara ibland! Jag, Micke och Richard drog till en pizzeria och käkade. Jag klippte mig lite snabbt, skönt att ha det gjort, och sedan åkte jag och Micke hem till mig å drog av några avsnit 24 :D Säsong 7, näst sista säsongen!
 
Nu har Micke åkt och jag har just avslutat ett välbehövligt samtal med Hanna :) Tror jag ska hoppa i säng och se till att sova bort min förkylning! Ha det gött people!
 
Den här lilla trollungen var med en sväng igår. Lite kär i henne och det faktum att hon gång på gång skulle krypa upp och sitta i Richards knä! åå, så söt!
 
Den här perfekta julklappen är jag också lite kär i! Hur perfekt är det inte med en så fin tesil sådär i vintermörkret! ♥
Som ni säkert märkt så har bloggen fått ligga åt sidan lite de närmsta dagarna. Tog lite julledigt helt enkelt :) Hoppas ni alla hade en fantastisk jul i alla fall, med julmat, tända ljus, mys med släktingar, fina klappar och allt annat som hör till julen!
 
Min var perfekt ♥ Julafton spenderades som sagt hos mormor och morfar med kusinerna, farfar och kusinernas farmor å farfar :) Vi hade det supertrevligt, åt jättegott, tittade på Kalle Anka och öppnade julklappar såklart :) Jag fick jättemånga fina klappar! Bland annat körkortet av mamma och pappa, så tacksam pch glad för det, nagelack, massa USA pengar, doftande tvålar, träningskläder, en läsplatta å lite annat :)
 
Juldagen så åt vi brunch hos mormor och morfar, jag chillade å tog det superlugnt lite, sen middag hos farfar med pappas släkt :) I just love it! Lika härligt å mysigt där som hos mormor och morfar hade vi :)
Annandag jul så träffade jag den finaste lilla pojken, Hampus :) Han satt i mitt knä och dreggla å var bara sådär jättesöt så jag ville äta upp honom :D Mitt vackra gudbarn ♥
 
Igår och idag har jag varit på skoterkurs, så nu är det gjort! Nu får jag köra skoter :D Tränade gymnastik och sov hos Richie igår. Ikväll ska jag dit igen, umgås med Micke och Richard, och imorn ska jag ta det superlugnt! :)
 
Lite uppdatering från min sida :) Hoppas ni har det bra! Kyss!
 
 
Sådär ja, här har ni min juloutfit! Nu drar jag till mormor och morfar och tittar på Kalle Anka! :D God jul på er!
 
Såhär ser min julnaglar ut :) Riktigt nöjd om jag får säga det själv! Har bestämt mig för att pröva ett naglack från märket Essie, alla pratar om det så mycket så nu får vi se vad det går för!
 
GOD JUL PÅ ER MINA FINA BLOGGLÄSARE!
Hoppas er dag varit toppen hitils, min har verkligen varit det! Sorry för inget inlägg igår, men jag hade helt enkelt annat för mig ;) Dagen spenderades med Hanna och Mathilda, jag åkte till kyrkan och lyssnade på Sofia och Micke när de spelade och sjöng, hälsa på farmors grav, klädde granen, busa ute i snön, åt årets första dopp i grytan och julskinka, tog en promenad, slog in julklappar och det hela avslutades med 4 timmar framför uppersittarkvällen! Okejdå, tre och en halvtimme, sen gav vi upp.. Det blev lite långdraget där på slutet ;)
 
Såhär på julaftonsmorgon har jag hunnit öppna lite paket, löparbyxor och en springtröja + sockor av mamma och pappa, en psykobok av tomten och svarta underkläder av Soffi! :) Jag är mer än nöjd redan, och dagen har knappt börjat!
Snart ska jag och Hannilove ut på en liten juljogg, jag ska inviga mina träningskläder :D Sedan blir det julstök! Har fortfarande inte slagit in alla julklappar.. ;) Fy på mig! Ha en bra jul allesammans :D
 
 
 
Ååå jullov, underbaraste bästaste jullov! Utanför snöar det, jag kom ner imorse till framdukad frukost och julmusik, min morgon har varit den slöaste på länge, idag kommer Hannilove ut och vi ska jullbaka, julstämningen är helt enkelt på topp!
 
Att jag igår dessutom fick fira in mitt jullov på bästa möjliga sätt gör inte saken sämre! Jag, jojjo och Bebban tog oss en julfika med presentbyten. Jag kan ju ha de finaste vännerna, jag fick en helt otroligt fin tavla av Bebban, hon hade ritat den själv och den föreställde oss tre. Fick ett lika underbart ljus av Jojjo som hon skrivit Frida på, och små söta marsipantomtar som hon gjort själv! Jag är så glad att jag har er ♥
 
Efter åkte jag till Norrtälje, spenderade några timmar med Richard framför Ice Age och lite blandade youtubeklipp. Avslutade med donken, sen begav jag mig hemmåt för att titta på underbara Svenska Hjältar. Kan ju vara det finaste programmet som finns. Tittade på film med Sofia och Mathilda, och gick å la mig sent sent, fast jag inte hade något att göra, bara för att jag kunde :)
 
Om ca en timme kommer Hanna ut, blir som sagt julbak och lite träning står även på schemat! Sen får vi se vad som händer. Jag tvivlar dock inte ett dugg på att dagen kommer bli perfekt, hur kan den bli något annat när jag är med dem jag tycker så mycket om! ♥
 
 
 
 
Godmorgon :) Eller god förmiddag rättare sagt.. Såhär startade jag min morgon i alla fall, frukost på sängen, med datorn och mysfilten som sällskap :)
 
Endast en timmes lektion väntar, sedan är mina lektioner slut för den här terminen :) Om jag tycker det känns skönt? Jodå, jag typ hoppar lite upp och ner av lycka och glädje just nu! Måste säga att jag är riktigt nöjd med den här terminen. Har fått läsa ämnena filosofi och psykologi för första gången, framförallt filosofin har levt upp till mina förväntningar, till och med högre än så :) Känns väldigt roligt! Casen har varit bra, vi har haft bra lärare, men framförallt så är jag faktiskt otroligt nöjd med min insats :) Känner att jag verkligen haft ork och kraft att prestera på topp, gjort mitt bästa, och detta har visat sig i betygen också. Nu blir ett jullov alldeles perfekt så jag orkar prestera lika bra nästa termin också! På vårterminen kan man dessutom börja längta efter sommaren ;)
 
Imorgon väntar julavslutning i skolan, sen ska jag julfika med mina fiiiina vänner :) Julklappsbyten, mys och snack:)
Efter drar jag till Richard, firar in jullovet med lite Ice Age hemma hos honom! Låter som en perfekt dag om ni frågar mig!
 
Nu ska jag börja fundera på vad jag ska ha på mig idag.. Alltid lika spännande. Not.
 
Kjam
Gosh, suttit och kollat igenom massa bilder från min gamla bilddagbok.. :P Så sjukt egentligen, en stor period och en så stor del av mitt liv, kan jag titta igenom på 5 minuter. Och det känns som hundra år sen allt hända. Hundra år sen jag träffade dig, hundra år sen jag blev sådär kär, hundra år sen folk tyckte jag var dum i huvudet på grund av mina känslor, och hundra år sen jag stod på mig sådär mycket, och sket i alla andra. Samtidigt känns det som igår.
 
Tiden går så jäkla fort, jag hänger inte med. Hur kunde dem där starka starka känslorna försvinna? Hur kunde liksom... mitt liv försvinna? Det var ju jag, hela jag grundades ju på dem där känslorna, det var ju jag. Hur kan jag försvinna, det går ju inte. Jag fattar inte riktigt.
 
Om jag fick önska mig vad som helst i hela världen, då önskar jag att jag fick tillbaka dem där känslorna. Även fast det var jobbigt i vissa perioder så önskar jag att jag kände likadant igen. Och att jag med hjälp av mina erfarenheter nu kunde hantera dem på ett bättre sätt. 
 
Ibland brukar jag fundera på vad som hände. Vad var vändpunkten, när slutade det pirra i magen? Varför? Finns det någon anledning, hade det sett annorlunda ut idag om jag hade gjort på något annat vis? Jag önskar att jag kunde spola tillbaka bandet, och leva i den där lyckan och glädjen igen, den där lyckan som är något alldeles speciellt och eget. Jag saknar det. Jag önskar att jag kunde uppleva allt igen.
 
Just med dig, bara för att du är så bra, och bara för att jag för i helvetet inte kan förstå vad som ändrade allt, vad det är för fel på mig som inte längre har dem där känslorna. Inte ens för dig.
 
Trots att du är så fucking perfekt.
 
 
Prickiga naglar :)
Hi friends!
 
Måndag kväll, ska alldeles jättestrax krypa ner i min gosiga säng och sussa :) Käner bara att jag var tvungen att slänga in ett inlägg först! Dagen har varit bra, sprungit runt på 4 olika HM i jakt på rätt storlek till min BH, och fjärde gången gilt så lyckades jag minsann :) Även inhandlat den sista julklappen. Väldigt skönt, nu är det bara lite inslagningar som väntar, sedan är jag redo!
 
Har även haft lite lyckorus i mig ikväll, jag fick nämligen A på min filosofiuppsats igen :) Jag är superduper nöjd och lite nöjdare än så, och jag vet att skrytmånsar sällan uppskattas, meeeen jag bryr mig inte just nu :) Jag måste få skylta lite ibland!
 
Imorgon väntar en dag i skolan som vanligt, känns smått onödigt att åka in med tanke på att vi troligtvis inte kommer att göra något vettigt alls.. Vi har Case hela dagen, och vi har liksom inga fler uppgifter där nu innan lov. Kan i och försäg passa på att plugga lite till matteprovet på håltimmen..
 
Förövrigt ser det ut som att jag kan få ett riktigt toppenlov! Har lite saker inplanerat som jag ser fram emot väldigt mycket! Ska försöka se till att det inte blir för mycket bara, men har ändå tre veckor på mig att dela upp mina sysselsättningar, så det ska nog gå vägen! Vet att jag bara kommer ångra mig om jag sitter hemma hela jullovet ändå.
 
Godnatt på er!
 
 
Har tagit en kort powerwalk med mamma och kört lite magstyrka. Tagit en dusch, peelat hela kroppen (inklusive ansikte), noppad ögonbrynen, smörjt in mig. Ätit en skål risgrynsgröt, en clementin och sitter nu i morgonrock med tända ljus och har precis avslutat två avsnitt av julkalender :) Jag är väldigt nöjd med dagen hitintils!
 
Känns underbart att det bara är en vecka kvar av höstterminen. Jullov är välbehövligt. Nästa vecka har jag ett matteprov och en engelska uppsatts som ska göras. Jag oroar mig inte för något utav det. Har inge aktiviteter förutom ett gympass inbokade, och jag vet inte riktigt om det är skönt ellet tråkigt.. Har inte bestämt mig än ;) Detta resluterar i ingen måndagsångest än så länge :)
 
Den här fina BH:n köote jag till mig själv i fredags btw :) Och ett par matchande trosor. Dessvärre så hann jag inte prova den och måste byta storlek. Men det borde jag väl hinna med någon dag i veckan :) Nu ska här varas julfin! :)
 

 
Min fredagkväll kan beskrivas som mysig, underbar, perfekt och julstämning. Mer än så tror jag faktiskt inte att jag behöver säga :) Glad tredje advent på er! :)
 
Avslutar kvällen med lite glögg! Hur fina är inte de där små muggarna och de gulliga lilla glöggsetet?
 
 
Dagen till ära letade jag fram min mest vintriga tröja i min (läs mammas) garderob :) Tillsammans med ett par tajt och ett par vita sockor så fick den göra dagens outfit!
 
Dagen har varit riktigt bra, var glad när jag åkte till skolan imorse efter en bra morgon. I plugget blev jag äntligen klar med min psykologiuppsatts, så nu kan jag äntligen slappna av! Efter en lektion och sedan lite tyskaplugg begav jag mig till Norrtälje. Tog min första körlektion som för övrigt gick väldigt bra :) Bokade även in skoterkurs lite spontant sådär, två dagar på jullovet. Blir skönt att få det gjort, och skoterkort är faktiskt något som jag verkligen vill ha!
 
Morgondagen blir lugn, ska åka och titta på ett buddhistiskt tempel, sedan slutar jag. Ska passa Axel, sedan åka till Agnes för att ha myskväll med Agnes och Jasmine :) Världens juligaste film Love Actually väntar, lussebullar, pepparkakor och julmust! Hej julstämning! Det kommer bli en toppenkväll ♥
 
Nu ska jag titta på ett avsnit One tree hill, sedan blir det middag! Hungrig! See ya!
 
 
 
 
 
Glad lucia på er mina vänner! Jag firar in min lucia med frukost framför Mysteriet på Greveholm. Vörtbröd med salami, risgrynsgröt, kolate och en clementin :) Wonderful!
 
Idag blir en lugn dag i skolan, vilket känns skönt för min del. Bara två lektioner varav den första börjar halv 12. Skönt!
Efterskolan ska jag bege mig till Norrtälje och köra min första körlektion :) Den här gången hoppas jag verkligen att den blir av, den har blivit inställd flera gånger nu! Efter körlektionen (om jag tar mig igenom den levande vill säga), så ska jag handla de sista julklapparna :) Har en till min kära syster och till Jojjo och Bebban kvar :) Kommer bli otroligt skönt, slippa tänka på det :)
 
Dags för mig att börja tänka på vad jag ska ha på mig nu! Ha en fortsätt bra lucia allesammans!
 
 
 
 
Kämpa, hej och hå, alla mina pluggkrafter är slut men jag försöker jobba på ändå. Helt slut verkligen.. Eller slut är fel ord, mer utmattad i hjärnan. Den vill liksom inte jobba som jag vill längre. Vet att jag alltid känner såhär i slutet på terminen, så det är inget konstigt, men det är fruktansvärt jobbigt. Hur som helst så är det bara ca en vecka kvar, sedan lov! Lyckan ♥
 
Idag har jag fått träna för första gången på en vecka, känslan e underbar. Tränade med bästa Hannie, ochkså underbart :) Vi har så kul när vi tränar, samtidigt som det är jättejobbigt och man verkligen märker att det känns! Love it!
 
Nu ska jag faktiskt sova. Jättetrött. Kram på er!
Idag vimlar det av lyckokänslor här hemma :) Om man bortser från att tjejernas träning var den sämsta på riktigt länge, så är det så glatt här hemma! Julen kommer närmre och närmre, det är nu mörkt klockan halv 4 när jag går hem från skolan, men det gör mig ingenting. Snön ligger i drivor och temperaturen ligger runt -4 grader. Julkalendern är superbra och varje morgon startar jag dagen med risgrynsgröt och kanel :) Förberedelserna inför morgondagens juluppvisning är i full gång och åå jag bara känner att jag älskar julen :)
 
Ett minus dock är att nu när man är såom tröttast och bara vill ge upp, så krävs det att man håller som mest fokus i skolan. Uppsatser och prov väntas de sista två veckorna. Fast det faktum att jullovet bara är 9 skoldagar bort väge ändå upp de jobbiga känslorna.
 
Kärleken är i luften och Amors pilar har denna gång träffat min systers hjärta. Min syster som haft en jobbig period och som nu är så glad inför helgen, när de ska få umgås för första gången, hon och den där skåningen :) Jag är så glad för hennes skull, och känner igen mig så mycket :)
 
Nu ska jag titta på One tree hill och sen sova! Kisses
 
Ojojoj vad off bloggen har varit den här veckan! Jag har haft fullt med läxor och dessutom bröt det ju ut ett himla snökaos under onsdag och torsdag. Snökaoset ledde till lite skola på onsdag, ingen skola på torsdag och att Johanna fick sova hos mig då hon inte kom hem :D Vi hade den mysigaste torsdagen ever! Vaknade runt tio, log och ropade glädjerop när vi insåg att alla bussar var inställda så vi skulle slippa skolan, sedan gick vi promenad, pratade, mös, drack te, pluggade å hade såååå mys!
 
Med andra ord så var det en väldigt chill vecka :) I fredags sov jag hos Richard. Vi tittade på gamla gympafilmer och på filmen "Inception" (världens bästa film, titta på den!) å gick och la oss klockan två, trots att vi skulle upp halv 6. Halv 6 på morgonen släpade vi oss upp, satta oss i bilen, hämtade upp Jasse och Sofia och körde mot Växjö! Där tittade vi på JSM- tävlingen till klockan 18 ungefär, sedan åkte vi hem :) Så nöjd med dagen!
 
Jag försökte beskriva känslan idag när man sitter i bilen i 5 timmar med några utav de man älskar mest på denna jord, men det går inte. Jag är bara så jävla överlycklig över att jag har fått ta del av den gemenskap som uppstår när man är ett lag, över att gemenskapen alltid sitter i. Lycklig över att det alltid kommer vara vi, vad som än händer. Lycklig över att jag så enkelt och självklart kan säga att det är just lycka jag känner när jag är med dem. Jag kan inte beskriva.
 
Idag har en trött Frida tränat 8 grabbar i 4 timmar :) Sjukt kul, de var asduktiga å det var en stolt tränare som gick hem idag! Nu mina vänner ska jag chilla. Hoppas på bättre uppdatering den här veckan! Kyss
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kan ni svara på en fråga? När vi nu lever på ett så otroligt vackert och modernt 2000-tal, varför i hela friden ska jag då sitta och analysera pjäsen "Fröken Julie" av August Strindberg från 1800-talet? Vore det inte myyyyycket bättre att analysera nutidens vackra och underbara 2000-tal istället? Usch å fy och blä, jag hatar gammalt. Jag hatar August Strindberg och jag haaatar Fröken Julie..
 
Lite bitter inledning från min sida. Halsen gör fortfarande ont, men den är bättre :) Alltid något! Hoppar dock träningen idag, och träningen imorn. Detta leder till en låg dopaminhalt i min hjärna, vilket i sin tur gör att jag numera på dagarna är trött, hängig och lite små låg. Det skulle också kunna ha och göra med det faktum att dagarna nu endast består av några få timmars ljus. Eller att det är slutet på terminen. Eller så beror det inte på något, jag kanske bara har en liten låg period? Vad vet jag.. Jo, jag vet att mina dåliga dagar numera blir allt fler, trots att jag inte vill, och att jag inte alls har någon lust att ta tag i alla miljarder skolarbeten, trots att jag måste.
 
 
 
Igår passade jag även på att julpynta mitt rum lite btw. Mina ljus på klädbyrån är numera röda, och i fönstret stå en fin julstake med sällskap av en tomte och en ängel ♥
 
 
Såhär såg mina naglar ut på bröllopet och dopet! :)
 
Så fin helg! ♥ Bröllopet och dopet var underbart vackert! Sån stämning, så mycket kärlek, så mycket lycka. Hampus gallskrev under dopet, blandat med att sova ;) Men det gjorde inget, jag vet inte om jag skulle bli så glad om någon hällde vatten på mitt huvud när jag sov heller :P Hehe.. Nu är jag i alla fall officielt gudmor, och en stolt sådan! Han är så söt å jag e så glad :)
 
Igår när jag hade vaknat å ätit världens mysigaste frukost hos Tommy och Carro (min kusin och hans fru) så begav jag mig till Värmdö. Där väntade dagsläger med tjejerna :) Något sen och trött kom jag in till hallen och blev mött av ett gäng vilda barn som hoppade skuttade och skrattade i hela gympahallen (framförallt i hoppgropen). Dem gjorde min dag lite, så härligt :) Blev helt varm innombords och svarade och tittade tålmodigt på alla barn som skrek "Frida, titta på mig", "titta på det här då Frida!". Dem gör mitt liv dem där små liven!
 
Idag har jag varit i skolan. Har mått dåligt i flera veckor nu, har en halsont som vägrar gå över och nu de senaste dagarna har den varit extra påtaglig. Ingen ork och allmänt seg. Fruktansvät frustrerande. Går väl å bär på något virus eller så antar jag..
 
I söndags var det ju som sagt första advent också :) Nu börjar julstämningen göra sig påmind och jag älskar det! Firade även in första december och första avsnittet av julkalendern med en riktig mysfrukost! Jag älskar julkalendern, massa nostalgi och minnen å jag hoppas att dessa tre veckor som e kvar innan jullovet nu ska gå snabbt och smidigt tack vare julstämningen :)